Új privát üzeneted érkezett!

Heni!

Szintén zenész, úgyhogy tudom, miről beszélsz! Nekem akkor telt be a hócipőm, mikor kari előttt nem tudtam elmenni vásárolni a sok meló miatt és még a 2 ünnep közt is be kellett menni és még Jgy is folyton idegelt a főnök, hogy nem leszünk készen (negyedéves-, havi áfák)

éy y9aXU9pÜLK-zqss-

Ezt Timcsa üzente minden topic babának! :)

kacsa14

Timi!

Hát a romjai megvannak.
Szóval a 25. v. 26. ciklusnapon kell mennem Margit kh. menopausa laborba. Hogy miért ide? Mert itt legalább leveszik az orvosomnak. Röhögni nem tudtam. Szóval ezek szerint menopausa rendelés van. Kár, hogy a pofás szülészsetet "elszállították" a Jánosba. Amúgy terhesgondi is van, csak azt nem értem minek, ha nem lehet ott szülni. :shock:

De miért ne legyen egy születésházba műtő? Érted a 90 százaléka lenne ezoterik, meg minden, de ott lenne a men. útvonal. Ha az lenne az alap, hogy csak végső esetben vágnak, amikor egyébként hívják a mentőt, akkor lehetne nem? Valahogy nem értem a rációt. Azt meg valahol értem, hogy a kh fintorgott, érted, egy vadidegen nő, bába megjelenik egy olyan szituval ami necces. Hát nekem sem lenne szimpi, ha nekem csak a megmenteni való anyukák jutnának, mert mindenki átsasszézna szembe, aztán ha gáz van, akkor jönne egy nyisszre. Ez egy kicsit ott hibádzik, hogy G.Á. és akik segítenek nekik, nem vállaják fel a teljes "repertoárt", mert úgy sokkal kisebb a haszon, mert iegen alkalmazni kellene anesztest is, aki persze sokkal drágább fajlagosan, mert kicsi az esetszám.

No de ezen kár vitázni, hiszen úgy tudom az otthonszülés törvényileg tiltott, így aki vállalja, az vállal minden kockázatot.

Ezt nem tudtam, hogy a bábák kitakarítanak. Így már más. :wink: De ugye én memlékszem, hogy az utolsó napokban már nehezen ment a takarítás, pláne nem majd most Kingával, és ugye azt várni puccban, hogy majd ma szülünk... kicsit vicces. :lol: Kofa remélem ott lesz, de előbb kéne egy tesó. Egyelőre még ezt is nagyon távolniak látom. :cry:

tjuca

Kacsa,SzHeni
imerem a problámát én is könyvelőirodában dolgoztam (de én a bérekkel foglalkoztam, kb 12 könyvelő volt a környezetemben-20 -a előtt mindig őrültek háza volt nekik.nekünk meg 1-12-e között. de ez már csak ilyen, akinek ez a munkája, határidőtől határidőkig él, én ennek ellenére szerettem.)

Kacsa
most jut eszembe, mintha Timcsa születése előtt írtad volna, hogy majd otthonról szeretnél dolgozni. Végül csinálod? (Tesóm 4 éves és 9 hónapos gyerek mellett csinálja. igaz elég rugalmas a dolog és nem túl sok céget vállalt be.)
Nagyon jók az újabb Timcsás képek. Állatkert tetszett neki? Pankáék Vandáját bírja? Biztos tetszik neki ahogy izeg mozog. Nagyon szép halacska.

Mi a hétvégén jöttünk-mentünk. Szó szerint. Péntek du- szombat egy baráti párnál voltunk (ott is aludtunk) 4 gyerekük van. 20 évestől 6 évesig. Máté nagyon örült, hogy foglalkoznak vele, mindenki kézbevette, dumált neki. szombaton Tatán voltunk régi Ikarusz busz talin. (párom régen buszt és kamiont is vezetett+ szereti a veterán dolgokat.) Baráti pár 6 éves fiát is vittük, hajókáztunk a tavon, volt ugróvárazás, meg vattacukor. Mindenféle gyerekeknek való kényeztetés. (képek vannak, de hogy hogy tudom feltenni, még mindig kérdés számomra.)
Tegnap Vecsésen Káposzta feszt volt. Máté kapott plüss labdát, ami csörög is. Tetszett neki a vásári forgatag. Párom vitte a kezében, és ahol színes mozgó dolgok voltak, ott megálltak nézelődni. Üllőn lakik a barátnőm, akiről irtam hogy ikreket vár és van már neki két gyerek, na hozzájuk is beugrottunk. Jól néz ki. Magas lány, így a pocak is "elvész" nem is feltünő, hogy két lakója van.

Andy
jók a szülinapos képek. Ezek szerint uncsitesó csak kicsit fiatalabb Daninál. Meddig vársz a teszttel?

Annamari
sajnálom a betegséget, még szerencse hogy gyorsan lezajlott. Amúgy Annamari hogy vette a sulikezdés nehézségeit? Biztos várta már a sulit. Most mondhatod neki, hogy te is "iskolás" vagy újra.

Fleur
így már értem a kádat. nálunk Apa ereszti a fürdővizet, ha itthon van. ma pl. nekem kell, mert dolgozik. :( Amúgy Lilla cipeléséhez is hozzá kell hogy erősödj, mert egyre nehezebb lesz a kisasszony. milyen gerinc problémád volt? Amúgy szerintem a hordozókendő ebből a szempontból jobb,mint a kenguru, mert a súlyt egyenletesen osztja el. (anno én babysitter koromban sokat használtam, a kislány akire vigyáztam, sokkal sírósabb volt, mint Máté. :lol: Ez kb.6-9 hónapos koráig tartott, aztán elkezdett mászni és a vége lett a sírásnak. :D reggel 8tól este 6ig én voltam vele. Szinte olyan volt, mintha én lettem volna az anyja. Most lesz 11 éves. :lol: Remélem Lillának nem sokáig lesz hasfájós időszaka. Nálunk az első két hónapban volt nyűgös, sírós Máté. Mindig úgy este 6-tól 10-11-ig. De kifejezetten hasfájós szerencsére nem volt.

Timika-Tündi
nagyon sajnálom Rolit. Sokat gondolok rájuk, és kívánom hogy mielőbb rendeződjön végre a helyzetük és Roli megerősödjön!!!!!

Megyek, mert házi feladat is van a suliban. Holnap du-re kész kell lennie.

Ja, Maci, jól emlékszem, hogy ma voltál dokinál? Ird meg mi volt!!! :wink:

Kép

Kép
syrynx

Syry!

Én is szeretem, csak azt nem szeretem, ahogy bántak velem. 3 könyvelőirodában is dolgoztam.
Az 1.-ben be sem voltam jelentve, kaptam 50e Ft-ot és a kutya le nem ellenőrízte a munkámat.
A 2.-ban min.béren voltam, kaptam 70 e Ft-ot és folyton basztattak. Még azért is, hogy a Takarékszövetkezetet hogy rövidítsem + hogy véletlen kinyílt utánam a budiajtó ...
A 3.-ban szintén a 2. bérezése volt. Külön volt egy alkalmazott, aki minket ellenőrzött, mégis minden hibáért basztattak minket, közben meg csinálnod kellett ezerrel, mert sok a meló.
Szóval nekem ettől lett tele a cipellőm. Mert OK, hogy pontosan kell dolgozni, de akkor 1. fizesenek meg (azt mondom, hogy már br. 150e-vel én már elégedett lennék) 2. vegyenek emberszámba és bvegyék figyelembe, hogy egy influenzavírus nem válogat könyvelő és nem könyvelő közt és szintén nem veszi számításba az adóbevallási haátirdőket sem. Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy még az esküvőmet és a nászutat is a bevallálsi szezonhoz igazítottam és még így is húzta a kedves munkáltató az orrát ...

Na, erről ennyit, hisz nem ez a topic fő témája!

Timcsám nem mutatott extra érdeklődést az Állatkertiránt. Szegénykém lehet, ki sem látott a babakocsiból, mert még csak félig ülő helyzetben van. Az állatok felénél pedig gy döntött, hogy ő inkább belső szemhéj vizsgálatot tart! :)

Vanda iránt sem mutat túl nagy érdeklődést. Csillog nagyon az üveg, az szerintem jobban tetszik neki, mint az, hogy vki. ficánkol is odabent.

Nem, nem dolgozom. Majd a Pároméknek fogok talán, eccer besegíteni. De egyelőre még a háztartással kéne megbírkózni, nem extra melót vállalni. (Néha persze jól esne egy kis agymunka is!)

Amúgy a poén kedvéért megsúgom, hogy a tgyásom és a családipótlékom együttes összege cirka 70 e Ft. És mennyivel kellemesebb itthon eltimcsázgatni + házimunkázni, mint ugyanennyi lóvéért meló+házimunka+Timcsa ...

kacsa14

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk...

Heni!
Küldtem mail-t, de aztán láttam, hogy már megvan a válasz.

Fleur!
A többiek már leírtak sok fontos dolgot. Tényleg arra ügyelj, hogy csak a minimálisat, ami szükséges, hogy ne feszüljön a melled, annyit fejj le, különben mindig egyre több lesz.
Egy alkalommal elég egy mellből, csak ha már teljesen kiszívta és még kér, akkor add a másikat és akkor a következő alkalommal azzal kezdj, amelyikkel előzőleg befejezted.
Ez már csak ismétlés a többiek leírták. :)

Köszönöm mindenkinek az őssejtlevételellel kapcsolatban tett írásait. Több dolog is felmerült, aminek mindenképpen utána szeretnék járni.

Rohanok is tovább, mert keressük az ideálisnak tünő kiságyat és babakocsit, na meg árakat!

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Fleur
ciciváltásról jut eszmbe: én írtam anno egy füzetbe:

óra perc:jobb-bal
óra perc:bal-jobb
stb. és mellette a mennyiség hogy mennyit evett. de szerintem neked nem kell mérni, ha van elég tej és jól lakott Lilla. (én mértem, mert nekem kevés volt, a végén már meg is szoktam.)

Kacsa
nekem szerencsém volt, német anyacég itteni leányvállalata vagyunk. rendesen bejelentett bérrel. (nem panaszkodhattam, főleg utolsó két évben.)meló volt bőven, de "csesztetés" ritkán.

állatkert gondolom inkább nektek volt kikapcsolódás. :lol:

"régi" kismamáink Unique, Norwell merre vagytok?

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Syry!
Köszi a hiányolást, jól vagyunk, csak mostanában esténként lemerül a duracell-nyuszi... ;)

Juca!
Mit olvasok a blogban??? Irtó nagy hús a csajod!!! :D Szépen átvág Benneteket a palánkon... :twisted: No de legalább tényleg láthattad, hogy minden oké Stöpszlivel! ;)

Fleur!
Ugyanezen tanácsokat adtam volna én is, amiket a többiek... ;) Gyönyörű a lánykád, és milyen eleven volt a vidijón, apával meg is jegyeztük, hogy kössétek fel a gatyót, a Kende ugyanilyen volt egy hetesen! :twisted: :D

Andy!
Teszt??? Jók a képek, Dani még mindig irtó helyes pasi! :D

Tündi!
Borzasztóan sajnálom, hogy Rolika megint nincs jól... :( Kitartást kívánok Nektek, Neki pedig sok-sok gyógypuszit küldünk!!!

Tegnap voltunk mi is állatkertben. Kende borzasztóan élvezte, és nagyon el is fáradt. Viszont borzasztó mérges voltam, mert indulás előtt kb. tíz perccel derült ki, hogy lemerült a kameraaaaaa!!! Ááááááá… Na mindegy, cserébe ma azért kattintgattam egyet-kettőt. Íme az én zsivány fiam:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cuppantás mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Ma csináltam egy tesztet.....
De csak azért mert masszőrhöz készülök és úgy tudom (bár lehet hogy tévedek), kismamiknak nem szabad. Hát, jelentem mehetek!
A teszt erősen NEGATÍV lett, de annyira nem vagyok ám letörve, hiszen ez még úgysem a próbálkozós hónap! Nem tudom, talán majd eztán veszi rá magát apa??? :roll:

Timika! Kacsa! Norwell!
Gyönyörűek a babók!!

Szép estét!
Andy

Kép
oriandy

Juca
Norwell bejegyzését olvasva én is megnéztem a blogodat. Hát tényleg nem semmi ez a Kindzse lány. Kíváncsi vagyok mikor mutatja meg nektek is "hivatalosan" a dolgot. Lehet hogy előbb ezt is tökélyre akarja vinni, mint a 4 pontosat. :lol:

Oriandy
:(
azért talán a masszázs kárpótol valamennyire. :D

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Kacsa:
Mondjuk én nem könyvelőirodában dolgozom és sajna csak egyszeres könyvelést csinálok, úgyhogy nálunk nincsenek szigorú határidők, de ahogy írtam muszály itt lenni mindig valakinek, mert vannak olyan elvetemült tulajdonosok akik karácsony előtt egy nappal is képesek bejönni közösköltséget egyeztetni (nem hogy a bejglit sütnék otthon, inkább minket boldogítanak)
Ja és még szerencse, hogy a társasházak nem tartoznak az áfakörbe

Syrinx:
Te hol dolgoztál helyileg? Amúgy én is szeretem a szakmát, meg munkahelyemet, csak azért vannak dolgok amik nem tetszenek, de el lehet viselni
A barátnőm pl. könyvelőirodában dolgozik és pokoli helye van a munkatársai szempontjából, nem is szolnak hozzá egész nap egy szót sem, meg vannak még hasonló dolgok, csak most akarnak kölcsönt felvenni és nem akar most váltani

Kacsa, Syrinx:
Ti már mérlegképesek vagytok?
Aztán már én is befejeztem a témát
Bocsi a kis kiruccanásért a többiektől

Tina:
Megkaptam a mailt, köszönöm szépen, már több helyről is kaptam rá választ

Norwel:
Nagyon jók a képek
Te hogy vagy?
Pocakkép?

Andy:
Sajnálom a negatív tesztet, örülök, hogy nem törtél le
Hajrá következő hónap

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!

Igen, én képes vagyok a mérlegre! :)

A többi megy priviben, hogy ne offoljunk továb!

kacsa14

Kacsa:
rendben várom a privit :lol:

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

szia Heni!
én is írtam neked privit, hogy ne untassuk a többieket. :lol:

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek az együttérzést, sokat segít biztosan így a távolból is, mert anyum már jobban van, készen,h. holnap után megint megkapja a kemoját. Alig várjuk már,h. vége legyen.
Én egész héten itthon leszek csúnyán megfáztam… pedig béres cseppet szedek, de gondolom a stressz is kimeríti az embert.:roll: Viszont 3 napja megjött így elkezdtem a barátcserjét, majd meglátjuk mi lesz… (ha semmi mi is elmegyünk dokihoz)

Tündi!
Szomorúan olvasom,h. Rolika állapota nem javul. Őszintén sajnálom,h. ekkora próbák elé állít az élet, és nagyon sok erőt kívánok Nektek!! Hidd el Roli rendbe fog jönni!!

Panka!
Nem értem miért nem akarja az aláírásodat…esetleg próbáljam meg megcsinálni??
Zsúkát szívesen elhívnám a talira, de az e-mail cím amit tudok, sajnos nem reagál, a telefonszámát pedig én nem tudom. Esetleg valaki tudja Zsúka számát! Nagyon szép a 2. „lányotok” Vanda!!

Kacsa!
Panka bizti örülne, ha a hala vissza tudná hozni az eldobott botot. :lol: Ti egy házban laktok? Nagyon édes Timcsa a kantárosában!! Hogy írhatsz olyat,nem röhögni?? :evil: Majd leestem a székről. :lol: Nagyon tecc az új szőnyegetek. :lol:

Lili!
Én mindig új vonalzót csinálok. :lol: Szerintem ez nem törvény,h. végig menjen egy vonalzó, ha akarod javíts bele, változtass. (szerintem :oops: )

Angie!
Anyunak is hullik a haja, már a doki fel is írta neki a parókát. Én is bízom benne,h. meggyógyul. Én is már nagyon várom azt az áldást. :lol: Igen, tök jó,h. Esztivel így egymásra találtunk, rengeteg mindenben hasonlítunk és elég sokat szoktunk talizni, pl. ma is. :wink: De azért nem felejtettem el azt a talit, amit nektek ígértem. :lol: Elvileg egy képszerkesztővel át tudod nevezni, de nem kellene különbséget tennie a jpg és a jpeg között.

Fleur!
Köszi! :lol: Elképzeltem ahogy Lilla sikít!! :evil: Hát tényleg nem lehet könnyű, de gondolom minden percet megér. :lol:

Timi!
Én is nagyon remélem. :roll: A kép nagyon szuper!!! :wink: Küldtem mailt.

Annácska!
Nem is gondoltam,h. ilyen régóta próbálkoztok már a kistesóval. Várom majd az eredményeket,meg esetleg képet is az UH-ról! :wink:

Andy!
Remélem hamar elmúlik a lázadás a fogacska miatt. Drukk,h. ne jöjjön meg a mensid. :wink:
Igazából sajnálom is meg nem is,h. negatív lett a teszted. Sajnálom,mert tudom te már szeretnéd, de nem mert a Párod még nem. És addig nem az igazi. Testmasszázsra jársz?

Juca!
Olvastam a blogot... :lol: :evil: :lol:

Kép
Vendég

hopp ez lemaradt a másolásból... :evil:

Syry!
Küldt át mailen a képeket és felteszem neked.

Norwell!
Örülök,h. jelentkeztél. Elhiszem,h. elfáradsz estére. Kamera. :evil: Sajnos ez szokott így lenni, de azért nagyon jók a képek. Mikor mentek legközelebb dokihoz?

Unique???
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Pupy!

Örülök, hogy Anyukád jobban van!

Igen, egy házban lakunk. Mi a fsz-en, a sarki lakásban, ők a 2.-on, egy lakással oldalabbra. Bár a szomszéd ház ablakából néha látjuk egymást! :)

----

Porontyom ma kényszerzubbony nélkül evett, de mint a disznó. Azért is jöttem, kicsit lehiggadni, mert irtóra ki tud akasztani ez a malackodás! Főleg, hogy így nem is eszik rendesen. Pedig kicsit rá kellene kapcsolni, mert a kezdeti gyarapodástól igencsak el vagyunk maradva. Percentilis görbéje alapján is lehetne egy picit dagibb. Viszont, ha meg malackodás után még adok neki tápot, akkor meg lehet, hogy rájön, hogy nem fárasztja ő magát kanalazgatással, úgyis kap utána cumit. De, ha meg nem adok neki, hanem evett, amennyit evett, akkor ki tudja, meddig képes böjtölni és fogyóztatni meg végképp nem akarom. Nem eccerű ez, nagyon nem! :twisted: Komolyan, addig jó, amíg szopik a gyerek! Persze, akkor is folyton azon stresszeltem, ogy lesz-e elég tej, stb. De most ahhoz képest kész horror, amit evés címen lerendezünk. Több msni és mosogatni való van, mintha egy 5 fogásos családi etetést rendeznék.

kacsa14

Sziasztok!

Kacsa a halszitter, hehe :lol: :twisted: Jó fej ez a hal :)
Nagyon csinos Timcsa a farmercuccban :)
A kajálással kapcsolatban abszolút együttérzek... Tényleg eccerűbb volt, amíg csak szopiztak :) Mondjuk most már nem panaszkodom, de mire idáig eljutottunk hát lett két marék ősz hajam, az tuti...

Brill!

Ti is ügyesek voltatok a Kaáliban :) Tök jó, hogy még várnotok sem kellett. Szóval a babások délután mennek, aha... :wink: Mi délben voltunk, és senki nem volt gyerekkel. Picit csodálkoztam, hogy vagy mindenki meg tudja oldani a gyerekfelügyeletet, vagy mindenki első babáért jött :) Dorcira egy barátnőm vigyázott addig, tök jól elvoltak, csak aludni nem akart náluk :)

Angie!

Spontán nem lehet ebben a hónapban, mert apa nem volt itthon pékor :( Esetleg következőben, de túlságosan ebben sem bízom :)

Timi!

Megint milyen rossz hírek Tündiékről :( Szegények :( Remélem már tényleg nem tart sokáig ez a kálvária...
Gyönyörű fiad van :) Megzabálom :)

Fleur!

Az új képek is jók! Jól látom, hogy az a rugi van rajta az egyiken, amit a talin mutattál? Amit elsőnek vettetek neki? Vagy nem?

Annácska!

Jobban vagytok már?

Syry!

Jól hangzik a hétvégi programotok :) Kész a házi feladat? :)

Norwell!

Már épp hiányolni akartalak! Jó lehetett az állatkert :) Tényleg nagy zsivány lehet Kende :) Egyem a huncut kis képét :) Látom ő is szeret üres flakonokkal játszani :)

Juca!

Kingabébi jól lebukott :) Most már tudja, hogy tudjátok, és felesleges titkolni, mit tud :)

Én úgy imádom, hogy a kis kölköcském egyre okosabb. Tényleg hihetetlen, de minden nap elkápráztat valami újdonsággal. Rengeteg szót tud, és most kezd többszavas mondatokat eszkábálni. Olyan édes :) 100%-ig meg tudja értetni magát, bár néha erősen gondolkoznom kell, hogy vajon mit is akarhat :) Pl. a múltkor nem értettem, hogy miért hozza a kulacsát, és kiabálja közben, hogy esse... Hát koccintani akart, és azt mondta, hogy egészségedre :) És még sorolhatnám az édi dolgait holnap estig is :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Köszi!

A 2 marék ősz haj nekem is megvan már, mi lesz még ezután??? :twisted: :roll: :twisted:

Kérek még Dóri-aranyköpéseket!!! :)

kacsa14

Tündi
Annyira sajnálom amin keresztül mentek. Nem is tudom mit lehet még ilyenkor bíztató szót írni.
Kitartás!

Timika
Így kezdtétek és aztán mi lett???
Kristóf nagyon édes :) akkora szemei vannak :)

Pankaa
Köszike. Nem nem modntál hülyeséget. Most már a védőnő is megerősített ebben a cici dologban.

Márti
Neked is köszike.

Annácska
Köszönjük a dicsit :)
Remélem már jobban vagytok.

Andy
Nagyon jók a képek.
:( - teszt, de az jó, hogy nem vagy elkenődve.

Juca
Köszi a hordozgatós tippet, nagyon bejött..:) egy darabig :)

Kacsa
Köszi a képet Vandáról :) nem poén?? Tényleg Vanda??
Timcsa nem is tökfej, olyan édes kis mosolygós. Nem is hiszem el, hogy bömbilla :)

Kacsa, SzHeni
Jajj azok a jó kis zárások. Ugyan nem könyvelő, de pénzügyi terület multi cég, frankó tervszámok, szóval minden negyedév vége kész őrület. Szóval
nagyon ismerős a téma. És de jó idén már a Q3 is kimaradt :) hát még a 4. Ja bocs (Q=negyedév)

Syry
Gerincsérvem volt, amit tavaly szeptemberben műtöttek. Majdnem napra pontosan egy évre rá született Lilla :).
Na nekünk is ez a 6-10-ig téma van.
Ja az elején én is írtam, de már nagyjából 2,5-3 órára beállt a kisasszony. Mérni meg hetente 1x méri a védőnő. Ebben egyeztünk meg és amíg ott
minden ok, addig mi nem méregetjük.

Tina
Köszi.

Norwell
Köszi :) most bíztatsz??? :)
Kis tündérmackó Kende. Olyan furi, hogy már tiszta kisfiús és amikor alszik még mindig babásak a vonásai :)

Pupy
Azért igen, mert anya imádja :)

Évi
Ahan. Látom ez a rugi neked már örök emlék marad :) hehe :)
Jajj nagyon cuki lehet. Ez annyira más időszak. Lilinek még nem mindig látszik a szemén hogy 100%-ig itt van. Olyan mintha még egy álomvilágban lenne
folyamatosan.

Szóval poci fájás.
Na ma konzultáltam a védőnővel (ja Márti amúgy Nagy Timi a védőnő, jajj azt hogy milyen -né sosem jegyzem meg, mert nagyon kacifántos)
azt mondta, hogy még nem valószínű, hogy pocak. És mivel egy nap csak 1x van ez 6-10-ig, valószínű, hogy a napot dolgozza fel ilyenkor és ki kell sírnia azt a sok stresszt meg mindent, ami éri egy nap. Meg ugye, hogy nem a pocakban van meg ilyesmi.
Csak pár hét amíg hozzászokik.
Ha nem múlik, vagy erősödik, azt javasolta próbáljuk ki a cseppeket pocifájásra, mert ártani nem árthat.

Szóval kívánjatok sok sikert a ma estéhez is :)

Pusza nektek.

KépKép
KépKép
fleur

Virág!

Azért lehet a pocakja is. Nálunk is ez ment, nagyon nem tudsz vele mit kezdeni. Sajnos.

Csajok!

Igen át lettünk hajítva a palánkon. A gyerekünk zugjáró. :shock: :twisted:

tjuca

Virág!

Ugye Kinga májusi volt, tehát nekünk ott voltak a nyáresték. Azt vettük még észre, hogy a levegőn nem bömbizett, tehát nem érdekelt, ki mit gondolt késő este amikor jött a bömbitájm, akkor vittük egy kört, gyakran kenguban, és utána nem volt baj, kinn meg ugye nem sírt. De ez is csak egy harmatgyengus tipp. Be kell öltöztetni, és nem lesz semmi baja a kocsiban, próbáljátok meg kivinni. Persze nem mondom, hogy ez télen szenzációsan jó móka, de hátha segít.

tjuca

Hali!

Megjöttünk a dokitól.................
Tele van Dani torka, szája, nyelve apró hólyagokkal. Vírusos! Nem tudom, mitől lehet, de fertőz a nyállal. Most azon izgulunk, az uncsitesó nehogy elkapj (azaz nem kapta-e el), mert amíg ott voltunk valamelyik nap ivott Dani cumisüvegéből. Egyenlőre nincs baja. daninak viszont annál több. Azt mondta a dokinéni, hogy kb. 8 nap alatt zajlik ez le, gyógyi (Zovirax szuszp. - cirka 4000 Ft) csak akkor kell, ha nem látjuk, hogy gyógyulna. És szerencsénk van, hogy csillapítani tudjuk a lázát, mert magas csillapíthatatlan lázzal is jár. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nem volt még ilyenünk szerencsére és remélem soha többet nem is lesz!
valószínű a fogzás miatt legyengült a szervezete és így valahogyan elkapta....

Hát ennyi!

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönjük a képdicséreteket, úgy látszik, nem csak én vagyok meggyőződve róla, hogy szépséges a gyermekem... :wink: :D

Szheni!
Köszi a kérdést, jól vagyok én is, élvezem, hogy Csipet mozog, ma olyan púpokat csinált már, hogy csak na! ;) Pocikép: mindig eszembe jut, oszt ki is megy belőle... :twisted: Fel is írom, hogy holnap csináljak!!! ;)

Pupy!
Csütörtökön megyünk dokihoz, Kende is, meg én is... ;) Kende megkapja a 15 hós oltást, én meg megyek a nőgyogyihoz... Anyucidnak nagyon sok kitartást kívánok, borzasztó lehet neki most... Neked pedig gyógymanók mennek!!!

Kacsa!
Nem akarlak elkeseríteni, fogsz Te még többet is takarítani Timcsa után! :D Nekem is minden kaja után azzal megy el az időm, hogy romeltakarítok... :twisted: Sztem lehet, hogy nem lenne gond, ha kapna kaja után tápit a csöpp, ha ízlik neki a kaja, úgyis megeszi, nem?

Évi!
Igen, szereti a flakonokat, főleg a fürcsivízben, a képen azzal szórakázott, hogyan tudja az egyikből a másikba önteni a vizet... De édes a csajod, annyira tünemény lehet, ahogy beszél! :D

Felur!
Khmmm... Hát, veheted bíztatásnak is... ;) :D Még van időtök felkészülni! :D Egyébként tényleg lehet, hogy a pocija fáj Lilládnak, nem bukik sokat? Vagy nem kutyorog a pocija? Kende mindig akkor nyűglődött... A séta Jucától jó ötlet, ha szereti a babakocsit, akkor abban kihúzhatjátok az időt... Esetleg próbáld ki a coloncythis nevű homeós bogyót, egy másik topikban, ahova írok, nagyon sok babán segített már, és a homeós biztos nem árt!

Andy!
Sajnálom, hogy negatív lett a teszt... :( A hólyagok meg... :shock: nem is hallottam még ilyet! Szegény kicsi Dani baba... Jobbulást kívánunk Neki!

Ma voltunk baba-mama klubban, Kende szokás szerint nagyon jól érezte magát. :) Imádja a társaságot, persze azért ha vmi gondja volt, már kiabálta is, hogy nanaaaaa!!! :D

Jaj, csajok úgy izgulok, holnap akarom felhívni a szülésznőt, akinél Kendét is szültem. Sztetek nem korai még??? Többeket kérdeztem, aszonták, már nyugodtan hívhatom... Nem is értem, mért vagyok úgy oda... :D

No, repül a pizsi, megyek utána...

Pussz!

Kép
Kép
norwell

Norwell!

Ma van Kende nap, ugye?

Nagy puszi a buksijára!!!

Igen, tudom, hogy ez még csak a kezdet malackodás ügyileg! -csak egyelre még azért is idegesít, mert a szopisztrájk után + az átálással nem gyarapodott olyan ütemben, mint kellene. Persze nem gizda, de a doki is mondta, hogy azért fél kg-val lehetne nehezebb. Szóval szeretném, ha mennyiséget is enne, nem csak bohóckodnánk. Gondolom, egy szopó babánál máshogy indul a hozzáltápi, mert ott csak ismerkedés van a kanállal, az ízekkel, stb. De Timcsának enni is kéne, nem csak ismerkedni. És amíg malackodik, addig több kaja kerül babán kintre, mint babán belülre. Cumisüvegeztetni meg azért nem akarom akkor, amikor kanalas evés van, mert bevallom őszintén, ha felhúz a malackodással, akkor nekem is könnyebb elővenni az üveget, de ez sem megoldás, nem ehet majd a lagzijában is cumiból. Szóval nekem kell kicsit idegileg ráedződnöm erre a disznóólasdira! :twisted:

Pupy!

A már kistesó projektes mamik nem kerülhetnének vissza a felső táblicskuba? Vagy legalább a babák szül-, névna adatai valahová? Most kerestem volna Kendét, de nem leltem ...

kacsa14

Szép jó reggelt!

Hétfőn, némi kalandozás után, sikerült eljutni dokibácsihoz.
5 hetesnek megfelelő "állapot", 26x7 mm-es petezsák, 2,2x2,2 mm-es szikhólyag.
Jövő héten kellene kontrollra mennem, de valszeg fehérvárra jelentkezek be orvoshoz.

Sz.Heni
Anyósjelöltem május 21-i, mint nemrég kiderült. :D
Egyszeres könyvelés még van?! Azt mondogatták, hogy mindenkinek át kell térnie kettősre. Vizsgákon rá is voltak szállva az "áttérési műveletek"-re.

Évi
Ne légy ennyire kicsiny hitű, most is elsőre sikerülni fog és novemberben én fogok gratulálni. Akkor lesz névnapom, azt hiszem rájössz, hogy mit szeretnék. ;) :)

Pupy
Annyira sajnálom, hogy anyudat ennyire megviseli a kezelés. :(
Hajrá barátcserje!!! :)

Lilia
Igyekszünk óvatosan kezelni a házkérdést. Nem szeretnénk kellemetlen meglepiket.

Timika
Köszi Tündiről a híreket. Nagyon sajnálom, hogy Roli baba rosszabbul van. :( Gyógyulást és kitartást kívánok!

Fleur
Lilla baba egy tünemény!

Annácska
Csak nem együtt fogunk szülni? :D

Kacsa
Nagyon jók a képek, a kényszerzubbonyoson még most is vihogok. :D

Andy
Sajnálom a negatív tesztet. :(

Norwell
Hol az ígért kép? :D
Vendég

Jajj, mekkora dinnyevirág vagyok. Elfelejtettem megköszönni a vonalzódicséreteket. Szóval:

Köszönöm a vonalzódicséreteket. :)
Mindkettő nagyon tetszett, nem tudtam választani, ezért lett mind a kettő. :)
Vendég

Sikerült az avatar!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Tegnap taliztunk Eszterrel mindenkit puszil!!! :lol: És taliztunk egy nővel is aki a János Kórház Meddőségi részén dolgozik és beszélgetésbe elegyedtünk vele. Kérdeztem tőle,ahhoz mit szól,h. tavaly rögtön teherbe estem azóta pedig hiába próbálkozunk semmi. Erre ő a legnagyobb természetességgel: Hát lehet,h. elzáródott a petevezetéke! :evil: Kösz, ez aztán vigasztaló volt. Na mind 1 én erre nem akarok gondolni, hajrá barátcserje. (Zsúkának is segített, nekem miért ne? :wink: )

Kacsa!
Ez tök jó,h. egy házban laktok, akkor már régebbről is ismeritek egymást?? Bár Pankáék nem olyan rég költöztek oda… :roll: A táblit megoldom. :wink:

Évi!
Olyan aranyos lehetett Dóri, ahogy tartotta a kulacsát. Bizony most már egyre több új dolgot fog bemutatni. :lol: esetleg szívesen vesszük Dóri egyéb aranyköpéseit. :lol:

Fleur!
Milyen volt az estétek?

Andy!
Sajnálom,h. Danika ennyire beteg, azért remélem hamar elmúlik és esetleg a zoviraxra sem lesz szükségetek.

Norwell!
Köszi, remélem ma ideérnek a manók! :lol: Akkor ma várom a pociképet! :lol: :evil:

Maci!
Gratulálok a kis Petezsákhoz!!! :lol: Igen és az avatarunk is újra működik, hála érte a rendszergazdáknak. :lol: Akkor Fehérváron már meg is van a dokid? A Párod mit szólt? Ő is bement veled UH-ra?

Kép
Vendég

Sziasztok!

Pupy! Jeges Maci!

Mindkettőtök avatarja nagyon cuki!

Maci!

Grat a petezsákhoz!

Egyszeres még az egyéni vállalkozóknál és a társasházaknál van. Csak a társasoknak kellett áttérni kötelezően.

Pupy!

Nem, itt ismerkedtünk meg a fórumon! Aztán a véletlennek köszönhető, hogy ideköltöztek, itt találtak egy jó albit! :)

Köszi a táblicsku rendezést!

---

Megyek, mert Timcsa egyedül játszik a nappaliban a földön! Bár jól el van egyedül is, de felügyeletképpen mellé állok a vasalódeszkával és hasznosítom magam! :twisted:

Új mutatványa van: remekül ki tudja nyitni a pelus ragasztóját! Ez főleg akkor okoz gondot, mikor napjában 2x teljes testápolózás folyik és közben ugye pucin van, hogy szívja be a bőre és nem győzöm visszakapcsolgatni rá a pelust! :)

kacsa14

Pupy
Ajánlottak egy nagyon jófej dokit, akinek humora van, meg bírni fogja a hisztijeim. :D
UHra nem tudott eljönni, mert hétfő hajnalban mennie kellett dolgozni. :( viszont örült a hírnek, a lelkemre van kötve, hogy pihennem kell, nem emelgetni, nem erőlködni, nehogy valami baj legyen.

Kacsa
Köszi a dícséretet, meg a felvilágosítást. Annyira nem vagyok már képben a számvitel változásainál.
Vendég

Sziasztok!
Csak gyorsan emlékezetből...

Kende!
Most van névnapod?Akkor nagyon sok boldogságot kívánok!Megy a nagy cuppanós is, Emili is küldi!!! :wink: :P

Maci!
Gratulálok a kis petezsákhoz!
Jó az avatárod is! :wink:
És boldog szülinapot is kívánok!

Pupy!
Nem sikerült a vonalzó, le van kakkantva! :evil:
Szerintem is a hit már fél siker, neked is használhat a barátcserje, sőt a csapvíz is, ha erőssen hisz benne az ember(placebó hatást ugye ismerjük :wink: ).De ezt komolyan mondom ám, tényleg hinni is kell a gyógyszerekben is, azok is jobban hatnak akkor. :D
A halunk fiú.;-):-D

Juca!
Húha, nagyon cseles a lányod!Lehet, hogy zugbanbeszél is?
:lol: :wink:

Andy!
Daninak herpanginája van?Az nagyon dúrva, egyszer nekem is volt, de annyira fájt a torkom, hogy már sírtam, és a nyálamat sem tudtam lenyelni, kiköptem(bocsi :oops: ), erre a doki egy bazi nagy tablettát akart felírni!Mondtam neki, hogy csak szuri jöhet! :shock:
Szerencsére felírta, így jártam 5 napig injectióra, de már az első után jobban voltam.Bár az antibiotikum volt, a herpanginát meg herpesvírus okozza.... :roll:
Mindenesetre jobbulást kívánok neki.Sajna van most vmi járvány :(
Férjed a tv-ben pókerezett, a Vágó műsorában?

Fleur!
Nálunk is volt esti sírás, kemény 4 óra hosszán keresztül.És mnem tehettünk semmit, mindenféleképpen sírt.
:cry: (vele együtt én is :( )

Norwell!
Szerintemsem korai, hívd nyugodtan, majd elmondja mi a teendő.
Csak semmi elfogultság, Kende tényleg nagyon aranyos kisfiú!

Évi!
Nagyon cuki Dóri a vonalzón!Abatárt nem cserélsz még? :wink:
Hát persze hogy ilyen kis okos, nem is lehetne másmilyen! :wink: :D

Na mnnem kell, Emili már nyafog....

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Kende!
Nagyon sok Boldog Névnapot kívánok így utólag is!!! :lol:
Kép

Kacsa!
Érdekesek ezek a véletlenek. :lol: Én is megyek Kép Kép

Maci!
Akkor majd a legközelebbin ott lesz a Párod. :lol: A munkahelyeden mikro fogod elmondani?
Vendég

Panka!
Köszi! :lol: Én is így gondolom,h. ha valamiben erősen hisz az ember akkor az már fél siker. :lol: És én hiszek benne. :wink:
Na mostmár megyek,mert kiabálnak a ruhák... :evil:
Vendég

Kende baba
Boldog névnapot kívánok!

Panka
Köszi! :)

Pupy
Nem tudom, mikor sikerül apának is megnéznie a kis Titababát. Képet majd kérek róla. :)
Melóhelyen nem tudom még mikor mondom el. Megvárom a következő vizsgálatot, aztán meglátom.
Hozzám is lehet jönni vasalni.
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Pupy!

Az előbb még akartam írni, de lemaradt.

Írtad, hogy beszélgettetek egy meddőségi dokival. Én mostmár javasolnám, hogy menjetek el dokihoz! lehet, nincs semmi és tényleg csak pszichés gátlás van, de lehet, hogy van. És ha igen, annak jobb mihamarabb utána járni! Tudod, Timcsa is Closty-s baba. Tudom, a mi esetünk más, mert nekem igazolt hormonzavarom és pé hiányom van, tehát egyértlemű volt a dolog, de lehet, hogy épp segítség nélkül is lett volna esélyünk, kb. annyi, mint a lottó ötösre és én örülök, hogy nem kezdtünk el vaktában lövöldözni! Jó, "gyógyszeres" gyerek és akkor mi van? Nincs az ráírva! Szóval, ha segítséggel jön össze a baba, akkor segítséggel, a lényeg a baba! A másik pedig, ez most jutott eszember. Van egy ismim. Van egy 4 éves kislánya, aztán hamar összejött a tesó. 1. UH-n azt mondták, hogy ikrek, aztán a 2. UH-n már csak 1 baba volt, majd elkezdett vérezni --> műtét. Aztán sehogy sem sikerült újra. Végül elmenet egy természetgyógyászhoz, aki azt mondta neki, hogy az elvetélt babát még nem engedte el és amíg nem tudja elengedni, addig nem jön a tesó. Én ugyan nem hiszek ebben a pálcás, auranézegetős természetgyógyiskodásban, de szerintem, ha picit is hiszel benne, egy próbát megér!

kacsa14

Sziasztok,

Csak gyorsan bejelentkezem, hogy még élek. :)
Laura mellett egyszerűen nem bírok megküzdeni a mindennapos egész napos rosszullétekkel. :( Olyan gyenge vagyok, hogy csak na... Mellette a meló is, a bébiszitter többet is kell, hogy jöjjön, mert kifekszem. Ezért aztán netezni sem szoktam. :(
Pluszban még hozzájött, hogy férjemuram hazahozott valami vírus-féleséget, amitől Laura belázasodott és fáj a torka, nekem is fájt a torkom kb 1 napig, most már "csak" folyik az orrom. nem szedtem be ár semmi gyógyszert, remélem, nem lesz Pocaklakónak semmi baja!
Laura meg nem akar javulni (torka még mindig fáj), így holnap du visszamegyek Vele a dokinénihez.
Szóval adott egy beteg gyerek és egy beteg kismama, a kismama mellette dolgozik és állandóan hányingere van... Sőt, a vérnyomásom 99/65, hétfő reggel egyszer össze is estem, jól elsötétült előttem a világ... nem egyszerű az élet. De nem panaszkodom...
Ja, bejelentettüka szülőknek a nagy hírt, vegyes volt az arckifejezés (na azért inkább örültek neki, mint nem), de ez inkább szubjektív álláspontom. Viszont most kénytelenek segíteni, főleg, hogy férjem a héten külföldön van. :( :(
Kismama depi rendesen kerülget, sokszor sírok, hogy milyen nehéz lesz, Laurával sem könnyű, hát még ha ketten lesznek... blablablablabla.... Na nem untatlak Benneteket, sztem most vagyok a mélyponton mind testileg, mind lelkileg, innen csak felfele... :) :)

Annácska, Maci :)
Gratulálok így utólag is!!!

Puszi mindenkinek, jövök ha lesz erőm, ígérem!

KépKép
unique

Sziasztok!
Olvasok néha csak már tényleg nem érzem idevalónak magam.
Plusz össze kellett szednem magam ahhoz, hogy Jmaci Neked őszintén tudjak gratulálni. Mert mit kerteljek azt gondolom nagyon szerencsés vagy...
Szóval, most már tényleg gratulálok a picúrhoz. Ügyesek vagytok!

Virág!
Neked meg a babához. Gyönyörűek vagytok a képen.

Vagy ezeket már írtam, vagy csak gondoltam, hogy majd írom? Na mindegy. :oops:

Puszi nektek
Vendég

Sziasztok!

Lányok! Én teljesen magam alatt vagyok!! Danin egyre jobban kijön ez a hülye kór! Tegnap este óta semmit nem evett. De így ahogy mondom!!!! Próbálom a hideg joghurtot, na azt pár kanállal de ennyi! Nem is az a baj, mert majd behozza, csak amúgy sem egy vasgyúró, mi lesz így vele? A 15 hós méreckedésnél még "csak" 8880 gr volt! Szóval értitek!! Az unokatesója meg 4 hónappal fiatalabb és 10,36 kg! Szóval nincs igazán miből leadni a nemevéssel!!! Ma elkezdtem adni neki a Zoviraxot meg ecsetelem neki ezerrel, ja és fájd. csillapítót is adok, hogy legalább pihenni tudjon, mert az éjszaka is kb 20 percenként sírta fel! Olyan borzasztó! Nem volt még ilyen beteg!!! Én ebbe beleőszülök! megszakad a szívem így látni!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ráadásul már nekem is van 1 hólyagom és elég rossz a közézetem is!

Mindenkinek köszi a jókívánságokat!!!

Pankaa!
Nem a Vágósban játszott, bár bíztattam, hogy arra is nevezzen be....

Pusz!
Andy

Kép
oriandy

Unique!

Jobbulást Nektek!

Átérzem a rosszulléteidet! Én a végén már bőgtem, ha közeledett az ebédidő és tudtam, hogy enni KELL, de nem kívántam semmit! Bíztatnálak, de nekem ilyenkor kezdődött és a 17. hét tájáig tartottt ... Mirelit gyümi esetleg nem nyugtatja a pocid?

Andy!

Nektek is jobbulást!

Nagyon vacak érzés betegnek látni a gyerekünket! Bár nekünk még igazi betegség nem volt (kop-kop-kop), de ez a 2 hónapja tartó ekcéma engem is kikészít rendesen!

kacsa14

Kacsa!
Igen tudom igazad van és el is fogjuk kezdeni a vizsgálatokat, csak sajnos ez nem olyan egyszerű ám. Lac jövő héten kezd egy új munkahelyen ahova azért nem árt beilleszkednie, és nem azzal kezdeni,h. bocsi holnap nem jövök,mert spermavizsgálatra megyek. Az én munkahelyemen meg katasztrófa lenne ha kiderülne,h. a baba miatt járok dokihoz. Ezért várunk még a jövő hónapig. Érdekes amit a természetgyógyászról írtál, mikor voltam a reiki avatáson, a mester akitől kaptam finoman célzott rá,h. elég nagy terhet cipelek és próbáljam meg elengedni ezt. :oops:

Unique!
Örülök,h. jelentkeztél, és sajnálom a rosszulléteidet, főleg így Laura mellett. Bár őszintén bevallom azt sem bánnám, ha egyfolytába a wc-t nézném belülről, csak lenne végre baba a pocimban. :lol: Na ezt majd írjátok meg nekem ha ott lesz. :evil:

Junko!
Tudom!!! :oops: Remélem azért néha írsz is majd..

Andy!
Tényleg nagyon sajnálom, biztosan borzasztó lehet... :( Mihamarabbi gyógyulást kívánok!!
Vendég

Sziasztok!

Andy!

Szegény Dani, a szívem szakad meg érte, ahogy olvasom, hogy milyen szörnyű most neki... :cry: :cry: :cry: Remélem mielőbb meggyógyul! Kitartás!

Norwell!

Szerintem nem korai, nem árt, ha időben tudja, hogy mikorra ne csináljon semmiképpen programot :) Őrület, hogy már itt tartasz :) Puszi a kis névnaposnak!

Maci!

Gratula a babához, szuper!
Szerintem nem vagyok kishitű, csak realista :roll:

Pupy!

Valamit füllenteni kéne a munkahelyeden! Próbaidőn vagy, ezért nem derülhet ki, hogy baba miatt mentek orvoshoz?

Panka!

Köszi a dicsit :) Már régóta tervezem az avatar cserét, de nincs olyan jó közös képünk a bibével, ami jó lenne hozzá. Előbb csinálni kéne, na majd a talin esetleg :)

Unique!

Kitartást!

Junkó!

Azért tök jó, hogy benézel néha :)

Köszönjük még egyszer mindenkinek a dicsiket Dóri nevében :) Eszembe jutott még egy haláli pillanata: anyósoméknál aludtunk azon a hétvégén, mikor a Titanic volt a tv-ben. Illetve csak szerettünk volna aludni, mert ha nem itthon vagyunk, akkor a Dorci minden mást érdekesebbnek ítél meg, mint az alvást, ezért azt gondoltuk, hogy hagyjuk kicsit tv-t nézni, hátha attól elalszik. Volt már rá példa. Na szóval ment a Titanic, és az a rész jött, mikor ömlik be a víz a hajóba, elsodorva mindent, ami az útjába kerül. Dorcikám meg lelkesen kiabált, hogy pancsi, pancsi :) Halak gyerek, imádja a vizet :)
Az udvaron is, ha csak két csepp vizet talál mondjuk egy felfordítva hagyott homokozójátékban, hát tuti belefürdik. Magára borítja.

Jaj, vasalnom kéne, meg valamit kitalálni vacsira... Olyan luta vagyok ma, mit a sár...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Pupy!

Igen, tudom, hogy nem egyszerű ez meló mellett. Én is végigjártam. Már a felvételi elbeszélgetésen azzal kezdtem, hogy 2 hét múlva hétfőn késnék, mert megyünk esküvőre bejelentkezni ... Aztán dec-ben mentem hormonpanelt nézetni ... Aztán mentem STD szakrendelésre a hólyaghurutjaim miatt ... Aztán eski után meg ugye ki lettem rugva ...

Szóval végigjártam én is az utam! :(

Nagyon ügyesen, okosan kell csinálni! Én pl. ezért is mentem magándokihoz, mert az este rendelt, egyszerűbb volt.

Na, ha a reiki mester is aszonta, akkor lehet, hogy érdemes lenne adnod egy esélyt egy pálcás embernek, sose lehet tudni! :)

Amúgy én is voltam pálcásnál, hiába nem hittem benne. Végigpálcázottt, utána megcsontkovácsolt 2x is. 10 E Ft-om bánja. Nem hittem benne, de a masszázs jól esett! :)

kacsa14

Évi!

Végülis igaza volt Dorcinak! Pancsi volt a javából! Jeges pancsi ...

kacsa14

Évi!
Fotót akkor majd cinálunk! :wink:
Emili is igazi halacska, kívül-belül szereti a vizet. :lol:
Lusta vagyok én is, de nekem ma kivasal anyukám! :wink:

Andy!
Van egy patikai ecsetelő, inkább szuszpenzió, amit evés előtt kell adni a gyereknek, attól kicsit elérzéstelenedik a szája belül, és nem fáj a torka, és talán eszik.Pontos neve nem jut eszembe, gyerekorvos, patikus biztos tudja.

Unique!
Óh, sajnálom a depit, meg a rosszullétet. :( De innen már csak fölfelé, ahogy mondod! :wink:
Jobbulást nektek is, tényleg van vmi járvány :(

Junkó!
Már miért ne lennél idevaló? :roll: Hisz ez a babaprojectes topik, nem? :wink: Tudtommal ti is babát szeretnétek, hát itt a helyed.És tudod, hogy ebben a topikban mindenkinek lesz babája, ez alól nincs kivétel! :D

Emilim megette ma a spenótomat.Főztem volna magamnak is, de mire összeturmixoltam, csak annyi lett belőle, hogy ő ette meg, kb. 360 ml. 8) Negyed kilót vett anya apiacon, abból enyi lett.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Panka!

Apám, 360 ml spenót??? Jó huzata van a kisasszonynak :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Unique
Ejnye, a sok csúnya baci... Jobbulást!

Junko
Ne érezd úgy, hogy nem vagy idevaló. Szó se róla, én is szerencsésnek érzem magam.
Remélem, hamarosan gratulálhatunk neked is.

Andi
Csak nem herpesz gyötör titeket?
Tegnap az én szám szélére is kicsücsült a szemétje. Most kúrálom.... A zovirax már nem használ, most a richtofit gyógynövénykrémét használom.

Évi
Miért ne lehethe ismét elsőre babóka? Örülnék neki. :)

Pupy
Ha más is mondja, akkor lehet, hogy tényleg lelki oka van a babónak. De fel a fejjel!
Vendég

Évi!
:lol: Dehogy, nem vagyok próbaidős, januártól dolgozom itt, csak a főnököm nem tudhatja meg,h. mi babát szeretnénk. :evil:

Panka!
Köszönönm az emilt, most el kell rohannom,mert talizunk Eszterrel 1 órára, de ha visszajöttem még "beszélünk róla". :lol:

Kacsa!
Igazából lehet,nem is kell természetgyógyász ehhez, csak kicsit magamba nézni... jó mélyen!!
Vendég

Szisztok!

Pupy:
lehet benne valami, hogy el kell engedned a babádat, reméljük, hogy ennyi a probléma
Esztinek üdvözlet
ja és egyébként 6.cn

Norwell:
Kendének boldog névnapot

Andy, Maci:
nekem is hólygos a szám, remélem nem a vírustól

Évi:
Dóri már milyen kis okos csajszi

Fleur:
szólj, ha neked is jó és egyeztetünk
egyébként Syrivel is beszéltük, hogy lehet, hogy együtt mennénk, majd még megdumáljuk

Junko:
ne lenne jobb könnyebb, ha többet jönnél? nekem sokat segít, olyan jó, hogy ennyi segítséget és lelki támasz kap az ember mikor ennyire szükség van rá

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Pupy!

Persze, csak bizonyos dolgoknál nem olyan eccerű az embernek magába nézni.
Meg a term.gyógyi a hókusz-pókuszolással is gyógyit, már persze aki hisz benne ...
Nekem pl.mondta a pálcázás után, hogy nekem a nőiességemmel vannak gondjaim, mármint úgy értve, hogy mindig is kisebbrendűségi érzésem volt, kicsi cici, stb. És ő ezt látta. Aszonta, hogy ez okozza a gondot, de ezt ő meghókusz-pókuszolja. És mikor csontkovácsolt, mondta, hogy kötöttek az altáji izületeim a feszültségtől és ezeket ki kell lazítani, akkor lesz rendben a méh és társai.
Na, nekem ez már sok, de abban visoznt hiszek, hogyha vki. őszintén hisz vmiben, akkor az segíthet. Én csak kíváncsiságbűl mentem el, mert a csaj rábeszélt. De úgy mentem oda, hogy nem hittem benne és úgy is jöttem ki. Ő viszont hitt benne és azt mondta, hogy már eleve más emberként jött ki ...

kacsa14

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?