Sziasztok!
Még csak most értem utól magam az olvasással, akkora volt itt a forgalom az utóbbi napokban!
Laura! Ha már konkrétan rámkérdeztél, elárulom, mostanában nem lesz okotok engem gyanúsítani 2csíkossággal, már ha rajtam múlik.
Egyelõre nem tervezünk kistestvért Lacikának, és õ is gyakran az értésemre adja, hogy nem szeretne.
Sajnos az átmeneti, bármikor félbehagyható fogamzásgátlási módszerek közül nem sikerült megfelelõt találnunk, úgyhogy hosszas család-tervezgetés után végül újrakeztem a tabletta szedést. Hát, így állunk mi a kistestvér projecttel.
Solya! Igazad van, a 600 kcal-os diéta nem biztos, hogy a tuti módszer teherbe-eséshez.
Viszont soha ilyen egészségesen nem éltem, mert ebbe aztán csak zöldség, gyümölcs, sovány tejtermékek, és mégsoványabb husok férnek bele.
Lehet, hogy nem is lenne rossz indulás a babának!
Szila! Szenzációs a kishölgy a profilodban!
Máris igazi nõ!
Lacika hírek: Mostmár õ is akar dumálni! Tegnap, mikor pár szem cseresznye után banánt akartam neki adni uzsonnára, hogy nehogy fájjon a pocija a sok cseresznyétõl, nagyon határozottan visszaadta a banánt, és az asztal felé mutogatva hajtogatta, hogy cseszee, cseszee, cseszee.
Pár nappal ezelõtt, mikor egy olyan autó állt meg mellettünk, mint amilyen Apukámnak van, harsány PAPAAAAAAAAAAA csatakiáltással ki akarta vetni magát a babakocsiból.
De a csúcs tegnap reggel volt! Végeztem a zuhanyozással, úszott a fürdõszoba. Kinyitottam az ajtót, hogy a pára kimenjen, naná, hogy Lacika azonnal megjelent. Mondom neki, hogy ne gyere be, látod, minden csupa víz, elcsúszol. Erre okosan rámnézett, picit bólintott, és kristálytisztán azt felelte, hogy "Jó.". Utána leguggolt a küszöb vonalán kívül, és benyúlt a korábban az ajtó alján lévõ szellõzõn át bedobott tolláért. Fogta, felállt, és elballagott.
Én meg álltam ott vizesen a tócsában, és néztem utána döbbenten. Az én fiam! Szólok hozzá, értelemszerûen válaszol, és még SZÓT IS FOGAD!!!!
Enni mostanában õ is rosszul eszik, keveset, és válogatósan. A bébiételnek ha csak a szagát megérzi, vagy az üvegét meglátja, már hisztizik is, hogy nem akar beülni az etetõszékbe. Csak a felnõtt kaják kellenek neki. Én meg totál bajban vagyok, 3 félét kellene fõznöm, hogy az Apjának is jó legyen, a gyereknek is, és az én diétámba is beleférjen.
Szegény Laci egy angyal türelmével viseli, hogy hol kap enni, hol nem, de Lacikával mégsem tehetem meg ugyanezt! Tegnap, miután a neki szánt kaját undorkodva visszautasította, felvágottat és joghurtot vacsizott. Ugyanez szokott lenni a reggeli, de legalább a joghurtot (még?) minden küllõre szivesen fogadja. Tegnap elõtt meg lekváros kenyeret evett a Kis Drágám, naná, neki is kellett, mert az Apja is azt evett.
Ja, és amikor az akupunktúrára megyünk, mindig eleszi a kis Unokatesója kajáit, bármi legyen is az. Tisztára éhenkórász, mintha itthon nem kapna enni! Közben elérte a 11 kg.-ot, látszik rajta, hogy gyakran megyünk valahová.
BMárti