Sziasztok!
Geli, en nov.17-re vagyok kiirva uh szerint, de kiszamolva nov. 7. lenne a celido.
Nev van mar? Mikor tudtok jonni jatszora?
Ser, mikorra van kiirva Syg? Meg mindig nem akarjak tudni a nemet?
En is pont most valogattam ki az 56-62-es kisruhakat, hogy mibol mennyi van. Annyira falat ruhak, olyan furi lesz ilyen pici babat oltoztetni.
Lili, igerem, amint lesz publikus kep, teszek fel!
Nalunk reggelire nagyon szereti Kati a Cheerios gabonapelyhet. Van "sima" es mezes, teljes kiorlesu lisztbol. Tejjel szereti. Vacsira heti egyszer becsuszik a negysajtos pizza, kepes lenne megenni egy felet belole...
Kazi, teljesen jo meretu lanyaid vannak!
Kicsit elgondolkodtam Kateszka 13 kilojan
.
Roz, szerintem a szived melyen tudod, hogy mit kell tenned Akival kapcsolatban - hacsak nem kell munkaba allnod.
Cukker, cipo
multkor voltam Katival a Deichmannban, pont elottunk volt reklamacio - pontosabban meggondolta a holgy magat a cipovel kapcsolatban. Az eladok annyira normalisak voltak, hogy csak neztem. A holgy a penzt kerte vissza, mert nem talalt cserecipot maganak. Szo nelkul visszakapta a penzet es tok udvariasak voltak vele.
Remelem normalisan megjavitjak a hibat.
A Cirokaba ki mikorra kert jegyet? Nekunk a 11 oras lenne jo, jon akkor valaki? Jo lenne talizni veletek!
Kazi, posta: nekem mar volt olyan, hogy a feladott csomag masnapra megerkezett, de volt, hogy harom nappal kesobb...
Nana, az ujsagokat hogy tudom elhozni? Barmikor szivesen elsetalok feletek - egyebkent arra jarunk jatszora minden nap!
Danus es az ovi?
Tegnap Katit eleteben eloszor elvittem fodraszhoz es Pistiket hoztam haza.
Kicsit sajnaltam a gondor tincseket, de igy sokkal rendezettebb a frizuja es surubbnek is tunik.
Majd teszek rola kepet, csak a lenti laptoprol irok, a kepek meg a fenti gepen vannak.