Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bogi!

Nagyon aranyosak a lányok!KépKép

Zizi!

Gondoltam, hogy inkább kihagyjátok az ikerkutatást!Kép Mi is...nem is tudom, miért....Kép
Jobbulást Andrisnak és Zsófinak!
Azt nem tudják uh-n keresztül megmondani, hogy burokban vannak. Ha egyben 100%, hogy egypetéjûek, és készülhetsz a praktikákkal, ha kettõben, akkor lehetnek 1 és 2 petéjûek is, de akkor is készülhetsz!Kép Elhiszem, hogy kíváncsi vagy!Kép

Vikics!

Tényleg nagyon frankó lett a Nándus feje, lehet, hogy még mi is meggondoljuk!Kép Az biztos, hogy nagyon tuti módszer a megkülönböztetésre. Csak a jövõ hétre is be van "tervezve" egy csere. Neki kell egy 5-ös évvégére a jobb jegyért, ezért dogát kell írnia az egész éves anyagból( matekKép). Nekem nem kell, és, mivel én jobban tudom, majd megírom helyette. Csak félek, hogy elrontom nekiKép!

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Éva!
Januárban kezdik az ovit õk is mert csak így lehet, de nem is sos. Így, hogy még ezer évig kapok dupla gyest! Kép Bár még nem szobatiszták és hajlandóságot sem mutatnak az ügy iránt, sõt, lehet, hogy jövõ szeptember lesz belõle. De januárig is van még egy csomó idõnk.
A kocsinak a napokban kell megjönnie, legkésõbb jövõ keddig. Hát már izgulok... Azóta megnyertem egy olyat is mint amit elloptak, csak még nem írt vissza az eladó. Szerintem elkezdett izgulni, hogy magyarral kell üzletelnie. Írtam neki egy szívhezszóló levelet hátha arra jelentkezik. Kép De ha nem abba sem halok bele.
Most voltam lent a postaládánál és megtaláltam az értesítõt. Biztos a babakocsi!!!! Holnap elcsattogunk érte és visszafelé már a Levike is terpeszkedhet. Kép

Bogi!
Tündériek a csajok!!

Fedra!
Drukkolok Neked!!

Zsuzsi!

Köszi! Szerintem amúgy is jobban állt Nektek a hosszú haj. Vagy a sport miatt vágattátok le?
A dogával kapcsolatban meg Te csak szívességet teszel neki. A kockázatot meg bevállalja abban a pillanatban, hogy cserél Veled. Ne izguljál! Ha jobban tudod akkor nem lehet baj!

Zizi!
Jobbulást nektek!!
Amikor én terhes voltam totál ki voltam akadva azon, hogy mindenki tudta, hogy normálisan hízik-e vagy nem csak én nem! Nekem aztán még csak tippem sem volt, hogy én dagadok vagy ez normális! Te hogy állsz ezzel? Csak én voltam így ezzel kapcsolatban?

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok

Éva

Nálunk az 5 fog a divat (még csak). Az étkezés hasonló,csak én még reggel fél 7-kor és este fél 8-kor a Mildibét adom mert annyira szeretik és akkor az esik jól nekik.
Képzeld nemrég olvastam egy "orvos válaszol" topic-ban, az anyuka aggódva kérdezte a doki bácsit, hogy normális-e, hogy a 9 hónapos babájának már 16 foga van. A válasz az volt, hogy a fogzás a gyerekeknél nagyon széles skálán mozoghat és nem kell aggódni emiatt.
Esztibaba nem nagyon van oda az evésért, persze ami a foga alá való azt hamar bepuszilja. TÚRÓ RUDI!!! Szerzõdést kéne kötnöm a gyárral.
De Kristóf kárpótol ilyen téren, õ mindent jóízûen megeszik amit be tud gyömöszölni a szájába. A tejet is csak õ issza meg. Viszont nála a fürdéssel van gond. Egyszerûen nem bírja elviselni ha a víz végigfolyik az arcán. Nem tudom mi az oka, nem volt semmiféle negatív élménye.

Vikics

Csinosak a fiatalemberek. Ki fogja a lányokat elkergetni?

Bogi

Szépek a lánykáid.Kép Esztibaba is ilyen kis törékeny.

Andi
Ambrosia

Na, próbálkozzunk: Ezek elég friss képek.

Kép
Kép
Ambrosia

Na, próbálkozzunk: Ezek elég friss képek.

Kép
Kép
Ambrosia

Ezt nem hiszem el, miért nem tette fel a képeket?

Mégegyszer megpróbálom.

Kép
Kép
Ambrosia

Ennyi volt, pedig nem hibáztam.
Andi
Ambrosia

Sziasztok!

Azt tudom, hogy két burokban vannak, tehát nem biztos, hogy egypetéjûek, de mivel mind a kettõ fiú, így az sem biztos, hogy kétpetéjûek. Na mindegy, majd kiderül Kép

Tegnap voltak nálunk anyósomék, meg a sógoromék a férjem szülinapját köszönteni, hát elég rosszul sikerült. Mármint az a része, hogy mind a két gyerekem rettenetesen hisztis volt. Andris nem aludt az oviban, fáradt volt, és persze produkálta magát, Zsófi meg taknyos, nem érezte jól magát... Szóval csak nyávogtak mindenért, elég nehéz így a vendégekkel foglalkozni. Szerencsére megértik, nem volt belõle semmi probléma, de eléggé elfáradtam.

Zsófinak még mindig csak két foga van, de Andrisnak is csak 11 hónaposan jött a harmadik, úgyhogy nem izgulok nagyon. Így is remekül elmajszolja a kenyeret, kekszet, sõt, a fõzeléket is csak úgy szereti, ha villával összetöröm, turmixolva nem.

Éva!
Neveink még mindig nincsenek, illetve túl sok van Kép Nem tudtunk még választani. Lánynevünk a Réka, ha esetleg mégis lány lesz valamelyik, bár mindig fiút mondtak...

Bogi!
Nagyon édesek a lányok, látszik, hogy örülnek a bicajnak!

Vikics!
Én sem tudom, hogy mennyi lenne a normális, eddig a drnõ mindent rendben talált, de a súlyommal nem foglalkozott sokat, nem is mérik a rendelõben, csak itthon kell megmérnem vizsgálat elõtt, és beírják, amit mondok. De a múltkor pl. elfelejtettem, de nem lehet nagy gond. Szerintem már simán van akkora a hasam, mint szimpla terhességnél az utolsó idõkben, szóval egy kicsit furcsa, hogy már ekkora.
És a mozgás nálatok milyen volt? Nekem sokkal intenzívebbnek tûnik, mint egy gyerekkel. Ez is normális?

Zizi
debyand

Sziasztok!

Bogi!

Megnéztem az albumotokat is, láttam oda is feltetted a képeket. Tényleg nagyon kis törkényeket. Hány kilók? Az unokaöcsénk 12 kiló, õ is négyéves, és úgy néz ki, mint aki Auschwitzból jött, borzasztóan soványka, mert ráadásul jó magas is a korához képest.

Zizi!

A Réka szerintem is nagyon szép név, Cili kislányát is így hívják.Kép
Nem árt, hogy van lány nevetek is.Mert ha valamiért esetleg császárral kell szülnöd, a bátyám feleségének is úgy kellett a kora miatt, (meg azért mert az unokaöcsénk lombikbaba és nem akartak "kockáztatni") , akár tudod biztosra, hogy kisfiú meg kell adni egy lánynevet is, legalábbis nekik meg kellett.

Vikics!

Lehet, hogy furán hangzik, de fogadásból vágattuk le a hajunkat! Ja, és 2 nap különbséggel! Tehát volt két nap, amikor nem voltunk egyformákKép!
13 korunkig hosszú hajnuk volt, és sokszor hordtuk nem egyformán, kibontva ill. összefogva, de nem jött be megkülönböztetés szempontjából!Kép
Én tudom, hogy Õ mondta, hogy én írjam meg helyette, és mondtam is, hogy oké, de ne legyen egy rossz szava sem, ha elb****om! Belement, de akkor is rossz lenne a lelkiismeretem, de hát õ akarta!

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Ezer éve nem jártam erre!
A kölykök totál lemerítenek!Kép

Még nem olvastalak el Benneteket, a képekre ránéztemKép

Vikics,

ügyesen megcsináltad Nándus fejét, tetszikKépKép

Bogó,

Gyönyörûek a lánykák!Kép

Zizi,

klassz név tényleg a Réka!Kép

Szóval visszaolvaslak, és írok holnap, ok!KépKép

Cili
Szilvásy Cili (cilii)

Cili!
Majd Töled is kérünk szülinapi képes beszámolót! Kép Kép Kép

Nálunk is mindkét srác náthás, köhög. Mozgalmasak az éjszakák és a nappalok. Általában már 8-kor lefekszem.
Itt van két friss kép a szörcsögikröl.

Ádám megkóstolja Pétert
Kép

Teperés a billentyüzetért
Kép

M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Marcsi

Nagyon édesek a fiaid és nagyon egyformának tûnnek! Nálunk is megy mindig a harc a számítógépért, igaz most kitelelpítettük a konyhába és azóta nincs piszkálkodás.

Bogi

Olyanok a lányaid, mint két kis tündérke! Nagyon édesek! És a biciklik is szuperek.

Zizi

Fel a fejjel! Nemsokára meglesznek már azok a kicsik!
Találtál már ikerkocsit?

Vikics

A kocsiról jött az értesítõ! Csinálj a fiúkról és az új kocsiról képeket és rakd fel ide! Izgatottan várom!

Andi

Nálunk most szerencsére mind a két fiúnak nagyon jó az étvágya, de már akkor sem szomorkodom, ha keveset esznek, mert tudom, hogy ha éhesek lennének úgyis jelentkeznének kajáért. És a súlyukkal is meg vagyok elégedve, nem érdekel más véleménye.

Éva
p.éva

Vikics

Mi is unjuk már ezt az idõt, ki sem tudunk menni, csak itthon szenvedünk a lakásban. Hétvégén megint lesz a Cora elõtt gyereknap és ilyenkor egy csomó játékot szoktak osztogatni ingyen. Mi már két éve mindig elmegyünk és tök jó ajándékokat kaptunk eddig. Reggel 9 körül szokott lenni az ajándékosztogatás. Két évvel ezelõtt egy 8000ft-os ajándékot adtak a Lorának, még az ára is rajta volt. Tök arik, hogy gondolnak a gyerekekre. Aztán meg elmegyünk a Margit-szigetre , ott is lesz valami buli.

Fedra

Sajnállak benneteket nagyon, ilyenkor semmi sem vigasz, csak az, hogy ott van a másik baba és õ egészséges. Lehet, hogy nem is volt kettõ az elején sem, vagy te is láttad?
Ne idegeskedj sokat. Vigyázz magatokra!

Ezt még korábban írtam, csak nem sikerült elküldeni de elmentettem és most elküldöm.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Cili!

Mekaptam a mailt, ment a válasz!
Én is várom a szülinapi képeket, 2-án ünnepeltek, nem?

Vikics!

Megjött a kocsitok?

Marcsi!

Nagyon cukik a fiúk? Tényleg egyformának tûnnek, bár lehet fotón egy kicsit más, de akkor is hasonlítanak..Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Bocsi, Marcsi: ?=!, csak félrenyomtam!
zsuzsi

Sziasztok!

Elõször is minden babának boldog gyereknapot!Kép

Zsuzsi!

Köszi, én megkaptam. Tényleg 2-án ünneplük, már úgy várom...Kép!

Vikics!

Lesz új kocsitok?Kép

Voltunk méreckedni a múlt hétenKép

A 11 hónapos adatok:

Roland: 8 kg
Antónia: 8,7 kg
Réka: 8,6 kg
és 76-78 cm-k mind, 6 foguk van/fõKép!

Marcsi!

Hihetetlenül édesek a babák!KépKépKép
Biztosan 2petéjûek? Bár, talán idõvel látható lesz, de most még ne mlátszik!

Fedra!

Bocsi, ha indiszkrét vagyok, de lombik? Csak, mert nekem is, és nálam kettõt ültettek vissza, és nagyon sokáig nem látszódott a harmadik! Bizzunk benne...

Cili
Szilvásy Cili (cilii)

Jaj, Andi!

Nálunk is ua. megy!
Már egészen jól eljátszanak együtt a babák! De sajnos nálunk is az a játék, hogy egymást püffölik, vagy bosszantják, elveszik a játékot egymástól. A helyzet akkor a legrosszabb, mikor ketten összefognak, és kipécézik a harmadikat, általában a csajok Rolcsit. Õ meg nagyon kis alamuszi nyuszi, szegénykém!Kép
Persze az egész civakodással engem merítenek le totálisan, és, bár tudom, hogy nem direkt, éppen ezért nem is akarok durva lenni, de néha már nem bírom, és a fenekükre csapok, na persze nem durván! Mert, már nem bírok velük, lelõhetetlenek, nem tudom, talán Red Bull-t isznak!Kép

Cili

Ja, egyébként nálunk az vált be, amit a Zsuzsiis írt, a szétrakás! Külön járókába mindhármat, és akkor nyüszögnek, hogy újból együtt játszhassanak, persze minden baba más, nálunk jó, hogy legalább ez bejön!
Szilvásy Cili (cilii)

Sziasztok!

Jó rég írtam már, csak Rajmund és Koppányka is beteg!Kép Nátha...

Még nekem sem volt idõm visszaolvasni Benneteket, de majd megteszem és írok bõvebben!

Bogi, Marcsi!

Gyönyörûek a gyerekek!KépKép

Vikics!

Annyira volt idõm belekukkantani, hogy januárban oviba mennek a fiúk! Szerinted, akkor Rajmit, és Koppányt is beveszik márciusban? Mert õk akkor lesznek 3-ak. A bölcsi egybe van épülve az ovival, és akik az ovi bölcsijébe járnak, simán átveszik. Én nagyon szeretném a külön csoportot, hogy ne keverjék õket össze! (Tudom, nálatok nem lehetett).

Anna
anna35

Zizi,

Bár nálunk a vérszerinti anya adta a nevet a fiúknak, a lánynevünk a Réka volt!Kép

Egyébként én is már olyan kíváncsi vagyok a babáidra!

A.
anna35

Lányok!

Van 4 friss kép az albumomban( Cili hármas ikrei)!Kép
Ide sajnso nem tudtam betenni, jövõ hónapban lesznek szülinaposak is!Kép

Cili
Szilvásy Cili (cilii)

Sziasztok!

Én is raktam fel az albumunkba egy új, 26 hónapos képet!Kép
(Rajund és Koppány)

Megprobálom ide is berakni!
KépKép
anna35

upszz, ez pici lett, de az albumban meg tudjátok nézni nagyban!
anna35

Anna!

Nagyon egyformák a fiúk, édesek!Kép

Andi!

Ma van Eszter nap?? Ha igen, akkor boldog névnapot Esztinek!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Zsuszi
Eszti köszöni neked a gratulációt!Kép

Cili

Megnéztem a képeidet. Gyönyörûek a gyöngyeid. A legjobban a hat baba tetszett egy ágyban, gondolom irtó édesek lehettek ahogy egyszerre szuszogtak egy kupacban. Nagyon sajnáltam hogy sok kép csak félig van megKép. Láttam frankó medencétek van, érdemes ilyet venni? Én tavaly ilyen felfújható 800 literest vettem, akkor a gyerkõcök még nem nagyon használták, de így sem tartott sokáig, a hegesztésnél lyukas lett.
Sokszor nem tudom, hogy a vitába beleavatkozzam-e vagy hagyjam õket majd megoldják. Azt mondják, hagyni kell. Dehát csak nem nézem végig ahogy püfölik egymást? Annak mi értelme?

Valamelyikõtök otthon van a füvesítésben? Mikor lehet már nyargalni rajta, hogy nem teszek kárt benne? Olyan rossz hogy nem mehetnek ki a gyerekek!!!

Andi
Ambrosia

Megpróbálom mégegyszer a kép varázslást.

Kép
Kép
Ambrosia

Nem tudom miért nem sikerül felrakni a képeket, most próbáltam negyedszer.KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Van valakinek ötlete, hogy hol bakiztam?

Andi
Ambrosia

Basszus, írtam egy csomót, de elszállt!KépKép

Megprobálom mégegyszer!

Ma kimentünk a Ligetbe mi is.

Vikics!

Találkoztunk egy egypetéjû fiú ikerpárral, meg az anyukájukkal. 28 hónaposak, és beszélgettünk egy kicsit. A fiúknak is máshogy volt nyírva a hajuk, és az anyukájuk mondta, hogy õ is a megkülönböztetés céljából választotta ezt. Nekik bejött a bölcsibenKép

Anna!

Nagyon szépek a fiúk, írj már róluk bõvebben egy kicsit!Kép

Andi!

Köszi a dicséretet!Kép
A képen két barátnõm babáival vannak egy ágyban, õk + egy ikerpár + egy kisfiú, édesek voltak.
Sajnos nem a miénk a medence, a párom bátyjánál voltunk, az õvéké, de szerintem megéri venni. Mi is szeretnénk majd kiépíteni a kertet.
A veszekedésnél én is hagyom õket egy bizonyos fokig, amíg azt nem látom, hogy igazán fáj. Egy kis sírásnál még nem szólok bele, de ha már komolyan fáj, szétszedem õket. Jobb ötletet én sem tudokKép.

Zizi!

Én is kívácsi vagyok már nagyon a babákra, ha szerencsétek van, már szülés után megláthatjátok, hogy hánypetéjûek. A lányoknak (egypetéjûek) volt bõven hajuk, a kisfiam tök kopasz volt, ezek alapján is eldõlhet már akkorKép.
Nálunk tuti biztos volt a lányok egypetéjûsége, így csak Roland miatt volt izgalmunk, hogy fiú-e vagy lány.Kép
Jól vagytok már?

Zsuzsi!

Volt meccsetek?
Egyébként én is azt tudom mondani a dogára, hogy ne izgulj, õ vállalta be helyetted! Nincs valami, amibõl Te rosszabb vagy, és visszaadhatná a segítséget?

Ki merre járt?

Cili
Szilvásy Cili (cilii)

Sziasztok!

Köszi a bíztatást mindenkinek, majd csak kibírom már ezt a három hónapot! Kép
Még nem teljesen egészségesek a gyerekek, illetve Andris már jól van, és Zsófi is csak egy kicsit taknyos, de jó kedve van, és egyébként jól van, úgyhogy még orvoshoz sem vittem el. Olyan ügyes kislány, már egyedül jön, megy a lakásban, kezd belejönni a menésbe Kép jPersze lent a kertben még a biztonság kedvéért fogja a kezem, de a lakásban már önálló Kép

Mi szombaton a Margit-szigeten voltunk, nagyon jó volt, élvezték a gyerekek, mindenki talált magának megfelelõ játékot, és még fizetni sem kellet érte! (Csak a fagyiért Kép) Sajnos a férjem dolgozott, úgyhogy én egyedül voltam a két gyerekkel, jöttek az ikertesómék két gyerekkel, meg a bátyám két gyerekkel, úgyhogy voltunk szép számmal. De így legalább a gyerekek elvoltak együtt, nem a szülõket nyúzták Kép
Aztán vasárnap ki akartam menni a ligetbe, de anyósom lebetegedett, én meg egyedül nem vállalkoztam rá, fõleg, hogy délután meg vendégek jöttek.

Cili!
Szépen behoztás a "lemaradást" a gyerkõcök, Zsófinak most a 10 hónapos adatai hasonlóak: 9 kg, és 75 cm, de õ 4 kg-val született! Ja, és foga csak kettõ van Kép
Klasszak a képek!

Anna!
Nálunk úgy mûködik az oviban, hogy mindenkinek be kell iratkoznia májusban, aki a következõ évben akar menni oviba, és folyamatosan töltik fel a csoportot, aki amikor 3 éves lesz, akkortól mehet. De pl. a tesóm kislányát felvették most januártól egy másik oviba, pedig csak most májusban lett három éves. Szóval érdemes körbekérdezni az ovikban, amik számításba jöhetnek, mert mindenhol más rendszer van.

Éva! Milyen volt a Corá-s buli? Kaptatok most is ajándékot? Kép

Vikics! Milyen a babakocsi?

Andi! Én úgy tudom, hogy kb 1 hónap biztos kell a fûnek, hogy megerõsödjön, és érdemes le is vágni egyszer-kétszer, mielõtt rámentek. Nem túl gyors folyamat Kép

Zizi
debyand

Zizi

Voltunk tegnap a Coránál és kaptunk megint mindenféle ajándékokat. A fiúk faxos telefonokat kaptak, amivel még nyomtatni is lehet és zenél össze-vissza, a LOra pedig egy igazi gyerek vasalót kapott, ami árammal mûködik és még egy csomó édességet kaptunk. Sokan voltak, de szerencsére egy ismerõsünk pont elõl állt, így nem kellett várni.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Cili!

Láttam a képeket, nagyon klassz az új babakocsitok, képzelem, hogy megbámulnak az utcán!
Egyébként szerdán fogjuk egymást kicserélni, de már úgy, hogy nap eleján úgy indítunk, hogy én vagyok a Dóri, nemcsak matekra. És, köszi az ötletet, mert õ jobban rajzol, és szintén azanapra kell rajzolni egy évvégi vizsgamûvet, amit cserébe õ fog megcsinálni helyettem!Kép
Egyébként mi is a városligetben voltunk 2+2-en, tök jó lett volna, ha összefutunk!Kép Bár szerintem nem siklottunk el egymás mellett, mert elég feltûnõ jelenség vagy a babákkal!Kép

Anna!

Egyébként az unokaöcsémet is úgy vették be az oviba, hogy listára került, aztán bevették, amikor betöltötte a 3-at. Ha bejelentkeztek, akkor szerintem gond nélkül beveszik õket márciusban. Tényleg, az ikernyelvük meg van még?
Tegnap elõtt beszélgettem egy ikerpár ismerõsünkkel, már nagyok, de õk már bölcsitõl kezdve külön jártak, az anyjuk direkt elvitte az egyiket másik bölcsibe, mert csak egy csoport volt, és az ovinál is késõbb külön óvódába. Õk nekik bejött, amennyire emlékszik rá, csak késõbb a suliban, volt több hátránya, mint elõnye annak, hogy külön voltak. Nem egyezett a szünet, órarend, házi mennyisége, és ezt nehezményezték nagyon, akkor már jobban szerettek volna együtt lenni, mint külön! Most mégis külön járnak..
Igaz, ilyen gondok még nincsenek az oviban..Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!
Köszi a kedves sorokat! Igen, fényképeken huncutul nagyon szoktak hasonlítani. Élöben viszont egyértelmü, hogy mások Kép Kép

Cili!
Minden elismerésem a Tiéd! Tudjuk, hogy mit jelent egyszerre 2 babát ellátni, de hármat Kép Kép Kép Nagyon jó szervezö lehetsz!!!

Andi!
Nem lehet, hogy túl nagyok a képek?

Anna!
A fiúk már kezdenek nagyfiúsak lenni. Olyan helyes és karakteres az arcuk. Az enyémek még nagyon babásak. Izgalmas lehet látni, hogy milyen vonásaik lesznek. Még valami: van (volt) egy kollégám, akit Koppányi Rajmundnak hívnak Kép Kép

Éva!
Lorena rögtön meg tudta különböztetni a srácokat? Sose keveri öket össze?

Zizi!
A mozgást nem tudom összehasonlitani az egyes terhességgel, de az enyémek is iszonyú aktívak voltak, általában este Hiradó nézés közben. És már a hasamban olyan aktivitás volt jellemzö rájuk, mint ami most. Ádám a vagányabb, felfedezöbb örökmozgó. Ö végül haránt helyzetben állapodott meg. Péter pedig megfontoltabb, nyugisabb, ö szinte végig medencével lefelé csücsült a helyén. Az is érdekes, hogy, amikor mindkettö az ölemben van, teljesen önkéntelenül arra az oldalamra veszem öket, amelyik oldalon (általában) a hasamban voltak. Kép Kép
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Cili,Zsuzsi!

Köszi a dicséreteket!KépKép
Nekem is egyformának tûnnek a fiúk ezen a képen!

Cili!

Kérted, hogy írjak róluk egy kicsit!Kép Mire gondolsz?
Nálunk is megy a veszekedés folyton, sajnos, ahogy nõnek, annál jobban. Koppány nagyon kis félénk, az idegenenek (felnõtt, gyerek egyaránt) felé is, Rajmund nagyon csibész, és akaratos, õ az, aki folyton érvényesíti az akaratát Koppánnyal szemben, és akkor nálunk is kezdõdik a sírás....Kép Ilyenkor úgy sajnálom õtKép!

Zizi!

Köszi az infót az óvódáról. Akkor még most májusban utána is járok, azt mondták, hogy beveszik õket, ha betölik a hármat, akkor leghamarabb.

Zsuzsi!

A külön csoportra van lehetõség, és élni is fogok vele. Ha nem lenne, akkor azért nem vinném el egyiküket sem máshová, hanem én is valami jó, fix megkülönböztetési jegyet csinálnék rájuk. Ha külön csoportban vannak, már csak nem fogják összekeverni...
Egyébént, amit írtál, eléggé elgondolkodtató, mindenhol azt mondják, hogy a legjobb külön, és úgy könnyebb is. Nem tudom. Biztos minden ikerpár máshogy éli ezt meg, és sokmindentõl függ is ( a gyerekek személyétõl, az intézménytõl, stb.).
Te, hogy gondolod? Jó a tesóddal együtt?

Anna
anna35

Marcsi,

egyszerre írtunk pont!Kép
Kösz neked is a dicséretet a srácok nevében. Egyébként iszonyú, hogy tudnak változni, ha csak megnézem a képeket, rengeteget változtak, az arcuk, mindenük.Kép
Idõvel minden gyerkõcnek kialakul a karakterje, (jó) néhány hónapja az enyémek is babásak voltak...
A nevet az édesanyjuk adta nekik, nem akartuk megváltoztatni, mert tetszenek. De tényleg nagyon érdekes, hogy így hívják a kollegádat...KépKép!

Anna
anna35

Sziasztok!

B.Marcsi

Lehet hogy igazad van, lekonvertáltam kissebre. Megpróbálom megint.

Kép
Kép
Ambrosia

Édesek, és nagyon hasonlítanak a vonásaik!KépKépKép

Zsuzsi
zsuzsi

Marcsi

Lorena még máig sem tudja megkülönböztetni a fiúkat, mindig megkérdezi tõlem, hogy õ éppen melyik baba.
Te mibõl gondolod, hogy a fiaid kétpetéjûek, mert ahogy nõnek szerintem egyre jobban hasonlítanak egymásra.

Zsuzsi

Sok sikert a cseréhez! MÉg sosem buktatok le?

Andi

Édesek a babáid! Az én fiaimhoz képest idõsebbnek tûnnek a te picurjaid, lehet, hogy csak azért, mert közeli a kép.

Vikics

Merre vagy? Csak nem nyaraltok valamerre?

Képzeljétek, a néni beleegyezett, hogy a fia eladja nekünk a telket!!!!!!! Nagyon boldogok vagyunk, már teljesen lemondtunk róla! Már jövõhéten intézzük a papírokat, már beszéltünk az ügyvéddel is. Minden este már a házról álmodozunk, amit egyszer építeni fogunk. Ma már jön egy hiteltanácsadó is hozzánk, hogy mindennel tisztában legyünk.

Éva
Anna

Tényleg édesek a fiad! Két kis komoly legényke!
p.éva

Ez itt az én képem: Kép úgy mosolygok mint ez a: Kép.
p.éva

Hát, próbálkoztam lebutítani a képet de nem sikerült!

A fiúk a nagypapával a játszótéren.

Éva
p.éva

Ja, és nem is azt a képet raktam fel, amelyiket akartam. Itt Lorena játszik éppen.
p.éva

p.éva

Remélem ez már sikerül.
p.éva

Már nem próbálkozom többet. Segítsetek mégegyszer, hogyan kell lebutítani a képeket!
Éva
p.éva

Éva!
Lorena nagyon bájos!
Andi!
Micsoda igézö kék szemek! Kép Kép

Igy már látszik a különbség, ugye?
Kép
Kép
Kép Kép
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Marcsi!!

Szerintem nem látszik a különbség, jó persze egy kicsi igen, de még mindig olyanok, mintha egypetéjûek lennének!Kép És nagyon cukik!Kép Anyukámnak is megmutattam õket!KépKép ( õ is mondta, hogy szerinte, is nagyon egyformák!) Báridõvel talán egyértelmûbb lesz..Kép
Talán az Ádámnak szélesebb a pofija? Vagy csak úgy látszik..
Na, jó befejezem, mert én sem szeretem, ha méregetnek minket..

Éva!

Szerintem idõvel Lora tudni fogja, hogy ki-kicsoda, csak még pici, a nõvérünk úgy általános iskolás korunkra tudott már megkülönböztetni, az unokaöcsénk kb. annyi idõs, mint Lora, és nem tud megkülönböztetni, anyám szerint még kicsi, a nõvére, az unokahugunk már 7, és õ megtud Kép.
Sajna és tök hülye vagyok a géphez, fogalmam sincs, hogy kell lebutítani, meg hasonlók..Kép
Jaj, már nagyon izgulok, mert ma összefoglaltunk és rohadt nehéz lesz! ( x van a nevezõben, 2 ismeretlenes egyenlet, halmazok Kép), és nem akarom neki elrontani!
Eddig kb. 10-szer cseréltük ki egymást, és egyszer buktunk le még alsóban, mert akkor még meg volt a fülbevalónk, és elfelejtettük kicserélni! Az volt az elsõ cserénk, eddig mindig sikerült, remélem most is fog!Kép Bár, ha megsejti, sem fogja tudni bebizonyítani. Kihasználjuk az alkalmat, mert szerintem jövõre már úgyis meg fognak tudni különböztetniKép
Örülök, hogy sikerült a ház!Kép Most költöztök, vagy még építenetek kell?

Anna!

A kérdésedre válaszolva, nekem jó a tesómmal együtt! Soha nem akarnék külön osztályba járni, sõt nagyon is parázok tõle!Kép Szerintem egy csomó élménytõl megfosztják az (egypetéjû)ikreket, a külön sulival. Bár mindenki más, vannak tényleg olyan ikrek, akik nem férnek meg együtt! Ha mellette eleget vannak külön, akkor szerintem nem annyira gáz! Bár néha jó lenne néhány dolgot eltitkolni, ami így ugye lehetetlen..., de "kényelmes" együtt.

Zsuzsi
zsuzsi

Anna,

még annyit, hogy, így vissszaolvasva, úgy tûnhet, abból, amit írtam ,mintha jobb lenne együtt. Nem hiszem, hogy így van! Én csak magunkról írtam, hogy nekünk jobb együtt, mert megszoktuk, és nem bírnánk ki külön. Ha kezdetektõl külön vannak, akkor azt fogják megszokni. Az, hogy külön iratod õket, az is sok élményt ad nekik, amit elmesélhetnek majd egymásnak! És én azt érzem, hogy késõbb csak a javukra válhat, ha nem "nõnek össze".

Zsuzsi
zsuzsi

Éva,

Neked még azt akartam mondani (írni), hogy ha nem sikerül ide, akkor rakd fel a fotóalbumba! Nagyon kíváncsi vagyok, és ott is meg tudjuk nézniKépKép!

Zs.
zsuzsi

Sziasztok!!
Ne haragudjatok,hogy írok,nagyon érdekel az ikres téma,és
sokat olvasgatok!!!
Van Köztetek egy Zsuzsi nevü fiatal lány,akinek van iker-
testvére,és nagyon sok hasznos infóval szolgál...aztán lát-
tam,hogy van egy család,akik örökbefogadtak egy kisfú iker-
párt,Koppány és Rajmund néven!!Nagyon szép kisfiúk!!!!!
Mindezeket csak azért írom le,mert egy másik helyen,/baba-
pont!/ szintén van ikres topic,ahol nemrégen feltünt egy
anyuka,akinek van ikertestvére,és történetesen van két kis-
fia,akik egypetéjü ikrek,és Koppány és Rajmund a nevük!!!!
Ezt az anyukát Zsuzskának hívják!!
Nos,nem tudom,hogy ki kicsoda,de azért kicsit sok a furcsa-
ság,és úgy gondolom,hogy ilyen komoly dolgokkal nem szabad-
na játszani vagy viccelödni!!És azt sem kétlem,hogy van rá
magyarázat...
Hát csak ennyit szerettem volna!!
Köszi:sziasztok:l
Névtelen

Lányok!
Kiváncsiságból megnéztem a Névtelen által említett helyet és Anna kisfiainak a képét tette fel az a bizonyos Zsuzska anyuka. Ti értitek?????
[url=http://www.babapont.hu/cgi-bin/korzo/ikonboard.pl?s=d4d02c264ddfa84ead1ebda340cc2be6" TARGET="_top]http://www.babapont.hu/cgi-bin/korzo/ikonboard.pl?s=d4d02c264ddfa84ead1ebda340cc2be6[/url];act=ST;f=13;t=71;view=old
M.

KépKép

KépKép
2in1

A link nem engedi a teljes elérést.
A "Gyerekünk van" / "Ikrek" könyvtárban találtam meg azt a Zsuzskás hozzászólást.
M.

KépKép

KépKép
2in1

Névtelen!

Úramisten!!!!

A két kisfiú tényleg Rajmund és Koppány!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anna!!! Érted ezt??????

Zsuzsi
zsuzsi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?