Új privát üzeneted érkezett!

Megjöttem :D

Tesóka, csavizás ?!?!?! :shock: Fel kellett mennünk Pestre egyet pisilni, mert csütörtökön megyünk vissza dokihoz, és kell nekik a laboreredmény... :) Meg voltunk Campiban elhozni a párom elkészült cuccait.
Nagyjából ennyi, meg kajátunk egyet. De nagyon nyűgös voltam már az út felénél, aludtam el meg fájt a fejem... :evil:

Most is nagyon nyomott vagyok, alig várom, hogy egy kicsit vízszintbe dobjam magam.

Ja, ezek szerint nagy divat lett a bevásárlóközpontos lánykérés...Nekem a párom a Westendben "kérte meg" a kezem..de ez így nem teljes sztori, viszont annál hosszabb, semhogy untatni akarnálak vele titeket ;)

Csilla, a KIKAban vannak babakocsik, talán ikres is és kb féláron, mint a Brendonban. A Brendonra egyébként tök pipa vagyok, kurva drága minden!! :evil: :evil: :evil:
A Golán volt nekem is anno a gyerekorvosom, csíptem, kedves, rendes nő. Vagy ő, vagy a Benedek lesz a dokink...lassan el is kellene menni valamelyikhez.. :shock: :shock: :lol:

Ti mértétek szopi előtt meg után a babókat? Én nem szeretném ezzel sokkolni sem a gyereket, sem magamat...Mi a vélemény?

Ja, és Csilla! Mennyiről indultál (ami a súlyodat illeti... :D)

Kép
Kép
encu

Tesóka!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Lányok! Már hétfő van!!! ;);)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Tesóka!

Előkerültél :D :D
És jó lett a pisi??

Kikába olcsóbb :shock: hát az is bazi drága :cry: bár most vannak leárazások :roll:

Mérés: már kifejtettem :wink:

Lánykérés: titkolod a sztorit :shock: :shock: :D :wink: Haljuk :!:

Hétfő: Te mondod :?: :?: :?: :shock: :lol: Egész nap pisiltél pesten :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Tesóka, ezt most megkaptam ;)

Nemtom, hogy jó lett-e a pisi, majd csütörtökön kiderül.
A Kika a Brendonhoz képest "olcsó"..

Mérés: nem emlékszem, bocsi... :oops:
Lánykérés,majd szerdán kérdezz rá :D
Hétfő? Igen!! Tényleg pisiltem ;);) :D:D:D:D

De attól még... ;)

Kép
Kép
encu

Hmmm...merre csavarogtok?:D

Kép
Kép
encu

:idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Kép
Kép
encu

Itt vagyok :wink:

Alszik a család :lol:

Ja, igen, a Brendonhoz képest olcsóbb, de azért vannak olcsó dolgok is a Brendonban csak jól szét kell nézni. Ott vettük a játékspirált a kiságyra mert ott volt a legolcsóbb, meg zoknikat vettünk 299 ft-ért, ami az 500 ft-os árhoz képest jó. Meg az orrszívót, fogkeféket, napernyőt :roll: asszem ennyi :lol: ja meg a fürdetőkarikát :lol:

Mérés: szerintem felesleges, mérleget sem vettünk, nem kölcsönöztünk. Szerencsére a dokink ezzel egyetértett, bár az Anna rá akart beszélni. Nem mondom hogy nem volt olyan pillanat hogy ne lett volna jó tudni hogy mennyit szopott a Ricsi. Főleg akkor hiányzott, mikor kapott kiegészítést. Először szopott, és utána kapott tápot. De nem tudtam hogy mennyit szopott, így evett annyi tápot amennyit óhajtott és sajnos volt hogy telizabálta magát, sőt túl zabálta magát aztán jött ki belőle. Ilyenkor azért jó ha van mérleg, így tapasztaltam. Viszont ha csak szopik vagy csak tápot eszik az azért nyomonkövethető, ill. a tápot ugye te adagolod. A szopinál meg eszik annyit amennyit akar és ahányszor akar, a tej hamar emésztődik így nem nagyon okoz panaszt a sűrű szopi. És volt hogy félóránként szoptattam, és ha még mérni is kellett volna :shock:
Meg azt nem tudom hogy lehet kivitelezni ezt a mérést, mert szopi előtt leméred, kapsz egy adatot. Szopik a gyerek, és összefossa közben magát, kipucolod és szopik tovább. Befejezi, mérsz egyet de az nem pontos adat mert közben rakott ki egy cuccot, vagy mérésig úszik a szarban a gyerek :roll: szóval így e téren nem vagyok gyakorlott :lol: de nem is bánom :lol: Ha egy gyerek boldog, kiegyensúlyozott, akkor annyit eszik amennyit akar, nem minden baba egyforma súlyú és étkü, hisz mi sem vagyunk egyformák. Ha a havi hízás megvan, fél éves kortól van hogy stagnál a hízás akkor nincs gond, egész a fogyásig mert akkor egyértelmű hogy valami hiányzik a pociból.

Egyenlőre úgy néz ki hogy szerdán nem jövünk, Ricsi még mindig köhög meg taknyis, nekem meg fáj a torkom. :? Szerdán délután kell visszamennünk a dokihoz, meg hát nem akarunk fertőzni 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Tessék villámgyorsasággal meggyógyulni mind a kettőtöknek!!! Ezerrel nyomatom a + energiákat, Gabóéknak asszem segített! :D ;) Egyébként fertőző a nyavalyátok? Mert ha "csak" taknyosodás, akkor nincs gond...és egyébként is!!! Ígértél nekünk sütit!!! :lol: Már csak ezért is tessék szépen jobban lenni! :D

Hát, én is pont így gondlkodok a mérésről: ha boldog és pirospozsgás a kölök, akkor minek kínozni?! És a heti súlyváltozás meg alapból érdekli az anyukákat, azt valszín úgyis megcsinálják legtöbben, azt én is szeretném. De pár grammon nem akarok görcsölni, ha nem muszáj... :oops: :? :roll:

Hát,a vásárlásra visszatérve nekünk szerencsére sok örökölt cuccunk van. Nem hinném, hogy sok mindent kell utánvásárolni...Még amit szeretnék a kicsi fiamnak, az egy kenguru, amiben majd az apja cipeli, és egy forgó az ágyára. Azt már ki is néztem a TeszVeszen.. :D:D:D Egy díjnyertes forgó, ami komolyzenét játszik, forog, fénylik és éjjeli fénye is van. 12000-be kerül, annyi mint mondjuk egy FischerPrice, de ellentétben azzal, a komolyzene számomra meggyőző érv... És Apa azt mondta, hogy megkaphatja a kicsi, pont a k.zene miatt :D Apa is zenél meg én is...naná, hogy ez számít! :D Meg kutatások is vannak emellett, hogy pl. Mozart kifejezetten jótékony. No, mindegy, szóval még ez a 2 dolog vár beszerzésre :D Olyan 1 éves koráig van ruhája a picinek :D
Meg kaptunk kádat is, ja, meg még majd esetleg etetőszék kell, de az odébb van.

Jaj, szóljon már rám valaki, hogy még egy kicsit maradjak csöndben is.. :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Na, Apa elrohant vízszintbe..asszem utána vetődök én is :D

Többiek, holnap remélem aktívabbak lesztek :D

Jó éjszakát, szép álmokat és az illetékeseknek jobbulást!!!
:lol: :wink:

Kép
Kép
encu

Na, Apa elrohant vízszintbe..asszem utána vetődök én is :D

Többiek, holnap remélem aktívabbak lesztek :D

Jó éjszakát, szép álmokat és az illetékeseknek jobbulást!!!
:lol: :wink:

Kép
Kép
encu

Nem volt net :shock: pánikoltam hogy mi van :shock: aztán lett :D

Komolyzenés forgó ami világít is :shock: :lol: aztaaaa :lol: csak a Ricsi meg ne lássa, beindulna rá :D :D gyengéje a forgó :lol:

Hát igen, 1 éves kor még olyan messze van, főleg hogy a Ricsi 2-3 éveseknek való ruhát hord :D :D Már 6 db bazi nagy doboz kinőtt rucink van a padláson eltéve kistesónak :shock: :lol:

Süti jöhet mi nem :lol: na szép :lol:

Fertőz, a doki mondta hogy most van ilyen taknyis fertőzés a gyerekek között :?

Kádat mi rózsaszínűt kaptunk :lol: de már kinőttük :lol:

Köszi az energiákat, mindjárt kinyitom az ablakot hogy be tudjanak jönni :wink:

Fiúk hortyognak megint, haláli ahogy a Ricsi odabújik az apjához, teljesen rámászik :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Elaludtál Tesóka?

Még 15 percet vagyok, megint licitálok a tesz-veszen aztán megyek én is aludni :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Látom tényleg alszol. Megyek én is, szép álmokat a még nem alvóknak! :wink:

Holnap csak délután leszek megyünk beszerző körútra, összegyűjtjük a nyert dolgokat :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

Na mi hajnal 4 kor keltünk . A Zoé ugy dönzött hogy kialudta magát
Kész vagyok most mikor kellet volna kelni adigra elalut de nem engettem menünk kell a suliba . Még jövök . :(
anha

Szép jó reggelt!

Zsuzsa!
Látom Zoé a kiskakasod!(pipi) :lol:

Mérleg!
Én is utáltam, de örülök, végül, hogy kikölcsönözte Tamás, mert így derült ki, hogy manóka fogyott.
Még röhögtünk is, hogy biztos Norbi tejcsim van! :lol:
Persze csak pillanatnyi vidámsága volt a kínunknak.

Móni!
Mondtam, hogy nektek adom a miénket, ha jöttök, akkor itthon, ha nem házhoz viszem!(körforgó)

Encu!
Milyen éccakád volt? Aludtál vagy Kiskarcsi diszkózott?

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Tegnap délután megvettük a babakocsit! :lol: Használták, de csak 4-5 hónapig, mert a gyerekek már 3 év körüliek és nem akarnak beleülni! Fele annyiba került mint a Brendonban!
Kép Kocsi1 Kép Kocsi2 Kép Kocsi3

Encu!
Csak az én védőnőm ennyire gyors, hogy 20 hetesen gyerekorvost akar velünk választatni? Tök feleslegesenek tartom még, de azt mondta, hogy menjel el valamelyikhez, mert már most fog adni egy köteg receptet! Minek? Épp elég bogyót tanácsol az orvosom, nincs szükségem még több dobozra! :evil:
A súlyom 7 hetesen 75 kg volt, 15 hetesen 77,5 kg, 20 hetesen pedig 82,5 kg vagyok.
Hallottál róla, hogy szerdától lesz hetenként "szülésfelkészítő"? Bár neked meg a Barbinak már lehet, hogy késő! :oops:
rnecsi

Sziasztok!

Szörnyű éjszakánk volt, egyrészt estére férjem rosszullett, gondolom vmi vírus, egész éjjel WC-re járt...Közben Vince is felélénkült, egész éjjel rugdosott, most bezzeg alszik. Reggel meg 7kor kellett indulnunk az oviba, nehogy lekésse Szilárd a kirándulóbuszt, szóval max 4 órát sikerült aludnom :( Lehet, hogy szoknom kell :oops: Ja, közben rámjött az izgulás, hogy nehogy kelljen menni szülni...vagy mi van ilyen esetben?

Csilla, gratulálok a babakocsihoz! Nekünk Kárász Erzsébet a gyerekorvosunk, mert nekünk ő volt közeli ismerősünk...nagyon kedves velünk, nem ír fel egyből antibiotikumot, nem ajánlott oltást, eddig elégedett voltam vele. Igazából akkor kellenek majd a receptek, ha megszülettek a babók, pl: alkohol, fürdető, popsikrém...stb. Úgyhogy még szerintem is ráérsz.

Akkor a talira Szilárd nélkül megyek, úgyhogy aki fél a baciktól, nem viszek hordozót :)

Mérleg: Nekünk kellett mérni Szilárdot, mivel picike volt, és mindenki izgult, hogy eleget eszik e, pár hétig minden evés után, majd csak hetente a súlygyarapodását...szörnyű volt, viszont mérleget kölcsön kaptuk a doktornénitől, és nem kellett pótolnunk :wink: Így Szilárdnak csak a kórházban adtak tápit, utána nem kellett.

Ja, és képzeljétek vizesedek egy kicsit, este vettem észre a bokámon :oops: Megyek pihizek kicsit.

Kép

Kép
sbarbi

Ezt most találtam :lol:

Kép :o :lol: :lol:
rnecsi

Sziasztok

Csilla Szupi a Kocsi

Barbi Jobulást Töben panaszkodnak hogy van valami Hányos hasmenös virus megint .
anha

Szépjóreggelt! :D

Tesóka, én azért pályáztam el olyan hamar, mert lepattintottál :D:D:D De elég hamar sikerült is elaludni, úgyhogy végül egész jól jártam :D
Beszerző körút? Az fincsi lehet...miket nyertél? Mikért kell mennetek?
Remélem jobban vagytok, és talira tudtok jönni (na jó, ha ez az ára, akkor süti nélkül... :lol: 8) )!

Gabó!
Lehet, hogy majd kölcsönözni fogunk mérleget, nem tudom, hogy mennyibe kerül egy, illetve mennyi a kölcsönzés..Mert ha nem olyan nagyon drága, akkor lehet, hogy érdemes, elvégre 3-at szeretnénk :D:D Mármint gyereket ;)
Az éjszakám forgolódós volt, de egész jól aludtam végül, Kiskarcsi csak reggel rendezett diszkót, mikor az apja kelt. Meg hát most is ficereg, és már nem azzal a kedves csikizősséggel ;)

Zsuzsa, részvétem a kialvatlanság miatt...nagyonnagyon át tudom érezni a problémádat.. :D De szerintem mindenki... ;)

Csilla, szupi a babakocsi, vannak hozzá még kütyük? Hordozó, lábzsák vagy valami? Vagy az még beszerzésre vár? :shock: Bár mondjuk az a legkevesebb :D Én is már a 20. hét környékén (vagy már jóval előtte :D:D:D) teljes lázban égtem, hogy még ez kell, még az kell.. :D:D:D Szerencsémre Apa támogatott..
Hűha, akkor az ikrek nyomatják az energiát, mi? Én a 20. hétig 2-3 kg-ot híztam..igaz, nem is tudtam enni igazán... :o :lol:
Nekem is szólt a védőnőm, hogy lesz ilyen felkészítő, és hogy vár :D Lehet, hogy elnézek, ha addig nincs fejlemény :D Barbi? Hát ő már azért szült is, meg elég közel is van... :D Ugye, Barbi? ;)

Barbi!
Igen, Kiskarcsi is műsorozott reggel 6 előtt 20 percig, aztán jó baba lett...gondolom nem találta a helyét, fészkelődött. Mikor hirtelen ( jó szó, hogy ekkora pocakkal hirtelen mozgásokat végzek, na mindegy ;) :D:D:D) oldalról hátra fordultam, annyir akinyota egy ponton a pocakomat, hogy Apa szabályosan megijedt.. :D Bár mondjuk nem is volt kellemes :D Hiába, nő, mint a gomba!! :lol:
Milyen izgulás jött rád???? Ne tessék paráztatni, jó? :D
Kicsit én is vizesedek, a gyűrűimből meg a lábfejemből veszem észre...Jó ürügy a pihire :D ;)

Nemsokára indulok egyet sétálni....VALAKI? :D

Kép
Kép
encu

Hahó! :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Barbi!
Miért írtad azt, hogy majd májusban fog meggyógyulni Szilárd?
Felőlem hozhatod a Szilárdot engem nem zavar, én nem azért írtam, hogy nem viszem akkor Nonót. Apja el van vele itthon.
Miért jött rád az izgulás, csak nem történt valami??? :shock:

Csilla!
Jó a babakocsitok!!!
Ki a védőnőd?

A méréshez én már nem szólok hozzá. :)

Egy doki sem ajánl oltást szerintem. Benedek sem magától mondta hogy vannak ezek az oltások. Hanem mi kérdeztünk rá az oltásokra, és megkérdeztük hogy ajánlja-e. Amúgy meg szerintem minden dokinak el kellenne mondania a lehetőségeket.

Encu!
Nekün fisher price-os forgónk van, nekünk eddig bejött.
Bár az éjjeli fényt még nem használjuk, amit meg a plafonra világít felhőket azt még nem fedezte fel Nonó, majd később. :)

Mi is voltunk tegnap a Campiban, csak mi fél hét körül. Megkaptam a csizmát. :lol:

Lányok!
Ki milyen üccsit szeret???
Én kókuszkockákat fogok vinni holnap!!! :wink:

Kép
niki+baba

Kép

Kép

Kép
apukámmal :)

Kép

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Nem történt semmi, csak belegondoltam, hogy mi van akkor ha futni kell, párom meg használhatatlan, ráadásul Szilárdot is kelteni kell, vinni nagyszülőkhöz...szóval csak ennyi, egyébként aranyosak vagytok, hogy aggódtok...

Encu, elindultál már? Mert lehet, hogy lett volna kedvem :)

Niki, tök jók lettek a keresztelős képek!

Kép

Kép
sbarbi

Ja, Niki, hozd csak Nonót, hagy dajkáljuk egy kicsit :) És Szilárd nem beteg, csak folyik az orra, és ez egész télen át szokott zajlani, csak most már szerencsére rendesen fújja az orrát, és lekopogom ezidáig nincsenek szövődményei.

Kép

Kép
sbarbi

Halihó!

Niki, nagyon szépek voltatok, és a Nonó egy hős, amiért nem sírt :D

Barbi, most értem haza...végül csak kocsival oltam, mert a Pluszban bevásároltam és nem lett volna túl vicces azt a mennyiséget lecipelni.. :shock: Meg az is közrejátszott, hogy belegondoltam, hogy nekem most menni kéne, és a gondolattól is elfáradtam... :(
A vezetés sem az igazi már...alig tudtam beülni a kocsimba, és mivel Kiskarcsi végig fészkelődött, én végig valami nem túl kényelmes pózban nyomtam...:D:D:D Szóval nehéz, na... :lol: 8)

Kép
Kép
encu

Encu, nem baj, legalább én is pihentem, meg kedves férjecskémet ápolgatom, hát nem túl fényes állapotban van :( Én is alig férek már el a kormány mögött...

Kép

Kép
sbarbi

Barbi, jobbulást az uradnak! Remélem nem komoly...de láttam a kocsitokat, sejtettem, hogy otthon van...

Kép
Kép
encu

És a többiek merre vannak??? :D

Tesóka, Golán mikor rendel? Ő lesz a dokinénink...:D

Kép
Kép
encu

Encu!

Köszi, hogy szép piros autóddal beengedtél a dombnál! :lol:
Ma vezetgettem, fuvaroztam apát mindenhová, ezzel is gyakoroltam!

Barbi!
Szólj ha menni kell!
Rám számíthatsz! :wink:

Móni!
A forgó, nem valami hiperszupi, de unisex--szerintem és a célnak megfelel!

Csilla!
Jó a kocsi!
Egyébként itt a babaneten is van a kínál részén ikres kocsi, de gondolom már tárgytalan!

Niki!
Nonó naggyon csini volt a keresztelőn!

Kép
gabriel79

Sziasztok

Na hát én lemondom a partit . most jöttem a János korházbol . A livi a suliba eltörte a lábát . Tornaorán . . ..
Ugyhogy most 3 hét fekvögipsz jo mi
anha

JAJJJJJJ Zsuzsa!
Nagyon sajnálom, és hihetetlen, hogy mik történnek veletek! :evil:
Livinek pedig jobbulást kívánunk!
Mi történt a tornaórán, hogyan sikerült?

Lányok!
Már nagyjából körvonalazódott, hogy mit szeretnék esküvőre felvenni!
Tud valaki olyan üzletet, ahol csini egybe fekete rucit tudok venni?
Nem mini, de térd felettire gondoltam és amin kevés díszítés van!

Anikó!
Miért nem jelentkezel?
ugye jól vagytok, minden rendben?
Jó lenne, ha tudnál jönni holnap a talira!!!!!!!!!

Kép
gabriel79

Gabó! Milyen dombnál? És tényleg beengedtelek, vagy száguldoztam, mint egy vakegér..? :oops: :oops: Hajlamos vagyok...ráadásul minden figyelmemet vitte a pocilakóm..annyira feszített..:D Szóval, hogy is volt? :D
JA, fekete csiniruhát szerencsére nem olyan nehéz találni...ha mész shoppingolni (mondjuk persze apa nélkül), akkor szólj! :D:D:D

Barbi meg még érlelje egy picit a Vincét :D

Zsuzsa! Ez hihetetlen!!! Tényleg mindig van valami esemény nálatok! Hát, akkor jobbulást a nagylánynak, kitartást neked.. 8) És kár, hogy nem jössz.. :(

Kép
Kép
encu

Gabó, aranyos vagy, de még tényleg egy kicsit bírjuk egyben :)

Zsuzsa! Jobbulást Livinek, 3 hét fekvőgipszhez kitartás nektek!

Köszi Encu, remélem holnap már jobban lesz az uram, mert teljesen el fog fogyni :( Most épp dokihoz ment.

Kép

Kép
sbarbi

Barbi, láttam a párodat, tényleg elég vékonyka :D De az is lehet, hogy én már a páromhoz viszonyítok..:D:D:D
Nem tudom, te hogy vagy vele, de engem szétfeszít a gyerek...hol a tüdőmet meg a gyomromat nyomja ezerrel, hol keresztbe fekszik és kilóg a két oldalamon :D

Kép
Kép
encu

Ejnye! Merre vagytok, lyányok? :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Köszi mindenkinek nálunk mindig van valami szar
persze mindig akkor mikor apának a legtöb a munkálya és reggeltöl estig dolgozik vagy két napig nincs ithon és egyedül vagyok a lányokkal . de már megszoktam . bocsi apanaszkodást de minden korházasdit balesetet a terheségnél is egyedül csináltam végig ilyenkor nincs senki .

na szoval a tornaorán fogocskáztak . és oszeszaladt egy kisfiuval és beleakadt a lába térdébe és ekkor történt a baj azt mondja recsent és eleset de csak anagy esás volt és az szolt ekkorát ahogy tehetetlenül eset . :cry:
anha

Sziasztok!

Látom termeltetek :D :D

Zsuzsa!

Jobbulást Livinek! Szegényke :shock: hogy történt :shock: ?

Gabó!

Ok, értem én :wink: Már a multkor megbeszéltük :D De ne fáradj, fogunk mi még talizni!!!! :wink: Valószínű hogy holnap mi nem megyünk csak lélekben leszünk veletek :?

Először azt hittem hogy a sajátodra akarsz feketébe menni :shock: :lol: :lol: aztán leesett hogy áááááá dehogy 8) Ehhez nem tudok hozzászólni, ilyenekbe nem tudom magam belepaszírozni így nem is nézem mert csak frászt kapnék :oops:

Barbi!

Ne izgulj, Vince jó fiú, tudja hogy mikor kell onnan kibújnia :wink:
Jobbulást párodnak!!!! Meg Szilárdnak is!!!

Csilla!

Szupi a kocsi, végül is mennyi lett az ára?
A sószegény és fűszermentes diéta az ismerős, nekem is az volt. Se só se fűszer csak minimális de inkább kerülendő. Kibírható sőt én annyira hozzászoktam hogy csak mostanában kezdek visszatérni a fűszerekhez :shock: :lol:

Encu!

Hogy hogy tegnap elüldöztelek :shock: fel sem tűnt :shock: :oops: vagy ez most vicc :roll:

Vettem a Ricsinek járókát, csodagalaxist amibe a formákat lehet beledugdosni, játszóhengert. Ennyi volt a mai termés :lol:

Na mennem kell, hív a Ricsi

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

tornaorán fogocskáztak . és öszeszaladt egy kisfiuval és beleakadt a lába térdébe és ekkor történt a baj azt mondja recsent és eleset de csak anagy esás volt és az szolt ekkorát ahogy tehetetlenül eset . :(
anha

Dr. Golán Zsanett rendelése

H. 7-10
k. 10-13
sz. 13-16
cs. 16-19
p. 7-10

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, természetesen vicc volt...de hogy ez miért kérdés... :shock: :lol: :lol: :lol:
Köszi az infót, akkor meg fogjuk látogatni a dokinénit!
Annyira várom már a csütörtököt...pedig lehet, hogy semmivel sem leszek okosabb... :? 8)
Jók a cuccok? Most nem vertek át? Azt kaptátok, amit akartatok? :D
Tök jó, hogy a párod is támogat! :P

Tényleg nem akarsz jönni????????? :shock: :shock: :evil:

Kép
Kép
encu

Encu!

Nem nem akarok hanem visszük vissza a Ricsit a dokihoz, meg nekem is fáj még a torkom. Nem tudom hogy miért nem múlik már betoltam majd egy egész doboz c-vitamint :? A Ricsi meg még mindig köhög és taknyos :evil: A doki mondta hogy mindenképp vigyük vissza szerdán ha nem múlik el, remélem nem lesz valami más baja, bár mi baja lenne, na kezdek kombinálni :oops:

Nem vertek át :lol: bár a galaxis helyett F.P. zenélő halacskás szőnyeget nyertem a vaterán, de vártam rá majd egy hónapot és nem jött a csajnak, így lett helyette galaxis. A hengert meg leüzleteltük csak úgy :lol: Tök jók :lol:

Csütörtökön mész a dokidhoz? Bizti okosabb leszel, már tuti hogy felhozza a tervezett időpontott, nálunk úgy volt hogy lebeszéltünk egyett és egyeztetett a vezetőkkel hogy mehet e akkor és legközelebb mikor mentünk hozzá akkor lett tuti az időpont. Hú de ha már lesz időpont akkor aztán lehet várni a nagy napot :wink: tök izgi :D

Niki!

Haláli Nonó :lol: hol vettétek a ruciját???
Szép szőke lettél :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Zsuzsa!

Sajnálom szegény Livit, szerencsére nekem semmim sem tört el, így nagyon nem tudom átélni a helyzetét de a tiédet igen, kitartás :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, neked mikor mondtak konkrét időpontot? Egy hónappal előtte? :shock: 8) :D :D :D Nem lenne rossz...akkor már tényleg egyenesben érezném magam...

Kép
Kép
encu

36. héten :lol: :lol: :lol:
37.-en fix időpontot kaptam a 38. hétre. :P :P :P

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hááát...akkor az elvileg nekem még odébb van...
Neked is fájt már az én "koromban", amikor mocorgott a babád? Mert én esküszöm ebbe fáradtam el ma...hogy annyit kínzott a kölök :D:D:D
De a dokim szerint egyébként ezen a héten már a 35. héten vagyok...csak a vonalzóim ilyen buták :D

Kép
Kép
encu

Jaaaaj, annyira fáradt vagyok, most mondtam Apának, hogy jó lenne, ha ágyba bújnánk..ő nézhetne filmet vagy olvashatna...addig én meg szépen elszunyókálok mellette... :D
De azért még a válszodat megvárnám, Móni...hátha szép álmom lesz :D

Többiek merre járnak? :lol:

Kép
Kép
encu

Hááát, nem tudtam megvárni...sorry.. :(

:D

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Pont most kaptam hajvasalót apától. :wink:

Hát senki nem írta, hogy mit szeretne inni. :?
Móni, kár, hogy nem jöttök :( , pedig én már annyira kivi vagyok Ricsikére. :wink:
A rucit a Brendonba vettük Nonónak.

Zsuzsa!
Jobbulást Livinek!!!!!!!!!

Encu!
Egész nap pörögsz, tessék azért sokat alukálni, mert utána nem sok időd lesz rá. :wink: :roll:
A 34. 1 nap az 34. hét +1 napot jelent, vagyis hogy már a 35. hétben vagy benne. :lol:

Kép
niki+baba

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?