Na látom a szocpol a slágertéma és ma is termeltetek%
Szocpol: nekünk 2 bevállalt gyerekkel lett meg a 2,4 mio, és a kivitelezőnktől úgy vettük a sorházat, hogy az ügyvédje rafkósan a ház vételárát úgy osztotta meg, hogy a ház pont annyi legyen ammennyi még lehet, a többit meg mint telek szerepeltette... tehát jó adás-vételi szerződés kérdése a dolog... persze, ha meg van a telek és utána van kivitelezés akkor nem tudom, hogy lehet megoldani!
Na délelőtt nagyban rendezkedttem, ha véletlen szülnék minden kész legyen...
12:00-re mentünk kórházba CTG-re. Azzal minden rendben is volt.
Utána mire kiértem (azért volt egy kis csúszás...) Szabót berendelték a nagyműtőbe, majd egyszer elviharzott és mondta, hogy miért nem jöttem hamarabb... (hát felvilágoltam róla, hogy délre volt leghamarabb időpont) akkor mondta, hogy sebaj még elrohan a szülészetre de jön vissza...
Valamikor 1/2 3 magasságában visszaért... gyorsan megkukkolt. Na én nem nyílok még véletlen se (gondolom emlékeztek rá, hogy a 26. héten 2000-s volt a méhszájam és azon paráztam, hogy korababa lesz a gyerek...
) után UH... no Dorka nem lesz kicsi, becsült súly 3800 g!
Mégha felfele tévednek is minimum 3.5 kg...
Azt mondta, hogy szombaton megy el, de szerdán már jön haza (amúgy vmi konferencia jött közbe, tehát nem tudja ő se régóta, hogy ez lesz), szerinte megvárjuk még egyben...
De nála az ügyeletvezetők veszik át a betegeik... mondtam, hogy ez nagyszerű, de engem megnyugtatna, ha vki konkrétan meg lenne nevezve... és feldobtam Erdélyi nevét... nem tetszet neki / de nem is ellenkezett (szerintem az nem tetszett, hogy magánzózok...)
Na ugyan Erdélyit se láttam még soha, és ezért ő is vadidegen, de legalább mindenki dícséri és a szüésznőm vele dolgozik a legtöbbet...
Még vaciláltam mi legyen, de döntöttem - az én gyerkőcömről van szó! Felhívtam a szülésznőmet és ő ma este beszél vele!
Ja és doki árak: Erdélyi tényleg egy kicsit húzós... ez engem is elgondolkoztatott... de most nem ezen a pénzen fog múlni...
Amúgy az furi, hogy ugyanabban a kórházban elismert orvosok is 50-80 ezer forintos sávban vannak (ezeket a szélsőértékeket ismerem én - szóljatok, ha nem így van) és a magánrendelés is 5 - 8 ezer között...
Megnézem magamnak én a többi dokit is amíg bent leszek!