Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jó sok minden történt veletek a pár hét alatt. Jó lehetett a babatali.
A szombatira nem tudom, hogy tudunk-e menni, mert sajna göthös vagyok :( .

Zsaninak:
Royer Bendegúz szül.nap: 2006.04.01. névnap? minden utónévkönyv mást ír :?
Nemes-Szalontai Anikó szül.nap: 1976.06.25. névnap:07.26.

Erika
De jó, hogy bemásoltad a baba-mama klubbot. Októbertől megyünk:)

Anyóstéma
Nálunk a saját anyám ilyen. Most nem is dolgozik, de át nem tolná a képét, pedig ott a kocsi a feneke alatt. Egész nyáron a Balcsira rohangált a barátnőjével, minket egyszer sem vitt el. Olyan melegben? Hogy képzeltem. Tudjátok, mi "télen" szoktunk strandolni :evil:

Anikó

Kép
eagleszem

Sziasztok lányok!

NAGYON KÖSZÖNÖM A FÜLFÁJÁSOS INFÓKAT!
:D
Elvittem a dokihoz Csabit, mert mint mondtátok, ez szövődmény, és azt gyógyítani kell! Hát kell is, mert közben fájni kezdett a másik füle is, és kiderült, hogy kétoldali középfülgyuszija van. Azt mondta a dokinő, hogy vihetném közösségbe, mert nem folyik sem orra, sem füle, viszont tegnap a déli alvásnál elkezdett neki folyni a füléből a trutyi, így inkább marad a héten itthon. Antibigyót kaptunk természetesen, (már szinte csodálkozom,hogy nem immunisak a kölykeim az augmentinre) + fájdalomcsillapítót, és jó volt a cseresznyepárnás ötlet is, vettem, egyett. azzal melegítjük neki. Az illata egyébként olyan Isteni neki, hogy nem győzöm szaglászni, ha épp nem a gyerek füle alatt van! :oops: :lol:

Cirmike! NAgyon szorítok, és sok erőt kívánok neked is hozzá! :)

Edit! Szegény Kata! Mitől lehet vérszegény? Te is az vagy? ÉS amúgy olyan kis sápadtka a kislányod mindíg? Ez öröklődik? Tudom hülye vagyok, elvileg most tanulok genetikát, de ne tudom, hogy ez örökletes-e? :roll:

Anikó! Az egy dolog, ha az ember anyósa "ilyen", de hogy az anyja? :shock: Ez rémes! Szegény! Biztos jó lenne neked is, ha tudnál vele néha konzultálni, és néha rábízni a picit!
Egyébként majdnem együtt születtünk! ÉS akkor ezt most írom Zsanettnak is, mert az én adataimat nem írtam be, hogy :
Sipos Mariann lennék lányilag, TB.-án születtem, 1976. 06.29-én!
ÉS akkor te is rák vagy Ankió! :!: :oops:

Most viszont lépek, mert nyűgösek!

Egyébként hogy ne legyen egyszerű a helyzetem, Ákom is megbetegedett, taknyos, és baromi nyűgös! :cry: Viszont, szól ha folyik az orra, és szépen kifújja!

Lányok, ki tanul még közületek? VAlaki írta még de már nincs kedvem végigböngészni! KÍváncsi vagyok! :oops: :oops: :oops:

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok

Na mi voltunk ma dm nyitón.Már nyitás előtt állt a sor.Szerintem tök röhej,bár nem mintha mi nem nyitásra mentünk volna :lol: . No mindegy volt lufi,virág meg zene.Timi jól elvolt a sok gyerkőccel meg a zenével.Én meg nyomorogtam odabent :D . De még megyek mert persze hogy lemaradtak a cuccok.

Lesz szombaton az intersparnál is valami buli.Ugrálóvár,arcfestés,lufi meg ilyenek.Meg zenés táncos műsor.Asszem 10-19 óráig lesz.

Edi
Ki a gyerekorvosotok?Anno én is akartam vérképet csináltatni Timinek,de a Pintér doktornő azt mondta a ygerek egészségesnek látszik,minek szurkodni.De szerintem is jó dolog lenne évente egy ilyen vizsgálat. Reméljük most már rendbe jön Kata szeme.De a tortaevős videó a mai napig nagyon tetszik. :D

Anikó
Ti itt laktok valahol dózsakertben?Bocsi ha már volt róla szó,de már nem emlékszem.Sokszor szoktalak látni benneteket,meg a Gergőt is errefele.

Na mentem,fáradt vagyok,mert Timi úgy horkol hogy nem tudok tőle aludni.Amúgy semmi baja,és csak este horkol.Lehet le kéne vinnem dokihoz.

Na most mentem üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Úgy látszik, hogy Bendi is kezd beteg lenni :( . Bár az én hangom is olyan még, mint a repedt fazék.

Rozi
Hát igen. Ezzel vagyok a legjobban meglőve, hogy sose vigyáz senki a Bendire (Anyun kívül mindenki dolgozik, még hétvégén is).
Néha be is csavarodok már rendesen. Csak 4 nap van közöttünk :D . Te is ilyen lelkizős típus vagy, mint a rákok általában :P ?

Lívi
Anyuék + barátnőm laknak dózsában. Mi szoktunk átmenni, hogy lássák is az unokát.

Megyek, mert megébredt a picur.

Kép
eagleszem

Anikó!
Hát igen, én is olyan lelkizős fajta vagyok, sőt néha teljesen döntésképtelen, amitől a falnak tudnék menni, és mástól várom olyankor a segítséget.
Ma is , kiabáltam a Csabival egyet délelött, mert valahogy nagy létére annyira bele van szokva a seggembe( :oops: ), hogy ha eltűnök a szeme elől, már nyivákol. Felmegyek az emeletre wc-re, erre ő azt hallom, odalennt a konyhában kétségbeesetten keres, és mire leértem, már ment volna ki a lakásból a kertbe, hogy hol vagyok. Pedig mondtam neki, hogy felmegyek wc-re! Persze..., most süket is, de ettől függetlenül, mindíg ezt csinálja! :cry: Én úgy kiakadtam, mint a taxióra! ÉS persze a végén meg úgy fájt a szívem a kis hülye miatt, és olyan lelkifurdim volt! :cry: :cry: :oops:

Úgy látszik végérvényesen itt az ősz, és kezd mindenki beteg lenni! Jobbulást a kis betegeknek! :P

( EGyébként az évenkénti vérvétel nem lenne hülyeség!)
Folytatom a jegyzőkönyveimet!

KépKép
Kép
siprozi

Anikó!
Hát igen, én is olyan lelkizős fajta vagyok, sőt néha teljesen döntésképtelen, amitől a falnak tudnék menni, és mástól várom olyankor a segítséget.
Ma is , kiabáltam a Csabival egyet délelött, mert valahogy nagy létére annyira bele van szokva a seggembe( :oops: ), hogy ha eltűnök a szeme elől, már nyivákol. Felmegyek az emeletre wc-re, erre ő azt hallom, odalennt a konyhában kétségbeesetten keres, és mire leértem, már ment volna ki a lakásból a kertbe, hogy hol vagyok. Pedig mondtam neki, hogy felmegyek wc-re! Persze..., most süket is, de ettől függetlenül, mindíg ezt csinálja! :cry: Én úgy kiakadtam, mint a taxióra! ÉS persze a végén meg úgy fájt a szívem a kis hülye miatt, és olyan lelkifurdim volt! :cry: :cry: :oops:

Úgy látszik végérvényesen itt az ősz, és kezd mindenki beteg lenni! Jobbulást a kis betegeknek! :P

( EGyébként az évenkénti vérvétel nem lenne hülyeség!)
Folytatom a jegyzőkönyveimet!

KépKép
Kép
siprozi

:lol: :oops: :oops: :oops:

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Sajnálattal olvasom,hogy egyre többen lesztek betegek :cry:

Ma történt egy kis baleset velem itthon :cry:
Viki rajzolás után szétszórta a színes ceruzáit a földön,összepakoltam helyette,de egy kis méretű barna ott maradt a szőnyegen.
Közben szólt a zene,csajommal táncolni akartunk volna,de ekkor én hirtelen beleléptem a ceruzába,az meg úgy bele állt a lábamba,hogy még a hegye is beletört a sarkamba :evil: :evil:
Elkezdtem sírni a fájdalomtól,Viki meg vígasztalt,hogy semmi baj,meg sajnálom......
Próbáltam kiszedni,de nem sikerült......áztattam,csipesszel próbáltam,de hiába.....
Végül du-ra kioldódótt a lábamból a hegy maradványa,már csak ahelye fáj,ahol megbirizgáltam :evil:
Viki mikor látta,hogy sírok,annyira megijedt,hogy hányt egyet :evil:
Még most este jól kiáztatom Hiperollal,majd Betadinozom,remélem,hogy holnapra azért már rá fogok tuni állni.

Találtam egy szerintem tök jó oldalt,lassan jönnek az ünnepek....
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=225538

Puszi mindenkinek:Erika

cseriviola

Erika!
Nem semmi a baleseted. Ahogy elképzelem, hogy próbálsz magadon segíteni, a fájdalom közepette és még - gondolom - takarítottad a Viki hányását! :evil: :shock:
Mondjuk nem értem, hogy tud beleállni,ha fekszik a földön egy ceruza, de sokszor hihetetlen mikből alakulnak ki a veszélyes helyzetek!

Karácsony: én is pont tegnap bújtam már a játék-ajándék ötletekért a netet!
Ezt a babaszobás tányéros fórumot már néztem én is korábban... csak a postaköltség gondolom nem kevés a súlya miatt, így ha v.ki rendel, én tuti társulnék, szóljatok, légyszi!
Ezen az oldalon tippekért is lehet nézelődni, meg rendelni is:

http://toystore.hu/shop/

A Wader és a Smoby termékek nagyon jók, és a kreatívkodó SES is!

lola77

Sziasztok!

ERIKA:
Óh, te szegény! Tényleg sokszor elég fura dolgokból van a baleset, de azért gyógyulj meg légyszi te is holnapra!!! :)

Még egy gyors gondolat:
Az utca elején (ahol a villanyoszlopra ki van írva az utcán neve) van egy jó nagy 30-as tábla is.
A kerítésünk kék egy darabon, utána egy darabon meg barna, ja és a jobb oldalon van.
Ha lesz időm, akkor majd kiteszek én is valami jelet a kerítésre. A kapu mindig nyitva van, nyugodtan gyertek be.

Virágom tegnap nem aludt délben semmit, helyette nagyokat vigyorgot, meg engem idegesített. Szerintem már jobban van, szedi az orvosságot rendesen, köhögni köhög, de nincs láza.

Akik eddig nem jelentkeztek, vagy esetleg nem olvastak vissza, azokat nagy szeretettel várjuk szombat délelőtt 8-tól a Tearózsa u. 29/A-ba egy kis babatalira.
Virág 5 percenként kérdezi, hogy mikor jöttök már, sőt egyszer már említettem neki, hogy kik azok, akik biztosan jönnek, és ma reggel fel is sorolta a neveket :D

Majd kíváncsi leszek, mennyire lesz féltékeny és irigy :D

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok, Hugi

hugodugo

Sziasztok!

Szegény Erika! llyen szerencsétlenül belelépni, reméljük már jobban vagy!
A tányéros oldal nekem is tetszik, megbeszélem Apával és ha OK akkor betársulok. Én már próbáltam hasonlót, vettem is tányért, azonban a festék marha drága hozzá, így abbamaradt. :) De nagyon tesztik.

Ha már az oldalaknál tartunk, mi valószínűleg innen rendelünk 1-2 dolgot, ha esetleg valaki be akar szállni:
www.jateknet.hu

Illetve valaki akar majd az alexandrától könyvet?

Rozi,
látod milyen jó volt hogy levitted a dokihoz! Jobban van már a Csabi?

Cirmike,
reméljük már ti is túlvagytok a nehezén! Szorítunk!

Na mentem főzni
csók
Zsani

holnap talizunk!!!!

Kép

Kép
zsanka

Zsani
Boldog névnapot és sok meglepit a Máténak!

Zsani
Vendég

Csak gyorsan:

Zsanik!
A Mátéknak sok puszi névnapjukra!

Hugi!
Mi megyünk akkor 9 fele!

lola77

Sziasztok!

Köszönöm a szülinapi és névnapi köszöntéseket :wink:

Először segítségeteket kérném: hogyan kell a gyereket bölcsibe íratni? Na ez bénán hangzott. Vagyis milyen papírok kellenek? A dózsakerti bölcsiről van szó a Bánkival szemben. Mit kérdeztek beíratkozáskor?
Köszi.

Jók az Ági talis képek. A legjobban az tetszik amikor egymás mellett ülnek a gyerkőcök a kanapén. Az olyan édi. Fincsi sütikről maradtunk le…

Lívia!

Ki a közös képviselőtök?
Nekünk is a P. K. a dokinőnk. És nekem is ezt mondta nem tűnik vérszegénynek. Akkor még hittem neki, mert nem tudtam, hogy ez semmit nem jelent. Kata mozgékony, nem aluszékony, jó az étvágya. Max. tényleg sápadt, de amúgy sem egy barna bőrű. Inkább jó fehér, még a haja is tök szőke. A védő mondogatta mindig, hogy el kellene vinni vérvételre. Ha nem írta volna fel a doki a beutalót, akkor leváltom!!! Aztán egy szó nélkül mondta vérszegény, úgy odamondtam volna neki, hogy ő szerinte nem volt az. Szerintem inkább egy felesleges bökés, de derüljön ki ha van vmi!
Szuper az az ugrálóvár, hallod? Nagyon tetszik, de nálunk annyi bútor van, nem férne el.
Jók a közös képek Vikivel :wink:

Erika!
Szuperek a torták. Nem volt semmi a baleseted. Én anno képzeld egy tűpárnába ugrottam bele, szerencse a sarkammal, de így is fájdalmas volt.

Ági!
Anyósod tényleg nem semmi…
Volt már olyan, hogy nem vittétek látogatóba Dorkát anyósodhoz? Férjed mit mond? És volt már, hogy te durciztál be, hogy nem képes eljönni? Helyedben azért sem vinném…
Nagymamám szívműtét után is eljön hozzám, ha nehezen is. Anyós meg nem, na nem is baj. Ő is beteg……………………..érted :wink:

Zsanett!

Kata : szül. : 2006.09.09., Pazár, 3520g, 50cm :wink:
Névnap: ápr. 29.
A vezetéknevünket nem adom meg....
Edit, névnap szept. 16, szülinap: 78.03.28.

Angi!
Boldog szülinapot így utólag Lackónak… :oops: (jó lesz ez a tábla és figyelmesebben nyomon követhetem az eseményeket) Mit kapott ajiba? Pocaklakónak miket vettetek már?

Rozi!
Mennyi van vissza a suliból? Hova fogsz visszamenni dolgozni? Biológia az kedvencem volt. A genetika sem olyan vészes (én is tanultam suttyóban). És igen öröklődik a vérszegénység is, mint oly sok más is, vagyis megvan a hajlam. Kata fehér bőrű, nagyon világos szőke hajú. Lehet öröklött és vagy nem elég vas bevitel táplálkozással, vasfelszívódási zavar stb. Nagyon gyakori a vérszegénység. Sokan nem is tudják, hogy azok.

Hugi!
Köszönjük mi is a meghívást, de holnap vendégségbe megyünk, vasárnap meg hozzánk jönnek.

Angika!
Szemtelenül fiatal vagy :wink: :)

Anikó!

Melyik baba mama klubról van szó? A Platán tériről? Mikor „nyit” ? Bár mi még a dózsakertibe fogunk járni, 2 percre van tőlünk. A másik min. 30 perc babakocsival :(

A kis betegeknek jobbulást!

Mentem fürcsi time, Edit

Kép
Kép
edi78

Máté babáknak SOK BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép
Kép
edi78

Lola, Edi
Köszönöm a köszöntést, szuper volt ez a nap a sok ajándékkal, csak az volt a baj, hogy hamar este lett és nem játszhattam tovább.
Máté
Vendég

Sziasztok lányok!
Baromira fáj a fejem , de igyekszem azért válaszolni!

Erika! Még általánosban jártam én is így mint te a cerkával, csak nekem a tenyerembe állt bele, leakart esni a padról és én meg utánnakaptam és beleállt! Még sírni sem mertem az osztályban, de baromira tud fájni! Gyógyulj meg! :P

Edit!
MOst hogy mondod, rémlik valami a vérszegénységről, de mindenesetre jobbulást Kicsi Katádnak!
A Tatai Jávorka Szakközépben tanítok, és még 1 évem van hátra a suliból (ha minden igaz), és akkor visszamehetek mint biosztanár, mert eddig (a köcök elött) szakmai tanárként voltam jelen.

Zsanett!
CSabusnak hatott az antibigyó, sőt annyira, hogy már tegnap sem kapott fájdalomcsillapítót és még kiakasztani is volt energiája, így elmondhatom hála az Égnek, jól van, bár a gyogyót végigszedjük! És köszi mindenkinek a segítséget ez ügyben!

Lola! A Wader tényleg nagyon jó, kivételesen nem olyan gagyi műanyag, az enyémek nyúzzák a Wader kukásautót, mint a csuda és az bírja. Társasjátékos oldalt nem tudsz ? Eljutottam a lustaság, álmosság, és fáradság azon fokáig, hogy ilyeneket keresgélni már nincs erőm!
ÉS holnap betonozunk egész nap!
Megyek is lefeküdni!
Ezer puszi!
Szép sok napsütéses vénasszonyt![/u]

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Mátéknak mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!

Holnap találkozunk,bár elég kevesen leszünk :cry:

Puszi:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Mátéknak boldog névnapot! :)

Holnap mi is megyünk mindenképp, meg utána anyósékhoz :( és a párom délután is ott akar lenni, pedig a máltain szülinap lesz :cry: én azt terveztem be.

Hugi!
Mi kb fél9 felé érkezünk remélem nem tévedünk el :lol:

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!
Ha valaki rendel az alexandrából könyvet légyszí gondoljon rám is. :)
Én Rosali Herfort:Szülinapi meghívók című könyvét szeretném. :)
Üdv:Vicus

vicus79

Sziasztok!

Sajnos ma a balesetin kötöttem ki a lábammal,így nem ígérem a képek feltöltését ma :cry:

Megértéseteket köszönöm!

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Mint már írtam ma elmentünk végülis a bal.sebészetre,hát jól megkínoztak :cry:
Kaptam egy tetanuszt a karomba,talpamba egy érzéstelenítő injekciót két részre,aztán a doki kiszedte a kb.5 mm-es ceruzahegy darabot a sebből.
Hétfőn megyek vissza kötözésre,így beteg állományban leszek itthon emiatt jövő héten.

Azért az albumot megcsináltam:

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=29353
Puszi mindenkinek:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Na mi van,mi ez a nagy csönd????????
Többi képek????????

cseriviola

Sziasztok!

Akik kértek tányérokat,a rendeléseket leadtam:)

cseriviola

Sziasztok

Hugi
Köszönjük a meghívást mégegyszer.Jól éreztük magunkat.
Akkor írom a szomszédasszonyodnak a Puskás doki telefonszámát:06/309917147.

Erika
Elfelejtettem az e mailban írni,hogy a süti receptet is zseretném :D .Nagyon fini volt,és ez így tök jó hogy nem kell sütni.

Most csak ennyire voltam.Üdv mindnekinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Íme a talira készített sütim receptje közkívánatra:
négyzet alakú háztartási keksszel beborítjuk a tepsi alját.
Utána kikeverünk ízlés szerint 0,5 l tejfölt porcukorral és vaníliás cukrokkal,majd a kekszre kenjük vékonyan,majd rá keksz és íg tovább rétegezve.
Végére krém maradjon ,rá gyümölcs,majd tortazselével leönteni.
Pár órára hűtőbe tenni,majd felszeleteéve fogyasztani.
Jó étvágyat hozzá!
mellékelek hozzá képet :lol: Kép Kép

cseriviola

Sziasztok!

Mi van,sehol senki???????????????

Erika

cseriviola

Sziasztok!

Én vagyok egy kicsit :D

Örülök, hogy jól éreztétek magatok és ennyien el tudtatok jönni, ilyen sok vendégem még sohasem volt :D
Jó lenne egyszer összehozni egy mamatalit, babák nélkül, mert mindenkinek még annyi megbeszélnivalója maradt .... :lol:

Megérkezett közben szombaton este a nagy meglepetés is, Virág kapott egy csúszdát, hozzá kiskuckót is, tetővel, kerítéslécekkel, minden ami kell. Kb. olyasmi, mint a csónakázó-tónál a nagyobbik csúszda, de rendes létrán kell felmászni és persze nem olyan girbe-gurba a csúszda sem.
Nagyon tetszik neki, nagyon élvezi, alig lehet becsalni őt este fürödni.

Hétfőn elkezdte megint a bölcsit, hál istennek nem sírt, lehet hogy már többet nem is fog, legalábbis örülnék neki nagyon.

Hétvégére jó időt mondanak, állatkertlátogatást, vagy vidámparkozást tervezek, párom meg motorozást

ERIKA:
Elmentettem gyorsan a legújabb sütireceptedet, szerintem hamarosan ki fogom próbálni.

CIRMIKE:
Hogy vagytok? Ha van egy kis időd, írj nekünk!

Most mennem kell, még később visszanézek.

Sziasztok, Hugi

hugodugo

Sziasztok!

Köszönjük a Máté napi köszöntéseket!
A hétvégén ünnepeltük, kapott a Máté sok apróságot, ruhákat, játékokat. Igazán a szülinapjára készülünk nagyobb dologgal.

Hugi,
köszönjük szépen még1x a meghívást, jól éreztük magunkat!
Jó ötlet a "Mami-tali" is, tényleg megbeszélhetnénk, én benne vagyok.
Egyidejűleg szervezünk egy "papa-baba-talit" is :). :twisted:

A képeket este feltöltetem a Zolival a honlapra, addig türelem.
Annyi készült a hétvégén hogy szelektálni kell. :)

Erika,
köszi a tányéros segítséget, és a sütis receptet! Lebeszéltem a Terivel a részleteket!

Cirmike,
tényleg mi van veletek? Az Erika mesélte hogy sikerült a műtét, reméljük Réka jobban érzi már magát!

megyek alszok egy kicsit a Matyival, mert nagyon álmos vagyok. Teljesen kiüt ez a bölcsi :) :)
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!
Gyorsan irok, még alszanak!
Sajnos mk. leányzom náthás volt!
Zsófika tegnap megkapta a 3 hos oltást is, de nagyon ügyi volt, mert nem sirt!
Sajnos még egy kicsit náthás időközönként! reggel meg este kell porszizni az orrát, napközben meg semmi sincs! Nem értem! Remélem nem lesz betegebb. Szerencsére jol eszik és sokat alszik!
Este fél 10 től reggel 7-8-ig! Utána szopi majd ujbol alvas 10 ig!
Csak az a baj, hogy Én nem tudok vele aludni! Ilyenkor Dórizok meg főzök!
3 honapos statuszvizsgálat eredménye: 62cm és 6880gr.
Dóri 2,5 évesen 103cm és 17,5kg.
Rettentően nőnek! Zsófi pufibb mint a Dóri! Olyan jo kis husos combija van! De majd ha mozog, fut majd lemozogja! Lehet nagykorában nem lesz ilyen jo evő!
Olyan jo lenne ha egy nap nem csak 24 orábol álna! Nekem ez kevés! Nem jutok a vasalás végére, ablakot is kellenne már mosni........
na megyek!
Sziasztok!

Kép

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Igen, Hugival beszéltük a tali után (otthagytuk a ruhánkat), hogy még annyi mindenkinek akartam, annyi mindent mondani, dehát nem sikerült.

Cirmike!
Ha tudsz jönni, írj, hallottuk, hogy te is meg(fel) fáztál. :evil: Jobbulást!
Reméljük Réka javulóban?Miért nem akart inni olyan sokáig?

A képeket nem tudom a babaszobás képekbe berakni, mert nem fogadja el a régi jelszómat...
Megpróbálom ide:

Kép
Kép

lola77

Oké, megy, akkor jön a többi.
Bocsi, hogy itt foglalom a helyet!
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

lola77

Sziasztok!

Hugi
köszi,a szíves vendéglátást mégegyszer!
Kár,hogy a meglepit akkor a gyerekek nem tudták kipróbálni,de remélhetőleg még sokáig lesz ilyen jó idő,és eljutunk hamarosan megint hozzátok egy kicsit játszani :lol:

Cirmike
hogy vagytok?Már amint olvasod mindenki aggódik értetek!!!!!

Lola
nagyon jók a képeid!!!!!!!!
Édes amin Lackó Vikivel eszik a trambulinon,meg a csoportkép is szuper!!!!!!!!!

Hugi/Zsanka
nektek is a gyerkőcök a bölcsi után haza akarnak menni?Viki mostanában alig akar valahova eljönni bölcsi után,még a játszóra is csak nagy nehezen,ott sincs el igazán :cry:
Pedig mostanában olyan jó idők vannak jó lenne kihasználni,de így nem tudok mit csinálni :cry:
Meg Viki már több mint 2 hete szorulásos,de nagyon,jó ha 3 naponta megy wc-re :cry: ez is hogy mitől lehet?????

Moncsi
aranyos Zsófi a képen!Milyen nagyok már a lányok,Dóri is simán lehetne akár 3-4 éves ilyen paraméterekkel :lol: :lol:
Azért ha ilyen jó alvókával rendelkeznek a lányok akkor tudsz azért pihenni is,ugye?
Dóri mennyit alszik du?

Zsanka
hogy neked milyen jó ötleteid vannak!!!!!!!!
Apa-baba-tali :lol: :lol: :lol:

cseriviola

Sziasztok!

Innen letölthetőek a képek eredti méretben:
http://members.chello.hu/turulirodatechnika/index.htm

Erika,
köszi a levelet a tányérról. Várom nagyon milyen lesz :)

Igazad van a Mátét is úgy kell lerugdosni a böli után délután a játszóra, ott sincs el igazán, hamar el akar jönni. Én sem értem miért, lehet hogy elég ingert kap a böliben ? és már csak itthon akar lenni? passz mindenesetre furcsa de igaz :?
pedig sohasem voltunk itthonülősek és imádja a bölcsit
(ma este is elalvás előtt mondta, hogy holnap böli.... :))
vagy csak ennyire lefáradnak, azért ott foglalkoznak velük rendesen.

Évi, nektek nem volt hasonló a Somával anno?
amúgy jók a képek, a Zoli mondta, látszik a Máté anyja majma :) he-he

jó éjt
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok lányok!

NAGYON jók a talis képeitek, csak irigykedek! :oops: :lol:

Zsanka! Nem az lehet, hogy a böliben eleget nélkülözött, és du. inkább azt szeretné, hogy te ülj le mellé, hogy te játsz vele, átöleld, mellette légy? :oops:

Cirmike! MI van veletek? GYere ha tudsz, nagyon kíváncsiak vagyunk és drukkolunk, és jobbulást, és... és.. és...! :lol:

Erika!
Ilyen szorulásostémán én is kivoltam annak, szerintem minden két évet betöltött gyereknél bejön egyszer ilyen, gondolom az em.rendszer fejlődése miatt (ezt egyébként egyik barátnőmmel figyeltük meg, akinek mindhárom gyerekének volt ilyen időtájt ilyen panasza).

Másrészt nem eszik böliben a kicsi? Mert lehet, hogy ahhoz a kajaösszetétehez kell hozzászoknia!
ÉN pl. ha anyósékhoz megyek, és ott ebédelek, mindíg rohanok utánna a kisebbikre, egészen addig, amíg meg nem szokom! :oops: :lol:

Ölemben a kicsi, és mindíg elnyomkod, úgyhogy puszi!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok

Erika
Szerintem lehet benne valami amit Rozi mond szorulás ügyben. Meg mondtad hogy a böliben nem itatják annyit lehet ez is baj. Timivel mi állandóan ilyenekkel küzdünk,akkor jó mikor épp jönnek a fogai,de most stagnálnak a rágók így Timi is nagyon szenved.De múltkor nagyon megszenvedte,már glicerines kúp is kellett,és akkor mondtam neki,hogy ez miért van(mondjuk ő nagyon keveset iszik),és azóta tukmálom neki az innivalót .

Móni
Nem semmi paraméterekkel rendelkeznek a csajok. :D . A lényeg hogy jól alszanak meg esznek. Zsófi meg majd lemozogja a kis hurkákat,de ők még így aranyosak. A takarítással meg szerintem ne idegesítsd magad,én anno amikor még Timi is ilyen pici volt azt mondtam ha valakinek nem tetszik csinálja meg. :D

Cirmike
Mizújs veletek?Rékával minden oké?

Angika
Na milyen volt a suli?Első benyomások?

Na most mentem ,jók legyetek
Üdv Lívia

Kép
slivia

Köszi, hogy aggódtok...
Sajnos tényleg nem vagyunk vmi jól... :cry:

Sikerült a műtét, elsőnek vitték, fél órás volt és utána fél óra múlva hozták csak mert nehezen tért magához.
Még előtte kapott kedélyjavító szirupot, ettől nagyon jókedvű és mókás volt. Szívesen ment a műtősbácsival.
Nem kellett intubálni a műtét alatt, mert végül a legkisebb laringiális maszk és tubus jó méretű lett, amivel a légzést biztosítják és lezárják a légutat hogy más ne kerülhessen be. Ez viszont nagyon elnyomott ott mindent: hangszálat, nyelvgyököt, nyelőcsövet. Mikor kihozták az ágyra kezdett magához térni, nem ismert meg, üvöltött 1 óráig, majd aludt egy jót.

Innentől aztán már tök jól szokatk lenni a gyerekek, de Réka nem, vérzett az orra és taknyozott is, folyott a nyála nem nyelt. Innia kellett volna, sehogy nem tudtunk semmit belediktálni. Infuzióra kötötték du. 2- éjjel 11-ig. Közben csak a rácsos ágyban feküdt, nézett, meg volt rám sértődve, nem engedte, hogy kivegyem. Hisztizett is. Apának egy kicsit örült. Azért az éjjel horkolva, tátott szájjal állandó nyálcsorgással és fogcsikorgatással végig aludt. Én is egy kicsit a földön. Egy másik 2,5 éves kisfiú volt még a szobában az anyukájával, ők 1 rendes kórházi ágyban aludtak ketten. Aranyosak voltak. Ő sokkal jobban volt. De el sem eresztette anyukáját.

Másnap ha ivott volna már jöhettünk volna 8-kor haza. De még mindig nem nyelt, ezért újabb infúziót kapott. Közben már éhes is volt így végre legyűrte fájdalmát és evett egy nagy adag tejpépet.
Hazajöhettünk. Közben hazahoztunk egy jó nagy adag bacit is. A folyosó másik felén lévő gyerekosztály tele volt betegekkel, a nővérek is azok voltak sajnos. Csakhát magyar egészségügy :evil:
Lepukkant volt az épület. 5 betegágy tartozik a gégészethez 2 pici szobában, semmi a szülőknek. Aztért kedvesek voltak, hoztak nekünk szülőknek is melegételt , műtötteknek pudingot, teát.

Most már jobban lenne Réka, bár még mindig Cataflamot kap, elkezdett kicsit enni-inni, de még főképp krémtúró, puding, pici főzi semmi más, csak most az a baj, hogy köhögni kezdett, taknyos lett, fáj a torka, mint ahogy nekem is.
Így kapott antibiot, amitől ráadásul most még fosik is. Közben sokat sír még mindig, alig tudom letenni.

Rolcsi jól van, ovizik...
Én ki vagyok purcanva, nagyon megvisel, hogy ilyen fájdalmai vannak már 1 hete, éjjel nem jól alszik, horkol, dobálja-tépi magát.

Várom már hogy túl legyünk mielőbb.
Kedden lesz kontroll, addig sehova nem megyünk.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Cirmike,
nagyon kemény lehet nektek. Reméljük minél előbb meggyógyultok és a Réka elfelejti a műtétet!
Azért milyen gáz, hogy egy infulenzával jöttetek haza!! Felháborító, én tökre kiakadtam..!

Rozi,
biztosan igazad van abban, hogy a Máté több szeretetet igényel most, gyakran úgy alszunk el, hogy szorosan átölel :).
Igyekszem (igyekszünk) még több szeretetet adni neki, hogy érezze hogy még fontosabb nekünk.... :)
Azért levegőzni is kell!!! :) :) :) :) :)

Erika,
nem próbálsz neki vmilyen székletlazító gyümit adni? Szilvát, szőlőt stb. én ha egy kicsit megkeményedik akkor adok neki joghurtot, turmixot az lazít egy kicsit. Nincs vmilyen bio ital vagy valami ami segíthet? Az Anginak vannak összeköttetései ilyen téren.

Tényleg Angi-Gangi már kérdeztem 1x-2x is talán, hogy milyen vitamint kap a Laczkó? A Máténak szeretnék valamilyet ,de nem ezeket a reklámtermékeket, hanem vmi természeteset.
köszike

puszi
jó éjt
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Sajnos rég tudtam jönni:( Nekem két napja be sem töltötte az oldalt. De látom Ti írtatok,így nem értem a dolgot! :roll:

Nagyon aranyosak a gyerekek a talis képeken! Ez a kanapéraegymásmelléültetős előbb is eszünkbe ( nem is tom kinek) juthatott volna ;) Szerintem nagyon jó!!!!!! :D

Cirmike!
Szegény Rékababa! :( Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki!!!! Neked sok erőt és kitartást! EZekután már jobb lesz,ha rendbejöttök!!!!

Lívi!
Jó volt a suli!! És jó nehéz! :roll: :? :shock: 4 beadandó dolgozatot kell írni (4-5oldal) + 4 pedagógiai naplót (ovi,isi,gyermekotthon,fogyatékosok intézete) persze ide el is kell menni,h legyen miről írni. Ezeknek a zömét ráadásul nov. elejére be kéne adni. Decemberben ugye már vizsgák és abból is van 9 :? És sok a magolós közte( jog,szociológia..) Julcsi jó sokat lesz mostanában egyedül mamáéknál,h én tudjak tanulni. Remélme Julison nem lehet majd annyira észlelni a hiányomat,mint Te észlelted Timin.
Timi nagyon menő a triciklin :wink:

Erika!
Julcsinál is a szőlő a 'hashajtó' . Apuméknál jó sokat evett és mindig max fél óra múlva jött a kaki is :? Szerencsére Ő nem szorulásra ette, csak mert szereti. És a folyadékhiány is sokat számít! Jó lenne,ha a böli össszeszedné magát e téren. :twisted: gondolom ezt Te is így gondolod!
Megnéztem a tányéros oldalt(bár lecsúsztam róla) Marha jókat csinál a csajszi! Mivel fest rá? Azt én nem is lááttam leírva.

Ági!
Te merre jársz??? Gyere no!

Tegnap délután voltam Bicskén,mert sógornőm dokihoz ment és én vigyáztam a gyerekekre. Nagyon édesen játazanak együtt. Persze sokat veszekedtek is ,mert ugye mindig az kell ami a másiknál van. És sajna Boti üt is :( és ezt Julcsi elég hamar élleste,mert délután már láttam,h megütötte Benjámint :cry: Mikor rászóltam ezerrel simizte+puszilgatta. Úgyhogy tudja,h nem szabadna ezt csinálni.
Ma délután Tesómék kislánya jön hozzánk. (lassan gyermekfelügyeletet nyitok :lol:
angika

Sziasztok!

Bocsi, hogy rég írtam, de olvastalak titeket, rakok fel képeket is de mi inkább kameráztunk a papa fényképezett inkább tehát akkor lesznek majd tortás képek, ha elhozza/zuk.

Zsanka!
Ökonet-es vital fruit-ot iszunk ami csak gyümit tartalmaz www.okonet.hu oldalon többet lehet megtudni róla. nekem főleg azért tetszett meg, mert magyar a cég és megpróbálnak csak magyar termékkel dolgozni, persze ez nem mindig jön össze :( Nekünk a Laci egyik kollégájának a felesége hozta a cuccot, de láttam, hogy a Tesco herbáriájában tartanak az utlsót már ott vettük, mert olcsóbb volt :? Ha meg megbetegszik (orrfolyás, köhögés) akkor pluszba adok neki Grépfruit cseppet ezt is az ökonettől mert annak nincs rossz íze. A szomszédasszony Zsuzsi (Angelika, Szabolcs anyukája) vett másfélét és az olyan keserű volt mint a fene.

Cirmike!
Annyira átérzem a helyzeted, nekünk is hasonló volt amikor nyáron műtötték a Lackót, de nekünk annyiból jobb volt, hogy nem a szájával csinálták :( Kitartás ennél már csak jobb jöhet!

Hugi!
Nem tudom, hoyg megköszöntem e de én is csatlakozom nagyon szépen köszönjük a meghívást!!! Nagyon jól éreztük magunkat!

Mindenkinek kellemes napot ebben a c@r időben!
Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Mnzsani!
Melyik nap lenne jó nektek hoyg levigyem a gatyót meg a harisnyát megnézni???
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Kedves Mindenki!

Nagyon szívesen, mi is jól éreztük magunkat, örülök, hogy azért ennyien eljöttetek.

Szombaton este megkapta Virág a csúszdáját, hozzá létra, tetején házikó tetővel, tök tuti, állandóan ott van :D Sajnálom, hogy nem ért oda hamarabb, biztos a többi gyereknek is tetszett volna. Na majd legközelebb :D

CIRMIKE:
Sok kitartást, és erőt, mielőbbi gyógyulást kívánunk mi is!!!!!

Most sajnos mennem kell, de néha tudlak titeket olvasni.

Sziasztok

hugodugo

Sziasztok!

Most csak gyors:)
Angika
a tányéros oldalra ha még ma adsz le rendelést talán meg tudja csinálni Teri neked is és akkor ránk hivatkozva/ERika77,Vicus/ el is tudnánk neked hozni vasárnap.

cseriviola

Sziasztok!

Gangi!
Te pontosan milyen vitamint adsz Lackónak?A Tesco gyógynövényes boltot mondod?Ha odamegyek és kérek gréfruitos cseppet akkor nem néz hülyének a manusz?Na azt akarom kérdeznihogy ennek ez a neve,vagy más?A vitamint is ott veszed neki?Azért kérdem ,mert Dorka is beteg lett :cry: ,még nem gáz,de szeretném csírájában elfolytani neki.Orra nem folyik még,de nem kap jól levegőt rajta,láza sincs,de kezdődik valami nála...c vitamint meg tengeri vizet adtam neki eddig...
Tök szép kocsitok van :D ,nagyon menő :wink: Piros lámpánál ált.hátra nézek Doreszra,és feltünt hogy valaki vigyorog,mondom magamba tetszik neki ahogy vigyorgok a gyerekre... :shock: ,erre látom hogy te vagy,tudod nem volt rajtam a szemüvegem nem látok jól messzire :oops: .

Erika!
Lábad hogy van?Nem semmi ami történt veled...A sütit meg fogom tuti csinálni,tök jó hogy nem kell sütni...

Angika!
Na jól feladták a leckét nektek...Most lehet tanulni ezerrel,de azért sétizni elmegyünk!!!Vagy ha rosz idő van,akkor jöttök fel ,és kész!

Cirmike!
Sokat gondoltam rátok!Csakcsak helyrejön Réka minél elöbb.Fogd úgy fel hogy a nehezén már túl vagytok.Hamar rendbe jön és reméljük nem lesz sokáig semmi baja.Hát nem lepődtem meg hog ybetegen jöttök haza a kórházból.Mi is úgy jöttünk Dorka másfél hónapos volt és a sebészeten a rota vírust kapta el.Na hát ez szépen végigment az egész családon,repülő vírusnak mondják,hogy levegő útján terjed.Szegény tesóm i selkapta ő meg pont akkor repült ki Amerikába,ez jó kis hányásos hasmenéses magas lázzal járó nyavaja...3 napig nem is tudtam menni Dorkához anniyra kész voltam,és amikor már jól voltam a kedves főnövér közli velem,hog yugye anuyka mondtam hog yha a gyerekhez nyúl mosson kezet,mert én így kaptam el..Na hát ne tudd meg mit kapott tőlem a főnővér.Azt hitte nem tudom hogy ez a vírus levegőben terjed,tehát semmi köze a kézmosáshoz...Mondtam neki hog yérdekes a báttyám is elkapta pedig ő közelében nem volt a kórháznak...

Rólunk:
Sokminden történt velünk az elmúlt pár napban.Jó is meg rossz is.A rosz hog yvoltunk Dorkával a játszón és szegénykém felmászott a csúzdára,és mire odaértem hogy megfogom a kezét hogy csúszon le ,szegényke túl hátra ült le és hanyadt leesett :cry: Először meg sem mertem emelni,nehog ya gerince sérült vagy mi.azt megnyugodott és felmászott újra és lecsúszott ,azt otthagyta a csúzdát.Ha Angiék nincsenek ott tuti elbőgöm magam és jobban megvisel a dolog,Julcsi ott simizte a Dorkát,édi volt nagyon...
A jó hír,hétfőn voltunk Pesten kontrollon.Volt uh -is .És végre elkzdett a műtött veséje javulni.fél éve 36mm-es volt a tágulat,most meg 28mm :D a megengedett mérték igaz 10mm,felette már gáz van,de Dorkának más a helyzete,neki soha nem lesz egészséges a veséje sajna.A jobb meg 7mm-es ,tehát az majdnem egészségesnek mondható,a jobb is csökkent :D ,nagyon örülök neki,ha most is csak romlás lett volna,akkor további vizsgálat esteleg műtét várt volna ránk megint,de megúsztuk,kopp-kopp-kopp.1 év múlva kell csak menni,és Tb-ra pisimintával is 3-4 havont megyünk csak :lol: Igaz rá még mindig nagyon kell figyelni,és kell is élete végéig,de most kezdem érezni hogy az én lányom is lehet olyan mint a többi gyerek.

Bocs hogy ilyen hosszúra sikerültem :oops:
Ági

Kép

Kép
ági01

Jóhogy a képeket meg lehagytam mi :)
Kép kukucs

Kép jó dolog ez a festés

Kép most ilyenből....

Kép ugyanmááá

Kép kispasi :)

Kép Farkas család :) mind a 4en :D

Puszi

Kép
Kép
gangi

Ági!

Igen ennek a grépfruitnak ez a neve, még talán annyi hogy ökonetes, én egy nap max 10 cseppet adok neki vízben vagy gyümilében. A vitamint ott vesszük a Tescós herbáriába, de szerintem a csepp is kapható ha nem tuti meghozzák. Lehet hogy ott olcsóbban megkapom, de mondtam apának hogy valamit mindig kéne rendelni ettől a csajtól mert mindig olyan jó dolgokat mond és felhívja a figyelmem az újdonságokra is :)

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Megint én! :D
Teszek fel új képeket :)
Kép A torta

Kép Tüzijáték is volt

Kép először csak ujjacskával izleltük

Kép aztán belejöttünk

Kép eléggé

Kép itt hátha más íze van :D

Kép végeredmény

remélem nagyokat nevettetek, a többi kép eléggé családi nem igazán látványos másoknak, meg az igazat megvallva após mostanság csak össze vissza kattingat.

Kép
Kép
gangi

Sziasztok

Most csak annyi lenne,hogy aki szeretne esetleg rendelni innen www.fakopancs.com , az szóljon,mert mostanában fogok innen rendelni.

Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Cirmike
kitartást és jobbulást Rékának!!!!!!!!!!!!!!
Jobban vagytok már?

Ági
Dorkának is jobbulást!
Szuper,hogy ilyen jó hírekkel jöttél,már ami Dorka veséjét illeti.

Gangi
szuperek lettek a képek!
Torta hol készült,milyen ízű krémmel volt töltve? :P

Lívia
köszi a segítséget FP kutya ügyben :lol:
Viki biztos boldog lesz a kutyájával :lol:
Amúgy az utolsó darabot sikerült megvennem,pont előttem vitték el a másikat,még időben mentem :wink:

Csajok!
most hétvégén bánhidai búcsú van,használjátok ki a jó időt egy kis hintázásra!
MI ma este 18 óra után voltunk hintázni :lol: Viki 3 hintát és egy vonatot kipróbált :P

Kicsit kreatívkodtam amíg most itthon voltam állományban,íme pár kép :wink:
Kippkopp és Tipptop+Kipikopi :lol: avagy gesztenyét szedtünk :wink:
Kép
És Viki mint Teletubbies :lol:
Kép Kép Kép Kép

Sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok lányok!

Ne haragudjatok, hogy nem jöttem, egyszerűen nálunk sem megy a net eyg hete rendesen, remélem most már megembereli magát!
A hét utolsó napjait Szegeden töltöttem suliba, és valahogy együtt tudok érezni Angikával, nekem is 8 kisdolgozat, referátum, jegyzőkönyv és egy szakdolgozat amit megkellene írnom, de valahogy nem haladok a két gyerek és család mellett. Most egyébként anyós vigyázott a két fiúra, és lássatok csodát, ,inden tök jól ment, nem is értem, minek parázott tőle ennyire a mama! :lol: De amíg itt volt, rendbe rakta a lakást, a növényeimet, összehajtogatott, és gazolt! Ebből most tökre az szűrődik le, hogy én alig csinálok itthon valamit, de nem hiszitek el, alig érek a dolgaim végére sokszor, sőt szinte soha!
Próbáltam kutúráltan itthagyni a lakást, d ő mindíg talál benne még valamit, de már nem is érdekel, mi, én, így élünk és kész!

Angika te mit tanulsz? Asszem már kérdeztem, de nam válaszoltál akkor! ÉS hol?

Cirmike!
MInden tiszteletem a tiéd, nagyon nehéz lehet, főleg a kislányodnak, de remélem hamar túl lesztek rajta és akkor csak egy rossz emlék vagy álom lesz ez a műtét!
NAgyon borzsztó, nagyon nem szeretnék a helyetekben lenni!
Sok pusi a gyógyuláshoz!

Erika!
Nagyon édes a Kippkopp, Tipptop, Kipikopi ! Nekem is hordja a nagy haza az oviból, mi is csináltunk már gesztenyegusztit, gesztenyekutyát és gesztenykukacot. Jó móka! :D

Angi!
Tök jó az a Thomas-os torta, és tök aranyos a családi fotó! Jó kis pocak alakul! :wink:

Ági!
Nagyon örülök, hogy javul az a vesécske, azért nektek is küldök sok pudzit!

Most "talán" lenne időm veletek összefutni és megismerkedni, mostanában nincs szó taliról?

Elpályázom!
Sok-sok vénasszonyt mindenkinek! :P

KépKép
Kép
siprozi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?