Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!! :D

Akkor lehet hogy befogadtok,es neha irogathatok ide?Tonti miatt eleg regota olvasgatlak Titeket,de azert hazudnek ha azt mondanam hogy teljesen kepben vagyok.Nagyon szimpatikus ez a topic!!
Magamrol csak annyit nagyon roviden hogy tavaly szeptemberben a 20.heten streptococcus bakterium fertozes miatt elveszitettunk harom kisbabat.Ket kislanyt es egy kisfiut.Tontit az elet a veteles utan topicbol ismerem.Szoval innen az ikresseg gondolata,mivel egy csoda tortent velunk hiszen termeszetes modon nem lombikkal jottek a picik hozzank.Utana juniusban(ezt meg Tonti sem tudja)elvesztettem az edesanyamat is.Nem is szeretnek most ezekrol a dolgokrol irni,mert igazan nem ezert jottem a topicotokba.
A korulmenyekhez kepest jol vagyok es egyre jobban.Koszonheto ez annak hogy van egy csodas ferjem akivel minden oromomet es banatomat megoszthatom es nagyon-nagyon varjuk a szulove valas csodajat.Egyre tudatosabban keszulunk ra,ez most teljesen mas mint ami elotte volt,pedig akkor is nagyon keszultunk.
Az eletunk nem egyszeru(kie az manapsag)mivel zongoristak vagyunk mindketten,eleg sokat utazunk.Igyekszunk minel tobbet egyutt tenni ezt,szerencsere egyutt is sokat jatszunk.
Csakhat az az eletforma ami ezzel a hivatassal jar,elegge nehez csaladalapitas szempontjabol.Egyikunk sem szeretne ha a leendo picikenk barmiben is hianyt szenvedne.
Hiszem hogy az a nagy szeretet ami osszekot minket a ferjemmel,mindenre talal majd megoldast,ez mar ezalatt a 20 het alatt is egyertelmu volt mindkettonk szamara.
Szoval meg egy kis idore szukseg van a babavarasig,de azert remelem hamarosan mi is vegigelhetjuk ezt a csodat.

Bocsassatok meg ha most meg csak Tontinak irok,de talan fontos lehet ismet.Szoval nalam is igy volt.3 nappal az also baba burokrepedese elott feher trutyi volt.Az akkori orvosom meg sem vizsgalt,csak annyit mondott hogy biztosan a hormonok...
Szoval nagyon valoszinu hogy hamarosan itt az ido!!!
Nagy drukkok mennek!!!De nehogy panikba gyere ha csaszarozni kell!!!Ikreknel ez majdhogynem termeszetes!!!

Szeretettel mindenkinek:Rillisz
:D
rillisz

Sziasztok!

Túl vagyok az első sulis napon,felemelő volt :D!

Gyerekek anyuméknál,szl teljes a kényelem :D!De azért semmi kirúgás a hámból,ha megvacsiztam és lefürödtem,belevetem magam Mérei egyik szociometria könyvébe :roll:...hát normális vagyok? :roll:

A tegnap estén pocsék volt,Villő ugyanis volt olyan drága és este 9 körül lenyelt egy vasgolyót :?.... (aki tudja,mi a geomagnetics,tudja milyen...borsószemnél vmivel nagyobb).Csak arra figyeltem fel,hogy köhécsel kettőt,mire ugrottam,már lent volt :?.
Felhívtam az ügyeletet,a dokinéni sem ijedt meg túlzottan,eleninte azt akarta bemagyarázni,hogy tuti nem nyelte le,az olyan nagy.De mondom,amikor a gyerek is azt mondja????
Végül azt mondta,viygem be a balesetire,legalább megnyugszom(hát így egyedül,két gyerekkel fél 10-kor :eil:!)...
Gondoltam,inkább felhívom őket,mert ha csak annyit mondanak,hogy várjam meg,míg kijön a másik felén,hát.... :roll:
Végül barátnőm felhívta a gyerekosztályt(kórházban dolgozik) és azt mondta neki az ügyis doki,ha nem légútba ment(márpedig nem volt fulladás,nehézlégzés stb),akkor semmi gond,ott jó helyen vankb 2 nap alatt ki kell jönnhie.Szl most várunk :roll:...
Persze ha gondolom,vigyem be,meg tudják röntgenezni... :roll: Hát elég nehéz így dönteni,pláne alvás előtt,hiszen álmunkban annyi minden történhet.Végül anyummal megbeszéltük,ha félrement volna,köhögne stb8hiszen egy morzsa is mit tud művelni),így maradt az,hogy miután elaludt,magam mellé tettem... :roll: Hát mit mondjak,nem tudtam tőle aludni!!!! Úgy horkolt(picit taknyos),meg dobálta magát,hogy eszméletlen!Így másfél óra szenvedés után úgy döntöttem,megy a helyére... :roll:
A golyó még enm jött ki :?....

Szilcsi

Örülök,hogy jól vagy,nagyon vigyázz magatokra!!!!Aztán néha kérünk helyzetjelentést!!!!

Kriszti

Szuper,hogy megint tudsz jelentkezni!!!Tessék bepótolni az elmúlt heteket mesélés szempontjából :):)!!!

Livi

Örülök,hogy egyetértünk :)...nem vagyok minden téren radikális... :D Csak a gyereket verem :lol: !

Robcsi

Na ja,lebuktam,de még nem járt erre a gyámügy :D!
Na ne hülyéskedj,az X mennyiségű kakis pelus is történés ám! :wink:!Pláne egy kismamának....

Móni

Látom,Ti is jól vagytok :).Megy az ovi,suli stb :wink:!.Hát nem lesz könnyű dolgod neked sem :).

Tontica

Nanananana,csak nem szülés ez már? :D Hajrá,hajrá!!!!
Ohhh,na igen,én is megkérdeztem volna a pasit,hogy ugyan mondja el,mennyit verte a gyerekeit anno(már ha van neki...)? :roll:
Dacia,jaj,régen volt azunk is még gyerekkoromban...persze nem ilyen,mint most :D!
Környezetszennyezés...hát ebben van azért vmi... :roll: Persze akkor is idegesítő,ha az emberre rárontanak :?...
Elhiszem,hogy már ki vagy borulva!!!!Azért nem lehet semmi két iylen manót cipelni segítség nélkül stb...de készülj fel,mert szülés után sem hiszem,hogy sétagalopp lesz!!!nagyon drukkolok és sok-sok kitartást kívánok majd :)!

Képezljétek,ma volt egy klinikai pszichológussal mentálhigiéniai óránk.
Valahogy kilyukadtunk oda,hogy miért cserélődnek fel/illetve mosódnak el a férfi-női szerepek.Tök érdekeseket mondott!

Pl hogy tk a férfiak becsaptak minket nőket,hogy valahol nekik köszönhető ez az egész,hiszen ők kezdték el degradálni a női munkákat(mint háztartás vezetés,gyerekgondozás stb...).Mert ugye hogy az nem munka stb.És akkor ugye hogyan bizonyítson a nő,mint hogy férfi munkákat vállal (mindegy mi,pl menedzser stb...).
Igenis vannak férfias és nőies munkák és vannak olyan dolgok,amiket pl egy férfi nem tud megcsinálni és olyan férfimunkák,amiben egy nő sosem lesz olyan jó,mint egy ffi....
ÉS ez nem valami hímsovinizmus,hanem a kőkemény tények.
Ráadásul egy nő tudja a legnagyobbat veszíteni ezen,hiszen esetlegesen az emancipáció jegyében a legnagyobb misztériumot, a szülést kihagyja az életéből.Amihez egy ffi soha hozzá nem férhet,soha meg nem tapasztalhatja(mindezt egy ffi szájából hallani!!!de komolnya!).
Tehát miután problémák adódtak a nekem között,sajnos nem a jó irányba terelődtek a folyamatok,miszerint fel kellett volna magasztalni a női munkákat,hanem pont az ellenkezőjét sikerült csinálni,az maradt ott,ahol volt és a nők próbálkoztak máshogy érvényt szerezni...
Húúú,sokmindenről beszélt,jó példákat állítva,és nagyon összetett dologról,de nagyon érdekes volt.

Bocs,hogy ilyen hosszú lettem :oops:....

anyapoc

Sziasztok!

Pár perce kaptam Tonticától az üzenetet,hogy elment a magzatvize ,3-4 cm-re ki van tágulva :).Ma éjjel meglesznek a babák :)!

Mire olvassátok,már biztosan babázik!!!!

Megy a drukk,Tontica!!!!

anyapoc

Sziasztok!

Látom,még sehol senki :roll:...

Hajnalban, 5.16-kor kaptam az üzit,hogy megszülettek Tontica babái,természetes úton :)!
Anna inkubátorban,mert 2070 g-mal kicsinek találták,Alex 2380 g és anyucival van :)!

Tontica

Szívből gratulálok!!!!Jó egészséget és sok-sok boldogságot(na meg kitartást :wink:) kívánok nektek!!!

Kép

anyapoc

TONTICA

Nagyon sok boldogságot Nektek!!!!!
Gratulálok! :D :D :D :D :D :D :D
Kép Kép
Vendég

Tontica!
Isten hozta a kis csöppségeket itt a nagy világban! Nagy gratula nektek, sok tejcsit és jó egészséget! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Anyapoc megelőzött a nagy hírrel! Na de sebaj!

Tontinak nagy cuppantás+2 picijének is! Remélem, hamar kiengedik őket! Kép

Pusz mindenkinek
Vendég

Hurrá :)

Tontica gratulálok :) ügyes voltál és a két bébi is!

Kép Kép
kokusz

Fantasztikus Tontica!!!!

Minden szepet es jot,sok boldogsagot kivanok Nektek!!!! :D :D
rillisz

TONTICA!

Sok szeretettel gratulálok, ügyesek voltatok!!!!

Minden tiszteletem és csodálatom a Tiéd, azért amit az utóbbi egy évben véghezvittél....

Gyors felépülést, sok tejcit ésmérhetetlen BOLDOGSÁGOT kívánok!!

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Tonti,
gratulálok mindhármótoknak!
Ez szép volt! :)
angel37

Tontica
Nagyon nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ráadásul természetes úton.....ügyik voltatok!!!!!
Kép Kép

Anyapoc
Én is túl vagyok egy sulis héten,és 1-től újra...nekem most a dietetika volt a legizgibb.A margarint ki is dobtam,és olajat se lássak többé..
Villő sztem ki fogja kakilni.Drukk,hogy mielőbb kijöjjön!!!!!!

Bali
1-től megint aközeledben.Megpróbálok már időt szakítani egy talira.Sajna teljesen leamortizáltak a suliban.Néha még szünet is alig volt.Pénteken már el sem bírtam menni,mert fájt a pocakom :wink: Majd csörgök!!!!

Angyalka
Azt álmodtam az éjszaka ,hogy babás vonalzód volt.6 v. 8 hetet mutatott. :lol:

Bocsi,hogy nem írok mindenkinek,de most,hogy van net lebetegedett Ada. :roll: Este úgy befulladt,hogy szteroidot kellett adjak neki.Apa persze két napig ügyel,így éjszaka még aludni sem nagyon mertem,a telefon mellettem ,a mentők számát meg bevéstem... :x Mára szerencsére már nem fulladt.(kop-kop-kop)Egyébként ilyen kruppos rohama még sosem volt.Általában ugatós köhögésben kimerül a dolog,és a fenistil csepp elég.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Tontica, hatalmas gratula az ikrekhez és hogy sikerült természetes úton a világra hozni őket! Sok-sok tejcit és egészséget kívánok nektek!

Kriszti, jobbulást Adának. Most már te vagy a következő :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Tontica!
Hát csak eljött ez a nap is! :wink: :D
NAGYON NAGYON GRATULÁLOK NEKED!!!!ÜGYES VOLTÁL!!!
SOK EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!
Kép

Kriszti!
Örülök hogy újra itt vagy! :D

Puszilok mindenkit!!

Kép
Kép
ancsa81

Kriszti

Jobbulást nektek!Sajnálom a kruppot,ismerem.Idén már volt nekünk is(Bulcsú),de már nagyon enyhe változatban.Ahogy írtad,"csak" ugató köhögés reggel :?...
Már kijött,szombat délután :).Úgy,ahogy bement,szép fényesen :).
Dietetika :).Akkor mivel sütsz-főzöl? :roll:

anyapoc

Drága Tontica!!!

Szívből gratulálok!!! Jaj, micsoda bodogság! a könnyem is kicsordult!!!
:lol: :lol: :lol:

Okr!
Ok, már alig várom!!!! De akkor suli utánra kell, hogy berakj, mert bőven kell hogy legyen mondanivalód! ...mondjuk én is tudnék mesélni... :wink:
Krupphoz nem értek, pedig állítólag Gergőnek is volt... :roll: A doki mindig azt mondta, nyissam ki az ablakot, aztán majd kinövi...
Erre nem jó a Stodal? Párásító? Vagy pont párátlanítani kell? :?

Anyapoc!
Gratula! :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Anyapoc
De jó,hogy kijött!!! :D :D
Krupp :cry: Hát az ugatós is ilyesztő tud lenni,főleg ha éjszaka tör a gyerkőcre. :x
Sütni zsír,vaj,és hidegen sajtolt olaj.
A finomított olajban,meg a margarinban eszméletlen mennyiségű káros és mesterséges anyag van.Mondjuk koleszterin éppen nincs,de a dietetikus ,mint megfogalmazta a szilvapálinkában sincs,mégsem gondoljuk róla,hogy egészséges. :wink:

Bali
Persze,suli után,és rengeteget tudnék mesélni,és hallgatni! :lol:
A hideg pára jó a kruppra,meg az allergia ellenes szerek.

Ancsa
Ti most hol is tartotok???Már lombik meg ilyenek terén.

Robcsi
Azért még majd 6 hete jó lenne ha bennt töltene. :D

KépKép

KépKép
okr

TONTICA!!!
Gratulálok! Sok boldogságot a kis vegyes-párosotokhoz! :lol: Minden álmod így válljon valóra...
katica_75

Helló, ide kuksizzatok: http://www.ffk-wilkinson.com
Vendég

Tontica! Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánunk nektek! És nagyon várom a képeket!

Kriszti! Mi bajod a szilvapálinkával? :lol: :lol: :lol:
Adának jobbulást!

Anyapoc! Jó, hogy kijött az a golyóbis! Miksát egyszer röntgenezték hasonló ügyben, mert szétkapott egy zsebszámológépet, és nem tudtuk, hogy lenyelte-e a gombelemet. Az meg veszélyes a benne lévő sav vagy mifene miatt. De nem nyelte le...

Mentálhigiénés órád jó lehetett, bizisten!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Látom,kicsit felélénkültetek :)!

Kriszti

Nálunk szerencsére már "csak" reggel jelentkezett a köhögés és fulladás nem volt,de ha Ada hajlamos rá,akkor készülj fel :(.Azt hittem,mi már kinőttük,de még mindig nem tökéletes a dolog :(:(...
Margarin:igen, a sok hidrogénezett növényi kutyafüle benne igen kellemetlen,de sajna én meg vajat,zsírt nem használhtaok.
Érdekes,amit a dietetikus mondd,de nekem egyenlőre(mint gyarlónak :D) veszélyesebbnek látszik egy magas koleszterinszint,mint az olykor(nem túl gyakran) elfogyasztott margarin :roll:...De a szilvapálinka példa jó,sőt kiváló :D!
Amúgy nekem pont dietetikus mondta,hogy zsír,vaj kizárva :?....
Ez legalább olyan volt,mint a "ne verjem a gyereket,mert a törvény tiltja" dumája a pasinak a kórházban!Na ja, a lopást is tiltja a törvényt,oszt mégis... :D

Livi

Kruppra a hidegpárásítás jó,de a legjobb a nyitott ablak,vagy hűtő :).ilyenkor egy duzzanat keletkezik a géga alatt,és ettől nem kap levegőt.Ingerli köhögésre(ami egyébként csak rossz),de nem tud felköhögni semmit,mert nem lerakódott cuccról van szó.A légcső pedig összeszűkül,egyfajta fulladásos roham.Ezért jó a nyitott ablak(én kombinálom hideg vízzel),mert a hideg elernyeszti a légcső simaizmait és enyhül a fulladás...
Köszi :lol: !

Szirom

Jaj,fej,fej mellett haladtok Krisztivel,de izgi!!!Megint lehet fogadásokat kötni :D!
Az elem tényleg veszélyes :(....Nálunk is rtg lett volna,ha beviszem :roll:....Azért benne volt a zabszem a seggemben elég rendesen :?...
Akkor meséljek,hogy a szakpszichon miket mesélt a pszichológus csaj?Személyiségfejlődés volt a téma,hát a végét végig bőgtem :(:(:(...

Athiz

Nagyon brutál,amit betettél :shock:!
Először azt sem tudtam,sírjak,vagy nevessek.De azért egy kicsit ijesztő ilyet látni :roll:...
Viszont az ötlet tuti kapós lesz :wink:!
Nálatok mizu az alvással?

Ja,képzeljétek,anyum milyen humoránál volt.Amikor pénteken vittem hozzá a suli miatt a gyerkőcöket,azzal kezdte,hogy vasszöget csinált ebédre.... :shock: :shock: :lol: :lol:
Nem tudom,Villő mit szólt hozzá :D!

anyapoc

Hali!

Anyapoc, jófej az anyukád! :lol:

Köszi kérdésedet, alszunk, csak nem folyamatban, így nem is eleget. Legalábbis én. Manócska azért napközben kiszunyálja magát, a kis betyár.

Amúgy megint mellgyuszival küzdök, mint minden áldott héten, így a láz már felőröl. Nem tudom, mi tévő legyek, a fejéstől idegenkedem, de ma reggel már rávettem magamat, és kézzel nekiestem. De Szillel sosem volt ilyen. Nagyon el vagyok keseredve!!!

Többek között ezért sem írogatok, mert utálok nyávognil, úgyis felesleges, hogy ezzel gyötörjem a topicot, inkább a jó híreknek hagyom meg. Meg amióta nem írkálok itt sületlenségeket, jobban fellendült a topic, így inkább csak néha beleröffentek a dolgokba. 8)

Egyébként a háttérből nagyon örülök mindenkinek, főleg, ha jót írtok magatokról, és továbbra is pusszantáshegyeket és drukkokat küldök mindenkinek!

athiz
Vendég

Athiz

Na hülyülj már!!!!Nem miattad nem mozog a topik!Oszt amikor írok és 2 napig sehol senki???? :twisted: :twisted:
Sajnálom a mellgyuszit :(.Igazából az a jó,ha jól kiszippantyúzza a legényke,fejés ide vagy oda.De nálatok ilyen probléma nincs.
Nem lehet,hogy tejkő???Olvastam iylet,amikor a tejkő elzárja a csatornát és emiatt gyullad be.Asszem az LLL lapján van erről egy írás,majd megkeresem.Mert ha minden héten begyullad,akkor oz nem lehet "sima" mellgyuszi... :roll:
Alvás,hát akkor ezen is túl kell esni :roll:Lesz ez mág rosszabb :D!remélem,azért hamar rendeződtök!
Védőnő,doki mit mond a mellgyuszira???

Tonticát lecsekkoltam,jól vannak,túl az első 2órátüvöltök éjjel fázison :D!Anna nehezen eszik még,ezért kap infúziót,még inkubátorban.Ha már tud enni rendesen,akkor jöhet ki :).

anyapoc

Sziasztok!

Kriszta,
bő egy hónapod van még, bár ezzel újat nem mondtam! :wink:

Nahát, ilyet álmodsz, rádásul velem! :oops: :D Nem terveztem vonalzót, de ha összejön, ezért most már lesz! :wink:

Na velem is van némi történés: mai UH alapján (9. nap, 1db 18x17-es tüsző, 7mm mnyh), egy hét múlva olvasztunk, remélhetőleg ültetünk is! 8)

Puszi Mindenkinek!
angel37

Most írt Tontica
,hogy Annát kivették az inkubátorból,már meg is ölelgette és etetheti is :):)!
HURÁÁÁÁÁ!

Angel

Jujjj,akkor mehet az izgulás... :wink: :!:

anyapoc

Anyapoc
Miért sírtál az órán?Mi volt a téma???? :shock: Gyerkőcök??
Tontica képet nem küldött??

Athiz
Pedig fejés nélkül nem fog elmúlni. :wink: Minden szopi után tessék üresre fejni,és kizárólag egy mellből etetni!Én ajánlanám a mellszívókat.Nekem medela van,kézi.Most egy elektromos kiegészítőre áhítozom,mert azzal haladósabb.Pusztán kézzel nekem nem is ment rendesen,mert fájt.
Amúgy meg nyugodtan lehet panaszkodni!

Tontica
Jaj,de jó,hogy már Annácska is veled van!Kíváncsi vagyok 2 gyerkőccel hogyan bírod.Remélem hamarosan mesélsz,és képet is raksz föl!

Szirom
Bizony,lehet egy napon szülünk! :D Kár,hogy nem egy helyen! :lol:
Hogyan bírod a nagy pocit?Én már lábujjamról a körmöt alig tudom levágni. :oops:

Angyalka
Tudod az álmaim mindig valósak,ha gyerekről,meg terhességről van szó! :oops: :lol: :D Tessék felkészülni a vonalzógyártásra!

KépKép

KépKép
okr

Kriszti

Mellszívó:nekem volt elektromos is,jó,de kézzel még annyit kifejtem utána,mint a géppel :roll:.... Szl szt érdemes befektetni,de nézd a biziket,mert ott nagyon jó áron lehet hozzájutni,ha leadnak!!!!
Igen,gyerekekről volt szó,azért sírtam.Sajnos ez az egy hibám van :lol: :lol: ...mióta gyerekeim vannak,túlzottan érzékenyen érint ez a dolog.
A személyiségfejlődésről tanultunk és valahogy elkeveredtünk oda 8amikor a pszichológus nőci említett,hogy nevelési tanácsadóban is dolgozott),hogy sokszor a szülőnek van defektje,de a gyereken látszik....
A történet arról szólt,hogy anyuka vitt egy 4 év körüli kisfiút,aki éjjelente bepisil.Több foglalkozás után kisütötték,hogy tk az anyuka nem tudja elfogadni a gyerkőcöt,mert kisfiú.két lánya volt már,ő is lányos családban nőtt fel és egyszerűen nem tudott a kisfiúval mit kezdeni,nem tudta,hogyan,mennyire szeresse...Ez már magában megindító volt. Aztán mesélte e Márta,hogy egyszer egy foglalkozás végén a kisfiú visszaszaladt hozzá,és ahogy ő guggolt,megölelte.
A következő foglakozáson az anyuka elárulta,hogy mennyire irigykedett ezért,mert őt még soha!!! nem ölelte meg a kisfia!Mondta,valószínűleg azért,mert soha nem guggolt le hozzá,ő mindig fent volt, a kicsi meg lent...Ezért az óvodában,amikor ment érte,leguggolt az ajtóban és csodák csodájára a kisfiú odafutott hozzá és megölelte...
A pisigondról végül nem esett szó az órán,de úgy gondolom,elindultak egy jó úton :).
Igazából annyira megindító volt,ahogy beszélt a Márta,hogy nem bírtam megállni könnyek nélkül.Meg a sok adalék,amikről mesélt,hogyan veszik észre,ha egy anyuka csak látszat-szereti a gyerekét,de igazából mennyi más van mögötte,mint amit mutat :(...
Egyfolytában a saját gyerekeim jártak az eszemben,hogy mennyire imádom őket és hogy lehet egy anya képes arra,hogy nem szereti a gyerekét.
Szó esett fogyaétkos gyerekekről is,akiket pont az elfogadás hiánya miatt majomszeretettel szeretnek a szülők,főként az anya stb..Szl sok volt egyszerre...Sok a defektus,nem is tudunk róla...nem is sejtjük...

Na bocs,hosszú lettem :oops:....

anyapoc

Tontica írta,hogy Alexszel már holnap hazamehetnek!!! :):)
Akkor majd tölt fel képeket :)!

Azért jó gyors,nem? :roll:

anyapoc

öööö... van egy kis meglepetésem, csak eddig nem mertem...! :lol: :lol:

...lent...

Livi

bali78

Tontika hatalmas gratuláció!

BAli ez nagyon jó hír! gyorsak voltatok! :wink:
Vendég

Bali

Gratulálok!!!!Miért nem vártad meg,míg felfedezzük? :wink:
Hmmm...sokat sejetető a kék ticker.... :lol: :lol:

anyapoc

De arik vagytok csajszik!

Először is, Tontinak nagyon örülök, várom vissza!

Bali, óriási gratula, ez igen, te kis hunci, jól eltitkoltad! :D

Angel, nagyon tuti a hír veled kapcs. is. Drukkhegység

De jó, ennyi jó hír! :D

Nos, vettünk Medela ciciszívót, elektromosat, egy vagyon volt. :evil: De hátha segít.

Anyapoc, nagyon érekelne az a leírás a tejkőről, mert tényleg ilyesmi van. Előre is köszike!!!

Bocsi, de mennem kell. Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!!!

Csak Tonticáéknak szeretnék szívből gratulálni!!! És le a kalappal, hogy simán szülte meg az ikreket :D Tonti egy HŐS :lol: :lol:

Sok boldogságot és jó egészséget kívánok, valamit extra nagy kitartást és egy stabil idegrendszert :lol:

Minden jót mindenkinek a topikból :wink:
Pussssz
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Micsoda hírek...

Tonticám!
Nagyon sok boldogságot sok-sok türelmet kívánok.
Nagyon ügyesek voltatok, egy hős vagy. :)
Pusszantás mindkét babának és neked is.

Bali!
Na nemrég mégcsak rebesgetted és tessék már jön is a haramadik. Ügyesek vagytok. :)

Lányok elnézést hogy nem írok (és Athiz ne írj butaságokat :) ). Sok a munkám meg egyébként se akaródzik. (a fotókat mindig megnéze,m úgyhogy tegyetek fel sokat!!!)

Nemsokra lombikozunk, de most titkos akcióban fogom nyomni. nekem így egyszerűbb.

Puszi
Vendég

Üdv!

Bali,
ez igen! :wink: Gratu!
Hihetetlen, hogy ez így is mehet... :oops:

Anyapoc, Kriszta, Athiz
köszönöm, remélem most már lesz az izgi után eredmény is! :? :wink:

Junko :wink:
angel37

Sziasztok!

Athiz
http://www.lll.hu/node/190
Én itt olvastam...Itt vannak tippek is a megelőzésre...
Remélem,segít... :roll:

Junko

Megértjük :wink: .Akkor ha elő akarunk csalogatni,feltétlenül teszünk fel képeket :lol: !

anyapoc

Sziasztok!

Angel, drukk a kis eszkimókhoz!

Junkó, neked is nagyon drukkolok!

Bali, hatalmas gratula! Én még csak most tettem le a pocakom és néha égnek áll a haja, de nagyon irigyellek :)

Athiz, remélem megtalálod a megoldást a mell-gyuszira. Nekem gyulladásom szerencsére nem volt, de tejcsatorna dugulásom az volt akkor amikor Réka olyan 3-4 hónapos volt, mert mindenre figyelt. Állandóan kapkodta a fejét és sokszor bedugult 1-1 tejcsatorna. Vegyél olyan mellre tehető párnát, amit fel lehet melegíteni. Én mindig azt csináltam, hogy szopi előtt odatettem ahol fájt a meleg párnát és a kis tejvámpír ki is szívta mindig :)

Tontica, nagyon örülök, hogy Anna is kikerült az inkubátorból és nagyon jó, hogy ilyen hamar haza is mehettek. Biztos Anna is mehet nemsokára.

Adrienn orra állandóan el van dugulva. Vagy legalábbis én úgy hallom, nappal nem vészes, de éjszaka pláne hajnalban nagyon szörcsög. Spriccelek az orrába Fluimart, utána kiszívom de szinte semmi se jön ki belőle (ez alól kivétel a tegnap reggel, akkor olyan zöld takony jött ki belőle hogy csak na), de azóta se semmi. A porszívós orrszívó fejét is csak éppen oda tudom tenni az orr-lyukához, az orrába nem tudom betenni, mert kicsi a nózija :roll:
Amúgy meg sokat vagyunk kinn, amíg még tart a jó idő kihasználjuk. Meg a kisebbik kisasszony is mostanság csak a levegőn hajlandó elaludni. De jó is volna egy családi ház :?

Kép
Kép
robcsi03

Junkó sikeres titkos akciót! Kép
Vendég

Tonticáéknak gyorsan ment a hazajövetel! :D Kár,hogy Annácskának még maradnia kellett. :(
Képeket feszülten várom!!!

Bali
Kilométeres gratuláció!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ismét fiút vársz?! :shock: :D A királyfiak is mindig 3-an voltak! :D
Nándi babának nagyon boldog első szülinapot!!!!!! Kép
Elröpült az egy év,szinte észre sem vettük!Hihetelen! :shock:

Robcsi
Nem száraz a levegő??Ada attól szörcsögött folyton!

Athiz
Mellszívós élmét megosztani ám velünk!!!!Én is olyat akarok!Itt asszem 16E-ért láttam,de megnézem vmi biziben is,mert nekem alapgép van,csak ez az elektromos toldalék kellene hozzá.
Tejkő :( A meleg tényleg jó,meg a folyamatos fejés-szoptatás.

Anyapoc
Megpróbálom az elektromos szívót,mert ahogy nézem a programom,gyakran lesz a gyerek tejtől távol. :wink: :(
Fiú gyerkőc:Én is ettől féltem,hogy ha fiam lesz,nem tudok vele mit kezdeni. :oops: Természet megoldotta aproblémám. :wink:
Ja,visszerem ismét kijött. :x :( Jó nagy.Most izgulok,hogy fogok így szülni?! :roll:

Junko
Drukk a titkos akcióhoz+++++++++++++++++++++++++

Angyalka
Kitartás!Sikerülni fog!

Boniko
Lassan tesztközelben!Drukk megy+++++++++++++++++++

Cenikő
nálatok is már eltelt több mint egy hónap??!! :shock: Eszméletlenül rohan az idő!

Éjszaka rosszul aludtam.Azt hittem szülök! :x :? Dorottya általában békésen szunyál éjszaka,na de most....attól féltem megreped a burok.Folyton abugyimat tapogattam,nem vagyok-e vizes?! :oops: :oops:
Rájöttem,hogy se kórházi cucc,se babaruha nincs bepakolva,sem renbetéve.Egy -két dolog még hiányzik is.Szóval gyorsan pótolni kell.Azért még a következő teleholdig várhatna a csajszi a kibújással. :lol:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Bali

Nándinak boldog szülinapot!!!!

Ha tudsz,rakj képeket(hadd kuksizzon Junko :wink:)! :):)

Kriszti

Azért én hiszem,hogy tudtál volna mit kezdeni egy fiúcskával is :wink:!Legfejebb segítettünk volna.Azért szt ha valaki pszichikailag ezt nem tudja feldolgozni,nem tud alkalmazkodni,az azért már kóros... :roll:
Éjszaka :(.Azért csak vár még :):)!
Szt üsd be a keresőbe az elektromos mellszívót,tuti fogsz találni jó áron!!!De próbálkozz a kézi fejéssel,mert sokkal hatékonyabb!Mondjuk nekem a fentről elindulós módszer nem jött be,amikor végig kell húzni a kezet az egész mellen,az tényleg fáj(pláne az első idókben).Én úgy csináltam,hogy jól átdörzsöltem-masszíroztam a ciciket,hogy minden tej lejöjjön a csatornákból és utána tk csak a bimbóudvarnál csináltam a nyomást és csomó tej jött.Ha nem jött már,megint egy kis masszír és megint jött egy adag.Addig csináltam,amíg már masszírral sem jött nagyon jsok,érezhetően kevés volt a ciciben :).
Na,akkor tanóra befejezve :).

Robcsi

Nem biztos,hogy van ám kiszedhető váladék!!!!Azt olvastam vhol(majd megkeresem),hogy pici bukástól is lehet,visszjön a váladék,denem kerül az orrba,hanem marad a garatnál és ott szörcsög.Csak ezt orrszívóval nem lehet eltávolítani.
Meg azt is olvastam,hogy csecsemőknél ez nomrális,mert hogy még pici az orrüreg,az orrjárat szűk és ezért mindig hallani pici szörcsögést.Ahogy nő,majd elmúlik.De szt felesleges macerálni,ha őt nem zavarja.Inkább titeket :).

anyapoc

Köszi-köszi csajok a drukkokat.
Nagyon remélem most már nekem is összejön. Olllyan jó volna. Böjtöltem/tünk már eleget igaz-e Angyal?

Kriszta!
Ahogy lapoztam lefelé a lufis kép tetejét láttam csak először. Azt hittem először az a nagy rózsaszín a pocakod... :shock: :D
Vendég

Köszönöm és mégegyszer köszönöm, lányok!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
...rakok majd képet, csak most vinnyogás van.. :?

Junko, Angel!
Nagyon igazatok van, már eleget böjtöltetek... :roll: Borzasztóan szorítok!!!!!!!!!!!!

Még tudnék, mit írni, csak ne hagyják... 8)

Livi

bali78

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, aztán mars az ágyba vissza.

TONTICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú! Hatalmas gratula és ölelés, és millió puszihegyek nektek, istenem, micsoda erős csajszi vagy, így kihordani és megszülni simán az ikreket!!! Nemhiába mondják, hogy egy édesanya mindent kibír és hogy a nők sokkal erősebbek, mint a férfiak... :wink:

Úgy láttam, Balinak lehet gratulálni a hármaskához! Gratulálok!!! :D

Junko, nektek pedig sok szerencsét, azért majd ha úgy érzed, számolj be, izgulunk értetek!!!

Én hazakerültem anyuékhoz, talán jövő hét vasárnap már hazavihet apa, ha a munkások elkészülnek időben, de hát ablakcsere, szigetelés, bútorcserék, lambériacsere, villanyszerelési munkák, teljes konnektor-elosztó-kapcsolócsere, teljes festés, szóval őskáosz... :roll:
Puszi, megpróbálok minden nap benézni, amíg itthon vagyok.
Ja, tickeremet vissza kellett vennem pár nappal, dec. 31-ről áttették a kiskönyvem szerinti január 4-re az időpontot, de szerintem itt karácsony felé baba lesz, remélem, azért hamarabb nem.

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Örülök, hogy "hallok" felőled, de mars vissza! :twisted: :lol:

Athiz!
Tejkő? :shock: Anyám! Még olyan is van? :roll: ...és még az sem biztos, hogy minden úgy alakul, ahogy az előzőekkel? Áááá, ezt a szívást!!!! :x

Okr!
ööö... az enyém egy ilyen "buli" alkalmával fordult a seggére... :roll: De nyugi pár nap múlva vissza, csak ugyanolyan nagy hajcihővel... Apa nyomta visszafelé a hasamat, nehogy oldalt kijöjjön a gyerek :shock: :shock: :lol:
Ticker: Őszintén nem tudom elképzelni, hogy kijön belőlem egy lány :shock: :lol: Az előzmények ismeretében, ez nem is csoda... :) De egyébként hihetetlenül nem érdekel. Másodjára nem bántam volna a lányt, de most más dologon izgulok :roll: :roll:

Anyapoc!
Meséld el, kérlek, pontosan hogyan vettétek volna észre?

TONTICA!
NAAAAAAAAAAAA???? tudom, nem ez a legfontosabb, de végülis egy család vagyunk... vagy mi?!
:lol: :lol:

Livi

bali78

before...
Kép

after...
Kép

Livi

bali78

Bali, de szép maszatkirályod van! :lol: Kép

Junko, csendes drukk! :wink:

Szilcsi, vigyázz magatokra, gyógypusza.

Robcsi, valószínűleg csak tejcsi az, amit kicsit felszív az orrocskájába, ez a doki szerint is természetes, emiatt ne aggódj.

Anyapoci, nagyon köszönöm, tanulmányoztam az oldalt.

Boni, fogsz majd tesztelni? Remélem, és zebrás lesz! :wink:

Okr, nem mondom, hogy odáig vagyok a mellszívóért. Nem épp kellemes érzés, bár ki lehet bírni. Úgy szív, olyan ritmusban, mint ahogy a baba is teszi, tehát ezért végülis jó, csak én annyira idegenkedem mindenféle fejéstől, hát nem vagyok én tehén. :idea: :roll: Na jó, persze, ha egyszer muszáj! :?

Na puszóka mindenkinek!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Sikerult aludnom egy kicsit du. de gyors leszek mert mindjart kajaido es hallom Alex mar nyoszorog.
Ahogy vegigfutottam ezt az oldalt hat ... :oops: nagyon meghatodtam!!! KOSZONOM, KOSZONOM, KOSZONOM MINDENKINEK!!! :D :D :D Nagyon jo erzes hogy gondoltok rank!!! :P

Na, gyorsan kepek aztan majd valamikor szulestortenet bar csak par mondat lesz mert nagyon gyors volt. :lol:
Ja, Anna is jol van es 25-30-akat eszik, par nap mulva hazajohet ha minden jol megy, megsirattam szegenykemet hogy ott kellett hagynom. :(

AZTA BALI, HATALMAS NAGY GRATULA!!! Fantasztikus hir!!! Es micsoda??? :shock: Nandi mar egy eves??? Hu, hogy megy az ido!!! BOLDOG SZULINAPOT AZ UNNEPELTNEK!!!

KépKép
KépKép
tontica

Alex mamival, (szerintem) barna szemekkel:
Kép
Alex korhazi gnomsapkaban:
Kép
Elso talalkozas:
Kép
Anna baba meg inkuban:
Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

TONTICA

Gyönyörűek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
Vendég

Tonti nagyon édesek! reméelm ANna is hamarosan otthon lehet!

Athiz háát nem garantálom, mert annyira gáz a hőm, hyog szerintem nem volt tüszőrepedésem.tüsző volt, mert doki megnézte amikor átjárhatóságim volt.utána 12 napig pecsételő vérzés volt, azóta hőm 36,5 . :twisted:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?