Sziasztok Csajszik!!!
Nemrég értem haza az oviból!!!
Örülök,hogy írtatok ma is elég sokat,így nem hagyjuk kihalni ezt a jó kis fórumot!!!
Diadella!!!Sajnálom a cicusodat,hogy még nem került elő!De még van remény,hisz mint írtam,a mi Lucikánk fél évig volt távol tőlünk,mire hazakeveredett!!!
Enci!!!A Gólyahíres fórumon egy kicsit gondolkodóba ejtettél,hogy Te vagy-e az Encike is,vagy csak az Enci!
De mostmár rájöttem,hogy Enci,és Encike néven is szerepelsz a Gólyahíres fórumon!
Tudod miből jöttem rá???
Hát a Nóra névből,hisz ez már nem lehetett véletlen!!
Mert Encikének is ,és Encinek is Nóra lesz a babucija neve!!!
Szóval nagyon örülök,hogy ilyen sokan fogunk menni a talira a fórumról!!!
Egyébként nagyon szép név a Nórika,nekem a Dórika is nagyon tetszik!
Obea!!!De jó,hogy Te is visszatértél a fórumra!!
A kislányod nagyon tündéri kiscsajszi!!!Nagyon sokat nőtt,mióta nem láttam a fényképét!!
Kis mosolygós,látszik rajta,hogy nagyon boldog kislány!!!
A babaszobátok is nagyon szép!Gondolom,hogy nagyon szereti Grétike is ezt a gyönyörű babaszobát!!!
Kangamama!!!Remélem,hogy már kezd gyógyulgatni a kezed,és már nem fáj annyira!!
A kis Amandának milyen volt a mai napja a bölcsiben???
Dotti!!!
Akkor Ti is megjártátok a hadak útját,mire az örökbefogadás rögös,de egyben szép útjára tértetek!
Ez az út egy kicsit hosszú,de biztos,hogy megéri,mert itt mindenkinek meg fog születni a babucija!!Kinek előbb,kinek később,de a lényeg,hogy mi is leszünk igazi ANYUCIK!!!!
A tanfolyamot mi az Ágacskánál végeztük el,és nagyon-nagyon szuper volt!Eleve már az is,hogy ott találkoztunk először olyan párokkal,akik hasonló cipőben járnak mint mi!!
Sokat beszélgettünk,és sok kérdésre kaptunk választ a három nap alatt!!!
Azóta is tartjuk a tanfolyamtársakkal a kapcsolatot!!!Egyszóval,nagyon hasznos ez a tanfolyam,mert itt nyíltan lehet beszélgetni az örökbefogadás nehézségeiről,és persze az örömeiről is!!!
Mert öröm az van,és lesz,hisz babánk fog születni,ami sajnos sokunknak nem adatott meg!!!De örökbefogadással ez a vágyunk is teljesülni fog!!!ÉDESANYUCI,és a Drága Párunk,pedig ÉDESAPUCI lesz!!!!
Ez a legcsodálatosabb dolog az életben,hogy mi is szülők leszünk!Nekünk is fogják majd mondani,hogy "Anyuci,én Téged nagyon szejetjek!!!!"
Erre mi azt fogjuk felelni(könnyes szemekkel),hogy "Kicsikém,én is nagyon-nagyon szeretlek Téged!Te vagy a világon a legeslegnagyobb ajándék az életünkben!!!
Mert a gyermekünk ajándék lesz az élettől,akit mindannyian annyira,de annyira várunk!!!
De ami késik,az nem múlik!!!
Hiába kell sokat várni a mi Drága gyermekünkre,annál nagyobb szeretettel fogjuk Őt fogadni!!Hisz Ő nekünk születik,mégha nem is a méhünkben fogant meg!!
Ő,a szívünkben,és a gondolatunkban fogant meg!!!Hisz mikor beszélünk róla,ugyanolyan mintha Ő itt lenne velünk,mert a szívűnkben érezzük jelenlétét!!!
Ő már köztünk van,hisz a nap minden percében gondolunk rá!!!
Na,mostmár abbahagyom,mert még megunjátok a sok fecsegéseimet,de jó volt ezeket a gondolatokat leírni!!!
Puszi minenkinek:Kriszti