A Benedek állítólag egy nagyon alapos doki, anyós odavan érte!
Szerintem ha már mást is fog enni tejen kívül Nonó, ne adj neki. Azért kell adni konakiont mert a csak szopó babáknak nincs meg az az emzin a belükben ami lebontaná a valamelyik vitamint amit a konakionnal pótolunk. Nem írom hogy melyik vitamin mert tuti hülyességet írnék, nem emlékszem már rá
De ha kap már mást, akár tápot is a baba akkor megérik a bele. Hű ez csúnya
Ki mikor és mivel kezdje a kiegészítést, jó téma, olyan mint a szopi
sok-sok ellenkező vélemény
Szerintem érdemes utánaolvasni, a bébiételeken feltüntetett kor nem mindig jó! Bemásolom a táblázatot ami alapján etetek, persze ez nem szentírás de sok helyen így volt megadva ezért gondolom ez jó. Persze ettől bárki eltérhet, ez nekem egy mankó az etetésnél, hátha segít neked is valamiben.
És hogy mikor kezdesz el etetni kajót, a te döntése lesz úgyis, hiába mondom pl. hogy 6 hóig szopi és utána, mindenkinél alakulhat ez máshogy. Lehet hogy már a tejed tápértéke nem elég Nonónak, és kéne kiegészítés táppal de ha te jobbnak látod a gyümölcsöt, adj neki azt. Nem szeretnék vitát szítani
Ez tényleg az anyuka döntése, és talán nehezebb is mint a szopi téma
Talán beszéld meg a dokiddal védőnőddel ha gondolod. Sajnos tapasztalat hogy ebben aztán végkép nehéz megegyezni. Ha szépen lassan ízenként adagolod a hamit és ha valamelyikkel gáz van akkor úgyis észreveszed és kihagyod egy darabig akkor szerintem nem lehet gáz. A tejet, lisztes dolgokat egyáltalán nem ajánlom, én nagyon tartok az allergiától. Sok helyen azt olvastam hogy most lehet megalapozni a későbbi allergiamentes életet, persze ha valaki allergiás akar lenni valamire úgyis az lesz de ha egy kicsi esélye is van ezzel hogy ne legyen allergiás a Ricsi, megteszem hogy fokozatosan mindent. Ja, a sót egyáltalán nem szabad még adni, leterheli a babák vesélyét nagyon. Bár pont tegnap gondolkodtam azon, hogy a Sterimar is sós oldat, ami lecsorog a torkán a gyomrába a Ricsinek,
azt meg minden orvos ajánlja
Na nem rizsázok tovább, másolok, bocsi ha valaki ezzel nem ért egyet, nekem segítség, hátha másnak is az lesz
Nem megy a másolás, majd megpróbálok valamit alakítani rajta hogy berakható legyen ide is. Ha sikerül teszem.