Sziasztok!
Marcsi!!
Szerintem nem látszik a különbség, jó persze egy kicsi igen, de még mindig olyanok, mintha egypetéjûek lennének!
És nagyon cukik!
Anyukámnak is megmutattam õket!
( õ is mondta, hogy szerinte, is nagyon egyformák!) Báridõvel talán egyértelmûbb lesz..
Talán az Ádámnak szélesebb a pofija? Vagy csak úgy látszik..
Na, jó befejezem, mert én sem szeretem, ha méregetnek minket..
Éva!
Szerintem idõvel Lora tudni fogja, hogy ki-kicsoda, csak még pici, a nõvérünk úgy általános iskolás korunkra tudott már megkülönböztetni, az unokaöcsénk kb. annyi idõs, mint Lora, és nem tud megkülönböztetni, anyám szerint még kicsi, a nõvére, az unokahugunk már 7, és õ megtud
.
Sajna és tök hülye vagyok a géphez, fogalmam sincs, hogy kell lebutítani, meg hasonlók..
Jaj, már nagyon izgulok, mert ma összefoglaltunk és rohadt nehéz lesz! ( x van a nevezõben, 2 ismeretlenes egyenlet, halmazok
), és nem akarom neki elrontani!
Eddig kb. 10-szer cseréltük ki egymást, és egyszer buktunk le még alsóban, mert akkor még meg volt a fülbevalónk, és elfelejtettük kicserélni! Az volt az elsõ cserénk, eddig mindig sikerült, remélem most is fog!
Bár, ha megsejti, sem fogja tudni bebizonyítani. Kihasználjuk az alkalmat, mert szerintem jövõre már úgyis meg fognak tudni különböztetni
Örülök, hogy sikerült a ház!
Most költöztök, vagy még építenetek kell?
Anna!
A kérdésedre válaszolva, nekem jó a tesómmal együtt! Soha nem akarnék külön osztályba járni, sõt nagyon is parázok tõle!
Szerintem egy csomó élménytõl megfosztják az (egypetéjû)ikreket, a külön sulival. Bár mindenki más, vannak tényleg olyan ikrek, akik nem férnek meg együtt! Ha mellette eleget vannak külön, akkor szerintem nem annyira gáz! Bár néha jó lenne néhány dolgot eltitkolni, ami így ugye lehetetlen..., de "kényelmes" együtt.
Zsuzsi