Fleur!
Minden nappal egy tyúklépéssel könnyebb lesz. Örülök, hogy a kósza bejön.
Norwell!
Szép pocak. Nekem is ekkora lenne, na de majd...
Pupy!
A barátcserje után (2-3 hónap) azért csapjatok a lovak közé. Most nekem szerencsém volt, mert ingyé kaptam beutalót, csak a vizitdíjakat kell majd perkálnom. Én nem hiszek a magamba kell nézni, és magamba kell szállni dolgokban. Több, mint egy éve... ha csak lelki okok lennének, akkor már babás lennél. Tehát ne okold magad egy pillanatra sem, mindent megtettél, túl vagy a babán, most már második etap jön.
Kitartást és erőt anyukádnak, és nektek is.
Mikor ittál teát? Mit és hogyan és meddig?
Amúgy a szániknál kérdezz majd rá Monyótól, hogy válik be neki a Gynex. Ez is csak egy ötlet. És lassan jelentkezzetek be, mert mint látod Esztinek is nagyon nehezen mennek a kivzsgálás elemei. Ja és látatlanba azt mondani, hogy elzáródott a petevezetőd, merész. Legalább egy feltételes mód lett volna.
Remélem Laccal megszűnt a mord morc.
(Amúgy most a sógornőm is ebben a cipőben jár, és neki egy olyan orvosa van, aki nem mellesleg reikizik, és hoemós cuccokat ad először, és csak aztán a keményebbeket. Még nem sikerült a baba, de mondjuk onnan indítottak, hogy nem volt meg márc. óta. Most volt az első ciklus, két szép tüsző, de nem sikerült, viszont van ciklusa. És ott egy hónap alatt meg volt a labor, a fiú ellenőrzése, és jár uh-ra, szóval nagyon hajtják az ügyet. És ő is eszik most barátcserjét, láttam az asztalán).Na ez hosszú volt, és zagyva. Ha érdekel a doki, akkor prájvit elmesélem.
Brill!
Köszi tudom 5 pontos inz. + terh. Jövő héten megyek a házidokihoz. Hozzácsapatok még egy koleszterintet is, meg ált. vérképet. Amúgy a hormonok: lh, fsh, tsh, tesztoszteron, progeszteron, prolaktin, ösztradiol. Kezdetnek ez korrekt? 25 v. 26 napon kell mennem (30 napos ciklussal számolt) és két hétre rá lesz eredmény. A köv. hónapban minden esetre teázok majd, most azért nem, mert nem akarom, hogy bármilyen más eredmény jöjjön ki, mint ami a valós.
Neked is egy nagy kalappal, és tudom, hogy 111%-ot megteszel! Bámulatos. Egyébként a Kaáliban tesó ügyben voltatok, vagy "csak" megmutatni a naffiút?
Angie!
Örülök, hogy itt voltatok. Este Kinga Kofának újságolta, hogy baba el (elment a baba). Szilárd nagyon aranyos, és ne bánd, hogy bőg néha, minden gyerek szokott, hát még nem beszél. Majd, ha már ekkora lesz, mint Kinga, akkor nem fog bömbizni, csak ha hisztizik.
Évi!
Lassan HSG!
(szíp a tábla!!!)
Junko!
Nincs mit.
Maci!
Grat a petezsákodhoz! Na mégis májusi lesz a csemete. Kösd fel a gatyádat!
Szíp lesz, bájos, de hajmeresztő...
Kicsit ritkábban jövök, időhiány is, meg most lehet morogni, de a vetélős topikban jobban érzem magam egy picinyt. Hülyén hangzik, de több az optimizmus, és az most nekem kell egy szekérderéknyi.
Meg hát az az én kicsi kis topikocskám, már tudok csinálni táblát, ami ugyan nem olyan szipiszupi, mint a Pupyé, de tábla
: No hari, amikor betévedek vagyok. Ja és bocs, de én már csak maradok olyan amilyen, ahogy Junkonak írtam, hogy vagy dörgök, hol sündörgök, de alapvetően mindig a jó szándék vezérel. Mostanában finoman szólva észrevettem magamon, hogy kicsit érdesebb, morgósabb vagyok, bocsesz ezért. Kiteljesedik bennem a szűz.
És ugye a szüzesség idővel egyre csak kellemetlenebb fícsör egy leány életében, na de dolgozunk a megszüntetésén (pláne, hogy Kofa is szűz, és mint kiderült Kinga aszcendense is ez).
Pusza:
Juca