Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Néhány órája van itthon a gépünk végre, úgyhogy mindjárt rákattantam a netre. Sajnos (illetve nem sajnos, mert rohanok Rolihoz :) ) most nincs időm visszaolvasni, de meg fogok próbálkozni "bevenni" az elmúlt 2 hét termését. Addig is csak annyi, hogy írtam a blogba összefogalót, mi történt az elmúlt 2 hétben - legalábbis kb.

Majd jövök még! De jó itt újra :)

Tündi
tündi30

Tündi
annyira megörültem, mikor láttam, hogy tiéd az utolsó bejegyzés a topicban. :lol: Jó hogy megint tudsz jönni.
Elolvastam a mai bejegyzésed.
Szívből kívánom, hogy hamarosan meglássátok az alagút végén a fényt. Sok-sok kitartást és erőt. A sok nehézség mellett nagyon jól hangzik hogy Roli szépen hízik és már hurkái is vannak. :wink:

Maci
örülök, hogy minden rendben volt a dokinál. :lol:

Andy
mielőbbi gyógyulást kívánok Daninak!!!!!!

Unique
majd csak elmúlik már ez a rosszullétes szakasz. tudom, még jópár hétig is eltarthat. :( de a végcél lebegjen a szemed előtt. a rossz hangulatra még ez a fránya borult idő is rátesz egy lapáttal. pedig tegnap még hétágra sütött a nap, nekem máris hiányzik.

Fleur
biztos írtad tavaly a sérvet, de már elfelejtettem. :oops: az ismeretségi körben az elmúlt hónapban két ismerős is átesett ezen a műtéten. az egyikük egy 25(!) éves lány.
Lilla hogy van? Kitartást a hasfájós időszakokhoz. Egyszer ez is elmúlik.

Évi
jókat mosolygok Dóri beszólásain! Igen házi elkészült (mégha nem is az összes :oops: ) kaptunk újat. de legalább most olyan részt vettünk, amit én is elég jól tudok. végre tőlem kérdezett a padtársam és nem én tőle. :oops: büszke voltam magamra. :D :oops:

Kép

Kép
syrynx

Tündi!

Végigolvastam az összefoglalót!

Nem is tudom, mit írjak! Hihetetlen sok erő van Bennetek! Persze, az ember a gyerekéért mindenre képes, de engem ez a kis "ekcéma" is nagyon taccsra tud néha vágni!

Sajnálom, hogy Roli ismét rosszabbul van!

Annak viszont örülök, hogy tudtátok a főorvossal tisztázni a dolgokat és tejcsit is vihetsz be neki!

Kívánok Nektek további sok-sok erőt és hogy hasson végre a bogyó és kicsit megnyugodhassatok végre!

kacsa14

Syry!

Te mit tanulsz?

kacsa14

Nagyon köszönjük mindenkinek a névnapi köszöntéseket, olyan aranyosak vagytok!!! :)

És jutalmul a pocifotó! :twisted: :D

Kép

Kép
Kép
norwell

Upsz, mekkora... :shock: :oops: Boccccccs... :wink:

Kép
Kép
norwell

Jó reggelt!

Hétfőn hoztunk el az új matracunkat. Nagyon jó, azt leszámítva, hogy az ágykeret kicsit szélesebb, 3 cm-vel. :? Kocsiba bepakolás közben kishíján kirabolták a páromat, de ügyesebb volt. Szerencsére!

Pupy
Elég rosszul áll a babatémához a főnököd. Nem tudom, az enyém, hogy fog reagálni, de igazából nem érdekel
Nem adott fizuemelést, akkor elmegyek babázni. Jó befektetés. :D

Heni
Lassan gyógyulgat a fránya herpeszem. 2 éve nem jött ki rajtam, erre tessék... pont most. Rúgja meg a ló...

Syry
Már el is kezdted a számítógépes tanfolyamot? Nagyon ügyi vagy!

Norwell
Csini pocid van!
Vendég

Norwel!

Jóóó a gyerök az üvegajtó mögött. :D :D

Jmaci, Panka!

Azért az én helyzetem egy picikét más mint a tiétek. Nem is magyaráznám miért nehéz néha nemcsak ebbe hanem más topikba írni. Vagy úgy egyáltalán gyerektémáva, vagy nem gyerektémával foglalkozni. Aki nincs ebben a helyzetben az ezt nem tudja. Szerencsére.
Azért köszönöm az invitálást. :)
Ja és azért depis nem vagyok, csak belefáradt.

Juca!
Köszi-köszi. :wink:
Vendég

Szheni!

Én már eldönteni nem tudom mi jó nekem.
Neked nagyon sok sikert az októberi lombikhoz!!!!!!!!!
Vendég

Norwell!

Szép nagy poci!!!

Kende tényleg jó az üvegajtó mögött!!! :lol:

Maci!

Mi 40+1-nél vettünkmagunknak új matracot, aztán 1,5 hete tettük be az ágyba, az meg 3 cm-val szélesebb, mint a keret, de bepréseltük! :)
---

Nekem meg reggel Timcsa bábjátékot adott elő: az egérkéjét emelgette + mozgatta az ágyban fekve, pont úgy, hogy a rácsvédőtől a gyerek nem látszott, csak az egérke, ahogy ugrál. Le akartam fotózni, de mire odaértem, rájött, hogy éhes és abbahagyta és inkább ordított.

kacsa14

Junko
Legutóbb nagyon ráértem éjszakás melóban és visszaolvasgattam tavalyi és még előtti "eseményekbe". Olvastalak téged is... Annyira megérdemelnél már egy babót!
Nagyon szorítok, hogy végre sikerrel járjatok!

Kacsa
Az a 3 cm pont jó lenne nekünk. :D
A miénk is belefér, csak kicsit hülyén néz ki, ráadásul kicsivel alacsonyabb, mint az előző matrac. De majd kiokoskodunk valamit. :)
Timcsa bábjátékát megnéztem volna. :D
Vendég

Sziasztok!

Heni!
Sokat gondolkodtam ezen az elengedjük a babánkat dolgon tegnap, és azt hiszem,h. én ezen már túl vagyok. Persze minden nap gondolok a picire, de már nem úgy,h. úristen miért nincs itt, miért büntetsz, hanem úgy,h. nekem van egy első babám ott fönt. És szerintem bárki aki veszített már el babát mindig gondolni fog rá.

Kacsa!
Tudod tök érdekes dolog,mert engem alapból nagyon érdekel az ezotéria, meg az ilyen kézzel nem megfogható dolgok, lásd reikis lvagyok. Azt az energiát sem látom, bár igaz,h. érzem. :lol: De valahogy a természetgyógyásszal van egy pici fenntartásom. PL. Laci is elment az allergiája miatt, és hazatért kb. 50ezerrel kevesebbel. Ennyi volt a sok csodaszer és vitamin, plusz a hálapíz. :evil: És azóta is allergiás, bár most sokkal jobban van az aloes cuccoktól. Nekünk erre nincs, és ha lenne akkor sem ide dobnám ki. Ennyi! De pl. tavaly mielőtt terhes lettem márciusban voltunk Lac egyik barátjánál biorezonancián. És ott azt mérték ki nekem a géppel,h. kevés a progim. És megkezelték, én ebből semmit nem éreztem, viszont egy hónap múlva baba volt a pocimban. Tehát nem mondom,h. nem hiszek ebben, sőt lehet,h. fel is fogjuk őt keresni.

Tündi!
Jó,h. újra itt. :lol: Írtam a blogodba.

Syry!
Milyen suliba jársz?

Norwell!
Dejó,h. tettél fel pociképet. :lol: Nagyon szép!! Énisénisénis!! :evil: :lol:

Maci!
Ő egy 39 éves nő, akinek van egy tök jó fej férje, de ő emellett viszonyt folytat (legalábbis úgy tűnik) az irodaház 60 éves vezetőjével. És volt valami balesete, ami miatt a nyakát megműtötték,mert sérvet kapott, és ő erre hivatkozik,h. nem tudna kihordani egy gyereket. Vagy csak nem akar.. :evil: De ez már az ő magánélete. 3-an vagyunk csajok rajta kívül, és az egyik kolléganőm már 2 gyerekes anyuka, a másik 30 éves és erősen benne vannak ők is a babaprojektben, úgyhogy előbb utóbb érzékeny búcsút :evil: kell vennie tőlünk. Amúgy sajnálom,h. nincs gyereke,mert mikor nevelésről beszélgetünk nagyon jók a meglátásai.

Kép
Vendég

Maci!

A mienk meg magasabb és keményebb! Bé 1 hét után már nem úgy ébredek, mint akin átment egy csorda elefánt, de ha ráülök, még mindig meglepődök.

kacsa14

Pupy
Nem semmi.... Zűrös élete van... Ha nem akar szülni, akkor miért nem próbálnak örökbefogadni?
Ha babás leszel, nem rúghat ki. Kivéve, ha felrúgod. :D

Kacsa
Valami hasonló az élmény nálunk is. :) A párom alig 110 kg, mikor befeküdt az ágyba, mindig mellégurultam a gödörbe. Most nem volt ilyen. :) Még mindig furcsa egy kicsit, de nagyon jó.
Ami pénzért vettük, ez a minimum. :)
Vendég

Sziasztok!
ha már matrac a téma: mi múlt héten voltunk nézni. A keretet Apa csinálja, úgyhogy remélem nálunk nem lesz ilyen magasság különbség.

Junko
hogy te miket észre nem veszel! :lol:

Norwell
már szép tekintélyes a pocid! :wink:

Pupy
számítógépezés. (webtervezés.) izgi lesz. egyenlőre ismétlünk:word,excel, power. minimális rendszergazdai dolgokat is vettünk. de abból nem sokat értettem. áprilisig tart. flash, dreamweawer, meg ilyeneket fogunk tanulni. remélem bírni fogom.
amúgy gyógyulgatsz már. ha jól emlékszem azt írtad betegség miatt nem mész dolgozni. legalább többet tudsz írni ide. :wink:

a héten beszéltem egy barátnőmmel. októberben lesz 2 éves a kislánya. lett volna kistesó, de sajnos a 9. héten elment. :cry: :cry: 34 éves a lány, és a dokija azt mondta, hogy a kor előrehaladtával nagyobb az esély ilyesmire. picit én is félek, mi lesz nálunk, mert én még idősebb vagyok. amúgy a 37. napon vagyok, még nem jött meg. még nem gyúrtunk a tesóra, de ha nem jön meg 1-2 napon belül, akkor veszek tesztet. tavaly volt 39 napos ciklusom is, úgyhogy bármi lehet. (bár szerintem nincs baba, csak késik. pedig eddig szépen 33. naponkéntira állt be)

Kép

Kép
syrynx

Syry
Webtervezői tanfolyamra én is jártam, kb 3 éve. :) Érdekes volt, kár, hogy nem tudtam azon a vonalon folytatni. :(
Saját készítésű ágykeret nem is rossz gondolat. A párom eredetileg bútorasztalos. Majd felvetem neki az ötletet. :)
Vendég

Pupy!

Persze, mindenki abban hisz, amiben hisz! Csak egy ötlet volt!
Én egyébként ilyen szempontból nagyon földhöz ragadott vagyok. Bármennyit is csalódtam eddig a hagyományos orvoslásban, nekem az marad az első kör és csak akkor megyek tovább, ha az nem válik be. Szóval, ha pl. tudom, hogy progihiányos vagyok, akkor előbb beveszem a szintetikus progit, mint próbálkozzak bármifeéle természetgyógyászati dologgal.

Viszont, hogy írtad a progit, azért ha majd lesz babó jó lesz erre odafigyelni! Megnézetni és szedni rá Duphit vagy Utro-t, biztos, ami biztos! Ne azon a pár szem bogyin múljon már a dolog!

Na, de nem akarok ebbe jobban belemélyedni, úgyis Te érzed, hogy mi az, ami segíthet, akár lelkileg, akár fizikailag!

Syry!

Akkor Ti elvileg élesben vagytok?

Nekem még meg sem jött ... Bár nekem normál állapotban is csak 2-3 havonta jött meg, szóval nem csodálkozom. Csak majd furi lesz újra! Bár lassan el kéne már vánszorognom a dokihoz, felíratni gyogyit, aztán szeretnék kérni vmit., ami meg is hozza. Nekem jobb a biztos 28 naplonkénti kellemetlenség, mint várni a "nagy csodára", ami tuti a legrosszabbkor kapna el!

Maci!

Mi egyik isminél aludtunk olyan hipi-szupi matracon,v mi. atom modern, gerinckímélőls + mifene, hogy lig vártuk, hogy reggel legyen! Olyan volt, mintha homokban feküdnénk, belesüppedtünk magunkba és megfordulni is kész művészet volt benne!
A mienk meg jó kemény, olyan érzésem van, hogy mindjárt lepattanok róla!
A régit meg odaadtuk a Máltai Szer. Szolg-nak, bár soka gondolkoztam, hogy a régi marad és az újat vihetik! :)

kacsa14

Maci
akkor majd értekezünk. (ill. lehet hogy lesz majd kérdésem, ha valami nem megy.)
amúgy hogy érzed magad, mint kismama? kívánósság, rosszullét, álomkór?

Kacsa
nem ez még nem volt éles hónap, de ezt írtam is az előbb ("nem gyúrtunk a tesóra"). miért akarod menzit meghozatni? nekem szülés után 3 és fél hónapra jött meg. kb. 5 hónapos koráig szoptattam Mátét. Nálatok szopi végleg abbamaradt? kb egy másfél hónapja, jól emlékszem, ugye? utána elvileg bármikor várható menzi. Egy barátnőmnek két éves a kislánya, és másfél év után jött meg neki. Igaz ő végig szoptatott. Bár ez egyénileg változó, kinek mikor indul be újra.
Nekem teljesen megváltozott menzi. abból a szempontból, hogy előtte nem görcsölgetek. Korábban mindig tudtam már hogy közelít, mert akár egy héttel előtte is elkezdett fájni a hasam és egyre erősebben. Azért nem volt vészes. De a mostaniaknál szinte nem is éreztem előre, hogy meg fog jönni.

Kép

Kép
syrynx

Kacsa
A régi szivacs matrac valszeg az enyészeté lesz, mert el van öregedve és hullik szét, a huzata meg szakadt... Így vettük már....
A mostani matracot nem adnám. :) Bayer gyógyszergyár fejlesztette, gerinckímélős, memoryakármi réteg van rajta, mosható a huzata, felszívja az izzadságot és mégis rózsaillatú marad.
:lol: :lol: :lol:

Syry
Ha tudok, akkor segítek.
Köszönöm, jól vagyok. Vuk időnként kerülget, eltérő napszakokban, de szerencsére eddig még megúsztam. Elég furcsa dolgokat kívánok, pl a gyümiket önmagában nem, de joghurttal, kefírrel összeturmixolva annál inkább. Az álomkór az általános, kissé, mintha fokozottabb lenne. Tegnap 3 fele feküdtem le aludni (olvastam a daVinci-kódból kb. 15 oldalt), majd fél 6kor alig győztem felkelni...
Cicifájás mérséklődött, de még mindig elég érzékeny. Néha úgy érzem magam, mint Pamela Anderson.
:lol:
Vendég

Unique!

Nagyon-nagyon megértelek! Én is rettenetes hányós voltam, minden terhességnél egyre többször kapott el a róka! Az elsőnél még ok. volt, munka után pihiztem, de egy 15 hónapos Csabi mellett ugye ezt már nem tehettem meg! Tél volt, állandóan fáztam, napi 8-10 alkalommal hívott randira a wc-be Vuk, és szó szerint semmi nem maradt meg bennem! Este fürdés után a férjem betessékelt az ágyba, kaptam melegszendvicset, kakaót és utána nem engedett fölkelni, így a vacsi bentmaradt, ezért nem kerültem kórházba! Kuporogtam a konvektor előtt, mert majd megfagytam-alacsony vérnyomás- és olyan gyenge voltam, hogy sokszor a földön tettem tisztába Csabit, mert féltem, hogy elejtem, ha fölemelem! Igaz, ekkor nem dolgoztam,"csak" otthon kellett helytállni! A 3.-nál pedig a rókalátogatások után ugyanúgy émelyegtem mint előtte, de ekkor már 2 gyerkőc ugrált körülöttem! Ja, és utoljára már a 16. hétig tartott ez az időszak, a dokim már, ha rám nézett, sajnálkozott és szólt, hogy már ideje lenne jobban lennem! :roll:
És közben egyre jobban utáltam azon elméletek szerzőit, akik szerint a rosszulléteimnek lelki okai vannak, és én magamban belül nem is akarok gyereket! Minden terhességem tervezett volt, mint ahogy a következő is az lesz, és rókák ide vagy oda, alig várjuk a decemberi 1. próbálkozós hónapunkat!
Kitartás, nem csoda, ha lehangolt vagy, de ez is elmúlik!

Márti
borossné becz márta

Syry!

Igen, azt olvastam, hogy nem gyűrtok, de azt hittem, hogy ez arra vonatkozik, hogy direktbe nem vagytok ráizgulva, de elvileg adott az esély. Magyarán nem védekeztek ...

Mensit azért akarnám meghozni, mert én előtte soem éreztem, hogy mikor jön meg, semmi nem fájt, nem jelzett előre, hanem egyszer csak elkapott az ár és nem csak úgy lájtosan 1-1 csepp, hanem zutty bele a közepibe! Ezért folyton eü. betéttel járkáltam, mert pl. ha melóba menet kapott épp el, akkor mire beértem volna melóba, már felettébb úgy néztem volna ki, mint akit leöltek! És ehhez most nincs kedvem, mert ha elmegyünk Timcsával sétálni, nagyon még csak be sem tudok hová szaladni, ha gáz van!

Másrészt meg szeretnék gyogyit szedni, mert a gummedlit nem komáljuk. Nem csak érzetileg, hanem nekem a húgycsövem extra érzékeny és gumi után még inkább produkálom a felfázós tüneteket. De ugye gyogyit meg addig nem szedhetek,a míg nem jön meg.

Ja, tesót meg majd akkor akarunk, ha T. szobatiszta, önjáró és önellátó lesz, szóval eccerűbb a gyogyi. Meg az én tropa hormonrendszeremnek már úgyis mindegy!

Maci!

Wow! Akkor nagyon tuti matracotok van!

kacsa14

Maci!
Igazából erről a témáról azért nem beszélgetek a főnökömmel olyan mélyen. Talán azért nem akar örökbefogadni,mert akkor nem lehet élni édes hármasban. :evil: Amúgy is, Anikó is végig feküdte Ágolyóval a terhességét, ha a főnököm annyira szeretné ő is meg tudná oldani. Nem jár akkora fizikai megterheléssel a nyakra a terhesség szerintem, és a szülésnél meg ott a császár, mégcsak nyomnia sem kellene, de mind1, ha neki ez így jó...

Syry!
Köszönöm kérdésed, már kicsit jobb, bár tegnap este elmentünk Laccal futni (hát nekem nem kelett volna). :evil: És még a főnököm is megtalált munkával tegnap is,meg ma reggel is várt tőle az e-mail,h. nézzem át a pénzügyi kimutatásunkat,mert kéri a német nagyfőnök. :evil: Úgyhogy most is dolgozom.
Webtervezés? az nagyon jó lehet, engem is érdekelnek ezek a dolgok nagyon. :lol: És mennyi ideig tart a suli?
Nem jött meg? Akkor ott azért még bárki lehet, szerintem is csinálj egy tesztet pár nap múlva. :wink: A vetéléstől pedig ne félj, nem fog megtörténni, erre kell gondolni. Hidd el, én is úgy vagyok vele,h. még1x nem ismétlődhet meg. (remélem)

Kacsa!
Drága megkaptam a privit és egyáltalán nem volt félreérthető amit írtál. Lehet,h. én írtam félreérthetően. Szóval mikor volt ez a biorezonanciás dolog, akkor keztünk csak próbálkozni az volt az 1. hónap. És én előtte nem voltam dokinál, nem mértem a hőmet, semmi. Ezt csak ott mondták,h. kevés a progim. Sőt, igazából azt sem tudtam akkor,h. ez mit jelent. Bezzeg most! :evil: Én is abszolút hiszek a dokimnak, főleg ezután a vetélés után. Ha babás leszek akkor az lesz az első,h. utrot fogok feliratni. :lol: Amúgy ezért kezdtem a barátcserjét is,hisz ennek is proginövelő és prolaktin csökkentő hatása van. A bartánőmnek is van,h. 2 hónapig nem akar megjönni, ő is mindíg szenvedett ezzel.
Vendég

Pupy!

OK! Örülök, hogy nem kutyultam nagyon!

A progihoz egyébként én is nagyon ragaszkodtam. Dokim a 12. hét után már nem írt fel, aszonta, elég addig szedni, d azért a saját megnyugtatásomra szedtem még tovább, vettem a neten! :)

Amúgy Neke dvolt már hormonvizsgálatod?

Alapvetően a 2-3 havonkénti mensivel nem lenne gond, ha előtte nap küldene egy sms-t, hgoy holnap érkezem :twisted: , na de így, hogy váratlanul betoppan?!? Akkor márminkább havonta rendszeresen, mint így kuszán!

Egyébként az a vicces, hogy mindenhol azt olvasod, hogy fogi után kell pár hónap szünet, amíg rendeződik a ciklus. No, nekem a fogi utáni első 3 hónapban volt élete első és azóta is egyetlen 28 napos ciklusa! Akkor éreztem a pé-t is, mutatta a hőm is. Aztán a 4. hónaptól jött újra a káosz. Szóval, ha majd tesóra gyúrunk szerintem én megkockáztatom a fogi abbahagyása utáni 1. hónapot! Ha meg nem jön össze, akkor úgyis Closty lesz a ége megint!

kacsa14

Kacsa!
Persze,h. nem. :lol: Neten lehet venni progit? Komolyan?? Ezt nem is tudtam? Hol? :oops:
Januárban voltam hormonvizsgálaton, akkor mindent rendben talált a doki, azt modta,h. minden értékem oké, és van PÉ-m is.
Igen sokan mondják,h. hagyni kell szünetet, bár én úgy gondolom,h. nem kell 3 hónap,mert elvileg ha nem szedi tovább az ember a fogigátlót az pár hét alatt teljesen kiürül belőle, viszont akinek hormonhiánya van, annak akkor jól jöhet. A keresztanyum (aki ugye az anyukám is) annak idején rögtön a fogigátló utáni 1. hónapban teherbe esett spontán 3-as ikrekkel. Csak sajnos megfázott, és a 6. hónapban meg kellett szülnie a babákat. :( De ezt csak azért hoztam fel példának,h. neki bejött akkor.
Vendég

Pupy!

Az NLC-n lehet nyitni olyan fórumot, hogy Utro-t keresel és akkor kapsz pár ajánlatot. Én ingyen jutottam pl. egy egész doboz Duphastonhoz így!

A keresztanyum (aki ugye az anyukám is) - ezt nem értem. Akkor most az Anyukád vagy a keresztanyud vagy mi a szösz? :roll:

kacsa14

Kacsa
15 év garit kaptunk rá, annyira rossz nem lehet. :)

Pupy
Ez is igaz... Meg akkor lehetne találgatni, ki is az apuci.
Egyik előző melóhelyemen a főnökasszonyom egy vénlány volt. Elmúlt már 40, se kutyája, se macskája, láncdohányos, egész nap kávén és kekszem élt. Kibírhatatlan természete volt. Aszongyák, hogy a gyerektelen nők (sztem pasik is) 40 év fölött meghülyülnek.
Kitartást!
Vendég

Végre mehetek haza. Majd szombat reggel folyt köv. Szebb napot és jó hétvégét!
Vendég

Kacsa!
Küldtem privit. :lol:

Maci!
Jó pihenést!! :lol:
Vendég

Ismeritek A sehányéves kislálny c. könyvet? Most kaptam meg, a neten rendeltem. Nekem is megvan otthon valahol. Majd megkapja Timcsa, ha felnő! :) Meg volt nekem még egy jó könyvem, remélem, az is előkerül majd (a szüleim most költöznek és előkeverednek a rég elveszettnek hitt lomok), a címe: Peti, Ida és Picuri. Nagyon jó kis felvilágosító könyv. És nem csak ilyen méhecske-virág stílusban, hanem rendesen, lerajzolva, meg megmutatva, hogy mi a mensi + szex és társai! :)

Meg megvettem a CSaládi kört is, leporellós, kemény könyv formájában. Én még mindig elékszem, mikor Anya este mesélte, hogy a bogár nekimegy a falnak! :lol:

Na, jól kinosztalgiáztam most magam!

kacsa14

Kacsa
Sehány éves kislány.!!!!!!! :lol: :lol:
juj, de jó. Imádtam azt a könyvet. Nekünk is megvolt. :lol: Talán még most is megvan a szüleimnél. Majd meg is kérdezem a tesómtól. (ő Anyuékkal lakik) ugyanis ő spájzolta be az összes gyerekkori könyvünket. :evil: Na majd beszélek is a fejével, hogy azért nekem is hagyjon egyet-kettőt. Amúgy tényleg nagyon jó könyv. (megírod priviben, hogy hol rendelted meg és mennyiért.)
Családi kör Tesóm Leventéjének is megvan, új kiadásban, gyönyörűek a képek rajta.
Írok neked privit mindjárt. :)

Kép

Kép
syrynx

www.bookline.hu - 1590 Ft, de most a t-com számlához adtak egy 30%-os kupont, bár alapból is van rajta 20% kedvezmény.

Megrendeltem még a "Kippkopp és a hónapok"-at. Tök jó! Minden hónapra ábrák és versike, hogy mi van akkor, mit lehet csinálni.

A Családi ökör 420 Ft volt, de kicsit csalódás, mert csak a vers 2/3-a van benne ... Mind1, annyiért belefért, végülis a gyerekbarátabb részek benne vannak. A vendég van pl. kihagyva, aki a háborúról mesél.

Meg a Füzesi Zsuzsa egyik Mondókáskönyvét vettem még meg, imádom a rajzait!

kacsa14

Juca
Hát azt vesszük észre. Hát ha más nem segít mi is sokat fogunk mászkálni estébe :) legalábbis én az tuti. A férjemnek aludni is kell valamit, hogy
tudjon dolgozni.

Andy
Szegény Dani, remélem hamar meggyógyul.

Norwell
Bukni bukik, de nem mindig. Azért van, hogy sikeresen mindent beterít és az egész család öltözhet át. :)
Szorítok, hogy a szülésznőd megint elvállaljon. Szerintem sose korai, így legalább biztosabb, hogy megint nála szülhetsz.
Kendének pedig boldog névnapot!
Jajj nagyon csini vagy.

Maci
Tök ari a macid :)
És hogy vagy kismami? Rókakoma??
És kérünk ám képet!

Látom Pupykám te is váltottál. Nagyon kis édi bédi. Nemsokára neked is lesz ilyened. :)
Szerintem mindenképpen vizsgáltasd ki magad. Annyival is előrébb vagytok. És ha nincs semmi gond, akkor tudni fogod, hogy csak lelkileg kell
helyre rázódnod.
Na várj melyik esténk? A tegnap előtti 2-től érdekes, mert aludt ugyan a drágám, de 7-ig olyan hangokat adott ki, mintha ébredezne. Puffogott, meg
nyögdécselt, szóval az anyja 2 percenként ébredt :)
Tegnap meg 1/4 11-től-11-ig üvöltés volt. :) szóval nem unatkozunk. Viszont délelőtt hagy időt magamra :) Ez a kárpótlás. Bár nem bánnám, ha este
is tudnék picit aludni rendesen, de majd eljön annak is az ideje.

Pankaa
Na te is képet cseréltél?? Tök jó ez a kép :)
Úristen akkor befogom a számat, nekünk az a fél egy óra akkor teljesen ok. Csak több ne legyen :)

Unique
Hát kitartás!!

Junko
Igen szerintem már gratuláltál, de még 1x köszi :)

Évi
Na az jó kis pancsi :)

SzHeni
Oké szólok és egyeztetünk. Talira nem jöttök??

Tündi
A Blogot sajna most nincs időm elolvasni, de remélem minden ok. Örülök, hogy újra itt vagy.

Syry
Hát igen, sajna én is gyakran hallom, hogy ez másnál is probléma. Hát kis Pindúr Pandúr :) amúgy remekül, csak néha nyüszis és olyankor nem lehet
megnyugtatni. De ezen kívül más nincs. Elmúlt az eudóriát okozó hormon is sajna és most kicsit fáradt vagyok, de nemsokára szerintem túl
leszünk ezen az állapoton. :) Legalábbis remélem :)
Húúha.

Kacsa
Én ismerem annyira jó az a könyv, én is meg akarom venni és a másik meg is nekünk szerencsére.

Na elment az idő a válaszokkal :) most már ébred Lili úgyhogy majd még jövök.
Pusszantás

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!

Minden nappal egy tyúklépéssel könnyebb lesz. Örülök, hogy a kósza bejön.

Norwell!

Szép pocak. Nekem is ekkora lenne, na de majd...

Pupy!

A barátcserje után (2-3 hónap) azért csapjatok a lovak közé. Most nekem szerencsém volt, mert ingyé kaptam beutalót, csak a vizitdíjakat kell majd perkálnom. Én nem hiszek a magamba kell nézni, és magamba kell szállni dolgokban. Több, mint egy éve... ha csak lelki okok lennének, akkor már babás lennél. Tehát ne okold magad egy pillanatra sem, mindent megtettél, túl vagy a babán, most már második etap jön.
Kitartást és erőt anyukádnak, és nektek is.
Mikor ittál teát? Mit és hogyan és meddig?
Amúgy a szániknál kérdezz majd rá Monyótól, hogy válik be neki a Gynex. Ez is csak egy ötlet. És lassan jelentkezzetek be, mert mint látod Esztinek is nagyon nehezen mennek a kivzsgálás elemei. Ja és látatlanba azt mondani, hogy elzáródott a petevezetőd, merész. Legalább egy feltételes mód lett volna.
Remélem Laccal megszűnt a mord morc.
(Amúgy most a sógornőm is ebben a cipőben jár, és neki egy olyan orvosa van, aki nem mellesleg reikizik, és hoemós cuccokat ad először, és csak aztán a keményebbeket. Még nem sikerült a baba, de mondjuk onnan indítottak, hogy nem volt meg márc. óta. Most volt az első ciklus, két szép tüsző, de nem sikerült, viszont van ciklusa. És ott egy hónap alatt meg volt a labor, a fiú ellenőrzése, és jár uh-ra, szóval nagyon hajtják az ügyet. És ő is eszik most barátcserjét, láttam az asztalán).Na ez hosszú volt, és zagyva. Ha érdekel a doki, akkor prájvit elmesélem.

Brill!

Köszi tudom 5 pontos inz. + terh. Jövő héten megyek a házidokihoz. Hozzácsapatok még egy koleszterintet is, meg ált. vérképet. Amúgy a hormonok: lh, fsh, tsh, tesztoszteron, progeszteron, prolaktin, ösztradiol. Kezdetnek ez korrekt? 25 v. 26 napon kell mennem (30 napos ciklussal számolt) és két hétre rá lesz eredmény. A köv. hónapban minden esetre teázok majd, most azért nem, mert nem akarom, hogy bármilyen más eredmény jöjjön ki, mint ami a valós.
Neked is egy nagy kalappal, és tudom, hogy 111%-ot megteszel! Bámulatos. Egyébként a Kaáliban tesó ügyben voltatok, vagy "csak" megmutatni a naffiút?

Angie!

Örülök, hogy itt voltatok. Este Kinga Kofának újságolta, hogy baba el (elment a baba). Szilárd nagyon aranyos, és ne bánd, hogy bőg néha, minden gyerek szokott, hát még nem beszél. Majd, ha már ekkora lesz, mint Kinga, akkor nem fog bömbizni, csak ha hisztizik. :twisted:

Évi!

Lassan HSG! (szíp a tábla!!!)

Junko!

Nincs mit.

Maci!

Grat a petezsákodhoz! Na mégis májusi lesz a csemete. Kösd fel a gatyádat! :twisted: Szíp lesz, bájos, de hajmeresztő...

Kicsit ritkábban jövök, időhiány is, meg most lehet morogni, de a vetélős topikban jobban érzem magam egy picinyt. Hülyén hangzik, de több az optimizmus, és az most nekem kell egy szekérderéknyi. :lol: Meg hát az az én kicsi kis topikocskám, már tudok csinálni táblát, ami ugyan nem olyan szipiszupi, mint a Pupyé, de tábla :twisted: 8) : No hari, amikor betévedek vagyok. Ja és bocs, de én már csak maradok olyan amilyen, ahogy Junkonak írtam, hogy vagy dörgök, hol sündörgök, de alapvetően mindig a jó szándék vezérel. Mostanában finoman szólva észrevettem magamon, hogy kicsit érdesebb, morgósabb vagyok, bocsesz ezért. Kiteljesedik bennem a szűz. :-) És ugye a szüzesség idővel egyre csak kellemetlenebb fícsör egy leány életében, na de dolgozunk a megszüntetésén (pláne, hogy Kofa is szűz, és mint kiderült Kinga aszcendense is ez). 8) :twisted: :wink: :mrgreen:

Pusza:

Juca

tjuca

Most nincs időm irni, csak elolvastalak benneteket.

Juca!
Szilárd végül nem lett májusi, de úgy látom, hogy tulajdonságaiban mégis a májusi jegyet hordozza. Hisztizni egyébként már most is tud. Ha tudna a lábán állni, biztos toporzékolna, amikor kiabál.
Vendég

Hali!

Felébredtem pipikélni és nem tudok visszaaludni, kattognak a kerekeim.

Timcsa bőre 1 hete megint nagyon csúnya és a korábbi sötétzöld kakija már jó pár napja aranysárga, mint az anyatejes kaki. Csak eddig úgy tudtam, hogy a a tápos kaki zöld. Úgyhogy most ezután kutatok. Tejallergia téma idegesít most ezerrel, de nem találok semmi értelmeset. Nem tud vki. vmi. okosat a témában? Mindjárt felkukkantok a fentebbi babás topicba, hátha ott tud vki. segíteni.

Angie!

Ez a horoszkóposdi érdekes! Én elvileg azt mondanám, hogy nem is a születés, hanem a fogantatás alpján kellene nézni, mert már akkortól "él" a személyiség, a születés már csak részlet kérdés ...

kacsa14

Sziasztok!

Juca drága:
szerintem senki nem hibáztat, hogy más topikban most egy kicsit jobban érzed magad és több az optimizmus, őszintén szólva per pillanat egy kicsit most közelebb érzem magam egy másik topikot, ahol a lombikokkal foglalkoznak és tele van pozitív energiával
egyébként én is májusi (bika) vagyok, és kislánynak én olyan hisztis voltam, hogy földhöz is vágtam, ja és rák az asszcendensem
nekem édesapám és sogorom szűz jegyű és én tudom, milyen nehéz természetük van, ja és a hugom fiainak szűz az asszcendense és kos jegyűek, hát szerintem elég rossz párosítás,

Fleur:
a talira szeretnék menni, de majd meglátjuk hogy alakul, mert nekem az a hétvége bizonytalan

Most ennyi, mert sajna dolgozni is kell

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Itt vagyok újra!

Megnéztem Timcsa aszcendensét: Kos Szűz aszcendenssel :evil:

Télleg elég rosszakat írnak róla ...

Minden aszcendens közül a Szűz a legintrikusabb, a legkritikusabb és a legleleményesebb. Annak ellenére, hogy nagyszerűen vág az esze, sajnos, képtelen véghezvinni az ötleteit, hacsak nem ösztönzik, lökdösik, és sürgetik mások. Néha önző, gyakran csak magára gondol, visszahúzódó, és nem fogad be mindenkit a bizalmába. A legjobb adottsága egyértelműen az, hogy nagyon jó esze van. Könnyen megbántódik, és mindig ideges valami miatt. Készüljön fel rá mindenki, hogy folyamatosan képzelt betegségére panaszkodik. Mindenben a tökéletességre törekszik, és így minden másnál jobban vágyik az ötletek világosságára és kiváló minőségére.

kacsa14

Lenne egy kérdésem, azaz inkább a véleményetekre lennék kivi:

Ugye mindenhol azt olvasni, hogy a babát tartsuk 21-22 fokos szobában. De ezen a hőmérsékleten azért a gyermeket rendesen fel kell öltöztetni. Mivel tud többet a hideg több rétegű öltöztetés, mintha 24-25 fokos szobában kicsit lazábban van öltöztetve a baba? Ez a kérdés főleg az ekcéma miatt merült fel bennem, mert igyekeznék minél szellősebb ruhákba és főleg pamutba öltöztetni, de 21-22 fokon, egy földön fekvő baba, még ha izeg-mozog is szerintem fázik egy pamut rugiban, a plüss rugik meg ugye már műszálasak. Nálunk alapvetőn 24-25 fok van, ennek megfelelően a babán csak egy pamut nadrág és egy pamut hosszú ujjú body van, ennek ellenére mindenki megdöbben, mikor tudomást szerez a hőfokról, mondván AZ MELEG! De a hidegben több rétegű öltözék és a melegebben kevesebb ruha, nem egyenrangú?

kacsa14

Sziasztok!

Fleur!
Köszi az avatar dicsit, próbálom előcsalogatni a nyulat a bokorból. :lol:
Arra az estére gondoltam,mikor járt nálatok a védőnő és mondta,h. figyeljétek az időpontot,h. nem-e hasfájós Lilla és írtad,h. szorítsunk. Azért megnyugtató,h. pihenni is tudtok. És egy kis esti séta csak jót tesz. :lol:

Juca!
„ha csak lelki okok lennének, akkor már babás lennél.”- ezt mintha a számból vetted volna ki. Nagyon sokszor elhagyta már ez a mondat a számat, és tényleg így érzem,ha csak lelki oka lenne már rég a pocimban csücsülne a babó. Oké,h. a lelki dolgok gátló hatásúak, de már 14 hónapja volt és túl vagyok rajta előre nézek.
Nagyon egy hullámon ülünk,meg még csak a dokis sort olvastam, de már az járt a fejemben,h. ki lehet ez és érdekel. Erre te írtad is. :lol: Légyszi írj róla e-mailt, vagy privit.
Teát? Mire gondolsz? Igen ittam régebben teát, a Pé-ig cickafark teát, a Pé-től a mensiig meg palástfű teát.
Amúgy elküldtem a görbéimet, meg a történetemet Leonak (babáttervezők) és azt írta vissza,h. nem lát különösebb rendellenességet, és teherbe is tudok esni csak a hónap 2 felét kellene támogatni pl. palástfű tinktúrával. Most fogom megrendelni, próba cseresznye. :lol: Szerintem nyugodtan ihatod a palástfű teát a hó második felében, hisz egy cipőben járunk ezen a téren. :evil: :lol:
Szerintem teljesen érthető,h. a topicodba irogatsz. Sokszor eszembe jut,h. én is benéznék, valami odahúz. :oops: Na talán egyszer.. ja és tudod? Gyönyörű a Te táblád is, direkt megnéztem… csak épp majdnem elsírtam magam mikor a tábla nevét láttam,mert nekem is van sajnos…:( de nem kesergek, csak előre :lol:

Kacsa!
Laci oroszlán skorpió aszcendenssel, asszem ettől rosszabb párosítás nincs. :evil: Én amúgy skorpió vagyok bika aszcendenssel.

Most elrohanok a dokihoz a táppénzes papírért, aztán ha visszajöttem dobok táblát is. :lol:

Kép
Vendég

Kacsa!
Nekem ugyan még nincs gyerekem, de ilyen hőfok esetén és főleg úgy,h. Timcsa ekcémás biztos,h. én is csak egy pamut rugit adnék rá,mint Te. De majd jönnek az okos anyukák és ők érdemben több tanácsot adnak. :lol:
Vendég

sziasztok

itt esik az eső és olyan sötét van, mintha alkonyodna. :evil: pedig már nagyon vágyom egy kis sétára Mátéval.

Kacsa
te hol nézted ezt a horoszkópot? főleg az aszcendens érdekelne. Máté Vízöntő de az aszcendensét nem tudom. (sajátomat is megnézném. :oops: ) tejallergiáról nem tudok semmi érdemlegeset. de a neten biztos találsz leírást róla. (zöld kakira anno nekem azt mondta doki néni, hogy azért van, mert pici epe is kiválasztódik a kakikban. nekünk volt zöld is aranysárga is. de nem csoda, hisz tápi-tejci vegyesen volt.)

Fleur
tök jó, hogy pici Lilla mellett is tudsz néha jönni. Képeket mindig epedve várom.

ma reggel megjött. 38 napra. azért remélem rövidebbek lesznek a ciklusaim. :)

Kép

Kép
syrynx

Kacsa
a 24-25 fokot én is sokallom. nálunk fürdetéskor is max 23-24 van. alaphangon meg 20-21. Szerintem az a lényeg, hogy a body+ a harisnya legyen pamut. a rugi már nem lényeg annyira, lehet plüss is, mert úgysem érintkezik közvetlenül a testével. (szerintem legalábbis.)

megyek átpelenkázom Mátét. innen érzem hogy kakkantot, meg voltak nagy nyögések is. :oops: (néha egész belevörösödik a drágám.)

Kép

Kép
syrynx

Syry!

A harisnya már eleve nem pamut ... 100% pamut hari nem létezik, mert akkor nem nyúlna ...

De ha csak egy vékony pamut naciban + bodyban van a melegben, akkor nem tök mindegy, hogy vékonyan van melegbe öltöztetve vagy vastagon hidegbe??? Akkor ezek szerint Te rugit+bodyt+harisnyát is adsz Mátéra otthon???

Amúgy 21 fokon belőlem kifagy a lélek! Brrrrrrrrrrrrrr.

Pupy!

Nem akarok vitatkozni, de a szagirodalom sok olyan esetet leírt már, hogy meddőség esetén, örökbefogadott baba után spontán jött a tesó. Szóval én igenis hiszek a lelki gátlásban. És ez nem is feltétlenül tudatos, lehet a lélek mélyén nagyon-nagyon elrejtve.

kacsa14

Kacsa!

A zöld kaki nem jó -> gyors evés, rossz emésztés, netán tejérzékenység, gyakran vércsíkokkal és bűzzel párosulva, kocsonyás, híg.

Aranysárga: szerintem korrekt.

Van tejcukor érzékenység/intolerancia, ami gyakori: puffadás, szélgörcsök, tarjagos vöröses, gyakran viszkető kiütésekkel, fül mögött repedezik, súlyos esetben gombás fertőzésre hajlam (kisgyerekeknél is!) repedezett bőr + fent említett zöld, híg, nyálkás, véres, kocsonyás széklet. Minden tejtermékre így reagál, főleg a nem savanyítottakra. Általában van egy mérték, ami alatt még nem jönnek a tünetek, és vannak biz. tejtermékek, amitől jobban kibukik.

Ugye Timi már nem szopik, ergo, csak a tápból vesz fel tejet. Az aranysárga kaki szerintem jó, de légyszi mutasd meg szakembernek, mert én nem vagyok az, másrészt egyéb tüneteket is meg kell néeztni. és ha TCI (tejcukor intolerancia) van, akkkor majd adjanak útmutatást a jövőre nézve, és ne Te járj utána könyvekből. :-)

Tejfehérje érzékenység, erről nem tudok, kérdezd a védőnőt vagy orvost.

Ha izgulsz mutasd meg védőnőnek orvosnak. A zöld és a sárga/barna minden árnyalata közül a zöld az a gázos.

Kacsa! Vegyél egy mély lélegzetet, és csináld úgy ahogy működik, vagy jónak gondolod. Ne bántódj meg, de úgy látom nagyon tankönyvszerűen akarsz gyereket nevelni. Ha annak a gyereknek egy szál bodyban 30 fokra fűtött lakásban jó, akkor tégy úgy. Ha szkafanderben 15 fokban szeret ejtőzni, akkor meg tedd azt. Miért érdekel, hogy ki mit gondol?

Pupy!

Írok. Jajaja. Én málnalevél palástfű kombóban gondolkodom, de csak a vámpírhadművelet után.

Amúgy meg tök édi a hormonrendszerem, most nem tudom mit talált ki. A 8 napos mensi után végre örülök, hogy vége, már kezdünk lelkesedni, erre a 11. napon, azaz tegnap este véreztem. Nem baj, legalább nem egy minta eredményem lesz, az tuti. Elég érdekesen alakul a hónap, már csak az tenne be, ha éppen rövidebb lenne a ciklusom, én meg szabályosan a 30 napos ciklushoz lőve megyek vérvételre. No de nem panaszkodom, még a végén igaz lesz rám a hipochondria. :twisted:

Visszatérve a szűz jellemzésre, azért szerintem mninden ember jó meg rossz, és a kapcsolatok, meg relációk határozzák meg a személyiséget. Mi ugyan morcogunk, meg kritizáljuk még a tökéletest is Kofával, de az intrika abszolút nem jellemző egyikünkre sem. Ami a szívünkön, az a szánkon típusok vagyunk. A többi nagyjából rájt. Mondjuk észért ő többet állt sorba, mint én, azért átlagosan nem vagyunk rosszak ezen a téren sem.

Na megyek, mert csajszi tiltott területen rámol.

Juca

tjuca

Juca!

Tápos gyereknek a zöld kaki jó. Ezt írja a doboz is és a védőnő is látott már zöld kakiját, teccet neki. :) Nekem most a sárga a kérdés.

Meg fogom mutatni dokinak, csak most helyettesítő doki van és az tojik ránk, azért érdeklődtem első körben és próbáltam utána nézni.

A hőfokot úgy csinálnám, ahogy érzem, csak mindig megkapom, hogy melegben tartom a gyereket és néznek rám rusnyát. Ezért érdeklődtem, hogy tényleg velem van a baj vagy a a szakkönyvekkel. Amúgy azért érdekel más véleménye, mert meg akarom tudni, hogy egészségügyileg van-e jelentősége annak, hogy 20 fokon bundában tartom, vagy ugyanott vagyok azzal is, ha 24 fokon kisgatyában. Szóval nem kimondottan az érdekel, hogy hány fokban érzi jól magát a gyerekem, hanem az, hogy valójában mi az, ami egészséges.

kacsa14

Sziasztok!

Visszajöttem a dokitól. Hát én tök naív voltam. :evil: Azt hittem,h. mivel most csak a táppénzes papírért ugrok be semmi vizsgálat, nem kell vizitdíjat fizetnem, hát a nagy fenét, de hogynem, úgy elkérték a 300 Ft-ot mint a pinty. :evil:
Aranyos volt a dokim, megkérdezte,hogy agyok,mire én,h. jól. Erre ő: Akkor már hétfőn menni akar dolgozni? Nem nem akarok sőt írjon ki dec31-ig,ezen nevettünk. :lol: De muszáj, így hétfőig írt ki. :x :lol:

Syry!
Akkor most tul.képp örülünk a mensinek?? :roll:

Kacsa!
Persze, van lelki gátlás, de én már túl vagyok a babán. Max. a "gyereketakarokderögtön" lelki folyamatok gátolhatnak. :evil: De ilyen nem csak nekem van. :lol:

Juca!
Oks akkor várom majd a mail. :lol:
Igen én is olvastam a málna+palást kombit. Én épp azon vacilálok,h. az alchemilla tinktúrát, vagy a Bryophyllumot rendeljem meg. Mert elvileg mindkettő progiszerű hatással bír, és támogatja a beágyazódás. esetleg tipp?? Ja és nem tok azon az oldalon írni a fórumba, segítenél nekem priviben?
11. napi vérzés? Mennyire volt erős? Esetleg más tünet? Hasfájás? Egyéb?
Vendég

Pupy!

Fizetni kell itt ár mindenért! A megjelenésért fizetsz, nem azért, amiért mész! Gondolom az, hogy egyáltalán bekerül a számítógépbe az, hogy ott jártál, maga után vonja a díjat.

Tudom, hogy túl vagy a babán. De pont ezért írtam a tudat alattit. És igen, sokaknak megy pszichés gátlással is, de sokaknak nem.

De mindegy is, a lényeg, hogy nézzetek utána a dolgokank, aztán ha a fizikai dolgok kizárva, akkor már tényleg csak a gyakori, nyugodt próbálkozás marad résyetekről, résyünkről meg a sok-sok drukk!

kacsa14

Kacsa!
:lol: Oks, köszi! :lol:
Vendég

Kacsa
hőmérséklet miatt ne aggódj szerintem. Timcsa azt szokja meg, ahhoz alkalmazkodik ami nálatok van. Nálunk meg Máté a hűvösebbhez. (amúgy a gyerekdoki néni még a kórházban/szülés után- nem volt az a negédeskedő fajta- elbocsájtás előtt azt mondta, ha maguk 19 fokban élnek, vagy ha 23 -ban akkor ne változtassanak ezen. a lényeg, hogy fürdésnél legyen elég meleg. éjszakára nem ajánlotta a túl meleget, mert a bölcsőhalál kockázata ilyenkor nagyobb. ezt mondta.)

köszi a horoszkópot, mindjárt megnézem.

Pupy
egyenlőre igen. majd ha tényleg próbálkozunk, jelzem. (még nem voltam rákszűrésen, ami most esedékes. csak a dokim más kórházban van, fel kell kutatnom mikor rendel és rászánni magam hogy elmenjek. fogorvoson túl vagyok. még szeretnék elmenni a háziorvoshoz a cukromat megnézetni, esetleg a pajzsmirigyemet is. csak ezek után fogunk bele a projektbe.ja és még tüdőszűrésre is kéne menni, két éve nem voltam. tavaly terhesen nem mertem, bár védőnő szerint lehet akkor is menni, de én nem mertem.)

Juca
rossz volt olvasni a tejérzékeny tüneteket, de jó tudni, hogy mivel jár. drukkolok, hogy a horm. vizsgálaton minden rendben legyen és hogy ne igazolódjon be a sejtésed. én is olvaslak a fenti topikban, amit nyitottál. örülök Monatana tesztjének és a többieknek is drukkolok.

Kép

Kép
syrynx

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?