Kacsa,SzHeni
imerem a problámát én is könyvelőirodában dolgoztam (de én a bérekkel foglalkoztam, kb 12 könyvelő volt a környezetemben-20 -a előtt mindig őrültek háza volt nekik.nekünk meg 1-12-e között. de ez már csak ilyen, akinek ez a munkája, határidőtől határidőkig él, én ennek ellenére szerettem.)
Kacsa
most jut eszembe, mintha Timcsa születése előtt írtad volna, hogy majd otthonról szeretnél dolgozni. Végül csinálod? (Tesóm 4 éves és 9 hónapos gyerek mellett csinálja. igaz elég rugalmas a dolog és nem túl sok céget vállalt be.)
Nagyon jók az újabb Timcsás képek. Állatkert tetszett neki? Pankáék Vandáját bírja? Biztos tetszik neki ahogy izeg mozog. Nagyon szép halacska.
Mi a hétvégén jöttünk-mentünk. Szó szerint. Péntek du- szombat egy baráti párnál voltunk (ott is aludtunk) 4 gyerekük van. 20 évestől 6 évesig. Máté nagyon örült, hogy foglalkoznak vele, mindenki kézbevette, dumált neki. szombaton Tatán voltunk régi Ikarusz busz talin. (párom régen buszt és kamiont is vezetett+ szereti a veterán dolgokat.) Baráti pár 6 éves fiát is vittük, hajókáztunk a tavon, volt ugróvárazás, meg vattacukor. Mindenféle gyerekeknek való kényeztetés. (képek vannak, de hogy hogy tudom feltenni, még mindig kérdés számomra.)
Tegnap Vecsésen Káposzta feszt volt. Máté kapott plüss labdát, ami csörög is. Tetszett neki a vásári forgatag. Párom vitte a kezében, és ahol színes mozgó dolgok voltak, ott megálltak nézelődni. Üllőn lakik a barátnőm, akiről irtam hogy ikreket vár és van már neki két gyerek, na hozzájuk is beugrottunk. Jól néz ki. Magas lány, így a pocak is "elvész" nem is feltünő, hogy két lakója van.
Andy
jók a szülinapos képek. Ezek szerint uncsitesó csak kicsit fiatalabb Daninál. Meddig vársz a teszttel?
Annamari
sajnálom a betegséget, még szerencse hogy gyorsan lezajlott. Amúgy Annamari hogy vette a sulikezdés nehézségeit? Biztos várta már a sulit. Most mondhatod neki, hogy te is "iskolás" vagy újra.
Fleur
így már értem a kádat. nálunk Apa ereszti a fürdővizet, ha itthon van. ma pl. nekem kell, mert dolgozik.
Amúgy Lilla cipeléséhez is hozzá kell hogy erősödj, mert egyre nehezebb lesz a kisasszony. milyen gerinc problémád volt? Amúgy szerintem a hordozókendő ebből a szempontból jobb,mint a kenguru, mert a súlyt egyenletesen osztja el. (anno én babysitter koromban sokat használtam, a kislány akire vigyáztam, sokkal sírósabb volt, mint Máté.
Ez kb.6-9 hónapos koráig tartott, aztán elkezdett mászni és a vége lett a sírásnak.
reggel 8tól este 6ig én voltam vele. Szinte olyan volt, mintha én lettem volna az anyja. Most lesz 11 éves.
Remélem Lillának nem sokáig lesz hasfájós időszaka. Nálunk az első két hónapban volt nyűgös, sírós Máté. Mindig úgy este 6-tól 10-11-ig. De kifejezetten hasfájós szerencsére nem volt.
Timika-Tündi
nagyon sajnálom Rolit. Sokat gondolok rájuk, és kívánom hogy mielőbb rendeződjön végre a helyzetük és Roli megerősödjön!!!!!
Megyek, mert házi feladat is van a suliban. Holnap du-re kész kell lennie.
Ja, Maci, jól emlékszem, hogy ma voltál dokinál? Ird meg mi volt!!!