A "hálapénz" általában a vizsgálati díj 10× szokott lenni, meg annyi amennyit az ember ad.
Emlékszem anno, amikor én kérdeztem itt a fórumon, hogy mennyit illik és utána én úgy döntöttem, hogy inkább a dokitól akarom hallani, akkor többen is fujjogtak, hogy ilyen dokihoz aztán soha, meg, hogy nem is lenne a dokija ha megmondaná, erre tessék, vannak akik, táblán hirdetik, hogy mennyi az annyi.
Pilla, jó nagy köcsögség ez!!!
Mi szocpolt azért nem kapunk, mert az szüleim házának az 50%a az én nevemen van, a férjemnek a nevén pedig a nagyija lakásának az 50%a, az átíratás azért gáz, vagy ajándékozás, mert mindkettő után illetéket és adót is kell fizetni.
Oxytocin ügyben hála égnek nem tudok nyilatkozni, olyan szerencsém volt, hogy egy cseppet sem kaptam, semmiből, fájdalomcsillapítót sem. A kitolásnál pedig én még a dokival is beszélgettem, mert mondta, hogy hová nyomjak én meg közöltem vele, hogy akkor hagyjon koncentrálni vagy tegye oda a kézét és oda fogok nyomni, közben a férjem meg veszettül kérlelt, hogy csukjam be szemem, hogy nehogy az erek elpattanjanak, mert egyik isemrősünk feleségénél ez volt. Tök fura, mindenre emlékszem, csak arra nem, amikor először 3 perces fájásokkal ültem be a vízbe és fájásszünetben "elaludtam" és akkor motyogtam dolgokat.
Mi össze-vissza fürdetünk, hol állványon kiskáddal (úszik a szoba), hol dázsában, hol apával fürdik Lelle, nekem mindegyik jó, apa fürdet mindíg
.
Húúú Piroska!!! Ez már szülés lesz a javából! Drukkolunk!!!
Andibab köszi a tanácsot, én is így gondoltam, hogy nem cicomáznám túl, szerintem varrok neki egy édi gatyót, ha még lesz időm-energiám akkor egy felsőkét is.
Tegyél képeket a lányokról!!!
Én még szeretnék kérdezni, már itt gondolkodok egy ideje, hogy hogyan is kérdezzem, vagy hogy ne legyen gáz, de ezt másképp nem tudom, bocsi ha esetleg gusztustalan lennék vagy ilyesmi. Szerintetek normális az, hogy a menstruációm első két napján daracosan jön a cucc???