sziasztok
Ákinak nem megy ez a bölizés...
Annyira sír minden reggel ma 2 szer vissza fordult mikor sétáltunk hogy ne-ne hazsa....
sajnálom szegénykémet és gyötör a lelkismeretfurdalás ugy imádom és nem akarom hogy ennyire sirjon
tudom tulvariálom ez az élet rendje..... Ma még sem alszik még ott a drágám majd inkább csak holnap vagy azután, vagy azután ....
Lili
nálunk is hasonló a menű virsli melegszendvics, felvágott, mézes-lekváros kenyér , külömbözö mézes kakaós pelyhek, mostmár majd tojás is, vacsira nagyon szertik még a hajában főt- sült krumplit vajas kenyérrel, a sült liba- csirke májat májat, na meg mindne vacsi a után kb 1-1,5 kg pucolt almát még becsapnak 3 an
cukker
szerintem vissza kikellene cserélniük vagy legalábbis ha lehetséges javítanuk a hibát ... bár gondolom ez mai világban már nem müködik, viszont van egy varázsszó Panaszkönyv . Ma már nagyon -nagyon odafügyelnek rá és igen is felül vizsgálják a dolgot mi is irtunk a posta panszkönyvébe 2 hét mulva hoza is a postás 1500 forintos kártéritést mert a fogysztóvédelem neünk adott igazat . Kérd csak el bátran
Judit
Ird m meg meg mi volta vérvételen . Aranyossak általaábban it az Izsáki uti gyerekvérvételen reméljük minden zökkenőmentes lesz
zsolti
Reméljük ez az állapot tartos lesz
Képeket nagyon várjuk
bepa
nem válszoltam még igen megvette ma viszik ki anyóssal a pénz egy részét ... no komment .. már lehiggatam és elkönyveletem hoyg én max mospor márkát válszthatok itthonra....
Kazi
irok be pár recit neked.
Csoki krém
2 csomag csokipudingot megfőzöl cukor nélkül 5 dl tejben, amig ez kihül 1 csomag lágy margarint kikeversz 25 dkg porcukorral ha ez nektek kevés tehetsz még hozzá cukrot vagy ha sok vehetsz is el belőle . Ha kihült a puding a kettőt összekevered. Én még a csokikrémbe szoktam tenni egy evőkanál kakaóport hogy igazi jó kakaóize legyen . A lúdláb ugyan ez csak lecsöpögtetett magozott megyett is keversz hozzá. Nálunk utóbbi a nagy soiker mert a meggy és a csokikrém nagyon megy egymáshoz
A Puncs tortát Én ugy szoktam csinálni hogy sütök egy 2 tojásos piskótát azt össze drabolom apróra vagy kézzel össze morzsolom egy marék rumba áztatot mazsolát dobok hozzá meg annyi barack lekvárt ( legjobb a házi ) hogy össze álljon . Mivel fondant kis kiszerelében nem lehet kapni Én puncs pudingot főzők meg cukor nélkül 2,5 dl tejben és azt kikerem 1/2 csomag margarinnal és 15 dkg porcukorrla és ha kihült a puding össze keverem és azt tezsem a torta tetejére. Nagyon fontos hoyg a megfőzőtt puding tényleg teljessen kihült legyen és margarint a felhasználás előtt legalább 1 órával vedd ki a hűtőből hogy ne legyen kemény.
oroszkrém
1tojás, 2ek liszt 1dl tej ezt összekvered gőz fölött megfőződ
ha kihült összekevered 6 dl hulala tejszint felversz habnak és a ketőtt öszekvered ha összekevrted tezsel még bele egy marék rumba áztatott mazsolát . Én ezt annyiban módosítottam hogy tezek bele még egy kis porcukrot . egyébként nagyon finom krém az egyik kedvencem .
agyalok még hogy milyet szoktam csinálni és leirom még neked