Új privát üzeneted érkezett!

Kata, az orvosok mit mondanak? Mert ha nem teszel ezzel rosszat, akkor szerintem folytasd rögtön.
Kint támogatják a lombikot? vagy nagyon sokat kell fizetnetek?
domo

Kata! Amikor elkészült, mi is babaháznak kezdtük becézni.... Aki belépett, mindenki csak tátott szájjal nézett. Az egyik ismerősünk szobafestő, és amikor meglátta, nem jutott szóhoz. Aztán annyit mondott, ogy tőle ilyet hiába kérnének. Nem merné megcsinálni.... :lol:

Kép Kép

Ezek közül akartam valamelyiket.... hmmm, mindegy....

Kép
Kép
Kép
zel

Domo,
itt elvileg egyáltalán nem támogatják a lombikot, de szerencsére sikerült kiügyeskednem, hogy a sok injekciónak, gyógyszernek csak a 10 %-át kellett nekünk fizetni. Cirka 300 ezret "megspóroltunk" így. De ugye kórház, leszívás, fagyasztás, felengedés. Nos ezeket nem fizetik. 1 millió forint fölött vagyunk... :? (inszemek nélkül!)
Doki szerint lehet folytatni, hiszen az embriók megvannak, nem kell leszívás, nem kell sok-sok hormon. De akkor is van bennem egy DE... :?
Neked miért nincs vonalzód??

Zel,
nekem a képemnek a kiterjesztése gif a tiédnek jpg. Lehet, hogy csak ennyi??? Próbáld ki, hogy ezeknek a képeknek egyszerűen átnevezed a kiterjesztését gif-re és úgy csatolod. Hátha...
Nem sincs vonalzód...
katata

[quote="katata"]
írta:
katataNem sincs vonalzód...

Ez "Neked sincs vonalzód... " akart lenni :)
katata

zel, nagyon egyedi, és igazán mutatós falak, ügyesek vagytok.

katám, én regenerálódás párti vagyok. Neked kell érezni, vajon már a hónap közepén tűkön űlnél, hogy mikor folytathatjátok, vagy belevetnéd magad a suliba, és minden másba.

reni, a malaga igazán jó választás, én is elfogadnám.
bbilona

Kata, ügyes vagy, hogy ennyit spóroltatok. Lehet, hogy pár nap múlva már te is folytatni akarod :? Azzal nem lehet segíteni, hogy többnapos embriókat kapsz vissza, mint eddig?
nincs vonalzóm, mert nem tudom, hogy mensi volt-e a mensi, és akkor melyik volt az első nap? majd csinálok, ha a doki holnap azt mondja, hogy minden rendben.
domo

Kukuccs Lányok!

Köszönöm,mindenkinek a drukkot meg az együtt érzést!!!Aranyosak vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pénteken lesz a következő teszt de az a korházban!!!Ugy volt ,hogy nem megyünk tovább de lehet rábeszélem apát!!!!Nem akarok januárig várni!!! :cry: Majd meglátjuk mire jutunk! :roll:

Kicsi Katata!

13 napom van ma,12 én volt az inszem! :roll: Remélem csak azért negatív mert hamar teszteltem!! :cry: De majd kiderül pénteken!És te hogy vagy Kedveske??!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Domo,
de most is úgy volt, de az egyik 1 nap után nem fejlődött és így helyette másikat ébresztettek fel, így ugye az 1 napos lemaradásban volt. A másik pedig nem lett 8, csak 6 sejtes mikor berakták. Elvileg mind a kettőnek 8 sejtesnek kellett volna lennie. :?

Holnap akkor uh. neked?? Szorítok, hogy rendben találjon végre mindent a doki!!
katata

Nyunyi,
kicsit jobb már...
Neked pedig még lehet reménykedni, bőven benne van a pakliban, hogy korai volt a teszt!!! :wink:
katata

Katata!

Köszike ,hogy bíztatsz,remélem!!!!!Örülök,hogy kicsit jobban vagy!!!! :roll: Nem semmi mennyibe van a lombik külföldön!!!!!!!!!! :shock: Ez egy kicsit durva!!!!!!! :? Mig itt 200 nálatok egy milla!!!!!!!!!!!!!!!!Nem hogy ezeket a dolgokat támogatnák igazán!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyikám! édeskisszívem... A 13. napon már csak babinából sem tesztelünk.... Majd pénteken kiderül a tutti... Menjetek tovább. Beszéld rá. Sokkal kevesebb hormont kapsz, mint mi lombikosok, simán meg tudod csinálni. És most "edzésben " is vagy. Ne is gondolj januárra!

Kata! Nem is tudom, most nincs mire vonalzót csinálnom. Okés megpróbálom a képet átbigyózni. Bár gőzöm sincs, mit, hogyan, de komolyan nekimegyek......

Hogy vagytok József Attilával? És Ágnes Vanillával? én teljesen ledöbbentem, A csajról nem tudtam semmit, aztán véletlenül találtam egy számot. Mint kiderült van egy albuma József Attila címmel. Hát le vagyok nyűgözve. Egész nap ezt hallgatom. Elég "alternatív", nem mindennapi...

Kép
Kép
Kép
zel

Nyunyi,
hát én sem értem. Az inszemet is csak akkor támogatják, ha bebizonyosodik, hogy oka van, amiért anélkül nem esel teherbe. Tehát, ha találnak valamit, akkor 3 inszemet fizetnek, ha elvileg minden rendben, akkor egyet sem. De lombiknál tök mindegy találtak-e valamit vagy sem, nem fizetnek egyet sem. :? Szerencsére a férjem jól keres itt, így ezen annyit azért nem rágódunk, hanem rászánjuk a pénzt, csak végre eredménye is lenne már!
Neked vérvétel lesz pénteken??
katata

No, köszike! sikerüüüüüüüüüült!

Kép
Kép
Kép
zel

Katata!

Szerintem is jobb egy hónap pihi :lol:

Nyunyi !
A pénteket várd meg! :wink:

bbilona!

Úgye szép a malaga!Nekem is tetszik :wink:
Csak ne kéne ilyen sokat várni rá!

Zel!A falad nagyon szép!!
már megint egy rúgóra jár az agyunk!!! :lol: :lol:
én nagy Ágnes Vanilla rajongó vagyok,pláne a József attilás dalai.
A babónak is éneklem a pocimban :wink:

Kicsiboris!Minimál :lol:

Jaj úgy megnevetettél a babakocsi üggyel :lol:
Akár az én anyósómat hallanám,annak idején nem értette,hogy nekem miért nem jó a szomszéd asszony által vart mennyaszonyi ruha. :lol: Én mondtam neki,hogy Héjja ruhám lessz és kész.Azóta beneveltem.Egyszer Mondta,hogy __--Jaj miért mincs nekem ilyen csendes menynem.Erre Én-Jaj nekem miért nincsnem egy csendes nem beleszólós anyósóm :lol:
De amúgy jóban vagyunk.Mindkettönknek nagy a szája :lol:

Még nem vásároltunk! :lol: Csak akkor ha bizti a neme!!!
m. reni

Reni! Jó ez az anyósos sztori!
Én viszont nem is ismertem Ágnes V.-t. Mindig Cranberries-t hallgattam, meg most Dolores O Riordan-t. Jön mellé Tracy Chapman, Norah Jones, Moloko, némi Nelly Furtado Magyarok közül Ákos, Hobo.. ( én nem énekelhetek majd a babáimnak, mert halláskárosodást okozok. Jobb ha táncolok, a port jobban lehet bírni.)

Babakocsi? Én kinéztem szerelmem kétéveselmúlt Viktor kincsem kocsiját.... Ha fiunk lesz, vagy az kell, vagy pont olyan. Sokfunkciós, meg minden szép és zöld, nem is értek hozzá, de az tetszik. Ha lány akkor világosabb zöld.... :lol: jajistenem bár már ott tarthatnánk, hogy mennyivel támogatja a család az unoka járművét...

Kép
Kép
Kép
zel

Zel Drága!!

Nagyon aranyos vagy,köszönöm!!!Nem baj majd pénteken meglátjuk!!!!!!!!!! :roll: Haza jön apa beszélek vele!!! :roll:

Katám!

Nekem nem vérvétel lesz ,csak vízelet!!!!! :wink: Még jó hogy nem ezen kell idegeskedned!!!!! :wink:

Reni!

Megvárom,addig még bízom egy kicsit!!!!Hátha!!! :roll:

Na medek,holnap majd jövök!Legyen szép estétek!!!!jóccakát!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

zelem, igen így kell kérni, hogy L-karnitint szeretnél és azt hiszem 300-as, vagy 200-as a jó. nagyon édi a falatok, hát az én páromat szerintem nem lehetne ilyesmire rávenni, bár már felajánlotta, hogy kifesti almazöldre a babaszobát...na majd meglátjuk aztat....

nyunyi, akkor még reménykedjünk :lol: :lol: :lol:

kata, köszi a táblát, nekem szupi :!: és nagyon örülök, hogy most úgy kb. jól vagy:!: én szerintem nem bírnám ki, hogy kihagyjak..
de ha te úgy érzed :wink:

reni, hát igen, anyósomat kedvelem én is, csak ne lennének ilyen hülyeségei, képzeld tegnap este azt mesélte, hogy ha majd a babunk nem tud kaksizni akkor olajas hőmérőt kell a fenekébe dugni, na ezt 3x elmesélte, olyan ideg lettem tőle......hiába mondtam neki, hogy van erre szuper cucc.....

Kép
kicsiboris

reni, tetszik anyós-meny viszony, jót mosolyogtam. Én sokszor nem merek szólni ilyen ügyben gyerekes barátainknak, mert mindig azt kapjuk vissza, hogy majd megtudod, de barátaink autósülésén rökönyödtem meg a multoriban, az egész hungarocellből van. Hát ér az valamit, úgy összeroppan mint a ropi amikor szükség lenne rá, hogy védje a lurkót? Akkor inkább egy használt, aminek kicsit kopottas a huzata. Persze nem gondolkodunk egyformán.

Képzeljétek tegnap előadtuk anyóséknak, az örökbefogadunk, volt 6 inszeminációnk, rá ment a gatyánk is sztorit. Végre átestünk ezen is, és túléltük ez főleg a férjemre vonatkozik. :roll: :D

tamaranna, csak nem? Uyge minden ok?

sapé, jól elhanyagolsz minket, remélem jó hírekkel örvendeztetsz meg minket.

kabóca, hogy vagy?

babszi?
bbilona

http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=54&cid=27701 , lányok ezt találtam a nők lapjában.
bbilona

ilonkám, hú de bátrak voltatok anyósékkal :wink: nem csodállom, hogy a párod cidrizett..és mit szóltak? nem mondták, hogy milyen kár, hogy eddig nem mondtátok mert segítettek volna nektek?

zelem, hát mi nem igen számíthatunk ilyen támogatásra...a kocsit tutira nem is merném másra bízni, anyósom a legolcsóbbat venné meg, abból is a használtat :twisted: de te is hamarosan ezekkel a gondokkal fogsz küzdeni, ne félj zelem, anyu :!: :!: emlékszel én is milyen kétségbeesett voltam??? aztán már a 24. héten tartok...és itt ebben a topikban mindenki babás lesz :!: :!: :!: :!:

Kép
kicsiboris

Sziasztok Lányok!

Megis teszteltem,persze megint full negatívot!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Mostmár tuti nincs baba,a hasam is majd szét szakad!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

nyunyi!

Nagyon sajnálom :cry: :cry:

Bbilona!

Azért a hungarocel túlzás.Pont erről volt egy műsor,hogy a lakásban ,hogy fér meg az elegencia,és a gyerek?!Szerintem lehet egyensúlyt tartaní.Rajtunk is nevetnek a barátainink,hogy mi lessz a fránya nagy minimál rendezetsággel,hogyha megszületik a gyerek.Attól még az egyénisgünk nem változik,mert jön egy kis emberke.
És mit szóltak anyósék?????

kicsiboris!
Jaj te szegény! Az én anyósóm is sok olyan hülyeséget tud mondani amitől a falnak megyek.Most a legujabb minek az a légzésfigyelő??De már megfogattam,hogy nem mondok semmit.

Sapé!!!!?????????????????
m. reni

Sziasztok!

Kata: remélem egy picit már jobban érzed magad. Nagyon szorítottam neked. Szerintem ezekbe a dolgokba csak úgy szabad belevágni, ha lelkileg teljesen jól vagy. Szerintem nálunk az a 3 hónap erre is jó. Pihenj egy kicsit!

Táblázattal kapcsolatban: nekem 6 inszemem volt a miskolci Kaáliban, majd a debreceniben elsőre sikerült a lombik. Most hétfőn volt 4 hete a beültetés. 2 vagy 3 babóca ücsörög a hasamban. Jövő héten kiderül, hányan is vannak, de a kettő már biztos.

Nyunyi: a remény hal meg utoljára! Nekem az előző terhességemnél szintén negatív volt a teszt, és ikreket vártam.

Ilonám: az a pár hét már gyorsan eltelik! :D Bátrak voltatok!

Zel: te is már elhagytad a 3 hónap felét, igaz? Bár nem féltelek, biztos vagyok benne, hogy lekötöd magad ezer dologgal.

Mindenkinek sok puszi, de az ülés még mindig nem igazán megy jól. Szerencsére a hasam mintha már apadna. ( Pandácska, igazad volt, tényleg túlstimu miatt van ez az egész)
kabócabobár

kabóca, ilyen szenzációs híreid vannak és ezt csak így írod :D ! Lehet, hogy nekem kiesett néhány dolog, de ennyire?, röstellem nagyon.
Nagyon örülök nektek!
Én nem bátorságnak hívom, ezt hanem lecskepocskaságnak, egyszerűen nem bírtam tartani a számat, mert úgy örülök, hogy haladunk a cél felé.

kicsiboris, de jött a szöveg, hogy miért csak most meséltük el, és persze nem értették miért, de ez nem is számít. Egyébként meg örültek, mert a Nők lapja utóbbi 2 számában is örökbefogadásról volt szó stb..... és várják az újabb unokát. Reméltem is!

katata, döntés?
bbilona

Hát lányok anyós sztorikban én is otthon vagyok. Ha prüszkölhetnéketek van anyóstól akkor csak annyit, hogy az enyim minimum 3 fejjel születhetett, de mostanra már kinőrre magát hétre. És én mindet látom is..... csak az a baj, hogy már a párom is rosszul viseli a dolgait, pedig neki az anyja basszus.
Na mindegy nem puffogok.
Úgy oldom meg a dolgokat, hogy úgy csinálok mintha ott sem lennék. Akkor nem nagyon kötekszik...
=D

A mohának mindig a déli oldala fás.
gigus

BBILONA: és jó volt a reakciójuk? Remélem ügyesenokosan álltak a témához...
Egyébként a gyerekülésről csak annyit: vannak nagyon profik is, nem tudom mennyit akarnál szánni rá, de - ez itt a reklám helye - bocs - - SAAB-nál van egy nagyon komoly fajta, ha gondolod keress rá, vagy akár én is utánanézhetek neked, mert párocskám errefelé dógozgat.

KABÓCABOGÁR: NAGYON GRATULÁLOK A BABÓCÁKHOZ!!!!!
Mire drukkoljunk jobban 2- babócára vagy 3 babócára?

NYUNYI: Nagyon sajnálom. Remélem a következő jól alakul.

KICSIBORIS: Írtam neked egyet priviben, csak annyit írj hogy megkaptad-e, mert olyan béna vagyok, és szerintem nem ment el a levél..

Jajj láányok, annyi mostanában itt a rossz hír, és szerintem nekem sem fog összejönni ez a hónap...tudom még sok idő, de pont ugyanolyan tüneteim vannak mint az előző 3 inszemnél, és így nem látom értelmét bizakodni.. De jövő péntek végül is mindent eldönt addig nem zizizek. Tényleg nem. Csak rosszak az előérzeteim.

gigus

Ilonkám,
izgis lehetett a beszélgetés, de a lényeg tényleg az, hogy haladtok a cél fel!!!!! :D
Egyre jobban a spontán hónap felé hajlok. Párom rám bízza a döntést.

Kabóca,
azt hiszem valahogy én is lemaradtam erről a jó hírről!!! De gratulálok hozzá és várjuk az uh. képet jövő héten a babókról!! :wink: Már feljebb tehetlek a táblában? Vagy várjuk meg az uh-át? Hogy szeretnéd?
Neked az előző terhességedkor, mikor szintén ikrek voltak, az is lombik volt??
katata

gigus, megkaptam :wink: meg is rohamoztalak pár kérdéssel :lol: :lol: :lol: na aztán nem ám, hogy itt búslakodsz!!!
csak bízni és bízni, mert most csak a pozitív erők használnak :!:

kabóca, de kis huncut vagy, mert én sem emlékszem, hogy már írtad volna a babókat, és persze nagyon szorítok neked, hogy mindannyian ott legyenek a csodád uh képeken :D

ilonka, hát akkor nem lett galiba a dologból egyébként meg tényleg örüljenek az onokának, a szülimet én is próbálom nevelni...
no meg anyóst, de ő mindig szórakoztat..

Kép
kicsiboris

lányok aranyosak vagytok, én anyósomék a jobbik fajtából valók semmivel sem rosszabbak mint a szüleim, igazán nem panaszkodhatom.

gigus, ne izélj! :D Azért szoríhatok? :wink:
Atósülésen még azért nem töröm a fejemet, de pont most volt valami teszt, hogy a legdrágábbak nem is a legjobbek a 20-25e forintosak a biztonságosabbak. A Saab-osnak azért majd utánanézek. Köszi :wink:

katata, akkor pihenjetek egy kicsit, a léleknek regenerálódni kell. Azt mondják az ember lánya sokmindent kibír, csak azt felejti el a mondás, hogy közben beleroppan. Sokat imádkozom értetek, hátha nektek is segít.
bbilona

kukuccs!

Lányok köszike mindenkinek!!! :roll:

Kabocabogár!!!!

Az ,hogy lehet!!!?????????????leírnád mi volt??!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

BBILONA: Igen igen szorííííccs :) Jövő péntek.. jujdemessze
kiváncsi vagyok én is az öszehasonlításra, majd szólsz ha rá lehet lelni valahol? De amit írtam azt általában nagyon szokták díjazni. Majd most meglássuk egyáltalán tesztelik-e?

KICSIBORIS: Várom nagyon a leveled a párkérdéssel!! :D Nem búslakodom csak esélyeket latolgatok... Beszázalékosítottam agyban a dolgokat... Nem kéne mi? :)
Előveszem a pozitív csímet. Még nem találtam meg, de előveszem ha addig élek is! :lol:

gigus

Ilonka,
köszönöm szépen, minden és minden fajta segítségre szükségünk van. :D Lelki okok miatt szeretném kihagyni ezt a hónapot, mert nagyon nehéz... És lelkileg nagyon ott kell lenni, hogy sikerüljön!
Olvastam a cikket, hát ezért adnak itt maximum két embriót vissza, még nekem is, pedig ugye már 35 fölött vagyok. :oops: Tényleg esztelenség, amit csinálnak! :roll:

Gigus,
tessék pozitívabbnak lenni, irgum-burgum!!! :wink: :lol: Még nem érezhetsz semmit, úgyhogy nyugi!! 8)

Nyunyi Drága,
amíg nem jött meg addig kell reménykedni!! Ez maradt nekünk... :?

Tamara?????
Csak nem elindultak a dologok???? :lol:
katata

:cry: Nadeháát hasogaaaat a poociimm... 3 napja... de tényleg.

:) Jól van naaa. Nem vagyok negatív és nem is leszek.

gigus

Gigus,
de az lehet a beágyazódás is!!!!!!! Fészkelődnek!!!! :wink:
katata

Gigus,
az lehet a beágyazódás, fészkelődnek!!! :wink:
katata

Meeeegjöttem!

Képzeljétek, a Dévais topicban az egyik csajszinak, Áginak ma derült ki, hogy mindhárom embrike megtapadt!
Elég pozitív hír, hogy mindenki úgy álljon a jövő elé?

Gigus???? Ugye? pozitív csí? Vedd elő! És hajts le a wc tetőt!!!! :lol:

Igen, Kabóca, a fele elment már... Szívesen követném már a példádat! Olyan hihetetlen érzés lehet, amikor tudod, hogy ott a baba pocidban, sőt, hogy kettő....
Most azon drukkolhatok, hogy a szokásos formámat hozzam a ciklusaimmal, nehogy korábban jöjjön meg, mint kellene, mert akkor nem férünk bele a novemberbe.. Így ha van rá jó kis praktikátok, hogyan lehet elhúzni a mensit, szóljatok. A terhességet nem tudom elfogadni... :lol: Jöhet bármi. Ha kell szorítok C vitamint is a térdeim között.... :lol:

ma anyósommal elmentünk Pécsre szerződni meg egy-két apróságot venni a z üzletre. Erre sikerült megegyezni úgy, hogy az első készletet le is hozzák. Mert egyébként nem szállítanak, csak a saját üzleteikbe. Így nem egy-két apróságot kezdtünk el nézegetni, hanem gyorsan mindent. Megyek vissza holnap is, mert nem volt időnk mindent összeszedni. De laza négy órán át vásároltunk. Csak nem könnyű a nyitókészletet összerakni... de sose legyen nagyobb gondom, nem?

Kicsibé! És anyósod mibe ül, ha nem tud kaksizni???? Neki is elég, az olajos hőmérő??? :lol: jajistenem a jó régi praktikák. Halálos..
És még mennyit fogsz hallani!!! Jó kis okosságokat!

Nyunyi! :cry: Sajnálom! Hajrá következő! ne adjátok fel!

Ilonám? Mi van már a határozattal? Úúúúúúgy örülnék már! (nem jobban, mint ti) Anyósék mit szóltak, hogy öribaba, meg az inszemekre?

Hulla fáradt vagyok....

Jó éjt! Puszóka

Kép
Kép
Kép
zel

nyunyi :!: nagyon rossz ez, én tudom, de fel a fejecskével :!:

gigus, tényleg légy pozitív :!: :!: :!: persze nem könnyű, én értelek...de azért tudod a cél érdekében mindent :wink:

zelem, te drága, anyós szerintem seprűn ül, amikor alap állapotban leledzik.........most két napja az az új, hogy ki lesz velünk a baba megszületése utáni hetekben :twisted: hogy anyukám lesz-e velünk, főz-e mos-e majd ránk....na gondoltam, hogy ebben az van, ő szeretne rajtunk lógni, de rövidre zártam a dolgot, mondtam neki, hogy nem hinném, hogy bárkit is 'megtűrünk majd, elég dolgunk lesz, és az első hónap hármunké, az összeszokásé, de nincs igazam???
majd ha nem vásárolni jössz sok holmit, találkozzunk mán, drágám :lol: :lol: :lol: :lol:

sapé, tamara, odry, gyöngyike, andi, tizus, babszim???????

Kép
kicsiboris

katata, mire gondolsz mi az esztelenség? Hogy a statisztika érdekében inkább kockáztatják az anyát és a magzatot, vagy hogy csak kettőt ültetnek vissza?
Nagyon megértelek, kell egy kis regenerálódás.

zel, örülnek. Mikor is nyitjátok a boltot?

gigus, szorítok. Úgy tudom sajnos az összehasonlításban nem esett szó márkákról, hiszen az már reklám lenne, de ha találok valamit jelentkezem.
bbilona

Sziasztok!

Ilonám: én a sláger rádióban hallottam ezt az összehasonlítást, és tényleg nem mondtak márkákat, csak annyit még, hogy 12 éves korig három ülésre van szüksége a babának.

Nyunyi: én a beültetés után 4-5 napig csak zuhizni meg pisilni keltem fel. A férjem még a kaját is az ágyba hozta, hogy minél kevesebbet mozogjak. Azt elmondták a Kaáliban, hogy 2 kg-nál nehezebbet ne emeljek, igyak rengeteg folyadékot és egyek még több fehérjét. Tehát mostanra hal és csirke undorom van. :lol: A 10. napon mentem vissza vérvételre. Akkorra, a túlstimu miatt a hasam már olyan volt, mintha 5 hónapos terhes lennék. Majd szét durrantam. Viszont abban biztos voltam, hogy sikerült. Végig erre gondoltam, ahogy Pandácska is mondta. Már akkor magas volt a hcg. Ezután hetente kétsze-háromszor infúzió, hogy lemenjen a hasamról a víz. Közben UH, ahol a dokim mondta, hogy egy vagy két baba. Műlthéten pedig közölte, hogy kettő biztos, de szerinte ott a harmadik is. Kicsit kétségbe estünk. :shock: Félek, hogy nem tudnak normálisan növekedni a pocimban. Nehogy a másik kettő hátrányára váljon a harmadik. Majd jövő héten meglátjuk. Ha érdekel valami még, nyugodtan kérdezz!

Kata: inszeminációval voltak az előző ikreim. A miskolci Kaáliban sikerült a harmadik inszem, és a kilencedik héten derült ki, hogy ikrek. A Kaáliból hét hetesen még úgy adtak ki, hogy egy egészséges magzat!

Ze: jó vásárolgatást! Tudtam, hogy lekötöd magad valami izgi dologgal. Szerintem, ha nem mindig a normális ciklusodra gondolsz, akkor normális is fog maradni. Egyébként, az izgulásod rövidítheti le, meg az erőlködés.

Gigus: ez beágyazódás és kész!!!! :D

Puszi mindenkinek
kabócabobár

Kabócabógár!

Szívből gratulálok neked,és nagyon vigyázz magatokra!!!!! :lol: :lol:

Zel!

Én is én is!Szeretek vásárolni a bolti vásárlást is élvezném!!

Boris!

Az én anyósom is mondta,hogy beköltözik hozzánk ha megszülök :roll: Jaj atya úristen csak ez hiányozna!
Nekem anyukámmal sajna nincs jó kapcsolatom,nem bírjuk sokáig egymás társaságát sokáig.Mindig irígyeltem az olyan lányokat akik jó kapcsoltaban voltak a szülökkel.Talán az volt a baj,hogy 18évesen lett anyuka!
m. reni

kabócabogár, azért jó hogy benézel néha. Szorítok, hogy kettő legyen , és olyan jól viseld mint tamaranna :wink:

reni, és akkor hogy oldod meg anyóssal ezt az odaköltözős kérdést?
bbilona

bbilona!

Megpróbálom a finoman a tuttára adni,hogy jobb nekünk hármasban. :wink:

Mi ujság a dolgozóba?hideg??
m. reni

Bbilona!

Segíts nekem !Te mit tennél???Van egy ismerösünk,nem olyan közeli,és ide akarnak egy csomó baba dolgot adni ajándékba,és azt mondták,hogy meg nem próbáljunk pénzt ,vagy bár mit adni,mert akkor megsértödnek. :roll:
Elég igényesek ,és csak drága dolgok vannak a lakásba.Én arra gondoltam,hogy a konyhába veszek nekik valamit.Szerinted?
m. reni

Ilonkam,
en azt tartom esztelensegnek, hogy pakoljak be a sok embriot es nem szamitanak a kovetkezmenyek. Arrol nem szolt a cikkben a Koncz doki statisztikaja, hogy mennyi volt azoknak a terhessegeknek a szama, ami rosszul vegzodott, vetelesel, vagy beteg gyerekekkel. Pedig biztos szep szammal voltak olyanok, nem is kell messze menni, hiszen a mi topikunkban is volt harmasikerterhesseg, ami nagyon rosszul vegzodott... :(

Reni,
igaz nem engem kérdeztél, de szerinetm is jo otlet, ha viszonozod valamivel a sok ajandekot. Figyelj, hogy mire lenne szukseguk es vedd meg nekik, biztosan orulni fognak. :wink:
katata

Tamar tuti szul, vagy szult mar. Mit gondolotok?? Olyan izgis!!!! :D
katata

hát kata, tamar szerintem is mostanában szül..valahogy ezt érzem, mert szokott jelentkezni amikor keressük... tényleg izgalmas nagyon, remélem minden jól alakul az ikrekkel, mindent bele tamar :!: :!: :!: :!:

Kép
kicsiboris

húúú csajok két akkorát rúgott most boriskánk mint egy paripa :P

zel ez nem semmi, bótotok van :lol: :lol: én is élvezném a sajátot :lol: majd megnézhetem?

reni, te egy úristenem, én meg is őrülnék ha beköltözne anyós, komolyan monom előre ettől félek a legjobban, hogy le akarnak csődülni.....most arra gondoltam, akkor hívjuk le őket amikor a kórházban leszek még, jöjjenek csak akkor, főzzenek a páromra, és mire hazamegyünk borissal addigra szívódjanak fel...hihihi tyű de gonosz vagyok mi??

Kép
kicsiboris

katata, tuti megvannak már a lurkók.
Engem is a hideg ráz, ha ilyesmiket olvasok. Mindig a rokonék jutnak eszembe a 3 beültetettel, amiből a 20. héten derült ki hogy 4 gyermek lett, és sajnos a 4. meg is halt a szülést követő napokban, és a másik három is nagyon korán született. Azóta már persze boldog kis család, de naponta 4x 1,5 óra torna gyerekenként, az inkubátorban eltöltött időért cserébe, epilepszia ami kinőhető, egy kis hallásprobléma, és egyszerre 3 fiatalember.
Szerettem volna róluk felrakni képet, de egyenlőre bénázok.

reni, kedvesek, hogy megajándékoznak benneteket. Szerintem jobb inkább meghívni őket egy bográcsozásra, vagy vacsira, de ha van valami jó ötleted, hogy mit szeretne a ház asszonya akkor az nagyon jól sülhet el.
És anyós ért a célozgatásokból? Párod nem segít ebben?
bbilona

kicsiboris, dehogy vagy gonosz! Ismerek olyat, akinek a férje még a szülés előtt tudatta mindenkivel, hogy 6 hétig a házba rajtuk kívül más be nem teheti a lábát. Én kicsit túlzásnak tartom, de ők így látták jónak, hát mindenki utána rohamozta meg őket.
bbilona

Hát Szijjasztok!!!

Sajna megjött!!Nem nagyon de egy pár csepp!! :cry: :cry: :cry:

Kabocabogár!

Neked akkor lombikod volt!Értem!!Nekem inszem volt!!!Gratula a 3 as ikrekhez!!!minden rendben lesz!!!Barátném is 3 at várt a 39 hétig!!!!2-3 kiló közt volt a babák súlya!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?