Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bepa!

Bebének Nagyon Boldog Szülinapot kívánok!

Judit!

Ez nagyon jó hír,hogy sikerül a kaki,hiszti nem annyira :(
Nálunk Noémi olyan hisztis,hogy sokszor csak ámulok,mikre nem képes,Donátnak is elég erős ilyen korszaka volt pár hónapja,szerencsére nála múlik.Nálunk verekedés nincs,de egy időben rászokott,hogy ütöget.Nem nagyot,piciket,látszott a szemén,hogy próbálgatja a szárnyait,a Malomban voltunk,vagy 20×rászóltam normálisan,21-djére kapott egy kicsi nyaklevest,már elszakadt a cérna.Na innentől hazáig úgy üvöltött,pedig tényleg pici volt,hogy a végén eltorzult már az arca is,enyém meg a szégyentől,mindenki minket nézett :oops: Barbinál volt kb. 2 éves volt,az Alföldben meglátott egy elektromos Barbie autót,potom 47eft-ért,ami 12 éve kicsit húzós volt,földhözvágta magát,én fogtam magam,kétszer rászóltam,a sorok közt úgy fekve végighúztam,persze mindenki minket nézett,azt hittem a föld megnyílik alattam,aztán felkelt,soha többet nem csinálta.Mostmeg már kamaszként hisztizik,néha égnek áll a hajam már. :lol:

Hajni!

Mi ez a városszavazás?Szavaztam,de miért kell?Nagyon szép helyen voltatok! :D

Thymiről nem tudtok semmit?Remélem nincs baj,nem azért nem jelentkezik,nem merem megkérdezni mélben tőle :roll:
Vendég

Nana,

Teljesen igazad van a keresgéléssel kapcsolatban, de nekem ez a része nem megy. A húgom turikban is mindig szuper cuccokat húz elő a nagy kupacok aljából. Én nagyon elvétve találok olyat, ami jó rám. (persze nem most) Gergőnek szoktam jókat találni, szerencsére. Egyelőre kislány rucit is látok rengeteget, ki tudja, akkor is szem előtt lesznek-e, ha majd valóban kellenek. Negyon köszi az oldalakat, elmentettem a kedvencek közé.
Angol-magyar szakos vagyok.

Lina,

Megy a drukk a kistesóhoz. Imola sajna semmit sem vesz észre, azt sem, ha hívják. Okt. 6-án lesz a 10 éves érettségi talink, de nem tudom sehol sem elérni, hogy jön-e. Ha más nem lesz hétfőn megyek az anyukájához. Hogy telt az a hosszú idő Lili nélkül?
Örülök a jó híreknek, hoyg egyáltalán megvan az a lelet, és semmi komoly baj nincs.

Kazi,

Valóban nem semmi az a torta ár!

Adrienn,

Először Szegeden voltunk, ahol ránézésre azt mondták tej- és tojásallergiás. Erre kiakadtam, mert tudtam, hogy a tojástól nincs baja. A doki nem akarta felülbírálni a szegedieket. Így kötöttünk ki Szentesen egy dokinőnél, a magánrendelésen, aki a szentesi kórház gasztrósa, és így bár jóval többe kerül, mint a tb-s kivizsgálás, de nem kellett befeküdnünk a kórházba sehová sem egy napra sem. Mert 1éves kor után a kedvezményes árú tápszerhez orvosi ajánlás kell, kétéves kortól meg kiemelt csp jár a fehérjeallerg.-oknak, meg asztmásoknak. A többi csoportot nem tudom. Gergő 1 évesen 8,5 kg. Körül járhatott, ha jól emlékszem.

Dóri,

Azt mondták mehet közösségbe, mert nem fertőz. A jövő héten még vinnem kell egy mintát.

Bepa,

Gyerkőcök édesek. Bebének boldog születésnapot kívánunk! Jó, hoyg jól sikerült a napotok!

Hajny,

Szuper, hogy jól sikerült a nyaralás. A képek is erről árulkodnak. Csuda helyesek vagytok. Anna meg kész nőci már. Nagyon nőnek ezek a gyerekek, nem?

Roz,

Tök jó, h. Áki szereti a bölcsit. Ákis- gondolom te is meghatódtál attól a szeretettől, amit kaptál tőle. Jó érzés és egyben rossz is lehet, nem?

Ser,

Jó hallani rólatok is, hogy jól vagytok.

Judit,

Nem lehet neked sem könnyű, és gondolom a legrosszabb, hogy elékpzelésed sincs, mi okozhatja. Szegény Levi.
Eredményhez gratula.
Hiszti, verekdés nálunk is van. De tudja, hogyha azt mondom, otthon, hogy kiságy lesz a vége, akkor baj van. Játszin nem hisztizik, szerencsére.
Kaki –gratula.

Lili,

Képek Fantasztikusak. Szuper jó lett Boti szobája is. Zsófi pedig nagyon édes a pózolós és a kedvenc képeden is. Pocak – szépek vagytok, de hát lassan itt az idő.

geli08

Cukker,

most néztem a Leo-poldis oldalt. mikor rendeltek Dettussal? Csatlakozhatnék? Amit tutira kellene az néhány trikó. A vicc, hogy itt fent 470 a 86/92-es a boltban 650ért vettem. A Centrumban kaptam kínait 450ért. De aLeo-poldis az csak minőségibb.

Köszi.

geli08

Anita, ilyenkor ?
birolili

Sziasztok!

Bepa
Bebének boldog szülinapot,volt meglepi neki?OLyan gyorsan telik az idö.

Geli
képzeld,hívtak az ÁFEOSZból,indul a tanfolyam hamarosan.Még egy kis türelmet kérnek tölem,de várom már.

Kazi
a szódabikarbóna a sütöpor helyett van,késhegynyi kell csak belöle.Minden ugyanaz.

Judit
hála égnek sikerül a kaki,így legyen tovább is.

Thymi jól van,hétvégén költöznek a saját házba .

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Bocsi Thymi hogy válaszoltam helyetted.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni, milyen tanfolyam? Mire fogsz járni?
birolili

Sziasztok!

Bepa!
Nézd meg az elöző oldal első üzijét! Ott úgy mutatja a vonalzó, hogy akkor van a szülinapja!Mind1! A lényeg, hogy jól sikerült a napotok!

Hajny, Cukker!
Milyen volt az aprók tánca?Levikorú gyerekek is szoktak lenni?

Geli!

Ránézésre? Azt hogy csinálták?
Miből áll amúgy a tejterhelés?

Geli, Lili!
:wink: Hát ilyenkor nem kellene aludni? :wink:
Vagy a pocaklakók nem engednek?

Kép
adrienn021

Geli
fél 4-kor kezdödik,gyere el te is ha tudsz.Nyugodtan elhozhatod a kisfiad,vannak ilyen korú gyerekek is.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili
hamarosan elárulom.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Don
el is felejtettem válaszolni,nem tom mire jó ez a város szavazás,bejelöltem az összes üzi törlést,és véletlen elküldtem mindenkinek.Foggalmam sincs hogy csináltam,bocsi mindenkitöl.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Csak bekukk, de látom mindenki élvezte a jóidőt
Köszi mindenkinek a köszöntést:)
Aranyosak vagytok
Benedek még mindennek örül, főleg az teteszett Neki, hogy egész nap levegőn volt, és sokat motorozott,ja és volt aki csak az Ő kivánságát leste(én is örülnék egy ilyen napnak....Bocs)
GAbi

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Gabi:
Boldog szülinapot Bebének!!! :)

Adri:
A vonalzó minden hozzászólásnál(tegnap v. 1hete stb)a mai korát mutatja a babának-nemtudom érthetően irtam-e :oops:-ezért gondoltad,hogy tegnap volt :wink:
kazi

Sziasztok!

Hajni!

Semmi baj,nehogy bocsánatot kérj már! :D Csak nem tudom,mire jó :roll:

Borsika!

Tudom,most dolgozol,ma délután(szombat)Ti voltatok Malomban,a lányok arcfestést csináltak?Nem mertem odamenni,szemüveg sem volt rajtad,ha te voltál,meg fogytál is sokat,nem?Ha te voltál ott,nagyon csini voltál,egy farmer halásznaciban+póló.Olyan jó lett volna személyesen beszélgetni pár szót,lett volna mit mesélnem :lol: Tudod,kiről? :lol: Én az 576 előtt álldogáltam Noémivel,Donát,Apa bent válogatott cd-ket.Ha te voltál legközelebb bizti megismerlek,akkor odamegyek :D

Lili!

Csodaszép lett Botika szobája,de olyan meleg,mediterrán stílusú a házatok egésze is,nem?Gyönyörű Zsófi,te pedig olyan nagyon ragyogsz a boldogságtól,ritkán látok ilyen boldog arcú várandós nőt a vége felé :)
Vendég

doné

Igen én voltam, de jó lett volna beszélni, a szemüveg azért nm volt rajtam mert kontaklencsém van egy idelye. Köszi a dícsértet de éppen most fogyózok, mert fel jött egy pár kiló! De azért köszi! Igen hallottam én is pár dolgot, nem jár már táncolni, akik eddig az ő oldalán álltak már telejesen más hogy látnak dolgokat. DE honnan tudod hogy dolgozok?

Kép
Kép
Kép
borsika33

Don, köszönjük szépen, aranyos vagy. Igen, az egész ház ilyen meleg hangulatú, ez tetszett nekünk is nagyon, mikor megvettük. Boldog vagyok, mert már sokszor írtam, h. olyan jó, tényleg boldog családi életünk van. Egy szupi apukával. :)

Voltam tegnap H&M - ben, Nana, és hát, olyan rucik voltak...... :) Láttam Hannamanna tavalyi kis kesztyűjét is, azt a minden újján más baba. :) Gyönyörű dolgok vannak ebbena boltban tényleg, csak hát a bodyk sztem nagyon drágák. A PO-t is mindig drágának tartottam, de itt egy body 1650 is volt. Csomagban 2db volt 2650. SZtem sok. A kisfiú rucik, a legkissebbek...... tudtam volna venni. :D De csak Zsófi kapott két nadrágot, egy felsővel. Gyönyörűek.

Hajni, tök jó, ha tanulsz majd!
birolili

Sziasztok Lányok!
Jön valaki a baba-expo-ra?
Ma 9-kor kezdődik.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Voltunk tegnap Cukiékkal Aprók táncán,Adri naon élvezte.Anna kevésbé,álmos volt.Ott voltak Dettusék is,Lenci naon élvezte,táncolt,meg kellett volna zabálni a két kis csajszit.

kt képet fel is teszek

hintapaciban

Kép

a 3 kiscsajszi
Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Bea
remélem már otthon vagytok a picurka babácskával,minden okés.Sok szép napot kívánunk nektek!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni

Igen haza mentek Beáék tegnap!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Sziasztok!

Geli,
nálunk az osztálytalin volt olyan, aki kerek perec kijelentette, hogy nem kíváncsi ránk. Amúgy hogy-hogy most van a 10.? Két évfolyammal jártál alattam? Nekünk 2005-ben volt.

Bepa,
utólag sok boldog szülinapot kívánok Benedeknek, most kerültem igazán net közelébe. Hétvégén Pécsen voltunk. Na persze most sem babaneteznem kellene, hanem e-mailt írni a hallgatóimnak a kijavított dolgozatokról :oops:

Zsolti,
ha otthon vannak a csajszik, tegyél róluk egy-két képet, hagy gyönyörködjünk.

Hajny,
aprók tánca mikor van? Egyszer szívesen elvinném én is Lilit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
legközelebb október 6-án lesz aprók tánca,fél 4-kor kezdödik,220 a beugró minden 1 évét betöltött embernek.Gyere te is,szerintem muri az egész.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Geli

Természetesen rendelek neked is, majd szólok, hogy mikor.

Hajni

Jók a képek.

Andi
Kép
cukkker

Borsika!

De kár,hogy nem mertem odamenni :oops: Szinte bizti voltam,hogy te vagy,de mondom odamegyek,mégsem te vagy,jól beégek :lol: Igen,majd mélben írok dolgokat,zajlik az élet rendesen :lol: Szerintem felesleges fogyóznod,mert tényleg csini vagy! :D Onnan tudom,hogy dolgoztál,a másik topikban írtad,hogy péntek-szombat éjszakás leszel.Nincsenek ám kémeim :lol: :lol: :lol:

Lili!

Teszveszen ha rákeresel a PO.-ra rengeteg új body van fent azt hiszem 790,vagy 890-ért.
Vendég

Sziasztok!
SOS!
Melyik gyermekorvost ajánljátok? Orvost váltunk! Elegem van!
Kiss Katalinról ki tud valamit? Hol rendel? Sokan őt ajánlották.
Sürgős!
Levente élete 21 hónapja alatt már rengetegszer kapott antibiotikumot. Most is holott csak a torka piros és még nem is lázas. Volt mikor egy hónap alatt 4-et kapott a végén injekcióban. Nem csoda, hogy az emésztése sem működik rendesen. Kis torokfájásnak a 4 antibiotikum ellenére tüdőgyulladás lett a vége.

Köszi a segítséget előre is.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Egy ismerősömtől kaptam: Szeretném veletek is megosztani:

Kedves babás ismerőseim!

A Ciróka Bábszínház 3 év alatti gyerekeknek, kisbabáknak rendez előadást.
A műsorra akár pár hónapos babádat is elviheted. A "Kukucs" című előadás 20 perces és az egészen kicsiknek lett kitalálva.

A műsor 2007.október 21-én, vasárnap lesz, 9:30-kor és 11:00-kor.
Jegyeket csak előjegyzésre lehet rendelni a Ciróka Bábszínház telefonszámán.
Tel.: 76/ 482-217
Gyertek minél többen!!!! Mi is ott leszünk!

Szerintem tök jó lesz. Mi is megyünk. :)
birolili

Sziasztok!
Bepa, Isten eltesse a kisfiadat!:)

Sbea, Zsolti, jol elhuzodott a korhazi bentlet, de lenyeg, hogy rendben kerult haza Kinga! Legyszi tegyetek kepeket a lanyokrol!:)

De jo lehet az aprok tanca! A kovetkezore mi is megprobalunk eljutni!:) Latom a lanyok nagyon elveztek!

Lina, orulok, hogy meglett a lelet! Drukkolok, hogy ne essen vissza Lili!

Judit, mi K. Katalinhoz jarunk, de csak mert kozel van. Elegge leterhelt, futoszalagon mennek a gyerekek, nem sokat kedveskedik, csak vegzi a dolgat. O is antibiotikumot szokott adni - piros torokra a helyettesito Bosko terpini suspensiot (vagy mit) adott Katinak, egy het mulva vissza kellett vinnem K. Katalinhoz, de mivel nem javult ezert o antibiot adott neki. Nem orultem, de par nap mulva kutya baja sem volt. Melle mindig Normaflore-t adok, hogy ne terhelje annyira a szervezetet.
Mas: a vegbelrepedesre biztos kaptatok valami szert, de kiegesziteskent homeopatias szert is lehet adni: Nitricum Acidum 2x5 golyo.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Dora
de jó lenne ha ti is el tudnátok jönni legközelebb!Már Erszényes is mondta hogy eljön.

Judit
nemtom Kiss Kati átvenne e benneteket,minket nem akart mert sokan vannak már nála.Ez volt két éve.De amúgy jó dokinő.Nem tok kit ajánlani,azt hiszem a mi dokink nyugdíjba megy két hónap múlva,nem tom ki lesz helyette.

Lili
ez tök jó lehet ez a Cirókás előadás,megkérdem Annát mit szólna hozzá.Remélem mást is érdekel.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok,

Lili,

Te is? Miután elaltattam Gergőt, akkor tudtam leülni a gép elé anyagot készíteni a tanítványaimnak, de a babanet előtt ragadtam. Most próbálom meg folytatni.
Jó apa, hála az égnek, szerencsés vagy - kell is a családba, az enyém sajna még sokszor viselkedik úgy, mintha egy gyereke sem lenne, pedig Gergő már több, mint kettő.

A barátnőm volt ezen az előadáson tavaly decemberben a kislányával. Imádták mindketten. Jól érezték magukat. Megpróbálom összehozni, hogy tudjunk menni mi is. Köszi az infókat.

Ezen a héten szerdán pedig az Ifjúsági házban lesz 10-11-ig Mackó-kuckó, bábos játszóház. Pontosabb infókat sajna nem tudok. A barátnőm írta tegnap este.

Hajny,

Örülök neki, végre. Majd mesélj, ha már beindult. Köszi az infókat Thymiről, tudják már kisfiuk vagy lányuk lesz-e? Lassan ő is a félidőnél jár, ha jól emlékszem.
Aranyos vagy, de nem voltunk otthon. Sason vagyunk, mert a sógornőm szeme begyulladt egy kozmetikai szemfestés után, annyira, hogy nem tudja kinyitni, és itt van a kislánya az anyósoméknál, itt maradtunk segíteni, mert néha kell egy kicsit. Ja, és félt is, hogy Gerda nehogy elkapja.

Édesek a csajok a képeken.

Adirenn,

A doki mondta, hogy előtte, mielőtt Szegedre megyünk adjak neki tejterméket. Előtte már sokkal korábban evett tojást és attól semmi baja nem volt. A tejtől az első hét vége felé elkezdett ekcémásodni. Szegeden is megszűnt az ambuláns tejallergia-vizsgálat. Megmérték, megnézték a székletmintát, amit vittünk, de sehová nem küldték tovább, megnyomkodta a hasát. És közölte, továbbra is tejmentes, kiegészítve tojásmentes diétával és ráadásul olyan tápszert írt ki, amiről kiderült, hogy tejalapú. Na, ennyit Szegedről. Nekem nem jött be.

Lina,

Ezek szerint igen. ’97-ben érettségiztünk. Eddig konkrétan még senki sem adott így választ, de álkifogások jöttek már. Jaj, elfelejtette, de PONT akkor megy esküvőre. Gondolom, olyan sokra nem jár, hogy ne tudja ez első hívásnál apontos időpontot. Na, mindegy.
Lili, ovi? Rajta vagytok a baba projekten? A bogyik be tudták állítani a ciklusodat? Szorítok ám nagyon, hogy minden okés legyen.

Cukker,

Előre is köszi. Totál kiakadtam, mennyit pakol rá a bolt, lehet ha kevesebb lenne a haszna egy ruhán többet el tudna adni.

Judit,

A mi dokink Kovács István. Gergő az elmúlt 25 hónapban kb. 2-3szor kapott antibiotikumot tőle. Ezt nagyon csípem benne. Más, hogy a kórházban teli nyomták tavaly. A Madách téri rendelőben rendel.

Bea/Zsolti,

Várjuk a képeket. Ha vmelyikőtöknek lesz egy kis ideje. Hogy telnek a napok? Lilla mit szól a hugicához?

Dóra,

Te hogy vagy? Babó jól érzi bent magát. Mi a végső cél a szülési időpontra. Bocsi, nem tudok számolni.
Katika várja már az öcsikét?

Kazi,

Ma láttam az iwiwen a képeiteket. Nagyon szépek vagytok mindegyiken!!! És boldogok!

Szép napot Mindenkinek!

geli08

Geli, azért voltam éjszaka fent, mert nem tudtam aludni. Olyan sokminden jár a fejemben...... mi kell, mi lesz, hogy lesz....Zsófival is így voltam. Csak forgolódom sokszor......

Hajni, mi is megpróbálunk eljutni az Aprók táncára, addigra már jó nagy pocim lesz. Tényleg jó lehetett. :) Zsófi imád táncolni. ÉS ahogy tartja a kezét pörgésénél.... :D

Többiek merre vagytok?

Dóra, tegyél légyzsíves képet magadról és pocakról! Olyan kíváncsi vagyok Rátok! Persze Katikáról is tehetsz, rá is nagyon kíváncsi vagyok. Biztosan ő is nagylány már. :D :wink:
birolili

Judit, én nagyon tudom ajánlani a mi doktornőnket. Nem futószalag, rendkívül kedves. Sztem nem mellékes dolog...... Felhívod, megmondod, hogy mikor mennétek, és fogad, nincsenek sokan nála, nem kell órákat várni. ÉS nem ad antibiotikumot mindenre.....most, mikor haza jöttünk a nyaralásunkból, Zsófi 2napig lázas volt, és nem kapott. Azt mondta, ha 3. nap is láza lesz, adjam be neki, felírta. De nem kellett szerencsére. Apa mondjuk azt mondta, hogy jobb lett volna, ha beadom, mert akkor nem szenved enniyt, de hát az antibiotikum egyáltalán nem jó a szervezetének.
ÉS nem mellékesen homeopátiás gyógyszereket is ismeri. Mi azt szoktunk kapni, ha nem komoly a dolog.
birolili

Birolili!
Ki a Ti doktornőtök?
A ciróka bábszínház az Ifjúsági házban van? Vagy a Műv. házban?

A többieknek köszönöm az infót! Én a K. Katalinról jókat hallottam de ha ő is futószalagon intézi..... :(

A Kovács Istvánnál voltunk egyszer pár hetes korában, és segített rajtunk (laktázt adott), jó fej volt.

Most egy másik doktornőnél voltunk, holnap vérvétel, kakivizsgálat. A felírt antibiotikumot azt mondta ne adjam. Majd kiderül. Nem biztos hogy vállal, mert már idős (ő mondta). Most várakozó állásponton vagyunk. Remélem a piros torokból nem lesz komolyabb (a múltkor tüdőgyull. lett belőle).

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Nem tudok lépést tartani... :(

Csütörtök óta itthon van Dani is, így elvesztem..

BEPA
ISTEN ÉLTESSE PICI FIADAT! Minden szépet és jót kívánok Neki! :) :)

Judit
Mi is Kiss Katalinhoz járunk (ill. Ő jár hozzánk, mi 1 éve nem voltunk a rendelőbe)
Ahogy Dóri is írta, sokszor ír antibiot. Én volt már hogy felülbíráltam a döntését (na persze hol vagyok én ehhez... :roll: ) van hogy jól tettem van hogy nem és ráment a tüdejére a Danusnak és Tüdőgyulladás lett belőle.:(

Csütörtökön is adott antibiot, mert picit már látszott valami a Dani fülében (bár a dokinő szerint is csak ici-picit) , na mivel egy csöppentés után már nem fájlalta a fülét, be sem kevertem az antibiot :shock: :roll: :oops: .... hogy jól döntöttem-e...? :?:
Persze minél nagyobb egy gyerek annál inkább látni rajta (illetve pontosabban el tudja mondani) hogy mekkora a baj.

Képzeljétek pénteken délután közvetlen közelről láttam ahogy egy biciklis kisfiút elütött egy autó. :( :( :(
Borzalmas látvány volt és a hang is! :(
Hihetetlen módon felpattant a kisfiú és azt mondogatta semmi baja és még ő kért folyamatosan elnézést a nőtől aki elütötte.
A nő meg csak azt nézegette mi baja lett az autójának majd elment!!! :shock: :shock: :evil:

A kicsi kb 8-10 éves lehetett. 2 férfi (biciklis és gyalogos) még kérdezgette nincs-e baj , az autósok viszont csak dudáltak hogy "haladjunk már!" :x :x

Totál kiakadtam a látványtól, az emberi kicsinyességtől, az bunkóságtól stb.

Aztán totál mérges voltam magamra, hogy hagytam elmenni a kisfiút, hisz kitudja...akár belsővérzés vagy agyrázkódás is lehet amit szegényke nem is érez!

Egész hétvégén ezen emésztettem magam! Remélem tényleg jól van és semmi baja!!!!!!!

(ja és még a férjem is jól leszidott hogy nem hívtam rendőrt)

KépKép
KépKép
nana09

Nana!

El tudom képzelni milyen rossz lehetett látni a balesetet. A gyerek teljesen kiszolgáltatott, nem tudja, hogy védeni kell érdekeit, és ha a nő volt a hibás akkor nem árt ha megbűnhődik.
Ilyet hogy csak az autóját féltette. :( :( :( Biztos nincs gyereke.

Én is gondoltam néha hogy felülbírálom a dokit de nem mertem. Viszont mostmár tudom, hogy tuti hamar osztogatja az antib.-t. Nem létezik hogy ennyit kell adni egy kisgyereknek. Szinte havonta. Volt hogy 4 hét alatt 4-et. :( :(
Bűntudatom van, hogy az én felelősségem mit adok a gyereknek. Ő meg készségesen bevesz mindent, bízik a szülőben......És lehet hogy ártok neki, lehet hogy nem jártam kellően utána a dolgoknak.... Most remélem jóra fordulnak a dolgok ha a doktornő elvállal.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok, hátööö én sem tudok lépést tartani Veletek, próbálok olvasni mindennap,aztán írni már nem mindig van időm :oops: ...

Bepa, Boldog Szülinapot Beninek(még remélem benne vagyok a 8napban)!

Nana, szörnyű lehetett a biciklis baleset!

Cuki, Hajny, Dettus, nagyon széepk a csajok!

Kép
seriff

Szaisztok!

Szombat óta itthon vagyunk. eddig minden OK-nak tűnik. szépen eszik, alszik Kinga. Reméljük megmarad a jó szokása. Nemsokára kitoljuk egy kicsit babakocsizni, de most még itt van a védőnéni.

Lilla jól fogadta. Simogatja sokat, meg Beával ott sündörög mindig mellette. Csináltam már közös képet is róluk. Majd átküldöm Katinak, és szépen megkérem rakja fel. Utána meg majd nekiállok és megcsinálom ezt a vacak gépet Én is.

Képek nagyon szépek. Aprók tánca télleg jó. Lillával mi is voltunk párszor.

A Ciróka a Budai utcán van, a piac után majdnem a kisállatkereskedéssel szemben.

Ünneplőknek MINDEN JÓT !!!!!!!!!

KépKép
KépKép
sbea

sziasztok

Bepa
Pici fiadnak naggggyon sok boldog szülinapot utólag is :)

zsolti
Nagyon várjuka képeket :)

nana
ez a sztory :twisted: :twisted: olyan gusztiustalank az emberek kétszíninüek önzöek ... milyen világban élünk ... Én is azt hiszem első tehetetlenségeben nem tudtam volna mit csinálni csak álltam volna :oops: igaza van férjednek jó lett volna egy rendör vagy valmi ... de szerintem én is csak álltam volna.

Ne haragudjatok most csak ennyire futotta az időm ma Szegeden voltunk megbeszéltük a dokinénivel hogy Ákinak a tej kivételével visszavezetjük az ételeket sertéshúst tojást szójás termékeket. :) jól meg is szivtam mert nem volt idöm venni reggel jegyet ugy voltam majd veszek a vonaton biztos lehet és fizetnem kellett 2000 ft pótdijat +1350 jegyet... kapják be legynek vele boldogok :roll: :oops:

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nana
hát,jó bunkó emberek vannak!Egy kocsi fontosabb legyen egy életnél?Egy gyereknél?Jó tahó nö lehetett. :twisted: De kár emészteni magad,te reméljük nem kerülsz ilyen helyzetbe és gondolom nem az autóval foglalkoznál elegelöször.

Lili
de jó lenne ti is el tudnátok jönni az aprók táncára!Meg más is,olyan aranyosak a gyerekek.

Bea
de jó hogy el van Lilla a hugijával!Képet várjuk.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok

Még midig köszönjük Benedek nevében a köszöntéseket:)

Nana! sztem nem baj hogy bűntudtaod volt, sztem minden normális emberben ez felmerül(hogy vajon mit kellett volna tennem)
De hihetetlen, hogy vannak ekkora tahók(bocs )nő létére rá se néz a gyerekre...Azt hiszem ez csak rosszabb lesz (én ettől féltem nagyon a ygerekeiemet, hogy ilyen érzéketlenekké válna..mert ez sikk)

Judit!én nem hiszem mindig kell a.bitikum, de ha én adok Benedeknek akkor Normafl.-t is...és nem hiszem minden piros torkot csak az gyógyíthat meg (hiszen mi sem veszünk be állandóan bogyókat(
Én a megelőzés híve vagyok és tudom ha fogzik akkor Ő tuti beteg lesz.
Persze van hogy kell (amikor 1 napig nem ment le a láza..semmire se akkor én kértem szurit hogy vigyék le a lázát, mert éjjel nem fogok tudni mit kezdeni Vele)
Egyre rájöttem :fő hogy ösztönös legyen az ember, mert az anyai ösztönnél nincs erősebb!!!
Orvos:vidéki vagyok -gy nem mondanék senkit

Képzeljátek el: Levi nem akar szopizni..ki kell cseleznem, hogy egypicit szopjon...de még nem akaraom abbahagyni, mert kell fúleg most az immunrendszerének.Szerencsére ma már kicsit könnyebb volt de tegnap ordítva feszítette magát amikor közelítettünk a cici felé(minden ismert pózt próbáltam....gondolom fáj az ínye...)

:cry:

jóéjt

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Judit, katonatelepi a doktornő, nem tudom, h. ki tudnátok-e járni..... Dr. Kránitz Edit. Nagyon aranyos tényleg. Én maximálisan elégedett vagyok vele.

Nana, nem semmi ez a sztori! :( Szegény kisfiú. :(

Roz, sajnállak a jegy miatt! :( Reméljük Áki jól reagál a visszavezetésre. :)

Ser, jól elfáradsz gondolom, már munka után, pedig hiányzol nagyon! Hannamanna jól érzi még mindig magát a gyerekek között?
Syg mikorra van kiírva pontosan?

Beáék, de jó! Maradjon így! :) :) :) Én is nagyon várom a képeket!

Lányok, egy fontosat szeretnék tőletek kérdezni. :!:
:!: Ti mit adtok a gyerkőcöknek reggelire, vacsorára? Olyan gondba vagyok, mert Zsófi szinte csak vajas és lekváros kenyéren él...... nem akar nagyon mást enni. Na jó, még a tükörtojást szereti. De mit lehetne neki adni, h. kicist változatosabban egyen? Ti mit adtok? Készítetek vmit reggelire, vacsorára? :?: :idea:
birolili

Judit,
Csatlakozom Lili véleményéhez a dokinőnkről. Csak jót tudok mondani.

Lili,
Hasonló a helyzet a reggelivel és a vacsival nálunk is. Igaz szerencsére még a szalámi is közbejön, Petra meg szereti a felvágotakat. De ezen kívül menő a bundáskenyér és a rántotta. Ja meg a tejbegríz. Nagy ritkán van "bogyós reggeli" nesquik . Ma mézeskenyér volt. (a végén kiderül, hogy változatosan etetem a gyerekeket???). Kakaóscsiga, meg a kifli is fogyó kategória.

Kép

Kép
nyhk

Ezt most kaptam. Ha érdekel valakit jöjjön el!

"A gyermekeket nem lehet elég korán a mozgás és az éneklés öröméhez szoktatni, ezért szeretettel várlak Benneteket szeptember 27-én egy játékos mama- baba tornára.

Helyszín: Kecskemét
Vak Bottyán utca 15. ( Városi mozi mögötti 2. utca jobbra)* Az első időpont: Szeptember 27-én (csütörtök) 9.15 - 10-ig

Ha szeretnétek jönni, kérlek hívjatok a 30/2751348 - as számon.
Várlak Benneteket: Szűcs Valéria "

Kép

Kép
nyhk

Geli,
hát akkor 2 év van köztünk. Bár ha jobban belegondolok, tényleg. Ugye a Varga Norbi neked osztálytársad volt, őt én születésétől ismerem, apukáink gyerekkori jóbarátok, és ő tényleg 79-es, én meg 77.
Kistesó? Hát remélem hamarosan lesz. Most már próbálkozunk, remélem január 8-ig összejön, és maradhatok is itthon.

Lili,
az én Lilim ugyan tejallergiás, de azért így is széles a paletta. Sonka, sajt, vajaskenyér, kakaóscsiga, virsli, persze minden olyan, amit ő ehet. Ja, néha eszik műzligolyókat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nyhk! Birolili!
Dr. Kránitz Edittel volt szerencsém találkozni, le is döbbentem milyen aranyos. Egyszere helyettesített. Ki is nyomoztam hogy hol rendel, elszomorodtam, hogy Katonatelepen. De végül is át tudnánk járni....Köszi a tanácsokat. A tel számát ha megvan légyszi küldjétek már el.

Az én fiam is rettenetesen válógatós. Én még a mézes, lekváros kenyéren kívül adok neki zabkását (tejben zabkorpa-lenmaggal), teljes kiőrlésű pelyheket joghurttal, tojás, bundáskenyér, felvágott. De reggel nagyon keveset eszik, max 1/4 zsemle. Délelőtt gyümölcs vagy müzliszelet. Ebéd max pár kanál leves. Vacsorára eszik többet. A tojásos galuska és a sültkrumpli a kedvence. Tömény szénhidrát! :? Ja meg a meggyszósz, almaszósz jöhet még.

Ma megyünk vérvételre nagyon szorítsatok. El sem bírom képzelni ekkora gyerektől hogy vesznek vért. Már most nagyon sajnálom és ki vagyok borulva. Viszont nagyon fontos lenne, végre tudni mi okozza a megfázásokat.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Bea, Zsolti

Nagyon különleges napok az elsők otthon. :) Sok boldogságot!

Judit

Remélem, hogy jól tűri majd manód a vérvételt!

Geli

A héten rendelek, akkor majd írd már le pontosan, hogy neked mi kellene.

Lili

Bence kiscsoportos óvodás volt, amikor mondta az óvónéni, hogy még ekkora gyermek, ha megissza a reggeli kakaóját, akkor nem kell neki más, csak tízóraira gyümölcs.

Dórának nagyon csini pocakja van, tegnap láttam. Katika meg egyre szebb.

Vettem a cipőházban két hete cipőt, és elszakadt a bőr a cipőfűzűnél. Visszavittem reklamációra.
Van valakinek tapasztalata ilyen vagy hasonló ügyben? Mik a jogaim?

Andi
Kép
cukkker

Cukker, sztem ki kell cserélniük.

A reggeli hozzászólásokat köszönöm, Zsófi is szokott enni virslit, tojást, sajtot, felvágottat, lekvárt, mézet, csak én azt gondolnám, hogy változatosabban kellene ennie, de akkor ezek szerint ez jónak számít. Köszi!

Judit, megy a szám.
birolili

sziasztok :)

Ákinak nem megy ez a bölizés... :? Annyira sír minden reggel ma 2 szer vissza fordult mikor sétáltunk hogy ne-ne hazsa.... :( sajnálom szegénykémet és gyötör a lelkismeretfurdalás ugy imádom és nem akarom hogy ennyire sirjon :( tudom tulvariálom ez az élet rendje..... Ma még sem alszik még ott a drágám majd inkább csak holnap vagy azután, vagy azután .... :oops:

Lili
nálunk is hasonló a menű virsli melegszendvics, felvágott, mézes-lekváros kenyér , külömbözö mézes kakaós pelyhek, mostmár majd tojás is, vacsira nagyon szertik még a hajában főt- sült krumplit vajas kenyérrel, a sült liba- csirke májat májat, na meg mindne vacsi a után kb 1-1,5 kg pucolt almát még becsapnak 3 an :lol:

cukker
szerintem vissza kikellene cserélniük vagy legalábbis ha lehetséges javítanuk a hibát ... bár gondolom ez mai világban már nem müködik, viszont van egy varázsszó Panaszkönyv . Ma már nagyon -nagyon odafügyelnek rá és igen is felül vizsgálják a dolgot mi is irtunk a posta panszkönyvébe 2 hét mulva hoza is a postás 1500 forintos kártéritést mert a fogysztóvédelem neünk adott igazat . Kérd csak el bátran :)

Judit
Ird m meg meg mi volta vérvételen . Aranyossak általaábban it az Izsáki uti gyerekvérvételen reméljük minden zökkenőmentes lesz :)

zsolti
Reméljük ez az állapot tartos lesz :) Képeket nagyon várjuk :)

bepa
nem válszoltam még igen megvette ma viszik ki anyóssal a pénz egy részét ... no komment .. már lehiggatam és elkönyveletem hoyg én max mospor márkát válszthatok itthonra.... :roll:

Kazi
irok be pár recit neked.
Csoki krém
2 csomag csokipudingot megfőzöl cukor nélkül 5 dl tejben, amig ez kihül 1 csomag lágy margarint kikeversz 25 dkg porcukorral ha ez nektek kevés tehetsz még hozzá cukrot vagy ha sok vehetsz is el belőle . Ha kihült a puding a kettőt összekevered. Én még a csokikrémbe szoktam tenni egy evőkanál kakaóport hogy igazi jó kakaóize legyen . A lúdláb ugyan ez csak lecsöpögtetett magozott megyett is keversz hozzá. Nálunk utóbbi a nagy soiker mert a meggy és a csokikrém nagyon megy egymáshoz :)

A Puncs tortát Én ugy szoktam csinálni hogy sütök egy 2 tojásos piskótát azt össze drabolom apróra vagy kézzel össze morzsolom egy marék rumba áztatot mazsolát dobok hozzá meg annyi barack lekvárt ( legjobb a házi ) hogy össze álljon . Mivel fondant kis kiszerelében nem lehet kapni Én puncs pudingot főzők meg cukor nélkül 2,5 dl tejben és azt kikerem 1/2 csomag margarinnal és 15 dkg porcukorrla és ha kihült a puding össze keverem és azt tezsem a torta tetejére. Nagyon fontos hoyg a megfőzőtt puding tényleg teljessen kihült legyen és margarint a felhasználás előtt legalább 1 órával vedd ki a hűtőből hogy ne legyen kemény.

oroszkrém
1tojás, 2ek liszt 1dl tej ezt összekvered gőz fölött megfőződ
ha kihült összekevered 6 dl hulala tejszint felversz habnak és a ketőtt öszekvered ha összekevrted tezsel még bele egy marék rumba áztatott mazsolát . Én ezt annyiban módosítottam hogy tezek bele még egy kis porcukrot . egyébként nagyon finom krém az egyik kedvencem .

agyalok még hogy milyet szoktam csinálni és leirom még neked :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Túl vagyunk a vérvételen. Volt egy kis sírás (nem is olyan kicsi) de túléltük. Ügyes volt a Sarolta, elsőre már meg is indult a vér. Nem lehet pedig könnyű a kis párnás kezeken eret tapintani.
Köszi mkinek a szorítást.

Lili! A tel számot privin küldöd? Még nem jött meg. Köszi

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Roz
naon ötletes vagy,magadtól szoktad ezeket a reciket,vagy találtad?
Jó a fondán helyettesítés is.
Áki szerintem hamarosan megszokja ám a bölit.Ott meg tutti jól érzi magát,csak hát anyától nehéz elszakadni.Anna soxor eljátsza,még itthon kezdi.De borzasztó érzés tudom.

Lili
Anna mostanában naon szereti a májas kenyeret,kalácsot magában,még vacsira is ezt enné.Soxor csak üres kenyér szölövel.Na meg igen,a virsli savanyú uborkával.De csak a Zimbo virslit eszi,ami hát igen,nem rossz.

Judit
na ,hogy viselte a vérvételt?Eredmény mikor lesz?Gondolom izgultál.De mire ezt olvasod már túl vagytok rajta.

Cuki
én kicserélném neked.Remélem ezt is teszik.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Roz:
köszi a reciket!Ha az oroszkrémet választom,akkor kivülre díszítésnél csak síma habot vagy ugyan ezt a krémet tegyek rá?
Meg gőz fölött főzni-pontossan hogy és mennyi ideig szoktad?(bocsi, ha nagyon hülye kérdés :oops: ,de én nem szoktam ilyeneket)
Ákit nagyon sajnálom!Nem is tudom mit tennék a helyedben.Halgass a szívedre :wink:

Hajni,Cuki,Dettus:
Csajok nagyon édesek! :)

Lili:
Jó ez a cirókás amit írtál,majd megbeszéljük apával,lehet mi is elmegyünk :)

Geli:
Köszi,aranyos vagy! :D

Cuki:
Ki kell cserélniük ill. javítható hibát megcsináltatják(3-4hét :? )Nekem már volt egyszer ilyen afférom cipőboltal :x

:!: Lányok: :!:
Póstai csomag mennyi idő alatt érkezik meg?A sima póstás hozza v. más? :?:

Ma voltunk dokinőnél az óvodai igazolás miatt.Mira pont 100cm, 14kg(ruhában,bakancsban).Azt mondja a védőnő:szép nagy :shock:
Lari még mindig nincs10kg,9850g.
kazi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?