Új privát üzeneted érkezett!

Lizocska! Az Adyn van egy bababizi, ahol használt cuccokat adnak-vesznek. Ott nem néztétek még? A középső 10 emeletes alatt van.

Velem is az ügyeletes szülésznők voltak, kedves volt mindegyik. És a dokim is azt mondta, hogy mindegyik ügyes, nem emelt ki 1-2 embert...

Tegnap oltáson voltunk. Lányom kiaordította magát. Még soha egy nyikkja sem volt, de most....! Még a sztetoszkóptól is ordított. :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szolnokon babaruhabörze 2007. október 14-én, vasárnap 09:00-12:00-ig.
Helyszín: Szolnok, Széchenyi Gimnázium étterme.
Asztaljegyek korlátozott számban kaphatók (Tel: 70/5654929) Elővételben: 850.-
Helyszínen: 1000.-
Belépő: 100.- (10 éves kor alatt ingyenes)

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!
Köszi! :)
szilbee

Hú lemaradtam!
Szülésznő!
Nekem volt azóta is istennőnek tartom,de szerintem minden szülésznő nagyon aranyos a kórházban,a másodiknál nem valószínű hogy fogadok!
Habár nekem tényleg ő csinált mindent Tóth csak mozizni jött!

Más!
Feslik a babakocsianyaga!
A hölgy a boltban ahol vettük megkérdezte "Hogy mit csináltak a kocsival????"+hónapja használjuk ugyan mit csináltam volna vele!
Na most nekem kellene lefejteni bevinni Szolnokra,másnap ők elviszik megvaratják elméletileg csak azért varrják meg mert hogy jóban vannak a céggel,és harmadnap mehetek érte!Csakhogy 3napig nem mozdulunk ki mert nem lesz babakocsi vagy mi?Ezt az én gyerekem nem bírja ki!
Tegnap pl.nem aludt addig amíg nem vittem ki!
Ja és a jótállásban beene van hogy szakadásra nincs jótállás!
A lábzsák is feslik amit idáig nem is használtunk!
A fogyasztóvédelemtől megtudtam hogy a kocsin 3év szavatossági idő van ami tartalmazza az utolsó csavart is!
Most a forgalmazóval vettem fel a kapcsolatot nem tudom mire jutunk,de ha kell akkor megyek a a fogyasztóvédelemhez,felháborítónak tartom hogy még engem néztek hülyének amikor kimertem mondani hogy feslik a kocsi,nameg nem azért vettem hogy 4hónap után újat vegyek :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
katlina

Kép

Sziasztok, jó régen jártam már felétek. 8)

Katlina én úgy tudom, hogyha javíttani viszel vissza egy babakocsit, akkor kötelesek addig egy cserekocsit adni. Mivel nem lehet tudni, hogy mennyi ideig tart a javítás, hiába mondják, hogy három nap, el is húzódhat. Szóval ragaszkodj a cserekocsihoz!

Nórikám, olyan régen hallottam felőletek. Mikor jöttök ki hozzánk?

Tündi nálatok meg hamarosan jö a Kép :lol:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Tündi!
Megindult a visszaszámlálás... :D

Kép

Katlina!
:( :( :(

Rólunk:
5:14-kor keltünk.... :? :x :cry:
Nagyon király délelőttünk lesz így... :roll:
szilbee

Lizocska!
Tennél fel képet???!!! plíííz!
szilbee

Köszönöm a hozzászólásokat szülésznő ügyben!! :wink:
Asszem túllihegem az egészet, :oops: tényleg legtöbbeknek jó véleménye van a Hetényis szülésznőkről. Nagyon látszik rajtam, hogy első gyerek? :oops:

Katlina: Jól szájon vágtam volna azt az eladót... :twisted: :twisted:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Áh! Szerintem nem lehet túllihegni, hiszen fontos dolog, hogy az ember jól válasszon szülésznőt. Sok minden múlik szerintem rajta!
szilbee

Sziasztok!

Katlina, írj levelet a gyártónak, forgalmazónak! Korrektül, de keményen írd le a véleményed! Volt már egy-két ismerősöm, akiknek sűrű bocsánatkérés közepette új terméket adtak, és még ajándékot is! Egy próbát mindenképpen megér!

Ide is felteszem, hátha tudtok valakit:

Sürgősen keresünk német tolmácsot, lehetőleg fiatal férfi személyében. Fémipari tapasztalat, németországi kapcsolatok előnyt jelentenek. Alkalmazotti jogviszony!
Ha tudtok valakit, szóljatok! Köszi!

Évi és
Kép
csongianya

Évi!
A forgalmazóval vettem fel a kapcsolatot,mail-t írtam nekik ami elég szépen sikeredett és már jeleztek is egy urat kell felhívnom és azt írta mindenképpen segíteni fognk,hát nem tudom lehet hogy a fogyasztóvédelem hozta meg a hatását ugyanis azt is beleírtam hogy már velük is felvettem a kapcsolatot!
Nem fogom hagyni mert tényleg nem azért vettük hogy elrakjuk 3hónap után

Ide is teszek fel hancúrozós képeket! Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Tündi????Egyben vagy még???

Szóval ha elmegyünk Nyíregyházára,márpedig elmegyünk,kapunk egy zsír új huzatot amit ott rá is raknak a kocsinkra ha tateszik az a huzat az enyém is maradhat ha ragaszkodok a miénkhez akkor megvaratják vagy varratnak színben egy ugyan olyat!Nagyon rendes volt a pasi nem értette hogy a bababoltban mért nem ajánlottak fel addig cserekocsit

Kép

Kép
katlina

Katlina ügyesen cselekedtél :) Még jó,hogy nem rakjátok el a pár hónapos kocsit!!!Nagyon aranyos Robika a képeken :)

Perti, köszi a börzés infót :)

Nekem meg tényleg elkezdődött a visszaszámlálás :) Ma voltam NSt-n,fájás nuku. Beszéltem a dokival is,hogy mi lesz ha nem szülök meg 3áig,ő meg uyge 8ától nem lesz 13ig.azt mondta,hogy 2 doki közül választhatok,ha túl hordanám,de neveket egyenlőre nem mondott. Kérdeztem,hogy amíg ő itthon van nem indíthatja-e meg.azt mondta hétfőn megvizsgál,megnézi milyen a méhszáj állapota,és attól teszi függővé a dologt.Mert ha nincs kinyílva akkor nem indítja meg,nem bojgatja azt mondta. Na most reménykedem,hogy kinyílik addig,vagy pedig ami jobb lenne,ha kibújna a kisasszony,de nagyon jól érzi magát odabent:) Nem is tudom miért vagyok ilyen türelmeteln? Ti is azok voltatok?

Szilbee,a hangyák minket is megszoktak lepni,de hogy honnan jönnek mindig azt nem tudom :@

Jajj,el ne feljetsem,hogy holnap reggel viszem leadni a modemet,mert szombaton költözés lesz,de majd abonyból is tudok írni,mert tesómnak van netje:) Egyenlőre a mamihoz költözünk,és várjuk,hogy birtokba vehessük majd az új házacskát,de nem igyekeznek jönni szerződést kötni,holott azt igérték,hogy a hónap végén költözhetünk!!!:@ :@ Mérges vagyok nagyon a bankra,na de kivárjuk ott az időt!

Kép
Kép
tundi24

elin:köszönöm a tippet a bababiziről majd benézünk.

Tündi: találtunk egy házat, ráadásul Szolnokon, ma délután négykor megyünk vissza, és akkor derül ki ,hogy sikerül-e megegyeznünk. Drukkolj nekünk. Majd beírom a fejleményeket.
Én meg majd küldök telepatikus üzit Luca babának,hogy mutassa már meg magát nektek végre :lol:

Szilbee: mindjárt keresgélek képeket és teszek fel belőlük.
Kép alszom apu kezében Kép fürcsi után Kép alvó angyalka

Kép

Kép

Kép
lizocska82

LiZ: De tündéri Pisti!!!! Főleg, ahol alszik! És Emma tényleg olyan, mint egy angyalka!

Tündi: Én néha már most türelmetlen vagyok (bár az utóbbi 4-5 hét gyorsan elment...) SZóval sztem természetes, hogy az vagy. Már olyan közel van, hogy a karodba kapd a picurt....

jaimee

Tündi!én a kiírás alőtt 3nappal szültem meg,szóval ne izgulj.Amúgy ki az orvosod én ezekről levagyok maradva :oops:

lizocska!
Olyan szép szőke herceg lesz belőle!

Kép

Kép
katlina

Katlina: Én is akkor akarok szülni, mint te. :lol: Milyen jó is lenne dec. 21-én szülni, karácsonyra meg otthon lenni.....Orvos, szülésznő is boldog... :D :D

jaimee

Lizocska,szurkolok,hogy sikerüljön a házikó :) Szerencsések vagytok,hogy itt találtatok,de készítsétek fel a házigazdákat,hogy elég sok időbe telik a dolog...De remélem ki tudják majd várni!
Pisti meg miylen sokat nőtt már :) Emma meg tényleg kis angyalka :)
A telepátia jól jönne :) :)

Katlina,Jakab Tamás a dokim.Te kinél szültél?

Jaimee,szurkolok,hogy akkor szülj amikor szeretnél,és hogy a karácsonyt otthon tölthessétek már :)

Kép
Kép
tundi24

Katlina meg Georg-os, de Tóthnál szült, mindent tudok. Fel vagyok pörögve, még 6 napig dolgozom. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Réka lányom akkorákat rug, hogy majd leesem a székről.

jaimee

Jaimee!
Akkor Réka?!! :D Nagyon jó választás!! Nekem nagyon tetszik! 8)
Örülök, hogy már csak 6 nap van neked is hátra... mint Tündinek! ;)
De azért nem lesz jó, hogy kevesebbet hallunk felőletek! :(

Lizocska!
Hihetetlen milyen szőke a fiad! Nagyon formás!! :D

Tündi!
Remélem mihamarabb kölrötzhettek az új helyre is!! :)

Rólunk:
Nekem totál lemerült az aksim... alig tudok magamról. Ez az 5 óra alvás nem volt sok... De majd ezt is viszasírom novembertől...
Iszok is egy capuccinot, hátha feldob.
szilbee

Hát igen én georgevics rajongó vagyok,de Tóthnál szültem mert drága orvosomnak akkor műtötték a szemét :cry: ,a szülésznőm meg Cseh Mária volt,és igazándiból Tóth csak mozizni jött!
Nekem Jakab is szimpi,amikor azt mondták ogy Robika átlagon aluli olyan kicsi(4d-sen)akkor őt is oda hívta georgo az ultrahanghoz

Kép

Kép
katlina

Szilbee: Most úgy tűnik Réka lesz...(Koppány lánya, Attila felesége, szóval klassz csaj lesz. :))

Éjjel eszembe jutott, hogy még sosem láttam az ujjacskáit az UH-n. :shock: Majdnem felébresztettem Apát, hogy ő látta e, mi van, ha nincs is neki...Aztán kibotorkáltam a konyhába, ittam egy forró tejet és visszaaludtam. Olyan hülye sötét gondolataim vannak éjszaka....Azért legközelebb megkérdezem, hogy hol vannak azok az ujjacskák a képernyőn...Lábujjai vannak, az tuti. Katlina: Na, egyel több indok, hogy ne menjek 4D-re. Igen, Jakabot jó Uh-snak tartják.

jaimee

Jaimee!
Akkor kezet rázhatunk. :lol: :lol: Én is ezzel jöttem múltkor Ádámnak! De a legutóbbi uh-n megnéztük és rendben volt! :)
szilbee

Hú én is ilyen voltam!!!!!
Csak én már olyan szinten hogy készítettem magam fel arra hogy bizti beteg lesz de akkor ais a miénk és ugyaolyan szeretni való mint egy egészséges!
De én az újaira azért is kérdeztem rá mert van egy ismim akinek a kislánya 3újjal született mind megvan neki de szétkell operálni és ugyanez van a lábán is!Ezt most nem ijeszgetésből írom

Kép

Kép
katlina

Katlina/Szilbee: :D :D :D

jaimee

Letti!
Cleo!
Vali!
Ducimai!
Zsú!
Betty!
Mano!

Mizu veletek :?: :?:
szilbee

Ágica!
Hexe!
Ewa!
szilbee

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés:) Hoztunk haza cuccokat a mamihoz,ezért most tudokí rni,holnaptólmeg már itt is alszunk.És képzeljétek ma telóztak,hogy 2 héten belül meg lesz a szerződés :) és akkor hamarosan át is költözhetünk :)

Este voltak jósló fájásaim,azt mondta ma a védőnő,hogy azok már azok voltak :) 2 óra hosszán keresztül csak azt éreztem,hogy keményedik,és abbahagyja...Apa kérdezte hogy menjünk-e,mondom még nem kell :) Ma is éreztem egy párszor,de nem olyan sűrűn,mint tegnap este.

Holnap is jelentkezem :) Addig is kellemes estét és jó hétvégét mindenkinek :) :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi, márha lesz még időd jelentkezni :wink: Ez már a célfutás, Luca lassan kibújik! Szorítok hogy gyors és szép szülésed legyen :lol:

Lizocska, szép kis fiú Pisti! :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok

Szilvi.köszi a hiányolást :) :) :)

Nagyon édi a képeken Pistike,Emma és Robika is.

Mi jól vagyunk-Apa a héten itthon volt,nem dolizott-hát el bírnék viselni néha ilyen hetet.
Az ovi jól megy-majd minden nap hoznak haza valamit amit csináltak,vagy mondják a tanult verset.

Évi.akkor igazi focista-anyuka vagy :)

Pocakosok hogy vagytok?

Tündi,szerintem is már csak napok vannak hátra.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Tündi!
:D:D De jó!!!! :D :D

Nekem is keményedett egész délután... de remélem ez még nem Az a keményedés... nagyon nem örülnék neki.
Egyre inkább azt érzem, hogy október végére meglesz Dávid. :? :(
szilbee

Hú Tündi!
Évihez hasonlóan,legyen szép és jó gyors!Az enyém is ilyen volt!

Nekem ma jutott eszembe én még hánytam is,3hónap után villannak még be fura dolgok!
így volt ez másnál is?

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Köszike a drukkot,de még mindig egyben.

szilbee,neked még korai lenne okt végén szülni,nem?Vagy végülis annyira nem ahogy most nézem a vonalzódat.De azért maradjon még bent Dávid!!!

Katlina. és Tóth milyen volt a szülésnél?Mert hallottam már,hogy ott rendes.Az ismerősödnek nem látták uh-n,hogy vmi nem okés a baba ujjaival?

Kép
Kép
tundi24

Aha rendes volt habár tudta hogy kinek a betege vagyok mert a doki rátelefonált!Szerintem próbált volna tuskó lenni,de amúgy alapból vicces mukus ismerősöm szeint!

Nem látták neki az ujrendelenességet pedig voltak 4d-én is ott rákérdeztek és azt mondták neki hogy minden rendben csak ökölbe van a kicsi keze

Kép

Kép
katlina

Tündi!
És ma nem akciózott a pocakod? :)
szilbee

Katlina,hát ez szomorú,hogy nem vették észre :(
Lehet akkor velem is normális lesz,ha ő fogja helyettesíteni Jakabot,de nem tudom,hogy ő lesz-e.De az az igazság,hogy én 8áig meg akarok szülni :) Már annyira szeretném látni,hogy milyen,meg hogy minden rendben van-e vele,meg magamhoz szorítani,szeretgetni,babusgatni :) Olyan furcsa,hogy üres a kiságy,csak úgy nézegetem és várom,hogy lakjon már benne Luca :)

szilbee,azóta mondhatni,hogy semmi.Esténként szokott egy kicsit fájdogálni,de nem görcsöl,meg nem is keményedik úgy,mint múltkor.Na,de majd holnap meglátom mit mond a doki,hogy hogyan is állunk valójában :)

Kép
Kép
tundi24

Katlina! Hol hánytál? Vajúdás közben? :shock: :shock:

Tündi! De izgi! Holnap hüvelyi vizsgálat is lesz? Kivi vagyok, tágulsz-e?
Amúgy én sem tudom, milyen az a jóslófájás, Balogh magyarázta el (azt sem tudván, mit kéne éreznem :shock: ), hogy olyan húzószerű fájdalom. Na, én azt már csak szülés előtti éjjel, a rendes fájások kezdetekor éreztem. Nem volt kellemetlen, tényleg, mintha hosszában húzták volna a hasizmomat. Még aludtam is ezekkel hajnal 3-ig :lol: .
Szép vasárnapot mindenkinek!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jó reggelt!

Kép

Tündi??
Hogy vagytok?
szilbee

Elin aha!

Nálunk egy nőci mire kijött a mentő megszülte a gyerekét,szombt éjjjel és még ígeréb íági sem kellett hozzá

Tündi??????

Kép

Kép
katlina

Hú ezt elég érdekesen írtam!
Szóval szombat éjjel szült mentő nuku,és még Geréb Ági sem kellett hozzá!
Ja és a mentősök úgy hívták fel az ügyeletet hogy menjenek már ki mert ők nem fognak odaérni hát nem is értek oda!

Kép

Kép
katlina

Szép és mosolygós hetet mindenkinek!
Meg babásat, akit érint :wink: .

Katlina! És hanyadik babája volt? Volt segítsége? Mármint érdemleges.
Nem semmi :shock: .
És hát ez az, ha nincs baj, megy minden simán, ha baj van, akkor meg..... :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

sziasztok

Megtaláltuk álmaink házikóját. Szerencsénk volt itt Szolnokon leltünk rá jó áron. Szombaton meg is állapodtunk a tulajokkal úgyhogy ha minden jól megy pár hónap és költözhetünk. Hihetetlen,hogy Emma a saját kis kertünkben játszhat, és az a rengeteg szoba (4+1 padlástéri). Szombat óta madarat lehetne velünk fogatni.

Az utóbbi néhány éjszakán (kivéve a mostanit) nem volt hajlandó Pisti a kiságyban tölteni. Felvettük elhallgatott, ha közénk fektettük aludt mint a kisangyal. Na de ez nem megoldás , mert Emma is közénk szokott bújni és nem igazán férünk el, meg hát féltünk,hogy Emma álmában Pistire fekszik. De tegnap kiderült mi a hiba. Eddig egy nagy plédbe mintha pólya lenne bebugyoláltuk, de ez a pléd koszos lett és kimostam. Onnantól nem volt kiságyban alvás. De tegnap megszáradt beletettem és megoldódott a gond.

Most derült ki ,hogy kétszer kell költöznünk: egyszer anyukámékhoz amikor leadjuk a szolgálati lakást, és utána ha minden elintéződött a házikónkba. És valószínű,hogy már most hétvégén költözünk anyukámékhoz. Na nem lesz egy könnyű menet, amennyi cuccunk van :roll:

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Lizocska! :)
De jó nekek! No nem a sok pakolászás miatt, bár annak is megvan a maga varázsa...
Tennél képet az új házatokról?!!
szilbee

Liz: Hű, de klassz! Megtalálni álmaitok házikóját piszok jó! :D :D
Még ha 2x kell költözni is.

Nálam semmi új nincs, majd' leesem a székről, olyan álmos vagyok. Még 4 munkanap, ma kezdett az utódom, betanítom, ahogy lehet 5 nap alatt... De jó lesz már jövő héten.... :D

jaimee

Tud valaki nekem kardiológia ügyben segíteni?

Most jövök az SZTK-ból, hogy majd kérek időpontot - nem kapkodom el - , erre nem is találok ilyen osztályt. :shock: :shock: Vagy a kórházban van a szakrendelés is?? :shock:

jaimee

Sziasztok!

Jaimee, fogalmam sincs, régen volt az SZTK-ban... De gondolom a kórházban tuti van.

Lizocska de jó nektek! És merre van az az álomház? És ha nem vagyok indiszkrét mennyiért vettétek? Tudod én is keresésben vagyok!
Hát igen, a megszokás. Egy pléd mennyit jelent :lol:

Nálunk meg az az újság, hogy Csongi ma aludt először a szobájában egyedül! Tulkép mikor szoptattam "odaszoktam", aztán már nem is hagyott onnan elmenni. De most úgy döntött, ő egy önálló nagyfiú, éppen ideje, hogy elengedje anya szoknyáját :lol: Már csak arra vagyok kíváncsi, ha az apja itthon lesz, hogy fogom megint bírni a horkolását :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Elin!
3.gyerek náluk!Róla már írtam ivott dohányhzott :twisted: ,és volt pár görcse akkor telefon mentőnek meg a barátnőjének ő jött volna a gyerekekre vigyázni de végülis a barátnője segített neki 50cm,és 2800gr!
Liz de jó nektek!

Tündi????

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Katlina, Lizocska: nagyon édesek a képek!

Én is "babáztam" a hétvégén, unokatesómékat látogattuk meg, 2 hónapos a kisebbik fiú. Nagyon furcsa volt ilyen pici emberkét tartani a kezemben :)
Olyan hamar elrepül ez az idő.

Lizocska! És hol van az új ház? A lízinget fogjátok igénybe venni?
Szuper lehet, 4+1 szoba... Lenne helye még több gyerkőcnek is :)

Tündi! Mi újság? Én is drukkolok ám értetek!
judit_79

csongianya: a házhoz a Bajtárs útról kell befordulni az első utcába jobbra utána balra. (a Bajtárs út a Bajcsi Zsilinszky úti felüljáró lábánál van, a leendő házunk pedig a tízemeletesek mögött kb.)
Nem vagy indiszkrét a házat 12 millió forintért vesszük. Nagyjából leírom milyen: van benne négy szoba, az egyik szoba felett egy nagyon szépen kialakított padlásszoba, nappali és ebédlő egy légtérben (együtt a kettő kb. 30 nm), egy kis konyha, mosókonyha abból nyílik egy zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, és egy másik fürdőszoba káddal. Van egy kis kert, egy nagy garázs, műhely.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

judit_79: igen a lízinggel vesszük, ma ment dolgozni Pisti (kis Pisti születése óta) és meg is szerezte a dolgokat amik az elindításához kellenek. Holnap viszont megint itthon lesz mivel a hétvégén (ha minden sikerül) költözünk anyukámékhoz és előtte le kell adni a szolgálati lakást és megy felbontani a szerződéseket(fűtés, villany, tv stb.) Aztán meg jöhet a dobozolás.. :roll: . De igazából jobb, hogy ezt a pár hónapot a szüleimnél töltjük, mert az egy kertes ház , így Emma kitombolhatja magát a kertben, én itt a széchenyin nem igazán mertem elindulni sétálni kettőjükkel mert Emmának még az a kedvenc szórakozása, hogy elszalad és hátra sem néz csak fut. Babakocsival pedig nem igazán tudok utána szaladni. Aztán meg majd szaladgálhat a saját kertünkben, de ha unatkozik és rossz idő van kint akkora a ház,hogy ott is jókat futkoshat :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?