Új privát üzeneted érkezett!

Lehet, hogy én írtam hülyeséget, ha igen akkor elnézést! A szülésznő biztosan jobban tudja, ő a szakember! Nekem úgy volt, hogy vasárnap reggel 9 körül kezdett szivárogni a magzatvíz, nekem akkor még nem voltak fájásaim, bementünk a kórházba, ott azt fontolgatták, hogy hazaküldenek. Az nst mutatott fájásokat, én viszont nem éreztem, bár senki nem szólt, hogy már ne szedjek magnéziumot ,gondolom ezért volt a fájásgyengeség (a 38. héten szültem). Csak délután kezdtem el érezni a fájásokat. Másnap hajnal 4:35 -kor született meg Sebestyén.

Móni

Kép
móni30

Ja, és nekem még burkot kellett repeszteni, tehát tényleg csak szivárgott a víz, a repesztés után már jobban folyt.

Móni

Kép
móni30

Sziasztok!

Na megjöttünk a vendégjárásból, Dóri aranyosan viselkedett. :)

Piroska!
Mi volt nst-n???? Én sem javasolnám a melegvizet most nektek, bár épeszű magyarázat nemigen jut eszembe. Egyszerűen megérzés. Nekem nagyon felerősítette a fájásokat.

Andi!
nekünk nem volt pihenőszékünk, de szerintem a hordozó is megteszi. Dóri sokat volt benne, szereti nagyon.

Na megyek kaját turmixolni Dórinak.

KépKép
tüccs

Sziasztok!
Hát voltunk NST-n. Semmi...
A babó jól van, teljesen jól érzi magát, a fájásos szám meg azt mondták, hogy ha 40 felett van, akkor már lehet szülési fájdalom. Felment 60-ra, fájt is elég erőteljesen, de utána semmi. Kérdeztem a dokit, hogy mi volt ez, jóslófájás? Mire ő valami határozatlan választ adott. Mondom neki, meddig lehetnek jósló fájások? Válasz: hetekig. Na, ennyit tudtam meg a mai napról. Ezért kell orvost fogadni, mert meg is pusztulhatsz, nem mondanak semmit, azt sem tudod, hányadán állsz. Szóval ez van...
Na, nem baj, majd megyek szerdán az én dokimhoz, majd ő elmondja, hogy mi a helyzet. Azért ez nem piti, nem? Nem az ő betege vagy, hozzád se szól. Leírta, amit leírt, azt nem tudom, mi volt és utána elköszöntünk. Na, ez volt ma.
Egy biztos: a babó jól elvan, eszébe nincs kijönni. Görcsöket csinál, de ennyi.
Andi:
Mi van ma az Erzsébet ligetben?
Móni:
hát szerintem észrevennénk, ha elfolyna a magzatvíz, szerintem. Nem hiszem, hogy ne vennénk észre. Na, mindegy, nem folyt el és olyan jól esett ez a kád víz, hogy azt el nem tudom mondani.
Sziasztok! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Verna:
a Szlovák út 108-ban voltunk. Hát a doki nézett ránk, hogy ezek meghibbantak, miért olyan sürgős ez? Nem akartam mondani neki, hogy azért, hogy ne szenvedjen szegény macsek tovább, meg most kaptunk rá pénzt, mert eddig nem volt rá pénzünk. De mindegy, ez van... Azért ellátta, tehát nem volt gond.
Te hová szoktad vinni?
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska,

Nekem 5 :!: perces fájásaim voltak, majd elmúltak, majd 10 perces fájásaim voltak, no ezek is elmúltk, pedig hasmenésem is volt... az pedig szintén szülés előtt jellemző... agyam eldurran... beszéltem szülésznővel - amikor még a 10 oercesek voltak - azt mondta mostmár tuti elindul... hát nem...

Ettem fahéjas tejbegrízt, mert állítólag az jó... hát nekem jó volt, legalábbis ízlett.. de ezen kívül semmi...

Szerintem dühömben - mert már unom a banánt - elmegyünk barátnőmékhez, mert hoztak a tegnapi lagziból nekünk is sütit - na ők a gangos ház tetején laknak, felsétálok, hátha... bár szerintem találkozunk szerdán NST-n (mármint részemről sanszos, hogy addig is semmi)...
Leginkább az frusztrál, hogy azért naponta min. 1x beleélem magam ebbe a szülésprojektbe... és semmi!!!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta:
én tegnap kb. 1 vagy 2 km-re elmentem gyalog az állatorvoshoz, ma fürödtem, aztán az ötödik emeltre is felmentem gyalog. Áááá, semmi...
Figyu, éljük az életünket, aztán kész. Nekem folyamatosan fájdogál, de nem tudok, mit csinálni, mert ez még nem olyan erős.
Nekem is azt mondta a védőnő, hogy legyek készenlétben, ááá...
Nem érdekes, Jutta, lehet, hogy azért nem jön a babó, mert tudja ő, hogy most teltház van és nem lenne helye :):):).

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska, Jutta valaki már egyszer felvetette, hogy fotózáttok le magatokat nagy pocakkal és mutassátok meg nekünk. Nincs kedvetek hozzá??

Gigáról tud valaki valamit? Már rég írt. Vagy elutaztak valahová??

Kép
Kép
lédi

Piroska: tudtommal a Szlovák úton egy állatorvosi rendelő van, úgyhogy oda. :) De nem értem, miből gondolod, hogy furcsállotta a doki?! Nem szokásuk... Én is vittem már egy csomószor macskát hozzájuk, mindenfélével, és ellátták gond nélkül...

Andibab: jövő héten kezd a szomszédom akupunktúrával a Timur utcában, a fitness teremben, ahova járok (mellesleg én hoztam össze a tulajjal, most őt is szúrja, és ódákat zeng róla! ;) ).
Priviben elküldöm a telefonszámot, aztán megbeszéltek minden részletet!
Vendég

Ja, és nekünk sem volt pihenőszékünk, hordozóban tartottam Lolot, jól elvolt benne. :) Most így utólag azt mondom, a pihenőszék lett volna az 500. olyan dolog, amit pár hónapos használat után nem tudnánk hova tenni. :)
Vendég

Verna:
két állatorvosi rendelő van, az egyik a Minivet állatorvosi rendelő. Most voltunk ott először, csak nem értette a doki, hogy miért szombaton visszük és miért olyan nagyon sürgős, miért nem ér rá hétfőn. A másik Szlovák úti doki nem is fogadta, pedig bent volt, de azt mondta, hogy ez nem olyan probléma, ami nem ér rá hétfőig, menjünk hétfőn. Mondtam neki, hogy hétfőn már lehet, hogy szülni fogok, de még így sem szánt meg, kérdezte, hogy mióta van ez a baja? Mondtam, hogy pár napja és gondolom, úgy érezte, hogy ha a pár napig ráért, akkor most is érjen rá. Ez van...
Lédi:
csináltunk az előszobában egy képet. Csak hogy lássátok a bazi nagy hasunkat :).
Kép óriás hassal :)
Egyébként ez a falburkolat mögöttem, amit mi csináltunk. Akkor már vártuk a babót :).
Na, megyünk sétálni :), nincs megállás! :) Utána úgysem lesz rá idő egy darabig :).
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska: igen, a Minivetbe járunk mi is. Azért nem értettem, mert ők hétfőtől vasárnapig rendelnek, nem számít mikor viszed az állatot... én vittem hozzájuk macsekot injekciókúrára 2 naponta, és nyugodtan mehettem vasárnap is, akkor is, ha nem volt sürgős...

Hát, nekem nagyobb hasam volt... bár én minden tekintetben jól megnőttem a terhesség végére a toxémiától... :roll:
De hát ez van... neked már garantáltan nem lesz meg sokáig a pocakod! :)
Vendég

szerintem most vegyetek egy nagy levegőt és kezdjetek új visszaszámlálást...egy hét múlva ilyenkor már biztos babáztok... :wink:

nekünk nem volt pihenő, amíg meg maradt egy helyben addig a hordozóban imádott lenni...azóta nem lehet lekötni se...

henus milyen volt a kirándulás? :wink:
becsi
Iklad

Piroska nekem is ilyenforma hasam volt. Tényleg csúcsos, hegyes hasad van, és szerintem már leszállt. Úgyhogy pár nap már csak, szerintem!!!
Kitartás!!! :lol:

Kép
Kép
lédi

Kép

virág Nektek... :lol:

majd kutyát is keresek :wink:
becsi
Iklad

Sziasztok!

Újra itt,bár napjában többször benézek,de csak olvasok,mert írni nincs időm.:(

Piroska,
Nekem is kb.ekkora volt a hasam a végére,és igaza van Lédinek,láthatóan le van szállva a hasad,ami jó hír!:)

Tényleg,még nem is volt alkalmam írni:
Lédi,
Üdv újra közöttünk! :D

A csúcsos hasra nekem azt mondták,hogy az 90%-ban azt jelenti,hogy fiúcska lapul odabent.
Nálam ez be is jött,mert végig csúcsos hasam volt.

Giga,
Mi a helyzet Lili fülével?
Jobb már?
Sajna Levinek nem sokat javúlt,még mindíg vakargatja,ha holnapra sem látom jobbnak,kihívom a gyerekorvost,hogy küldjön el fülészetre.

Pilla,
Végül voltatok valamelyik sebészeten?

Jó éjszakát Mindenkinek!

Kati és Levi[/b]

Kép
mano83

Sziasztok,

Piroska, szép nagy pocakod van, nekem nem volt ekkora, de Lelle így is 3520 g volt. Szép a burkolat!

Jutta?

Persze, amikor nekem sem indult el a kiírt időpontra én is ugyan így be voltam zsongva. Már alig vártam, hogy szüljek. Mindent megtettünk, de nem jött. Tudják ők, hogy mikor kell, amíg jól ellátottak, dolgozik rendesen a méhlepény és minden rendben, addig a dokik sem nagyon piszkálódnak. Legalábbis engem a 8. napon fektettek be.
Még azt is akartam, hogy ha megszületnek a babókák, amikor vizitkor jön a gyerekdoki nézessétek meg, hogy nincs-e esetleg a nyelve letapadva, mert amíg pár napos egy kis nyissz, de később már műtét, és ha netán le van tapadva akadályozhatja a jó szopizást is!!!

Andibab, nekünk van pihenőszékünk és én nem szerettem, ha a hordozóban volt, csak utazáskor. A pihenőszéket lehet vízszintesre is állítani, ha elaludt akkor leengedtem a háttámlát és jókat alukált, olyan kicsit mintha hintaágyban lett volna, mert nem volt kemény. De csak addig tudtuk használni, amíg el nem kezdett forgolódni, a miénk csak 3 pontos. Most már nem is használjuk. De nem bántam, hogy volt.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Verna:
szerintem azért mondta, mert mi most voltunk ott először és nem tudta eldönteni, hogy most komolyan gondoljuk vagy nem. Aztán amikor odamentünk, akkor már kicsit normálisabbnak tűnt, de szerintem ennek a dokinak kicsit több idő kell ahhoz, hogy elfogadja az embert. Nem baj, jó ez így is, csak gyógyítsa meg a macsekot! :)
Lédi,Manó:
hát ma szállt le szerintem, mert ma nagyon nehezen bírok ráülni a wc-re, valahogy útban van a hasam. Viszont most elég erőteljesen görcsölgetek, de természetesen nem időnként, hanem egyfolytában. A lábam is görcsben van, a hasam kemény elég rendesen. Most egy kicsit kivagyok. Csak azt nem értem, ha görcsölök, akkor a gyerek miért mozog? Nem arról volt szó, hogy a végén nem mozog? Vagy ha nem ez a vége, akkor miért görcsölök egyre erősebben? Na, mindegy...
Pimpóka:
Hát látod, ez az! :) Mekkora lesz ez a gyerek? :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Piroska, nekem is csinált már olyat, hogy a keményedés közben mocorgott, hát az nem volt kellemes...

Na voltunk bartáznőnél, konkrétan felrohantam a 3-ra és semmi, még lihegni se lihegtem, pedig...

Na holnap de. CTG...

Jutta

KépKép
jutta

Nekem Lelle a végén is nagyon mocorgott, szülés előtt is rendezkedett, vagyis délután és éjszaka született. Jobb oldalra "mászott" folyton. A pukkanást én is hallottam és éreztem, amikor megrepedt a burok. Meglehetősen sok víz folyt el.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Hát én lihegtem az ötödiknél már rendesen. Amúgy érdekes, hogy ma nagyon jól éreztem magam, túl jól. Tele voltam energiával meg ilyenek. Most csak az a gondom, hogy egyfolytában úgy érzem, hogy mintha pisilnem kellene, de nem kell, csak úgy érzem. Rendesen össze kell néha szorítanom a lábam, olyan fura érzés. Nem tudom, ez mitól van. Na, megyek, lefekszem, már nagyon kifáradtam!
Jó éjt mindenkinek! :)
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska, éjjel szülsz... ez a megérzésem...

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Becsi, kössz a virágot, és jó volt a kirándulás. Hogyhogynem vettünk egy olcsóbb fényképezőgépet is. :wink: Az a baj, hogy az Olympusunk bedöglött, pedig öt évvel ezelőtt volt 150 e. :evil: A javíttatása pedig többe kerülne, mint ez az új gép amit most vettünk. :evil:
De azért majd megcsináltatjuk, mert klasszisokkal jobb, mint ez a mostani. Visegrádon pedig jól felhúztam magam, mert mindenütt csak lejmolják az embert, a semmiért. Kezdve a nagymarosi komppal, ami egy nagy kaki, finoman, és nekik kéne fizetni, hogy az ember fel mer szállni rá, nem nekünk. :evil:

Pilla, a kolléganőmék tenyésztik a Bordoux-i dogot. Bár nem tudom mennyiért. :roll:
Már szerettem volna tőled kérdezni, hogy az épülő házatok méretre mekkora? És mennyi a költségvetése? Persze ha nem titok. Priviben is leírhatod. Mert most mi egy olyan eszméletlen árajánlatot kakaptunk a kivitelezőtől, hogy komoly gondban vagyunk. :evil: :roll:

Andi, nekünk volt pihenőszék, és nagyon szerettük. Pontosan azok miatt amiket Pimpoka írt. Ráadásul ha abba a korba lesz a babó nagyon jól el tudja magát szórakoztatni, a rajta lévő kütyükkel. Nekünk volt rajta rezgő funkció is, de sosem használtuk. Mi kaptuk, mert magamtól eszembe sem jutott volna, de ezek után tuti vennék magamtól is.

Piroska, Jutta, hát ti szegények, már mit össze kínlódtok. Nagyon megértelek titeket. :wink: :lol: De már tuti, hogy csak napok kérdése.

thenus

Jutta:
hát éjjel nem szültem. Most nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, mert éjjel kétszer vagy háromszor annyira fájt, hogy felébredtem rá és utána szenvedtem egy ideig, mire vissza tudtam aludni. Úgy néz ki, ez a kínlódás kezd kikészíteni, mert egyre trutyisabb vagyok. Ma reggel telepakoltam egy zsepit ébredés után. Aztán lehet az allergiám is, hiszen tegnap sokat voltam kint és calciumot nem ittam már napok óta. Na, mindegy!
De legalább ma is szép napsütéses napunk lesz, lehet, hogy nekiállok ablakot pucolni, hátha péntektől az eső jól összepiszkolja :). De mindegy, azt még nem csináltam meg, lehet, hogy a babó is tudja, hogy még nem csináltam meg mindent :).
Nircee:
ti is építkeztek?
Szép napot mindenkinek! :)
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!
Piroska!
Nehogy nekiállj ablakot pucolni,ekkora hassal!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: Leesel aztán kész a baj!Inkább szépen pihengess,és gyűjzsd az erőt a szüléshez,ami itt van a nyakadon!!!!!!!!!! :wink: :!: :!: :!:
Most mennem kell,de késöbb jövök és írok pár szót mindenkinek!De ezt lekellett írnom! :!: :!:
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop:
nem kézzel pucolom, hanem azzal a rúddal. Dehogy állok én fel székre, annyira bátor nem vagyok. Igaz, hogy a rúddal nem lesz olyan szép, dehát Istenem, szebb lesz, mint amilyen most. De édes vagy, ne aggódj, nem fogom magam összetörni, mielőtt megszülök :):).

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok! Nekem szerencsére az utolsó időben anyósomék jöttek és kitakarítottak szépen. Ők amúgy is szoktak járni takarítani, úgyhogy profik ebben. :)

Pilla: lehet, hogy a héten igénybe vennénk anyósodat, 3 farmert kellene felhajtani, vállal ilyet?

Piroska: nem tudod, melyik doki volt? Mert vannak hárman, amúgy mindegyik jó! Én bírom őket, sok macsekunkon segítettek már! És ők tudnak úgy altatni, hogy pár óra múlva már teljesen magához tér a macsek - a régi állatorvosunknál tök nehezen aludt el, és utána még 2 napig olyan volt, mintha részeg lenne, pedig állítólag csak annyi a trükk, hogy nem mindegy, hova adják a szurit...

Thenus: nekünk is a régi fényképezőképünk sokkal jobb volt, de egyszer a férjem átment rajta kocsival, összetört az lcd-kijelzője, de még így is évekig használtuk, mert egyszerűen nem találtunk jobbat! Ma már rövid távra készítenek olcsó vacakokat, messze nem olyan jók, mint a pár évvel ezelőtti gépek... :(

Nekem Lolo még vajúdás közben is mocorgott, úgyhogy nem feltétlenül igaz, hogy a végén pihennek! Az utolsó hetekben sokszor előfordult, hogy ráfeküdt valamimre, és az nagyon tudott fájni - nem győztem tologatni, hogy menjen már arrébb, meg zuhannyal csalogattam. :) De jó is volt, hiába a fájdalom, azért hiányzik!!! :) Belegondolok, hogy mostanra mondhatom el, hogy már többet élt pocakon kívül, mint pocakon belül...

Lolo még visszaaludt reggeli után, mostanában szokott ilyet... :roll:
Vendég

Jó reggelt!

Tegnap anyukáméknál voltunk. Csodálatos idő, nagy séta. Olyan jó volt megint otthon lenni. :roll: :(

Mano, még nem voltunk a sebészeten. Megvárom míg Laura teljesen meggyógyul (még picit folyik a nózija) és utána megyünk. Bár azt még mindig nem tudom, hogy hova, de addigra hátha megvilágosodok! :lol:
Henus, a mi költségvetésünkkel az a baj, hogy a párom egyik legjobb barátja építési vállalkozó, és Ő építi a házunkat, baráti áron. Hivatalosan 120 nm (ebből 20 a terasz) és ez netto 17,5 millió, nem hivatalosan 150 nm és bruttó 18 millió. :oops: :lol: Természetesen ez kulcsrakészen értendő.
Piroska, Jutta, még az is lehet, hogy egyszerre fogtok szülni! Már izgulok értetek ezerrel! :wink:
Vendég

Verna, persze, hogy vállal. Csak előtte hívd fel telefonon, hogy időpontot egyeztessetek. A mai napon átküldöm Neked a számot.
Vendég

Pilla: Csömörön vannak 120 nm-es fáskamrák és 300 nm vikendházak is. ;)
Vendég

Nircee:
bocsi, nem neked akartam, hanem Henusnak! :) Nem tudtam, hogy a Henusék is építkeznek. Na, mindegy, tiszta gyagya vagyok :).
Verna:
hát anyuék mondták, hogy jönnek segíteni, de azért nem akartam, mert régen mindig reklamáltak, amikor napi 15 órát dolgoztam, hogy milyen kupi van nálunk. Meg a macskák miatt is megy a vinnyogás, hogy minek az nekünk? Most már szép rend van, hogy itthon vagyok, de akkor is, nincs kedvem azt hallgatni, hogy ez is szőrös meg az is. Bár mostanában mindent leszőrtelenítek, de akkor is...
Pilla:
de jó lenne, ha a Juttával szülnénk :). Az az igazság, hogy jobb lenne, ha nem indítanák, hanem kijönne szépen :).

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Pilla:
azért ez tényleg baráti ár ez a ház! :):) Naggyon baráti! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Verna, így van! :lol: Nekünk a hivatalos változat a szocpol miatt kellett. Igaz, hogy így sem kaptuk meg... :shock: :lol: :roll: :evil:
Vendég

Sziasztok!

Hihetetlen milyen termelés van itt egy hétvége alatt, nem tudtam feljönni, mert a nagyobbik gyerkőcnek a továbbtanulását nézegetjük, hova, milyen suliba??????? Hát nem egyszerű!!!!

Szóval: mikor én voltam bent a kórházban, a nagy vizitkor soha nem néztek meg, egy fiatal dokinéni volt aki odajött megnyomkodta a friss császáros sebemet (azt hittem rosszul leszek) de ennyi, a dkoik nem jöttek oda, csak megkérdezték van-e panasz.

Verna: Írj le légyszi nekem mindent a Timúr utcai fitness szalonról!!! Mennyibe kerül, milyen arcok járnak oda, sokan vannak??? stb.... Nem szeretem az olyan helyeket ahova missz picsák járnak és lenéznek, mert ducibb vagyok mint az átlag.
Olyan jó neked hogy fogysz, mondjuk ahogy hallom te teszel is érte.

Czakoca: Agyvérzést kapott a kutyád??? Sajnálom!! Még nem is hallottam ilyet!

Jutta: Afestést és a tapétázást mi szoktuk csinálni itthon mindig, szerintem egyszerű dolog, csak jó vastag hab tapétát kell venni, mert a papír tapéta megnyúlik, és nehezebb feltenni. Én imádok tapétázni!

Andi: A Kristóf kapott egy pihenőszéket (sima egyszerű Auchanos) egyszer ült benne, nem igazán jött be neki, inkább a hordozó! Úgyhogy nálunk itt áll azóta is a pihenőszék.

Kép
tami2900

Pihenőszék, Nekünk a FP hintához van pihenőszék. Laura nagyon sokat volt benne. Ki is fakult a huzata a sok mosástól.
Vendég

Verna,

a Timur utca Csömörön van?
andibab

A Timúr még a XVI. kerület.
Vendég

Megint túl közlékeny vagyok, úgyhogy inkább elhúzok főzni! :lol:
Vendég

Köszi Pilla,

most jöttem rá én is... kicsit hosszú volt az éjszakázás... enyhén szólva hulla vagyok...
andibab

Tami, Andibab: Itt a honlap: http://www.fitforma-tizenhatker.hu/

Fent vannak az árak is. Nekem speciális korlátlan bérletem van, 6 hetes, ami 13.600 Ft-ra jön ki, és annyiszor megyek aerobikra, cardiora, kondiba, gerinctornára, ahányszor csak akarok - végül is heti 4 órát járok, de ez általában csak 3 alkalom, mert gerinctorna után szoktam még egy kicsit edzeni. :)

Szerintem teljesen normális emberkék járnak, aerobikon mostanában elég sokan vannak, a cardio-konditeremben változó... délelőtt, kora délután szinte senki, munkaidő után viszont elég sokan. Szerintem abszolút nem néznek ki senkit, én még nem tapasztaltam ilyet! :) Aerobikon sokan vagyunk ducibbak, vannak idősebbek is, szóval nyugodtan lehet menni szerintem! :)

Tami, neked is ajánlom ám kiegészítésül a szúrást, mert tényleg nagyon rásegít a fogyásra!!!
Vendég

Tegnap voltunk az Erzsébet-ligetben, egész hétvégén "Kertvárosi Vigasságok" néven olyan majális-szerű programok voltak. Sportrendezvények, kirakodóvásár, körhinta, zenés műsorok, gyerekprogramok, koncertek, stb.
Bogit alig lehetett hazahozni, egyfolytában dodzsemezni akart (köszi Apának :evil: ) kétszer mehetett is Apa segédletével, de iszonyú hiszti volt, mikor fél7-kor hazaindultunk.
Én felpakoltam kürtőskaláccsal, krumplicukorral, és órákon keresztül toltam a babakocsit a ligetben Roni feneke alatt, ő meg kialudta a szemecskéjét! Kora délutántól egyfolytában aludt, egyszer felébredt kajálni, aztán már újra el is ájult. Éreztem én, hogy meglesz ennek a böjtje, éjszaka 1 után lehetett csak letenni, felváltva ringattuk, aztán én kidőltem, és Apa tette le végül aludni.
Ráadásul Bogi este velem cipeltette haza magát, jó 20 perc séta volt a nagy fenekével a nyakamban (ölben hozva jóval nehezebb lett volna). Most meg iszonyatos izomlázam van. Kicsit elkényelmesedtem... de mihelyst megadja a dokibácsi az engedélyt, elkezdek mozogni, mert ez így nem mehet tovább! Először csak itthon fogok tai chi gyakorlatokat csinálni, aztán majd januártól edzőterembe is eljárok. (legalábbis ez a terv, kíváncsi vagyok, hogy a csajszik mit szólnak majd hozzá :roll: )
Ja, és találtam magamnak a kirakodóvásárban egy tök jó rucit (szoknya+zakó) csak méretet nem próbáltam még, majd a készítővel kell egyeztetnem. Iparművész által tervezett és készített, zsűrizett ruhákról van szó, igaz nem olcsó, de nem is tömegtermék. És a stílusát tekintve örök klasszikus darabok (divatos, de nem trendi).
A www.tulipanos-ladiko.uw.hu oldalon lehet őket megtalálni, ha érdekel valakit!

Hú mennem kell, mert már megint Thomast akar nézni Bogi. Már olyan elegem van belőle... (pontosabban ebből is... :roll: )
andibab

Sziasztok!

Lédi!
Köszi a hiányolást! Nem utaztunk el, csak zsúfolt volt a hétvégénk. Szombaton voltunk Hollókőn. Nagggyon jó hely. Alig volt ember. Tök jót sétáltunk. Majd teszek fel képet.
Vasárnap meg a férjecském idei utolsó versenye volt. Utána meg elmentünk nekem cipőt venni. Akartunk Lilinek gyerekülést is, de úgy döntöttünk, hogy még szétnézünk máshol is.

Manó!
Néha-néha kapirgálja a fülét a csaj, de nem vész. Igazából nem is használjuk a fülcseppet, mert amikor csepegettünk bele, annál jobban vakarta. Szerintem még ez is zavarhatta.
Viszont ma reggel vettem észre, hogy felül átszúrta az ínyét a jobb felső szemfoga. Úgyhogy megindult a 3. fogacsakánk. :D

Jutta, Piroska!
Ne haragudjatok azért amit most írni fogok, de én már nevettem amikor megláttam, hogy még mindig vagytok. Tudom, hogy ez nektek már kibírhatatlan, és tudom, hogy mennyire vágytok arra, hogy már túl legyetek rajta, és a gyönyörű szép egészséges babátok a kezetekben legyen. A vicces számomra az, hogy mindenki már kb egy, másfél hete azt szajkózza (köztük én is :wink: ), hogy most már tutira 1-2 nap, és lebabáztok. Na én ezt utáltam a legjobban a végén. És mivel Lili 9 nappal tovább bent volt, hallgattam eleget, úgyhogy tudom, hogy egy idő után már idegesítő. Így én csak annyit tudok mondani, hogy kitartás :!:
Remélem ezért nem haragudtatok meg, de bennem emlékeket hozott fel az egész. :wink:

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!!

Boldog hófordulót Ronibabának!!! Hogy repül az idő!! :D

Úgy látom mindenkinél mozgalmasan telt a hétvége, kivéve a pocakosokat. Jutta , Piroska hajrá, mostmár féllábbal is kibírjátok!! Piroska úgy látom kitört rajtad az energialáz, ilyen voltam én is pár nappal szülés előtt. :D

Sajnos ma reggelre Dóri kezén is csúnya ekcémás foltok jöttek elő. Teljesen kész vagyok, a szteroidos krémmel nem kenhetem már az egész testét. Csütörtökön megyünk vissza a dokinénihez, addig pedig keresek vmi természetgyógyászt. Nem tudtok valakit esetleg ajánlani aki csecsemőkkel is foglalkozik????

KépKép
tüccs

Andi:
nagyon tetszik az a tulipános micsoda. Nekem vannak hasonló ruháim, nagyon szeretem őket. És milyen árban vannak? Nagyon drágák?
Giga:
hát látod ez az! :) Most beszéltem Juttával, nála is ugyanez a helyzet :). Nem baj, mindegy, most már kibírunk mindent! :) Beszéltem a dokimmal is, azt mondta, hogy szerdán vigyek magammal bőröndöt, mert ha úgy van, akkor be kell feküdnöm. Hát annak nem örülnék. De én mindent megteszek, hogy beinduljon :). Rajta vagyok legalábbis. A Jutta is gyalog ment fel az ötödikre :). Tisztára kész, mit művelünk. :) Ma egész nap görcsölgetek, sokat, de nem olyan erősek, csak annyira, hogy ne legyen kedvem semmit csinálni, csak tenni-venni, de tanulni nem, mert annyira azért fáj, hogy ne tudjak tanulni. Na, mindegy! Szép, gyönyörű idő van, süt a nap, ez a lényeg. :) Nem haragszunk egyébként, tudom én, hogy tiszta vicc ez az egész, már én is csak mosolygok rajta :).

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Tüccs:
én úgy tudom, hogy az ekcémát a sok édesség is előidézheti, meg a candida. Dóri eszik édességet, vagy csak szopizik? Mintha lenne mellétápi, úgy rémlik, nem?
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Roninak Boldog Hófordulót!
Kép
Vendég

Ja, de lütyő vagyok!
Roninak boldog hófordulót! Kép

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

sziasztok

hát nem találtam a kutya képet, pedig égen-földön átnéztem mindent...aztán eszembejutott, hogy van itt albumunk ...ott volt

http://www.babanet.hu/album/main.php?al ... mage=82909

van3 "Becsi" album ha érdekel valakit...

Hát ezen a "nem szülésen " már tényleg csak nevetni lehet...pedig mi igazán mindent megtettünk :wink: már ezerszer "kibeszéltük" belőletek :lol:

Henus bejön a moci Szonjának?

megyek főzni........
becsi
Iklad

Becsi:
hát igen :). Egyébként meg annyira kell pisilnem, hogy legszívesebben a wc-n tölteném a napot. És ráadásul szerintem nagyon behelyezkedhetett, mert lent érzem, ahogy a fejével nyom, de nagyon időnként és akkor meg különösen kell pisilnem. Egyszer be fogok pisilni, most komolyan :). Ez kész! Ja, és közben görcsölgetek, tehát most a kis drága tesz róla, hogy mással ne tudjam magam elfoglalni.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!
Piroska!
O.K akkor megynyugodtam!Tudod ilyenkor már nyújtozni sem szabad nagyon,meg ilyenek! :? :roll: Szerintem az a legjobb,ha te már nem csinálsz ilyen nagytakarításokat!Pihenj,és élvezd (na ez hülyeség volt)ki ezt az időt amíg még lehet!Meglátod egy pár hónap múlva vissza sírod még ezt az időszakot!(szerintem mindenki egyszer legalább kimondta,hogy -de jó lenne legalább csak egy pár órára ha pocakomban volna még a picuri-!KITARTÁS!NEM TUDNI,HOGY MENNYI VAN MÉG HÁTRA,ÉN SZEMÉLY SZERINT AZT HITTEM,HOGY LEBABÁZÓL A HÉTVÉGÉN!

jUTTA!
Hasonlókat mint Piroskának! :wink: KITARTÁS!

aNDIBAB!
Megnéztem a rucikat!Pár darab nagyon megtetszett!Mennyiért csinálnak egy alsót+felsőt? :roll: :?:
BOLDOG HÓFORDULÓT RONIKÁNAK!
Kép

Hétvégén nállunk Búcsú volt,mi ott voltunk kint!A gyerekek egyik hintáról a másikra mentek!1 menet 400Ft a nagy láncos hinta 500Ft!Na most az én gyerkőceim nem elégedtek meg 1 menettel,Roli a nagy lánchintán 3x ment(csak azért nem engedtem töbször mert a harmadik után már rosszúl volt) :oops: :evil: Anett minden hintát kipróbált ami azt jelenti,hogy 5x hintázott!Aztán ugye búcsú lánya nélkűl nem térhettünk haza...........! :lol: :lol:
Zsanival is felültem az eggyik hintára,nagyon élvezte! :D (még jó,hogy elindúlt a hinta velem) :oops: :lol: :lol: :lol:Itt voltak anyuék is,meghívtam őket ebédre,és eggyütt mentünk ki a búcsúba! Aztán én szombaton egy kicsit leléptem othonról,taliztam a barátnőimmel!Elmentünk egy kicsit táncolni!Na nem voltam sokáig fél 1-re már ágyban voltam!Jó volt,de hiányoztak a gyerekek+apa! :( :? :oops:

Neharagudjatok de időm az nincsen visszaolvasni!Látom,hogy mindenkinek nagyon jól telt a hétvégéje!Hát igen pocakosok.........!
:D :wink: :wink:
Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
tiop

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?