Új privát üzeneted érkezett!

Zsu - Persze, hogy töröm a fejem ... Ugyan mi szerencsések voltunk, de nagyon együtt tudok érezni azokkal, akiknek nehezebb ..
Ha másban nem tudok segíteni, küldöm nektek a sok-sok pozitív energiát :)
És azért ha támad 1-2 hülye ötletem, amit még nem olvastam .. bedobom .. hátha pont az segít majd :) ;)

Andi
- Okés, beszámolok a történésekről :) Neked meg jobbulást .. hó közepére fittnek kell lenni :lol: :lol:

Kriszti - A miómáját egyik barátnőm akupunktúrával tüntette el .. azt próbáltad már? Vagy egyáltalán látni már, hol van alakulóban?

Ma voltam a 12 hetes UH-n, ahol boldogan rugdalózott és kapálózott a mi kis Kincsünk :)
Minden mért érték rendben van, korának megfelelő, és egészségesen ver a szíve ;) :D
Amit kaptam képet, azon nem lehet semmit látni .. viszont a videoról megpróbálok jó pillanatokat elcsípni ;)
Holnap lesz időm, és ha sikerül .. mutatok fotót nektek!

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Szép jó reggelt!

Most csak bekukk,majd jövök!
Andi:Jobbulást neked!

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Mára már jobban vagyok,mondhatni semmi bajom.Lehet,csak jobban dolgoztak a hormonjaim így félidő tájékán :wink:

Szösszenet:gratulálok a picihez,és várjuk a képeket
vedresandi

Én is lenni :)

Szösszenet! Várjuk naon a képet!!! :)

Kép
kislibus

Sziasztok!!!

Jelentem, igyekeztem elcsípni 1-2 jó képet a videóról .. azt fotóztam .. aztán fel a számítógépre .. most értem ide :D :D

Akkor csatolom őket:

11 hetesen és 3 naposan így nézünk ki ;)

Kép Integetős Babuci

Kép 11 hét és 3 nap

Kép 4,3 cm teljes nyugalom :)

Remélem tetszenek, mi nagyon büszkék vagyunk a gyönyörűségünkre!!

Mindenkinek hajrá, és sikeres baba-projectet!!! :)

Várom a híreket, pozitív teszteket!! :D

Kép
szösszenet

Szösszenet:Nagyon édi a babátok!Gratulálok hozzá!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Szösszenet! Nagyon jók a képek! Édi a baba! Megkönnyeztem! Annyira várom már én is a mienket!

Kép
kislibus

Kislibus:Hidd el hamarosan a ti pocitokban is ott lessz a babó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa! Néha nehéz elhinni, de becs szó, próbálom! Azért mindíg megkönnyezem a babucis képeket, ez már igy lesz amig be nem babásodok :)

De akkor majd jövök és isten óvja a topikot!!!
:D 8)

Kép
kislibus

Kislibus - Be fogsz babásodni és a sajátodat is így meg fogod könnyezni .. :lol: :lol: Sőőőőt :D
Érzem, hogy meghozom a szerencséteket!! Hajrá-Hajrá :)

Ancsa - Neked már nagyon nagy lehet a Babucid :) Kíváncsi lennék abban az időszakban hogy néz ki .. mutatsz majd képet? :)

Kép
szösszenet

Szösszenet! Ezennel ki vagy nevezve a topik szerencse-kismamijának!

Kép
kislibus

[quote="kislibus"]S írta:kislibuszösszenet! Ezennel ki vagy nevezve a topik szerencse-kismamijának!

Ez megtiszteltetés :D
Remélem jól fogom végezni a dolgom ;) :lol:

Kép
szösszenet

sziasztok!

Vagyok én is, csak vettem egy könyvet, és most abba merültem bele. Legalább eltereli a figyelmemet, mert a főzésről szól,és én imádok főzni!
Szösszenet, ha már így ki lettél nevezve, akkor jó lenne, ha jönnél gyakran, és nem hagynál minket cserben.Nagyon szuperek a képek!
Kislibus, én is biztos vagyok benne, hogy nekünk is lesz hamarosan ilyen csudaszép uh-képünk.
Andi, örülök,hogy jobban vagy. Hiányzol!

Nem fogjátok elhinni, de ma megint lejjebb ment a hőm. Mindjárt dobok egy görbét.

Zsu

Kép
bvigh

Szösszenet:Ime pár fotó!
Kép Kép Kép

Lányok!Vettem málnalevél teát az utolsó hónapra,és egy picit utánanéztem,és ezt találtam nektek.Remélem találtok benne hasznos infóf.Ha nem akkor :( :( :(

http://babatervezok.otthona.net/shop/ma ... d4895cfc39

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa, nagyon édi! Majd én is megmutatom a sajátomat.
De egyenlőre csak a görbémet tudom mutogatni.

Kép

Kíváncsi vagyok mikor lesz pé-m.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok,szép estét!

Na ezek az UH-s képek.Én már átéltem,de még mindig csodaként élem meg,pláne a 4D-s,mert anno még olyan nem volt.Gratulálok a babákhoz.

Zsu:neked most mi van a ciklusoddal?Rosszul emlékszem,hogy ennél azért szebb görbéid voltak?
vedresandi

Andi, jól émlékszel. A görbéb velem együtt megbolondult. Lehet, hogy a cickafark hiánya, de nem baj, hagy lássa a doki.

Zsu

Kép
bvigh

Na,az nem semmi,hogy mennyit számít az a tea,ha tényleg attól ilyen.Remélem hamar találtaok ti is megoldást :)
vedresandi

Sziasztok! Jó reggelt!

Hol vagytok?

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Zsú! Hááát nem tudom... Az én görbém se világszépe, de a pé legalább láttszik... Ezen nem merném biztire esküszni, hogy volt pé, de a tojcsi, meg a 2 tizedes emelkedés erre utal. Node hogy mé ment le???? Mondjuk a babát tervezők. hu-n van ilyen görbe és terhes lett belőle a delikvens.

Ancsa! Olyan zabálnivaló!!! Most nem a popija van lefele ugye???

No, a hónap után beteázok én is. Illetve nem is, mert nem lesz rá szükség :)

Lányok! Nem leszek a hétvégén netközelben, de vas. este, vagy hétfő du. jövök!

Addig is jó hétvégét, mindenkinek cupp!!!

Kép
kislibus

Sziasztok!
Tegnap nem tudtam irni,de este leszek,vagyis irok ha majd lessz kinek!!!!
Vendég

Sziasztok!

Akkor még ráteszek egy lapáttal. Ma ismét 2 tizedet emelkedett, és megint van tojcsi.

Este megpróbálok én is jönni, de vendégeink leszenek.

Puszi, szép estét mindenkinek.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Én ma dolgoz,holnap meg megyek Debrecenbe,mert Bubó lesz a Főnix csarnokban,vasárnap este leszek megint,meg még majd ma 8 után.

Addig:pussz
vedresandi

Sziasztok!

Andi, jó munkát neked hétvégére! Miskolcra nem akar jönni Bubó?
Látom nem volt senki míg haza értem. Azért én megmutatom nektek a csodás görbémet. Hagy teljen vele az oldal.Hanyadik is ezen a lapon? :oops:

Kép

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Akkor mindent bele!
Kihasználni ezeket a napokat!

Jó éjt!
Vendég

Úgy látom sehol senki!

Nálunk még egy baba. A barátnőm tényleg terhes. Most jelentették be. 12 hetes. Én már gyanakszom egy ideje, de nem akarták elkiabálni, ezért próbálta tagadni. Sajna olyan alkat, hogy nem tudja. Akkora pocakja van...................
Mi meg ennek hevében............. :oops: :oops: :oops:

Jó éjt mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Én még féllábbal itt vagyok,de lassan feküdnöm kellene!
Hát igen!Mindenhol jön a baba csak nálunk nem!
De a remény hal meg utoljára!

Tessék rágyúrni most mig van tojcsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JÓ ÉJT!!!!!
Vendég

Jaj, Kriszti de jó, hogy vagy még!
Úgy felidegesített a barátnőm. Mesélte, hogy egy ismerősének muszály volt összeházasodni a párjával, mert van egy új törvény, hogy nem veheti csak így, vagy úgy a nevére a pasi a gyereket, ha a terhesség 6. hónapjáig csináltatnak egy dns-vizsgálatot.
Na ez kiakasztott. Nehogy má' azért házasodjunk össze, hogy a gyereknek neve legyen.
De most néztem a magyarorszag.hu-n a jogszabály. Szó sincs benne ilyesmiről.
Kicsit megkönnyebbültem, de azért már elcseszte az estémet.

Zsu

Kép
bvigh

jó reggelt! andi: én is úgy örülök hogy újból itt lehetek :lol: most fog majd megjönni a napokba és utánna irány a doki repessze már meg azt a kis tüszőcskét :lol: jövőhéten hétvégeén megyünk Debrecenbe a Hotel Aquatikumba egy hosszú hétvégére :lol: de jó lesz már úgy várom :lol: andi: te voltál azóta dokibácsinál?
erzsebet0312

JÓ REGGELT ÉS JÓ 7 VÉGÉT MINDENKINEK!!!!!!
Vendég

Jó reggelt,sziasztok!

Nemsokára indulok Debrecenbe.Legyetek jók,használjatok ki minden hazsnos őercet.

Erzsi:nem voltam dokinál,és nem is szeretnék menni.Tudom,hogy rendbe vagyok,csak kicsit tobbett kellett várn a babára.
vedresandi

Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!

Sajna az én estém nem úgy sikerült, ahogy terveztem :( :(
Erre ma 36,9 a hőm.Úgyhogy a párom a vidéki munkájáról jöhet haza aludni. Remélem még nem késő.

Zsu

Kép
bvigh

zsu: azért ne add fel mi most tesómmal együtt szeretnénk babásodni :lol:
erzsebet0312

Sziasztok Csajok!

Jelzem, hogy pár napig nem fogok tudni jönni .. mert elromlott a gépem :( Nem nagy a gáz, csak a tápbemenet füstölt ki, így elveszteni adatot .. fontos dolgot nem fogok. ;)
Remélem kedden meglesz a gépem ..

Ez remélem igazolt hiányzásnak számít!!
De szorítok mindenkinek továbbra is .. akik ciklus végén járnak számoljanak ám be, mizújs .. éreznek-e vmi furcsaságot :)

Puszi

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Visszajöttünk, Regécen voltunk őszölni, minden évben oda megyünk általában. Nagyon szép volt, ott ünnepeltük a 4 éves házassági évfordulónkat.:)
Már egyébként 10-kor lefeküdtem, de már vagy egy órája nyivákolt Andris, gondoltam hagyom, hátha abbahagyja, mert ilyenkor nem éhes, csak felébred valami mi att, de csak nem fejezte be, ezért adtam neki enni...hát nagyon boldog volt a találkozástól...:)én viszont teljesen felélénkültem, úgyhogy egy picit ideülök..

Mindenkinek további szép éjszakát!

Mi jól vagyunk, nő már a pocim:)

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Helló mindenkinek!

Zsu, tényleg voltak már sokkal szebb görbéid is! :cry:

Andi, jó Debrecenezést:-) Munka vagy kikapcsolódás?

Kriszi, most is lesz foci a fiadnak?

Klarka örülök hogy minden rendben, nekem is nő már a hasam, már várom hogy megmozduljon. Szerintem 1-2-3 héten belül megtörténik. Petit a 18. végén éreztem, azt mondják a másodikat hamarabb lehet érezni.

Puszi mindenkinek, megyek főzni, bakonyi lesz nokedlivel.
Vendég

Sziasztok!

www.bioenergia.tag.hu

GYNEX,nevű homeós csepp!

ZSU és KISLIBUS!
Nézzétek meg!

Kacika!
Igen ma is foci volt!
Azért nem tudtam napközben jönni!

JÓ ÉJT!!
Vendég

Napsugaras jó reggelt mindenkinek!

Kriszti, milyen volt a meccs?
Klarka, jó lehetett egy kis pihenés. Andris is volt veletek?
Kíváncsi vagyok mikor érzitek, hogy mozog a baba. Ez Kacikára is vonatkozik!
Úgy látom nagy pangás volt a hétvégén. Remélem én ma tudok jönni, mert a kolléganőm oktatásra megy, így nem fog felettem állni.Egyébként én is megyek oktatásra pénteken. Nem tudom emlékeztek-e még rá, tavasszal már volt egy kétnapos, amikor videóra vettek minket. Ez annak a zárónapja lesz. Már alig várom. :P

Mi hétvégén megint otthon voltunk.Igaz szombaton este haza jöttünk, de akkor be se kapcsoltuk a gépet.Jól kibeszélgettük magunkat. Jó, tudni, hogy a páromnak is vannak érzései a babával kapcsolatban, még ha nem is szeret róla beszélni. Szóval ez volt a téma. Most legalább már jó kedvem van.
Sőt tegnap kaptam is egy kis pozitív energiát. A párom keresztanyja ugyanis agykontrollozik.Remélem ez segít. Bár most eldöntöttem, hogy igenis még az éven teherbe fogok esni, mert nem akarok bedilizni, és egyébként is arra vágytunk a barátnőmmel, hogy egyszerre legyünk terhesek. Az a pár hónap eltérés már nem számít...És a hőm amilyen béna volt eddig, most olyan szép a második fele.

Zsu

Kép
bvigh

Jó reggelt!

Zsu:ez nagyon klassz,hogy beszélgetős estétek volt.Néha kell is,hogy a lklünk megnyugodjon.Remélem a + energiák is segítenek!!

Kriszti:milyen volt a fiad hétvégén,Nyertetek?

Kacika:munka és pihenés együtt.Szombaton munka, Bubó volt a Főnix csarnokban,vasárnap pihi a rokonoknál.Nagyon jó volt mindkettő.

Szösszenet:részemről igazolt a hiányzádod :wink:
vedresandi

Sziasztok!

A mostani meccsen nem védett a fiam,2 kapus van mind kettőnek érvényesülni kell,úgy mondván,itthon az véd idegenben pedig Dávid!
Jövő héten Salgótarjánba megyünk,majd ott véd,amúgy 1:1 lett a végeredmény!

Zsu!
Akkor belehúzni!!!!!!!!!!!!!!!
Milyen a hőd????

Andi!
Jó hétvégéd lehetett!

Kacika!
Hogy halad az idő,mindjárt szültök,mi nekünk még sikerülne sem sikerült,nagyon levagyunk maradva,mint a borravaló!!!
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól.Hát a súlyáról megint nem mondott semmit.
Adatok:BPD:80mm
THQ:75mm
FL:56mm
Na ez mind amit kaptam,na meg azt,hogy a drágám nem szereti,ha a "fejébe megy a vér"és úgy döntött,hogy keresztbe feksizk.Ezért nem tugok ülni,mert baromira nyomja a csipőmet.Ja,és megvan az időpont.Ha addig nem történik semmi,és miért történne,akkor Nov.12-én fekszem be. Úgyhogy mielőtt bevonulnék,még elmegyünk valami romantikus hétvégére,mert most lessz 28-án a hézassági évfordulónk.

Zsu:Mi is szoktunk ilyen beszélgetős estéket rendezni apával.Néha kell ilyen is.

Kacika,Klarka:Kérünk pocifotót is.

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Ancsa, örülök hogy minden oké, nov 12: Atya ég az mindjárt itt van!
És meddig kell bent feküdnöd szülés előtt, vagy akkor már meg is születik? Császáros lesz? Gondolom ha így marad akkor tuti.

POcifotó? Oké, igyekszem csinálni, bár nem vagyok egy felemelő látvány :lol:

Kriszti, azért az én szülésem még nagyon odább van, márc. végére várjuk :) Addig nektek is összejön, érzem!

Amúgy én még nem érzem a mozgását, Petit a 18. hét végén, 19. legelején éreztem biztosan, azt mondják most hamarabb fogom. Majd meglátjuk. Ha sokat ülök azt nem szereti, akkor egész befeszül a hasam :roll:
Vendég

Kacika:Sajnos már addig amig meg nem születik.De mondta a doki,hogy nem leszünk bent négy hétig,én Nov.végére szertnék megszülni,és remélem addigra be is fordul a kisasszony,és nem kell császár.

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Ancsa! Leírtam az adatokat, holnap nyilatkozom a becsült súlyáról!
És hova mentek romantikázni?

Zsu! Azért remélem sikerrel jártatok apával... Fő, hogy volt pé!

Kriszti! Köszi a homeos ötletet, még nem élek vele, meg aztán a homeos bogyókat csak bizonyos tünetcsoport megléte esetén lehet használni, a babák pocifájdalmára csak 4-5 féle homeós bogyó van, és nem mindegy, hogy melyiket kapja az adott baba.
És Dávid egy igazi hős! Idegenben nehezebb dolga van szerintem.

Szösszenet! Megvolt már a nyakiredő vizsgálat?

Klarka, Kacika! Igen pocifotót nekem is!

Kimerítő hétvégém volt....

Kép
kislibus

Sziasztok!

Én is itt vagyok már!

Ancsa! Fantasztikusan szép a babád! Na és babaszoba gyönyörű! Azta lassan szülni fogsz! Meglátos hamar eltelik ez az idő!

Kislibus! Te nem mész dokihoz még? Nem értem miért nem tudunk bebabásodni!

Zsu! Hogy áll a hőd??? Remélem jókor akcióztatok apával!

Kriszti! Ne add fel! Eljön lassan a mi időnk is!

Tényleg Csajok! Apát vizsgálták már mindenkinél akik régen próbálkoznak??? Mert egy másik topikban most derült ki az egyik lánynál, hogy apával van a baj.

Erzsi! De jó, hogy újra itt vagy!

Kismamik! Én is szívesen nézegetném a pocakfotókat!

Én még sajna nem éles hónapban vagyok, de majd okt. közepétől remélem belelendülhetünk újra az akcióba!
Én már a homeos bogyóknál tartok a ciklus első felében is szedek egy fajtát, meg a 2.-ban is!

Szép estét mindenkinek!
Vendég

Krisztinka!

Nem megyek még dokihoz, még nem próbálkozunk elég régen, és még egy hónapot kell hőmérőznöm, tehát dokihoz novemberbe fogok menni.

Milyen homeos bogyókat szedsz? Milyen változást észlelsz???

Én se értem miért nem, de most még ott tartok, hogy nem és kész. Hivatalosan még van egy évünk és 8 hónapunk próbálkozni, remélem ez alatt össze is jön. Sőt merészebb leszek! Ebben a hónapban szeretném, hogy össze jöjjön!!!

Kép
kislibus

Sziasztok!!!

Ancsa - Köszönöm szépen a képeket, nagyon jók!!!! :)

Kislibus - Igen, a 12 hetes Uh-n megnézték a nyakiredőt is :) Jó sokszor megmérték .. izgett-mozgott a baba, így több szögből tudta ellenőrizni :) Minden rendben szerencsére!

Többiek, hogy vagytok?? :)
Mi a helyzet?

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Most megint nemszeretem hetem van. Este 6-ig kell dolgoznom, és még most főzök. Brrrrrrrrrrrrrrr

Andi, tényleg jó volt beszélgetni, csak az a baj, hogy nálunk ez nagyon ritka, mert sajna a párom nem egy beszélgetős férfi.

Kriszti, tényleg bátor a fiad. Idegenbe sokkal nehezebb játszani.
Köszi a homeós tippet.

Ancsa, tényleg egyre gyorsabban közeledik az idő. Én már nagyon izgatott vagyok. És képzeld, amikor megszületik a babád, akkor én már terhes leszek. Ezt most eldöntöttem, és kész. Nehogy már kevesebb legyen egy pocakossal ebben a topicban!

Krisztinka, én sem értem, és nem tudom, hogy ti hogy bírjátok ezt, de sajna én egyre gyakrabban borulok ki. És nem is mindig akkor, amikor megjön. Igaz én nem vagyok hozzászokva ehhez. Amit akarok, azt megszerzem magamnak. És tudom, hogy most is így lesz, csak ált. nem kell ennyit várnom.
Milyen bogyókat szedsz?

Kislibus, akkor ha neked is van még egy hónapod, szerintem kb. egyszerre fogunk dokihoz menni. Remélem már azt fogja megállapítani, hogy terhesek vagyunk.
Ja, és a pozitív gondolkodás: én már nem szeretném, hogy össze jöjjön, hanem tudom, hogy sikerülni fof :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsu

Kép
bvigh

szép jó reggelt lányok! csak gyors bekukk majd később visszaolvasok mert már jönnek bérletet venni puszi mindenkinek :lol: :lol:
erzsebet0312

Sziasztok!

Jó reggelt!

Tegnap este készült pocifotó, de most egyszerűen nem sikerült áttöltenem. Ha sikerült, mindenképpen feltöltöm!!

Mindenkinek nagyon szép napot!!!
Ma kezdem a 15. hetet!!!
Néha olyan lelkiismeretfurdalásom van, hogy ezekről írok és fájdítom néhányotok szívét, de mivel egyikőtöknek sincs semmi eltérése az egészségében - azaz mind nagyon-nagyon egészségesek vagytok, ezért bízom benne, hogy mihamarabb lezs babátok! Csak kérdezném, hogy egyikőtök férjénél sem áll fenn a dohányzás? Mert azért az komolyan rontja az esélyeket és akkor hiába a nők küszködése. Ha mégis fennáll, mindenképpen szokjanak le! Tesóm azért nem jött össze több évig a szüleimnek, mert Apukám masszív dohányos, plusz volt minden nap egy kis alkohol is. A doki arr az időre eltiltotta tőle és 7 év után megfogant a tesó!!!:):)
Ma is erős dohányos, de alkoholt már egy cseppet se iszik!! Engem, meg a babát persze nem füstöl, de azért nem szeretem a cigit!!

Na, megyek, lassan ébred a család!!

Pussssssssz!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?