Sziasztok!
Nagyon aranyosak a gyerkőcök!!!Obea a kiscsajok így "ennivalók"!
igen szerintem is Grétinek nagyon jól jönne egy kis tesó!!!!!!!!!!!!!!
Tündériek!!!!
Steiff!Jó nagyok lettek a gyerköcök!!Rolinak az a nézés fantasztikus!!!Csábosan ravasz egy kis huncut mosollyyal fűszerezve! Engem is meglepett a nagyfokú lemaradás!Tudod én egy kicsit mindig pedagógus szemmel nézek és olvasok! De az a lényeg,hogy a ti szerető gondoskodásotok és tudatos nevelésetek helyre tette a dolgokat!!! Lenne nekem is kérdésem a gyerekek viszonylag könnyen vagy kicsit nehézkesebben fogadtak el benneteket? mivel,ők már idősebb korú gyerekek?
Azért te most nem unatkozol ennyi apróság mellett!Sok boldogságot kívánok neked!
Csöpke azért az nem semmi amin keresztül mentél!!!Ilyenkor úgy érzem az én problémám eltörpül a tied mellett! Sokszor a lombik előtt nem is mérlegelünk milyen veszélyek adódhatnak!Nekem a 3. után a sóoldatos UH kimutatta, hogy polipom van, na azt a két hetet míg műtét után lejött a szövettan senkinek nem kívánom!!
Órákig zokogtam a párnámon biztos rákos vagyok ,csak nem merik megmondani!!
Aztán kezembe adták a papírt ,hogy minden rendben van!!!
Na akkor meg az örömtől sírtam!!!Nagyon jól döntöttetek amikor öribefogadtatok!
Tudjátok ma a szomszédasszonyommal együtt sírtunk a kapujában!Ma a bizalmába avatott: most tudtam meg,hogy volt egy 8 hónapos kisfia aki halva született és egy 10 hetes elhalt terhessége, szintén kisfiú lett volna.Évekkel ezelőtt közölték vele a kisfiúkat nem fogja tudni megszülni a szervezete kidobja!! Ez borzasztó!!!Van két nagy lánya a kisebbik tiszta "fiúnak"készült. Mondtam is neki a jó Isten mégis csak adott nekik "fiút".Hát én egyre jobban azt érzem, hogy nem is baj, hogy nem sikerültek mert ilyen dolgokat átélni szörnyű!Persze jó tudom nem mindenkivel történik ilyen!Azt hiszem mégsem mulasztottam el semmit sem!!!
Diadella!Mi is úgy gondoltunk a férjemmel,hogy minnél kisebb babókát szeretnénk!Mi is szeretnénk átélni a kisbabás történteket!De ezt a férjeddel együtt kell megbeszélned!
Nekem volt az oviba,egy kislány 2,5 éves, akit a nagyszülők neveltek.Az anyukája 8 hónaposon lelépett!!!Na az a kislány mint egy hajasbaba volt, jó kis husos lábicával,formás kis fenékkel,édesen selypített.Tökéletes kislány volt!!Én már akkor szívesen örökbe fogadtam volna amikor megláttam!Tünemény volt!!!Aztán ki is használta, hogy mindenki babusgatta!!!!
Örülök,hogy a kis ovisokés bölcsisek ilyen ügyesek!!!
Ma voltunk át legkisebbik keresztfiúnkhoz olyan édesen fohta a kezemet, hogy vigyázzak a küszöbön!!!
Ja,és voltam állásbözén, hát elszomorító a helyzet semmi lehetőség nincs!!!!
Diadella! Remélem a cicusod már az öledbe doromból!