Meeeegjöttem!
Képzeljétek, a Dévais topicban az egyik csajszinak, Áginak ma derült ki, hogy mindhárom embrike megtapadt!
Elég pozitív hír, hogy mindenki úgy álljon a jövő elé?
Gigus???? Ugye? pozitív csí? Vedd elő! És hajts le a wc tetőt!!!!
Igen, Kabóca, a fele elment már... Szívesen követném már a példádat! Olyan hihetetlen érzés lehet, amikor tudod, hogy ott a baba pocidban, sőt, hogy kettő....
Most azon drukkolhatok, hogy a szokásos formámat hozzam a ciklusaimmal, nehogy korábban jöjjön meg, mint kellene, mert akkor nem férünk bele a novemberbe.. Így ha van rá jó kis praktikátok, hogyan lehet elhúzni a mensit, szóljatok. A terhességet nem tudom elfogadni...
Jöhet bármi. Ha kell szorítok C vitamint is a térdeim között....
ma anyósommal elmentünk Pécsre szerződni meg egy-két apróságot venni a z üzletre. Erre sikerült megegyezni úgy, hogy az első készletet le is hozzák. Mert egyébként nem szállítanak, csak a saját üzleteikbe. Így nem egy-két apróságot kezdtünk el nézegetni, hanem gyorsan mindent. Megyek vissza holnap is, mert nem volt időnk mindent összeszedni. De laza négy órán át vásároltunk. Csak nem könnyű a nyitókészletet összerakni... de sose legyen nagyobb gondom, nem?
Kicsibé! És anyósod mibe ül, ha nem tud kaksizni???? Neki is elég, az olajos hőmérő???
jajistenem a jó régi praktikák. Halálos..
És még mennyit fogsz hallani!!! Jó kis okosságokat!
Nyunyi!
Sajnálom! Hajrá következő! ne adjátok fel!
Ilonám? Mi van már a határozattal? Úúúúúúgy örülnék már! (nem jobban, mint ti) Anyósék mit szóltak, hogy öribaba, meg az inszemekre?
Hulla fáradt vagyok....
Jó éjt! Puszóka