Sziasztok!
Most megint nemszeretem hetem van. Este 6-ig kell dolgoznom, és még most főzök. Brrrrrrrrrrrrrrr
Andi, tényleg jó volt beszélgetni, csak az a baj, hogy nálunk ez nagyon ritka, mert sajna a párom nem egy beszélgetős férfi.
Kriszti, tényleg bátor a fiad. Idegenbe sokkal nehezebb játszani.
Köszi a homeós tippet.
Ancsa, tényleg egyre gyorsabban közeledik az idő. Én már nagyon izgatott vagyok. És képzeld, amikor megszületik a babád, akkor én már terhes leszek. Ezt most eldöntöttem, és kész. Nehogy már kevesebb legyen egy pocakossal ebben a topicban!
Krisztinka, én sem értem, és nem tudom, hogy ti hogy bírjátok ezt, de sajna én egyre gyakrabban borulok ki. És nem is mindig akkor, amikor megjön. Igaz én nem vagyok hozzászokva ehhez. Amit akarok, azt megszerzem magamnak. És tudom, hogy most is így lesz, csak ált. nem kell ennyit várnom.
Milyen bogyókat szedsz?
Kislibus, akkor ha neked is van még egy hónapod, szerintem kb. egyszerre fogunk dokihoz menni. Remélem már azt fogja megállapítani, hogy terhesek vagyunk.
Ja, és a pozitív gondolkodás: én már nem szeretném, hogy össze jöjjön, hanem tudom, hogy sikerülni fof