Sziasztok!
Gangi!
Te pontosan milyen vitamint adsz Lackónak?A Tesco gyógynövényes boltot mondod?Ha odamegyek és kérek gréfruitos cseppet akkor nem néz hülyének a manusz?Na azt akarom kérdeznihogy ennek ez a neve,vagy más?A vitamint is ott veszed neki?Azért kérdem ,mert Dorka is beteg lett
,még nem gáz,de szeretném csírájában elfolytani neki.Orra nem folyik még,de nem kap jól levegőt rajta,láza sincs,de kezdődik valami nála...c vitamint meg tengeri vizet adtam neki eddig...
Tök szép kocsitok van
,nagyon menő
Piros lámpánál ált.hátra nézek Doreszra,és feltünt hogy valaki vigyorog,mondom magamba tetszik neki ahogy vigyorgok a gyerekre...
,erre látom hogy te vagy,tudod nem volt rajtam a szemüvegem nem látok jól messzire
.
Erika!
Lábad hogy van?Nem semmi ami történt veled...A sütit meg fogom tuti csinálni,tök jó hogy nem kell sütni...
Angika!
Na jól feladták a leckét nektek...Most lehet tanulni ezerrel,de azért sétizni elmegyünk!!!Vagy ha rosz idő van,akkor jöttök fel ,és kész!
Cirmike!
Sokat gondoltam rátok!Csakcsak helyrejön Réka minél elöbb.Fogd úgy fel hogy a nehezén már túl vagytok.Hamar rendbe jön és reméljük nem lesz sokáig semmi baja.Hát nem lepődtem meg hog ybetegen jöttök haza a kórházból.Mi is úgy jöttünk Dorka másfél hónapos volt és a sebészeten a rota vírust kapta el.Na hát ez szépen végigment az egész családon,repülő vírusnak mondják,hogy levegő útján terjed.Szegény tesóm i selkapta ő meg pont akkor repült ki Amerikába,ez jó kis hányásos hasmenéses magas lázzal járó nyavaja...3 napig nem is tudtam menni Dorkához anniyra kész voltam,és amikor már jól voltam a kedves főnövér közli velem,hog yugye anuyka mondtam hog yha a gyerekhez nyúl mosson kezet,mert én így kaptam el..Na hát ne tudd meg mit kapott tőlem a főnővér.Azt hitte nem tudom hogy ez a vírus levegőben terjed,tehát semmi köze a kézmosáshoz...Mondtam neki hog yérdekes a báttyám is elkapta pedig ő közelében nem volt a kórháznak...
Rólunk:
Sokminden történt velünk az elmúlt pár napban.Jó is meg rossz is.A rosz hog yvoltunk Dorkával a játszón és szegénykém felmászott a csúzdára,és mire odaértem hogy megfogom a kezét hogy csúszon le ,szegényke túl hátra ült le és hanyadt leesett
Először meg sem mertem emelni,nehog ya gerince sérült vagy mi.azt megnyugodott és felmászott újra és lecsúszott ,azt otthagyta a csúzdát.Ha Angiék nincsenek ott tuti elbőgöm magam és jobban megvisel a dolog,Julcsi ott simizte a Dorkát,édi volt nagyon...
A jó hír,hétfőn voltunk Pesten kontrollon.Volt uh -is .És végre elkzdett a műtött veséje javulni.fél éve 36mm-es volt a tágulat,most meg 28mm
a megengedett mérték igaz 10mm,felette már gáz van,de Dorkának más a helyzete,neki soha nem lesz egészséges a veséje sajna.A jobb meg 7mm-es ,tehát az majdnem egészségesnek mondható,a jobb is csökkent
,nagyon örülök neki,ha most is csak romlás lett volna,akkor további vizsgálat esteleg műtét várt volna ránk megint,de megúsztuk,kopp-kopp-kopp.1 év múlva kell csak menni,és Tb-ra pisimintával is 3-4 havont megyünk csak
Igaz rá még mindig nagyon kell figyelni,és kell is élete végéig,de most kezdem érezni hogy az én lányom is lehet olyan mint a többi gyerek.
Bocs hogy ilyen hosszúra sikerültem
Ági