Sziasztok!
Hajni, Lilla csodaszép!!!!!!!!!!! Sztem is hasonlít rád, és persze Marcusra is.
Vivinek írtam, hogy mindenkinek nagyon tetszett Enci. Azt írta, hogy hamarosan rendezi a NETET!
Oli 6470g, amire át kellett élnem az "Ágota" szindrómát. (apropó! Hol van Ágota?
)
Szóval védőnő szerint éhezik!
Mert csak 200gr-ot hízott 1 hónap alatt! Többet kéne aludnom, és adjak neki vitamint!
A több alváson igyekszem, meg teát iszok. És vitamint is viszek be.
De nem éhezik tudom! Annyit nevet, sokat mozog, 3× kakil egy nap, sokat pisil, hogy lenne kevés a tej! Szerinte az a baj, hogy nézelődik evés közben.
De,hát nem úgy van!
NA, jól kidühöngtem magam.
Vasárnap lesz 5. hete, hogy a tv nincs itthon! Úgy jön vissza ahogy vitték, szerelő nem látta a hibát!
Garancia tegnap járt le.
Monitor sz××××szik, winyo szintén!
A matrac ügyében hiába telefonáltunk, levelet kell írni. Kijönnek, fényképeznek, elmennek, és bírálnak.
Szeri, állítólag a pihenőszék, és a babahordozó is jó etetésre. Én nem tudom, mert mi így ettünk.
Kanapén, háta mögött párna.
Mikor tudott ülni, akkor vettünk etető széket, és valszeg az lesz Olinak is.
De szerelmes vagyok egy ilyenbe:
Együtt nő a gyerekkel, és még iskolásan is használható.
De ez csak álom marad.
Adri, a tejcsis babák, se fogadnak el mindjárt mindent. A hozátápi pedig országonként változó. Van ahol gabonával, máshol zöldséggel, míg nálunk gyümivel kezdik. Sztem, ha nem okozott valamilyen allergiás tünetet a kicsinek semmi, akkor nyugodtan próbálkozz a krumplival esetleg.
Nálunk Lilla nyelte az almát, a párom szerint azért, mert én is imádom a gyümit.
Szóval, ha van valami, amit várandóság alatt szerettél/kívántál, és a korosztályának megfelelő, azt is próbálhatod. 8ez csak házi megfigyelés
)
Marietta, rémlett a 26. mint dátum, ezért kérdeztem. Mi újság?
Orsi:
Pinkiné!
Megyek