Új privát üzeneted érkezett!

Márti: óriási gratuláció Neked és Vilkának, hogy ilyen ügyesek voltatok!!! Rengeteg finom tejecskét kívánok Nektek Kép Kép Kép

cory: Neked külön köszönet, hogy szóltál Kép
Algopyrint terhesség alatt is lehet szedni.

bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Márti,
nagyon sok boldogságok kívánunk Neked és Vilkának (no meg Árminnak és az Apukának is)!KépKép

Szila
Szila

Vilka!
Nagyon örülünk, hogy megérkeztél! Kép Reméljük könnyû utazásod volt és az átállás sem okozott nehézséget!
Sára és Máté

Márti,
gratulálok! Jó babázást és tejcsárdát Kép kívánok!
Solya
Sára, Mát&e

Sziasztok!

Beszéltem Mártival, jól vannak, és azt mondta, Vilka nagyon szép.Kép A hangja is sokkal szebben csengett, mint tegnap.....
Természetesen mondtam neki, hogy mindenki puszilja.
Annyit tudok, hogy éjjel kezdõdtek a fájások, de nem voltak elég erõsek. Fél hétkor kapott oxitocint, másfél óra múlva már babázott. Kicsi Vilka már ügyesen szopizik.KépHétfõn mennek haza.
Még egyszer sok boldogságot nekik!Kép

Andi

Andi
andi3

Mártinak és Vilkának sok-sok-sok sok boldogságot KépKépKépKép

... annyira jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó Kép

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Mártinak Vilkának óriási gratula!!!! Kép Kép Kép Kép

Cory!
Fogaddal mi a gond? Ha kell felhívom fogorvos barátnõmet biztos tud valamit ajnálnani ! Sajna most nem praktizál, hanem babázik.

Zsuzsi!
Bauer tehert keresd, tudakozó biztos megmoondja a számukat, ha nem akkor elõkerítem! Dobzook kellenek még? Ha igen küldj mailt vagy sms-t és gyere el értük, amikor tudsz!

Most ennyi:

Norci
norci

Andi!

Köszi a friss híreket, úgy örülök én is Kép!
Biztosan gyönyörû Vilka!!!

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Márti! GRATULÁLUNK!!! Kép Mindkettõtöknek jó egészséget, és Vilkának rengeteg tejecskét kívánunk!

BMárti & PiciLaci

BMárti
bmárti

Kedves Norci!

Szerencsére már nem kellenek dobozok, mert a könyveket mi magunk már elhoztuk, így megint van csomó dobozunk. De köszi!Kép

Megkeresem ezt a Bauer tehert, és nem dárga?

Üdv: zsuzsi
zsu26

Márti!
Én is sok szeretettel gratulálok nektek!

Cory,Andi!
Köszi a nagyon jó híreket!

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

Norci: igen, fáj a fogam Kép De már megoldódott a kérdés, fél 4-re megyek a dokinénimhez.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Zsuzsi!

Nem nem drága! ÉN anno többet is felhívtam, mivel nekünk is kétszer kellett költöznük így nem volt mindey, hogy mennyiért.

Cory!
Fogfájás Kép Remélem meg is oldja a gondot Kép

Norci
norci

Márti!

Szívbõl gratulálok nektek, nagyon sok örömet, boldogságot kívánok Vilkához!Kép (Most majdnem elbõgtem magam a meghatottságtólKép)

Puszi: NYuszimanóék
nyuszimano

Sziasztok!

MÁRTI!!! NAGYON GRATULÁLOK A KISLÁNYODHOZ! SOK TEJECSKÉT ÉS MÉG TÖBB BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!

GOrsi, Tikk, Bogancsi, aranyosak vagytok! Kép Nekem is nagyon hiányoztok, de egyelõre csak akkor tudok tanulni, ha Barni alszik napközben, és ha talira mennénk, ez sehogy nem jönne össze. Kép

Andi, sajnos a holnap sem mûködik, mert Andris délután suliba megy, így muszáj itthon hagynom a babát. Könyvtárba is kell mennem megint. Kép

De ha végre levizsgáztunk, és a kert is nagyjából rendben lesz, akkor mindenkit nagyon szívesen látunk nálunk! JÓ? Csinálunk egy kerti mulatozást, ha van hozzá kedvetek. Kép

Solya! Gratulálok Sárának a bilizéshez! Összejött végül a kaki? Kép

Szila! Tegnapi restanciáimból kimaradt Hanga felköszöntése: ezúttal kívánok neki nagyon boldog névnapot!!! (Tényleg, majd alkalomadtán kijavítod légyszi a táblázatban a Bp X. kerületet Szadára? Úgy tûnik, egy darabig maradunk Kép)

Rebi! Kibújt a bölcsességfogad? Kezed hogy van? Képzeld, a szomszédunkban van egy kislány, akirõl mindig Csenge jut eszembe. Pont olyan huncut és vagány, de külsõre is hasonlít Kép

Laura! Neked is nagyon szorítok ám!!! Egyébként biztos te is tudod, de csak az utóbbi 10 évben lettek ilyen nagyok az újszülött babák! Régebben a 3 kiló alatti súly teljesen normálisnak számított, csak állítólag a változó körülmények miatt nõnek egyre nagyobbra a babócák. Úgyhogy ne izgulj!!!

Most beszéltem az új védõnõnkkel, holnap találkozunk, kíváncsi vagyok, miket fog mondani!
Nem is meséltem, hogy amikor a régi rendelõnkben voltunk elköszönni, az egyik védõnõ azzal a jó tanáccsal engedett el, hogy mostmár ideje rendszeresen, reggel-este ráültetni a bilire a Barnabást! Hadd szokja! Brrrrrrrrrr. Ja, õ javasolt 3 hónapos korában kivit, meg narancsot, merthogy milyen sápadt (könyörgöm, mindenki ilyen áttetszõ a családban). Kép

Puszi mindenkinek, legfõképpen az osztály elsõ kistesójának. Kép

Sziasztok, AUTÓDUBI!
Heniék
gesztenye

Sziasztok!

Márti: nagyon sokat gondoltam rátok... Kép Kép Kép
A többiekhez hasonlóan mi is a legjobbakat kívánjuk nektek:

Lauráék

Cory, Andi: köszönjük szépen a híreket!
p_laura

Lányok,
én valamirõl nagyon lemaradtam! Menta miért nem írhat az osztályba? Kép Elképzelni sem tudtam, vajon miért nem ír ide, aztán láttam, hog nagyon lefoglalja a 3 Kép szopis topic. De miért nem írhat?

Heni,
igen! Ma ebéd után rohant a bilihez. Hát mit mondjak, edzett a gyomrom a két lurkó mellett, de ezt is meg kell szokni! Kép
És a délutáni alváshoz nem engedte magát bepelusozni... Mi lesz ebbõl? KépKép

Na mék.
Solya
solya

Márti!

Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk a nagy családnak!KépKépKép Ez szuper!Kép

Solya
Mi az hogy nem írhat Menta? Én ezt még nem hallottam.

Gorsi
gorsi

Tikk
Nem szomorkodom, csak kicsit.Kép
Köszi.Kép

Gorsi
gorsi

Gorsi, én gondoltam ám rád is! Kép

Hát ez az, miért nem írhat?
Solya
solya

Norci!

Légyszi add meg a Bauer teher telefonszámát, mert nem találom õket. Kerestem a matav.hu tudakozóján, de nem volt meg.

Én sem értem, miért nem ír Menta?????

Köszi: zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Zsuzsi, és Mindenki:

Menta írt egy üzit az egyik nlc-s topikba:

"Jól vagyunk, köszi a kérdésed. A Szoptatás topicba leírtam, hogy miért hanyagollak benneteket mostanában. :-)))) Majd megyek! Puszi! Menta"

Én nem találtam, de hátha ti sikerrel jártok.

Szila

(ui.: Menta, ugye nem haragszol, hogy bemásoltam ide, amit írtál nekem?)
szila

Drága Vilka ! Nagyon sok szeretettel köszöntünk idekinn! Kívánunk hosszú, egészségben, gondtalanságban, boldogságban eltöltött hosszú életet, és azt, hogy okos, kedves szófogadó kislánya legyél a szüleidnek, és sok örömük teljék Benned !!!!

Puszi: Ladányi Kata + Peti
LadányiKata (ladán

Sziasztok!

Na, végre megint van netünk! Lerágtam mind a 10 körmömet, mert annyira izgultam Mártiért és Vilkáért.

Márti!
Gratulálok!!!KépKépKép Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcit kívánok!Kép

Solya!
Nagyon ügyi Sára!Kép Édes lehetett, ahogy rohant a bilihez...Kép, de legalább idõben odaért!

Zafi!
Köszi a névnapi jókívánságokat a NagytesóKép nevében is!

BSzilvi, Beja, Henke!
Köszi! Remélem ezután is "tünetmentesek" leszünkKép.

Henke!
Várhatóan január 23, de a ciklusom hossza miatt szerintem +4 nap, azaz január 27!
Pussz
Szilvi + Zsani + Kép
sztigris

Sziasztok!

Még csak most értem utól magam az olvasással, akkora volt itt a forgalom az utóbbi napokban! Kép

Laura! Ha már konkrétan rámkérdeztél, elárulom, mostanában nem lesz okotok engem gyanúsítani 2csíkossággal, már ha rajtam múlik. Kép Egyelõre nem tervezünk kistestvért Lacikának, és õ is gyakran az értésemre adja, hogy nem szeretne. KépKép Sajnos az átmeneti, bármikor félbehagyható fogamzásgátlási módszerek közül nem sikerült megfelelõt találnunk, úgyhogy hosszas család-tervezgetés után végül újrakeztem a tabletta szedést. Hát, így állunk mi a kistestvér projecttel. Kép

Solya! Igazad van, a 600 kcal-os diéta nem biztos, hogy a tuti módszer teherbe-eséshez. Kép Viszont soha ilyen egészségesen nem éltem, mert ebbe aztán csak zöldség, gyümölcs, sovány tejtermékek, és mégsoványabb husok férnek bele. Kép Lehet, hogy nem is lenne rossz indulás a babának! Kép

Szila! Szenzációs a kishölgy a profilodban! Kép Máris igazi nõ! Kép

Lacika hírek: Mostmár õ is akar dumálni! Tegnap, mikor pár szem cseresznye után banánt akartam neki adni uzsonnára, hogy nehogy fájjon a pocija a sok cseresznyétõl, nagyon határozottan visszaadta a banánt, és az asztal felé mutogatva hajtogatta, hogy cseszee, cseszee, cseszee. Kép Pár nappal ezelõtt, mikor egy olyan autó állt meg mellettünk, mint amilyen Apukámnak van, harsány PAPAAAAAAAAAAA csatakiáltással ki akarta vetni magát a babakocsiból. Kép De a csúcs tegnap reggel volt! Végeztem a zuhanyozással, úszott a fürdõszoba. Kinyitottam az ajtót, hogy a pára kimenjen, naná, hogy Lacika azonnal megjelent. Mondom neki, hogy ne gyere be, látod, minden csupa víz, elcsúszol. Erre okosan rámnézett, picit bólintott, és kristálytisztán azt felelte, hogy "Jó.". Utána leguggolt a küszöb vonalán kívül, és benyúlt a korábban az ajtó alján lévõ szellõzõn át bedobott tolláért. Fogta, felállt, és elballagott. Kép Én meg álltam ott vizesen a tócsában, és néztem utána döbbenten. Az én fiam! Szólok hozzá, értelemszerûen válaszol, és még SZÓT IS FOGAD!!!! KépKépKép
Enni mostanában õ is rosszul eszik, keveset, és válogatósan. A bébiételnek ha csak a szagát megérzi, vagy az üvegét meglátja, már hisztizik is, hogy nem akar beülni az etetõszékbe. Csak a felnõtt kaják kellenek neki. Én meg totál bajban vagyok, 3 félét kellene fõznöm, hogy az Apjának is jó legyen, a gyereknek is, és az én diétámba is beleférjen. Kép Szegény Laci egy angyal türelmével viseli, hogy hol kap enni, hol nem, de Lacikával mégsem tehetem meg ugyanezt! Tegnap, miután a neki szánt kaját undorkodva visszautasította, felvágottat és joghurtot vacsizott. Ugyanez szokott lenni a reggeli, de legalább a joghurtot (még?) minden küllõre szivesen fogadja. Tegnap elõtt meg lekváros kenyeret evett a Kis Drágám, naná, neki is kellett, mert az Apja is azt evett. Kép Ja, és amikor az akupunktúrára megyünk, mindig eleszi a kis Unokatesója kajáit, bármi legyen is az. Tisztára éhenkórász, mintha itthon nem kapna enni! Közben elérte a 11 kg.-ot, látszik rajta, hogy gyakran megyünk valahová. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Kerestem, de nem találtam. Miért nem írhat Menta? Tudja valaki?

Kata
LadányiKata (ladán

Képzeljétek, tegnap este levágtam Máté haját! Kép Mentségemre legyen mondva, hogy Chicco gyermekkörömvágó ollóval. Kép És vizesen...
Amikor kész lett és megszárítottam, kétségbeesve kérdeztem apát, most mit tegyünk? Mire õ: "Leginkább át kéne anyakönyveztetni Jaroslav Kraseknek." Kép Szerencsétekre nincs digitális fényképezõnk. Holnap ha Münchenbe megyünk, veszek egy hajnyírót. Kép Azért lefényképezem majd így is. Kép

Solya
solya

Ha ilyen titokzatos, én a babaprojektre tippelek. Kép
solya

Ezt találtam a szopis topicban: Kép
"OFF!
Dzsili! Drága vagy, de én meg egy hülye lökött vagyok, aki kifundálta magának, hogy addig (kicsit babonából) nem írok az "osztályba", míg nem jelenthetem be, hogy van valaki a pocakomban. Azon vagyunk, hogy minél hamarabb írhassak. Olvasgatlak titeket és néha alig bírom, hogy ne írjak.
ON!!"
Annyira jó, hogy a megérzésem mûködött és nem haragszik ránk! Kép
Solya
solya

Sziasztok!

Írtam az elõbb Mentának, és rákérdeztem, miért nem jelentkezik nálunk. A válasz a következõ:

"Nagyon egyszerû ám a válasz: babonából nem írok.
Nem tudom megmagyarázni, hogy hogy találtam ezt ki, de az van, hogy
addig nem írok az osztály topicba, míg végre nem jelentkezhetek én is
pocakosként.
Nyugodtan írjátok ezt meg oda, így legalább mindenki tudni fogja, hogy
mit jelent az, ha újra jelentkezem ott.
Azért olvaslak ám titeket szinte mindennap, szóval képben vagyok.
Néha alig bírom ki, hogy ne írjak.... :-)))"

Szóval ennyi.
Menta! Várunk ám! Szerintem lassan mi jobban szurkolunk a pocakodnak, mint te magadKép

Puszi, megyek szörfölök egy kicsit az internetenKép
Nyuszimanó
nyuszimano

Solya!
Végül összejött a velencei kirándulás? MIkor indultok?
Nálunk ma szünnap van, Németo.-ban is?

Puszi: Nyuszimanó
nyuszimano

Nyuszimanó,
igen szünnap van. Andris holnapra kivett szabit, de mégsem indultunk el a bizonytalanra. Megbeszéltük, hogy majd a nyáron úgy intézzük a nyaralást (kettesben Kép), hogy arra is elkeveredünk. Mert úgy döntöttünk 10 nap kemény menetet csinálunk valahol tengerparton, hogy búvárkodhassunk is, miután otthon megtanultunk. Van egy-két dolog, amit csak Münchenben tudok megvenni (pl. ruhácskák, hajnyíró Kép), így aztán holnap München, szombaton Zürich, vasárnap meg kipihenjük. Kép Egy kicsit sajnálom, de Züricbe is szívesen megyek.
Solya
solya

Sziasztok!!!!!!!!!!!

ÁÁÁH ezért nem ír Menta...

Háát én se írjak? Úgyis olyan szerencsétlennek érzem magam, hogy itt kértem a drukkokat, erre szégyenszemre megjött az a dög...KépKépKép
Nem is tudom, nem kéne-e már dokihoz mennem... a "ma megint megjött " topictól kicsit tartok, mert ott tényleg komoly gondjuk van a lányoknak a teherbeeséssel, mindenféle olyat írnak, amit nem is értek (szerencsére és egyenlõre), és az én 3. eredménytelen ciklusommal elég mazsola vagyok ott.Kép Nameg egy 1,5 éves "sikerülttel"Kép

Szóval, hajrá menta, minél hamarabb akarom a nevedet látni ittKépKépKép

Puszi, mert elkenõdtemKép

Kata
LadányiKata (ladán

Sziasztok!

Márti, Vilka! KépKépKép
Hatalmas gratula!KépKépKépKép Sok-sok boldogságot!

Mi ma doki-napot tartottunk. Lucát elvittem mázsálni. A kisasszony 10,24 kg és 80 cm. Nem MaciLaci volt, hanem a nyugdíjas elõdje, de õ se zaklatott minket mit eszik? és miért nem mást témával.
Aztán elhatoltunk Óbudára az én szemész doktornénimhez. Lesznek szép új lencséim, röpke 40 ezer forintért. (Így mulat egy magyar asszony!Kép) Luca egész jól tûrte a dolgot, ücsörgött az ölemben, amikor meg le kellett tenni, beérte helyettem egy homokórávalKép. A dokinéni megnézte egy picit az õ szemét is, csak alap reflexeket, és azt mondta, hogy minden OK! (Persze rólam is 9 évesen derült ki a kurtalátás)

Luca egyre többet gyalogol egyedül. Olyan tündér, ahogy kisterpeszben, elõrenyújtott karocskákkal kacsázik.

Solya! Jó utat és jó vásárlást!
Cory! Remélem, most már okés lesz a fogad! FoggyógyKépKépKépKép hadoszlop indul.
PiciLacinak gratula a beszédhezKép és a KépszófogadáshozKép!

Borcsa+Luca

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Na, asszem most bepótolom az elmúlt néhány hetet, amikor nem írtam. Szóval jól összejött minden. A fickómnak 2 hónapig nem volt állása (hétfõtõl dolgozik KépKépKép), aztán szívtam ugye az egyetemmel (errõl még mindig nincs semmi hír Kép), kirúgták az apámat 20 év után, lett egy rossz afp leletem (uh alapján minden ok Kép), és most hétfõn még pótzh-t is kellett írnom (sikerült Kép). Szóval most úgy néz ki, rendezõdnek a dolgaink. Erre jött most éjjel ez a fogfájás. De már ezen is túl vagyok. Voltam fogdokinál, és kiszedte a bölcsességfogam.

LadányiKata: azért az, hogy 3 ciklus alatt nem jött össze a babó, nem jelent semmi rosszat! Én úgy tudom, hogy ma Magyarországon 8-12 hónap az átlag, és peteérésjelzõ használata mellett is 6 hónap a normális!! Szóval ne izgulj!

Menta: várunk vissza KépKép

cory (20+3)

cory
Budapest

Sziasztok!

Örülök a jó híreknek Vilkáékról Kép Kép Kép

Henke: a réginél - remélem - jobb lesz az új védõnõtök Kép

BMárti: nem semmi Lacika a fürdõben! Kép Lassan írhatja a doktori disszertációját Kép

Menta: drukkolok, hogy újra itt legyél köztünk Kép

Kata: neked is drukkolok ám Kép

Már csak a holnapot kell kibírnunk Tomival az oltás miatt, aztán Hawai 3 éves koráig Kép Kép Kép

Jó éjt mindenkinek!
bogancsi

bogancsi
bogancsi

Kedves Márti, hatalmas gratula, sok-sok tejecskét kívánunk és még több boldogságot!
Vilka baba, Isten hozott idekint!!! KépKépKép

Cupp,
Beja+Bálint

UI: Barátnõm megnyírta Bácust géppel, tök vagány lettKépKépKép
beja

Sziasztok!

Most csak azért jöttem, hogy elújságoljam, hogy a Bea haját most mossák a bátyjai (Pityu mossa, Miki bohóckodik), és egyelõre semmi sírást nem hallok.KépKépKépKép A fiúk kiküldtek a fürdõszobából, mert azt mondták, hogy zavaró tényezõ vagyok.KépKép

Megyek, és kiveszem a lánykámat a fürdõvízbõl.

Sziasztok! Zsuzsa + Beababa

beababa

Sziasztok!

BMárti: köszönöm kérdésed, jól bírom a meleget.
(A mi fogamzásgátló módszerünket úgy hívták, hogy Tõkés Romola. De egyszer õ is csak kidõlt aludni... Kép Kép Kép Kép Kép Abban az idõben ugyanis még rengeteg gondunk volt az altatással.)

Rebi: hogy vagytok?

Cory: ezek szerint, ha csöndben vagy, gondod van? Nálunk apa ilyen elvonulós... Örülök, hogy azért sok minden rendbe jött körülöttetek és további drukkok mennek az egyetemhez!

Menta: azért szólhattál volna, hogy kabalából nem jelentkezel... kicsit úgy tûnt, hogy csak úgy faképnél hagytál bennünket. Bár tudom, amit a szopis topicban nyújtasz, az borzasztó nagy segítség az ottaniaknak és biztosan rengeteg idõd megy el rá...
Szóval: nagy-nagy drukkok mennek és várjuk mihamarabbi jelentkezésed! Kép Kép Kép Kép Kép

Borcsáékhoz hasonlóan mi is mázsálni voltunk: a kisasszony 8310 gramm és kb. 78 cm (75-ig van ugyanis a mérõvályú számozva).
Engem rögtön "ottfogtak" terhesgondozáson, kellett pisilnem is, amit persze Romola ügyesen ki is öntött... Kép Kép Kép Maradt kb. öt csepp a vizelet-vizsgálathoz, és rettentõ kínos volt... Kép Kép Kép

Zsuzsa: kíváncsi vagyok, én mikor érem meg, mint anya, hogy zavaró tényezõ legyek. Kép Kép Kép (Nyilván hamarabb, mint gondolom.)

Ma szedtem a kertben málnalevelet, azt hiszem, elkezdem inni a teát.

Sziasztok: Laura+Romola+Toncsi

Jaj, még valami: Andi, Cory, vagy valaki más: tartja valaki a kapcsolatot Mártival? Lehet tudni valami részletesebbet a szülésrõl? (Én nem merem hívni, én is utáltam, amikor állandóan hívtak a kórházban, de úúúúúgy izgul az ember ilyenkor, és szeretnénk minél többet megtudni, nem?)
p_laura

Cory!
Na végre! Én ám drukkoltam nektek ezerrel minden tekintetben! A telefonban mondtad mi a helyzet még jó rég, és innen-onnan összeszedtem az infokat, így már nem mertelek kérdezni. Örülök, hogy kezdenek a dolgaitok sínene lenni!
Hol dolgozik majd Laci?
És a jövõre nézve sok-sok Kép Kép Kép tetszés szerinti felhasználásra, egyrésze meg az egyetemhez Kép Kép Kép

Cory!
Nem válaszoltam a játszóterezõs kérdésre, a kora délelõtt attól függ, hogy mikor ébred Vili, mostanában korán, így már 9 fél 10 fele kimegyünk és kb. 11-re jövünk vissza. Délután szintén függ az alvástól, de kb. 1/2 3 -tól uzsig megyünk le.

Heni!
Jó, hogy te is elõkerültél! 24.-ig nektek is drukkok, sõt tovább is Kép Kép Kép

Kicsit rólunk! Vili elkezdett iszonyú tempóban beszélni tanulni, mindent utánoz, legalábbis az elsõ szótagokat mind "gu"=gurul, vagy "bán"=banán, ha éhes akkor is ezt mondja, vagy azt hogy "ham", sõt múltkor (nem értünk haza uzsira) így ezt a zöldésgesnél értésemre adta, hogy banánt kér. Eznekívül a tente is megy, meg "karika, "kuka" igaz kicsit raccsol hozzá még. És újra próbálkozik az álldigálással kapaszkodás nélkül, ezt egyszer már pár konyhakövõn történ elvágódás után abbahagyta. Ha kérdezem széttárt karokkal, hogy "kijön az én házamba" akkor vigyoroga áll és õ is uagynúgy széttárja a karjait. Úgy drukkolok neki, hogy végre elinduljon.
Most az evéssel sincs gond, még a meleg sem zavarja, tegnap kb. u.annyi tökfõzeléket evett mint én és persze sültcsirkét is evett hozzá Kép

Van Kép is. Vili dédije, magához tért, de hol eszméleténél van, hol nem, féloldala lebénult, és már sosem fog felépülni Kép és mondanak olyanokat is az orvosok, hogy már nem tart sokáig. Párommal nem lehet emiatt rendesen beszélni, sok most a súrlódás köztünk Kép

Sziasztok:
Norci
norci

Sziasztok!

Laura: ezek szerint Romola 1 cm-rel magasabb mint Dorka Kép! A kilókat nem tudom pontosan összevetni, de mi kb. 9,4 kg körül lehetünk. Romola hogy viseli a méreckedést? Dóri rettenetesen fél a mérlegtõl.

Norci: nagyon ügyes Vili, hogy már beszélget, Dóri is szokott széttárt karokkal magyarázni. Olyan édesek ilyenkor! Kép
Nehéz lehet párodat megvigasztalni a nagymamája miatt, légy türelmes vele! Nekem is nehéz volt feldolgozni nagymamám halálát, szerencsére férjem teológiára járt, így tudta, mit mondjon nekem és az nagyon sokat segített és hagyta, hogy egy kicsit magamban legyek. Hány éves a nagymama?

Cory: nekem is szokott fájni a bölcsességfogam, múltkor voltam vele orvosnál, kiderült, hogy elég nagy mütéttel lehetne segíteni rajtam és min. 1 hétig antibiotikumot kellene szednem. Szoptattam, így megegyeztem a dokival, hogy ha a lányom abbahagyja megyek a mütétre. Erre Dóri még mindig szopik. Most azért jó lenne megoldani, mert a második terhességnél nem szeretnék úgy járni, mint most Te. Neked nem kell most valami gyógyszert szedned? Megszüntek a fájdalmaid? Pocaklakód, hogy birta a foghúzást, nem dörömbölt?

Dzsili: Napsi jobban van?

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Zsuzsi: hát a fogam szerencsére simán kijött. Nem kell szednem semmit. 2 mozdulat volt, és már láttam is a fogóban Kép Már este 6-kor kiment az érzéstelenítõ, és nem érzek semmi kellemetlent Kép Gyógyszerrõl szó sem volt.
Babó nem jelzett közben, bár még nagyon gyengén, és nagyon ritkán érzem csak.

Norci: hát nálunk ezek az idõpontok játszózásra esélytelenek.

cory

cory
Budapest

Sziasztok

Márti
Milló gratula a a kicsi lányhoz, nõjjön nagyra! KépKépKépKépKépKép

Gorsi
Napocska naponta négyszer szopik ált. és keveset iszik õ is. Azt hiszem ha a kicsi már nem szopizik és cumis üvegbõl iszik akkor többet fogaszt hiszen a szopás igényét is kielégíti ezzel.

BMárti
Látod milyen ügyes és okos nagy fiad van már! KépKépKép

Látom már kiderült miért nem ír Menta nem szóltam róla, mert gondoltam, hogy ha babona akkor ne kiabáljam el, a napokban kérdeztem tõle a szopis topicban.
Nekem kicsit rosszul esik, úgy látszik én másként gondolom mint itt ti többen, mert ha kedvelek valakit akkor rossz érzés ha õ nem kiváncsi rám, különössen mert másik topicokba meg szokott menni.
Tudom, hogy valahol talán fontosabb segítséget kérõ anyukáknak jó tanácsot adni mint sokszor csak gratuálákat nyomni a fogacskákhoz és egyebekhez, de azért egy héten kétszer ha csak pár sorban is, de írna nekünk is az bizony jól esne.Olyan hanyagolva érzem magunkat!
Én minden babásodni vágyónak nagyon drukkolok, ha ír akkor is! Pedig Helena is biztosan rengeteg új dolgot tud már szeretnék róla is olvasni!!! Hallod Menta!!!!

Pussz: Dzsili
dzsili

Ameddig megírtam megint lett olvasnivalóm rendesen.

Zsuzsi
Köszi szépen rendbe jött igaza lett az orvosunknak ki kellett várni és a tüneteket kezelni! KépKépKép
Költözéshez kitartást küldünk! KépKépKépKépKép

Cory
Örülök, hogy kezd minden rende jönni, én kérdeztelek az AFP-d ről de nem válaszoltál, így nem mertem tovább forszírozni, mondván biztosan nem akarsz róla beszélni.

Dzsili
dzsili

Dzsili: most már nagyon szivesen válaszolok bármilyen kérdésre Kép De sajnos esélyem nincs visszakeresni a kérdést. Feltennéd mégegyszer? Kép

cory
Budapest

Jó reggelt hétalvók Kép

Remélem, Márti és Vilka is kiválóan aludtak Kép

Zsuzsa: Tomit is küldhetem hajmosásra???

cory: nekem is volt egy szörnyû AFP-m anno Julival, aztán szerencsére kiderült, hogy minden rendben. Nagyon örülök, hogy rendbe jöttek a dolgaitok !!! Kép

Norci: Dédi Kép

Úgy tûnik, Tomival túl vagyunk az oltáson Kép Vele nem tudok büszkélkedni beszéd-ügyben, mint egyesek Kép De nagyon sok mindent megért és meg lehet vele beszélni sok mindent. Most pl. mondtam neki, hogy mindjárt indulunk és pakoljon vissza a játékos dobozba, és már pakol is!!!

Na, pusz: bogancsi

bogancsi
bogancsi

Hol vagytok?????
Névtelen

Sziasztok!

Bogancsi
De jó, hogy túl vagytok rajta Kép Lassan már csak én (pontosabban Csenge), meg talán még a "kicsik" nincsenek... KépKép beszéd ügyben én sem büszkélkedhetem... KépKépKép .. pedig Csengu idösebb is Tominál... Meggyözödésem, hogy tudná mondani, de csakazértsem... inkább öö-zik, meg dünnyög... és ráadásul a pakolása az úgy néz ki, hogy visszateszi ugyan, de másik kettöt (vagy többet) meg kivesz KépKépKépKépKép Tegnap MINDEN játékát (+ a ruháit) kirámolta... KépKép ... meghagytam az apjának az elpakolás örömét KépKép

Zsuzsi
Csengét is reménytelen lemérni ... a mérlegen is cirkuszol, meg a hosszmérésnél is ... nem értem... egyik sem fáj... KépKép Mostanában csak saccoljuk a hosszát/súlyát KépKép

Én tudtam, Menta miért nem ír, de nem árulhattam el ... Valahol meg tudom érteni... én is ilyenen gondolkodtam, de aztán mégsem... ha már nincs pocaklakó, aki leköt, akkor legalább a babanettöl ne fosszam magam meg KépKép

Borcsa
Nagyon édes lehet Luca, ahogy "kacsázik" KépKépKépKép ... aztán olyan hamar megtanulnak stabilan elslisszolni .. KépKép

Heni
Jó volt rólatok olvasni KépKépKép Én is 24-én végzek... utána nem hagyhatjuk ki a talit!!!! KépKépKépKépKép

Ma voltunk szemészeten a Manóval ... Szegényke .. kb. 2 órával elöbb keltünk, mint ahogy szokott, 1/4 9-re kellett mennünk, majdnem 9 volt, mire elöször bejutottunk... akkorra már nyügös volt, hisztis, és holmi gumikacsa sípoltatással nem lehetett lekötni a figyelmét... Aztán már a doki minden nem szükséges eszközét is megkapta, de akkor sem csinálta azt, amit kellett volna... szopiszünet után újra póbálkoztunk, nem sokkal több sikerrel... Az biztos, hogy nem rövidlátó, azt nem tudni, hogy van e minimális távollátása, mert azt már nem sikerült megnézni .. meg a szemfeneket sem, meg azt sem, hogy mindkét szemmel néz-e... valószínü nincs semmi gond... kaptunk tippeket, hogy hogyan tudjuk megfigyelni, azokat majd csináljuk... Az állandó félszemes könnyezése meg nem kóros, mert nincs gyulladás, amióta meleg van, nem könnyezik... Elöfordul ilyen, lehet, hogy a jobb szeménél szükebb picit a könnycsatorna...
.. most bent vagyok az egyetemen, el kellett volna intézni pár dolgot, de a TO-n már nincsenek... A volt csop.társnömet meg nem érem el telefonon, pedig töle kapnék szigorlati tételeket kidolgozva... na mindegy... Csengu meg a nagyanyját boldogítja... most nem is bánom, mert az elmúlt pár napban nagyon elfáradtam... Most jött el az a pillanat, amikor a tanulás lenne a pihenés KépKépKép

.. megyek is pihenni ... Kép

pussz
Rebi

van fent pár kép Csenguról ... is ... az albumban ... Kép
[url=http://babanet.hu/album/main.php?album=8" TARGET="_top]http://babanet.hu/album/main.php?album=8[/url]

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Rebi!

Nagyon aranyosak a fotók és persze Csenge Kép
Dorka kérdezte: Ki ez? Mondtam neki: Csenge. Õ: Csenka Kép

Szilvi: Zsanettnek boldog névnapot kívánunk!

Norci: mivel holnap Lajozsmizsére megyünk, nem leszek net közelben, így elõre kívánunk Vilinek nagyon boldog szülinapot!!! Várjuk a beszámolót!

Üdv: zsuzsi és a másfél éves Dorka (aki éppen ordít, mert elvettem a zsirkrétát tõle, mert azt is akarta szopogatni)
zsu26

Sziasztok!

Norci!
Mi is elõre kívánunk Vilinek nagyon boldog 1. szülinapot!
Kép

Zsuzsi!
Köszi!Kép Lajosmizse??? Akkor felénk jöttök...Kép

Mindenkinek kellemes 7végét!

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép
sztigris

Sziasztok!

Cory! Akkor én nem vagyok (voltam) normális?! Kép Peteérésjelzõ nélkül, csak úgy simán rögtön terhes lettem Lacikával. Persze engem is úgy engedett el az orvosom az elõzetes vizsgálat után, hogy egy évig nem akar panaszt hallani, hogy még mindig nem vagyok terhes, mert az az átlagos, hogy védekezés nélküli rendszeres házasélet mellett egy éven belül megfogan a baba. Kivéve az alkalmi kalandokat, amikor senki sem gondol a következményekre, mert akkor azonnal lesznek... Kép

Zsuzsa! Bea túlélte a hajmosást? Kép

Laura! Hát igen, nálunk is a hét vicce a napi rendszerességgel bevett tabletta, erre értettem, hogy Lacika se akar még kistestvért, de én optimista vagyok! Majdcsak kijönnek már azok a fránya fogacskák, nem lesz se front, se túl meleg, de telihold, se más zavaró körülmény, és alszik már végre az én Kicsi Csibészkém rendesen. Kép Akkor már csak az kell, hogy az Apja se legyen túl fáradt, és pont akkor én se, és máris jöhet a tettleges szerelem! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?