Sziasztok!
Nem volt billentyűzetem napokig, mert elromlott
(erős a gyanúm, hogy a kiskorú keze van a dologban...), és már elvonási tüneteim kezdtek lenni. Dühítő, hogy csak olvasni tudok, írni meg nem
De most már vadiúj billentyűzeten vandálkodok
Ranikó!
Jobban vagy?
Dió!
Szia, üdv itt
A Kaáliban jó kezekben leszel, ez tuti
Viktu!
Szia neked is
Előre drukk októberre! A mi dokink is K.P.
Sannah!
Hatszoros gratula!
Szuper!!!
Nők!
Persze hogy drukkolunk neked hétfőn!
Fanni!
Ilyen ajánlatnak nem tudok ellenállni, megpróbálom beszervezni a Dorcit is a talira
Főleg, hogy lesznek más manók is
Szerintem 3 körül mi is ott tudunk lenni, de legkésőbb 4-re
Kicsit én is izgulok, hogy miről is ismerlek meg benneteket, de akkor bízom a leszólítós csajsziban
Nálunk is vannak fejlemények, apa csütörtökön viszi a srácokat népszámlálásra, nekem meg valamikor kb. két hét múlva hsg. A pontos időpontot hétfőn telefonálja meg a dokim.
Egy kérdésem is lenne, hátha valaki tudna segíteni. Szóval ciklus közepén kell mennem uh-ra a Kaáliba. Azt beszéltük meg a dokival, hogy viszem a 3. napi hormoneredményt, apa spermaeredményét, meg a hsg eredményemet. Hormon, sperma meglesz, de a hsg csak később. Most várjak a köv. ciklusra, és csak akkor menjek uh-ra, de akkor megint elúszik egy hónap, vagy jó lesz az uh akkor is, ha már megvolt az ovuláció. Szerintetek? Igazából mit néznek ciklus közepi uh-n? Hogy volt-e tüszőérés, nem? És ha már megtörtént, az is látszik uh-n?
Iwiw-en én is vagyok, Gyurcsics Éva néven futok
Bocs a regényért, mindig f*s*m a szót, az életben sincs ez másképp