Új privát üzeneted érkezett!

Lányok! Itt a lista!
Mamacicát kivettem, hisz õ már kismama.
Remélem nem haragszol Kedves Mamacica!

Jutka: 36 c 40 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 38 cn Budapest 27 év
Boglárka: 4 c 31 cn Györ 24 év
Erika: 13 c 30cn Erdély 27 év
Zsófi: 2 c 29 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Jázmin: 25 c 29 cn Pécs 22 év
Mishi: 2év/6 c 28 cn Budapest 21 év
Barbi: 1 c 24 cn Calgary 26 év
Krita: 4 c 18 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 13 cn Budapest 22 év
Monique: 8c/10hó 10 cn Budapest III. 27 év
Kinga:1c ?cn Maglód 33év
Éva: 22 c 5 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 5 c 4 cn Budapest 31 év

Mamacica! Még egyszer sok boldogságot Nektek!Kép

Szonja, Zsófi, ERika, Bogi, Jázmin!

Nektek mikor esedékes a tesztelés?

Látjátok, Mamacica is várni akart a teszttel,
és lám-lám...........Kép

Éva
Éva

Lányok!
Visszajöttem, kicsit lenyugodtam.
Mégegyszer bocsi az elõzõ kitörésemért.
Dühös vagyok a dokira, hogy semmit nem tesz
azért, hogy megnyugodjak.

Még mindig nem jött meg, sõt a barnás izé is elmúlt.
A hõm még mindig fenn van (36,8 - 37).
Bár mintha a tüneteim múlnának.
A cicim sem olyan érzékeny. Kép

Keresni kellene egy másik dokit, vagy teszteljek
megint?

Drága Mamacica!
Csak nyavalygok, és nem is gratulálok!

Vigyázz nagyon kiscicádra, és sok boldogságot
Nektek!!! Kép Kép Kép

Ancsi
Ancsi

Szijasztok Lanykak!

Mamacica!

Nagyon sok boldogsagot kivanok neked a kis csoppseghez es gondtalan terhesseget.NNa ugye,hogy milyen konnyen osszehoztatok??

Ancsi!

Ecceruen nem talalok szavakat,de azt mondom meg nincs minden veszve,annyira szeretnem ha neked is sikerulne.Ha ez segit en nagyon szoritok neked!!!!!

Szonja, Zsófi, Erika, Bogi, Jázmin!

TESZTELNI!!!!KépKépKépKép

Eva!

Ugye most egy kicsit jobb a hangulatod,hogy tudod vegre tortenni fogvalami??Sok szerencset a mutethezKépKép

Pusssszzzz Kriszti
kriszti

Ancsi!

Szeretném, ha itt maradnál velünk, akkor
talán fel tudunk egy kicsit vidítani.

Szerintem nyugodtan csinálhatsz még egy tesztet.
A dokival kapcsolatban pedig az a véleményem,
hogy ha eddig is mindig hozzá jártál és mindig
szakszerû volt és rendes, meg csakis a legjobbat
nyújtotta, akkor menj hozzá vissza és kérdezd
meg, hogy nem lehetne-e valamivel igazolni vagy
kizárni a felvetõdött gondot.
De ha ez a doki, akihez jársz eddig se volt
valami nagy szakember, akkor érdemes más orvos
után nézni.

Fel a fejjel, én szorítok neked nagyon.
És azt felejts el, hogy a babával valami baj
lenne. Nincs ott semmi baj, csak még korai
lehet a terhesség.

Puszillak

Éva
Éva

Kriszti, Éva!
Nagyon köszönöm nektek a biztatást, talán
van még némi reménysugár.Kép
Az jó, hogy még nem jött meg, a hõm is
fenn van, de azt végképp nem értem, hogy
miért nem látott semmit a doki?
A beágyazódás helyét, vagy a kiszabadult
embrió helyét, vagy valamit??
Ha meg eltávozott a pici, akkor miért nem
vérzek??

A dokit most akartam választani, de gyorsan
lemondtam róla, ilyen hozzáállással nem
nyert meg. Kép
Másik dokit keresek, talán itt Pesten.
Tudtok ajánlani valakit?
Aki igazán jó, kedves, és szakmailag profi?

Ancsi
Ancsi

Jázmin!
Hol vagy ma délött, hogy még nem jelentkeztél?
Csak nem belemerültél a + teszted nézegetésébe?

Ancsi!
Szerintem ne tesztej, hanem menj el egy másik dokihoz, már az is elég ok a terhességi vizsgálatokhoz, hogy nem volt mensid. Csinálnak mégegy UH-t, lehet elnézett valamit a dokidKép
A vérvel meg sokkal megbizhatóbb, szerintem azt kéne csináltatnod, hiszen fontos, hogy tudják-tudd, terhes vagy, hogy az esetleges problémákat megelözzétekKép

Kérlek, lépjél ez ügyben!

Még nem tesztelek, ha jövö hét szerdán sem jön meg, akkor ígérem csütörtök reggel tesztelek. De ne reménykedjetek!!!!!! Szóval többet ne bíztassatok, eléggé reménytelen az esetemKép

Pussz Zsó-fi
Zsó-fi

Ancsi!
Èn a MÀV-ban Csermely Gyula magánrendelésére járok, amúgy az István-kórházban föorvos. Nyugodtan merem ajánlaniKép
A magánrendelése kedden délután van, talán 2-töl, de persze idöpontot kell kérni. Az Istvánban is megtalálod.

Sok sikertKép és reményt

Zsó-fi
Zsó-fi

Kedves Ancsi!

Én nem tudom, mennyire van messze Pesttol Adács, de nagyon szívesen megadom a dokim elérhetoségét, ha megírod az e-mail címed.
A doki nagyon bababarát, Dr. Orbán Istvánnak hívják. A magánrendelojében érdemes szerintem eloször megkeresni, ahol keddenként du. rendel. Ott sajna nem tud megnézni UH-n, de szerintem azt fogja mondani, hogy másnap menjetek be hozzá a kórházba (Péterfy Sándor utca) reggel fél 8 körül. Ha így is megfelel, írd meg az e-mail címed, este otthonról válaszolok. (Az én címem: lauto@elender.hu.)

Laura
Laura

Ancsi, az én hugom u.ilyen idös terhességét se látta a doki, csak 4 hét múlva mondta: van baba, és tényleg annyi idös mint a tesóm mondta. Dáci holnap lesz 3 éves.

Lehet, hogy olyan helyen ágyazódott be, ami nehezebben látható az UH-on.

Mamacica, gratula!!!!!!!!

Irigyellek és örülök egyszerre.

Puszillak, Lotti
Lotti

Ancsi!!! Én a MÁV-os Herczegh doktort szeretném Neked ajánlani. Ha érdekel: beaszepvolgyi@yahoo.com

cupppp
Beja
Beja

Lányok!
Igazán nagyon, de nagyon köszönök Nektek mindent.
Már jobb kedvem van. Sokkal!Kép Kép

Ennyi biztatás...
a legjobb barátnõimet lepipáljátok!

Az emilcímem:
Csokifagyi@primposta.com

Beja!
Errõl a Herczegh dokiról már nagyon sokat hallottam, lehet meg kellene próbálni!
Megírnád a fõbb tudnivalókat?

Ancsi
Ancsi

Ancsi! Írtam Neked!
Beja
Beja

drága Beja!
Megkaptam, elolvastam! Kép Köszi!!
Válaszolok majd, mert lennének kérdéseim is,
de lassan mennem kell, otthon pedig nincs
internet.

Legyetek jók,
pussz mindenkinek

Ancsi
Ancsi

Sziasztok lányok!

Hogy milyen drámák történtek, míg hazaértem!

Velem történnek bíztató és kevésbé bíztató dolgok.Kép Szóval kedd óta görcsölök, de még nem jött meg. Ma már kora reggel óta, úgyhogy nem vagyok valami nyugodt. A mellem kedd óta be van dagadva és meg is nött. Úgyhogy vagy pár napon belül megjön...vagy nem.Kép
A sok teszt vágyónak leírom, hogy csak és kizárólag a 38.napon merek tesztelni, elötte nem, ugyanis sokszor megjött még a 37.napon is.

Mamacica,
gratulálok!Kép Látod nem kellett volna ennyit aggódni.Kép

Ancsi,
nem írom, hogy sajnálom, mert szerintem sincs ott semmi baj.Kép Meg fogják látni a picit, én is hallottam sok esetet, hogy késöbb látszott csak. Én még a dokiváltásra sem bíztatlak, csak akkor ha még ezelött az UH elött eldöntötted a váltást. Ugyanis tényleg nem tehet többet.
A vér elhalt terhesség esetén is kimutatja a terhességet, mert a hormonok több hónap alatt állnak helyre. Úgyhogy tényleg csak várni lehet, az UH az egyetlen biztos forrás. Arról pedig szerencsétlen orvos nem tehet, hogy hosszú és nehéz neked várni. Én elhiszem, ö is tudja, de nem tud mit tenni. Szerintem csak akkor válts, ha már ezelött eldöntötted.
Addig pedig pihenj, ne foglalkozz semmivel, akár a topiccal se, hogy ne mindig itt járjanak a gondolataid. Próbálj a munkába temetkezni, aztán 2 hét múlva ott fog integetni rád az UH-on.KépKép

Zsófi,
nagyon aranyos vagy!Kép Csak vigyorogtam, amit a tesztröl írtál. Nem, sajnos az egyetemen voltam, nem teszteltem. A múltkoriból kiindulva nagyon korai lenne nekem még. Csak a 38.napon tesztelek, mint ahogy múlt hónapban is elterveztem, csak elöbb megjött.:-/ Most remélem nem ez lesz.Kép
Én izgulok ám érted!Kép Mi annyira egy cipöben jártunk ebben a ciklusban, hogy csak na! Jó lenne ha + tesztekröl tudnánk lassan eszme cserét folytatni.Kép

Névtelen (ferke)
Azonnal váltson orvost az ismerösöd!!! Mi az hogy nem ismeri azokat a mértékegységeket???!! Ilyet még életemben nem hallottam. Teljesen felháborított a dolog, azt sem tudom, hogy ezen sírjak vagy inkább nevessek. Minden orvos mindent megtanul és utána szakosodik. Olyan nincs, hogy ezt ö nem érti!! Az egy pancser, aki fogadáson nyerte vagy vette a diplomáját! Ez a véleményem és még enyhén fogalmaztam!

Puszi és jó hétvégét
Jázmin

Sziasztok!

Mamacica! Ez aztán a jó hír! Kép Kép Kép Nagyon boldog lehetsz most! Nagyon vigyázz kismoszatra! Kép

Jázmin!
Nagyon drukkolok Neked! Gyanús vagy, ugye tudod?
Korábban neked is PCO-ot állapított meg az orvososod?

Ancsi!
Még ne láss rémeket! És ha ennyire nem bízol az orvosodban, (nyilván nem adott rá okot), keress egy másikat!

Rita
Krita

Sziasztok!

Mamacica! Gratulálok!
Nagyon sok boldogságot kivánok !

Szani
Szani

Jo hetveget mindenkinek!!!!KépKépKépKépKépKépKép

Kriszti
kriszti

Rita,
KépKép örülök, hogy gyanus vagyok!Kép
Igen PCO-t állapítottak meg. Miért, csak nem neked is?

Puszi
Jázmin

Macacica!
Én is nagyon sok szeretettel gratulálok nektek a babához, sok örömöt kivánok !
Kép Kép Kép
Barbi
Barbi

Barbi!

Most lattam, hogy Calgarybol vagy. En is! Nem akarom ezt a temat off topic-kal tolteni, ugyhogy irjal legyszi az emilemre, hogy merre laksz stb. Vegre valaki helybol! :-)) Fennt a nevemre kattintva ott lesz a cimem.
Szia

Agi
Agi

Sziasztok!

Minél elöbb túl szeretnék rajta esni, hogy leírjam: nem sikerült. Most sem.
Tegnap este ott volt a barnás elöjel, aztán ma elöntött, nem "hiába" görcsöltem egész nap. Este fél 9-töl hajnal 2-ig sírtam és most reggel óta tovább. Nem bírom ezt lelkileg tovább. Túl sokszor csalódtam, nagyon fáj.
Ebbe most belehaltam. Annyira fáj, hogy el nem tudom mondani nektek. Olyan igéretesen indult az egész és én be is döltem,nem tudom mit hittem.
Most kezdödik a vizsgaidöszak, azon gondolkodok, hogy egy kicsit felfüggesztem a dolgot. Nem bírom tovább. A párom nem akarja engedni, de csak én értzem ezt az iszonyú fájdalmat minden hónap végén. És én vagyok képtelen teherbeesni, nem ö.
Nem akartam nyavajogni, de el tudjátok képzelni, mennyire szörnyü érzés.
A növérem minden pillanatban megszülhet és én nem tudom, hogy fogom bírni. Megint én leszek a család fekete báránya, hogy nem mosolygom majd körbe a fejem. Így is már az vagyok. Az egyetlen, aki nem tud teherbeesni.
Ha következö hónapban sem sikerül jön a laparoszkópia. Annyira reméltem, hogy elkerülöm. Hát nem. Bár lehet, hogy tényleg jobb lenne az egészet szüneteltetni. Nagyon sajnálom, hogy csalódást kell okoznom mindig. Ez van, nekem nem megy.

Jutka: 36 c 41 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 39 cn Budapest 27 év
Boglárka: 4 c 32 cn Györ 24 év
Erika: 13 c 31cn Erdély 27 év
Zsófi: 2 c 30 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Mishi: 2év/6 c 29 cn Budapest 21 év
Barbi: 1 c 25 cn Calgary 26 év
Krita: 4 c 19 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 14 cn Budapest 22 év
Monique: 8c/10hó 11 cn Budapest III. 27 év
Éva: 22 c 6 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 5 c 5 cn Budapest 31 év
Jázmin: 25 c 1 cn Pécs 22 év
Jázmin

Sziasztok!

Jázmin fel a fejjel, ne csügedj most nem sikerült de legközelebb sikerülni fog, hidd el ha pedig a pocidba lesz "valaki" minden bánatod elfog múlni.

Ancsi!
Egyet értek Jázminal és a többiekkel még nem biztos semmi, szerintem is , hogyha valami nem lenne rendben akkor már megjött volna!Hányadik hétbe vagy?
Szerintem ott van az a kis pocaklako csak még " bújkál"!

Mamacica!!
Szívből gratulálok!
Megkérdezhetem hányadik napon teszteltél?

Lotti
Veled mi van? - mikor tesztelsz?

Laura , Lányok!
Teszteltem / ma vagyok a 33. napba a höm még mindig fent/ hát nem egyértelmü a teszt a T csak nagyon halványan látszik, de csináltunk egy ovulációs tesztet is / férjem mondta /hát az meg pozitív lett, mert úgyan az a lényege mindegyik a sárgatesten alapul és arra gondoltunk , hogy mivel nálam ez a próbléma /progeszteron hiány / talán mégis van valaki odabenn.
De azért kedden csinálok még egy tesztet akkor már 36.napba leszek , aztán elmegyek a dokimhoz.
Remélem jót mond.

Bocsika a hosszú levélért.
Mindenki vigyázzon magára!!!

puszi
bogi
boglárka

Bogi
Szurkolok neked.Kép

Én idöközben összeszedtem magam. A párom rábeszélt, hogy folytassuk a próbálkozást, ö nagyon bízik bennem.Kép
Ez tényleg jobban megviselt, mint az eddigi kudarc sorozat, de lesz ez még jobb is.KépKép
Szonja,
köszönöm neked is a támaszt.Kép

Sok puszi
Jázmin

Sziasztok lányok.

Frissítem a listát:

Jutka: 36 c 42 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 40 cn Budapest 27 év
Boglárka: 4 c 33 cn Györ 24 év
Erika: 13 c 32 cn Erdély 27 év
Zsófi: 2 c 31 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Mishi: 2év/6 c 30 cn Budapest 21 év
Barbi: 1 c 26 cn Calgary 26 év
Krita: 4 c 20 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 15 cn Budapest 22 év
Monique: 8c/10 hó 12 cn Budapest III. 27 év
Éva: 22 c 7 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 5 c 6 cn Budapest 31 év
Jázmin: 25 c 2 cn Pécs 22 év

Boglárka, amint a listából is láthatod:
én új ciklust kezdtem. Kép

Amit a tesztekröl irsz: ha az LH teszted pozitiv, a terhességi pedig nem, az elég érdekes helyzet.

Szerintem hamar menj orvoshoz, hogy kiderüljön mi a furcsa helyzet oka.

Akciózóknak sok szerencsét, tesztelőknek sikert!

Sziasztok, Lotti
Lotti

Haho Lanyok,

Honapok ota olvaslak Titeket es most Jazmin levele kesztetett arra, hogy irjak.
25 eves vagyok es egy eve probalkozunk a kisbabaval, eddig sajnos sikertelenul (kicsit nehez ezt leirni es beismerni). A legutobbi menzinel teljesen kiborultam, ahogy most Jazmin. Tobb mint egy hetet kesett es olyan sok tunet volt, ami arra engedett kovetkeztetni, hogy talan most sikerult. Viszont a teszt (mind a hat) negativ lett. Es aztan a 37. napon megjott. Borzaszto erzes volt es nagyon elkeseredtem. Olyan igazsagtalan ez az elet! Mindenkinek lehet kisbabaja, meg aki meg sem erdemli, annak is. Miert pont en vagyok az, akinek ennyit kell szenvednie?
Szoval elhataroztam, hogy nem csinalom ezt tovabb. Ugy ertem, ettol a megszallott "marpedigenbabatakarok" beidegzodestol megprobalok megszabadulni. Mondanom sem kell, hogy mennyire nehez. De azt hiszem, nem elnek tul meg egy olyan hetet, mint az a legutobbi. Megprobalok nem mindig erre gondolni, nem szamolgatom a napokat es ki tudja, talan egyszer sikerulni fog.
Senkinek sem beszelunk errol (termeszetesen a dokinak igen), hiszen ez a mi problemank. Szerencses vagyok, hogy a parommal mindent meg lehet beszelni, igy ebbol a szempontbol teljes az eletem.A sajnalkozo es szanalmas tekinteteket es megjegyzeseket pedig nem tudom elviselni. Viszont nagyon nehez es fajdalmas kiterni a "Mikor lesz mar unoka?" kezdetu kerdesek elol. Egyre nehezebben megy. Legszivesebben uvoltenek, hogy nekem is ez a vagyam, de nem sikerul.
Tudom, ez nem vigasztal Teged Jazmin, nem is ez volt a celom. Ezt csak magunkban tudjuk feldolgozni, ha lehet egyaltalan. Csupan szeretnem, hogy tudd, hogy mas is van hasonlo helyzetben es mas is ugyanazokat az erzeseket es gondolatokat eli meg, mint most Te. Szoval nem vagy egyedul! Abszolut aterzem a helyzeted es szurkolok Neked.
Hat ennyi.
Mindenkinek sok sikert es babazaport kivanok!
Bella
Bella

Sziasztok lányok!

Bella és Jázmin,

nem vagyok az igazi nyavalygós típus, elég régen magam oldom meg a problémáimat. De ez a baba-ügy kikészít engem is. Olyannyira, hogy nincs kedvem szerelmeskedni a párommal, mert arra gondolok, hogy felesleges reményeket ébreszt bennem, hiszen úgyse fog sikerülni a kisbaba... Kép

Megértelek mindkettötöket, tényleg igazságtalan az élet. Engem talán az zavar, hogy olyan keveset tehetünk valójában a siker érdekében. Mert ha mindent meg is teszünk, akkor sincs "garancia", csak a várakozás és a pofára-esés.

Úgy tünik, sokan szenvedünk ugyanezektöl a gondolatoktól.

Én is azon töprengek, feladom. Nem akarok számolgatni, hömérözni, reménykedni, várni. Eddig is a munkámnak éltem, majd eztán is annak fogok. És a tesóm gyerekére öntöm a szeretetemet. Vagy örökbe fogadunk egy kisgyereket.

Ne haragudjatok, szégyellem is magam, hogy ennyire lóg fülem-farkam.

Mindenkit üdvözlök.

Lotti
Lotti

Bella! Mi három évig próbálkoztunk a párommal,de mielott összeházasodtunk is elofordult, hogy nem védekeztünk, mert már akkor is örültünk volna egy babának, ami még plusz 4 év. Nem írom le milyen volt, úgyis tudjátok...Aztán három év után "feladtuk". Banális...Vettünk két kiscicát, újra felszabadultan éltünk, szüleink "pillantásait" észre se vettük... Zsófi fél év múlva fogant meg, most lesz egy éves! Utólag azt mondom, hogy a görcsös akarás volt az, ami távol tartotta Ot tolünk. Ugyhogy szerintem se 'csináld ezt tovább', lazíts és magától sikerül. /Bocs'Most szólok eloszor, nem sikerül azonosítot megadnom, ezért névtelen, amúgy kriszta/
Névtelen

Haho Lanyok,

Kriszta,
koszi a tanacsot! Megfogalmaztad a varazsszot: "felszabadultan" elni! Ez az, amit en most probalok csinalni. Arra az allaspontra jutottam, hogy kicsit lenyugszom ezen a teren. Csak persze iszonyu nehez, hogy ne gondoljak erre, amikor tele a kornyezetem picikkel. Akaratlanul is elbarangolnak a gondolataim ebbe az iranyba, hogy milyen szep is lenne, ha nekunk is..... De tudom, hogy a feszultseg, a gorcsos akaras csak ront a helyzeten.
Orulok, hogy Neked sikerult es kivanok nagyon-nagyon sok boldogsagot es termeszetesen meg par babat is Kép
Lotti,
szerintem ne add fel. Csak ahogy Kriszta is irta, probalj kicsit elszakadni ettol es ne mindig ez jarjon a fejedben. Keresd meg az elet apro oromeit es oszd meg a paroddal. O gondolom ugyanugy szenved, mint te, csak a ferfiak probaljak palastolni az erzelmeiket. A szeretkezesben pedig mas orom is van, mint a baba Kép
Es gondolj arra, hogy van meg idonk, meg nem kestunk le semmirol. Amerikaban peldaul harminc ev alatt igen keves kismamat lehet latni. Es talan nekunk is sikerul majd. En bizok benne. Addig pedig legyunk sikeresek masban, peldaul a munkaban. Vannak mas ertekeink is, es hogy most, eletunknek ebben a szakaszaban nem vagyunk kepesek teherbe esni, attol meg igenis ertekesek vagyunk, teljes emberek.(Konnyu ezt mondani, ugye? De en most tenyleg komolyan gondolom!)
Szia
Bella
Bella

Sziasztok!

Én is itt vagyok! Mamacicának gratulálok a kiscicájához, nagyon örülök neki! Remélem nemsokára mindenkinek ilyen szuper hírei lesznek.
Jövő hónaptól nálunk is szabad a pálya. Az biztos, hogy soha többet nem fogok fogamzásgátlót szedni. Ez a várakozás utálatos dolog.
Elég régen írtam, mert ritkán kerülök gép közelébe, de azért követem az eseményeket.
Most voltunk újra családtervezésen, vérvétel, ultrahang, andrológia a páromnak. Remélhetőleg minden rendben lesz mindkettőnknél.
Addig is Elevitet kell szednem.

Mindenkinek puszi.

Ha lesz valami új hírem, jelentkezek, addig is babazáport mindenkinek.

Lia
Lia

Sziasztok Lányok!

Én- mint már babás-, mindig olvaslak benneteket, minden eseményt nyomon követek és mindenkinek szorítok. Most ismét belekontárkodom.

Gabi! Én is elvesztettem az első babámat és nekem is volt utána befejező műtét / iszonyat /nekünk is 3 hónapot kellett elvileg várni utána, javaslom tartsd be, mert a méh-nyálkahártyádnak ennyi idő kell a regenerálódáshoz, hogy a pici majd be tudjon ágyzódni.
A fog. gátló szedését én sem javaslom. nem értem a dokidat, ilyen rövid időre minek szedni, Felboríthatja a ciklust és utána várni kell, hogy kiürüljön a szervezetedből a hormon. Légyszi írd meg, hogy miért kell szedned.

Mamacica! Öszinte szívből gratula!

Ancsi! Mint írtam én elvesztettem az első babám és mikor 1 év múlva egyszer csak nem jött meg, rohantam a dokihoz és ő nem látott semmit, nekem meg görcsölt a hasam, az előzmények miatt már ismét a befejező műtétre készültünk, de ő lelkiismeretes lévén visszarendelt 3 nap múlva, mert szerinte még olyan korán mentem, hogy nem látszódhatott a terhesség. És 3 nap múlva már láttuk a petezsákot. Kép Ugyhogy légy optimista ameddig nem jön meg!

Bella, Jázmin! Én is csak azt tudom írni, amit itt méár régebben is írtam, hogy a lányom is akkor jött össze, amikor már nem akartam ezzel foglalkozni, új munkahelyre mentem, nem számoltam, hőmérőztem stb. és a következő hónapban megjelent a pocaklakó, aki most 3 hónapos és durmol Kép Ugyhogy ne görcsöljetek /persze könnyű írni/

Kitartást és erőt mindenkinek ehhez az embertpróbáló de szép küzdelemhez!

Üdv:Pankamama
Pankamama

Sziasztok!

Drága Jázmin, és Bella!

Együttérzek veletek, nagyon sajnálom, hogy
nem jött össze.
Tudom, hogy mit jelent, én is hónapról-hónapra
átélem ezt a borzalmat.
De ne adjátok fel, muszáj várni és esetleg
vizsgálatokat végeztetni.
A végeredmény érdekében mindenképp megéri.

Fel a fejjel lányok.

Puszi

Éva
Éva

Sziasztok lányok! Kép

drága Jázmin! Annyira, de annyira sajnálom! KépKép

PankaMama!
Most, hogy már látom, ilyen "nemlétezõbaba"-dolog nem csak velem történt meg, türelmesen várakozok, hiszen még nem jött meg, a hõm is fenn van.
Éppen számolgatom, lehet, hogy csak 3 hetes volt a baba, amikor az UH-n voltam, az uccsó mensitõl számolva ez a 7. hét.

Nem tudjátok milyen vastagnak kell lenni a méh nyálkahártyájának, fõleg ha baba is van??

Mi újság van Szonjával????

Ancsi
Ancsi

Sziasztok Lányok!

Boglárka,
A 33. napon teszteltem Gravi HCG-vel, amit Beja ajánlott, neki már a 28. napon kimutatta. Nekem a 33. napon majdnem kiugrott a terhességet jelző csík! Úgyhogy hajrá, kérlek TESZTELJ!! Kép Kép

Ancsi,
Neked nem jött meg, ugye? Akkor szinte biztos vagyok benne, hogy csak nagyon kicsi volt a baba. Szerintem fel a fejjel, egyszerűen csak elbújt a kis pocok.

Mindenkinek Puszika!

Aki túl van a 30. napon az teszteljen! Szeretném ha még többen jönnétek át a frissmamába! Kép

Mamacica
Mamacica

Kedves lányok!

A múlt héten képtelen voltam feljutni a netre!:-(
Ezért kicsit megkésve, de igazán szívbõl gratulálok Mamacicáéknak, nagyon ügyesek vagytok, és nagyon szép, és boldog 8 hónapot kívánok nektek!:-))))) Kérem a receptet, szeretném én is kipróbálni!:-)))))

Nálunk semmi különös, a múlt héten újból megjött, szóval már nagyon várom a nyaralást, elvégre semmi sem akadályozhat meg abban, hogy kedvemre fürödjek akár máég a Balatonban is!:-)))

Kellemes hetet kívánok mindenkinek!

Ujka
ujka

Szonja!

Mi újság? Teszteltél?

Lécci jelentkezz. Nagyon szorítok Nekted IS!

Sok puszi mindenkinek

Éva
Éva

Sziasztok lányok!

Tudtam, hogy sok kedves hozzászólást fogok kapni, de hogy ennyit!KépKép Nagyon drágák vagytok.Kép

Nem, nem fogom feladni, csak nem fogok ennyi reményt, energiát és idöt ölni belé. Mert ha nem sikerül, akkor olyan üres leszek.
Az a helyzet, hogy a "nem görcsölök, majd egyszer csak lesz"-el telt el az egész elsö év. A következö fél azzal, hogy mindent beleadok, de nem reménykedek. Kifejezetten pesszimista voltam magammal kapcsolatban. És az utóbbi hónapokban pedig megpróbáltam optimistán, könnyedén venni, hogy "persze, hogy most sikerülni fog". Hát egyik sem jött be.Kép

A topicba nem fogok mindennap írni, mert keddtöl elkezdödnek a vizsgáim, de azért néha benézek, föleg, hogy tudjam kivel mi a helyzet.KépIzgulok ám értetek mindig!Kép

Ancsi,Boglárka
nektek most külön drukk!Kép

Bella,Éva,Lotti
Sajnálom, hogy ilyen sokan vagyunk, akiknek ilyen reménytelennek tünik saját helyzete.Remélem, azért nem keserítettelek el jobban titeket a szomorúságommal.:-)Higgyjétek el, nekünk is lesz egyszer babánk. Bár tudom tényleg nehéz elképzelni.
A növérem egyáltalán nem izgul a szülés miatt és minden baja van. Én egyenlöre azt sem tudom elképzelni, hogy 2 csíkom lesz valaha, nemhogy azt, hogy egy baba fog kicsusszanni a testemböl, akit magamhoz ölelhetek és vigyázhatok rá és évek múlva egyszer Anyának szólít. Hihetetlen ez számomra.
Egész életemben úgy gondoltam, gogy az az idöszak lesz a legszebb az életemben, amikor kismama leszek. Már egészen kiskoromtól így képzeltem.Kép Amikor gimiben azt hittem, hogy terhes vagyok, akkor sem jutott eszembe, hogy elvetessem, pedig tudtam anyu nem fogadná el, az "apa" már a megemlítésétöl elillant és nekem tovább kellett tanulnom, de már akkor is tudtam ez milyen komoly dolog. Persze nem voltam terhes, és nagyon rosszkor jött volna, de igazából mindig erre vágytam. Ez a legtöbb,a mit az élet adhat.
Bella, kedves vagy, hogy írtál, hogy bíztass. Tudom, mit érzel, de nem adhatjuk fel!Kép

Sok puszi és kitartás mindenkinekKép
Jázmin

Sziasztok!
Gratulalok Mamacicanak!
Barcsak mindenkinek ilyen konnyeden menne!
Pati
pati

Jutka: 36 c 43 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 41 cn Budapest 27 év
Boglárka: 4 c 34 cn Györ 24 év
Itt az uj lista:

Erika: 13 c 33 cn Erdély 27 év
Zsófi: 2 c 32 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Mishi: 2év/6 c 31 cn Budapest 21 év
Barbi: 1 c 27 cn Calgary 26 év
Krita: 4 c 21 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 16 cn Budapest 22 év
Monique: 8c/10 hó 13 cn Budapest III. 27 év
Éva: 22 c 8 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 5 c 7 cn Budapest 31 év
Jázmin: 25 c 3 cn Pécs 22 év
pati

Az elobb is igy akartam.
Itt az uj lista:

Jutka: 36 c 43 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 41 cn Budapest 27 év
Boglárka: 4 c 34 cn Györ 24 év
Erika: 13 c 33 cn Erdély 27 év
Zsófi: 2 c 32 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Mishi: 2év/6 c 31 cn Budapest 21 év
Barbi: 1 c 27 cn Calgary 26 év
Krita: 4 c 21 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 16 cn Budapest 22 év
Monique: 8c/10 hó 13 cn Budapest III. 27 év
Éva: 22 c 8 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 5 c 7 cn Budapest 31 év
Jázmin: 25 c 3 cn Pécs 22 év
pati

Kedves Lányok!
Most jöttem be dolgozni igy még nem olvastam visszafelé. Gondoltam eloször megirom a "jó hirt" szombaton teszteltem: NEGATIV. Ma reggel felhivtam a dokimat, szerdán megyek UH-ra. Végül is nem viselt meg annyira a dolog, csak az idegesit, hogy mi bajom lehet.
Szeretnék most búcsút venni toletek, ugyanis szeptemberig felfüggesztjük a próbálkozást. Nem csak azért mert már lelkileg nem birom, hanem foként azért mert kijött az allergiám ami szeptember-októberig tart és az allergiás gyógyszerek mellett asztmás gyógyszereket is kell szednem ha még ezek mellett hormont is szednék az teljesen kikészitene. Szóval ha legközelebb frissititek a listát, vegyetek ki belole! Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy gondolt rám, és ha kellett vigasztalt! Minden reggel veletek kezdtem a napomat, nagyon jó volt veletek! Mindent köszönök, és azt kivánom, hogy teljesüljön a legszebb álmotok!
Sok puszi mindenkinek, Szonja
Szonja

Kedves Szonja,
a hazilag elvegezheto tesztek megbizhatosaga nem 100 %-os, megpedig ugy, hogy nem minden terhesseget mutat ki, ha viszont pozitiv, az biztosra veheto. Ez egyentol is fugg, meg teszttol is. Ne keseredj el, es vigyazz magadra, mintha terhes lennel, mert meg van remeny!
Pati
pati

Sziasztok!
Most hogy végigolvastam a leveleiteket, bőgtem egy sort. Ne csináljátok ezt velem, velünk.
Tényleg igaz, amit Pankamama írt, hogy emberpróbáló sorsunk van. (Ezen is bőgtem egy sort, hogy miért jutott nekünk vajon ilyen?????)

Amúgy úgy érzem, mindennek eljön az ideje, pont akkor, amikor megérünk rá. Amikor tavaly elvesztettem a kisbabámat, valahogy nem éreztem jóvátehetlen tragédiának. Talán hihetetlen, de el tudtam fogadni, hogy így kellett valamiért történnie, így utólag meg úgy gondolom, hogy nem is voltam még teljesen felkészülve egy babára.
Ezek alapján arra jutottam, hogy először valahogy saját magunkkal kell "kibékülnünk", rendet teremtenünk a lelkünkben.

Jázmin!
Kérlek tedd magad túl ezen a depressziós hangulaton, és gondolj arra, hogy mindenkinek máskor jön el a babavárás ideje. Sokan vannak, akik még azt az embert keresik, akik gyermekük apja lehetne, lehet már jóval 30-on felül.
Gondolj arra, neked már sikerült megtalálnod, van egy csodálatos párodKép
Használjátok ki a nap minden percét együtt, hiszen csak most van rá alkalmatok, amikor a baba jön, akkor már nem lesz erre lehetőséged.
Ki tudja, lehet tudatalatti módon ennek az érzésnek is köze lehet a babavállaláshoz.

Szóval nyugodj meg és örülj annak, amid van. Csodálatos a kezdet, és erre csak ráadás lesz egyszer végre a babuciKép

Velem semmi különös nincs, ez a 32. nap, a melleim kissé furák: olyan érzés, mintha nehezebbek lennének, minim. barna trutyi továbbra is, pár nap múlva kiderül, ez volt-e a menzi (akkor jön a reménykedés), vagy ez után jön meg. A hőm még mindig fent van. Ennyi.

Bocs a litániáért. Puszilok mindenkit: Zsófi
Zsó-fi

Sziasztok!

Azt szeretném megtudni, hogy mit jelöltök a listán cn;és c-vel??(Nem olyan rég kezdtelek el olvasgatni benneteket)
Nekem már van egy kislányom és most szeretnénk a következo babát, de amíg az elso terhességem elott szinte semmi negatívumot nem hallottam az egész dologgal kapcsolatban, most sorra olvasom a negatív tapasztalatokat, hogy nehezen jön össze a baba, hogy gyakori a vetélés. Kezdek félni!

Szióka mindenkinek és csak kizárólag pozitív gondolatokat:MIMI
Szabó Marianna (szab&oacu

Drága Pati!
Én biztos vagyok benne, hogy az a teszt nem tévedett! De azért kedves toled, hogy biztatsz!
puszi, Szonja
Szonja

Zsófi,
az a helyzet, hogy ez nem depressziós hangulat.Kép Múltkor is így jártam, leírtam a gondolataimat és elkezdtek vígasztalni.Kép Nem vagyok elkeseredve, ezek csak a mindennapi gondolataim. 2 éve nem sikerül, ebböl 1 év célirányos próbálkozás volt. Ilyenkor az ember már alapban nem tudja elképzelni, hogy egyszer tényleg sikerül. A ciklusok végén mindig felspanolom magam, hogy most biztos, aztán a Himalája magasságából zuhanok alá. Szóval nem vagyok depis, nem is adom fel, csak leírtam a gondolataimat.Kép

Szonja,
hiába kellene tanulnom, nem bírtam, ki, hogy ne nézzelek meg.Kép Már írtam is vissza.

Most tényleg belevetem magam a tanulásba.
Puszi
Jázmin

Szia Jázmin!

Először is amellet, hogy sajnálom, hogy kicsit még várat magára a babóca, meg szeretném kérdezni, hogy mit mondott az orvos. A megfázásodnak tudta be, vagy mondott valami mást?
Ne haragudj, hogy kiváncsiskodom, csak nagyon szurkolok érted (is)!!

Puszi,
Évici
Évici (Évic

Bocs lányok, hogy nem nagyon voltam ma,
de holnaptól nem leszek, majd csak a jövõ
hét hétfõn és minden munkát el kellett
végeznem.

Holnap után, vagyis szerdán lesz a laparosz-
kópiám. Holnap kell befeküdnöm.
Ezért a héten már nem dolgozom, majd csak
a jövõ héten hétfõtõl.

Mindenkinek kellemes hetet kívánok.
Remélem mire visszajövök ide, már nagyon sok
új kismama lesz.

Puszilok mindenkit.

Éva
Éva

Szonja,
mitol vagy benne olyan biztos?
Pati
Pati

Pati!
Több okból is, gyulladások, a closty, + volt már cisztám és nagyon ismerős a helyzet, meg a szívem is azt súgja! Na, és ne felejtsük el azt a gusztustalan 1 darab csíkot a teszten ami 25-ös érzékenységű...
Pusz, Szonja
Szonja

Sziasztok!
Már írtam régebben nektek, azóta olvassgatlak csak benneteket mert maximum este tudok itthonról beszélgetni.
Most szeretnék belőletek egy kis reményt meríteni.
Ebben olyan nagyon sokat tudtok segíteni!
A múlt hónapban nagyon reménykedtem, a sok akciózás adott reményre okot, de már a 22. naptól barnás folyásom volt 5 napon keresztül aztán jött a többi... Elkeserítő..
Ha minden igaz a 28. napon tartok ebben a ciklusban a melleim fájnak rendesen folyás semmi egyenlőre. Délután csináltam egy tesztet, hát egyértelmű nem lett, lehet, hogy egy halvány 2. csíkot is láttam vagy csak szerettem volna?
Létezik, hogy ilyen nem egyértelmű valami? / nem először találkoztam már tesztel /
A hasam folyamatosan úgy viselkedik mint ha bármelyik percben megakarna jönni.
A 28. napon már tudnia kellene a tesztnek nem?
A teszt neve valami Ziherin ha jól írtam, és 25 U/L az érzékenysége.
Mindenesetre amíg nem vérzek reménykedem.
Más. Ti nem vagytok ebben a várakozós állapotban idegesek kissé, mert én iszonyúan és ezt a családom is megsínyli kissé azt hiszem és bár tudom, hogy ez nem jó nem tudok változtatni rajta.
Válaszoljatok:
Üdvi. Dzsili
Dzsili

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?