Új privát üzeneted érkezett!

judit
nagyon sajnálom s irárt de ez nagyon jó hoyg sacika volt Ő tényleg nagyon ügyi :)

hajny
ez a mi ízlésünkre formált krém nem édes nem sömör és nem az az iszonyú vajas..általában ha valhol eszek sütit rögtön az jut eszembe hoyg vajon hogy készül és igy készülnek a krémek az agyamban :D az oroszkrémet kivéve azt egy cukrász tól van

kazi
Én sina tejszinhabot rakok kivülre megveszek egy ilyen literes hulalát és az elég egy tortára kivül belül :) ha gondod van piskótával miért nem veszel kész piskóta karikát anyum azt haszunálja és azt modja jó :)
postai csomag max 2 nap alaatt ott szokott lenni mi vatrázunk adunk veszünk és 2 nap aáltalában az átfutás este feladjuk másnap délben ott van vagy legkésöbb következő nap reggel .. kisebb csomagotot azt hiszem max 1-2 .kg a sima postás hozza de egyébként nagy autóval szállítják hozánk olyan 12 körül jönnek általában

Kép

Kép

Kép
roz23

Judit, mindjárt megy, bocsánat, csak el kellett mennem itthonról.

Kazi, szép súlyuk van lányaidnak! :)

Imádom ezt az időt!!!!!!!!!!!!
birolili

Roz:
Sima piskótából nem tudok Barbist!Mira nem szereti a sütiket,ezért lenne fontos a látvány! :roll:
És hétfőn van csomagkiszállítás?

Lili:
Szép?inkább kicsik nem?!Lari duci,de Miri még annak se mondható.
kazi

kazi
szerintem is jó a sulyuk a lányoknak :) Adri is 15 kiló körrül van de nekem olyan átlagosnak tünik Nikit néznéd meg a 111 cm magaságával és a 15 kg.-val na Ő már tényleg sovány ne aggódj szerintem jó ez a kg.-am :)
csomag kiszállítás van hétfőn is ... Én most az otto.-n mérgelődőm már vagy 3 hete rendeltem tölük és nem küldik :twisted: pedig most 7végére kellett volna a ruci ... de s tudsz sima pikótval is barbist csinálni :)
a gőz fölötti főzős azt jelent hoyg teszel egy lábasba vizet flé teszel egy kisebb edényt ugy hogy a kízbe érjen az alja és abba teszed a krémet olyan puding sűrűségűre főzd a krémet :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Köszi Roz!Mostmár majdnem mindent értek :lol: -csak azt nem,hogy akkor nem log ki nagyon a barbi a tortából?Mert azt nem kuglóf formába sütik ugye!?
kazi

Kazi
Én szoktam még csinálni egy 2 tojis pici kis piskótát amiból a derekánál felhozom szépen a szoknyarész , De ha kiveszed a barbi lábát akkor meg pont a méret lesz egy kuglóf formához :) :wink:

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Csak Roz - Áki bölcsiig jutottam és úgy hallom Boti ébred...
Szóval szerintem is hallgass a szívedre, már ha megteheted (nem tudom :oops: most a munkába visszaállás hogy áll nálad)
Én sem kínoztam túl sokat Danust 2 évesen a játszócsoportba járással...
Szerintem a fiúk már csak ilyenek! :) Valahogy később érnek, tovább van szükségük a "csak anya" környeztre stb. A kiscsajok lazábban veszik (általában) ezt a dolgot.
Persze ez csak személyes megfigyelés :)

Szerintem érzed Roz, hogy mi lenne mindkettőtöknek a legjobb! :)

1-2 hónap alatt is rengeteget változhat Áki (de hát úgyis tudod :) )[size=12][/size]

KépKép
KépKép
nana09

Köszönöm a válaszokat a cipőmizériára.
Most várom, hogy mit mondanak, aztán, ha esetleg javították és az látszódni fog, nem hagyom annyiban. Amúgy szerintem a jobb boltokban segítőkészebbek, de itt olyan bunkó volt velem a nő. Olyan lenéző, lekezelő. Azt mondja látszik, hogy munkába használtam. Mit gondolt? Rakodok, vagy mi? Meg amúgy is, azt mondja a férjem és, ha fizikai munkás lennék akkor mi van? A cipő arra van, hogy használjuk. A panaszkönyv jó ötlet.

Roz

Sajnálom, hogy áki sír, de biztos el fog múlni. Én a helyedben azt csinálnám, hogy amíg megtehetem, mennék érte korán, viszont mégiscsak szokja a közösséget.

Kazi

Ez a csomagszállítás annyira változó. Néha el is keveredik a csomag. Szerintem a futár az gyorsabb, mint a posta, legalábbis megbízhatóbb, de drágább is.
Lari szerintem is pont jó. Annak csak örülnék, ha azt mondanák, hogy jó magas a lányom. :)

Lili

Én is felhívom a bábszínházat, megyünk Adrival.

Hajni

Neked nagy szerencséd van Annával. Olyan jó evő, mégsem látszik rajta. :)

Jöttök a Cirókába? Mert akkor kérhetnénk egymás mellé a jegyet.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Bea-Zsolti, kérünk mjajd képeket és ha lehet beszámolót! édes lehet Lillakirálylány is!

Roz, biztosan nehezebb a fiúknál, de én még nem adnám fel a helyedben, ilyen rövid idő alatt sztem nem lehet azt leszűrni,h még nem való oda Áki!(de ez csak az én véleményem,és vsz elég könnyen is jár a szám)

Kazi, sztem tökéletes a csajok súlya, Larié is, és Miri is lehet,h kilógrammra kevés, de nem láttam soványnak, csini filigrán,mint az Édesanyja!

Cukker, cipő :( , meg a bunkóság is....lehet,h ezért voltak leárazva? Mármint, h nem olyan jó minőségűek? Vagy nem az akciósak közül válsztottál?

Lili, sztem ennyi változatosság bőven elég reggeli terén Zsófinak! Hannának is volt lekváros kenyér korszaka, hetekig csak az volt a reggeli-néha az ebéd is, és a vacsora persze, most meg mást szeret-épp a rántott húst és a kukoricát...., de az este 3 almát pucoltam meg Leonának és neki 5 perc alatt, vacsi előtt.
Éva jól van, bár napról napra fáradtabbnak érzi magát, ki is mosott-vasalt minden 56-62-s rucit tegnap.

Kép
seriff

Na jó hát ilyen gyorsan én sem adtam fel. Hónapokig próbálkoztunk, de nem szerette Dani és mindig beteg volt.
Nem is akkor, hanem most jöttem rá, mennyire megbántam. Teljesen felesleges volt.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Geli, en nov.17-re vagyok kiirva uh szerint, de kiszamolva nov. 7. lenne a celido. :wink: Nev van mar? Mikor tudtok jonni jatszora?

Ser, mikorra van kiirva Syg? Meg mindig nem akarjak tudni a nemet?
En is pont most valogattam ki az 56-62-es kisruhakat, hogy mibol mennyi van. Annyira falat ruhak, olyan furi lesz ilyen pici babat oltoztetni. :D

Lili, igerem, amint lesz publikus kep, teszek fel! :wink:
Nalunk reggelire nagyon szereti Kati a Cheerios gabonapelyhet. Van "sima" es mezes, teljes kiorlesu lisztbol. Tejjel szereti. Vacsira heti egyszer becsuszik a negysajtos pizza, kepes lenne megenni egy felet belole... :roll:

Kazi, teljesen jo meretu lanyaid vannak! :wink: Kicsit elgondolkodtam Kateszka 13 kilojan :oops: .

Roz, szerintem a szived melyen tudod, hogy mit kell tenned Akival kapcsolatban - hacsak nem kell munkaba allnod. :wink:

Cukker, cipo :? multkor voltam Katival a Deichmannban, pont elottunk volt reklamacio - pontosabban meggondolta a holgy magat a cipovel kapcsolatban. Az eladok annyira normalisak voltak, hogy csak neztem. A holgy a penzt kerte vissza, mert nem talalt cserecipot maganak. Szo nelkul visszakapta a penzet es tok udvariasak voltak vele.
Remelem normalisan megjavitjak a hibat.

A Cirokaba ki mikorra kert jegyet? Nekunk a 11 oras lenne jo, jon akkor valaki? Jo lenne talizni veletek! :wink:

Kazi, posta: nekem mar volt olyan, hogy a feladott csomag masnapra megerkezett, de volt, hogy harom nappal kesobb...

Nana, az ujsagokat hogy tudom elhozni? Barmikor szivesen elsetalok feletek - egyebkent arra jarunk jatszora minden nap!
Danus es az ovi?

Tegnap Katit eleteben eloszor elvittem fodraszhoz es Pistiket hoztam haza. :lol: Kicsit sajnaltam a gondor tincseket, de igy sokkal rendezettebb a frizuja es surubbnek is tunik. :wink: Majd teszek rola kepet, csak a lenti laptoprol irok, a kepek meg a fenti gepen vannak.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nana, félre ne érts! :wink: :D Nem akartam én senkit sem megbántani!!!!!!

Dora, ha jól tudom(és Lili bocs,h Neked nem írtam le az előbb)november 3, de lehet,h 6-ra van Syg kiírva. A nemet még nem tudják, ill. Robi igen, de senkinek sem mondja el, és el sem árulta még magát!

Kép
seriff

Dóra

Pont erre gondoltam én is, hogy a jobb boltoknak fontosabb a hírnév, minthogy szarozzanak egy cipővel.
Pl a múltkor egy kavics felpattant a szélvédőre és kitört. Vittük a Tormási szervízbe és megcsinálták, de amikor mentünk az autóért, találtam a karosszérián két kopást. Persze bizonyítani nem lehetett, hogy ők csinálták, de szó nélkül kijavították a hibát.

Én akkor még hajvágás előtt láttam Katát? Mert, ha igen, akkor én látatlanban nagyon sajnálom a fürtjeit.
A Cirókába nekünk a 9.30-as előadás lesz a jó.
Ser

Az akciósból vettem. Remélem azért a sziesztákkal nem járok így, és ez csak szerencsétlen eset volt.

Andi
Kép
cukkker

Ser, hogy hogy csak Robi tuja a nemét? Syg nem? Akkor a sorrend: Syg, Dóra, én, Geli?, Thymi? :) (Aztán lehet, h. vki előbb szül.... mondjuk én. :D )
Ma én is kimostam a textilpelusokat. A ruhácskákat csak előkészítettem. Olyan furcsa, hogy nemsokára lesz egy csöppünk megint.

A kórházi csomagom is félig.....

Dóra, tök jó, h. vannak még normális eladók. Sztem is fontosabb nekik a jó hírnév megtartása, mint, hogy sz*-nak.
A Ciorókába nekünk is a korábbi előadás lesz nyerő, Zsófi 12-re már kidől általában. :)Publikus kép? Az milyen? :D :roll: :wink:
birolili

Sziasztok!

Dora,
hát hamarosan babázhattok,de jó nektek!Én is ,növéremnek már csak 4 hét.Majdnem 5.Vagyis kevesebb mint 5.Ráadásul tegnap kiderült,húgom is babát vár.De ö csak május környékén szül.Így hát jövöre még nem vállalok be babát,majd 2-3 év múlva.
Katika frizurájára naon kíváncsi vaok,és ha nem lesz többé göndör a haja?Nem sajnálod?

Cuki
mi is megyünk akkor a bábozásra.

Ser
nálatok nem lesz tesó?Lehet írtad már,de már elfelejtettem.

:!: Anna nyakán egy hete piros foltok vannak,azok teteje fehér.Olyasmi mintha pattanás lenne.Azt mondja fáj neki.Kenem fenistillel,olyankor jó neki.Van amikor egész szépen elhomályosodik,van amikor naon csúnya.Lehet valami allergiára utaló jel?Nem vittem még dokihoz,nem tom,vigyem?Segítsetek!Ilyen még nem volt neki.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

húúúúú de sokat írtatok

lili! nálunk a kolbász a menő( ma reggel szaldtunk a boltba mert nem volt itthon)Amúgy Benedek nem eszik sokat, hanem inkább sokdzor mostanában:)Holnap megyünk 2 éves vizsgálatra(enm is tudtam van ilyen)
Kicsit irigykedek ám a nemsoká' szülő kismamákra..olyan jó ez a várakozás, milyen lesz stb- Kis izgalom :lol:
(sok munka :roll: )

most ennyi mert megint hulla vagyok(6-kor keltek és napközben alig hagyták egymást aludni)
pusszancs

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Köszi ,lányok a póstás infókat!Remélem holnap megérkezik amit rendeltem,mert ha nem..... :x

A lányok szerintem sem soványak,csak nagyon alacsonykák,de nem aggódom..ez van,de azért rendik vagytok,hogy vigasztaltatok :) Ser neked külön köszi :lol:
én filigrán :lol:

Hajni:
:shock: Passz!
kazi

Sziasztok :)

Áki egy hőőőős :) Ma végre előszőr sirás nélkül mnet be :) tegnap rengeteget veszéltem neki hogy nem kell félni megyek érte és imádom meg hogy ez az Ő munkahelye.... és ugy látszik bejött . Már szaladt is be . De képzeljétek a 15 ből mára már csak 3 gyerek volt reggel a csoportunkból :shock: :roll:

Most csak ennyire futotta rohanok főzn iaztán a munkaügyi kp.-ba

De kár hogy mára már esőt mondnak :(

Kép

Kép

Kép
roz23

Kazi, nem vígasztalásként mondtuk. :) :wink: Sztem tényleg jó a súlyuk a csajaidnak. :)
birolili

Roz, hurrrááááááá! :)
birolili

Roz
ez naon jó hír,jól csináltad hogy beszéltél vele.Okos gyerek Áki,megérti amit mondasz neki.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!
kétszer már megírtam , először lefagyott, utána meg áramszünet!
ááá
na, szóval engem leterített a betegség, alig látok ki a fejemből!
Levi csak szurgyizik!

Jaj Lányok!
Már annyit beszéltetek a H&M-es ruhákról, találtam egy fain felsőt Levinek a turiban és télleg nagyon fain.De hol lehet kapni újonnan?

Roz!
Ez tök jó hír! Így a Te napod is sokkal jobb lesz!
kétnapi hidegkaját vigyél!!!!

Nana!
Asszem szombaton láttam a fiúkat bicivel!
Ja és kiakasztó egy történet!inkább nem is írom le a véleményemet, mert nem volna ideillő :evil:

Kazi!
jó olvasni, hogy apával mentek!Sajna nem sok apa menne el bábszínházba:(vagy csak én nem ismerek ilyet! :cry:

Judit!
Mikor lesz eredmény?

Bepa!
Nálunk pont fordítva van, az én Levim meg nem akarja elfogadni a kanalas kaját :( ! 3-4 félével próbálkozunk, de nem!
Lehet, hogy a foga miatt, vagy nincs megfázva és nehezebb neki a szopi? Mit csinálsz? Mit adsz neki enni?

Dettus, Hajny, Cukker!
Nagyon tündériek a lányok!!!!!
Bizti aranyosak voltak!

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Ser
Ne viccelj már! Dehogyis bántottál meg. :) Nem értettem félre :wink:

Roz
ez szuper! A "munkahelyed..." dumát én is bevetettem már régebben :D , de az én Danusom, markolós stb. munkás lesz :lol: azok meg "Itt dolgoznak az építkezésen Anya" - :D

Dóri
Elvileg itthon leszünk, Boti lázas :cry: , Szerintem 1/2 11 - 1/2 12 között lent leszünk az udvaron. A számom megvan ugye? Csörögj rám. :)

NEKTEK is belázasodtak a picurik a 15 hós oltás után?
Mondta a doktornő hogy az oltás utáni 7. és 10. nap között belázasodnak sokan.
Tegnap volt egy hete hogy megkapta és 38 fölé ment délután a láza :( :cry:

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nana, a mai delelott nem jo, megyunk gyogycipit csinaltatni Katinak.

Lanyok, az angolruci oldalan talaltam Tejonak es Katinak egy-egy rucit karacsonyra, nem akar valaki velem egyutt rendelni? :wink:

Majd meg jovok, csak mennunk kell.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ó, Dóra, miért nem szóltál? MA jön pont csomagom az angolruci oldalról. Én sokszor rendelek onnan, most sem tudtam ellenállni kis felsőknek Botinak. :D
MIért kell KAtinak gyógycipő?

Nana, Zsófi csak a 15hós oltás után lázasodott be egyedül. A többi után nem. Sztem normális.
Boti ruháit nem vehetném át Tőled folyamatosan amit kinő? Azt írtad, hogy eladod őket.... :wink:

Adri, Pesten van H&M az Árkádokban tuti, na meg még biztos máshol is. :) Csak Pesten. Kecskeméten miért nincs? (Nem nyitunk egyet? :wink: )

Egyébként az aukciós oldalak között is van H&M-es rucika, én találtam szépeket, újakat is. Most ezek jönnek majd. Zsófinak tök új mellényt találtam, meg farmernacit.
birolili

Sziasztok!

Mennyi ruhavásárló! :lol: Gondolom akkor ti folyamatosan nézitek mi?Ha láttok valami faját akkor veszitek.Vagy csak akkor nézelödtök ha kell valami?Nekem nincs ennyi idöm hogy nézegessem.Bár biztos szakíthatnék rá idöt.És szeretem megfogdosni is a ruhát,az anyagát.Jaj bocsi ,hosszú lettem.

A húgom bejelenteti magát,és nem tom,tudna nekem valaki segíteni hogy 70 000 ezer forint után mennyi adót szoktak vonni?Így meglesz neki a 180 nap,és kaphat gyedet.Ez jobb lenne mint a gyes.Köszi a segítséget elöre is.

Adri
jobbulást nektek,gyors gyógyulást.Remélem Levinek csak ennyi jut belöle. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili!
Köszi a számot. Az a helyzet hogy elvállalt bennünket a Mányoki Márta doktornő. Nagyon aranyos, nagyon tapasztalt de idős már (65) és nem szokott újakat vállalni. Hál istennek velünk kivételt tett. Valószínű azért mert 3 barátnőm is odajár és ők is beszéltek vele. Ha nem fog többet dolgozni (nyugdíjba megy) akkor még mindig szóba jöhet akit Te ajánlottál. Nekem is nagyon szimpi volt.

Adrienn!
Nagyjából minden rendben. Egyedül az az érték magas, amit azt mutatja, hogy valamire érzékeny, allergiás. A későbbiekben sajna lesz még egy vérvétel, hogy ez kiderüljön. Ez egy másik doki szakterülete, majd megyünk hozzá.
Szigorú lista van, hogy mit ehet Levi, és mit nem. Még a hashajtó mennyiségét kell beállítani, mert vagy sok vagy kevés, most a 2x3 ml a következő próba.
Kapott valami gyógyszert is az allergia ellen. Valószínű hogy kaja (tej vagy ilyesmi) majd kiderül.
Javulást kívánok. Sajnos járvány van, valami vírus.

Roz!
Én is gratulálok. Jó megoldás volt.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit, Manyoki Marta egy tunder! Legalabbis en imadtam gyerekkoromban! :D Katit is hozza vittem volna, de nem vezetek, beteg gyereket meg nem szivesen buszoztatnek. :? Remelem meg lesztek elegedve vele.

Hajni, a hosszu hajjal csak gondunk volt. Utalja a hajmosast, fesulest, csatot, gumit nem lehetett beletenni a hajaba. Nem banom, ha eltunik belole a gondorseg. :wink:

Roz, nagyszeru, hogy Aki nem sirt! Remelem holnap sem fog es azutan sem es azutan sem... :wink:

Lili :( , reg neztem az oldalukat, most lattam, hogy toltottek uj oszi-teli ruhakat.

Jobbulast a betegeknek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kazi, megjott a csomi?
Jartam mar ugy hogy beragadt a postan a csomagom. A feladotol megkerdeztem az ajanlott utalvany azonositojat, majd felhivtam azt a postat, ahova erkeznie kellett volna. Nemi telefonalgatas utan kiderult, hogy a postan var a csomag, valoszinuleg a postas nem dobott be ertesitot rola.... :evil:

Ser, igazi babeso lesz novemberben!:) Huuu, hogy birja ki Evi, hogy nem tudja a baba nemet, mikorben a ferje igen... na meg Robitol sem semmi, hogy ilyen ugyesen tud titkot tartani! :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Roz, tök jó, nagyon örülök,h ilyen jó napotok volt! Vagyis, h jól indult, remélem maradt is! Az idő meg hűvösebb, de azért itt nem vészes.

Dora, hát nem tudom,hogy bírjáék Éváék, főleg Robit csodálom, h még egyszer sem szólta el magát :D !

Nana, Boti jobban van? Pont hétvégén volt itt egy barátunk, a kisfia 1 hete kapta a 15hóst,és már szombaton lázas volt, a dokijuk szerint lehetett attól.

Adrienn, H&M Bp-en az Árkádban és a Camponában van.

Lili, sztem az ekkora cégeknek nem éri meg eljönni "vidékre" :cry: , ld.: C&A, H&M, Marks &Spencer, stb....

Kazi, hát kosarasokat szeretnél? :wink:

Hajny, látom beelőznek a tesóid! :wink: Még egyenlőre nem lesz tesó, szakvizsga, aztán majd látjuk.

Kép
seriff

Sziasztok!

Dóra:
Nem jött csomag,mert kiderült,hogy nem is adta fel a csaj időben :x ,én meg várom...na remélem holnapra itt lesz!
Kiváncsi vagyok én is Kati új sérójára,rakj képet!Neki hogy tetszik?Apának?

Roz:
Szupi ,hogy nem sírt Áki!!!Ügyes nagyon!meg te is :lol:

Nana:
Nekem mind a 2 csajszi belázasodott a 15hós oltástól,nem is akár hogy!Nekünk s 1hét után!A doki azt mondta mellékhatás,sőt még
pöttyök is előjöhetnek!

Ser:
Kosarast azért nem,csak legalább akkorák legyenek mint én,akkor már meg leszek nyugodva.Anyum nagyon alacsony ,meg pici a lába és nem túl szerencsés.Alig talál megára cipőt stb.Szeretném,ha a lányaimnak nem lennének ilyen gondjaik :roll:
kazi

Lili,Dóra:
Melyik is az angol rucis oldal?Tudom,hogy már mondtátok,de....
Bocsi akit zavar :oops:
kazi

Sziasztok!

Ser
hát,annyira én sem kapkodom el a kistesó dolgot,húgomék nem tervezték,ez véletlen,nekik ez az elsö baba.Naon furi lesz.Most nem lovagolhat,naon sok mindenröl le kell mondania.

Az utcánkban van egy turi a Nebuló.Tegnap bementünk Erszényessel,egyre jobb cuccok vannak.Még Leopoldis rucit is talált Ági,és elég olcsó is.Vadi új sapit túrtam Annának 50 forintért.Minden nap van új ruha kirakva.

Adri jobban vagytok?Csúnya idö van kint,de azért a kedved legyen jó.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Roz, mai reggel?

Nana, Boti jobban van?

Kazi, www.angolruci.hu
Szolj, ha talaltal valamit magatoknak!

Katit a hetvegen megcsipte valami dog a szemhejan, igy nezett ki reggelre ( Fenistil cseppel es Calcimuskal szepen helyre jott masnapra ).
Kép

Katibuci:
Kép

Mivel engem senki sem fenykepez, ezert en fenykepeztem magamat...
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra, nagyon csini vagy! :) Nekem is van ilyen felsőm. :D Szegény kis Katika! Jó csúnya volt a szeme. :( DE a sérója nagyon jó lett sztem. :)

Hajni, le kell mondania dolgokról? Ez már csak ilyen......
birolili

Jaj, lányok, remélem nem haragszotok meg rám, de Levinek épp mondókákat kerestem és akkor bukkantam erre a versre!
Ha már sokat témáztunk a hisztiről, gondoltam megosztom veletek!
Nekem nagyon tetszik! És nagyon fain versei vannak a költőnek a neten!
Remélem nem perel be a szerzői jogok megsértéséért 8)

Lackfi János:DOROTTYA LEGYŐZI A HISZTIT

A hiszti sós-zsák lehet,
Százötven kiló,
Lábamra csimpaszkodik,
Mint óriási ló.

Felemelni nem tudom,
A hiszti nehéz,
Lerogy alatta a láb,
Megfájdul a kéz.

Rángat össze-vissza csak,
Jobbra-balra ráz,
Földre húz, ordíttat is,
Zeng belé a ház.

Kifacsarja a szemem,
A könnyem csöpög,
Orromból üveg folyik,
Kövörösödök.

Bármit kérnek tőlem, az
Nem tetszik neki,
Biztat, mondjak rá NEMet,
Lábam tekeri.

De ha apa megölel,
A simogatás
A száz kilót leszedi,
Majd cipelje más.

Ha majd apa felemel,
Elbír engemet,
Könnyű lufi lettem, és
Szinte lebegek.

Dóra!!
HOgy neked mekkora a pocid :o !
Mi lesz a végére?
És szegény Kati!!!! :cry:

Hajny!
Hát a kedvem??? :?
A lelkiállapotom nem valami fényes!
Ma bemegyünk abba a turiba!Már akartam, de ha azt mondod jó, akkor megnézem :wink:

Kép
adrienn021

Sziasztok!

nem olvastam :oops:

Még mindig lázas Boti :( tulajdonképpen teljesen le sem megy. :(
Tegnap már 39 is volt (popsiban) és egész nap esik-kel :(
Most is forró és már a féléjszakát is végig nyüszizte szegényke.

Azt mondta a doktornő ha még ma is lázas, szóljunk, mert kijön megnézni.

Sem a Dani sem a Boti (eddig) nem lázasodtak be egyik oltás után sem.

Dóri
Láttam a képet. Nagyon csini, szép kismama vagy. :)
11 körül lemegyünk, viszem az újságokat, ha erre jársz, gyere be érte. :)

KépKép
KépKép
nana09

Adri
ez a versike naon faja.
Remélem találsz valami csecsét Levinek,én tegnap szemeztem egy vastag nacival is télire.De elöbb megnézem mennyi is van itthon neki ilyen.

Nana
javulást nektek,remélem semmi komoly.

Dora
csini vagy,engem sem fényképezett senki kismamaként.Nincs egy pocakos képem sem.Jól áll a poci,bírod még?

Lili
azért írtam hogy le kell mondania dolgokról,mert ö nem az az anya típus.Öt mindig is csak az állatok érdekelték,még éjjel is velük alszik,macskával.Na és persze a párjával.Ezeket most mind el kell különítenie magától egy jó idöre.Neki ez az élete,és nehéz lesz neki.De megéri,majd belátja. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni, ja, így már értem. :)

Nana, nagyon sajnálom Botit! :( Lehet ilyen magas láz a szuritól?

Don, még múltkor elfelejtettem megköszönni, hogy felhívtad a figyelmemet a PO bodykra a teszveszen. :) Aranyos vagy!

Judit, ne magyarázkodj, nincs semmi, ha nem őt választod dokitoknak, csak segítettem. :wink:

Ma tisztára kiborultam. :( Úgy jönnek fel rám a kilók, mikor alig bírok enni, már a torkomban van Boti, nem nassolok egyáltalán, sok gyümölcsöt is eszem...... mi lesz, ha be kell feküdnöm? A vérnyomásom is magasabb, mint eddig volt..... :( Utálom!!!!!!! Zsófi is tiszta hisztis...........
birolili

Adri, tetszik a hisztis vers. :D Bárcsak ne volna hiszti.....
birolili

Sziasztok :)

dóra
köszi a mai nap simán menet :) ott aludt de biztonság kedvéért azért ott ücsörögtam 1/2 2 től a folyosón hátha kellenék :)
Holnap már csak 1/2 3 ra megyek remélem akkor is miden ok lesz :)
Nagyon csini kismami vagy :) Katica frizurája nagyon édes . Szegényke szeme :( vajon mi csiphette meg ?! :shock: Nálunk egyszer szúnyog permetezés után csipta meg Adrit meg Ákit egy szúnyog másnapra hasonlóan feldagadt nekik ...
anno mi Nikinél meg Adrinál voltunk igy hoyg csak mi tudtuk hogy kislány lesz és nem modtuk el senkinek :) gyógycipő miért Katicának ?

lili
nyugiiii :) Tudom könnyű mondani de ha ez vígazstal Ákival Én is nagyon híztam állítólag a fiúkkal jobban lehet hízni :) Ne aggódj le fog menni :) de az is lehet hoyg csak víz az egész a vérnyomid miatt nem ? Dokidal beszéltél erről vagy a védőnővel ? Zsóficicán ne is csodálkozz hoyg nyugi ez az első borulás hidegfront...

Adri
jobban vagy ? Versike nagyon tetszik :)

nana
NÁlunk miden volt pötty és láz is napokig ...Remélem minnél gyorsabban helyre jön . :)

Kép

Kép

Kép
roz23

sziasztok!

Dóra:
Megnéztem,az oldalt,köszi.most nem találtam semmi nekünk valótbocsi
Nagyon csini vagy! :)
Szegény Kati,elég ijesztő volt a kis szeme!Én szerintem elájultam volna,ha reggelre ilyen lesz a gyerek!
A haja cuki lett,látszik,hogy nem lesz neki egyenes később sem :wink:

Adri:
Aranyos a vers!
Mi csak akkor jutunk el bábszínházba stb. ha Apa is velünk jön,mert ugye ha Larival nem bírok akkor ki kell vele menni,Mirának meg büntetés lenne ,ha az előadás felén ki kellene jönnie velünk.Így csak 4-esben mehetünk vagy sehogy ,ezzel apa is tisztában van
amúgy meg nem kérek tőle minden hónapban ilyet :)
A 11re megyünk.Ki is jön akkor?

Lili:
Fel a fejjel,lesz ez majd jobb is! :wink:

Nana:
Lari is több napig volt lázas-neki is 38-39között volt!Miután elvittem dokihoz,megvizsgálta(és közölte,hogy semmi baja)másnapra jobban lett!Remélem nállatok sem lesz semmi komoly!
kazi

Van 1 iwiw-es meghívóm!Kell valakinek?
kazi

nem volt eddig időm...nálunk nyafogás vanb, mintha kislányom lenne
8)
Adri! nem beteg, csak foga sztem, de most visszaállt van szopi, de sajna már nem sok a tejcsi...

dora!szép kismama vagy, Katinak nem is fiús a feje... :P
nana! ez sztem magas láz oltáshoz képest..sztem :oops:

g

Gabi
bepagabi

kazi van egy ismerős akinek kell a meghívó

Gabi
bepagabi

Dóra

Nem is lett "Pistikés" Kata, így is aranyos és megmaradtak a göndör fürtök.
Szerintem nem is nagy a hasad, a fotó csal egy kicsit.
Múltkor az udvarunkban az egyik kisfiú szeme is irtó csúnya volt, mert beütötte a székbe. Másnapra alig látszott rajta valami, de azért az anyuka elvitte a dokihoz, nehogy a szemidegek is sérüljenek.

Lili, Kazi

Mennyibe kerül a jegy a Kukucsra, mert én ma hívtam őket, de foglalt volt folyton.

Lili

Szerintem is a víz lehet már sok ilyenkor a végén. Az meg szülés után hipp-hopp lemegy. Emlékszem olyan furi volt nekem Adri megszületése után, hogy rengeteget mentem a WC-re.

Képzeljétek levásárolhatom a cipő árát, mert nem tudják megjavítani. De az volt a röhej, hogy azt mondta a csaj a telóban, hogy ugyanolyat nem adnak, nehogy megint ilyen probléma legyen. Miért? Másnak meg eladják a rosszat? :roll:

Andi
Kép
cukkker

Koszonom a dicsereteket, aranyosak vagytok. Hat inkabb balnanak erzem magam, mint csinosnak. :wink:

Lili, ne keseregj, az utolso harmadban mindig kicsit tobb folszalad, de ezt tenyleg inkabb a vizesedestol van, meg a baba sulygyarapodasatol.

Cukker, sikerult talalni masik cipot? Tenyleg furi, hogy ugyanolyat nem akarnak adni :shock: !

Roz, csak igy tovabb! :wink:

Gyogycipit azert kapott Katesz, mert kisse befele dol a bokaja es ezt korrigalja. A tobbi cipijebe meg sarokemelot kapott, aminek ugyanez a funkcioja.

Nana, megegyszer nagyon koszi! :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kazi, ne hulyeskedj mar, hogy bocs... :D

Adri, nagyon jo a vers! :wink:

Hajni, gratula a tesodnak! :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

cukker
ez tényleg röhej ... Éppen kérdezni akartam hogy mi lett a cipővel ...

Kazi
Mi biztos nem megyünk 7végén vendégségbe megyünk tibor pesten lesz ugyhoyg mi kihagyjuk

Pille
Merre vagy ? Jól vagytok? Oviztok ? Most 7végén lesza himzős tali ?

bepa
jó az uj vonalzója a nagyfiúnak :) furcsa látni hogy a 3 év felé baktat a Ő is ugye :) ?!

Lina
hogy vagytok ? Ovi meló ?

seriff
Nálatok is jól beindult a az élet igaz ?! Kevés időd jut ránk :wink:

Holnap a nyakamba veszem a várost és ujra önéletrajzot szórok szét kaptam pár cimet a munkaügyikp.ban ... bizom benne hogy találok is valamit .

Kép

Kép

Kép
roz23

roz :lol: de kis szemfüles vagy
amúgy nem írtam,mert nem volt időm, de örülök, hogy Áki kezd kevésbé tartani a bölcsitől

Cuki! ezt nem lehet szó nálkül hagyni, csoda aranyosak azok ott :twisted: én is vettem cipőt kíváncsi leszek..még nem nagyon hordjuk, mrt picit melegnek tartom...

Nana:írok pü, ha nem baj:)ruhaügyben :lol:
gondolom Boti nincs jól, ezért nem kell sietnia válasszal

a kismamakilókról annyir, hogy én mindekttővel ugyanott végzetem a mérlegen(nem -rok szmot inkább) de Levinél szinte nem is látszottt ahasam, sőt azok a kg-se nagyon...és 4 hónap alatt visszament minden (gondolom, mert nem volt semmire időm) sajnos a pocim nagyobb maradt de csaszi miatt nem tudtam nagyon leszorítani(meg fájt a hasam amúgy is...a bennmaradt szövet iatt)
zóval lepotyognak a kilók, ne aggódjatok

Kazi és többiek: mivel a napokban volt szó a gyeremekek súlyáról...a 2 éves vizsg.-on kiderült Benedek 15 kg(HOPPÁ nagyot néztem...fél év alatt 2 kg...a sok kakaó) :roll: és 95 cm.

Kérdés: szemészeti vizsgálatot nem szoktak 2 évesen javasolni(főleg ha picit kancsal a gyerek..örökölhette mind2-en szemüvegesek avgyunk)

GAbi

Gabi
bepagabi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?