Új privát üzeneted érkezett!

Alex itthon:
Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica

Édesek a törpék!!!És nem tudom,mi bajuk volt Annával,szt tök jól néz ki!!!Nem is látszik picinek!És nagyon ügyes,hogy már így eszik!remélem,tényleg hamar hazajön!
Azért a tickert majd csináld meg :wink:!

Bali

A tickert?Hát mondjuk megcsinálod,beírod,hogy "sziasztok" és tuti valakinek feltűnt volna,hogy ott van egy extra :lol: :lol: :lol: !
Így gondoltam :).
Képek fantasztikusak,hát tényleg baromira megy az idő!!!Milyen tortétok volt?

Athiz

Ne gondolj holmi tehenekre fejés közben!!!!Hanem a célra koncentrálj :wink:!
Aranyosak a fiúk!Endre is nő,mint a bolondgomba!

Boni

Azért én is drukkolok.Amúgy milyen az a gázos hő????

Lányok,úgy rohan az idő,hogy lassan készülhetek a harmadik bébire!!! :shock: :shock:

anyapoc

Anyapoc 36, 5 36, 6 :lol:
Vendég

Tonti, tiszta te mindkét gyönyörűség! :wink: Gratula! :D

Anyapoc, oké, majd kecskére gondolok. :lol:

Boni, azért+++++++++++++

Jó éjt!
Vendég

Na itt vagyok gyorsan, hulla vagyok (es ez meg csak 2 gyerekkel) :oops: :shock: .

Szoval; szombaton este beszeltem Anyummal telefonon es panaszkodtam hogy sehol semmi en meg mar baromira rosszul birom a nagy pocakkal erre letettem a telefont, lefekudtem az agyra, fordultam egyet es egy nagy PUKK ( meg az uram is hallotta) ereztem egy hatalmas lorugast a hasamban es elkezdett omleni a magzatviz de irto nagy mennyiseg. Aztan mint a filmekben oltozni (nehez volt torulkozovel a labam kozott) hivni a bebiszittert Ratehoz es uzsgyi a korhazba, nagyon be voltam tojva hogy valami baja lesz a babaknak amire odaerunk. A korhazba mondtak hogy mar 3-4 ujjnyi vagyok megyunk szulni, monitorra tettek es jottek a fajasok de nagyon hamar es nagyon erosek szoval kaptam valami kabito akarmit amitol majdnem elaludtam hogy ne legyenek meg olyan hamar a babak hisz elo kellett keszulni egy esetleges csaszarra is. Szoval en kaba voltam de igy is allva kellett vajudnom az uramba kapaszkodva mert fekve nagyon fajt (na, igy is de nem annyira mint fekve) szoval mondtak 5 ujjnyi, 7 ujjnyi es aztan 4 ora mulva nyomjak egyet csak ugy probabol. En nyomtam a vedono meg kiabalt Apukanak hogy nezze itt a feje, nagy, fekete haja van. :lol: Engem elolontott a boldogsag hogy akkor most mindjart vege. :D Atmentunk a szuloagyra (ket doki, egy szuleszno es egy csomo apolono volt ott) aztan olyan 3-4 nyomasra megszuletett Alex (4.32-kor, 2390 g. es 47 cm. 9-es Apgar), odatettek a pocimra majd elvittek tisztalkodni :D aztan oxitocin mert nem voltak fajasaim majd a doki belemnyult :roll: megfogta Anna labait es mondta nyomjak egyet amikor jon egy fajas, en nyomtam fajas nelkul mert annyira aggodtam a kiscsajert es egy nyomasra kicsusszant Anna (4.38-kor, 2080 g. 9-es Apgar, nem tudom hany cm.) Ot is elvittek (inkuba) aztan kijottek a lepenyek is es a soki mutatta hogy Anna magzatzsinorjan volt egy csomo, egy igazi csomo, DURVA!!! Nagy szerencsenk volt, azt is mutatta hogy Alex zsinorja sokkal vastagabb volt mint Annae. Varras, de csak 4 oltes es ennyi.

Tegnapi ejszaka:
(Meg csak egy babaval.)
9-korul elaludt Rate, Alex pedig 9-kor es 12-kor kapott enni, aztan 3-kor, na akkor elkezdett bombolni es egeszen masfel oran keresztul nem lehetett csinalni Vele semmit, ugyhogy idejottem a nappaliba es itt voltunk amig el nem aludt es fel 9kor keltunk fol. Rate persze este belazasodott (2 nap suli utan) es most itthon van O is, egyik szobaba egyik gyerek, masik szobaba masik en meg hulla vagyok de ez meg csak a kezdet. :shock: :lol:
Alex eleinte 5-10-et evett de most mar ugy latszik a 40 sem eleg Neki, mennyi az adagja egy ekkora babanak? Lehet Neki 50-et adni? A szopi azt hiszem nem fog menni annyi gyerekkel egyedul. :roll: :oops: :( De nem nagyon erdekel csak nojjenek meg valamitol es hizzanak. Amugy mondta a doki hogy kell Nekik adjam a tapszert is mert picik.
Szegeny babak nem lesznek elkenyeztetve az biztos mert esti ringatas meg fol-le jarkalas a vallon fekvo babaval meg ilyenek nem lesznek mert kipurcanok. Most is Alex agyban en meg Rateval vagyok, szoval ezek a babak mar "betanitottak" lesznek szegenykeim. :oops: :lol:
Most ugy nez ki be sem tudunk menni Annahoz mert Rate betegen nem johet es itthon sem hagyhatom igy.
:cry: :evil:

Anyapoc: csak nem? Mikor akarod beinditani a projectet?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica,
nagyon kis szép Alex és Anna is! :D :D
Hú, Anna lábbal jött? És az a csomó, tényleg durva!
De szuper ügyességgel és sebességgel túllettél a nehezén! :wink: A "másik neheze" meg most jön! :wink:

Anyapoc,
gyere, csatlakozz a próbálkozókhoz! :lol:
Bár neked biztos nagyon fog menni, mint Balinak! :wink:

Bali,
Nagyon édes Nándi! :)
angel37

Tontica
De édesek a babáid!!!!
Annának már most nőiesek a vonásai. :D Egyáltalán nem tűnik kicsinek.Ha pedig így halad a kajálással,mindjárt otthon is lesz. :lol:(amúgy mit eszik?tápit,vagy a Te tejedet?)
Ratenak jobbulást!Szegényke! :cry:

Szülésed nem semmi volt. :shock: A csomó jó,hogy nem okozott gondot.
Most,hogy olvastam,egy-két nyomás....,már rettegek rendesen. :oops: :oops: Én ettől a részétől félek a szülésnek.Néha eszembe jut,milyen volt ,és kiráz a hideg. :roll:

Bali
Nagyon édes Nándi baba!A szülinapi tortájából ide is küldj fénypostán! :D

Anyapoc
Akkor hajrá 3-ka!!!Mikorra is tervezitek?? :D

Angyalka
Mikor lesz a beültid???

KépKép

KépKép
okr

Angyal: koszi, Veled mi van? Nemsokara Te is igy jarsz majd mint en es meseled a szulestortenetedet! :D :wink:

Kriszti: tapit kapnak mindketten, Alex szopizik es nagyon ugyesen csinalja csak tej nem sok jon meg, tegnap este kezdett dagadni a cici. Eddig nem volt csak kolosztrum es azt nem tudtam kifejni. Amugy meg baromira fajnak csak ha hozzaer a ruha mar minden bajom van. Alex sebesre szivta. :roll:
Erdekes, en nem a kinyomastol feltem mert az csak par nyomas hanem a tagulastol ami azert ugye nem piskota es nem par perc hanem jo par ora. De ez van, at kell esni rajta es kesz!!! Bizony keszulj mert par heted van hatra!

KépKép
KépKép
tontica

Kriszta,
hétfőn, csak ahhoz még szükségeltetik kiolvadt és szépen osztódó beültetnivaló! :wink: Ezt aznap délelőtt tudom meg.
Ha még emlékszel tavaly 8-ból 1 lett, ami nem túl jó arány, úgyhogy azért izgulok. :oops: De ha lesz 1 is, boldogan megyek érte! :D

Tontica,
én így tuti nem fogok járni, a császár már biztos - már ha eljön egyszer az ideje! :wink:

Amúgy semmi különös! :)
angel37

Sziasztok!

Nyugi lányok,még várnotok kell pár évet,hogy meglepjelek benneteket (remélem,még itt leszünk :roll:...mármint a topikban ...) :lol: :lol:
De egyszerűen úgy pörögnek az események körülöttem,hogy elrepül ez a pár év is asszem.... :?

Tontica

Nem semmi a történet,szuperügyesek voltatok!!!!
A doki belédnyúlt :shock: ...huh,ezt még olvasni sem volt semmi...bár iylenkor sokmindent nem érez az ember.
Csomó :(....egyébként viszonylag gyakori.még jó,hogy nem volt sok helyük mocorogni,mert akkor simán meghúzhatta volna :(.
Viszont ha vékonyabb volt a zsinórja,nem lehet,hogy nem 3 ér volt,csak kettő,és ezért nem tudott akkorára nőni?Bár ő sem pici...
A tejci miatt ne aggódj,ha Alex bővüli a ciciket,akkor majd beindul,utána meg hadd menjen a tápi.3 naposan ha jól tudom,már 50-60-at is ehetnek,nyugodtan adj neki,amíg jóllakik.Az én csajom 3 naposan már 90-et evett :shock:

Angel

Jó,majd megyek :D!De szt addigra senki nem lesz a topikotokban,mert mind babáztok :wink:!

Athiz

A kecske amúgy is jobb :D!
Amúgy mival cicifronton?:???

Kriszti

Nyugi, kint lesz ez a bébi is és pillanatok múlva már nem is emlékszel :wink:!Bakker,még 2-3 hét és Te jössz :shock:...Szirommal együtt...
Mikor mész dokihoz?

Boni

Köszi,most akkor mihez viszonyítsak???? :lol:
Ha esetleg előtte 36,1 volt,akkor ez jó hő :wink:!

anyapoc

Tontica
Nagyon gyönyörűségesek a babáid! És tényleg Annának már most finomabbak a vonásai olyan kis nőcis :wink: Még képeket még...Az a csomó a kezdetektől ott lehetett?(bocs ha idétleneket kérdezek)
katica_75

Tontica!

Na hallod most aztán már tényleg irigyellek!!!
Nemcsak Rate szép gyerek, na de ezek az ikrek!!!!!
Vendég

Anyapoc
Na,ja pár hét..... :wink: Már nekiállok csomagolni is.
Dokihoz jövő héten megyek,kedden,vagy szerdán.Apától függ,hogy tud szabadnapot kérni.Vonatozni már nem nagyon akarnék ilyen hosszú távon.Elég lesz suliba.
Pár év hármaskáig?! :shock: Na de elrepül az tuti!

Koleszterinről jutott még eszembe:dietetikus szt napi 3 liter víz sokat segít.2 hét kell míg megszokod ezt a mennyiséget,utánna már nem is tudsz meglenni nélküle.Természetesen szénsavmentes,és NEM ásványvíz!

Tontica
A fájdalmat elég jól "tűröm" (már egy bizionyos fokig :oops: ),illetve sztem az kontrolálhatóbb,mint a kitolás.Be vagyok tőle sz.rva. :x :oops:
Tápi:sztem ha alex sokat szopizik nem kell aggódnod,mert jönni fog a tej.Szülés után 4-5.napon van a tejbelövelés,onnan már sima az út!helyileg meleg,és a fejés is nagyon jó!
Mellbimbóra kenjél E vitamint,nekem segített,bár sokáig fájt,mikor "ráharapott" Ada a cicimre. :wink:

Angyalka
Drukkolok,hogy legalább 3 szépen kiolvadjon,és legalább 1 meg is tapadjon rendesen++++++++++++++++++++++++++++

Junko
Te is nemsokára ikres mami leszel,meglátod!!!! :)

KépKép

KépKép
okr

Tontica! Nagyon Gratulálok és Jó Egészséget Kívánok Nektek!!!

Angel!, Junko! De jó olvasni rólatok is. Nem írom. Tudjátok!
Sokszor eszemben vagytok ám!!

Kriszti! Nektek pedig jobbulást!,

Zsombi megfázott. Így nem jöttem az utóbbi napokban. A durva az, hogy az oltáskor hűlt meg a rendelőben. Pedig időpontra mentünk és mégis várni kellett. A hideg váróban súlymérés, stb. levetkőzve. Utána már hiába adtam rá a ruhát....
Magyar eü..... ( bocs )

Kép
Kép
zsazsóka73

Szasztok!

Anyapoc, köszi, most semmi fájás cicifronton. Tegnap alig volt tejem. De mindig ez van, először alig van, aztán iszonyú mennyiségű leszl, akkor jön a gyuszi, és amikor kb. 2 nap alatt azon túlvagyok, akkor megint a béka popója alatt van a tejkapacitás. Hát ilyen körforgás az élet, nemigaz? :lol: Csak nem értem, mitől van? Mert minden ugyanúgy történik mindegyik napon, mármint kb. folyadék- és táplálékbevitel szempontjából, alvásból is kb. u.annyi van, mint más napokon, akkor meg mitől?

Okr, érdekes ez a bexarás dolog, a szülésznő pont ezt mondta nekem kitoláskor, hogy "hagy jöjjön az a kaki+pisi, nyomjam". :shock: :lol: Mármint pont úgy kell ugye nyomizni, mintha... Vááá, de rémes még rágondolni is. :roll: De neked menni fog, ügyi csaj vagy, csak úgy kiröppen majd Dorottyabébi, hogy alig tudják majd elkapni. :wink: :mrgreen:

Tonti, nagyon gyorsak és ügyik voltatok a babákkal szüléskor.
Szerintem meg annyit egyen a babóca, amennyit szeretne, az a legjobb. Ha egyszer éhes.. :D

Pusza mindenkinek
Vendég

Zsazsóka, szegény Zsomborka! :cry: Jobbulást neki+gyógypuszit!
Vendég

Sziasztok!

Már napok óta mindig megírok egy mondatot, aztán ordítás, annyit meg nem küldök el :(

Tontica, nagyon-nagyon szépek ezek a bébik. Érdemes volt végigszenvedni értük ezt a 9 hónapot. Abból ne legyen lelkifurdid, hogy tápit is kapnak, azért 2 baba az 2 baba a lényeg hogy jussanak valamennyi anyatejhez. Rate hogy fogadta őket?

Athiz, nem lehet, hogy csak te érzed kevesebbnek a tejcit, de van elég? Azokon a napokon nyűgös Endi, látványosan éhes marad? Mert ha nem akkor elég neki ami van. Nagyon szépek a fiaid és Endi is hatalmas baba :)

Anyapoc, valószínűleg igazad volt a szörcsögéssel kapcsolatban, mert utána elkezdtem figyelni és tényleg szopi után kezdte el. Meg ha be lenne dugulva az orra akkor nem tudna szopni sem rendesen, de az nagyon megy neki :) Szerencsére.

Kriszti, Adával nehéz szülésed volt? Nekem Rékával pl. egyáltalán nem voltak tolófájásaim, nem éreztem semmit az ég világon csak jött a fájás, de nem éreztem késztetést a tolásra. Bezzeg most :roll: egyet nyomtam aztán csak úgy kiröpült a gyerek. Azt sem tudom, hogy a doki mikor csinálta meg a gátmetszést, nem is tudtam hogy volt. Csak amikor mondta a szülésznő, hogy akkor most a doki összevarr. Én meg néztem rá hülyén, hogy miért volt gátmetszés :lol:
Mindenesetre neked is és Sziromnak is olyan gyors szülést kívánok, mint az enyém volt!

Zsóka, jobbulást Zsombornak!

Angel, nagyon drukk a kis eszkimóknak hogy ügyesek legyenek. Gondolni fogok rád hétfőn!

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok,

Tonticának szeretnék szívből gratulálni!
Gyönyörű babák :)

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Athiz
Sztem,most,hogy már a mellszívót is használod+szopi,nem lesz gond! :D
Kitolás:Hát nem tudom,de nekem óráknak tűnt az a pár perc,és olyan végeláthatatlan küzdelemnek.Úgy éreztem nem fog menni,és most is így érzem.Pedig tök normális volt mindenki,biztattak,és stb,de vhogy nekem mégis szörnyű élmény volt.
(A vetélésnél is féltem ettől,de ott a dokim ott megmentett tőle. :roll: )

Tontica
Tényleg,akartam írni,én sosem mértem mennyit eszik Ada.Igény szt szopott,mire tápiztunk,már elmúlt egy éves,így aztán fogalmam sincs mennyit lehet nekik adni. :oops:

Zsóka
jobbulást nektek!!!!
Ada oviban fázott meg,mert folyton levetkőztetik rövidujjasra.Most,hogy már vagy 5X szóltam,hogy maradjon a vékony hosszúujjú rajta,már nem. :wink:

Robcsi
De jó,hogy megoldódott az ordugulás dolog! :)

Valóban nem volt tolófájásom.Nem éreztem,hogy veszettül nyomnom kéne.A gátmettszést viszont nem éreztem,és a varrattal sem volt gondom,még csodálkoztak is a nővérek.

Képzeljétek el,a mosógépem ajtaja letörött. :evil: Elöltöltős,és így elég gáz.Azért visszaillesztettem,és ki is mosott ,de félek nem sokáig bírja . :x Nem is tudom,lehet-e vele vmit csinálni,vagy új gépet kell venni.Soha jobbkor. :twisted:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Lányok!
Láttam képeket ebben a topikban kisbabákról, nagyon szépek. Én most gondolkodom azon, hogy merjek-e újabbat szülni vagy nem. Tulajdonképpen szeretném a segítségeteket kérni, hogy van-e tapasztalatotok a baba nemének befolyásolásával kapcsolatban. Nyitottam egy topikot azok számára, akik megosztanák saját élményeiket a témában. Szerintem sokan vagyunk akik vágyunk valamilyen nemű babára.

Nekem már azért nem mindegy, mert két kisfiam van, és két császár után csak egy babával próbálkozhatok. Szóval ha tudtok gyertek egy hozzászólás erejéig a Megterveztem a babám nemét topikba, és írjátok le tapasztalataitokat! Köszönettel:
Reménykedő
reménykedõ

Sziasztok!

Anyapoc, kerekedett a szemem a hármaska olvastán, de aztán láttam, még vártok kicsit. A munka miatt vagy miért (ha szabad tudni). :oops:

Kriszti, mosógép. :twisted: Mindig a lehető legrosszabbkor történik az ilyesmi. Szerelő???

Robcsi, jól vannak a lánykák?

Csikken, nem sok van már nketek sem hátra. Olvastam, Roli beteg (volt?), javul már?

Athiz, lehet, hülyeség, de a front nem befolyásolja a tejtermelést? Mármint az ilyen durván sz@r időváltozás, ami az utóbbi napokban van.

Tontica, nagyon szép babáid vannak! Éljen sokáig a boldog nagycsalád!!! :lol: Mikor engedik haza Annát?

Képzeljétek, kedd éjjel negyed kettőkor iszonyatos fájásokra ébredtem, sugárzott hátra a derekamba, alig bírtam kimenni a vécéig. Pocakom mint a szikla, minimanó meg ezerrel feszegette magát minden oldalon, nagyon fájt. Összefüggő folyamatos fájás volt, nem volt benne szünet. Kettőig néztem az órát, hogy szóljak-e anyunak, hogy induljunk a kórházba, de végül csökkentek és elaludtam. NAgyon nagyon félek most már, hogy nem fogom tudni kihordani a kicsit, még csak 26 hetes, nagyon picike. Apával feszt veszekszünk gyakorlatilag hetek óta, a nyakába szakadt a felújítás, a 3 munkahelye, aggódik értünk, én hisztis vagyok és tiszta ideg a kicsi miatt, hétfő óta nem láttam páromat, alig tudunk beszélni is, nincs ideje, még a jövő hetet tuti itt kell töltenem anyuéknál, 60 km-re a dokimtól meg a klinikámtól... Szóval kész vagyok, megvisel a hidegfront is, állandóan feküdnöm kell.
Bocsi a sok nyavalygásért, de ki vagyok készülve kicsit. Azt mondom, inkább tartottak volna bent végig a klinikán, mint itt izgulni még 3 hónap minden percében ,hogy ne legyen baj... :cry:

Kép
szilcsi

Szilcsikém, annyira sajnálom, hogy ennyi bajotok van, főleg most. De tarts ki, és beszélgess sokat a kismanóddal, hogy ő is tartson ki, legalább a 36. hétig. Lehet ám velük beszélni. Hátha segít.
Nagyon drukkolok, hogy ne legyen gond, de próbáld magadt lekötni valamivel (persze tudom, így nehéz, hogy alig mozoghatsz), hogy kicsit nyugodtabb maradhass, mert ezzel, hogy idegeskedsz, csak rosszabb, és ezt a baba is hidd el, érzi. Neked kell a picit is megnyugtatni, hogy nem lesz semmi baj, anya vigyáz rád! Okés?

Front, hát lehet, mert én is érzékeny vagyok rá. :roll:

Robcsi, volt, hogy már nem jött egy csepp tejcsi sem, hiába nyomtam a cicit. :(

Okr, szerintem van mosógépalkatrész is külön, amit ha felhívsz egy szerelőt, visszaszereli, gondolom ő is tudja neked beszerezni azt.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Tontica, gyönyörűek a gyerkőcök :) mind a három. Gratulálok, nagyon ügyesek voltatok.

Bali neked is gratula :) Nándi baba nagyon megőtt.

Athiz látom nálatok sem egyszerű az élet .... :) Endi nagyon édes.

Anyapoc hajrá harmadik bébi :)

Nekem hétfőn lesz inszem. Izgulok mint állat.

Kép Kép
kokusz

Szilcsi köszönöm mi jól vagyunk, de érted aggódom rendesen. Őszintén szólva én csodálkoztam, hogy kiengedtek a kórházból, nálunk itt tuti benntartottak volna végig. Az se egy leányálom én elhiszem 3 hónapig kórházban lenni, de ott azért bármi van közel van a segítség. Én nagyon szorítok neked, hogy a kislegény még minél tovább bennmaradjon.

Kriszti, szerintem is hívj egy szerelőt, hogy nézze meg. Valószínűleg meg tudja csinálni.

Kép
Kép
robcsi03

Kókusz, akkor hétfőn érted is izgulunk :)

Kép
Kép
robcsi03

Kókuszka, már miért is lenne egyszerű az élet? :lol:
Óriási drukkhegység neked is hétfőre! Hajrá, hajrá Kiskókuszok!

És minden kedves (in)szemezőnek + lombikosnak + spontánozónak + mindenkinek, akinek szüksége van rá:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Athiz köszike pusszancs
Vendég

Mosógépügyben holnap megkeresek egy szerelőt.Láttam itt nem messze egy hirdetést.Hátha tud segíteni.

Szilcsi
Nagyon sajnálom,hogy így görcsölsz.Amit tudok ajánlani magnézium,és kalcium.Nyugodtan szedd.Én is mindig iszom egy koktélt lefekvés előtt.
Nem tudom más nyűgje mennyire vígasztal,de mi 205 km-re vagyunk a "szülős "kórházamtól,apa meg két helyen ügyel.Itt,meg a szülősben.(most pl egész héten alig láttam)Mellette
45 percnyi vonatút a suliig,és kéthetente egy hét konzultáció..
Na,lényegében azt akarom mondani,hogy ne görcsölj a dolgokon,engedd hagy sodorjon magával az események sora.(tudom,hogy nem könnyű :wink: )Manóval meg beszéld meg,mikor szeretnéd ,hogy kijöjjön.Én az enyémnek a 21-e utáni időszakot ajánlom,remélem veszi az adást! :lol:

Kokusz,Angyal
Hétfői eseménynaposok nagyon drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ha rajtam múlik mindkettőtöknek sikerülni fog MOST!!!! :D

Reménykedő
A legbiztosabb,ha lombiknál szétválogatják az embriókat nem szerint.
Neked lehet a tb is támogatja.
(azért zárójelben,és meg ne sértődj,de nem számít a neme ,lényeg,hogy egészséges legyen,és legyen.)

KépKép

KépKép
okr

CSak gyorsan!

Kriszti

Ki tudják cserélni az ajtót!!!!A mienk is leszakadt,és hozott a szerelő újat,asszem szereléssel együtt volt olyan 9ezer Ft...azért olcsóbb,mint a mosógép... :roll:

Majd jövök!

anyapoc

Na itt vagyok...

Kriszti

Köszi az infot koleszterinügyben,de nekem-ha megszakadok- se megy a 3 liter.Szt ez eléggé méretfüggő is,mert azért nem mindegy,hogy egy 60-70 kilós embernek,vagy egy 46 kilósnak kell meginni.persze akkor is kéne több folyadékot innom,akkor meg is próbálok többet inni,de nagyon nehéz.egyszerűen nem bírok... :oops:
Ja,pár év.Úgy terveztük,hogy ha Villő olyan 5 éves lesz,akkor jöhetne.vagy addigra legyen,vagy akkor nekiállunk.Nemtom.Ez attól is függ,hogy Apa merre lesz :).De ez már hamar elmegy.egyenlőr elég,ha rájuk koncentrálok...még ha szeretném is nagyon :roll:...

Zsóka

Jobbulást nektek :).
Ez már nem az EÜ,ez az emberi hülyeség :(:(...aki nálatok ezt kitalálta,szaladgáljon meztelenül a hidegben :twisted: !

Athiz

Nahát,ez elég furi..:Mintha állandóan belövellne a tejed... :roll:
iylet még nem is hallottam,de komolnya!!!Nem akarsz egy szopis tanácsadóval erről beszélni,nem vagyok olyan nagyon híve ,csak a kíváncsiság kedvéért... :roll:

Robcsi

Örülök,hogy rendeződött a dolog :).Szegény,akkor a porszívótól sem fog félni :lol: .Én egyébként el sem hittem,de eljutottunk Villővel oda,hogy már simán leül és hagyja,hogy kipornyűvjem az orrát :roll:....

Szilcsi

Jujj,mik történnek veled :shock: .Mondjuk ettől a fronttól,meg teliholdtól simán lehetnek mindenféle bajaid,de azért vigyázz!!!!
Ja,hát leginkább azért várunk hármaskával,mert kéne egy nagyobb lakótér :D!.Na meg Apa hozzá :D! Szl 2 gyerekkel ellavírozok egyedül,de azért hármat már nem vállalnék be.Megvárjuk,míg Apa haza tud jönni és itthon elhelyezkedik.Szl ilyesmik :).
A munka nem lényeg,mert lesz mit tenni,meg uígy,mint most,vissza tudnék menni dolgozni félállásban...

Kokusz

Imádom a tickered!!!!!Nagggyon tuti!!!!! :wink: És legyen is!

na megyek, a fene vinné,megint este van :(....

anyapoc

Hahó!

Na egy kis gyors esti bekukk.
Holnap anya elvisz vásárolni az új babycenterbe, nagyim adott egy kis lóvét a dédunokájának. :wink: Persze csak ha nem keményedek és nem görcsölök, de szerencsére kedd óta nem volt baj, csak kis keményedés, amit a hidegfrontnak tudok be. Magnézium ezerrel meg fekvés, már teljesen lapos lesz a popsim a sok fekvéstől... :roll:
Apa most telefonált, eddig úgy volt, vasárnap el tud jönni hozzám, most már azt mondta, nem tud. Mire jövő hét végén szombaton talán hazakerülök, addigra meg ő megy el valahova. :cry: Nem kicsit vagyok emiatt kikészülve.

Athiz én nagyon sokat beszélgetek a manóval, szuggerálom, hogy karácsony előtt semmiképp ne bújjon ki és próbálom magamat is nyugtatni. A kórházban kaptam végszükség esetére seduxent, de nem merem szedni, de lehet, ma este bekapok egy felet. Ja a hidegfront meg a telihold is tuti bejátszott, ezt beszéltük anyuval is, de basszus, itt az ősz, most már egymás után jönnek majd a hidegfrontok...

Robcsi aranyos vagy nagyon, hogy így aggódsz értünk! Én totál biztonságban éreztem magam a kórházban, pedig 9 ágyas szobában voltam és bizony volt horkolás meg esti csacsogás meg vajúdás meg abortuszos is, de napi 3 seduxennel ki lehetett bírni, és tudtam, ha baj van, csak csengetni kell... Nekem már az is elég lesz, hogy hazakerülök Szegedre.

Kriszti, melletted egy szavam se lehet, ez "csak" 60 km, te sokkal messzebb vagy... Próbálok erőt meríteni a soraidból és persze mindenkiéből, köszönöm nektek!

Ja délután csuklott a bébi ezerrel, öcsém (18 éves) elkerekedett szemekkel fogta a pocakom, marhára tetszett neki. :lol:

Jóccaka!

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Anyapoc,
lehet, hogy rám számíthatsz! :wink: Sőt, még le is fogsz körözni! :roll: :D

Zsazsó, Kriszta,
köszönöm! :D :D

Reménykedő,
Amit Okriszta ír, PGD segítségével, csak abban az esetben csinálják meg, és tudomásom szerint akkoris önköltségre (bár ebben lehet, hogy tévedek), ha eü-i, genetikai, szempontból (pl. vérzékenység hordozása) indokolt.

Egyetértek Okr apróbetűivel.
angel37

Sziasztok!

Szilcsi

Hát csak óvatosan!Szt lehet,hogy apának kicsit vissza kéne venni a fordulatszámból,mert ki fog készülni...pláne,ha megérkezik a bébi és még aludnis em úgy tud :roll:...
Te meg tényleg vigyázz magatokra!

Angel

Már ugyan miért köröznélek le????
Legyen Kamilla a példakép!!!Mennyit küzdött és tessék,most ott vannak a bébik :wink:!
Hát hasonló jókat kívánok!!!!Hétfőn meg izgulok nagyon!!!!

anyapoc

Szilcsi
Hát bizony,ha meglesz a baba még nehezebb lesz apát nélkülözni! :x
Vmi megoldást nem tudtok találni?Már hogy többet legyetek együtt.Mi fél évig éltünk úgy,hogy csak egy napot láttam apát egy héten,de engem kikészített nagyon.Na Adáról már nem is beszélve.Ezért is vállaltuk a költözést,minden nyűgjével együtt.
A seduxent meg szedd nyugodtan.Inkább,mint a görcsök!

Anyapoc
Óránként 1 pohár víz,állítólag kijön a napi 3 liter így.Bár őszintén szólva én sem hiszem,hogy meg tudnék ennyit inni,de szülés után kipróbálom majd!

Angyalka
Nem fogadták végül el,hogy válaszhass nemet a 2.gyerkőcnek?
Nem nagyon érint a dolog,így nem igazán néztem utána.

KépKép

KépKép
okr

Anyapoc,
Köszi :wink: :)
Hááát, küzdöttem már eddig is nem keveset én is, most is azt teszem, és fogok is, és még azt hiszem nem is vagyok a nyafogós fajtából... Többet nem tudok tenni, bízom is, de nem tudhatom mi vár még rám, és tény, hogy az eredmény sincs senkinek borítékba rakva! :? Sajnos semmi összefüggés azzal, hogy másnak sikerül(t), de assszem ezt már írtam! :wink:

Kriszta,
nem tudom, bennem úgy van, hogy megmozdulás volt érte, de nem,... de lehet, hogy rosszul vagyok képben! :oops:
Engem sem igazán érint a dolog... :wink:
angel37

Aranyosak vagytok Lányok!
Zsombi már javulgat! :D

Szilcsi! Neked lehet, hogy nyugisabb volna a kórházban. Bár én ott kaptam el egy fertőzést, amitől egy hónappal hamarabb kellett jönnie a kisfiamnak...

Anyapoc! Nem tudok visszaolvasni. Bocs! Magas koleszterin-szintre kell valami. A hagyma nagyon jó rá. Sok hagymát kell enni. Vöröshagymát.

Kokusz! És Akinek még kell :wink: : DRUKK!!!!

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Eppen nincs semmi dolgom! :D :wink:
Alex es Apa alszanak, Rate jatszik, mar jobban van, tegnap egesz nap hanyt, valami virus, igyekszunk kulon tartani a gyerekeket de ha ezt nem kapja el Alex akkor semmit sem!
Voltunk tegnap Annanal es jol van, minden ok Vele, tegnap volt 1999 g. es a doki azt mondta hogy meg 100 g. es haza johet, szerinte hetfon! HUrra!!! :D :D :D
Alex olyan ugyesen szopizik hogy csak na, de utana bevag meg 40 ml. tapit is szoval azert meg annyi tejcsi nem jon hogy jollakjon vele. Sikerult kifejnem ma 50 ml-t, olyan buszke vagyok magamra :lol: mert Rateval sohasem sikerult. Veszunk elektromos fejogepet azzal talan konnyebb lesz.

Angyal, Kokusz baromi nagy, szivbol jovo drukk hetfore!!!
Es Junko! En tovabbra is hiszem hogy csak hinni kell a csodakban es akkor bekovetkezik. Nem tudom ismeritek-e Vadvirag tortenetet, az ikres topikban olvastam Rola, hiehetetlen hittel es optimizmussal eli az eletet! Ikrei szulettek de a kisfiu 4 honaposan meghalt aztan most ujra ikrei lettek es a kezdetektol mondta hogy ket kislany lesz mert O megbeszelte az angyalkakkal :D es ugy is lett! A masik ikres topikban ahova en is irogatok is rengeteg lany van akik hosszu eveken at kuzdottek es mar majdnem foladtak amikor sikerult, szoval kerlek higyjetek!!! :wink:

Hu, most megis mennem kell, a fene! Na, majd jovok kesobb! Puszika!

Kép
Beajult Alex kajazas utan: :lol:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Hello!

Anyapoc: hat, igazad van, Apa nelkul en sem vallanek 3 gyereket, igy is nehez kettovel Apaval hat meg Apa nelkul. Tenyleg hamar elmegy az a par ev, en is mindig racsodallkozok hogy Rate mar 3 eves!
Nem tudom hogy hany er volt a koldokzsinorban, eszembe nem jutott ilyet megkerdezni. :D

Zsazsoka: gyors gyogyulast Zsombinak!!! Tenyleg durva hogy ennyit kell varni, mi is tegnap voltunk kontrollon, tele volt a varo es senki nem engedi a kisbabasokat elolre.

Athiz: tenyleg furi ez a tejcsis dolog, de megy a szoptatas? Az a lenyeg! Csak szopizik vagy tapit is kap? Az ejjelek milyenek? Jol alszik Endi? En kitapasztaltam Alexet, az este egyik reszeben ugy alszik mint akit fejbevagtak es siman elalszik ott ahova leteszem de az ejjel masik reszeben csak es kizarolag mellettem hajlando elaludni vagy szopizva vagy csak szagolgatva a cicit. :lol: Hogy fogom ezt mindkettovel megoldani?! :shock:

Robcsi: Miert megy Nalatok az orditas? Nalunk Alex egyertelmuen azert ordit mindig mert leteszem :lol: :roll: de gondolom hozza van szokva hogy nincs egyedul.
Rate egyenlore imadja a babat, na majd meglatjuk egy par het mulva.

Remenykedo: en is probaltam mindent mert kislanyt akartunk es aztan rajottem hogy nem er semmit egyik modszer sem, vagy sikerul vagy sem, biztosra nem tudsz menni csak azzal a szetvalogatos modszerrel amit a Tobbiek mondtak (bar az sem 100 %-os).

Szilcsi: nagyon egyutterzek Veled, nagyon nehez lehet most de megeri!!! Azert arra tenyleg erdemes odafigyelni hogy nehogy tonkrevagja a kapcsolatotokat ez az egesz macera!! Magyarazd meg Apanak hogy nagyon hianyzik es muszaly talalkoznotok!!!

HOLNAP JON A NAGYMAMAM!!! :D :D :D

KépKép
KépKép
tontica

Tontika
gratulálok az ikrekhez :D sok boldogságot nektek
gaby25

Helló!

Képzeljétek, lehet, hogy rájöttem, mitől van ez a sorozatos mellgyulladásféle nálam, ahogy Anyapoc írta, mintha újra és újra tejbelövellés lenne. Erről, és már amúgy is gyanítottam, lehet, hogy köze van hozzá a Phytolacca nevű homeopátiás gyógyszernek, amit arra szedtem, hogy sok tejcsi legyen. Megfigyeltem, hogy amint elkezdem szedni, valóban több kezd lenni a tejem, csakhogy úgy látszik, ez túl sok, mert a manócska nem is bír ennyit megenni. Én úgy véltem, hogy enélkül viszont kevés a tejem, lehet, tévedtem. Most kísérleti fázisban tartok ezekkel, nem szedek bogyeszt, és meglátom. Úgy néz ki, egyenlőre éppen elég a tejcsi Endibendinek, és viszont így kevés a valószínűsége, hogy megint mellgyuszi lesz, hiszen nem totálisan telítettek a tejcsárdáim. :lol:

Tontikám, nem adok Endimnek tápit, többek között azért, mert van tejcsim, és szeret is cicizni, na meg főleg azért, mert amikor megpróbáltam neki tápszert adni, olyan fancsali képet vágott, mintha citromlével kínálnám. :lol: Majdhogynem közölte velem, hogy anyám, ezt igyad te. :wink:
Amúgy bár alszik éjjel a kincsem, csak éppen részletekben, legalább kétszer, de inkább háromszor kelt, hogy cicizhessen. És csakis mellettem hajlandó alukálni. Ha észreveszi, hogy anyu kisurrant, rögtön óbégat. Van, hogy megvár, amikor pl. megyek zuhanyozni, és amikor visszajövök, csak akkor alszik el. Fantörpikus a kölök. :D
Na persze ez nevelés kérdése, hiszen ha arra neveled a bébiket, hogy az ágyukban feküdjenek, és csak akkor veszed őket ki, ha etetés, pelusozás, és ilyenek vannak, akkor bár lehet nehezen, de azt fogják megszokni, és nem fognak külön síróórákat tartani neked, hogy mindig kézben legyenek.
Klassz, hogy úgy fest, Anna baba hamarosan hazatérhet. :wink:

Szilcsi, veszettül sajnálom, hogy ennyire külön vagytok most apával. Nem tudnál vele beszélni erről? Talán együtt kitaláltok valami megoldást, hiszen nem hinném, hogy ez bármelyikőtöknek jó lenne. Nektek most a babára kellene gondolni, mert neki (is) az a legjobb, ha béke, szeretet és főleg nyugalom veszi körül, már most, a pocidban, mert mindent amit te érzel, ő is érzi.

Zsazsó, örülök, hogy jobban van a babácskád!

Na puszó
Vendég

Gaby nagyon szepen koszonom, En is ugyanezt a boldogsagot kivanom Neked es minnel elobb!!

Athiz: hat ez lehetseges hogy ettol a bogyotol van. Szerencses vagy hogy csak es kizarolag szoptatsz, Endi baba nagyon ugyes!!! Olyan jo Veluk aludni, igaz? De hat azert meg kell huzni a hatart, en par orat alszom Vele amikor nem akar visszaaludni magatol amugy az agyaban van.

Voltunk Annanal, ma 2090 g. megetettem es bepelusoztam. Raktam fol kepeket Rola az albumba.

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, nagyon édi Annácska.
Amúgy eleinte nálunk is csak pici együttalvás volt, csak aztán szépen lassan rászokott a drágám, és most már nélkülem nem is alukál. :lol: Én sem így terveztem, de ez van.
Vendég

Sziasztok!

Bár mostanában keveset jövök, azért jelzem, hogy jövő vasárnapig nem leszek gépközelben.

Egy icipici drukkot ha kérhetek hétfőre a fagyikölkökhöz! :wink: Köszi előre is! :)

Puszi Mindenkinek! :)
angel37

Angyalka, az összes drukkom a tiétek!++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
És azért majd jelentkezz, ahogy tudsz! Nem tudsz valakivel üzizni (SMS), hogy hogyan mentek a dolgok? Akár nekem is, ha gondolod.
Vendég

Tontica
Csodaszépek a babáid!Kár,hogy az illatuk nem jön át online :D :D A szobájuk is nagyon jól sikerült!Együtt alszik a 3 gyerkőc majd??

Angyalka,Kokusz
Holnap rajtatok a világ szeme,és összes drukkja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Angyalka:Jó kikapcsot!

Én ma nem vagyok vmi jól.D.e. fájt a gyomrom,meg fulladás.Apa szt irtó sápadt voltam.Alig mert elmenni dolgozni.Na meg ugye utóbbi is.Szabad lett volna a hétvégje,múlt héten végig ügyelt,alig láttam.Erre vmi vadbarom kollégája kihúzta magát máról,így tegnap este telefonált a főnöke,hogy lesz szíves befáradni ma 12 -re.Kedd délig haza sem jön,mert hétfőn meg eredetileg is be volt osztva ügyeletbe :evil: :evil: :evil: :evil:
Na még panaszkodom kicsit.Nem volt elég a visszértágulat a szeméremtájon,erre most a fenekemen is van egy nagy.Úgy fáj! :x A jobb oldalon ülni sem tudok.

KépKép

KépKép
okr

Kriszti, de sajnálom, úgy cakumpak, jól kijutott neked is minden rosszból mostanság! De azért lassan csak rendeződnek a dolgok, és ha megszületik a babuci, talán ezek a visszeres dolgok is elmúlnak majd. Legalábbis reméljük, igaz?

Adát mikor és hol csodálhatnánk meg egy kicsit, nem tennél képet róla?

Pusz
Vendég

Athiz
Hát nagyon remélem,hogy a visszeres dolgok elmúlnak,mert ha nem 6 hét után irány az érsebészet.Ezt nem lehet sokáig tolerálni.
Képeket apa telefonjáról tudnék feltenni,de nincs itthon.Megkérem ,majd töltse fel.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Most csak gyors leszek!

Angyalnak és Kokusznak

Megahiperszuper drukkok!!!!!!

anyapoc

Hahó!

Csatlakozom Anyapochoz:

ANGYALNAK ÉS KOKUSZNAK NAGY-NAGY DRUKKHEGYSÉGEK!!!
Izgulok értetek!!!!

Athiz, na végre, hátha megvan, mi okozta a bajt. Remélem, most már nem lesz gond a tejcsivel, Endi feje édes lehetett, ahogy elutasította a tápszert. :lol:

Na tegnap este jól kikészítettem magam, a kedvenc filmem volt, aminek a betétdala szólt az esküvőnkön (na nem az Armageddon) :lol: , és szétbőgtem magam, de jólesett, már rámfért, hogy kijöjjön valahol az elmúlt hetek feszültsége. Ma egy hete, hogy nem láttam páromat, bár sokat beszélünk telefonon, de nem is tud a héten sem eljönni. Ha minden igaz, holnap estére elvonulnak a munkások, most már csak száradnia kell a falaknak és ha minden jól alakul, szombat reggel visznek haza anyuék, bevállalták apuval meg anyu barátnőjével a romeltakarítást meg a teljes lakáskipucoválást, olyan drágák!!! Párom már kikészült szegény, de bátorítjuk egymást, hogy már csak pár nap...

Kriszti basszuskám szegény! Ez a visszérdolog elég sz@rnak hangzik... Nincs rá gyógyi??? :shock: :?

Tontica, örülök, hogy jól vagytok, Anna szépen gyarapodik, akkor a héten haza is vihetitek már? :wink:

Kép
szilcsi

énisénis DRUKKKKKKKKKKK, ANGEL? KOKUSZ!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Okr!
Mikor talizunk, Te drága? :) Ha el bírok menni a főiskoláig, a 80/60-as vérnyomásommal. nem vészes, csak menni ne kelljen...
Visszér: nem tom pontosan, milyen, de majd elmagyarázod, igaz?

Szilcsikém!
Próbáltam visszaolvasni, hogy megértsem, de nem sikerült. Kérlek rágd a számba. Milyen munkája is van apának? Meddig lesz ez így??? Megéri? Ugye nem "egyedül" fogsz gyereket nevelni? :x
Hogy vagy mostanában????

Tontica!
megnéztem a kölköket! Jaaaaj... :lol: :lol: :lol: :lol:

Anyapoc!
Mi tagadás, tényleg gyors voltál.... :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?