Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!!!!!!!!!!!!

Még egyben gyermekem még túlságosan is jól érzi magát odabent :)

Anikó!
Estefele elküldjük a meghívót(Robinak van) küld a címet :) írd le mi van Veletek :)

Egcsi!
100 kérdés megvolt? Néha én is falra mászok s mondom neki sajnos anya nem tudja a választ de megkérdezzük Apát ő okosabb :) A legjobb mikor azt mondom nem tudom,visszakérdez lehet? nem tudom mondom én, erre Míra biztos??? :) :)

Manó!
Hétvége??

képeket meg kícsinyítettem(csak 2 :) ),apuka egész hétvégén az új gépét próbálgatta :)

pusz Vera
Kép
Kép

KépKép
viranka

Egcsi, Vera
Édesek a képek! :D

Anikó
Én is szívesen olvasnám a "hibáidat", hogy tanuljak belőlük!!!

Bocsi lányok, de most nem sok időm van, lábujjam jobban, Flóra megint taknyosan, Gergő ok.

Hozok mindjárt képeket.

Pussssz :D

Orsi

avocado

Szóval a fotók:D

Kép

Kép

Itt integettek a drágáim :D

Kép

Kiscsajszi 8)

Kép

Tud ám nézni!8)
Kép

Flóra betelepedett a traktor utánfutóba, Gergő meg elindult és hurcolta. 8)
Kép Kép

Gergő megetette Flórát túrórudival 8)
Kép

Kép

Puszi :D

Orsi

avocado

Sziasztok,

Sajnos mi is beleestünk a takonykórba. Veronika kezdett el köhögni és tüsszögni, persze én meg rögtön elkaptam. Pénteken már alig tudtam hazavánszorogni munkából annyira. Egész hétvégén feküdtem ma már lekopogom aránylag jól vagyok. Kicsit dicsekszem, képzeljétek azt mondta az óvonéni pénteken h a kis csajszim mennyire okos és ügyes, hogy egyedül ő tudja felvenni egyedül a cipőjét a kicsik közül:)
Bocs h egyesével nem tudok reagálni senkire de mennem kell dolgozni:)
Puszi mindenkinek
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Vera :)
Vagány csajszi. :wink: Mingyá lesz egy vagány kispasid is, nagyon drukkolok! :)

Orsi :)
Cukik a képek. Az a nézés.... :lol:

Andi :)
Jobbulást nektek! :)

Megyünk játszóra, végre nem kell sietni, mert egész nap tűrhető idő van. :)
Be kell vásárolnom a gyerkőcöknek őszi rucit, mert Bercinek pl. egy hosszúnadrágja van, cipője sincs.... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vera,köszi a képeket Miráról!Jó nagy csajszi már ő is :) Milyen szép hosszú haja van!
Szülés, gyerünk mááááár :lol: itt izgulok!
Hétvége köszi jól sikerült nagyon!työk szép idő volt.szüret volt pont Velencén, lesétáltunka gyerekekkel, de igazán csak vurstli volt az egész.Volt Bon Bon koncert, de ugye Hannussal nem lehetett bemenni, így vele apa kint, mi meg be a 3 nagyobbal.tetszett nekik, Eszti riszálta magát rá :lol: Aztán fölültek minden hülyeségre+ugrálóváraztak.Perseze a fényképezőgépet otthon hagytam fönt a házban :( okos voltam!
Szzal jó volt.Sütöttünk este szalonnát, meg Eszti tök ügyin megtanult bicajozni a kerifiam nagy pótkerekes 2 kerekűjével! :wink:
Jövőre akarunk neki venni a szülinapjára, de ezek szerint már 3 évesen tudja használni! :) nem baj, így akkor megtanítani már nem is kell majd.Csak a kétkerekűre :wink:

Orsi,nagyon jók a képek :) mennyire hasonlít e za 2 gyerek egymásra :lol: :wink:

Egcsi,ruhák, ne is mondd.Én is most vettem Esztinek őszi+téli cuccokat!Szinte mindent kinőtt!Bár egy szavam se lehet, mert tavaly meg alíg kellett neki valami, mivel ami 1 évesen jó volt rá, az 2 évesen is jó volt még!De mostanra meg akkorát nőtt, hogy már úgy vásároltam, hogy 4 évesre valókat!Igaz azok meg bőven jók lesznek, de muszáj, mert nem szeretnék úgy járni, hogy januárban meg már megint lengesse a bokáját :lol:Cipőnk őszzi van, csak edzőt kéne vennem játszósnak, meg majd télit!De azzzal még várok :wink:

Andi, mi is jobbulást!
manóci

Halihó! :)

Jöttem, hátha vannak hírek, de úgy látom semmi...
Sajnos reggel kaptunk rossz hírt, férjem nagymamája meghalt...várható volt, de akkor is nagyon szomorú. :cry:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!
Részvétem :(

Manó!
Tök jó lehetett a hétvége :)

Orsi!
Jók a képek :) Flóra annyira csajszis :)

Mi sem kapkodjuk el a dolgokat, méhszáj 3100 áramlás tökéletes,gyermek jól érzi magát odabenn :) Most naponta ctg 2 naponta ctg+uh :evil: minden de. elmegy az utazásra :( Már elegem van ebből :( Dokibá meg péntektől-vasárnapig nem elérhető mert mennek pihenni kis családjával.Szóval v. megszülök legkésőbb csütörtökön vagy csak hétfőtől jöhet ki a kispasi :) Már rohadt elegem van abból is h. állandóan megállítanak mikor szülsz még egyben(nem csak a hasamra csatoltam vmi nagy dolgot mert jó cipelni :? ) s hasonló okos kérdésekkel.
és már percek választanak el az óviba menéstől :) :)

pusz v.

KépKép
viranka

Köszönöm.
Kitartás! :) Tudom, könnyű mondani, de már mindjárt lesz babócád, csak még kicsi türelem. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

HÍREK VERA-TÓL!!!!

MEGSZÜLETTEM 4550 GR ÉS 58 CM-EL 9.15 PERCKOR. GERSE BÁLINT

Gratulalok! Sok egeszseget es tejecsket kivanok! Jo nagy baba. :)

Kép
Kép
trita

Na,Rita megelőzött! :lol:

Drága Vera!Itt is minden jót kívánok Nektek!

Puszi:Anikó
vakili

Huhúúúú! :D

Drága Vera!
Itt is óriási gratula! Sok boldogságot és tejecskét kívánok nektek!
Elképesztő méretek! :shock: :D

Többieknek pussz, de most csak ennyire jöttem.

Orsi

avocado

Sziasztok!

Hányszor fogadtam meg, hogy írok?? Aztán mindig közbe jött valami. Munka, gyerekek... :roll:
Nos, lányok alszanak. Lili sose aludt, nem volt alvásigénye az ovi után, de ma közölte, hogy fáradt és lefekszik aludni. Még ilyeeeet! :shock: Nagyon örültem neki. Persze az volt a feltétel, hogy az új rózsaszínű balettcipőjében és a fekete tornadresszben meg fehér harisnyában alszik csak, amit ma kapott a holnap kezdődő jazz-ballet-ra és felpróbáltuk. Le se akarja venni. Nagyon élvezi és úgy produkálta magát. A mi kis balerinánk. :) :lol:
Szóval minden Ok Lilivel. Nagyon jól viseli az óvódát. Napról napra jobban élvezi, minden nap élménynel mesél róla, és az óvónénik is minden nap csak jókat mondanak róla. Szeret nagyon gyerekek közt lenni, sokszor ő a társaság középpontja, mesél és mesél, állítólag azokat a meséket amiket itthon hall tőlem. Kedvence a Bartos Erika Peti és Anna c. könyve. De rólunk is szokott mesélni a gyerekeknek. Főleg Kittiről. :roll: Szerencsére csak jókat. :wink: Úgyhogy büszkék vagyunk rá. Nagyon ügyes.
Amilyen jó az óvódában, olyan rossz itthon. 8) Hát végül is valahol rossznak is kell lennie. Így inkább itthon. :) Bár nem olyan vészes, kezelhető. :wink:

Kittike: Ő egy kis tündér szűkebb értelemben. :wink: Tündérke, de rossz. :) Mindent megcsinál, mindent levesz, mindent elér amit nem szabad. Ha a konyhapolcról le akar szedni valamit, akkor a maga okos kis fejével odaviszi a kisszékét a pulthoz, majd odatolja a nagyszékét, és a kisszékről a nagyszékre, majd onnan a pultra mászik. Ott felállva eléri a konyhai polcokat. :) Mármint a fűszeres tartómat. :?
Állandóan mosogatni és főzöcskézni akar a konyhámban. Könyörgöm még csak most múlt egy éves! 8) Evés nálunk is hasonló mint nálatok. Magyarul nem akar enni. :) Ugyanis teljesen egyedül akar enni, ami nem is gond, ha nem levest vagy híg ételt eszünk, mert az mindenhova jut csak a szájába nem. Így kidolgoztam egy stratégiát. Az ő kezében is van kanál természetesen, de nem ez a lényeg, hanem hogy folyamatosan beszélek hozzá, sóhajokkal, felkiáltásokkal mesélek 8) , így annyira érdekli a mese, hogy automatikusan tátja a száját a következő falatért. :)
Így nagyjából megy az evés. Amúgy a levesen kívűl mindent gyönyörűen eszik önállóan, persze azért én minden étkezés után takarítok. :roll:
Rengeteget kezdett beszélni. Nagyon ügyesen utánoz. De amit mindig mond es mindenre válaszol az a NEM! :roll: És közben a hatás kedvéért még rázza is a fejecskéjét. Sokat mozgunk délelöttönként. Szerdán zenebölcsöde és babaklub, hétfőn és péneteken anyukák torna van, ahol a gyerekekre vigyáz egy dadus, és ők játszank. Nagyon szereti. Szerencsére Kitti is olyan mint Lili. Nagyon gyerekközpontú.

Ezt elküldöm még mielőtt eltűnne.
Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Azóta írt még Vera. Jól vannak. hajnali 2-kor kezdett el fájni, 4-re értek a kórházba és gátmetszéssel 9-kor született Bálintka. Amikor bement a kórházba nem bíztatták semmi jóval, aztán mégis gyorsan meglett. Az orvosa nem is gondolta, hogy a héten megszül Vera. :)
Szombaton megyek be hozzá. :) Tudjátok hol az Uzsoki kórház?? Mert nekem fogalmam sincsen. :roll:

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Nagy Gratula Bálint Babához!
Sok boldogságot és jó egészséget!

Rita :)
Úgy látom, két lánnyal sem könnyebb.... :D Csinálj már képet a balerínáról! :wink:
Kitti nem lehet semmi a széktologatással! :shock:

Tegnap elmentem bevásárolni Bercinek rucikat. Magamnak is vettem farmert, mert nem férek bele a régibe. :? Na, majd nemsokára. :)
A barátnőm vigyázott a gyerkőcökre. Bence aludt végig, mikor odaértem, akkor keltettem fel. Berci is jól elvolt, szédítette Andreát a szövegével. :lol: Mielőtt jöttünk el, felkapott egy babát, felhúzta a pólóját és "megszoptatta". Utána megbüfiztette és letette aludni. Andrea úgy nevetett....
Ma megyünk, visszavisszük a cipőt, mert szorítja a lábfejét...apja lába van. Ezt legalább örökölhette volna tőlem... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vera,hát óriási grtaula az óriási bébihez :) :) sok tejcsit, és sok erőt :wink: :P

Rita,pusziljuk őket, és itt az Uzsoki:http://www.budapestterkep.hu/perl/BPT2/index.pl

Volunk tegnap koponya+hasi uh-n.Minden oksa, szerencsére :) :) Ma meg a barinőmnél az ortopéd klinikán vissza a kontrollra, és ott is jó, rendben minden!Úgy örülök :)
Mennem kell most ébredt Hannus, és cici reklamálás van! :)
manóci

http://www.budapestterkep.hu/perl/BPT2/index.pl

nemtom mért nem lett kék, talán most?!
manóci

Manó :)
Klassz hír, hogy minden rendben Hannussal. :) Már 3 hónapos...húúú, akkor mi is nemsokára negyed évesek leszünk. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vera,

Gratulálunk mi is és sok boldogságot, egészséget kívánunk.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Egcsi,hát igen, telik az idő!Pedig nekem még olyan mintha egy hete szültem volna :) :roll:

Voltunk Esztivel fogorvosnál :) Ti vittétek már a gyerkőket?Én csak azért mert nekem kellett mennem, és gondoltam még úgyse látták a fogait, nézzék meg.De rendben van, megdícsérték, hogy milyen szépek, és jól mossa.Ő meg tök büszkén mondogatta, hogy voltam fogorvosnál, és kaptam matricát is :lol: :P

Orsi, merre?nem ezt szoktuk meg tőled :wink: :lol:
manóci

Nagyon dícséretes!!! :D Én még nem vittem Bercit, de már megvizslattam, semmi gond a fogaival. Azért amikor már dolgozom, elviszem, hogy egy doki is lássa. Minél előbb viszed, annál jobb, ráadásul az első élménye nem az lesz, hogy szuri meg fúrás... :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok :D

Manó
Hát tegnap írtam!!! 8) Sajna nem jutok ide nap közben, mert hétfőn lesz a koncertem és próbálok gyakorolni, ha a gyerekek hagyják, meg próbáim is vanak az ütősegyüttessel, akik kísérik a darabomat, szóval nem egyszerű. A lakás leírhatatlan, most tuti nem engednék be senkit, ha jönne, mert írtó ciki lenne, de ez van, nem jutok semmihez, csak a főzéshez délelőtt. :roll:

Rita
Csúcs a lányod! :D Mármint a lányaid, bocsi! :wink: Nekem is jól jönne valami hasonló dolog csak fiúnak, hogy Gergő is aludjon, mert most már ő sem fárad le eléggé és nem alszik délután, de estére így totál kikattan. :?
Kittit úgy megnézném az akciójával! 8) :D Nekünk Flóra kezd hihetetlen dolgokat csinálni, ma pl.kimászott a kádból. :shock: olyan hajlékony, hogy simán feltette a lábát a kád szélére és az apja kezébe kapaszkodva felhúzta magát és mászott is ki.

Képzeljétek FLóra már annyit gyalogol! :D Egyre biztosabbnak érzi a menést és már nem csak itthon megy, hanem házon kívül is, már cipőben is stabilan, szóval nem kell 1 hónap és szaladni fog. Na akkor köthetem csak fel a gatyámat! :shock: 8)

Egcsi

Meg a többieknek is pusssz, most mennem kell.

Orsi

avocado

Hali! :)

Gyorsan két kép. Az egyiken Bence éppen hanyattfordul. Már egy hete is csinálta, de azt hittem véletlen. A másikhoz no comment. A legújabb kedvencem. :D
Kép Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok lányok!

Bálintkáról képek itt:
http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata. ... D=11334956

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Szóval voltam Veránál. :) Átadtam az üdvözleteiteket. Ő is üdvözöl benneteket. :) Nagyon jól vannak. Bálintka gyönyörű és nagyon édes. Kis pihés szőke haja van és szép kis kezecskéje. Szopi már megy rendesen. Verának van teje, fejnie is kell, mert sokkal több van neki Bálint igényeihez képest. :) Vera egész jól nézett ki. Jól tartja magát és szerencsére megúszta egy kisebb gátsebbel, így nem is igazán fáj neki semmilye. :)
Valószínűleg hétfőn megy haza, úgyhogy majd biztosan ő is írni fog. Míra holnap megy be először meglátogatni kisöccsét. Már látta képen, apja elmagyarázta neki, hogy ő a kisöccse, erre Míra megkérdezte, hogy ugye anyja otthagyja a kórházban, ha hazajön? :)

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Rita :)
Nem pakolnál ide fel képeket? Nem tudok bemenni az iwiw-re. Reméljük Míra meggondolja magát hétfőig. :D
Köszi az infot! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jajj, de cuki Bálint :) :) édes szívem milyen pici.Hannus is most született, de ő már annyira más, kinyílt a tekintete,Bálint meg még nagyon szinte anyában van még :) Na, ezt jó megmondtam, de értitek, ugye? :oops: :P

Tényleg Rita, megtaláltad a kórházat könnyen?

Orsi,azt én tudom, hogy előző nap írtál, de én aznap is hiányoltalak! :wink: Baj?Megszoktam, hogy te stabil tag vagy,na.
Fellépés?De jó nem is tudtam, vagy csak figyelmetlen voltam, és nem láttam ha írtad.Drukkolok majd, hogy jól sikerüljön.Lámpaláz?

Képzeljétek unokahúgommal mennénk színházba okt. 22.-én de nemtom hogy oldom meg!Annyira el szeretnék jutni, mert ősrég nem voltam, pedig imádom a színházat.Arra gondoltam megpróbálom valamelyik nap, hogy fejek, és este cumisüvegből adok vacsit, és ha elfogadja nyert ügyem van!Ha nem, akkor nem tudok elmenni :( Szerintetek, hogy csináljam,ötlet?

Képzeljétek Eszti a mamánál van hétvégén :) Most ment el először, úgy hogy ott is alszik, és nélkülünk van!Kicsit fura, hiányzik, de jó is pihizni! :P Tök jól érzi magát, mennek jobbra-balra palacsintát sütnek stb.Esténként beszélünk skyp-on, de holnap már jönnek is haza! :) Úgy gondolom ennyi idősen már neki is jó, ha nem mindíg velünk van, nem?

Egcsi,haláliak a képek :) nagyon helyesek a fiúk :wink: Bence már fordul?Fú tök ügyes :P
Basszus te nem vagy fent az iwiw-en????? :shock: Ha tudtam volna,, most volt egy meghívóm, és egy közvetett ismerősnek adtam :( Na, ha lesz valahonnan meghívlak :wink:
Azért megpróbálom neked fölrakni onnan a képeket Bálintról!
Csak ezt előbb elküldöm :P
manóci

Jajj, de cuki Bálint :) :) édes szívem milyen pici.Hannus is most született, de ő már annyira más, kinyílt a tekintete,Bálint meg még nagyon szinte anyában van még :) Na, ezt jó megmondtam, de értitek, ugye? :oops: :P

Tényleg Rita, megtaláltad a kórházat könnyen?

Orsi,azt én tudom, hogy előző nap írtál, de én aznap is hiányoltalak! :wink: Baj?Megszoktam, hogy te stabil tag vagy,na.
Fellépés?De jó nem is tudtam, vagy csak figyelmetlen voltam, és nem láttam ha írtad.Drukkolok majd, hogy jól sikerüljön.Lámpaláz?

Képzeljétek unokahúgommal mennénk színházba okt. 22.-én de nemtom hogy oldom meg!Annyira el szeretnék jutni, mert ősrég nem voltam, pedig imádom a színházat.Arra gondoltam megpróbálom valamelyik nap, hogy fejek, és este cumisüvegből adok vacsit, és ha elfogadja nyert ügyem van!Ha nem, akkor nem tudok elmenni :( Szerintetek, hogy csináljam,ötlet?

Képzeljétek Eszti a mamánál van hétvégén :) Most ment el először, úgy hogy ott is alszik, és nélkülünk van!Kicsit fura, hiányzik, de jó is pihizni! :P Tök jól érzi magát, mennek jobbra-balra palacsintát sütnek stb.Esténként beszélünk skyp-on, de holnap már jönnek is haza! :) Úgy gondolom ennyi idősen már neki is jó, ha nem mindíg velünk van, nem?

Egcsi,haláliak a képek :) nagyon helyesek a fiúk :wink: Bence már fordul?Fú tök ügyes :P
Basszus te nem vagy fent az iwiw-en????? :shock: Ha tudtam volna,, most volt egy meghívóm, és egy közvetett ismerősnek adtam :( Na, ha lesz valahonnan meghívlak :wink:
Azért megpróbálom neked fölrakni onnan a képeket Bálintról!
Csak ezt előbb elküldöm :P
manóci

Miért ment el 2x?? :shock: Na mind1

Akkor Egcsikém csak neked Vera Bálintkája!!!! :)

Kép

Kép

Kép

Kép
manóci

Köszi!!!! :D Jajj, de édes kis mókus! Már könnyezek is...nosztalgia. 8)
Nem vagyok fent az iwiw-en, de nem tudom fent akarok-e lenni. Mit lehet csinálni ott? Egy fórum mint ez? Mégis valami képet fessen már valaki, tudom, hogy most nagyon "menő" és mindenki rajta van. :wink:
Eszti már nagylány, kell neki egy kis elszakadás, nektek meg pihenés. Mi nyári szünetben állandóan kint voltunk falun a nagyinál, anyuék hétvégén jöttek, aztán mentek dolgozni. :)

Fiam mai beszólása: "Olyan mérges vagyok, hogy felment a vérnyomásom!"
Arany gyerekem. :lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Berci beszólás :lol: :lol: :lol: nem semmi az a gyerek.
Iwiw:az egy olyan oldal ahol ha fönt vagy meg tudnak keresni régi osztálytársaid, barátaid akikkel esetleg megszakadta kapcsolat, vagy régi ismerősök, sporttársak, táboros barátságok stb.És érdekességeket is felfedezhetsz pl. hogy aki neked ismerősöd nézegetheted annak is az ismerőseit, és lehet találni összefonódást.Tök jóóó, én szeretem.Persze ha van rá időm ott nézelődni. :lol: Én már találtam ilyet, hogy két tök különböző társaságból levő ismerősöm ismerte egymást máshonnan persze!De érdekes, meg a kapcsolattartást is fent lehet ezután tartani bárkivel akit megtaláltál, vagy aki téged megtalált!De sajnálom, hogy erről nem előbb került szó :( Na majd ha lesz valahogy meghívó küldök.Vagy valaki innen, akinek lesz egy fölöse küldje már el Egcsinek! :)

Na, megyek. Ma jön du. haza Eszti és még dolgom van.Megyek Kép meg főznöm is kell! Kép
manóci

Sziasztok!

Egcsi!Csak ismételni tudom Manót,naggyon király az iwiw.Én ezzel szerveztem a 20 éves osztálytalálkozómat.Sajnos nekem sincs meghívóm,most kunyeráltam Verától egyet a barátnőmnek. :oops:
Berci:nem semmi ez a srác! :lol:
Édes a kép. :D Bence meg nagyon ügyi!
Én Bencémnek meg folyton baba van a hasában. :lol: Most szült a szomszédasszonyunk és nagyon foglalkoztatja a dolog.Azóta minden kis pocakra megjegyzést tesz.Férfiaknál ez jópofa,de mi lesz,ha egy nőtől kérdezi meg,hogy baba van-e a pocakjában? :oops:

Manó:mit mesélt Eszti a hétvégéről? Igazad van,hogy már most szoktatod őt ehhez.Én nagyon elbaltáztam a nagyokkal,még ma sem hajlandók máshol aludni nélkülünk,pedig már olyan jó lenne apával egy kicsit kettesben. :?
Az én Bencém simán megitta a lefejt tejet cumisüvegből egészen addig,amíg először akartam itthagyni apával.Elmentem börzézni,de ahogy kiértem,apa hívott,hogy csak üvölt,üvölt és nem hajlandó elfogadni a cumisüveget.Onnatól kezdve soha többet nem ivott meg semmit cumisüvegből és a cumit sem fogadta el. :?
Én is megmutattam már Bence fogait doktornéninek.

Vera:de szép ez a "csöppség"!!!! Kíváncsi vagyok Míra reakciójára az első találkozáskor. :lol: Talán mégis megtarthatjátok a kislegényt. :wink:

Én is most költöttem el egy kisebb vagyont Kata ruhatárára.Ráadásul most kaptak talpbetétet,ami természetesen egyik cipőjükbe sem fér bele. :evil:

Orsi:drukk holnapra! :lol: Lábad jobban van? Gyönyörűek a gyerkők! :D Gratula a járáshoz Flórának!

Eszter:merre jársz???????

Rita:balerina képre én is kíváncsi vagyok! :D

ovi:pénteken volt az első nap,hogy nem sírt Bence reggel.Sőt,azt mondta,hogy : "na,menjél már! " :lol:
Nagyon szépen eszik (nem úgy,mint itthon),gyakran kér repetát,és Ő az egyik kis kedvenc.Állandóan puszilgatják,ölelgetik az óvónénik,a gyerekek meg cukibabának hívják,amit Ő igencsak zokon vesz. :lol:
A múltkor kicsit félreérthető voltam,amikor azt írtam,hogy nem vagyok követkzetes.Nem az ovira írtam,hanem,hogy Bence velem alszik például.Meg gyakran van,hogy valamit megtiltok,de egy idő után nem bírom a sírást,és engedek. :oops:

Na,ennyi jutott eszembe,puszi:Anikó
vakili

Manó
Köszi a képeket!!! Annyira cuki manó a kis Bálint!!! :D Én is nosztalgiáztam egyet! Ráadásul most a Hugiéknál vendégségben van egy kismama és annyira elkapott ma a hiányérzet a pocakom után! :oops: Néztem, ahogy simogatja a pociját és úgy éreztem, hogy nekem hiányzik onnan valami. A hugival beszéltem a dologról és azt mondta, hogy ő is ugyanígy van vele, annyira lenne megint kismama. igaz ők pont most tervezik a tesót, szóval aktuális! :)
Eszti ottalvás:D Ez nagy szó! Nem is írtam a héten, de már Gergő is ott aludt Anyukámnál és ma is ott alszik, hogy tudjak pihenni a holnapi koncert előtt. Nálunk ez óriási lépés, mert eddig többször is ott akart aludni, de mindig meggondolta magát. És ez olyan jó, hogy most már ilyen nagyfiú. De azért hiányzik is, mindig benézek a szobájába és olyan furi, hogy üres az ágya.:roll:
Lámpaláz hál istennek nem szokott nagy lenni, az a kicsi meg kell, hogy igazán jó legyen az előadás, hisz közömbösen nem játszik jól az ember :wink: .

Rita
Tök jó, hogy voltál bent! :D

Egcsi
Képek szuperek, mint mindig! :wink: A másodikon meg kell őket zabálni! :D

Na, most ennyi voltam, megyek pihenni, de holnap este lemegy a koncert és onnantól ismét sűrűbben a tiétek vagyok! :wink:

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Anikó Drága!
Akkor írtam, amikor elküldted.
Köszi, a lábam csodával határos módon igen hamar rendbejött, már alig érzem. De nem számít, mert úgyis mezítláb leszek. És ne tudd meg, milyen jó így fuvolázni!!! De komolyan! Annyival lazább az ember, ha nem kell magassarkúban "megállnia". Legalábbis én! És a Carmenhez még illik is, hogy mezítláb leszek, szóval külön szerencse. :wink:
Ottalvás: hát igen, megértelek! De azért a nagyok nálad már elég nagyok ahhoz, hogy megértsék, ha 1x-2x a nagyinál alszanak és Ti nem vagytok ott. Szerintem csak azon múlik, hogy mennyire érzik rajtatok az elhatározást. Mert nálunk is úgy aludt most ott Gergő, hogy tudta, nem tudunk értemenni, mert nekem próbám volt este, a kocsi velem volt, Karcsi meg itthon Flórával. És érdekes, így már tök simán ottaludt. Igaz megpróbálta a dolgot, de Anyukám elmagyarázta neki, hogy most nem tudok értemenni, mert fuvolázok és megértette és szépen el is aludt. Ma alszik ott 2x és ma már tök simán ment a dolog, nem is kérdezte, hogy Anya, vagy APa. Ha kész tények elé lennének állítva hidd el, simán ott aludnának! Találjatok ki valamit, ahová el kell mennetek, hátha bejön. :wink:
Bence ovi megszokása: na örülök! Akkor Te is kicsit megnyugodtál, ugye? :D
Holnap gondolj rám este 7 és 8 között!

Puszi mindanyiótoknak! :D

Orsi

avocado

Na, akkor lehet, hogy kipróbálom az iwiw-et, ha már mindenki dícséri. :wink:
Mit mesélt Eszti?

Anikó :)
Ovi :D Hurrá! :)

Jó koncertezést! :wink: Gergő nagyon ügyi, hogy a mamánál is elalszik már! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Orsi, gondolunk rád ma :)

Egcsi,Anikó, hát tök jókat mesélt Eszti!Nagyon jól érezte magát a mamánál, és megy máskor is azt mondta :) Voltak az Erzsébet parkban valami szabadtér fesztiválon.Volt Mesejáték, meg kürtős kalács evés :) gesztenye gyűjtés, meg minden jó dolog!Aztán átmentek az unokatesóhoz, ő 2 éves most játszottak, meg otthon mamával palacsintát sütöttek, játszottak!Tehát nagyon jól is viselkedett nem volt semmi gond.Éjjel is jól aludt nem kelt föl :) Szal asszem bevezetjük, hogy néha mamás napok lesznek :wink:
Nekünk kicsit furi volt, hiányzott azért, de jó is volt másrészről!
manóci

Szupi! :) Mama hogy viselte? Gondolom élvezte az unokázást. Mennyire laknak messze? Már alig várom, hogy anyuék jöjjenek. Állítólag rögtön utána anyósék is jönnek. :wink: Férjem mondta, hogy akkor mi hazaköltözünk M.o.-ra addig és szóljanak ha elmentek. :lol: 2 hónapig nem bír alsógatyeszban mászkálni itthon, borzasztó! :D

Drukk hegyek! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Igértem,hogy jövök, de sajnos nem sok időm jutott rá.Amennyi időt csak lehetett anyuval töltöttem. 18.-án volt a temetés, és múlt hét hétfőn már visszament dolgozni. Úgy érzi így talán "könnyebb" lesz.Mire idejutottam volna már nagyon fáradt voltam.
Máténak nagyon tetszik az ovi.Igaz azt hittem nem lesz gond az átállással, de tévedtem. Egy hétig volt hiszti, anyába kapaszkodás, volt, hogy éjszaka bepisilt .De szerencsére már vége, és most már nincs semmi gond. Voltak már többször kirándulni, színházban,elkezdődött az angol, és az úszás, szóval most már szeret járni.

Képzeljétek jövőhéttől dolgozom .Október 10.-én kell kilépnem a cégtől (ha addig nem produkálok egy pozitív teszte, az esély persze nem sok ), és külsősként fogok dolgozni.A Chicco, és Artsena termékeket fogom értékesíteni.Kötetlen munkaidő, annyit dolgozom amennyit akarok.Remélem menni fog.
Most itthon van velem Máté mert a hétvégén elkezdett köhögni

Röviden ennyi, megyek mert befejezte a vacsit.Megyünk fürdeni és aludni.
Ma Bécsben voltunk, mert a nyomi hugom meg a barátja , kintvoltak egy hetet Barcelonában, és elnézték a hazaindulás napját.Szombaton kellett volna hazajönniük, Ők meg nagy nyugodtan kimentek a reptérre vasárnap Délelőtt mentem értük Bécsbe.Mondtam is neki, hogy jó, hogy megbeszéltük, hogy kimegyek eléjük a reptérre, csak épp a Ferihegyiről volt szó

Puszi mindenkinek, majd valahogy megpróbálom vissza olvasni ezt a cca.1 hónapot

(Lányok nekem van 2 iwiw meghívom, ha kell valakinek)

málna2162

Egcsi,mama is azt mondta jó volt, és jól is viselkedett Esztikém :wink: viszi máskor is!
Férjed tök jó fej :wink: :lol: az enyémet is ilyen súlyos problémák szokták zavarni, ha itt van valaki! :P Ezek a palik már csak ilyenek!

Málna, :( legalább túl vagytok ezen is.A temetésig általában eltelik annyi idő, hogy kicsit megnyugszik az ember, aztán a temetés......... :cry: borzasztó.De azt kívánom, hogy mihamarabb próbáljon meg a kis lelketek megnyugodni,, bár tudom nagyon nehéz, de a napok mennek tovább, és muszáj.Nekem 5 éve ment el apu, de nincs nap, hogy ne gondolnék rá :(

Jó, hogy jöttél, és a melónak is drukk!Remélem beválik neked.
Ovi :)

Iwiw mwghívód van???De jóó, nem küldenél egyet Egcsinek?Pont a napokban beszéltük, hogy meg szeretnénk hívni, csak én is most adtam át valakinek :( Egcsi?Na benne vagy?Nem akarok ám én itt rendezkedni fölötted?!De ha muszáj? :lol: :lol: :lol: :lol: éretd :wink:
manóci

Málna :)
Temetés :( Sokszor gondoltam rátok.
Akkor átküldöd a meghívót? Ha már Manó így rábeszélt. :D Megírom priviben az e-mail címemet. Légyszi használati utasítást is mellékelj, hogy mit kell csinálnom a meghívóval. :roll: Elamaradott vagyok. :lol:
Tök jó, hogy Máté már nem pisil be éjszaka. Nekünk még kell pelus, de egyre ritkábban van reggelre benne pisi. Majd csak alakul a dolog.
Az új munkához megadrukk! De egy kétcsíkos még jobb lenne! :wink:
A fiatalembernek jobbulást! :)

Rendezkedj nyugodtan. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok lányok!

Szöszitől a kövtkező sms-t kaptam az imént:
Örömmel tudatjuk, hogy második kisfiunk, Szőke Mátyás Boldizsár 2007 okt. 2-án, 23.40-kor, 3800 grammal és 54 cm-rel egészségesen megérkezett!

Sok boldogságot nekik!

Panó
panó

Szöszi :)
Nagyon sok boldogságot, jó egészséget kívánunk!
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szöszi, gratula az új jövevényhez, és sok tejcsit!!!! :)
manóci

Panó
Köszi a nagy hírt!!! :D

Szöszi!
Óriási gratula nektek! Sok-sok tejcsit kívánok és majd azért jelentkezz be képekkel, történettel! :D Pusziiiii!!!! :D

LÁnyok
Bocsi, hogy most senkinek nem írok külön, de hihetetlen fáradt vagyok.
A koncert nagyon jól sikerült, nem is gondoltam volna, hogy ennyi év kihagyás után ilyen szinten nem fogok izgulni és ilyen jó lesz színpadon állni!! Szóval szuper volt! Jó lenne még pár ilyen koncert úgy 2-3 havonta! :roll:

Majd jövök, ha kicsit magamhoz tértem.:roll:

Orsi

avocado

Sziasztok!

Ma jöttünk haza most csak pár kép :) :)
Gratulákat köszönjük :)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép

Szöszi Gratulálunk :)
Manó!
Köszi :)
pusz vera

KépKép
viranka

Gyönyörűek a gyerekek! :) Üdv a többgyermekesek táborában! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Vera,
GRATULÁLOK!
Hű, nem kis méretű a bébi, remélem könnyen ment.. :wink:
Írj majd, Míra hogy fogadta!

Rita,
csajok :D fotót kérek a balerináról (alvás közbenit :lol: )

Egcsi,
édesek a manóid, kis vasgyúrók,
részvétem :(

Orsi, ügyes Flóra, mi még csak kézen fogva totyogunk, de visít, ha abba akarja hagyni az ember, mert kiegyenesítené picit a derekát.. na akkor jön a balhé..

Többieknek,
pusza, csak picit olvastam vissza, majd mindjárt bepótolom, csak ezt elküldöm..

Ovival minden rendben, ma apa vitte be (nagyon büszke volt magára h ügyi volt) és nagyi ment érte. Én meg padlólapot vettem a teraszra :( hja, mikor elsz már ennek vége?! Tünde hiszti, éjjel is, altatásnál is, nem tudom sírni hagyni, úgy visít h a 2 zárt szobaajtón áthallatszik, és felkelti Levit :cry: így viszont nem tudom mi lesz..

voltunk múlt hétvégén Parádsasváron, párom cége. Ők lennt voltak tréningen, a családok utaztak utánuk hétvégére. Volt a hotelben éjjelre bébiszitter is, aki az ajtónál ült, és vigyázott a gyerekekre (össz 6ra kellett) Tünde fel is sírt, de nem hívott, kivette, elringatta, majd visszatette.. én meg csak ámuloztam, h semmi gáz.. Bepótoltam néhány évnyi lemaradást tekéből, biliárdból, (úgy biliárdoztam, h már szóltak, h Mese, te gurítasz, dobok, majd elteszek 1 golyót az asztalon is.. Nyerő szériám volt, csak hüledeztek a többiek h én éjjel fél1- kor kezdek tarolni :lol: na igen 6nál több bayles után.. Éjjel fél 3-ig nyomtuk. Aztán másnap bobozni mentünk, Levit alig lehetett leállítani, vagy apával vagy mamával, és persze FÉK nélkül.. (a régi típusú bob sztem gyorsabb volt, na és veszélyesebb- ki is borultunk anno) ez nem tud kiborulni.. LEvi meg teljesn felpörögve kiabált: Még egyszer, Még egyszer!!!Van ott 1 függőhíd, el nem engedte volna a kezemet, de hajlandó volt futni (lassan) rajta. Bünde meg a kis babakocsiban kiabált, miközben a függőhídon tolta át apuka: HIN-- Ta! HIN--TA 8) annyira édi volt :-)

Szóval nagyon programdús hétvégénk volt! Majd hozok is képeket, ahogy ígértem a Török nyaralásról is azóta hozom :oops:

jóéjt, elküldöm, az a tuti

Mese
meske

nagyon jók a képek, VERRRRAAA
pusz
Mese
meske

Orsi,gratula a koncerthez, ügyes vagy Kép

Vera,Isten hozott titeket itthon :) :) Szépek vagytok :)

Mese,nem semmi szériád volt akkor???!! :lol: :lol: Fú, jó lehetett.Néha én is innék már valamit, deháááát szopi miatt még egy darabig nem lehet kirúgni a hámból, csak lightosan :wink:
manóci

Sziasztok!
Csak egy rövidet:
SZÖSZI:NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK,SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!

Vera:gyönyörűek!!!!!

Puszi MIndenkinek:Anikó
vakili

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?