Sziasztok!
Olyan jó, itt iszogatom a kávémat a gép előtt, vissza olvastalak benneteket, vasárnap van, már kezd a napocska elő bújni, és mindenki itthon van, együtt a család!!!!!!
Régen voltam, próbálok reagálni mindenkire, de ha nem megy, este bepótolom.
Nálunk:
Képzeljétek, a sors úgy hozta, hogy kettő délelőtt is voltunk ovisok a héten.
Először csak megbeszélni mentünk a kezdést, de annyira jól elvoltak, hogy maradtunk 2 órát.
Zsófi teljesen természetesen "beleolvadt" az oviba, mintha évek óta oda járna. Zsombikám az udvaron nem érezte jól magát, mindig engem hívott, nem mert elszakadni. De, az egyik óvonéni ezt látva, behívott bennünket a csoport szobába, ahol Zsombinak az új kis vonatot mutatta meg. Olyan jól elvoltak, hogy én ki is mehettem Zsófihoz.
Második délelőtt, csak a biztosításukat mentem be intézni. Akkor még a csoport szobában voltak. Zsófi újra teljes természeteséggel ment játszani, Zsombi ( extra nyűgös napja volt !!!!), is ment és nélkülem. 1/2 óra után kértem jöjjenek velem haza, de nem voltak hajlandóak. Erre az óvonénik egyhangúan, hogy maradjanak kicsit ott. Megkérdeztem őket, és OTT MARADTAK!!! Nélkülem, sírás nélkül 1 órát!
Büszke vagyok!!!
Kíváncsi leszek, ha élesben megy, akkor is ez lesz????
A buli is megvolt, istenien sikerült, meghitt volt, teljesen elérzékenyültem, nem bántam meg, hogy előbb volt. Annnyira jó volt, így együtt, hogy ez nekem mindent megért.
Tegnap meg itt volt a doktornéni nálunk, mert Zsombi manduláin van v.mi. Én azt hittem genny, de szerinte tuti nem, hétfőn megyünk leoltásra.
Igaz, se láza, se rossz kedve.Meg azt mondja nem fáj.
Bár, Kristóf tök nátha, nem tudom...Lehet valamit elkapott?
Ennyit rólunk, bocsi, hosszú lettem.
Vikóka!
Nálunk is hasonlóan fog zajlani a szülinap. Mert ugye a nagy családi banzáj már megvolt, de a napjukon, megyünk v.hova, csak mi 5-en.
Én a Tropicáriumot szeretném, Lászlókám Pécsre akar az extrém parkba. Majd megegyezünk,a lényeg, hogy együtt leszünk.
Magas szárú sport cipőt láttam már, de az szinte már félig bakancs volt. Menjetek ki egy sport outletbe, ott bizti lesz.
Szerinted Bencus casanova nézésébe még hányan fognak beleszeretni?????
Jók a Páhoki képek, ha összejön ( Laci kap szabit), őszi szünetben mi is megyünk lazulni.
Brigi!
Tudod , szerintem megtudod, oldani a csajok közti dolgot, hiszen tudod az okát!!!
De, ez életkori dolog is!
Nálunk Zsombi kezdte ezt, most éppen Zsófi aki mindig kezdi. De, nagyon nehéz, és nagyon észnél kell lennem, mert volt olyan mikor nem láttam az egészet, és nem mertem "ítélkezni". Ez majd még jön....
Na, most jól megnyugtattalak, ugye?!
Zsombit úgy tudtam leállítani, ha először büntit kapott, utána megbeszéltük, és bocsánatot kellett kérnie. De, nem csináltam nagy dolgot belőle, csak gyorsan, határozottan elintéztem.
Azért mert dolgozol, ne legyen lelkiismeret furdalásod, mert valahol értük is teszed.
Kata, Kilimanné !
2 éves szülinapi ajándékok: a Zsombiét írom, mert Zsófi nem lényeges nálatok.
A szülinapja és névnapja valamint a karácsony közel volt, már nem tudod pontosan, de ezek voltak:
Wader parkoló ház, autópályával, autókkal. Tricikli, gyurma, Thomas, Lego duplo ( imádta!!!! ). Olyan kamion aminek mindkét felén kis autókat szállít, egyikben volt is, a másikat sajátból töltötte fel.
Mentős szett ( autó, helikopter). Irányítós markoló ( ez korai volt).
Társas játék, ő a hami kutyákat kapta, Zsófi a vicces fát. Szeretik a mai napig.
Kemény lapú könyv. Zsombi a járművek a farmon, Zsófi az állatok a farmon címűt.
Húú, hirtelen ennyi.
Cat!
Félek Zsombi a közösségben kapott már valamit össze. De, lehet ez csak az agyrémem. Te adtál valami erősítőt a fiúknak??? Nem emlékszem már.
Benti cipőtök milyen?
Lilla!
Niki zabálni való!!!! De, tudod, a képek alapján az a kis huncut arcán ezt is látom. Még majd miket fog mondani, hajaj... Dávis meg utána.
Most ennyi, így is regény lett, bocsi mindenkinek, de megyek, mert Apának mindjárt meccse lesz, mi meg megyünk vele...
A tortáink ilyenek voltak:
Szép vasárnapot: