Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Már nem vagyunk egyedül :cry: hazajöttek az öregek :cry: olyan jó volt nélkülük :lol: elmehetnének megint :roll: mondjuk egy hónapra :mrgreen:
Már megy az ajtócsapkodás, óbégatás, jöttek gyökér hangoskodó vendégek :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Niki!

A granulátumos az cukrozott. CSipkebogyóteába tettem cukrot most, de nem csúszik, ma kapott a Ricsi granulátumost, az sem jön be :roll: bezzeg a víz, az csúszik :lol: hát ehhez szokott hozzá de majd megszereti a teát is bár nem bánnám ha maradna a vízszeretet, hányszor hallom hogy nem hajlandó meginni a vizet a gyerek. Na ezt nem akarom :?

Ha netán teázok simán megiszom a filteres teát. Nem okozott gondot, max kukorékol a Ricsi :roll: :lol: Amúgy minden reggel frappét iszok, gondolom az is koffeines valamennyire, még nem volt vele gondunk, szerencsére.
kamillatea :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: meginni :shock: a dokink anno rá akart beszélni de kiakadtam tőle :shock: soha

Majd teszel fel képeket a keresztelőről, ugye???! :wink:

Gabó!

Most te ilyeszgetsz minket??? :shock: Hoooooooool vagy??????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Halihó!

Voltunk, vettünk, megjöttünk :D
Szép cuccokat kapott Apa is, meg én is :D Van ám öröm!

Most értem haza, voltam gyalog Tescozni meg sétálni egyet, taliztam Gabóékkal, jól vannak, neki is elszállt a net, de majd elmondja, ha jön ;)

Én meg döghulla vagyok, ennem kell valamit, meg átöltözök. :D

Niki, zaklass csak :D Előre is boldog fordulót! És persze szép keresztelőt!
Barbi, Kiskarcsi hiperaktív volt ma...;)
Zsuzsa, szerencsére elment a front, remélem neked sem fáj már a fejed, meg Zoé is jobban van!
Csilla, kérünk holnap képet a manókról meg ha lehet, a pociról is, hogy mennyire nő!
Tesóka, igazi Don Juan Raicsibaba! :D
Gabó, gyere!! :D:D:D

Én is nemsoká vissza!

Kép
Kép
encu

Ja, Zsuzsa...szerintem lesz kapacitása a t.nőnek, de én legközelebb csak szerdán eszélek vele. Viszont meg tudom adni a számát, ha kell ;)

Kép
Kép
encu

Encu!

A Campónáig gyalog Tescozni??? :shock: aztaaaaaaaaaa :lol:
Hogy te mindig találkozol valakivel :lol:
Gabóról jó hogy szállítottad az infót, aggasztó volt hogy így eltűnt de akkor minden ok velük :lol:

Milyen rucit vettél???????? Legalább a színét áruld el :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vettünk egy szövetszoknyát, hosszút. Egy hosszú sztreccspólót. Ez a kettő barnás árnyalatú. (Nagyon szépek!!) Az esküvőre meg egy fekete bőszárú nadrágot és egy bordó pulcsiszerűséget, de a kettő együtt nagyon csini (mondjuk külön-külön is :D), és vettünk egy kismamaharisnyát, amiben majd elfér a pocakom.

Kimerítő volt a leírás? ;) Nagyon szép cuccok, de elkeserítően drágák a kismamaholmik.. :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
encu

Mikor is mentek esküvőre?
Majd kérünk képeket!!!!! :)

Móni a kamillateát én is utálom, de ha megvagyok fázva, életet ment. :D

Móni ti a konakiont meddig adtátok Ricsikének?
Mert azt tudom, hogyha csak szoptatok akkor adni kell neki, de ha adok majd neki esetleg 4 hótól kajcsikat, akkor már nem kell adni?

Kép
niki+baba

Niki! Okt. 6-án. Remélem lesz kép, akkor természetesen lököm:D

Kép
Kép
encu

Na, megint itten vagyok, és sehol senki ;) :D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Niki!

Ricsi 3 hónapos korától nem kapja. Két hónaposan kapott tápot kb. 2-3 hétig, akkor leáltunk vele és mikor visszatértünk a csak szopira azt mondta a dokink hogy hagyjuk el végleg. Nem értettem hogy miért, hisz kizárólagos anyatejes lett 6hós koráig, de nem adtuk neki. Mondjuk nem baj, a vigantolt is hébe-hóba adom csak :oops: kimegy afejemből :oops:
Amúgy amíg kizárólag szopik addig kell a konakion, ha már kap tápot vagy bármi mást akkor már nem kell adni.

Miért akarod elkezdeni a hozzátáplálást? :shock: Kevés a tejed?

Encu!

Csini leszel :wink: vagyis vagy :roll: csak még olyanabb leszel :wink:

A lagziba is mentek? Bulizni fog Kiskarcsi :lol:

Mára ennyi voltam, megyek aludni, fiúk már hortyognak és félek hogy a Ricsi fordul egyet és kitúr a helyemről, így is a szélén fekszem :shock: :lol:

szép álmokat!!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, a lagziba csak benézünk, mert Apa nem akar ekkora pocakos feleséggel hepajkodni ;) Dárga ember! :D:D:D:D:D

Na, megyek én is hunyni!!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Kellemes hétvégét!

Apa itthon lesz kilenc napig :D :D :D :D :D :D :D :mrgreen: szupppppppííííííííííííííííííí

Na megyek mert apa f1-zik és a Ricsi meg boldogítja, engedem nézni :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Itt vagyok!
tegnap nagytakarítottam és amikor végre leültem a gép elé írtam egy csomót és elszállt! :twisted:
Már nagyon elegem van néha a net rosszalkodásából, persze utána már nem is ültem gép elé!

Niki!
Nem izgulsz a keresztelő miatt? Mert én úgy izgultam már előtte való nap... :oops:

Móni!
Ricsi szépen ácsingózik! :lol:
De jó nektek, akkor sokáig nyüstölhetitek apát!

Encu!
tényleg nagyon szép a szerelésed. :wink:
Mi is megyünk október 20.-án esküvőre, asszem nekem is kell vennem pár holmit!

Képzeljétek kaptam autót, amolyan tanulósat, mert nekem újból bele kell jönnöm.Igaz nagyon parázok, de majd elmúlik - remélem! :shock:

TALÁLKOZÓ!
Ha gondoljátok jövőhéten szerdán vagy csütörtökön tényleg összejöhetnénk!
Melyik nap legyen?

Majd még gyüvök!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Encu, biztos szép cuccokat vettél, várjuk majd a képet :) Tegnap én is akartam venni itt a Tesco-s boltban egy poncsót, annyira szép volt, de óriási volt rám, még így pocakosan is :( Sosem gondolnak a picikre :oops:

Móni, egyébként most mi is hársfateát itatunk Szilárddal, mézzel nagyon szereti, de a kamillát én sem bírnám meginni...ja még úgy szoktuk, hogy hársfa+kamilla keverve úgy már iható, és megfázásra nagyon jó!

Gabó, örülök, hogy megvagytok :) Nekünk bármelyik nap jó, és állítólag jó idő lesz, hurrá! Jó autókázást, majd figyelünk rád :wink:

Niki, a babáról majd akkor kapsz pontos infot, ha megszületik :lol: Egyébként majd csak 8-án megyek dokihoz.

Zsuzsa, jól vagytok már?

Ja, egyszer már beszámoltam korábban az oviról, mostanra tisztázódott, hogy a kirándulásokért sem kell fizetni...alapítványi pénzből állják (oda ajánlottuk fel az 1%-ot). És most kedden viszik őket Pákozdra, hó közepén meg mennek a Planetáriumba.

Mindenkinek szép hétvégét!!!

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Barbi!

Köszi a tippet, lehet kipróbáljuk majd, egyenlőre nem hajlandó meginni a teát a Ricsi, rám köpi :shock: :lol:

Milyen jó hogy legalább a kirándulásokat állják, állhatnák a kajapénzt is :wink: :!: :roll:

Gabó!

Pikk-pakk belejösz a vezetésbe (mondom én, aki nem mer vezetni :oops: ) :wink: Milyen autókát kaptál? Tűzpiros Ferrari? :wink: Szép lányoknak ez való :wink: :lol:

Flóra már teljesen meggyógyult? Elmúlt a nóziból is a cucc?

Tali:

Bármikor lehet, ha jobban leszünk megyünk! Jelenlegi felállás szerint Ricsi még mindig tiszta takony meg köhög, nekem meg fáj a torkom :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Móni, de jó neked, hogy a párod most ilyen sokat lesz otthon :D Kicsit majd gondolom tudsz szusszanni, nem?

Nálunk Apa ma megy a jövőheti esküvő legénybúcsújára, már fél 6kor lelép...azt sem tudom, mihez kezdjek majd... :? :shock: Lehet, hogy megint bevállalok egy késői sétát, ha nem lesz rossz az idő. Ha valaki csatlakozna, örülnék :D

Gabó, köszi a bókot, nekem is nagyon tetszenek, csak hát ne lenne minden minőségi kismamaruha ilyen borzalmas árú...:(
Te hol akarsz csinicuccot venni? ;) Szeretek vásárolgatni..még akkor is, ha egy fillér nélkül indulok el..akkor nézelődök :D
És nagyon helyes a kis autód, meglátod, hamar belejössz! :D Én egyszerűen imádok vezetni!!!

Barbi! Tudod, hol láttam szép poncsókat? Az érdi C&A-ban pl, vagy a Camponaban a H&M-ben. Battán meg a piactéren, ahol a kantáros gatyót néztük, mintha ott is lenne. Elnézhetnénk ezekre a helyekre ;) :D

Zsuzsa, igen, jobban vagytok??

Niki! Gondolom készülsz már a holnapra :) Jó is ez a kis izgalom :D

Csilla! Várjuk a képeket a babókról!!!!!! :D:D:D

Kép
Kép
encu

Irigykedtek, mi :D :D :D :D :D :D

De ilyenkor sincs pihi, megy a nyüzsi :D :D :D :D :D :D

Képeket kérünk, babákról-mamákról!!!! 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, ez disznóság! Te mindig akkor érsz rá amikor mi nem :cry: Direkt :shock: :D :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Móni!
Van tejem szerencsére, elég sok. Viszont csak múlthéten is csak 100-at most meg csak 80-at hízott. Vagy lehet most már ez is elég???
Nem eszik mostanában sokat, sőőőőt. Pedig még fejni is tudok le 100-150-et, én naponta csak egyszer szoktam fejni.
Meg gondoltam, hogy megkóstoltatok vele pár bébikaját, amit már lehet 4 hós kortól, vagy ne tegyem???

Gabó!
Még nem izgulok, de ami késik nem múlik. :lol:
Viszont már nagyon várom!!!!! :D

Barbi!
Ok! Csak kíváncsi lettem volna, hogy kb. mennyi a súlya, a fej, haskörfogata.
És már nincs is sok hátra, gyorsan elrepül az a 4 hét és pár nap :wink: .

Tök jó Gabó, hogy kaptál autót. :)
Egy kis bátorság és menni fog a vezetés. :wink:

Vásárlásra, sétára mindig kapható vagyok. :wink:
Délután akár Nonó nélkül is, mert akkor már apával elboldogulnak. :)

Viszont most hiszti van. :?

Kép
niki+baba

Ja Móni, nekem azt mondta a védőnőm, hogy más doki 3 hónapos korig szokta adni a konakiont, viszont a Benedek végig szoptatás alatt. Ki érti ezt. :? :shock:

Kép
niki+baba

A Benedek állítólag egy nagyon alapos doki, anyós odavan érte!
Szerintem ha már mást is fog enni tejen kívül Nonó, ne adj neki. Azért kell adni konakiont mert a csak szopó babáknak nincs meg az az emzin a belükben ami lebontaná a valamelyik vitamint amit a konakionnal pótolunk. Nem írom hogy melyik vitamin mert tuti hülyességet írnék, nem emlékszem már rá :oops: De ha kap már mást, akár tápot is a baba akkor megérik a bele. Hű ez csúnya :roll:

Ki mikor és mivel kezdje a kiegészítést, jó téma, olyan mint a szopi :lol: sok-sok ellenkező vélemény :lol:

Szerintem érdemes utánaolvasni, a bébiételeken feltüntetett kor nem mindig jó! Bemásolom a táblázatot ami alapján etetek, persze ez nem szentírás de sok helyen így volt megadva ezért gondolom ez jó. Persze ettől bárki eltérhet, ez nekem egy mankó az etetésnél, hátha segít neked is valamiben.
És hogy mikor kezdesz el etetni kajót, a te döntése lesz úgyis, hiába mondom pl. hogy 6 hóig szopi és utána, mindenkinél alakulhat ez máshogy. Lehet hogy már a tejed tápértéke nem elég Nonónak, és kéne kiegészítés táppal de ha te jobbnak látod a gyümölcsöt, adj neki azt. Nem szeretnék vitát szítani :lol: Ez tényleg az anyuka döntése, és talán nehezebb is mint a szopi téma :roll: Talán beszéld meg a dokiddal védőnőddel ha gondolod. Sajnos tapasztalat hogy ebben aztán végkép nehéz megegyezni. Ha szépen lassan ízenként adagolod a hamit és ha valamelyikkel gáz van akkor úgyis észreveszed és kihagyod egy darabig akkor szerintem nem lehet gáz. A tejet, lisztes dolgokat egyáltalán nem ajánlom, én nagyon tartok az allergiától. Sok helyen azt olvastam hogy most lehet megalapozni a későbbi allergiamentes életet, persze ha valaki allergiás akar lenni valamire úgyis az lesz de ha egy kicsi esélye is van ezzel hogy ne legyen allergiás a Ricsi, megteszem hogy fokozatosan mindent. Ja, a sót egyáltalán nem szabad még adni, leterheli a babák vesélyét nagyon. Bár pont tegnap gondolkodtam azon, hogy a Sterimar is sós oldat, ami lecsorog a torkán a gyomrába a Ricsinek, :shock: :evil: azt meg minden orvos ajánlja :shock:

Na nem rizsázok tovább, másolok, bocsi ha valaki ezzel nem ért egyet, nekem segítség, hátha másnak is az lesz :wink:

Nem megy a másolás, majd megpróbálok valamit alakítani rajta hogy berakható legyen ide is. Ha sikerül teszem.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

hogy kell táblázatot beilleszteni? Tudja valaki, word dokumentumban van és azt nem tudom ide bemásolni :?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Oszt ugyan miért nem érsz rá? Ilyen szép időben.. :D

Niki, mit vennél? ;)

Mi most elmegyünk sütizni, mert harci amazonná válok, ha nem jutok cukorhoz... :oops: :oops: :shock: :lol:

Kép
Kép
encu

Móni!
Már takonyparádé sincs Flóra teljesen meggyógyult! :lol:
Sajna nemtom, hogyan kell táblázatot beilleszteni, pedig már én is csináltam volna ilyen ki-mikor szül, kinek- mekkora a babója stb., csak éppen béna vagyok még a táblázat készítéshez is!

Encu!
Szerintem alaposan körülnézek és valami szép csini rucit veszek amit máskorra is feltudok venni!
Persze cipőm sincs nagyon és hozzáillő kabát sem... :? No mindegy!

Barbi!
Köszi a bíztatást, majd figyeljetek rám tényleg!!! :lol:

Niki!
Neked is köszi, remélem tényleg elmúlik a vezetési parám!

Egyébként egy fiat puntot kaptam, 10éves, de még elég jó állapotban van!

Ma az anyósom megint nagyon bunkó volt, legszívesebben jól felpofoztam volna! :evil:

Akkor legyen a szerda?

Minnyá teszek fel képeket Flóráról!

Kép
gabriel79

Ezek a legújabb képek! Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
gabriel79

Gabó!

Nekem jó a szerda, ha a többieknek is :D

Jó is az a kis autó! Majd ha hallom a környékről a nyikkantgatásokat, tudni fogom, hogy te vagy ;) :D

Nagyon édes a Flóra, de az a helyzet, hogy élőben kell látni minden csöppséget!!! :D:D:D:D Hogy ezerrel kapaszkodjanak az ujjadba és megtépjék a hajad :)

Hol akarod beszerezni a csini cuccokat?
Mindtam már, hogy Apa megy legénybúcsúra és tökre ráérek? :D

Kép
Kép
encu

Seholsenki?? :shock: :roll:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Hazaértünk és kiderült, hogy a mi keresztelönkön a Dávid és a Bálint név fog elhangozni! :lol: Szóval két fiunk lesz. Megpróbáltam képeket felrakni, de hiba üzenetet dob ki mindíg. Majd legközelebb. Most megyek lefeküdni, mert nagyon húzódik a pocakom!
:roll:
rnecsi

Csilla!!! Sok-sok gratula!!! :D:D:D:D

A képeket meg le kell kicsinyíteni, akkor majd engedni fogja! Mindenképp tessék felrakni! :D

Kép
Kép
encu

Encu!
Még nemtudom hol fogom beszerezni a ruhát. :roll:
Mi kb. 4-kor megyünk sétálni, de babakocsival, mert akarom, hogy Flóra aludjon! Ha van kedved csatlakozhatsz!

Csilla!
Gratulálok a két fiúhoz!

látod Zsuzsa!Tényleg nagyon fiús ez a topik!!! :wink:

Kép
gabriel79

Aztaaaaaaaa :lol: Csilla!

Hatalmas gratula!!!!!! :wink: :wink: :wink: :D :D :D :D
Bővül a HVCS :mrgreen:
Ezek szerint akkor minden rendben, de jóóóóó :lol:
Pihizz, és ha kipihented magad próbálj megint feltenni 8)

Gabó!

Encu nagyon a nyakadba akarja varrni magát :lol: vigyázz vele :wink:

Kár hogy nem megy a táblázatfeltevés, az ötleted nagyon jó, így nyomon lehetne követni a dolgokat.

Nagyon formás Flóra, igazi bombázó :wink: Szépek vagytok! Amelyiken veled van, azon látszik igazán hogy milyen nagy lett Flóra :shock: szépen megnyúlt

Tali: akarok jönni :oops: remélem nálunk is elmúlik a cumó az orrból :evil: mert ha nem :evil: :evil: :evil: 8)

Encu!

Tudod családi program van este :wink: remélem :roll:
Aztán lehet elmegyünk kocsikázni még fürdés előtt, Ricsi imádja, és én is 8)

Süti volt?? :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jaj,Gabó, most látom, mi a terved...akkor bocsi, jó sétát :D

Kép
Kép
encu

Na most mi a bajod a sétával :lol: tesóka???? :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, szép, mondhatom..szóval ezt gondolod rólam? :D Hogy akaszkodok? :D

Családi program? De jó egyeseknek... ;)

Volt süti, el sem merem sorolni, mi mindent be nem pusztítottam :D
Egy héten egyszer rámjön ;) Vagyis dehogy rám!!! Kiskarcsira!!! :lol: :lol: 8)

Kép
Kép
encu

Tesóka, semmi bajom a sétával, csak megyek a Campiba Nikivel és asszem csak olyan 6 körül érünk vissza kb. Jönnél?? Viszünk!! :D

Kép
Kép
encu

:lol: én is csokizom, ét csokit eszem, fűűűű de fini ez is :lol:

Ricsi alszik, mikor itthon van apa, Ricsi mindig alszik, és apa meg azt hiszi hogy egész nap nem csinálok semmit mert mindig alszik a Ricsi :shock: :lol:

Pocak előtt is édességmániás voltál, vagy csak most?
Amúgy már a héten volt cukor evés :roll: hmmmm :wink:

Na fel is kelt a Ricsi

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hát ha betegek akartok lenni :?: Menjél csak, érezzétek jól magatokat :wink: jó vásárlást :wink: én meg belezöldülök :mrgreen: az irigységbe 8)
úhhhh, ha azt mondtad volna hogy megyünk a Westendbe, na akkor még sárgulnék is, azt nagyon csípem 8) jóó hely

Meg 5-6 között uzsi van a Ricsinek, ezt út közben elég nehéz lenne megoldani :roll: nekem

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, apa nem tudja megoldani? :D Ejnye, hogy neveled te az urad? ;) Egyébként én nem félek a takonykórtól, nyugodtan gyere, ha kedvedvan...a Westendig is tudom az utat ;) :D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Ja, és tényleg lett volna már ezen a héten sütinap...? :shock: :oops: :lol: Hát, akkor dupláztam, ha igaz :D

Pocak előtt is nagy sütis voltam, meg csokis, meg fagyis..meg, meg... :D Aztán a terhességem 6.-7. hónapjáig ettem összesen egy kis szelet csokit...azóta meg.. hááát :D

Kép
Kép
encu

Hát a bébidesszertet még csak-csak belapátolná a Ricsibe de megszoptatni :shock: :lol:
szopi út közben nem téma de kaját lapátolni :shock: Meg a rendszer, hogy lemegyünk a konyhába, székbe be, előke föl, elő a kaja a tányérkájába, pohár vizecske bekészítve. Ha ez nincs így meg akkor egy kicsit megzavarodik a Ricsi és lőttek a nyugis kajának. Egyenlőre most e téren én alkalmazkodom hozzá, aztán majd eljön a szenyós uti kaja is egyszer :lol:

Apa is el akart vinni minket csavizni, de kéne a pórszívó is, azt meg hova dugjam. Bemegyek egy butikba hónom alatt a gyerek meg a porszívó, keresek egy dugaljt és nyomatom ezerrel :shock: lenne közönség :D :D

Az előbb kaptam apóstól egy zacsi jégkrémet :lol: mert elrabolta apát fátvágni :lol: :lol:

Talán majd szülés után visszább megy ez a csokikényszer :wink: , nálam ez volt, aztán mára megint falok :oops: :lol:

Már csak 44 nap, alig pár nap :D Kezdek izgulni értetek, Barbiékért meg Értetek is, olyan izgi. Pelusa van már Kiskarcsinak? :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Igen, alig várom, hogy megfoghassam ezt a kis örökmozgót!

Na látom nem sok minden történt, mióta elmentem...:D LÁNYOK!! :D

Kép
Kép
encu

Ja, és tesóka, pelus még nincs... :D De ha egyszer végre erre jársz, megnézheted, hogy minden más szinte már van ;)

Kép
Kép
encu

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

:lol:

Kép
Kép
encu

Szia Tesóka!

Unatkozol hogy egyedül vagy?? Már ha egyedül vagy :lol:
Karcsi elment?

Mit vásároltatok ha szabad megtudni vagy csak csaviztatok egyet?

Végre, végre, ahogy tudunk megyünk, ok?!!!!! :wink:

Akkorát fürdött a Ricsi, olyan szupi képek vannak róla :lol: végre bevetettük a fürdetőkarikát és tök jó, de mennyi víz kell így a kádba :shock: Meg apa csinált csobogóst, beállította a zuhanyt és folyt, a Ricsi meg dugdosta alá a kacsáit :D élvezte :lol: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

HAli! :D

Igen, unatkozom...mikor hazaértm, már nem volt itthon..valamikor hajnalra várom..ki tudja milyen állapotban.. :shock: 8)
Addig meg gondolom befekszem a tv elé, legfeljebb bealszom.. :D

Végül nem vettünk semmit, nem találtunk olyat, amilyenre vágytunk.. De kajáltunk egyet a McDonaldsban..hol máshol??? Adtunk egy kicsit a mérgeknek ;)

Olyan csönd van itthon... :shock: :roll:

Kép
Kép
encu

Milyen az a fürdetőkarika? És hol maradnak a képek?????

Kép
Kép
encu

Megy a Viasaton egy olyan műsor, hogy a világ legkisebb emberei..nagyon kemény...hogy mik vannak a világon... :shock: :shock:

Merre vagytok?

Kép
Kép
encu

Tesóka!

Szombat este van, szerinted ki az a hülye aki ilyenkor babanetezik rajtunk kívül :shock: :D

A viasaton vannak jó dolgok, emberi történetek az nagyon jó, csak sosem látom :roll:

Mindjárt rakok fel két képet

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Kép

Kép

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Az a karika amiben ül. Van rajta egy vonal hogy addig szabad engedni a kádban a vizet, hát az hülye volt aki odarajzolta :shock: kint volt még a dereka is így, hát én teliraktam vízzel a kádat amíg a karika ért :lol:

Mekis kaja :D nyam-nyam éhes vagyok :oops: hú de nagyon :oops: :oops:

És mi van ha egy törpe terhes lesz, törpe magzat lesz odabent vagy normál méretű :shock: mert neki a normál hatalmas :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csönd :shock: kiváncsi leszek egy hónap mulva mit fogsz mondani :D akkor aaztán nem lesz csönd, ilyenkor jóesetben majd ott szuszog neked Kiskarcsi :wink: ha meg éppen ötperces lesz akkor üvölt majd :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?