Tegnap voltunk az Erzsébet-ligetben, egész hétvégén "Kertvárosi Vigasságok" néven olyan majális-szerű programok voltak. Sportrendezvények, kirakodóvásár, körhinta, zenés műsorok, gyerekprogramok, koncertek, stb.
Bogit alig lehetett hazahozni, egyfolytában dodzsemezni akart (köszi Apának
) kétszer mehetett is Apa segédletével, de iszonyú hiszti volt, mikor fél7-kor hazaindultunk.
Én felpakoltam kürtőskaláccsal, krumplicukorral, és órákon keresztül toltam a babakocsit a ligetben Roni feneke alatt, ő meg kialudta a szemecskéjét! Kora délutántól egyfolytában aludt, egyszer felébredt kajálni, aztán már újra el is ájult. Éreztem én, hogy meglesz ennek a böjtje, éjszaka 1 után lehetett csak letenni, felváltva ringattuk, aztán én kidőltem, és Apa tette le végül aludni.
Ráadásul Bogi este velem cipeltette haza magát, jó 20 perc séta volt a nagy fenekével a nyakamban (ölben hozva jóval nehezebb lett volna). Most meg iszonyatos izomlázam van. Kicsit elkényelmesedtem... de mihelyst megadja a dokibácsi az engedélyt, elkezdek mozogni, mert ez így nem mehet tovább! Először csak itthon fogok tai chi gyakorlatokat csinálni, aztán majd januártól edzőterembe is eljárok. (legalábbis ez a terv, kíváncsi vagyok, hogy a csajszik mit szólnak majd hozzá
)
Ja, és találtam magamnak a kirakodóvásárban egy tök jó rucit (szoknya+zakó) csak méretet nem próbáltam még, majd a készítővel kell egyeztetnem. Iparművész által tervezett és készített, zsűrizett ruhákról van szó, igaz nem olcsó, de nem is tömegtermék. És a stílusát tekintve örök klasszikus darabok (divatos, de nem trendi).
A
www.tulipanos-ladiko.uw.hu oldalon lehet őket megtalálni, ha érdekel valakit!
Hú mennem kell, mert már megint Thomast akar nézni Bogi. Már olyan elegem van belőle... (pontosabban ebből is...
)