Katlina ügyesen cselekedtél
Még jó,hogy nem rakjátok el a pár hónapos kocsit!!!Nagyon aranyos Robika a képeken
Perti, köszi a börzés infót
Nekem meg tényleg elkezdődött a visszaszámlálás
Ma voltam NSt-n,fájás nuku. Beszéltem a dokival is,hogy mi lesz ha nem szülök meg 3áig,ő meg uyge 8ától nem lesz 13ig.azt mondta,hogy 2 doki közül választhatok,ha túl hordanám,de neveket egyenlőre nem mondott. Kérdeztem,hogy amíg ő itthon van nem indíthatja-e meg.azt mondta hétfőn megvizsgál,megnézi milyen a méhszáj állapota,és attól teszi függővé a dologt.Mert ha nincs kinyílva akkor nem indítja meg,nem bojgatja azt mondta. Na most reménykedem,hogy kinyílik addig,vagy pedig ami jobb lenne,ha kibújna a kisasszony,de nagyon jól érzi magát odabent:) Nem is tudom miért vagyok ilyen türelmeteln? Ti is azok voltatok?
Szilbee,a hangyák minket is megszoktak lepni,de hogy honnan jönnek mindig azt nem tudom :@
Jajj,el ne feljetsem,hogy holnap reggel viszem leadni a modemet,mert szombaton költözés lesz,de majd abonyból is tudok írni,mert tesómnak van netje:) Egyenlőre a mamihoz költözünk,és várjuk,hogy birtokba vehessük majd az új házacskát,de nem igyekeznek jönni szerződést kötni,holott azt igérték,hogy a hónap végén költözhetünk!!!:@ :@ Mérges vagyok nagyon a bankra,na de kivárjuk ott az időt!