Szépjóreggelt!
Tesóka, én azért pályáztam el olyan hamar, mert lepattintottál
:D:D De elég hamar sikerült is elaludni, úgyhogy végül egész jól jártam
Beszerző körút? Az fincsi lehet...miket nyertél? Mikért kell mennetek?
Remélem jobban vagytok, és talira tudtok jönni (na jó, ha ez az ára, akkor süti nélkül...
)!
Gabó!
Lehet, hogy majd kölcsönözni fogunk mérleget, nem tudom, hogy mennyibe kerül egy, illetve mennyi a kölcsönzés..Mert ha nem olyan nagyon drága, akkor lehet, hogy érdemes, elvégre 3-at szeretnénk
:D Mármint gyereket
Az éjszakám forgolódós volt, de egész jól aludtam végül, Kiskarcsi csak reggel rendezett diszkót, mikor az apja kelt. Meg hát most is ficereg, és már nem azzal a kedves csikizősséggel
Zsuzsa, részvétem a kialvatlanság miatt...nagyonnagyon át tudom érezni a problémádat..
De szerintem mindenki...
Csilla, szupi a babakocsi, vannak hozzá még kütyük? Hordozó, lábzsák vagy valami? Vagy az még beszerzésre vár?
Bár mondjuk az a legkevesebb
Én is már a 20. hét környékén (vagy már jóval előtte
:D:D) teljes lázban égtem, hogy még ez kell, még az kell..
:D:D Szerencsémre Apa támogatott..
Hűha, akkor az ikrek nyomatják az energiát, mi? Én a 20. hétig 2-3 kg-ot híztam..igaz, nem is tudtam enni igazán...
Nekem is szólt a védőnőm, hogy lesz ilyen felkészítő, és hogy vár
Lehet, hogy elnézek, ha addig nincs fejlemény
Barbi? Hát ő már azért szült is, meg elég közel is van...
Ugye, Barbi?
Barbi!
Igen, Kiskarcsi is műsorozott reggel 6 előtt 20 percig, aztán jó baba lett...gondolom nem találta a helyét, fészkelődött. Mikor hirtelen ( jó szó, hogy ekkora pocakkal hirtelen mozgásokat végzek, na mindegy
:D:D) oldalról hátra fordultam, annyir akinyota egy ponton a pocakomat, hogy Apa szabályosan megijedt..
Bár mondjuk nem is volt kellemes
Hiába, nő, mint a gomba!!
Milyen izgulás jött rád???? Ne tessék paráztatni, jó?
Kicsit én is vizesedek, a gyűrűimből meg a lábfejemből veszem észre...Jó ürügy a pihire
Nemsokára indulok egyet sétálni....VALAKI?