Új privát üzeneted érkezett!

25 nap :shock: maximum :shock: jaj :D

KépKépKépKép
*orsi*

Most csak kép, a többit talán holnap. :oops:

Kép

Kép

Kép
Kép
h@jni

Hajni!

Lilla,gyönyörűűű!!!!
Hasonlít Marcusra szerintem. :D

KépKépKépKép
*orsi*

Hajni, nagyon-nagyon szép ez a kislány! Mintha már 1-2 hónapos lenne, úgy néz ki. Én meg azt néztem, h hasonlít Rád!
Pihenj is, aztán várunk!!!

Orsi, 25 nap, izgi! Édik a képek a vonalzóidon!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Szeri, nekünk bevált az, amit az asztalra lehet "csiptetni", de nagyobb korában a gyerkőcnek.
Ha vki kicsinek használt ilyet, szóljon, mert azt ajánlhatnánk akor Szerinek: kis helyen elfér, könnyen szállítható, nem kell mosni az egész etetőszéket, ha kiborul vmi, szóval praktikus.
Onnantól, h stabilan ül, vannak ebben is variációk, h támasztja, meg el is alhat benne :shock: , de azokat nem ismerem.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Drága Lányok!

Vivi:D
Nagyon jó volt olvasni a soraid, Enci pedig csudaszép!!

Hajni:D
Isten hozoztt Titeket ithon! Lilla gyönyörű, szeritnem is hasonlít Rád!

Orsikám:D
Bizony, már nincs sok hátra! Helyes, hogy pihengetsz, a múltkor, mikor begörcsöltél meg is akartalak szidni, hogy ne takarítgassál így a finisben, de Áki nem hagyott rá időt...:D:D:D

Szeri:D
Hát még nem fordul, csak próbálkozik. Tekeri az egész testét meg a kis fejét oldalra, csak a keze útban van, nem tud vele mégmit kezdeni. Viszont ha segítek, attól dühös lesz..ja, kérem a férfiúi önbecsülés:D:D:D

Adri:D
Édes lehet Gabi, ahogy mindent rág! Áki is már nagyon türködi a kis kezét a szájába...most az a dilemma általában, hogy ilyenkor adjam-e neki a cummancsot, vagy elég neki a kis keze...de többnyire megolja a kérdést:D:DHa nem kell Neki a cumi, nincs az az Isten, hogy bele tudjam "kényszeríteni" :D

Marietta:D
ezerdrukkk!!!!!

Csajok, képzeljétek, sikerült szépen megfáznom. Tegnap fél6-tól fenn voltunk, 8ig sétálgattam a Fiatalúrral, a lakás meg hideg, de felöltözni nem volt időm...most megy a para, hogy el ne kapja.
Harmadikán megyünk oltásra...eléggé izgulok amiattis...

mindenkinek millió puszi

porsika

kukkkk...

köszönöm a dícséreteket. :) sztem is sok van belőle Marciból, de azért ő olyan kis csajos. :)

Lilla egy álombaba, eszik-alszik. :)
Bár éjjel volt 2 óra, h fent volt, de azóta meg szunnyog. :)

Marci jól fogadta, bár hisztis nagyon, de sztem az idő. Vannak ilyen napjai. :roll:

A kórházról csak jó tapasztalatom van, 2 év alatt rengeteg változás volt, szval amennyire rettegtem tőle annyira kedves, megértő, emberséges volt mindenki.
Ha választhattam volna szülést azt hiszem akkor sem kívánhattam volna jobbat.
Kemény volt az a 1.5 óra, de összességében sokkal jobb, mint a hosszú vajúdás.
A szülésznőm is és a dokim is a maximumot nyújtották, nem sietettek, nem volt hasbakönyöklés, oxitocin, semmi.
Csak természetesen. :wink:

Rákérdeztem erre az indításra a h-ban. :) Csak nem bírtam nyugodni. Na szval ez nem indítás, hanem kicsit megpiszkálta a méhszájat, vagyis a burokfejtés azt jelenti, h a burok és a méhszájat kicsit eltávolította egymástól. Ettől a szülés nem indul be, csak fájások lehetnek tőle.
És az indítja be a szülést. De én hálás vagyok a dokimnak, h ezt megtette, mert ez így volt tökéletes. :lol: Az meg, h fájt visszaszívom. :lol: :lol: Mihez képest. :wink:

Amint tudok jövök és olvasok vissza. :)

Kép
Kép
h@jni

Hajni: Lilla gyönyörűséges, igazi kislányos már most!!! :D Klassz, hogy ilyen gyors szülésed volt és hogy pozitívan zajlott minden.
Majd gyere még fotókkal (azokból sosem elég)!

Porsi: jobbulást! Ákosnak adhatsz Cebiont (C-vitamin), ha gondolod. Hátha nem kapná el tőled a megfázást. Én adok minden nap Balázsnak 6 cseppet.
Az oltás miatt ne izgulj, nem lesz semmi gond.

Mi holnap megyünk a 3. szurira :roll:

Orsi: mi volt a dokinál?, gyere mesélj!

Orsi, Nán-dorka: köszi az etetőszékes infókat. Ha esetleg másnak is volna valami javaslata, hogy milyen a jó és mikortól érdemes használni, akkor ossza meg velem! :wink:
szerika

aaaaaaaaaa,hat nem hiszem el,beleptem es mar mennem is kell...megy a nyuglodes...

Hajni,
Jaj de szepseges Lilla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Orulok,hoyg jo szulesed volt,akkor johet is a 3.,nem? :lol: :lol: :lol:

Vivi,
jaj remelem tudsz jonni majd tobbszor,mert kerunk am meg kepeket!!!!Nagyn szep kislanyod van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szeri,
etetoszek:nekunk Peg Perego hiper szuper van,orokoltuk szinten Sogornoektol,talan 1 evig hasznaltak :lol: Mondjuk tenyleg nagyon jo,en csak ajanlani tudom,ugyan meg mi nem hasznaljuk,de naluk sokszor etettem benne a legkisebbet.
Dontheto,osszecsukhato,nagyon stabil,van talcaja,lemoshato.
Szerintem onnantol,hoyg stabilan ul,bele lehet tenni,akar csak akkor is,ha a konyhaban teszel veszel es o nez Teged.Szoval nem csak kajahoz :wink:

na mar orditas van...majd jovok :? pusz

Kép

Kép
arwen07

Kép

amikor éppen nem puncstorták vagyunk... jelenleg is ezt csinálja, így tudok Nektek képet hozni! :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Na, túlestünk az andrológián, de nem a kórházban, hanem a Bolgárkerék utcában :lol: Úgy történt, hogy reggel 9-re mentünk a pszichológus ismerősünkhöz. Beszélgettünk a baba projectről is és megkérdezte, hova megyünk andrológiára. Mondtuk, hogy az xy-hoz. Erre megkérdezte, hogy szeretnénk-e megismerni az asszisztensét, mert hogy a doki ott is rendel. Mondtuk hogy persze. Nagyon jó fej volt a csajszi, felajánlotta, hogy ha akarjuk, ott helyben leadhatjuk a mintát, meg is nézi és akkor így holnap nem kell a kórházba mennünk, ha nincs gond. Így elvonultunk egy kis helységbe, viszonylag gyors sikeremnek köszöhetően :wink: :wink: :wink: :wink: , hamar meg is lett az anyag. :) Leadtuk és 20 perc múlva mondta is az eredményt.

Amivel nagyon elégedett volt!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Íme:

Mennyiség: 3 ml
Spermiumszám: 25 millió/ ml
80% élénk
20% közepes.

Annyira boldog vagyok!!!! :):):):):)

Sőt, a Bolgárkerék utcában van egy nőgyógyi is, akihez a pszichológus barátunkkal közösen beprotezsáltak. Különösen szakterülete a ducibb, teltebb nők teherbeesési gondjai és hát én ide tartozom. :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Ez nagyon klassz, Pinkiné!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok, csak gyors bekukk :lol:

Hajni, üdv itthon! Lilla egy kis tünemény :lol: Irigy-irigy :lol: na jó, csak egy picit :wink:

Pinkiné, gratula apa jó eredményéhez! Hajrá az új dokihoz is!

Nándorka, Dorka baba még mindig zabálnivaló! :lol:

Orsi, mindjárt Ti jöttök!!! :lol:

Marietta, mi újság Nálad? Remélem, nem jött meg és nem is fog :wink:

Megyek aludni, hulla vagyok, 400 km-t vezettem ma este...

Jó éjt,
V.
vickybabe

Sziasztok!

Ma voltam(na megint éjfél után írok...,szóval akkor tegnap) :roll: :)
a dokinál...
12-re kellett mennem,oda is értem pont délre, erre egy szép nagy kiírást találok az ajtón,hogy bocsi de ő csak 12-ig volt, és most egy gyűlésen van...No nem baj, az asszisztensnő azért megcsinálta az első CTG-t,ami jó lett és szerinte fájásokat nem is mutatott...hát nem tudom de 2-szer is úgy bekeményedett a pocakom...mondjuk tényleg nem fájt.
Aztán megkaptam az utolsó táppénzes papírokat,és átvettek szülési szabadságra.
Majdnem elfelejtettem...azzal kezdődött a nap,hogy a védőnőhöz bementünk. Az fogadott amire számítottam...leszúrás hegyek,hogy szépen fogalmazzak...kb.10 percig csak azzal volt elfoglalva,hogy én szemét,miért nem akarom vele tartani a kapcsolatot...arra is sor került,hogy megjegyezzem, nem kötelező...erre azt válaszolta elösször,hogy de az! :shock:
Aztán később mondta,hogy jaj tényleg nem kötelező vele találkozgatnom, írásban le is mondhatom,de persze célzott rá,hogy akkor Samu babának milyen rossz lesz...
Végül,nem írtam alá semmilyen papírt,mert azért Samut nézegesse csak....
(Ja meg rámijesztett,hogy korábban jön a gyerek szerinte...)

A doki után elmentünk IKEA-ba, és elösször adtuk be játszóházba Domit.:)
Jaj olyan nagy fiam van!!! :shock: :D Én úgy féltem,hogy jaj mi lesz,nehogy bántsák a nagyobbak vagy ilyesmi... de nem, Domi ahogy belépett,rohant a labdákhoz, és egyből minden kisgyereknek köszönt ,hogy: Szia Domi vagyok!:lol: Azt hittem megzabálom.:)
Mire kb. fél óra múlva visszamentünk érte,már szerzett egy kisbarátot magának.:)
De jó lenne ha járhatna oviba,sztem imádná...
:? :(

Pinkiné!

Örülök a jó hírnek!!!:)

Vicky!

Hú 400km az nem semmi..
:shock:
Szép álmokat! :lol:

Nán-Dorka!

Dorka nagyon édi,köszi a képet! Még tehetsz fel ha van időd. :D :wink:

/Hú de csuklik valaki a pocakomban...:) /

Porsika!

Gyors gyógyulást kívánok,és hogy Ákos baba ne kapja el!!!
++++++++++++++

KépKépKépKép
*orsi*

Na, alig olvastam végig az elmúlt napok termését már megy is az ordítás... :? 3 napja nem birok Gabi babával. Éjjel fél óránként fent van. Mondjátok, hogy front van, pleeeeeeeeeease :cry: :cry:

Angyalkrisz,
igen, nagyon szeretném a gyerekdoki számát. Köszönöm, előre is

Most tényleg mennem kell

Kép
Kép
adrienna

Porsi, hamar gyógyulj meg! Sztem Áki nem fogja elkapni! Ha meg is érintené, ne aggódj, nálunk is olyan enyhe lefolyású volt ez a vírus, h alig vettük észre. A legrosszabb az orrszipkas volt benne, mert akkor sírt, de amúgy végigkacarászta az egész betegséget. :lol:

Kép

Kép
nán-dorka

Adri, az én lányom is nyüszisebb volt tegnap, reménykedjünk együtt a frontban!!! :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Orsi, ennyit arról, h milyen jó, h segítenek az embernek... Ilyen védőnőt...! :twisted:
Próbálj tőle elvonatkoztatni, a lényeg, h Ti jól vagytok!! Fura ez a CTG. Azt is nézné, mennyi fájás van, de az én érzéseimtől és a később kiderült méhszájnyitottságtól függetlenül hazaküldtek volna engem a szülés előtt 3 órával. Mert a CTG-n nem látták jelét a szülésnek... :?
Mindegy, a lényeg... tudod... :wink: Én meg várom az sms-t, ha letelik az a pár nap, amíg még Zsebi koraszülöttnekl számítana! :wink: :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

úgy értem, onnantól fogva! :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Nahát, sehol senki, egész nap?
Remélem, csupa jó dolgot csináltatok ma!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Hajni, Lilla csodaszép!!!!!!!!!!! Sztem is hasonlít rád, és persze Marcusra is. :wink:

Vivinek írtam, hogy mindenkinek nagyon tetszett Enci. Azt írta, hogy hamarosan rendezi a NETET! :D

Oli 6470g, amire át kellett élnem az "Ágota" szindrómát. (apropó! Hol van Ágota? :shock: )
Szóval védőnő szerint éhezik! :x :evil: Mert csak 200gr-ot hízott 1 hónap alatt! Többet kéne aludnom, és adjak neki vitamint! :roll:
A több alváson igyekszem, meg teát iszok. És vitamint is viszek be.
De nem éhezik tudom! Annyit nevet, sokat mozog, 3× kakil egy nap, sokat pisil, hogy lenne kevés a tej! Szerinte az a baj, hogy nézelődik evés közben. :roll: De,hát nem úgy van!

NA, jól kidühöngtem magam.

Vasárnap lesz 5. hete, hogy a tv nincs itthon! Úgy jön vissza ahogy vitték, szerelő nem látta a hibát! :shock: :evil: Garancia tegnap járt le.
Monitor sz××××szik, winyo szintén!
A matrac ügyében hiába telefonáltunk, levelet kell írni. Kijönnek, fényképeznek, elmennek, és bírálnak. :roll:

Szeri, állítólag a pihenőszék, és a babahordozó is jó etetésre. Én nem tudom, mert mi így ettünk.

Kép
Kanapén, háta mögött párna.
Mikor tudott ülni, akkor vettünk etető széket, és valszeg az lesz Olinak is.
De szerelmes vagyok egy ilyenbe:

Kép

Együtt nő a gyerekkel, és még iskolásan is használható. :lol:
De ez csak álom marad.

Adri, a tejcsis babák, se fogadnak el mindjárt mindent. A hozátápi pedig országonként változó. Van ahol gabonával, máshol zöldséggel, míg nálunk gyümivel kezdik. Sztem, ha nem okozott valamilyen allergiás tünetet a kicsinek semmi, akkor nyugodtan próbálkozz a krumplival esetleg.
Nálunk Lilla nyelte az almát, a párom szerint azért, mert én is imádom a gyümit. :lol: Szóval, ha van valami, amit várandóság alatt szerettél/kívántál, és a korosztályának megfelelő, azt is próbálhatod. 8ez csak házi megfigyelés 8) )

Marietta, rémlett a 26. mint dátum, ezért kérdeztem. Mi újság?

Orsi: :(

Pinkiné! Kép

Megyek Kép

KépKép
KépKép
fioona

Még a negatív kilókról. Nem olyan fényes ám a helyzet, mint hallatszik Szeri!
Mert épp, hogy egy felsőm se jön rám, mindennek ellenére. :x
(inkább csipőből és combról ment le, bár mindig is ezekkell volt bajom :shock: )
Most vettem 2 felsőt, de azért ezeket, és azért kettőt, mert csak ennyi, és ezek voltak amik jók voltak rám! :evil:
Szóval ezt csak a mérleg mutatja, a tükőr nem.

(olyan negatív lettem, remélem nem ragad rátok)

KépKép
KépKép
fioona

Kicsi Dorkának: Kép

KépKép
KépKép
fioona

hali csajok!

Csak gyors megint mert rohanok melózni! Ebből áll az életem!! :?

Vivi,Hajni!

Tüneményesek a kiscsajok!!!!!! irigy értük és persze a többi babóért is!

Helyzetjelentés!

Tegnap megjött! Nagy csalódásunkra mert azt hittük babás vagyok! Majd leírom miért gondoltuk(még a párom is) Csak most nincs rá idő!!!!
Mától clostit szedem,kedden pedig rohanás a klinikára a szurikért. Puregon fogok még mellé kapni! Mintegy mellékesen közölték hogy 40.000ft a szuri!!!!! :shock: Na jó számítottam rá! Csak felháborítónak tartom mert mi van azokkal akik nem tudják megfizetni azok mondjanak le a babáról????? Úgyhogy jövő héten szurizás és az utána levő héten pedig inszem!!!!!!!!!!! Már nagyon izgulok!! De sokkal többet kedden fogok megtudni!!
Köszönöm a drukkokat!

Fioona!
Nagyon meghatódtam hogy a két gyermeked mellett és a gondok mellett így emlékszel az "én" dátumomra.

Puszi mindenkinek!!

Ja egy kérés!

Lenne egy kép amit szeretnék feltenni avatarnak. De akármit csinálok nem birom annyira lekicsinyíteni hogy jó legyen! Tud vki segíteni ez ügyben??? Előre is köszi!!!

PusziK!
csipcsab

Istenem, olyan jó ötlet az, h legyen egy védőnő, aki segít. És ehhez képest, nem esik jól ezt mondani, de akkor a legjobb, ha messze elkerül.
Az én védőnőm jó fej olyan szempontból, h azt mondta, mikor kérdésére nemigen tudtam megmondani, hány kiló épp a gyerek, h van más anyuka is, aki a hurkákon nézi a gyarapodást. Én ugyan nem azon néztem, hanem láttam, h jól van és kész, de ez legalább azt mutatja, h hajlandó tanulni az anyukáktól és elfogadó. Mondjuk alig találkozunk, megbeszéltük, h hívom, ha van vmi, az oltást meg itthon kapja dr bácsitól a leánykám.

Kép

Kép
nán-dorka

szia Marietta! avatarral én is így jártam, sajnoas nem tudok segíteni

Kép

Kép
nán-dorka

Hahó, csak beugrottam. Gabi baba hipernyüszi, dehát ilyen időben nem is csoda. Szóval majd jövök, amint tudok

Kép
Kép
adrienna

A Nap ma nem ér rá sütni, de máris jön a helyettesítés :D :

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Hú Nándorka, Fioona, milyen édik ezek a képek!!!!!!!!! :lol: Még, még, méééééééég!!!!!

Marietta, nem semmi a 40.000 Ft, én is felháborítónak tartom, hogy nem támogatják az inszemet, mintha luxus dolog lenne, hogy valaki gyereket szeretne... A lényeg, hogy elindult a babás ciklusod!!!!!!!!! :wink:

Orsi, a 400 km-t részben a "nemes cél" érdekében vállaltam be, most valamikor van félidő
A hétvégére szép napos idő lesz, úgyhogy nagyon szép hétvégét Nektek!

Képeket nem felejtettem ám el, csak még a páromra vár a dolog...
vickybabe

Fio, küldtem privit. Azért írom ide, mert nem tudom, végül sikerült-e elküldenem.

Viki, köszönjük a bókot. Lehet, h küldök priviben is képet.
(Kéne már galériát is csinálni ,de nem bírom rászánni maagm. Mit javasoltok, hol csináljak? Olyat kéne ,ahol nagyon egyszerű megcsinálni és csak annak mutatom meg, akinek akarom.)

Kösz, nagyon szép 7végét Neked is!

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

sziasztok, hogy kihalt a topic! Fönt vannak a szicíliás képek neten, priviben küldöm majd a linket!

Nándorka, köszi a képeket, galériát a babaszoba.hu-n is tudsz pl. csinálni.

pussz
V.
vickybabe

Azám, írjatok legalább egy picit! :wink:

Várom, Viki, a linket!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok. :)

Vicky:
nagyon jók a képek, szépek vagytok. :)

Marietta: 40.000??? ez igen. De a lényeg, h hamarosan érted izgulhatunk. :)

Nándorka:
nagyon édes Dorka. :)

Jelentem elmúlt a féltékenység. :lol:
Bár ha az volt. Találtam a szájában aftát, kenegettem, az begógyult és azóta Marci is olyan, mint előtte. :wink:
Lillát imádja, mindig nézegeti, h olyan szép, olyan aranyos.
Meg simizi, puszilgatja.
Sztem elfogadta a helyzetet.
Ma elvisszük apukával délután valahova. ( Pláza, Meki, séta, fagyi-amit választ. ). Addig anyum lesz Lillával. 8)

Csajok, pár kérdés: :oops:
-fürödni mikor lehet? 6 hetes kontroll után vagy ha már nem vérzek?
-ma leesett a köldökcsonk. Meddig kell még alkohollal és hintőporral kenni?
-mikor vittétek ki elsőzör sétálni a babákat?
-mennyit kell ennie egy 1 hetes babának?

Lilla 3 óránként eszik 80 ml-t, de van, h előbb is enne, de valahogy kihúzzuk. Marci 6 hetesen evett ennyit. :shock: :shock:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Na megint csak gyorsan :lol:

Hajni,
kerunk kepet!!!
Szerintem vard meg a 6 hetes kontrollt,a fertozesek miatt,tudod nehogy legyen vmi.Mert a mehszaj ha meg nem zarodott be rendesen,akkor felmehet vmi baci.Ahhoz meg kell a 6 het allitolag.
Koldokcsonk leeses utan nekem azt mondtak,hogy csak alkohollal kell kenegetni,hintopor mar nem.Meg addig kentem,amig nem volt mar benne semmi,de nekunk nem verzett meg ilyesmi,szoval nem sokaig alkoloztam mar utana.
En 2 hetesen vittem eloszor setalni,de akkor fel orat,aztan kb masnaptol mar egy orat,es utana meg mar siman 2-3 orat.
Eves:hat a 80 az nem keves :lol: :lol: jo evo a csajszid :lol: de ezek szerint van tejcid :wink:
Szerintem nincs ilyen,hoyg mennyit kell ennie,hisz minden baba mas.Minden kajat mersz?mindig ennyit eszik?Mert lehet,hoyg neha kevesebbet,neha tobbet.Meg aztan az is lehet,hoyg ezen aheten tobbet eszik,jovo heten meg majd kevesebbet. :wink:

Nandorka,
http://kep.tar.hu/
nekunk itt van keptarunk,tudsz olyat,hoyg privat legyen a mappa,akkor azoknak,akiket ismersz emailcimmel engedelyezed a megnezest.De majd nezd meg,olvasd el,sztem nem bonyolult,en csinaltam a mienket,es nem vagyok egy szamitogep guru :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon edi Dorka baba,megzabalom!Olyan puszilgatnivalo a pofijaaaaaaaaaaaaaaa!

Vendegekjonnek nemsokara,azert rohanok megint.
Kepzeljetek epitkezni fogunk,ugy dontottunk.Szovalmost teleknezes ezerrel.Mar van egy,ami nagyon tetszik....kiderul,hoyg minden okes e vele...

Marietta,
nem semmi ez az osszeg...nagyon drukkolok,hogy bekoltozzon a mano!gyere es adj hirt mindenrol!!!!!

Fioona,
szerintem s az szamit,hogy Te milyennek latod a gyereket!!Nem az amit a merleg mutat!!!
Nem tudom nalunk mennyi lesz a havi gyarapodas,de most nagyon lelassult nekunk is....ezen a heten meg nem is hizott...majd holnap merem,kivancsi vagyok....de kivancsisagbol mertem a szopikat es van tej!!!hajjjaj!na de erzem is....nem lenne taplalo?perzse en is agyalok...de latom Attin,hoyg kiralyul van!egyfolytaban mosolyog,napkozben is alszik mostansag,es ejjel is 8 orat alszik....szoval ha ehes lenne,sztem nem igy viselkedne....ugyhogy szerintem is Olit nezd es kesz!Persze nehez kizarni a korulmenyeket...nekem ne mondd......

Orsi,
nemsokara eljon a Ti idotok!De jooooooooooooooooooo!!!!!!!
Nagyon drukkolok!!!!!A kesz szobarol nem is tettel be kepet :roll:

Pinkine,
gartula a kisfickokhoz!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Hajraaaaaaa!

Porsi,
jobban vagy mar?

Teszek fel Attirol kepet,aztan meg tessek sokat irni es az eltunteknek is jelentkezni,mert olvasni akarok,mire ujra jovok :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép

pusziiiiiiiiiii

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat! Igérem minden infót megosztok veletek. Kedden megyek be a klinikára a szurikért. Péntektől pedig már szedem a gyógyszert. Ma egész nap fáj a gyomrom. Már arra is gondoltam hogy a sok hülye gyógyszertől. Már olyan régóta gyógyszereznek engem.
De remélem mostmár nem sokáig. :wink:
Annyira izgulok már most hogy mi lesz hogy lesz!!!!!!!!

Jó éjt mindenkinek!

Egyébként mi van veletek csajok úgy elvagytok tünve!!!
csipcsab

Sziasztok!

Nán-Dorka!

Jaj de jó ez a kép!! Kis napocska baba. :lol:

Arwen!

Atti de édes! Olyan kis fotogén,de tényleg! A narancsos ruciban pedig nagyon vagesz!:)

Még nem tettem be képet a kész szobáról...mert még nincs kész... :shock: :oops: :lol:
Apa holnap szabin lesz,remélem segít egy kicsit és el is készülünk a szobával is.:)

Hajni!

Örülök,hogy Marcus, újra a régi!:)
Lilláról pedig kérünk még képet!:) Jöhet Marciról is!
A sétát illetően,sztem,ha nem viszed nagy közösségbe, akkor már 1-2 hetesen kilehet vinni a levegőre.
Én az erkélyre biztos kiviszem majd Samut, már 1 hetesen is...bár ez az időjárástól is függ.

Marietta!
Továbbra is drukkolok nagyon!

Vicky!

Én is megnézem mindjárt a képeket.:)

Rólunk: Velünk semmi különös nincs. Fájások ritkán vannak,de igazából nem is fáj,csak keményedik a pocak. Valamint egész nap álmos vagyok.....

Sok puszi mindenkinek!

KépKépKépKép
*orsi*

jaja majdnem elfelejtettem..
3 hós kor körül van ilyen,hogy kicsit visszaesik a gyerkőcök gyarapodása.
Dominál én is jól megijedtem és elkezdtem neki babakaját adni(gyümiket ilyesmit)...de nem kellett volna,mert ez is hozzá vezetett a tejci csökkenéshez...

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

olvasni mindig jövök aztán az írás elmarad.
jól vagyunk Ricsi beteg náthás és hát náluk ez halálos!

Marietta ha ennyi gyógyszert eszel szerintem vegyél zabkorpát én mindig azt eszem ha muszály gyógyszert szedni (joghurtba teszem és szerintem még finom is) jót tesz a gyomornak.

Hajni már kaptál választ a kérdéseidre így csak annyi nekem azt mondta avédőnő hogy a köldököt addig kell ápolni amíg olyan nem lesz mint a miénk.

Bridzsi

Kép
esztora

Vicky!

Biztos én vagyok a vaksi, de nem találom a képeket ...

Esztora!

Párodnak jobbulást!

KépKépKépKép
*orsi*

Ó, most nekem is elszállt, ammit írtam! Mi lesz, ha egy csapkodó kismanóval az ölemben írok?? (Most ezt teljesen egyedül sikerült :) , vmi billentyűket lenyomtam. )

Marietta, nekem is összeszorul a gyomrom, ha elképzelem, miylen izgi lehet most Neked. Reméljük, nemsokára már nagyon meg kell válogatni a gyógyszereket, h mit kaphatsz be... :wink:

Hajni, én ritkítottam a köldökkezelést, mikor már leesett és szép lett, egy idő után már csak pirosas volt, aztán már abbahagytam, mert teljesen szép volt. Azért még pár hetet ez igénybe vett, úgy emlékszem.
Sétálni fokozatosan vittem, sztem 2-3 hetes korában. Kívánom, h szép idő maradjon a kedvetekért még jópár hétig!!
Nem tudom, mennyit kel ennie, de úgy látom, nincs gond! :wink: Ha jóízűeket eszik, és jól érzi magát, az a lényeg! Nálunk ilyenkor még 2 óránként evett, aztán mostanra ez csökkent.
6 hetes kontrollt megvárnám, nekem érdekesen hullámzó volt a dolog, pl. 1 hetesen hófehér ruhában mentem el vhová, aztán pár hét múlva azért ezt nem mertem volna megtenni... És azt gondolom, h amiatt fontos ez, amit Arwen is írt.

Atti gyönyörű! Olyan nagyfiús, Istenem!
Kösz az infót képtárról, meg fogom nézni!

Orsi, most már inkább Apa csinálja azt a szobát, jó? :wink: Én most olvastam a Négyszögletű kerek erdőben a Szörnyeteg Lajos álmos c. történetet. Ismered? Ha vmikor, akor most igaz Rád ez: ha álmos vagy, aludj! Igazán mindjárt itt van az az idő, amikor vki más mondja meg Neked, mikor aludj. De jó lesz! Várjuk a picibabát!
(Hű, az enyémet sétáltatják kint, de úgy hallom, panaszkodik. Csatasorba állok! :wink: )

Kép

Kép
nán-dorka

"kicsit" depis vagyok most..előre is bocsi...

...hááát az tök jó lett volna ha apa segít...de eszébe sem jutott...mikor szóba hoztam még én lettem leizélve,hogy 5 éve úgyse dolgozom és hogy ő milyen nagyon fáradt. :shock: :evil: :cry:

Egyrészt, 5 éve nem is ismer, mert csak 4, másrészt pedig, nem kértem tőle sokat szerintem...
Nem mellékesen az új munkahelye nem egy strapás hely, mert az egyik héten 4 szabadnapja is van, a másikon 2.

Regel nyafogott,hogy sült krumplit akar enni...jó mondom csináűlok,csak légyszi mosd el a tepsit. Na erre jött a fenti válasz,hogy én úgy sem dolgozom....stb.

(a gyerek nevelés ugye tök egyszerű és csupa szórakozás,meg falat sem festettem ugyebár (családoknál) 32 hetes terhesen is,hogy majd leszakadt a hátam, meg mindíg van valami amit alkotok és próbálom eladni a neten...de én nem dolgozom... :?

Megígérte,hogy elmegyünk az ikeába..(egész nap a 4 fal között vagyunk Domival) Erre a drága hugicája kitalálta,hogy érte el kell menni egy órával elöbb,mert félreértette az időpontot...
Mi lett ebből a végén? Itthon lettünk hagyva,mert a hugica ne várjon fél órát amíg elkészülünk... :( :( :evil:

Én meg azóta bőgök...fél 4 óta...elegem van...

Bocs csajok tényleg,de muszáj kiírnom,mert nem tudok kivel beszélni erről....

KépKépKépKép
*orsi*

és ugye Domi is csalódott,mert meg volt neki ígérve a játszóház....

annyira..ááá. na mindegy befejeztem...

KépKépKépKép
*orsi*

Jaj, Orsi, nagyon sajnálom, h ilyen nem jól vagy!
Nem nagyon tudok mit mondani, mert nem ismerem a párodat, de ha esetleg ez egy picike vigaszt nyújthat, nekem is voltak hasonló mélypontjaim, és bizony néha azt éreztem, h mintha a második gyerkőc már nem lenne uaz a csoda az apuka számára, h uolyan áhítattal várná. És ezt most enyhén fogalmaztam, visszatekintve nem kavar már úgy fel, de tudom, voltam párszor jó dühös és szomorú.
De mióta megvan a picúr, nem voltak hasonló rossz érzéseim - hátha Nálatok is így lesz!
És nyugodtan írd ki magadból!

Kép

Kép
nán-dorka

És Orsi, írj mihamarabb, remélem, jobb lett azóta a helyzet!
Miket alkotsz és árulsz a neten? Van vmi link?

Képzeljétek, a kislányom kakija olyan furi volt. Volt benne pár kocsonyás jellegű rózsaszín darabka. Úgy aggódom. Hője 37.6 fenékben, szóval ez hőemelkedés. Orvossal még nem sikerült beszélnem, de amúgy jól van a csajszi.

Kép

Kép
nán-dorka

Csak Dorkának van időm. 37.6 popsiba nem hőemelkdés. Abból levonsz 4-5 tizedet, akkor 37.1-37.2. Hőemelkedés 37.5 fölött van. A folt: nem ettél több tejes cuccot mostanában? Vagy valami allergizálót?

Derukkolok, hogy csak vaklárma legyen! +++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Orsi, nem tudok mit mondani. Ez elég gatyán hangzik. :(
Azért remélm én is, hogy a hormonok durvítják. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Nán-Dorka, Fioona!
Köszi ,hogy írtatok! Tényleg jól esik! Már jobban vagyok egyébként, csak a szemeim vannak bedagadva (nagyon jól nézek ki :) ) meg kicsit fáj a pocakom,de ledőlök és elmúlik remélem.
Apa nem rég ért haza...fél 11-kor...találkozott ezzel azzal és ahogy ő fogalmazott elszaladt az idő...mindegy nem idegesítem magam tovább. Próbálok pozitívan hozzá állni a dolgokhoz....talán majd, ahogy nálatok is volt Nán-Dorka, a baba születése után jobb lesz a helyzet.
Egyébként nagyon jól megfogalmaztad,ugyanezt érzem,hogy a második gyerek neki nem olyan fontos...és engem sem óv mindentől,nem olyan figyelmes,mint amikor Domit hordtam a pocakban...Pl nekem kell szólni,hogy Samu baba szeretné ha megsimizné egy kicsit. (Ugyanis amikor meghallja apa hangját egyből mocorogni kezd....)

Jó éjt!

KépKépKépKép
*orsi*

De önző vagyok... :oops:

Remélem Dorka babának nincs semmi baja!
+++++++++++++++++++++

KépKépKépKép
*orsi*

Dorka mi a helyzet?

Vettek már le valamelyikőtöknek anyajegyet? :?

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Dorka:
jobbulást a pici lánynak. Voltatok dokinál?

Orsi:
én sem tudok mit írni. :(
Remélem ha megszületik Samu baba jobb lesz a helyzet. :?

Csajok, ma megmértem Lillát.
3050 g. :shock: :shock: :shock: 2780-al született, 1 hete 2680-al jöttünk haza. :roll:
Holnap jön a védőnő remélem nem dorombol le, h sokat hízik. De annyit eszik. :oops: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

iszonyat náthásak vagyunk (Ricsi és én) ma van a csúcs nap komolyan ömlik az orrom.szerencsére ennyiben ki is merül a betegség.

megyünk járókát venni mert jó ez a pihenőszék de nem tud benne forogni és én látom hogy szeretne.majd ha ülni is lehet már elővesszük megint.
kitettem a játszószönyegre és nagyon élvezte csak hát a macska miatt nem tehetem a földre folyton.

Fio még nem vettek le nekem anyajegyet,így nem tudok segíteni.

Bridzsi

Kép
esztora

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?