Új privát üzeneted érkezett!

Tesóka!!!

Bealudtál?????

Akkor megyek én is, nézi apa a joban rosszbant, pótolja az elmaradást, nézem én is, nem igazán látom őket.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Hoppá. oldalt váltott. :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Most remélem örülsz, hogy 5x írod, amit egy megszólalásra is lehetne :D:D:D:D
Persze, hogy ott a pont :D
Várom már, hogy a kisfiam itt szuszogjon mellettem!! Most szuszogásszerű dologként csak a csuklást produkálja...

Kép
Kép
encu

A Ricsi meg napról napra édesebb!!! Mikor látom megint? Hogy egy kicsit zavarba hozzam :D

Kép
Kép
encu

Direkt nyomom többrészletben :oops: elfelejtem amit akarok és visszanézek hogy mi van és akkor eszembe jut 8) vagy nem :roll:

Szeretnél pasizni, mi, most hogy nincs Nagykarcsi :lol:

Na tényleg megyek, apa hiányol, üres az ágy nélkülem :D

Nemsoká jön haza urad, addig kitartás :wink: szép éccakát és álmokat :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Aszondod a hajnal mindjárt itt lesz??? Háát, igen, én is utálok üres ágyba feküdni :( Senki sem szuszog, csak az erdő morajlik..tök félelmetes.. Ráadásul Zeusz is bent alszik és motoszkál, úgyhogy még azt sem tudom, mikor kapjak szívrohamot igazából ;)
Hát, ha menned kell, menj :lol:
Szép éjszakát :)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Nagyon jó képeket tettetek fel!
Gabó, Flóra tüneményes kiscsaj! Szerda nekünk is jó, délután akkor viszem Szilárdot is, bár egy kicsit taknyos :(

Móni, jó ötlet ez a karika a kádban, hogy mik vannak :shock: (Konakion, nem K vitamin???)

Encu, jövő héten valamikor sétálgathatunk a piactérre megint, állítólag jóidő lesz :D

Csilla, gratulálok a fiúkhoz, és mekkorák már? Képeket is várunk :)

Niki, elvileg 6 hónapos korig csak anyatejet adjál, de legalább várd meg az 5 hónapos kort, szerintem, de nem akartam beleszólni :oops: Szép hurkás, egészséges Nonó, nem baj, ha már nem hízik olyan ütemben, de beszélj a dokival :)

Tegnap vendégségben voltunk, ott Szilárddal egyidős kisfiúcska van, és olyan jól eljátszottak, mi felnőttek meg beszélgethettünk kedvünkre, ami nagy szó :) Alig tudtuk Szilárdot hazarángatni, este 7-ig ott voltunk (déltől), rossz vendégek voltunk nagyon :oops:

Kép

Kép
sbarbi

Szép jóóó reggelt!!!

Encu!
Azért nem volt jó nekem a tegnapi vásárlás dolog, mert nekünk be kelll pakolni pelust, rongyit, játékot, babakocsit, kaját, piát, váltóruhát stb. ráadásul a 10perces úton elaludt volna, ha meg kiveszem fölébred és végig tutlja a camponás sétát!
Így hát maradt a füredi séta melynek során majdnem én is ráborultam a babkocsira úgy elálmosodtam! :lol:
Mindegy használd ki a csavargást, bár míg Flóra csak háton fekvő bébi volt nem volt gond a csavargás, de onnantól kezdve, hogy mocorog és jött a szilárd kaja lőttek annak, hogy bármikor eltud az ember indulni! :roll:

Móni!
Ugyanilyen fürdetőkarikánk van! :lol:
Bár én már szeretnék ilyen letapadós csúszásgátlót a kádba, mert Flóra már nem tűri a börtönt.
Találtam is egy vadiújat a teszveszen, de annyiért adta a csaj, amennyiért vadiújat veszek! :shock:

Barbi!
Köszönjük a bókokat!
Nem gond gyere Szilárdal, legalább erősödik az immunrendszerünk! :lol:

Megyek megetetem Mancikát!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Kisütött a nap :D :D :D

Gabó!

Én is néztem azt a szőnyeget szerintem, Lion kinges volt, nem? Meg most találtam valami csúnya zöldet de az csúnya :? És drága, tényleg! :evil:

Néha nekem is van hogy befeküdnék a kocsiba a Ricsi mellé :wink:
Elektromos babakocsi kéne ami mögé beülhet az anyuka :roll:

Barbi!

Na legalább mi egyetértünk hozzátápiban :wink:
De pont a multkor mesélte itt a Niki hogy a dokijuk ragaszkodik a könyvben tanultakhoz, hetente hozni kell a súlynövekedést :shock: Így meg elég nehéz lehet, max. szembeszegülni lehetne a dokival :roll:

Amúgy sosem mértem mennyit eszik a Ricsi és mennyit hízik naponta, hetente. Még kórházban sem vittem mindig lemérni szopi előtt és után, hiába akarták a csecsemősök. Szerintem teljesen felesleges sablon alapján etetni a gyereket, vannak babák akik vékonyak és kevesebbel is beérik míg pl itt a Ricsi, a zabagép :lol: Az a lényeg, hogy kiegyensúlyozott, mosolygós baba legyen.

Aranyos lehetett Szilárd, kezd igazi társasági lény lenni. Remélem a náthátok elmúlik :wink:

Encu!

Hát igen, félelmetes felétek este, nem bízom az erdőkben. Ki tudja mik vannak ott, meg elég parás nőszemély vagyok, horror filmet is úgy nézem hogy a félelmetes helyzetekben befogom a szemem és a fülem 8) De nálunk is közel a susnyás :evil:

Karcsi dölöngélt?? :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jaaj, jóreggelt!

Most ébredtem, mert nem tudtam addig aludni, míg az uram haza nem jött és szerencsémre ez 1 előtt 10 perccel meg is történt :D Lelépett haza a kis feleségéhez, a többiek állítólag még mulattak javában. Szóval ha sokáig is aludtam, legalább nyugodt szívvel.

Tesóka, én is elég parás vagyok, de ha arról lenne szó, hogy vki be akar jönni, akkor előjönne belőlem a vadállat és védeném az enyéimet nagyon :D És én szeretem a horrorfilmeket :D

Nem tudom, hogy illik-e máris okoskodni, de én is úgy terveztem, hogy ha tudom, akkor fél éves koráig szopiztatni fogom Kiskarcsit, és csak akkor kezdek el hozzátáplálni. És szerintem is tök hülyeség ez a kaja előtt meg kaja után mérés...a gyerek kiakad a sok mérlegezéstől, a szülő meg az esetleges nem nagykönybeni eredménytől...közben meg lehet, hogy a kölök ezerrel heppi :D:D:D:D Szóval ezen én sem fogok stresszelni, csak ha szemmel láthatóan nem akar enni, vagy tényleg soványkának tűnik. Na, de ez majd úgyis leválik. Ha egy kicsi gént is örökölt tőlünk (miért is ne? :D:D:D), akkor zabás lesz!! ;)

Gabó! Akkor én is mondom, nekem is jó a szerda, csak mondd, hogy mikortól lehet tömörülni hozzátok. JA, és ne dolgozd magad halálra, tökre nem fogunk szerintem kiakadni 3 porszemtől meg 2 földön heverő játéktól! :D
És kár, hogy nem jöttél, nem voltunk sokáig, Niki sem hozta Nonót..de benne is tombolt az anyai ösztön szemben a shopping vággyal, úgyhogy 6ra tényleg itthon voltunk (asszem) :D Na, mejd legközelebb! :D És teljesen igazad van, a gyerekkel való jövés.menésre fel kell készülni...:D

Barbi! Oké, valamikorra összehozzunk egy sétát megint :D Most is olyan gyönyörű az idő..jó lenne, ha még maradna egy darabig! Tök jó, hogy hozod a Szilárdot, legalább őt is megismerjük!! :D

Niki! Jó volt a kis shopping, még ha nem is vettünk semmit ;) Nonónak hiányoztál?

Csilla!!! Képet akarunk!!!

Kép
Kép
encu

ÚÚÚúúúú, mennyit írtam!!! :)

Kép
Kép
encu

No, csak szólok, hogy mostanában indulok egyet sétálni (péksütibeszerzőkörút :D), ha van kedve valakinek... :D

Kép
Kép
encu

Senki többet harmadszor? :lol: :lol: :lol: 8)

Kép
Kép
encu

Egy élmény ez a vasárnapi forgalom ;)

Tesóka, nemsokára új oldalam lesz, ha nem vagy ;) :D :lol: 8)

Kép
Kép
encu

Gondolod? :lol: Vagyok, láttam hogy sütifaló körútra mentél, gondoltam megvárom míg visszajösz :roll: :wink:
Mi finomat vettél?

Na ja, vasárnap valahogy mindig olyan kihalt itt minden :cry: de holnap hétfő :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na, találtam a neten egy hasonló táblázatot az adható kajákról, ebben még több is szerepel mint az enyémben :lol:

http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/mes ... 201686.doc

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

Nem épp sütikörút volt, hanem kajabeszerző. Vettem zsömlét, kakaóscsigát meg túrós croissant-ot :D A drága uram jobb színben van, mióta táplálékhoz juttattam :D
Most arra várok, hogy kicsit magához térjen, mert beígért egy közös sétát ;) Végre :D

Ricsi taknyis még?

Többiek?

Kép
Kép
encu

Igen, taknyis :cry: meg köhög :cry: meg nagyon horkol szegénykém :evil:

Mi is megyünk csavizni, ha felkelt a Ricsi :D

Másnapos?? :D az rossz :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csak kicsit másnapos..Szerencsére hallgatott rám, és ügyelt magára. Nem tudom, milyen a másnaposság ;) :D De komolyan! :D
Merre mentek? Mi a gátra, meg gondolom a kis utcákban csavargunk.
Jaj, innom kell, mert kiszáradok! Tök hirtelen tört rám...

Milyen az, amikor az embernek csak épp csöpög a magzatvíz?

Nincs messengered, tesóka?

Kép
Kép
encu

Ezt miért kérdezted?

Folyik víz, de nem pisils de mégis folyik, vagy csepeg. Nem tudod visszatartani.

Nincs msn-em, fogalmam sincs hogy kéne hogy legyen :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Azért kérdeztem, mert vannak ilyen önkéntelen cseppek... :oops:

Messenger? Hotmal.com-ra rámész és letöltöd. Kb 5 perc :D

Kép
Kép
encu

Hát nem szivesen töltögetek le de majd ha lesz időm több akkor megnézem hátha rászánom magam :roll: :D

Nem tartod vissza a pisit, kell pisilni??? Mert akkor lehet hogy inkább az. De ha úgy érzed menjetek be a korházba a szülészetre megnézik uh-n hogy minden ok e, magzatvíz mennyiséget is pl. !!!!!!!!

Jajj, most elkezdtem izgulni :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

De nekem nem volt csöpögős m.vizem, egyszer csak elindult és utána adagonként jött egy kisebb mennyiség.

Ha aggódsz irány a kórház!!!!!!!!!!!!!!!

Jajj, hívj ha gáz van, mindjárt frászt kapok :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, ne kapj frászt, ez már legalább 4-5 napja így van..:D És csütörtökön úgyis megyek dokihoz, ő meg mindig megvizsgál, természetesen :D Kiskarcsi meg meglehetősen jó formában van, épp a gyomromat és a bordáimat kezdi ki. Én is várom nagyon, hogy konkrétabb jeleket érezzek (persze még nem most, hadd érjen az a gyerek:D ), mert azért csalóka ez a csöpögés. Franc tudja, hogy olyankor kell-e pisilni..lehet, hogy csak a kisfiam könyököl a hólyagomra...De ha aggódni kezdek, egy pillanatig nem fogok késlekedni az indulással :D Meg útközben értesítelek, ok? Csak a frász elkerülése végett ;) :D

Barbi is olyan közel van már így számokban kifejezve... :shock:

Kép
Kép
encu

Akkor megnyugodtam :wink: vigyázz magatokra :!:

Egyetlen dolgot tudok magzatvízcsöpögésnél, fájdalmas magzatmozgásnál azonnal kórház mert az kevés magzatvizet jelent.

Nekem mindig az oldalamat piszkálta Ricsi, volt hogy csikizett :lol:

Ja, mi csak pár utcát sétálunk, megsüttetni a Ricsi arcát, nem akarjuk tulzásba vinni, nehogy mégjobban becuccosodjon az orra :?

Úgy bekajáltam az előbb :shock: úhhh :shock: és a Ricsinek is adtam belőle, túróstésztát ettem, kapott egy kis túrót a nyelvére, hát lesett aztán pici cukorral is, na az már ízlett :lol:

Igen, a Barbiért is izgulok, de ő már tapasztalt. :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hahóóóóóóóóóóóóóóóó :idea:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Niki!

Sok boldogságot kívánunk az évfordulótok alkalmából! :wink:

Kép

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Nagy nehezen a gép közelébe értem. Kép Dávid Kép Bálint
rnecsi

Tesóka, itt vagyok.. :D

Jól rámijesztettél ezzel a fájdalmas magzatmozgás-dologgal..én ugyanis elég gyakran harapom a szám, mert nem semmi ereje van a kicsinek, de Apa azt mondta, hogy ne parázzak már annyit, mert ő már anno megígérte, hogy minden rendben lesz :D Hát, ezek után lehet ellenvetésem? ;);)

Csilla! Szépek a babóid, és jók a képek is! :D

ÉHES VAGYOK!!! :D:D Vagyis Kiskarcsi ;)

Kép
Kép
encu

Niki! Gyere mesélj, milyen volt a keresztelős évforduló :D

És persze utólag is boldog fordulót!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu!
Édi vagy, de én Flórát nem tudom kire itthon hagyni, tehát ő nélküle sehová nemtudok menni - kivétel hetente 2x 1óra, mert akkor apára tudom hagyni!
Nyugodtan gyertek 3-ra és ígérem nem lesz a lakás csili---vili!

Móni!
jajj remélem Ricsi meggyógyul, mert már nagyon kiváncsi vagyok rátok és annyi mindenről kéne dumcsizni!

Csilla!
Nagyon édik!
Milyen tapasztalatod volt?
Rendik voltak?Mátyás szimpi volt nektek?

Képzeljétek ma viszont felkerült a gyűrű az ujjamra - mármint a karikagyűrű- mert készen lettek és mehettünk értük!
Persze a romantikus leánykérés elmaradt...
Szóval Tamás már csak ilyen, de imádom! :lol:
Jövőhéten megyünk anyuékhoz és ott kéri meg hivatalosan a kezem apától! :lol:
Jajj, de izgi..... :roll:

Megmondom őszintén mivel nekem Flóra csak 4és fél hós koráig szopizott és még fél hónapig cicin aludt el - pedig már tej nuku! :lol: Úgy gondoltam hamarabb nekilátok a gyümi és zöldség adásának, mert már rossz érzésem volt a sok tápszertől! :?
Így sikerült napi 3-ra szorítanom a tápszert, most persze csak este iszik a maradékot meg reggel!
Szerintem minden anya érzi mikor jött el az ideje annak, hogy babáját hozzátáplálja.
Persze én is a szokásossal kezdtem (alma, répa, krumplistb).
Elég vicces volt az elején ,mert minden kajás volt, bár most is az, csak most meg azért, mert ő akar enni egyedül! :lol:

Megyek nézem a kedvenc filmemet (Igazából szerelem)!
Puszi és szép álmokat!

Kép
gabriel79

Gabó!

Én is azt nézem! :D

Gyűrű? :D MAjd muti!! Én már alig tudom hordani az enyéimet, mert meg vannak dagadva az ujjaim.. :oops:

Akkor 3kor tömörülök :D
Én is megyek, punnyadok tovább...

Tesóka?

Kép
Kép
encu

Na, látom a vasárnap este az igazi :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Tesóka!

Befogom a pofám :oops: nem akartalak ilyeszgetni :oops: :oops: :oops: :oops:
Nem azt írtam hogy a fájdalmas rúgásokat kell figyelni :wink: Vannak azok a finom mocorgások, tudod mikor lazul Kiskarcsi, na azok ha fájnak baromira akkor van gáz állítólag. Szóval nyugi! Tényleg befogtam :oops: :!:
És igaza van/volt apátoknak!!!! :wink: Nálunk is bejött az apai jóslást :wink:

Csilla!

Nagyon helyesek a manók!!! Bálint épp szopizza az ujját, jól láttam? :D
És látod ott vannak a lábacskák és a kezecskék is :wink:
Remélem mostmár teljes a heppi :D :D :lol: :wink:

Gabó!

Gratulálok!!! :wink: Kiváncsi vagyok a gyűrűre :oops:
Hát nálunk is elmaradt a romantikus lánykérés, nagy bánatomra :evil: na de mindegy :roll:

Remélem tudunk jönni szerdán, olyan jó lenne.... :lol:

Niki!

Túl vagytok a nagy napon, hogy sikerült? Most bizti ünnepeltek apával :wink: :lol: Majd kérünk szépen képeket :!:

Na megyek én is aludni, szép éccakát!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!
Nyugis vagyok már :D
Nálatok hogy volt a lánykérés? :D

Én is megyek szunyókálni, jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek, remélem holnap aktívabb leszek ;);) :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Szép jó reggelt mindenkinek!

Látom én kezdem a hétfői napot! :D
Sajna elég gyatra éjszakánk volt, de már kezdem megszokni, majd az lesz a furcsa, ha aludni fogunk minden éjjel! :?

Látom Encu, megint sokáig dorbézoltál, remélem jól vagy és jót is ajcsiztál!

Móni!
Hááát igen a romantika..., De gyűrűt azért vettetek?

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Csilla, nagyon szépek a babák, tündéri ahogy Bálint szopja az ujját! Akkor már megnyugodtál, ugye?

Encu, te meg ne akarj még szülni :wink: Még legalább 4 hetet várnod kell, szerintem. Olyan furi, képzeld annyira lelassult Vince, éjszaka sem kapálózott, és most reggel is tök nyugi van :roll:

Móni, köszi a hozzátáplálás táblát, majd hasznát vesszük :wink: Jó lenne, ha tudnátok jönni a talira, olyan kiváncsi vagyok már a Ricsire is!!!

Gabó, mi kicsit késni fogunk, de fél4 körül ott leszünk, ha nem lesz Szilárd betegebb :( Sajnálom, hogy nem aludtatok, tudod mi az oka? Éhes volt Flóra, vagy fájt valamije?

Kép

Kép
sbarbi

Néztétek a vonalzóm, ez mióta van ráírva, hogy nagy a pocim? Tetszik nagyon :D Szilárd ilyenkor már megvolt egy pár órája :? Most még 2 hetet minimum adok magamnak, már olyan kiváncsi vagyok Vincére :) .

Képzeljétek tegnap Szilárdot neveltem, és elöntött az előtej, az egyik cicimből, legalább egy kortynyi :oops: Ezek szerint hamarabb be fog indulni, mint először :)

Kép

Kép
sbarbi

Jó reggelt!

Gabó, miért nem aludtatok jól? Én is várom már a talit nagyon!!! :D
Én viszonylag normálisan aludtam, bár Kiskarcsi nagyon edzett..elég komoly szájbaharapásaim voltak. ;)

Barbi, még nem tervem, hogy szülök, bár az is biztos, hogy Kiskarcsi este meg éjjel fergeteges műsort adott elő, eléggé kellemetlen volt, mert fájdogált. Szerintem tudja, hogy nem sokára ki fog bújni és gyakorol :D:D:D:D
Nekem is van egy-két előtejcseppem, a cicifixeimen is látom, meg ha megnyomom, akkor is jön. Én ezt bíztató előjelnek veszem, hogy majd tudok szoptatni ;) Fő a pozitívizmus :D

Tesóka! Hogyhogy még nem kukorékoltál be? :D

Niki! Mesélj!!!!!

Csilla, te is csak a képet tetted fel, de nem örömködtél... ;)

Zsuzsa, megint eltűntél picit..

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Ma voltunk a 4 hós oltáson, egész jól viselte Nonó, nem is sírt. :D
Két hét múlva kapja Nonó az első rotavírus elleni vakcinát. Még pont beleesünk, hogy megkaphassa.
Azt mondták hogy érdemes beadatni, de az asszinsztens azt mondta hogy minden gyerek átesik rajta, csak 2 éves korig a legveszélyesebb. De most akkor honnan tudjam, hogy mennyit véd az oltás, ha még oltás mellett is átfog rajta esni Nonó. :?
Arról nem is beszélve, hogy a doki se nagyon tudja hogy mit mikor, hogy kell, látszik hogy ritkán vagy semennyire nem használják.

Lányok!
Én is 6 hónapos koráig csak tejcsit fogok neki adni, de én azt hittem, hogy 4 hó után már ellehet kezdeni, mert igényelni fogja a szervezete, de ezekszerint még nem.

Csilla!
Édesek a pici fiaid. :)

Tali: Én is megyek talira, de ha valamelyik picur esetleg meg van fázva, akkor én Nonót inkább itthon hagynám.
Háromra nem hiszem hogy tudok (tudunk) menni, mert apa nem ér még haza, és nem tud levinni.

Köszönöm a gratulációkat!

Jól sikerült a keresztelő! Egyáltalán nem sírt a Nonó, még mikor lelocsolták a fejét akkor sem, végig gügyögött. :lol:
Majd kicsinyítek le képeket és rakok fel.

Encu!
Nekem is jó volt a shopping. :lol:
Jó volt kikapcsolódni! Azt mondta apa, hogy sűrűbben kellenne mennem, mert azóta sokkal felszabadultabb vagyok!
Hiányoztam-e Nonónak??? Hát van mit mesélnem ezzel kapcsolatban. :D , de most nyöszörgés van. :roll:

Kép
niki+baba

Niki, örülök, hogy jól sikerült a keresztelő! Hozd csak Nonót, akkor én megbeszélem Szilárddal, hogy dédimamánál lesz arra a pár órára, szerintem úgyis unatkozna a talin. Azt meg nem ígérhetem meg, hogy teljesen elmúlik a náthája...majd májusban :oops:

Encu, nem csoda ha várod hogy kibújjon Kiskarcsi, mert már tényleg erősek, és ha így be volt indulva...

Kép

Kép
sbarbi

Szisztok

Csilla tök jo a Kép
anha

Niki!
Flóra teljesen gyógyult, tehát hozd azt a fiút, mert már nagyon kiváncsi vagyok rá!!!! :lol:
Persze jöhettek később is nekem nem gond, lehet jönni folyamatosan is , hiszen most a babák és a kismamák az elsők! :wink:

Nemtudom miért nem alszik, vagyis alszik, de sokat felsír.Sajnos ez nálunk az első pillanattól kezdve így van.
Egy pszichológus ismerősöm azt mondta, hogy valószínűleg mivel éhezett 2hétig mikor megszületett éjszaka is várná.
Persze én vizet adok neki és csak akkor kap "hosszú tápi", ha már végképpen nemtudom megnyugtatni!
Azt mondta kinövi, ha rájön, hogy étel mindíg van!
És ez azért lehet igaz, mert amikor beteg volt és egyáltalán nem volt éhes átaludta az éjszakákat.
sajna az sem segít, ha napközben többet adok, mert nem kell neki és ugyanúgy felsír4

Megyek mert betojt,phűűűű, de büdi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Sikerült túlélni a védőnőt! :lol: Ma pontosan 82,5 kg-nak mért, azt monta, hogy ez normális.
Kérdezte, hogy gondolkodtam-e már a gyerekorvos kérdésén, és mivel fogalmam sincs kit kellene megkeresni, várom a ti javaslataitokat, tapasztalataitokat a gyerekorvosokról!
Eltiltott a sok folyadéktól a vizesedés miatt, hisz nem normális, hogy 20 hetesen estére a lábfejemen van a zokni mintája... szóval max. 1,5 liter folyadékot dönthetek magamba! :roll: Nem tudom, hogy hogyan fogom megállni! ... és persze a só és fűszerszegény diétát kellene csinálnom! Csak tudnám az milyen! :oops:

A szombati 4D nagyon jó volt, bár azt monta Viktor, hogy mikor közölte a doki, hogy a második is fiú, akkor látszott rajtam nagyon a csalódottság! :roll: Nem tehetek róla, szerettem volna egy kislányt is! De ahogy az apukám mondta: "nembaj, majd a harmadik!"!
A vizsgálat után bementünk a Brendonba szétnézni és tökre felhúztuk magunkat! Volt legalább 200 babakocsi, ebből 10 ikres, a többi egy babának való! Ami ténylegesen 180 fokig dönthető, olyan csak 2 darab, az ára a 200 ezret közelíti! :evil: Nem tudom, hogyan lesz kocsijuk a fiúknak, mert azt nem tehetem meg, hogy az újszülötteket belefektetem a 150-160 fokig dönthető kocsiba, mert az nem jó a gerincüknek (vagy nem teljesen így van? :oops: ) ! Levegőzni meg csak kell!

Tegnap sajna nem tudtam jönni, mert kicsit bealudtunk (1/2 11-ig) és arra ébredtünk, hogy csengetnek, vendégeink jönnek! Gondolhatjátok milyen kapkodás volt! Én magamra húztam egy nadrágot meg egy pólót, alatta semmi , hogy be tudjam őket engedni! Kaja az egy 1/2 kiló kenyér és ott a vége! Nagyon ciki volt! Kínunkba rendeltünk az E-battából csülköt meg E-batta tálat, hogy mégis legyen mit az asztalra tenni a vendégek elé! :oops:

A szerda nekem jó, sajnos csak 4-ig tudok maradni, mert 3/4 5-re megyünk a nőgyógyászhoz!

Gabó!
Gratula az új menyasszonynak! Mikor mehetünk meglesni fehér ruhában?
rnecsi

Sziasztok!

Aztaaaaaaa, mennyit írtatok :D :D :D :D :D

Végre leköltöztettük a Ricsit a földre, szegény most akkorákat koppan, nincs hozzászokva a kemény földhöz, az ágy puhább volt 8) De egész nap locsi-fecsi, jár a szája megállás nélkül :D :D :D

Ja és veszünk járókát, hálósat, de nem járókának hanem alvósnak fogjuk használni, kiságy végzett a küldetésével :evil:

Niki!

Gratula Nonónak, nagyon ügyes volt, hogy sírás nélkül kibírta :wink: Ha tudsz akkor majd tegyél fel képeket is :wink:

Szóval akkor megpróbálod szoptatni a Nonót 6 hóig, az jó az én vélemény szerint, hátha sikerül :wink: És miért ne sikerülne :D

Csilla!

Kocsi terén szerintem nézz szét a tesz-veszen vagy a vaterán, láttam már ikerkocsit és nem voltak olyan drágák.

Gyerekorvos: tapasztalatok
Máté: kétszer voltunk nála, egyszer lecseszett mert leesett az ágyról a Ricsi, jól le is nézett e miatt. Mondjuk ez szakmai szempontból nem tesz semmit de a második alkalommal mikor megint sos mentünk orvoshoz, akkor volt pöttyös a Ricsi. És közölte hogy mivel péntek van nem tud mit csinálni, menjünk haza és ha rosszabbul lesz és elkezd vérezni az ínnye akkor rohanjunk vele a kórházba de hogy melyikbe azt nem volt hajlandó elmondani csak többszöri kérésre. Hát jó fej doki :shock: de ennél több tapasztalatom nincs róla.

Rozbora: az egy gyökér, 5 hósan lecseszte a párom, hogy csak szopik a Ricsi mert már neki főzeléket kéne ennie vagy tápot. Hát ez nagyon gáz orvos!!!!!!!!!!!!!!!!

Benedek: csak csípőuh-n voltunk nála , de mindenki elégedett vele, bár itt olvastam a nagykönyves gyarapodási elméletét, hát örülök hogy nem őt választottuk. kitéptem volna a hajam a mérlegeléstől :shock:

Golán: őhozzá tartozunk. Gyógyszert csak legvégső esetben ad, mindig gyógynövényeket ajánlja a pici babáknak hogy még ilyen kicsin ne gyógyszerezzük. A kötelezőkön kívül nem szokot ajánlani oltást, ezt hallottam róla mi még nem kértünk mást. Tapasztalat alapján nagyon alapos, volt hogy ő hívott hogy hogy van a Ricsi, meg volt hogy hívás nélkül beállított megnézni egyik reggel a Ricsit mikor előző este nagyon lázas volt. Egy idős tapasztalt nő.

Dokikról ennyit sikerült összegyűjtenem az elmúlt hónapok alatt.

Vendégek :shock: aztaaaaaaaa 8)

Most mennem kell lefektetni a Ricsit, jön a délutáni alvás asszem, majd jövök még :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Grófúr alszik :lol:

Gabó!

Nincs nagy története az eljegyzésünknek, két éve karácsonykor elmentünk a Camponába, megvettük a gyűrűket és ott lent a Tesco parkolóban felhúzta az újjamra. :shock: :D :D :D

Encu!

Merre csavizol ? :lol: :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csilla!

Itt is láttam ikerkocsit

http://www.babaholmiolcson.hu/index.php

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hát hunnn vagytok :shock: 8)

Keresek olcsó járókát, de megnézem a kocsikat is, így ha látok még belinkelem Csilla, ha nem gond persze :wink:

http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?pr ... 4&mainid=8

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.