Helló!
Képzeljétek, lehet, hogy rájöttem, mitől van ez a sorozatos mellgyulladásféle nálam, ahogy Anyapoc írta, mintha újra és újra tejbelövellés lenne. Erről, és már amúgy is gyanítottam, lehet, hogy köze van hozzá a Phytolacca nevű homeopátiás gyógyszernek, amit arra szedtem, hogy sok tejcsi legyen. Megfigyeltem, hogy amint elkezdem szedni, valóban több kezd lenni a tejem, csakhogy úgy látszik, ez túl sok, mert a manócska nem is bír ennyit megenni. Én úgy véltem, hogy enélkül viszont kevés a tejem, lehet, tévedtem. Most kísérleti fázisban tartok ezekkel, nem szedek bogyeszt, és meglátom. Úgy néz ki, egyenlőre éppen elég a tejcsi Endibendinek, és viszont így kevés a valószínűsége, hogy megint mellgyuszi lesz, hiszen nem totálisan telítettek a tejcsárdáim.
Tontikám, nem adok Endimnek tápit, többek között azért, mert van tejcsim, és szeret is cicizni, na meg főleg azért, mert amikor megpróbáltam neki tápszert adni, olyan fancsali képet vágott, mintha citromlével kínálnám.
Majdhogynem közölte velem, hogy anyám, ezt igyad te.
Amúgy bár alszik éjjel a kincsem, csak éppen részletekben, legalább kétszer, de inkább háromszor kelt, hogy cicizhessen. És csakis mellettem hajlandó alukálni. Ha észreveszi, hogy anyu kisurrant, rögtön óbégat. Van, hogy megvár, amikor pl. megyek zuhanyozni, és amikor visszajövök, csak akkor alszik el. Fantörpikus a kölök.
Na persze ez nevelés kérdése, hiszen ha arra neveled a bébiket, hogy az ágyukban feküdjenek, és csak akkor veszed őket ki, ha etetés, pelusozás, és ilyenek vannak, akkor bár lehet nehezen, de azt fogják megszokni, és nem fognak külön síróórákat tartani neked, hogy mindig kézben legyenek.
Klassz, hogy úgy fest, Anna baba hamarosan hazatérhet.
Szilcsi, veszettül sajnálom, hogy ennyire külön vagytok most apával. Nem tudnál vele beszélni erről? Talán együtt kitaláltok valami megoldást, hiszen nem hinném, hogy ez bármelyikőtöknek jó lenne. Nektek most a babára kellene gondolni, mert neki (is) az a legjobb, ha béke, szeretet és főleg nyugalom veszi körül, már most, a pocidban, mert mindent amit te érzel, ő is érzi.
Zsazsó, örülök, hogy jobban van a babácskád!
Na puszó