Új privát üzeneted érkezett!

Aztaa
Kacsa felkeltetted az érdeklődésem és megnéztem ezt az aszcendens dolgot. Nekem ikrek és ezt írta:
Gyakran túl gyorsan vág az esze, túl éber és aktív, ha ez a jegy az aszcendense. A Merkúr uralkodásával sok dologhoz ragaszkodik, de egyikhez se hosszabb ideig. Ha teljesen elsajátít bármit, akkor hamar érdeklődését veszti, és egy másik veszi át a helyét. Szemmel láthatólag mindig elfoglalt, és sokszor semmire sincs ideje. Ha belekezd egy munkába, feladatba, akkor azt úgy végzi, mintha az élete múlna rajta. A teljes végkimerülésig hajszolja saját magát, hogy befejezze, amit kell.

És apám, hogy ez mennyire igaz :) Főleg a vége. De szerintem már sokat változtam tudatosan :)

A lányom ugye szintén szűz :) csak ő nyilas aszcendenssel :)
Na az is érdekes, amit neki írtak :)

Pupy
Jaa az az este. Az pont rendben volt :) de tegnap meg azelőtt is volt egy kis bömbi. De pl tegnap meg ma délelőtt is volt :) Mindig cicizne a kis drága, de azért legalább 2 órát ki kell bírni.

Pusszantás

KépKép
KépKép
fleur

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Csajok!

HTML formátumú képet hogy tudok betenni?

kacsa14

Jó csúnya idő van:

Kép

kacsa14

Kacsa!
Nekem ki van kapcsolva a HTML. Nézd meg itt bal oldaon az emoticonok alatt,h. neked hogy van beállítva.
Vendég

Tudom, ezért nem rajzolja ki a html hivatkozást, de mostmár kicseleztem! Lásd a Plútós képet! :)

kacsa14

Kép

Timcsa-Plutó alszik :-)

Én meg miért itt szórakozom ahelyett, hogy vasalnék?!? :roll: :lol:

kacsa14

Kacsa!
Én úgy tudom, és ezt már több helyről olvastam/hallottam, hogy nem szabad a nagy meleghez hozzászoktatni. A nappali ideális hőmérséklet 21-22 fok, éjjel pedig 20 maximum. Én magamon is érzem, hogy ha túl melegben alszom, akkor reggel fáradtabban, kómásabban ébredek. Ha viszon 19-20 fokban alszom, akkor reggel sokkal frissebb vagyok.

Virág!
Kicsi drága, hogy már két hetesen a cicin akar lógni. Az én Sziszkóm sosem volt cicifüggő, neki teljesen mindegy, hogy miből adom a kaját.

Juca!
Nálunk is zöldes a kaki, de kisfiam teljesen jól érzi magát a bőrében. Igaz, ő zabál. Amig csak anyatejet kapott, addig mindig sárga volt, akármilyen gyorsan is evett.

Ma olyan nagyon fájt a hasam és a derekam, hogy azt hittem, meg fog jönni. Eddig még semmi. Kiváncsi vagyok reggelre beköszönt-e piri.

Jó éjt!!
Vendég

Sziasztok!

Kendének utólag is boldog névnapot kívánok!

Kacsa
Háát amit tejjel és ekcémával kapcsolatban tudok, azt nem szívesen fogod hallani. Ha nem növi ki, majd házi tehéntejet ki lehet esetleg próbálni, van rá tapasztalat. Miújság a fém csatokkal, ezt csak úgy mellékesen. Mondjuk a tünet az valszeg kajával kapcsolatos.
Keresztgyerekeim nonstop 25 fokban nőttek föl. Kicsit megfázósak, de az alkati szerintem (én is). Én 23-on kezdem jól érezni magam. 21 iszonyat hideg. 22-23 kibírható, hozzá lehet szokni. Egyébként a padlón hány fok lehet?
Hű, amit a szűz aszcendensről bemásoltál az tök úgy van :lol:
Nagyon cuki pluto!

Pupy
Ami azt illeti én is incselkedem az átkacsintással :)
Babakérdésben Kacsával értek egyet, több ilyen eset van. Nem akarat kérdése, sajnos.
21.cn igazából az én bénaságom miatt.

Juca
Sajnálom, hogy szeszélyes a tested. Lehet, hogy ez engem is nagyobb alázatra int, mondjuk cickafark-palástfűben gondolkozva. Most nem turbózok semmit. Szőlő-mánia van.

Én még ilyen pé-t nem pipáltam, ami volt. 13. napon enyhe rózsaszínes csík törlésnél. De másnap? Egyenesen véres váladék (bocsi kismamik és tsai) és mindez 3 napig. Testfigyelés ide vagy oda, ilyenre nem emlékszem. A műtött oldalamon a petefészkem környékét tompán érzem. Lehet, hogy el kell battyognom dokihoz. :roll:

Kép
lilia

Lilia!

Az a baj, hogy azok alapján, amit eddig olvastam az ekcémáról, sajnos semmi sem biztos. Igen, okozhatja ételallergia, de okozhatja poratka, stressz, lelki ok. Fogzásra, iskolai dolgozatra is fellángolhat. Szóval az ételallergia alapvetően nem bizonyított. Persze nagyobb rá az esély, de egyáltalán nincs feltétlen kapcsolat. Hypoallergén tápszert eszik, almából és banánból eddig összesen, ha 2 evőkanállal evett. Sőt ilyen törpe korban igazán az allergia vizsgálat sem hatásos, poz. eredmény kijöhet úgyis, hogy nincs is allergia és fordítva, van all., de a vizsgálat nem hoz eredményt.
Fém csatokkal mi lenne? Nem hord sem hajcsatot, sem egyebet! Se fülbevaló, se semmi.

A földön nem tudom, hány fok lehet, de az végülis nem hideg. Én is nagyon fagyos vagyok. Én 21 fokon ücsörögni befagynék! Mondjuk nekünk azt mondták szülésfelkészítő tanf-on, hogy ne a gyerekhez szoktassuk a dolgokat, hanem a gyerek szokjon be a családi életbe.

Úgyhogy egyelőre marad a 24 körüli hőfok és Timcsát hozzávetkőztetem. :)

Angie!

Igen, ez is igaz, hozzászokás kérdése. De én 25 fokban is prímán tudok aludni! :)

kacsa14

Kacsa!

Tényleg nem könnyű megfejteni. Remélem sikerül találni valami megoldást.
Fémcsat=patentre gondoltam a ruhán, ami érintkezhet a bőröcskéjével. Igaz, az csak ott helyben irritálhatja.

Jóccakát!
lilia

Kép
lilia

Sziasztok!

Régen jártam erre...

Virág!
Még nem is gratuláltam Nektek :D
Megkésve bár, de nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok Mindhármótoknak!

Unique, Annácska, Jegesmaci!
Gratulálok a picúrkákhoz! Problémamentes várandósságot kívánok Nektek!

SzHeni!
Nagyon drukkolok Nektek! 21 nap gyorsan eltelik.

sziasztok: ditta

dido
dido

Szia Dido!
Hú, tényleg rég jártál erre.
Mi újság veletek? :lol: :lol: :lol: Új lakást belaktátok már? Diplomaosztódról van kép? És a legfőbb kérdés: babaprojekt?

Kép

Kép
syrynx

Szia Syry!

Látom, Máté már több, mint 7 hónapos, nagyon megy az idő :D
Hogy vagytok? Remélem minden rendben Veletek!

Köszi megvagyunk.
Az új lakás kulcsait még csak a múlthéten kaptuk meg, még most csak a felújításnál tartunk, a belakás majd 2008-ra marad.
A diplomaosztóra nem mentem el, így a másodkinál már nincs olyan jelentőssége a formaságoknak, inkább csak a papírnak :D
A babaprojektben nem történt előre lépés. Júliusban voltam a dokimnál, mert a vizsgálatokat végül nem a Kaáliban csináltatom meg, de az átjárhatóságit és a méh tükrözést a nyáron nem tudta vállalni, csak szeptemberben, de most meg sitt hordás közben nem akarok ilyen vizsgálatot bevállalni. Persze a spontánra azért gyúrunk, nem sok sikerrel...

dido
dido

Jó reggelt!

Nem vagyok melóra hangolódva. Jogsi, forgalmi eltéve, slusszkulcs otthonhagyva, a belépőkártyámmal együtt....

Fleur
Köszi, a maci nevében is. :)
Jól vagyok, vuk környékez, de eddig megúsztam. Meg rettentő sokat tudok aludni.
Képet majd rakok fel, egyelőre csak az úszógumim van meg. :roll:

Juca
Köszi. Igyekszem felkötni a fehérneműt. :)

Kacsa
A fokokhoz nem igazán tudok hozzászólni. Fázós vagyok, de 20-21 fokban rettentő jól érzem magam. A szomszédban állandóan 24-25 fok van, majd megpusztulok (a vágható cigifüstöt meg se említem).
Az aszcendenses témában annyira nem vagyok jártas, meg nem is nagyon hiszek benne. Vannak amik nagyon találóak, de nagy zöldségeket is találtam már.

Dido
Köszi!
Gratula az új lakáshoz! Ha végeztek a felújítással, jöhet pár kép is. :)
Vendég

Sziasztok!

Kacsa: az ekczémával kapcsolatban...Én eleve ekczémásan születtem és a dokik a lehető legtöbb krémet, fürdőt, stb...kipróbálták rajtam...Gyanakodtak tejre, tojásra, csokira, gyümölcsre, mosóporra, műszálra, stb...szóval mindenre...Néha romlott, aztán szinte alig volt, teljesen változóan jött ki, aminek a mai napig nem tudjuk az okát.. A történetnek az lett a vége, hogy 12 évesen teljesen kinőttem, egyik napról a másikra....Száraznak száraz a bőröm, de nem vészes és nincsenek viszkető pöttyeim...Ami biztos, hogy nekem az olaj (semmilyen formában) soha nem vált be...
Hőmérséklet: rettentő fázós vagyok, így 23 -24 fok van nálunk a lakásban...Nekem a banánérlelő meleg jön be...Még a fürdőszobát is előre bemelegítem télen, nehogy dideregni kelljen.. :lol:
Aszcendens: én nagyon hiszek benne...szerintem nagyon meghatározó, csak pontosan kell hozzá tudni a születési órát, percet...Nálunk a családban mindenkire nagyon találó...

Maci: nem csodálom, hogy ilyen szép szombaton nem vagy ráhangolódva a munkára :lol:

Mindenkinek szép hétvégét!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Bár nem akartam feltenni ezt a fotót, de ha már ennyire belemásztunk ebbe a témába, itt van egy fotó Timcsa tegnap esti hátképéről: :cry:

Kép

És ez csak a háta ...

Iszonyatosan el vagyok keseredve, főleg azon a töketlenkedésen, ami e téren folyik. Már több tízezer ft-nyi krémet rákentünk és semmi eredménye nincs. Egyedül csak a szteroid hat, de annak meg ismerjük ugye a mellékhatásait. Félek, hogy mennyit ártok vele, de pl. a tegnapi hátára már muszáj voltam kenni, mert a síma (több ezer ft-os csodatestápoló) erre az állapotra már csak annyi, mint halottnak a csók ...

Ráadásul ez a kis Tökfej most még nekem éhségsztrájkba is kezdett. Dumál, karattyol + berreg, csak a cumit nem szívja.

Na megyek, mert elrontom itt mindenki szép napsütéses szombat délelőttjét. :)

kacsa14

Heni
Valahogy nem akaródzik menni, még jó, hogy itt van a munkatársam, neki jobban megy. Igaz, némileg másnapos. :D

Kacsa
Az én napos szombatomat ennél jobban nem tudod elrontani. Utálok korán kelni, ha még melózni is kell, akkor meg különösen.....
Vendég

Sziasztok!
Bocsi hogy ismeretlenül irok ide, de Kacsának (Timcsának) szeretnék segíteni ha tudok. Lányom is ekcémás (10 hónapos) ha van kedved irj a csgyongy@freemail.hu -ra nekem és beszélgethetnénk.
Köszike
Gyöngyi
bgyöngyi

Köszönöm mindenkinek a pocakdicsit, apa szólt is a fotózáskor, hogy Kende baba szeretne bejönni, mondtam, most vár a sorára… :twisted: :D

Unique!
Sajnálom, hogy rosszul vagy… :( Én kb. a 15. hétig émelyegtem Csipetkével, Kendével előbb elmúlt, legalábbis úgy emlékszem… ;)

Panka!
Fúúúúú, 360 az nem semmi, nekem is elég lenne! :D

Junko!
Én is aszondó vagyok, gyere csak, amikor úgy érzed… ;)

Syry!
Tudod, előre nem parázunk feleslegesen!!! TESZTELTÉL???

Fleur!
Köszi a dicséretet Neked is! Nem tudsz délelőtt is pihizni egy kicsit, amikor Lillabébi alukál? Nekem biza volt olyan is egy-egy húzósabb éjjel után…

Juca!
Minden alkalommal, amikor a pocimra nézek, eszembe jutsz… :(

Kacsa!
Juj, szegény Timcsa, milyen a bőre… Őszintén átérzem a helyzetet, én is ekcémás vagyok, immáron lassan 26 éve… Anyut is bíztatták mindenféle „biztoskajátólvanmajdelnövi” stb.. dolgokkal, de hát sajnos nálunk ez nem jött be… Remélem, Nálatok javulni fog a helyzet később! Én azóta is szteroidos kenőcsöt használok, nyáron szinte alig kenem, mert nagyon szép anélkül is, télen többet, mert muszáj…

Lilia!
A rózsaszínes még okés lenne, de a vér??? Sztem is konzultálj dokibácsival! És köszi a köszöntést Kende nevében!

Voltunk dokinál, Kende is, én is. Minden okés mindenhol, továbbra is 1000-es a méhnyak (fú, pedig volt olyan nap, hogy Kende alig akart a kezemből lemászni…), zárt a méhszáj. Talán nem hiába tömöm azt a magnéziumot… Kende az oltáson egy hős volt, egy nyikk nem hagyta el a száját… :D

Na megyek, mert már megint késő van…

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Próbálkozom a visszaolvasással, na még 6 oldal ... :D

Annácska, Maci
Szívből gratulálok mindkettőtöknek a kétcsíkoshoz! :) Egyben irigykedem is, ezek olyan boldog napok, hogy csak na! Nagyon szép, és főleg problémamentes terhességet kívánok!

Pupy
Köszönöm lelkes hozzászólásaidat ;)
Táblában kérhetnék javítást? Rolika névnapja július 15-én, enyém június 2-án van. Köszönöm!

Fleur
Remélem, viszonylag jól telnek napjaitok újszülött Lillával, és hogy jól érzi magát csodaszép szobácskájában :)

Kacsa
Szegény Timcsa és ti! Biztosan van valami megfelelő kezelés a bajára, drukkolok, hogy megtaláljátok ezt!

Tündi
tündi30

Heni!

Akkor van remény a kinövésre!
Bár nem szeretnék 12 évig várni!
2 éves kortól kezdve van nem szteroidos bogyó, az már azért jobban hangzik, bár addig sem szeretnék várni.

Norwell!

Na, Te meg gyorsan rácáfoltál a kinövésre ...
A nem szteroidos kencét nem próáltad? elidel és protopic

---

3 évesen én is ekcémás voltam. Még rémlik is, hogy a térdhajlatom viszketett sokat, de elmúlt.

Gyöngyi!

Köszi! Fogok holnap írni!

Tündi!

Köszi!

Most a homeopátiával próbálkozunk, hátha az segítene ...

kacsa14

Sziasztok!

Norwell
Aszondó? Hé, ez az én szövegem! :wink:
Kb. 3-4 hónapja többnapig rózsaszínes a középidő. Most volt a leglátványosabb. Nem olyan volt, mint egy menstruáció, de a váladék piros volt (naponta kb. 2 törlésnél). Igen, el kéne menni, mert tompán érzem a műtött oldali petefészkemet is.
Remélem azért ebben a ciklusban apa betalált a lyukba :lol:

lilia

Kép
lilia

Jó reggelt kívánok, ébredni kéne már!
Ooooooooóóóó, JÓ REGGELT!!!!!! :D

Kende baba egy hős! :)

Tündi
Köszi a gratulát! :)
Roli baba jobban van már?
Vendég

Lilia!
Jááááááááj, bocsi, nem vettem észre a kopirájt jelzést... :twisted: 8) :D Ha jókor akcióztatok (vagyis minden nap :wink: :P :lol: ), megvan az esély, főként, hogy a szervezeted ilyen erőteljesen jelezte a pé-t.

Kacsa!
Nem próbáltam ezeket, nem is ajánlotta bőrgyogyi, egyből írta fel a szteroidos krémet, amikor már tizenvalahány évesen sem akart elmúlni...

Maci!
Köszi! Hát néha még nekem is sírhatnékom van, ha szúrnak, úgyhogy télleg hős... :wink: A kinn várakozó anyukák mind így néztek: :shock: , amikor mondtam, hogy oltást kapott! :D

Megyek főzni.

Tsók!

Kép
Kép
norwell

Norwell
Ha sírsz helyette, akkor úgy könnyű. :lol:
Annak idején én is utáltam az oltásokat, a tesómat is mindig sajnáltam. Ma már annyira nem visel meg, főleg ha csiklandoz és végigvihogom. :D
Mit főzöl?
Vendég

Sziasztok!

KendeHősnek puszi. :D

Lányok!
A középidős vérzést mi okzza??Csak egy -két barna csík abugyin, de szülés előtt sosem volt ilyenem :roll: A múlt hónapban a vérzés után 2 nappal volt pé-m a PG53 szerint, és akkor fájt nagyon a hasam is.
úgy tudom lehet normális is, de azért furi, mert ilyenem még nem volt eddig.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Maci
Nem, sajnos nem mondhatom, hogy Rolika jobban van :( Keményebb ügy ez, mint a teherbe esésem, pedig az se volt piskóta :( Na de hiszünk, bízunk, remélünk! Ez az új mottóm :) Egyébként más nagyon nem is tehetünk.

Tündi
tündi30

Maci!
Nem ér röhögni, de körömpörit főztem főtt krumplival és céklával... :oops: :wink: Annyira fini lett... :) Nem egy szokványos vasárnapi kaja, de jóóóóóvóóóóóóót! :D

Panka!
Jó az új avatarod!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok :)
Tünde :)
Köszi a gratulációt :) Olvastam a blogot :) Hihetetlen erő van benned, bár ezt mindig is tudtam :) Drukkolok, hogy mielőbb otthon lehessen veletek Roli és csodálhassa az otthoni kis birodalmának fényeit, színeit ...

Norwel :)
Mit szedsz? Magne B6-ot vagy magnézium pezsgőtablettát. Állítólag jóval több magnézium van a pezsgőtablettában.
Gratula a kis hősödnek :)

Pupy :)
A szülinapom február 1. Petka szülinapja március 31, névnapja június 29 :)
A talira nem biztos, hogy tudok menni, mert sulim van, Annamarinak meg kirándulása, de majd megpróbálok :)

Kacsa :)
Nem semmi Timcsa háta :( Sajnos én nem értek hozzá, de remélem sikerül valami humánusabb módszert találni az eltüntetésére :)

Elég sűrű napjaink vannak mostanában. Sok a munka és még a suli is... De majd csak lesz valahogy :)
Ma voltunk ultrahangon! Minden rendben 3,9 mm, van dibidobi :D Nagyon-nagyon boldogok vagyunk :D Holnap teszek fel képet :)
Petkának eleinte tetszett a "mesefilm", de hamar megunta, mert semmi érdekeset nem látott :D
A családnak majd csak később mondjuk el, ha tudjuk, hogy minden rendben :)

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Norwell
Még jó, hogy minden nap (na persze... mi vagyok én) :wink:
Hogy van a csodababód?

Kéne keresnem valami avatart...

Maci, hogy vagy?

Üdv
lilia

Kép
lilia

Sziasztok!

Dorci még alszik, így van még időm írni egy kicsit :) Remélem :)

Dido!

El se hiszed, hogy megörültem neked! Hogy vagytok? Mi újság veletek?

Norwell!

Nagyon csinos kismama vagy, szép a pocid! Junko nem semmi megfigyelő, én nem szúrtam ki Kendét az üvegajtó mögött :)

Kacsa!

Nálunk is meleg van, fűtés nélkül is 24-25 fok, ehhez öltöztetem a gyereket. Mi ezt szeretjük, Dóri is így szokta meg. 20 fokban kockára fagynék :) Éjszaka valamivel hűvösebb van a szobájában, és jókat alszik. Ha nektek is ez jön be, akkor hajrá, főleg, ha Timcsa öltöztetése szempontjából is jobb :)

Annácsak!

El is hiszem, hogy boldogok vagytok! Szuper, gratulálok a kis szívecskéhez is! Képet ne felejtsd el :)

Fűcsomó legyek ha emlékszem, hogy mit akartam még... :oops:

Csütörtökre kérnénk szépen egy kis drukkot (inkább sokat), apa viszi a sereget népszámlálásra. Kicsit izgulok, hogy még mindig rendben legyen. Én legkésőbb kedden megtudom, hogy mikor lesz a hsg-m. Az Istvános dokinénim fogja csinálni, így attól nem félek. Utána egy ciklusközepi uh még a Kaáliban, aztán mehet a stimu. Hát, nem tudom, hogy várom inkább, vagy izgulok miatta...

De bolond vagyok, Pupy, javítanál a táblában? 4. cn. Köszi!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tök jó volt szombaton, apa étterembe vitte a csajait 6. házasság évfordulónk alkalmából :) A Dóri olyan ügyesen viselkedett, mint egy igazi nagylány :) Amíg jól nem lakott, addig szépen csendben ült és kajált. Utána is üldögélt, de azért éreztette, hogy iparkodjuk a kajálással, mert ő még tervezi kimenni a kertbe a halastóhoz :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Évi!

Boldog házassági évfit Nektek!
Dórci és persze Te is nagyon csinik voltatok!

A sereget otthonról viszi Apa vagy bent kell produkálni? Már bocsi, hogy ilyet kérdezek, de nekünk szerencsére ez kimaradt és kivi vagyok! :oops:

Annácska!

Grat a pindúrbaba dibi-dobihoz!!!

Norwell!

Körömpöri?! Egészségetekre!

Mi orvosilag el vagyunk tiltva minden jól látható zsírtól. No, nem mintha csak ezen múlna a köröm evésünk! :) Még a túróstésztából is kiszedegetjük a tepertőt!

Érdekes ez a koleszterinkérdés, mert mi ált. pipicicit eszünk csak és Apa sportol és mégis magas a koleszterinszintje ... :roll:

kacsa14

Jó reggelt!

Kacsa: bár nem vagyok orvos, de úgy tudom, hogy kétféle koleszterin létezik..Ebből az egyiket a zsíros ételek, stb...befolyásolja, másikat eléggé meghatározzák a gének... Timcsa egész teste ilyen? Nekem anno a gyerekorvos állandóan azt hangoztatta, hogy a jódos víz, levegő (pl. tenger, tengerpart stb) rendbe tesz mindent...Azon gondolkodtam, hogy esetleg megkérdezhetnéd a bőrgyógyászodat, mi lenne ha párologtatóba esetleg tennél jódozott sót? Ezen kívül még annyi ötletem van, bár tuti ezeket kipróbáltad, hogy szépen egyesével lecserélni a használatban lévő kozmetikumokat pl. először csak Timcsa mosóporát, majd öblítőt, hátha rájöttök mi lehet az allergia forrása...

Hülye hasonlat, de nekem egy hónapon keresztül tiszta pötty volt hasam...Idegbajt kaptam tőle és kiderült, hogy az olívaolajra vagyok allergiás...Elég ha eszem belőle egy kicsit és máris végem van...Pedig álmomban sem gondoltam volna...

Na abbahagytam a regény írást!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Kacsa!
Megkérdeztem az öcsémet (orvos) és a párját (gyógyszerész), hogy mit lehet az ekcéma ellen tenni, és egyszerre vágták rá, hogy ki fogja nőni. A sok kence még árthat is.
A magas koleszterinszint pedig legtöbb esetben genetikai eredetű.

Dido!
Mar nagyon hiányoztál!!
Vendég

Sziasztok!

Jövök most már, csak testületileg lebetegedett az egész család velem együtt, már 1 hete hol egyik, holl másik pasi körül ugrálok, láz, hasmenés, orrfolyás, torokfájás, kipirosodott, fájó popsi, köhögés és még sorolhatnám!
Tud valaki hiper-szuper ortopéd szakorvost? Óvodaorvos szerint Csabi lúdtalpas, megnézetném!

Márti
borossné becz márta

Heni!

Most a háta és az alkarja a legcsúnyább és a hónalja.
Öblítőt nem használunk már.
Mosószert lehetne váltani. De pl. a lábán nem nagyon van,s zóval nem hiszem, hogy igazán a mosószer lenne a bűnös.
a kencéket meg már hülyére próbálgattam, már elkezdtem felírogatni, hogy mikor, mit kenek rá, mert már követni sem tudom.
A sós levegőben igazán nem hiszek, bár már más is adott rá tippet. Viszont a tengervízben való fürdésben igen, csak ahhoz meg most bankot kéne rabolni, hogy kiruccanjunk mondjuk Mauricius-ra, pedig de jó is lenne!

Angie!

Igen, tudom, hogy a gyerekek nagy része kinövi 3-5 éves korra. Csak addig mit csináljak vele? Szerencsére még nem igazán zavarja, viszont a nyakát már dörzsölgeti. És ha eccer elkezd vakarózni, akkor azt még nehezebb megállítani, mert a száraz bőrt minél inább kivakarják, annál rondább lesz. Szóval, a "hagyjuk békén, majd kinövi" nekem most nem jön be! Továbbá aszonta a homeó doki, hogy ezt még most kell megfogni, mert lehet, hogy kinövi 3-5 éves korára az ekcémát, de jön majd helyette szénanátha, asztma ...

kacsa14

Sziasztok!

Tegnp megérkezett Apa!!! :D Emili is nagyon megörült ám neki!Csak úgy repdesett!! :wink:
Kapott egy japó játéktelót, meg japó babát, én mg japó kencéket, nagyon fini az illatuk,meg sok csokit is hozott.:-)

Annácska!
Gratulálok a picurkához, meg a dibi-dobihoz!

Évi!
Boldog évfordulót nektek!
Dóri tényleg nagyon kis huncut, ügyes volt, hogy jól viselkedett, biztos tudta, hogy nagy nap van! :wink: A halastó gyönyörű!Ez melyik étterem?
Népszámláláshoz drukkolok, biztos rendben lesz a hadsereg!;-)

Norwell!
Körömpörit én is csípem ám!!!Jóóó ragacsosan... :lol:
Köszi az avatar dicsit, kicsit már régi a kép, de azért még hasonlít:twisted:

Képzeljétek, a múltkori nagy galambútálatom meghallgattatásra talált:kaptunk egy régi ismerősünktől 6 db. galambot, házit, nem vadat :lol: ,hogy együk meg.Élve hozta őket, zsákban, és anyára várt a fladat, hogy lemészárolja őket. :twisted: Én csak csendes megfigyelő voltam, de azét kicsit sajnálta szegény párákat, ők szelíd galambok, versenyeztetni szokta a pasas őket, csak ezek már kiöregedtek belőle. :lol: Így a kuktában végzik. :twisted:

Talit már nagyon várom!!!
Ja, Apa utánna hétfőn ismét megy a japókhoz pár napra. :( De majd hoz megint csokit. 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Emili Apu nekünk is hozott csokit. De csak japóul van ráírva minden és nem tudjuk, mit eszünk, de fini! :)

Ma este el kell búcsuznunk Vandától is, pedig még nem hozza vissza sem a botot, se nem pitizik ... :(

kacsa14

Emili Apu nekünk is hozott csokit. De csak japóul van ráírva minden és nem tudjuk, mit eszünk, de fini! :)

Ma este el kell búcsuznunk Vandától is, pedig még nem hozza vissza sem a botot, se nem pitizik ... :(

kacsa14

Bocsesz, nem akartam kétszer mondani, kétszer mondani!

Panka!
A galambok már hiányolnak egyébként, hallom, ahogy búgnak! :)

kacsa14

Sziasztok!

Képzeljétek, nemrég hívott a dokinénim, hogy megvan a hsg időpontja: jövő kedd! Nem mondom, hogy f*s*k tőle, de azért szívesen lennék már túl rajta :) Jövő csütörtökön uh a Kaáliban, és ha mindenhol minden oké, akkor szerintem köv. ciklusban belecsapunk a lecsóba :) Előtte még a héten elmegyek vérvételre, egy pajzsmirigy ellenőrzésre, és akkor tényleg mindent megnéztek rajtunk, ami fontos lehet :)

Kacsa!

Itthonról viszi a mintát :) Köszi a köszöntést :)

Márti!

Gyors gyógyulást a családnak :) Ortopéd orvos ügyben nem tudok segíteni sajnos, vagyis inkább hálistennek.

Panka!

Köszi neked is :) Tetszik az avatarod :) Tök jó, hogy végre otthon van a férjed :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Drukk, drukk, a többit jövő szombaton.

Kacsa!

Kinga is dettó ilyen volt, néha még most is ilyen.

Talán azért megy a töketlenkedés, mert nincs rá pontos gyógyír?
Talán a steroid igen, de annak meg ugye meg van a hátulütője?
Talán minden orvos szeretne pénzt, és nem mondja azt, hogy ja bocs lövésem sincs mi lenne a jó?
Talán ugyanannyit érsz el, ha semmit sem kensz rá, mint ha minden nap kened?

Amit én tettem:
Idős Heim Pálos bórgyógyi néni javaslatára: mély levegő anyuka, kinövi

Kingát a legkevésébé sem érdekelte a háta. Értsd fogszim nincs, hogy viszketett-e mert nem vakarta, és nem bőgött.

Amit tehettünk
-aprómagvast nem adtunk
-allergiás programmal mostunk öblítő nélkül
-amíg szoptattam én is vigyáztam az allergiát okozó kajákkal, alig ettem tejterméket, főleg savanyított tejfélét ettem
- nem kapott műszálas cuccot

A többit NEM TUDTAM és NEM AKARTAM befolyásolni.
7-8 hós korára hirtelen sokat javult, viszont kb. 10-12 hósan, mikor kezdtük a tejeket romlott.
Melegre neki javult, mikor izzad romlik.

Amit mondtak: kinövi. Ami van a családban-> anyám húgom, minden fűre 4 keresztes, húgom fémallergiás, anyám tüsszög az epertől. Én a sebtapaszokra és különféle bőrragacsokra vagyok érzékeny (pl. vérvétel után, EKG, UH). Másik oldal: Kofa a tejet és túrót csak kis mértékben bírja, anyukája napalllergiás. Tovább is van mondjam még?

A másik oldal. Kinga bő 4 ujjnyi nyitott kutaccsal született, még most is picit nyitott. Ergo kell a tej. Választhatunk-> osteoporosis, és ekcéma között.

Amit nem csináltam. Nem kísérletezgettem, egyszerű gyógyszertári kevert kenőccsel kentem amikor drasztikus volt az arca, és a füle mögül jött a vér, egyébként meg kevert vizes testápoló ( a bőrgyógyi írta, előbbi steroidos, csak nagyon kevés kellett). Mostanában nem is kenem, csak egy héten egyszer-kétszer, ha épp eszembe jut. Van mikor csúnyul, akkor kevesebb tejet adok. Ennyi.

Én értem, hogy izgulsz, meg kellemetlen, de hidd el, Timcsa ezt nem fogja fel ennyire horrorként. (A sok kenegetést igen, gondolom azért pipa). Kb. ugyanígy nézett ki Kinga, de már tök szép a bőre, néha a nyaka foltos. Gondolom minden doki mást mond, de valójában az ekcémára nincs megoldás.

Amit még a dokinő mondott, és ez nem vicc! Nem kell a gyereket minden nap fürdetni! A pelenkás felületet megmosni, a többit meg 2-3 naponta. Minél több koszt egyen meg a gyerek! (Na mi ezt magunktól is betartjuk), és minél kevesebb steril, és vegyszeres környezetben legyen. A ruháját sem kell minden nap mosni (body)... El lehet gondolkodni. Egy biztos, a néni nem hippi.

A kakával kapcs. Kingának CSAK most kezd normális lenni. Zöldes, kocsonyás, híg, véres... minden volt. Amíg nem fájt a hasa nem érdekelt. Én pl. adnám a banánt, mert az, hogy attól milyen output lesz borzalmasan nem érdekelne, ha nem látnám, hogy fáj a hasa. Sajna nálunk a hasfájás keményen ment, úgyhogy én előbb mindig arra koncentráltam, és aztán úgyis jött a hasfájós csúnya kaka. Voltak hónapok, mikor egy kezemen meg tudtam volna számolni, hogy hány "szép" kakija volt, és hány nap volt mikor 3-nál kevesebb kakis pelenkát szedtem le róla.

Persze a hasmenés meg lehet fogzástól is, tehát még itt sem lehet senki biztos, hogy a kajától van.

Viszont a tartósan zöld (anyatejes), habos, vérnyálkás, hasmenéses kaki+ tarjagos bőr= allergia, ekcéma. (általában tejre)
És gyakran a kettő együtt jár. Ha Timcsának CSAK a bőre ronda, akkor adjatok hálát az égnek, mert a hasfájás, hasgörcs, haspuffadás sokkal betyárosabb, és az jóval nagyobb mértékben megviseli a gyereket, bár tény, hogy látványra a külvilágnak ez semmi. És a hasfájást még annyira sem lehet kezelni, mint a bőrpanaszokat. :-(

És ha megnyugtat, nekünk azt mondták kinövi, és tényleg. Mostanában szinte csak egy egy kis folt, vagy még az sem. Hasfájás pedig már kb. 13 hós kora óta nincs.

Azt hiszem kicsit többet írtam, mint akartam.

tjuca

Angie
Ja azt még nem próbáltam a cumis üvegre mit reagálna, de a cicin lógni és nyugizni azt imád. Kiscsaj létére :) Azért néha elég fárasztó mikor nem tudom
már elkülöníteni, hogy ez még ugyanaz a szopi vagy újat kezdtünk. De érdekes, hogy ha egyszer meg elalszik vagy megnyugszik akkor tartja a 2,5-3 órás közöket, csak van
hogy 1 szopi 2 óráig is eltart.

Na és végül megjött?? Ez az első??

Kacsa
Sajnálom, hogy így szenvedtek a bőrével Timcsának.

Szia Dido
Na végre, de jó, hogy jelentkeztél. Gratulálok az új lakhoz! Hova költöztetek?? Akkor mikor vágtok neki az átjárhatóságinak?

Maci
De UH képet nem kaptál? Az állítólagos úszógumit is szívesen nézegetem :)

Norwell
De szoktam délelőtt vagy kora délután pihizni Lilivel. Ez sem mindig segít, van, hogy így is fáradt vagyok hajnalban. Majdnem mind1 mennyit alszom.
Ezt egyenlőre betudom a baby blues-nak. Remélem már hamar túl leszek, leszünk rajta.

Tündi
Egy hős vagy, hogy még meg is próbálsz visszaolvasni minket :).
Beleolvastam a blogod-ba is. Mondhatni a helyzethez képest tök jól viselitek a megpróbáltatásokat. Én meg azon nyavajgok, hogy sír a lányom, meg
nyűgizik. Kicsit el is szégyeltem magam.

Annácska
Gratulálok a pirinyó szívecskéhez!

Évi
Naná, hogy szurkolunk és az tuti, hogy a sereg teljes létszámban fel fog sorakozni.
De tündérmackó a lányod :)

Pankaa
Mit csinál a párod a japóknál ennyit??? Vigyázz nehogy ő is ferde szemű legyen :)

Kacsa
Sajnálattal hallom :)

Tegnap a lányom sikeresen kiborított, mivel a nyüszi és sírás rívás ment kb 7-fél 10 ig. Mondjuk ez még mindig nem 4 óra. Pankaa nem is tudom azt
hogy lehet kibírni. Ez olyan vegyes érzés, mint amikor a szíved szakad meg, közben meg olyan jó lenne már ha végre csend lenne és nyugalom.
Az esténk is elég nyugtalan volt. Szóval nem tudom mi történt a kisasszonnyal. Arra godnoltam, hogy lehet félre értelmezem a jelzéseit??
Remélem azért eccer belejövünk :)
Amúgy a tejcsi mintha kicsit kevesebb lenne. Ez az állandó enni akarok is elgondolkodtatott. Lehet nem mindig ugyanannyi, vagy sűrűsségű tej jön neki és
akkor még éhes marad, tehát hamarabb kéri. Szóval a hülye könyvek a 2,5-3 órás szoptatással elmehetnek a fenébe. Mikor üvölt a gyerek torka
szakadtából ki az aki nem ad neki enni???

Pusza nektek!

KépKép
KépKép
fleur

Ja Pupykám drága 1 évvel öregbítettél :) csak most vettem észre. Még csak 29 vagyok! :)

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!

Dóri is ilyen cicin csüngő bocika volt :) Szíve szerint ő egyszer szopizott volna naponta, de akkor reggeltől estig :wink: Másfél órát gond nélkül cuncorgott rajtam, ha el akartam venni tőle a didkót, akkor úgy kapott utána, mint akin rögtöndeazonnal éhen akar veszni. Persze első gondolatom nekem is az volt, hogy tuti kevés a tejem, de havi 1-1,2 kilókat hízott, így nem hiszem, hogy kevés lett volna. Elég hamar leszokott erről a boci-stílusról, mert érdekesebb volt nézelődni.

Kitartás, ügyesek vagytok, és hamarosan az alvás is jobb lesz!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Juca!

OK, raktároztam a dolgokat!

Csak xar nagyon így látni a gyereket, hogy a hátán pl. egy négyzetmilliméternyi normálszínű és állagú bőr sincs. :(
Hálistennek egyelőre nem zavarja őt sem, bár a nyakánát már dörzsölgeti.

Én még azért próbálkozgatom kencékkel, hátha ...
Meg közben sűrűn imádkozom, hogy mihamarabb nőjje ki ...
Többet tudom, hogy sem én, sem a dokik nem tehetnek ...

Fleur!

2 hetesen nekünk is volt ilyent "foggalmam sincs, hogy mit akar a gyerek és mért bőg folyton", aztán ahogy jött, úgy el is múlt.
Nálam a tejcsi folyamatosan ingadozott, heti 1-2 alkalommal én is éreztem, hgy mintha kevesebb lenne.
Bár Timcsa nem az a bélpoklos fajta, eddig 10x, ha sírt kaja miatt, szóval vele könnyű dolgom volt. De a mérlegelésekből láttam, hogy ingadozik nagyon a tejmennyiség.
Nyugalom, pihenés, sok folyadék, rendes étkezés és fejés. Ezekkel tudsz esetleg szaporítani. Bár a fejés helyett talán jobb, ha a baba szív. Nekem legalábbis szopira jobban jött a tej, mint fejésre.

kacsa14

Sziasztok!

Elek en is csak sajnos rengeteg a tennivalonk most a lakas felujitasa miatt. Egyfolytaban dolgoznak a kömüvesek, a vizes, villanyszerelö, talan a het vege fele mar elkezdhetjük a festest is.

Mi jol vagyunk a babokammal, a heten hivjuk a dokit uj idöpontert, nagyon varom mar, hogy ujra lathassam!

Az egesz lakas egy nagy kupi, pakolok rendszerezem a dolgokat, hogy könyebb legyen majd megtalalni mindent. Hat nem egyszerü. Persze nem panaszkodom mert szivesen csinalom.

Bocsi nem irok senkinek mert nem olvastam vissza, illetve Evinek megiscsak: Ha jol emlekszem szept.29.-en volt a hazassagi evfordulotok, utolag is nagyon sok boldogsagot kivanok!

Sok puszi nektek lanyok, majd jelentkezem!

Kép
Kép
jucmuc

Szép délutánt!

Tündi
Tetszik a mottód! Drukk, hogy Roli baba jobban legyen és hazavihessétek.

Norwell
Küldtem volna apát ebédre, ő imádja a körömpörit. :D
Nekem pizza volt a vasárnapi ebédem, az se épp szokványos. :D

Annácska
Gratula a dibidobihoz!
Pénteken már nekem is hallanom kellene a kis Titababát. :)

Lilia
Köszi, megvagyok. Enni nem mindig van kedvem, Vuk környékez, de sikerült elhessegetni. :)

Évi
Boldog házassági évfordulót!
Csütörtökön mennek a drukkok. :)

Fleur
Nem adtak UH képet, pedig szerettem volna apának megmutatni. :(
Majd csinálok képet az úszógumiról. :) Valami nem 100%osan stimmel, mert át akarták adni a helyüket a buszon nekem... :?

Jucmuc
Kitartás a felújításhoz!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?