Jaaj, jóreggelt!
Most ébredtem, mert nem tudtam addig aludni, míg az uram haza nem jött és szerencsémre ez 1 előtt 10 perccel meg is történt
Lelépett haza a kis feleségéhez, a többiek állítólag még mulattak javában. Szóval ha sokáig is aludtam, legalább nyugodt szívvel.
Tesóka, én is elég parás vagyok, de ha arról lenne szó, hogy vki be akar jönni, akkor előjönne belőlem a vadállat és védeném az enyéimet nagyon
És én szeretem a horrorfilmeket
Nem tudom, hogy illik-e máris okoskodni, de én is úgy terveztem, hogy ha tudom, akkor fél éves koráig szopiztatni fogom Kiskarcsit, és csak akkor kezdek el hozzátáplálni. És szerintem is tök hülyeség ez a kaja előtt meg kaja után mérés...a gyerek kiakad a sok mérlegezéstől, a szülő meg az esetleges nem nagykönybeni eredménytől...közben meg lehet, hogy a kölök ezerrel heppi
:D:D:D Szóval ezen én sem fogok stresszelni, csak ha szemmel láthatóan nem akar enni, vagy tényleg soványkának tűnik. Na, de ez majd úgyis leválik. Ha egy kicsi gént is örökölt tőlünk (miért is ne?
:D:D), akkor zabás lesz!!
Gabó! Akkor én is mondom, nekem is jó a szerda, csak mondd, hogy mikortól lehet tömörülni hozzátok. JA, és ne dolgozd magad halálra, tökre nem fogunk szerintem kiakadni 3 porszemtől meg 2 földön heverő játéktól!
És kár, hogy nem jöttél, nem voltunk sokáig, Niki sem hozta Nonót..de benne is tombolt az anyai ösztön szemben a shopping vággyal, úgyhogy 6ra tényleg itthon voltunk (asszem)
Na, mejd legközelebb!
És teljesen igazad van, a gyerekkel való jövés.menésre fel kell készülni...
Barbi! Oké, valamikorra összehozzunk egy sétát megint
Most is olyan gyönyörű az idő..jó lenne, ha még maradna egy darabig! Tök jó, hogy hozod a Szilárdot, legalább őt is megismerjük!!
Niki! Jó volt a kis shopping, még ha nem is vettünk semmit
Nonónak hiányoztál?
Csilla!!! Képet akarunk!!!