Henus:
Mira gyönyörű. A vizslák nagyon lütyő kutyák, ki kell őket fárasztani, akkor lehet velük bírni.
Timi:
hát a boxerek se pitik.
Mit szedett szét eddig? Ismertem egy fiút, akinek fehér boxere volt, az ajtón lukat csinált, akkorát, hogy kifért rajta
. Mindent tönkretett, mindent! Egyszer lefárasztottam, elvittem a Margit-szigetre, végigfutotta a Margit-szigetet és utána elaludt. Életemben akkor láttam egyetlenegyszer nappal aludni.
A német juhászotok gyönyörű volt. Nem tudom, miért, de nekem a kutya a német juhász. Imádtam a spánielünket és ma is ha spánielt látok, akkor megőrülök, muszáj megsímogatnom, de a német juhász, az egy igazi kutya. De soha nem szeretnék tartani, mert mindegyiknek az izületei tönkremennek. Nekünk már csak olyan kutyánk lesz, ami nem fajtiszta, mert azok sokkal jobban elvannak, nem betegek annyit. Az állatorvos mondta, én ehhez ragaszkodom. Dehát még szeretnénk pici babát, tehát ha megszületik a babó, onnan is még egy jó pár év, mert a következők is meg kell nőjenek egy kicsit és csak utána szeretnénk kutyust. Addig maradnak a cicák és remélem, hogy át tudunk költözni kertes házba
.
Verna:
hát nálatok gyomlálni azért nagyobb meló lehet, mint nálunk
A mi kertünk pici
.
Nircee:
nekem mázlim van, a férjem nagyon szeret kertészkedni, tehát ha nem én csinálom meg, akkor ő áll neki
. A kertet teleültettük fűszernövényekkel, az van sövény helyett
. A rozmaringunk annyira gyönyörű, hogy lehet, hogy veszünk még, mert nagyon szép lett. Ő minden fát felismer, minden növényről tud valamit, nagyon természetbarát, sokat olvas a természetről. Ha nem mérnök lett volna, akkor biológus
. De így alakult és jobb ez így.
Mindenképpen üzenni fogok, csak üzenhetnék már!
:):)
Képzeljétek el, hogy átpakoltam a zárható bőröndbe és kiderült, hogy a zár nem működik, a férjecském rátett egy kb. 5 cm-es lakatot
:), elég viccesen néz ki
. Innen már csak az van, ha valaki kigurítja, de azért azt nem teszik meg, nem?
Jutta:
nekünk is új építésű lakásunk van, de úgy voltam vele, hogy csomó mindent fele olyan jól nem csinálnak meg, mint ahogy mi csináljuk, akkor meg minek bíznám másra? A kertben olyan gyenge volt a fű, hogy ne tudd meg. Mi helyrehoztuk, csomót dolgoztunk vele, de most nagyon szép. Ültetgetünk mindig valamit, imádom
.
Most már tényleg megyek aludni. Eddig aludtam, csak most felébredtem és gondoltam, mielőtt kikapcsolom a gépet, megnézem, miket írtatok
.
Na, sziasztok!