Új privát üzeneted érkezett!

Tiop:
engem is csak most engedett be!
Valami van a fórummal.
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Tényleg, Jutta?
Bár azt mondta, ma megy dokihoz. Na, kíváncsi vagyok, mit sikerült intézni!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Hello Lányok!

A fórum nálunk is alig akart bejönni! :roll:

Nem akartam én nagy port kavarni ezzel a 80ezres témával, csak megakadt rajta a szemem. Mindenki maga dönti el kifizeti-e avagy sem. Mindenesetre ennyiért már a holdról is lejöhetne a doki ha úgy tetszik.
Aztán még az is megeshet, hogy a kistesó után én is ennyit fizethetek.. :shock:

Jutta tényleg ma ment dokihoz, kiváncsi vagyok én is.

Jó lenne ha még estig nem esne, mert tudnánk sétálni egyet a csajjal. Most tök sötét van, lóg az eső lába. :(

KépKép
tüccs

Itt már esik egy ideje...
Vendég

Pilla!
Jó lett az új avatar képed! :wink:

Nagyon kíváncsi vagyok,hogy mit intézett Jutta!

Remélem nem akar itt is esni,nagyon rossz idő lett!Anettért még oviba kel mennem! :shock:

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok

Nálunk már esett is egy kevéske eső.

Nem semmi ez, hogy mennyibe kerül egy szülés :roll: csak nézek mi még anno a Bencénél megkérdeztük, hogy mennyi is lesz és a doki /Várkonyi/ azt mondta ő nem lát bele senki pénztárcájába amennyit gondolunk és érzünk annyit adunk oda :wink: Dettinél pedig mikor varratszedésnél megkérdeztem, hogy ugye a kocsiban lebabáztunk és nem volt rá szükség ilyen szempontból akkor is rámbízta a dolgot :wink:/végülis a felét adtuk oda annak amit akartunk/ a magánrendeléseken mindig megszabott árai vannak azt minden alkalommal kicsengettük, soha nem éreztem rajta, hogy tartja a markát egy-egy vizsgálat alkalmával :wink: én nem csalódtam benne, legutóbb is mikor voltam nála érdeklődtt a gyerkőck felől :wink:

A szocpolhoz nem nagyon tudok hozzászólni, de úgy veszem észre jól ki van ez találva, hogy akinek tényleg szüksége van rá az valahogy mindig lecsúszik róla :roll:

Jutta, Piroska hogy vagytok, úgy izgul értetek az ember mintha saját maga menni szülni, nagyon ott lennék a helyetekben :wink: :wink: :wink: a rágcsálnivaló az tényleg jó tlet a szülés utánra, mert én olyan éhes voltam, hogy egy fél disznót meg tudtam volna enni, anyuval hozzatam be kaját mikor kérdezte mi kell.

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Köszi Tiop! Végre megcsinálták és sikerült beraknom. :lol:
Vendég

sziasztok,
nálunk már szemerkél, napsütés nem is volt.
ja, barátnőm is az 526-ban volt, és mikor elmentek ebédelni, na ellopták a tárcájukat. Mi már zártuk a szobát ha elmentünk, de kapaszkodjatok meg, kimentem kérdezni a nővérpulthoz, és visszafelé menet a saját szobánkból jött ki egy barnárasült, elég gyorsan mert a szobatárs ép olvasott, nekem meg azt mondta, jaj eltévesztettem! vettem a fáradtságot, végignéztem azon az oldalon a szobákat, de egyikben se lakott!!

nem tudjátok hogy kell a hordozókendőt magamra kötni?
köszi, sziasztok Zsó

Kép
Kép
kispraga77

sziasztok!
Csak annyi akartam,hogy a szobánkat mi zártuk,és ha éppen elkellett menni mind a kettőnknek valahova ,akkor leadtuk a csecsemősöknek a kulcsot!

Kép
Kép
Kép
tiop

hát jutta elveszett :shock:
becsi
Iklad

Zsó:
Jajj, Istenem, ha nem lesz alapítványi szoba, akkor jól megvagyok lőve!!! Na, nem tudom, majd kiderül. Ha az én pénztárcám ellopják, akkor nem tudom, mi lesz, mert benne van a személyim, meg mindenem. Lehet, hogy azt fogom csinálni, hogy odaadom a férjemnek és csak az lesz nálam, amit a nyakamba tudok akasztani. A penészbe, hogy még a szülés idején is ezen kell gondolkodni! Ezt nem hiszem el!!!
http://209.85.129.104/search?q=cache:xN ... cd=2&gl=hu
itt van, hogy kell a kendőt magadra kötni.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Egyébként mit szoktak ellopni, csak pénztárcát meg ilyeneket, nem? Ruhát, meg ilyesmit ugye nem nagyon lopnak el?
Most nem hagy nyugodni a gondolat, hogy mit csináljak, hogy pakoljak, hogy nehogy ott maradjak a cuccaim nélkül. És ha éjjel elalszom, akkor is elvehetnek valamit, nem?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Szerintetek az jó megoldás, ha zárható bőröndöt viszek? Nyugtassatok meg, kérlek!!!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

De nem baj, mert januártól jön a kemény világ ezekre az indiánokra! Majd akkor kíváncsi vagyok, hogy fognak ott lebzselni ennyien???

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Ki vagyok akadva! Válaszoljatok nekem, kéééérlek! Teljesen kétségbe estem, most mit csináljak? Ráadásul ha túlhordom, akkor befektetnek már szerdán és akkor ott leszek egy csomót a kórházban :(:(:(.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

piroska nyugi

én kb 1 hónapot voltam már ott bent ebből 20 napot biztos 6 ágyasban és soha semmim nem veszett el...
egyébként főleg pénztárca és telefon a menő...a telefon lehet folyamatosan nálad...én pénzt nem is vittem...azért annyira nem vészes a helyzet
becsi
Iklad

Becsi, kösz!!!
Húúúú, tisztára kész vagyok! Köszi, hogy megnyugtattál. Lehiggadok és átgondolom, mi legyen a megoldás.
Még egyszer kösti! :)
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Na még egyben és mindjárt visszaolvaok, csak látom kerestetek...

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, hallod??
Mesélj, mi volt a dokinál?
Aztán meg készülj fel lopás ellen :(.
Na, mi volt???
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska!
Nyugi, azért a szobatársak is figyelnek. Abból meg minimum 1 biztos lesz. :wink: Szülés alatt pedig zárható a szekrény.

Jutta vagy bentmaradt, vagy rögtön elment egy másik dokihoz is. :lol:

KépKép
tüccs

Piroska tőlem sem loptak el semmit, a telefon mindig nálam volt, pézt azt nem vittem, mert kaját és innivalót mindig hoztak a látogatók így a büfét sem kellett látogatni, a fényképezőm és a mellszívom is bent volt, de az sem tünt el, úgyhogy ne aggódj, csak a picurra koncentrálj oké :wink: :wink: :wink: :wink:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Dórinak boldog hófordulót :lol:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Piroska,

Nyugi, lehet az értékeidet letétbe is helyezni, és akkor a kórház vigyáz rájuk.

Jó tanács: ékszert semmit se vigyetek be, se gyűrű, se nyaklánc, még fülbevaló se, mert úgyis ki kell szedni a biztonság miatt (ha esetleg műteni kellene valamiért... persze nehogy így legyen!). Én is elfelejtettem, és a férjemnek adtam oda a fülbevalómat a műtét előtti este, hogy vigye haza. Én ráadásul karórát is egy olcsó kis "krumplit" vittem, sose lehet tudni. :shock:

A telefont akaszd a nyakadba, pénz max egy ezres legyen nálad (de ne a pénztárcádban, azt hagyd otthon). A személyid és a lakcímkártyád viszont kell, mert a baba anyakönyvezéséhez el fogják kérni, azt vedd ki a tárcádból!!!

Egyébként az alapítványi szobában mi is leadtuk a nővéreknek a kulcsot, ha kimentünk a szobából, biztos ami biztos és a szekrényeket is zártuk... de a hatágyasba még éjszaka is benyitogattak kábé másfél óránként a bentfekvő indiánok közül ketten, de "szerencsére" nem bírtunk aludni, így nem tudtak próbálkozni... :twisted:
andibab

Amikor én voltam a kórházban, némelyik barnabőrű nőnek vastagabb aranylánca volt, mint az alkarom. :shock:
Vendég

Hát szerintem lopásra még kisebb az esély a hatágyasban, mert valaki tuti ébren van, illetve bent van a szobában... én legalábbis ezt tapasztaltam. A gázosabb inkább az alapítványi, mert ott ugye csak 1 v. 2 ember van egyszerre, azt meg zárni kell. De tényleg nem kell értéket magatoknál tartani, legalábbis nem többet a szükségesnél... (Megjegyzem, nálam még laptop is volt egy ideig, igaz, akkor az egyágyasban voltam. ;) ).
Szerintem akik a kórházban lopnak, azok a készpénzre utaznak... abból meg tényleg elég, ha pár száz Ft van nálatok.
Vendég

Ja, nekem a fülbevalót akkor szedték ki, amikor vittek császározni -illetve nekem kellett kiszedni, fájások közepette, mert nem találták a csatját -, aztán a férjem hazavitte. De tényleg érdemes előre kiszedni!

Na megyünk úszni!

Ichtus: jössz akkor holnap? Küldjük a címet?
Vendég

Sziasztok!
Piroska! Nyugi!
Szerintem sem olyan vész a dolog. A lényeg, hogy ne legyen nálad olyan, amit elvihetnek. Vagy ha van (fényképezőgép, telefon), mindig legyen valaki a szobában.
Ennyi.

Jutta!
Mesélj!!!

Kép
Kép
giga1

Piroska,
köszi szépen!! remélem sikerül magamra kötni!
Andibab jól írta, minimális pénz, semmi más érték ne legyen nálad, ha meg kimész a szobából a köntös zsebébe a telefonnal együtt elfér az is.
Ha a kiírt napig nem szülsz meg, meg lehet beszélni a dokival, hogy nem fekszel be, de pl kétnaponta vagy naponta bemész a kórházba. Én Nándit 5nappal hordtam túl, de elfogadta a doki, hogy nem fekszem be és kétnaponta talizunk. Nándit 16óra alatt szültem meg, Bendét már 4órára lecsökkentettük. Lesz időd megzuhanyozni, párodnak egy szendvicset készíteni, és mindenképp legyen nálad keksz vagy egy tábla csoki és másfél liter iszike, mert én pl szülés után majd éhen haltam, hajnali 5kor már áttoltak a szobába és nyolcig amikor a reggelit adják, azt hittem éhen halok, még jó, hogy a szobatársam adott egy májkrémes zsemlét, életet mentett vele!
Kitartás!!! Juttának is!!!

Kép
Kép
kispraga77

"Okosabb vagy, mint egy focista?" kérdései:

Biológia: Melyik csapatot hívják lila majmoknak?

Nyelvtan: Hogy mondják helyesen a bírónak: "Baszd meg ez les volt", vagy "Bazd meg ez les volt"?

Kémia: Melyik mosópor hozza ki legjobban a focimezbe kent takonyfoltot?

Történelem: Mikor jutott ki utoljára magyar válogatott nemzetközi sporteseményre?

Matematika: Hány méterre van a 11-es pont a gólvonaltól?

Irodalom: Ki van a 2006-os futball-évkönyv címlapján?

Fizika: Miért esik mindig vissza a labda levegőből a fűre?

"Okosabb vagy, mint egy Playmate?" kérdései:

Biológia: Mit mond a kutya?

Nyelvtan: Melyik a cica betű?

Matematika: Ha 6 almám van ,és abból megeszek kettőt,...ááá hagyjuk.

Kémia: Csinálta már kémiaszertárban?

Történelem: Szeretné, hogy világbéke legyen?

Irodalom: Mit tárolunk a könyvespolcon?

Fizika: Ha egy hengeres testet megdörzsölünk, az izgalmi állapotba kerül?

"Okosabb vagy, mint egy BKV-ellenőr?" kérdései:

Matematika: Ha a lyukasztó három lyukat lyukaszt, de a jegyen csak kettő van, érvényes-e a menetjegy?

Irodalom: Mi a neve a metróbejáratnál szerezhető ingyenes napilapnak?

Ének-zene: Dúdolja el az ajtók záródása előtt hallható szignált!

Fizika: Ha a vonat 50 km sebességgel közeledik az állomáshoz, hány embernek nincs bérlete?

Történelem: Milyen csoportok jutnak eszébe a történelemből, amelyek karszalaggal dolgoztak?

Biológia: Milyen állatok laknak a metróalagútban?

Nyelvtan: Hány kával írjuk azt, hogy BKV?

Kémia:Mit jelent az a kifejezés, hogy a bliccelő kámforrá vált?
Vendég

Na látom a szocpol a slágertéma és ma is termeltetek% :lol: :lol:

Szocpol: nekünk 2 bevállalt gyerekkel lett meg a 2,4 mio, és a kivitelezőnktől úgy vettük a sorházat, hogy az ügyvédje rafkósan a ház vételárát úgy osztotta meg, hogy a ház pont annyi legyen ammennyi még lehet, a többit meg mint telek szerepeltette... tehát jó adás-vételi szerződés kérdése a dolog... persze, ha meg van a telek és utána van kivitelezés akkor nem tudom, hogy lehet megoldani!

Na délelőtt nagyban rendezkedttem, ha véletlen szülnék minden kész legyen...

12:00-re mentünk kórházba CTG-re. Azzal minden rendben is volt.
Utána mire kiértem (azért volt egy kis csúszás...) Szabót berendelték a nagyműtőbe, majd egyszer elviharzott és mondta, hogy miért nem jöttem hamarabb... (hát felvilágoltam róla, hogy délre volt leghamarabb időpont) akkor mondta, hogy sebaj még elrohan a szülészetre de jön vissza...
Valamikor 1/2 3 magasságában visszaért... gyorsan megkukkolt. Na én nem nyílok még véletlen se (gondolom emlékeztek rá, hogy a 26. héten 2000-s volt a méhszájam és azon paráztam, hogy korababa lesz a gyerek... :shock: :shock: ) után UH... no Dorka nem lesz kicsi, becsült súly 3800 g! :shock: :shock:
Mégha felfele tévednek is minimum 3.5 kg...

Azt mondta, hogy szombaton megy el, de szerdán már jön haza (amúgy vmi konferencia jött közbe, tehát nem tudja ő se régóta, hogy ez lesz), szerinte megvárjuk még egyben...
De nála az ügyeletvezetők veszik át a betegeik... mondtam, hogy ez nagyszerű, de engem megnyugtatna, ha vki konkrétan meg lenne nevezve... és feldobtam Erdélyi nevét... nem tetszet neki / de nem is ellenkezett (szerintem az nem tetszett, hogy magánzózok...)
Na ugyan Erdélyit se láttam még soha, és ezért ő is vadidegen, de legalább mindenki dícséri és a szüésznőm vele dolgozik a legtöbbet...
Még vaciláltam mi legyen, de döntöttem - az én gyerkőcömről van szó! Felhívtam a szülésznőmet és ő ma este beszél vele!

Ja és doki árak: Erdélyi tényleg egy kicsit húzós... ez engem is elgondolkoztatott... de most nem ezen a pénzen fog múlni...

Amúgy az furi, hogy ugyanabban a kórházban elismert orvosok is 50-80 ezer forintos sávban vannak (ezeket a szélsőértékeket ismerem én - szóljatok, ha nem így van) és a magánrendelés is 5 - 8 ezer között...

Megnézem magamnak én a többi dokit is amíg bent leszek! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

jutta nem tudom ki a szülésznőd, de Andira tippelek :wink:
becsi
Iklad

Talált! Te nála szültél? Nagyon aranyos, hívtam már egy párszor (biztos az agyára megyek) de mindig segítőkész! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta:
jól döntöttél, jól van!
Kórház:
nem viszek semmi olyat, csak telefont, de az mindig nálam lesz. Akkor nem aggódok, remélem, minden rendben lesz. Azért nem lenne baj, ha lenne alapítványi szoba.
Azt is lehet, hogy a mellszívót leadom, mint értékes dolgot, hogy vigyázzanak rá?
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

jutta nem nála de ismerem :wink:

szerintem mellszívót nem lopnának......aki ilyenre vetemedik, nem azt fogja keresni
becsi
Iklad

Az a baj, hogy olyan kis helyes táskában van, nem is tudnák, mi van benne.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska, ne parázz ezen a lopás dolgon!! Szerintem, ha 6 ágyasban leszel véletlen, akkor ott nem lehet csak úgy ellopni vmit, mert mindig van ben vki.

Ha 2 ill. 1 ágyasban, akkor ha nem vagytok bent le kell adni a kulcsot.

És én af ényképezőgép kistáskáját fogom benttartani, amibe pont belefér a mobilom, meg némi kp. azt hurcolom magammal (azt a vállalmra tudom akasztani és pici) ... a többi cucc amit beviszek ruha, pelus, popsitörlő, tisztálkodási cuccok, törölközők, mindenféle Wc papír és tsai gondolom nem érdekel senkit, mellszívót meg előkészítttem de a párom hozza majd be 1-2 nappal később, ha egyáltalán kell... addigra gondolom megszokom a környezetet... ha nálad a táskájafeltűnő, akkor azt ne hozasd be, vagy ha abba akarod szállítatni, akkor vitesd haza a pároddal... gondolom az egyéb kütyükre: poharak és cumis üvegek ezre még nem kellenek az első 3 nap!

Jutta

KépKép
jutta

na minden 2. szót elgépeltem, bocsi! :oops: :oops: :oops:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta:
Nem feltűnő a táskája, fekete, de nagyon kis helyes és igényes. Ha valaki ránéz, nem tudja, hogy kamera vagy mellszívó van-e benne. Nem fogom bevinni. Ez lesz.
Hogy vagy?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Túl jól! Semmi bajom, se egy kósza fájás, vagy pocakfeszülés!
Gyerkőc is remekül érzi magát odabent, mozgolódik, helyezkedik, csuklik...
Hááát megéertem: 36 fok, teljes ellátás és jacuzzi, ki akarna kigyünni a hidegbe, ahol melózni kell a kajáért és még a pocakunk is megfájdulhat...
No de mondogatom, hogy anya meg apa már annyira meg akarja kuksizni a buksiját és jó lenne ha kijönne a kuckójából, mert már nagyon várjuk!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Alig győzök olvasni, annyit termeltetek...

Verna, sajnos a holnap nem jön össze, mert elutazunk a családdal Sárospatakra hétvégére. De ha tudunk, a következő alkalomra szívesen megyünk :D

Piroska, ne parázz, biztosan nem lesz semmi baj a kórházban a cuccaiddal. Lehet, hogy én a másik véglet vagyok, de nekem eszembe se jutott, hogy valamim is eltűnhetne. Csodálkozva olvastam, hogy lopnak ott. Mondom, lehet, hogy túl naiv vagyok :wink:

most mennem kell, szép estét mindenkinek!!!

Mire legközelebb netközelbe kerülök, lehet, hogy már babáztok!!hajrá lányok :D

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Hát ez az orvostéma.... :roll: érdekes... :roll:
Azt gondolom erről az egészről, (azzal együtt, hogy a magyar biztosítási rendszer egy nagy sz@r) hogy valóban nagyon korrekt, ha egy doki, főleg nődoki, megmondja a frankót, hogy ennyi, és tudod mire számíts. Az már más kérdés, ha már ennyire pofátlanul magas árat ad meg "korrektül", (plusz a magánrendelésen terhesgondozás alatt legombolt pénzek) az a minimum, hogy ugrik a BAlatonról, vagy akár a Holdról. Ez az amit épésszel gondolok.
Nem ép ésszel meg azt gondolom, hogy nagyon nagyon erkölcstelen, hogy, megszabják a dokik, hogy ennyi, és segítek neked megszülni a gyerekedet. (Amit egyébként csakis és kizárólag egyedül te tudsz megszülni) Pedig egyébként sem maradna bent senkiben. Kár hogy ez már kemény üzlet. :(

Pilla, nagyon tetszenek a humor bombák. :lol:

Katica, de ritkán jössz! Mi van veletek? Mesélj Sárikáról!

Pimpoka, én a helyedben megkeresném a dokimat a problémával. (mensi) Szerintem nem normális ez a fajta amit te mondasz. Ha esetleg mégis az, megér egy vizsgálatot. :wink:

Ez a lopásos téma, nekem sem nagyon fordult meg a fejemben...Mondjuk nem is nagyon volt nálam semmi olyan érték... :roll:

Na nézem egy kicsit a Fábryt.

JA, Tiop, nem gondolnám, hogy Szonja fogzik. Neki már megvan mind a 16. Remélem két éves koráig ezzel a problémával nem találkozunk. Mindenesetre a múlt éjjel is kicsinált, és már előre félek a maitól... :x :shock:

thenus

Eszembe juttott az okosság Szabóval kapcsolatban.
Ugye ő az a doki, aki a második a Gerő után az osztályon. Ő nem ajánl (hat) szülésznőt sem és gondolom ez van akkor is, ha nem tud ott lenni a szüléseinél. Nem azért nem ajánl be egy másik dokihoz mert nem akar , hanem mert főnök révén nem tehet különbséget az alorvosai (és a szülésznők) között.
Lányok ha rosszul gondolkodom , javítsatok ki.

KépKép
tüccs

Sziasztok!
jó reggelt mindenkinek!
Jutta!
Ne is várd,hogy Erdélyit egy orvos is ajánlani fogja neked!Nem nagyon szeretik őt ott,és ez pont azért van,mert nagyon sokan járnak hozzá!!!! :shock: :shock: Innenstől no koment!!!!!!!! :twisted: Örülök,hogy jól vagy,és jól választottál nagyon!Meglátod,ha odakerűl a sor,tuti nem fogsz csalódni!A szülésznő pedig tündéri egy csaj!!!! :wink: :D

Most húzok,de késöbb jövök!sziasztok!Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop, inkább a Tüccs-féle gondolatmenet lehet mögötte, Szabó tuti nem irigyel senkit a sok betege miatt... nála is akkora teltház van...

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!
Hát egész éjjel fájt a hasam. Most már sokkal erősebben, mint eddig, de nem volt semmi rendszeresség meg ilyenek, mert egyfolytában fájt. Én nem tudom, most már így lesz mindig, hogy folyamatosan fájni fog? Rendszeres fájdalmak nem tudom, hogy vannak-e, mert nem tudom, mi az a rendszeres. Csak azt vettem észre, hogy vannak ilyen rövid fájdalmaim. Jön, aztán pikk-pakk elmegy. De nincs benne semmi rendszer. Meg nem is erős annyira, ahogy az ember elvárná a szülési fájdalmat. A hasam nagyon kemény és a babó a köldököm körül van, valahogy az egész hasam olyan csúcsos lett, nem tudom, hogy lement-e, inkább csak egy helyen tömörült. Na, például most van egy fájdalmam, mindjárt megfigyelem meddig tart. Ja, és egyfolytában úgy érzem, mintha nagy-wc-zni kellene. Meg tudjátok még mit érzek? Olyan nyilallást ott. Befelé, felfelé vagy hogy is mondjam? Nem tudom, olyan furán érzem magam, de nincs erős fájás, az tuti, hogy nincs. Csak olyan, mint menszeszkor. Akkor nagyon szokott fájni, de én azt hallottam, hogy a menszeszes fájdalomnál sokkal erősebb. Na, most megint volt egy rövid. Jajj, nem tudom, muszáj nekem figyelni, hogy mikor jön és milyen? Még nem kell figyelnem, igaz? Majd csak ha már annyira fáj, hogy nem bírom.
Szerintetek?
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska,

szerintem figyeld a fájásaidat!!! Írd fel azokat a fájásokat amikor rövid, de erősebb, ha ilyened van.
Én írnám a helyedben, semmit nem vesztesz, viszont lehet látni fogod belőle, ha mégis van és milyen időközönként.
Szerencsére mensikor soha nem fájt még eddig semmim, de lehet néha a derekam egy kicsit, soha nem görcsöltem, én is izgultam, hogy hogyan veszem észre, de egyből kitaláltam, hogy az, az.
Azt javaslom, hogy írd fel a fájás időtartamát is, hogy hány mp, meg, hogy a következő mikor kezdődik.
Szerintem.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Piroska,
Szerintem is figyeld és írd a fájásaidat,mert szerintem elkezdődött valami.
Igaz,én fájások nélkül érkeztema kórházba,elfolyt magzatvízzel hajnali 3-4 körül és délután még nem voltak fájásaim,de délután 5 körül elkezdődtek és hasonlóen éreztem,mint Te,aztán este fél8-ra meg is született Levi.
Szóval mérd az idejét!:)

Kép
mano83

Manó, Pimpoka:
Hát nem tudom, én most nagyon álmos vagyok, éjjel nem tudtam rendesen aludni. Kicsit lefekszem és ha nem múlik el, akkor majd elkezdem figyelni. Kicsit szét vagyok esve, nem tudok most koncentrálni. Úgysem fog olyan egyhamar megszületni, várok még egy kicsit. Köszi szépen a tanácsokat, azért ha nem tudok elaludni, akkor figyelni fogom az időt, jó?
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

húha látom piroska szülni készülsz, ez már tuti az :lol:

nem találod a helyed, fáradt vagy stb...ismerős....azt pedig ne várd , hogy rögtön "szülési" fájdalmaid lenne, lesz az is, de abból annyi is elég lesz :wink:

drukk
becsi
Iklad

Hát ez az alvás nagyon kellett. Azt hiszem, közben is volt valami fájdalmam, egyszer felébredtem rá, de aztán ha volt, se tudom, mert aludtam. A védőnő azt mondta, hogy ne legyek benne biztos, hogy olyan fájdalmaim lesznek, hogy fetrengeni fogok, de készüljek, mert nem kéne útközben szülni. Hát nem tudom, én megvárom, amíg valamiből tuti, hogy egyértelmű lesz. Hát addig minek menjek be? Nem fog az a gyerek csakúgy kipottyanni szerintem.
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?