Új privát üzeneted érkezett!

Ja, fűtés, nálunkátlagban 21 fok van és a fürdőszobában csinálok este 23-mat.

Kép
tami2900

Giga: Nekünk is a Nosztalgiában volt az esküvőnk, szuper a hely és a Tulaj a Jenő annyira jó fej, nekünk ő volt a vőfély (remélem így írják) is. Hallottad mi történt a lányával? (az a szőkehajú szemüveges lány a pincérek közül)

Kép
tami2900

Nekünk is a Nosztalgiában volt az esküvő, pontosabban nem ott, csak ők főztek és felszolgáltak. De nagyon meg voltunk elégedve!
Szegény Mónika, egy csomó esküvői képünkön rajta van. :(

Giga: szerintem ahogy felkelünk, felöltözünk, tehát úgy fél 9 - 9 körül. Jobbulást addig is Nektek!

Tami: látod, látod, mondtuk, hogy nemsokára mindenhol feláll majd!!! ;)
Vendég

Hallottam, sőt ismertem, köszönő-viszonyban voltunk a lányával. Szőrnyű, hogy ilyen fiatalon, és ilyen tragikusan ért véget az élete. :cry:

Verna!
9-től van elvileg, nem? Én is azt terveztem, hogy az elejére lemegyünk, hogy a jó sok ruci között tudjunk még turizni. Talizunk?
Szívesen meghívnálak magunkhoz is (fél percre lakunk a Csigaháztól), csak most inkább a levegőn találkozzunk, mert nem szeretnénk megfertőzni senkit. Bár most már jobban vagyunk. Legalábbis Lilin is ezt látom, és az én torkom is csak egy ici-picit fáj. Talán-talán... :wink: :roll:

Tami!
Nagy gratula Kristófnak a felálláshoz! Ügyes kiskrapek!!! :lol: Innentől kezdve nincs ám megállás... :wink:

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Gödöllőn a Napsugár étterem is nagyon jó, a sógoréknak volt ott két éve a lagzi és nagyon jól éreztük magunkat, a kaja is finom volt, volt miből válogatni :wink:

Tök jó, hogy nálatok van babaruha vásár, nálunk még csak hasonló sincsen soha :cry: :cry: szokott lenni cipővásár, meg műanyagos, de kimondott babaruha vásár az nincsen.
Már többen is gondoltunk itt arra, hogy magunk között megszervezzük, mert nagyon sok gyerkőc van itt györkön és nem mindenki tud újat meg drágát venni, amúgy sem hordják még el a picik :wink:

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

sziasztok,
gyönyörű az idő remélem kinn vagytok a gyerköcökkel!
Tiszta pötty az arcunk, holnap jön a dokinéni, kiváncsi vagyok a tejtől, az öblítőtől vagy párom arcszesze veri ki? Ja és ezerrel könnyezik a jobb szeme, lehet húzat ment rá? vagy mi lehet? kammilással törlöm neki, remélem jobb lesz.
Gödöllőn a Kastélykert étterem a kedvencünk, szemben a kastéllyal, nagyon jól főznek, és mi szeretjük a boxos üléseket.
kitartás a finishelőknek!!
üdv ZSó

Kép
Kép
kispraga77

Gödöllőn mi a Szélkakasba és a Yellow Pub-ba jártunk. A Szélkakas elég jó szerintem, a kaja és az árak is.

Miskolcon nyáron meg ősszel van Babexpo-Bababörze, most október 7-én lesz, pont akkor amikor nem tudok menni, mert keresztelő lesz és egyben szülinapom, pedig úúúúúúúúgy mennék. Kellene egy-két overál, dzseki, kabika.

Hát ja a Csigaházban én is voltam párszor, tök jó volt, csak néha sürgetett a férjem.

Na Lelle most szunyál, megyek mosogatok kicsit....

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Mindig elfelejtem :oops: nagyon csini Lelle és Marci is nagyon vagány a képeken :lol: :lol:

Én is teszek fel róluk friss képeket, mindenki azt mondja, hogy olyan egyformák :wink: :wink: szerintetek is ?

Kép

Kép

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!

A lányok betegek, úgyhogy ma már megjártuk az orvosi rendelőt és a gyógyszertárat is. Köhögés, orrfolyás, szép piros torok. Hurrá... Sára hozta haza, mert az apja beteg volt múltkor amikor elvitte. No comment. Én már nem vitázom vele. Nincs erőm. Ha egy felnőtt embernek nincs annyi esze, hogy nem viszem el a gyereket, ha beteg vagyok...
Laura sarkát memutattam a dokinak és azt mondta, tényleg meg kell mutatani egy sebésznek. Tud adni beutalót a BETHESDÁBA, HEIM PÁLBA, és az I.sz. GYERMEKKLINIKÁRA. Azt mondta válasszunk (jó kis orvos, mi?). Valakinek esetleg van tapasztalata bármelyikkel is? Ismerős? Stb? Ha tudtok, légyszi segítsetek, hogy hova vigyük. Nagy valószínűséggel fel fogják Neki vágni.
Giga, jobbulást Lilinek!
Becsi, mekkorát nőttek a gyerekek! :shock: Gyönyörűek!

A Nosztalgiában még nem voltunk, de régen ők csinálták a Zöldfát és nekem már akkor sem ízlett a kaja. Mónikát személyesen is ismeretm, mert egy helyre jártunk műkörmöshöz és gyakran összefutottunk, beszélgettünk. Sajnálom ami vele történt.
A legjobb étterem a Csömöri út 80. szám alatt található. A neve: Numero 80. Igazi, házias ízek, hatalmas adagok. Az egyetlen étterem ahol még ételt nem küldtem vissza. :lol: :oops: Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Megyek, mert nyafognak a lányok...
Előre is köszi a segítséget!
Vendég

Sziasztok!
Tami!
Gratula a feláláshoz!Innen már nincsen messze a lepakolok mindent,és társai!Nemsokára futhatsz utánna rendesen! :lol: :wink: Én tavaly láttam a CORA-ban karácsony előtt akcióba volt 6990Ft!Várok még mert most mindenhol 8900 körűl mozog!Karácsony előtt tuti,hogy leakciózzák,de ha nem akkor megveszem ennyiért! :wink:
Giga!
Remélem nem komoly a kislány betegsége!Gyógyuljatok meg minnél hamarabb,és vigyázz magatokra!A csigaház az nem a főút mellett van????? :?: :roll:

Czakoca!
Nállunk is van havonta 1x Angól használt gyerekruha vásár!Nagyon jó minőségű rucik vannak nálluk!szépek is! :wink:Nagyon hasonlítanak a tesók egymásra!!!Aranyosak!

Jutta!
Fóton a BOTOS Vendéglő nagyon jó!Bent is és kint is lehet enni!Kint van egy nagy kerthelyiség,és a gyerkőcöknek ,ha kel hoznak etetőszéket is,sőt itt is van elkerítve egy kis játszótér nekik!Nem egy drága hely,és nagyon jól főznek!Nemrég újították fel! :wink: :D

Kispraga!
A szemnek szerintem jobb a tiszta víz!Az nem allargizálhatja meg ,és nem szárítja ki a szemet!Nem én találtam ki!Nem lehet,hogy valami növényre vagy ijesmi dologra allargiás egy kicsit!De az is lehet,hogy húzatot kapott,ahogy írtad!Jobbulást nektek!

Pilla!
Roli kukiját a BETHESDÁBAN csinálták meg!Nagyon kedves orvos volt!De már többmindenkitől hallodtam,hogy nagyon rendes órvosok dolgoznak ott!Mi Zsanival az I.sz Gyerekklinikán voltunk amikor elkapott egy csúnya vírust(már említettem)!Háát nem egy szívmelengető hely!Mondjuk nagyon aranyos volt a doktórnő aki felvett minket!Most állítólag valami nagy átalakítás volt ott is!A HEIM PÁL-ban pedig öcsém kukiját csinálták,anyunak nem volt panasza!Szerintem bármelyiket választhatod,hiszen mind gyerek korház!Nézz utánna az interneten biztosan van leírás mindegyik korházról! :wink: Jobbulást nektek is!

Sziasztok!Pocakosok???????????Mi a helyzet?

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!
Jelentkezem, még egyben vagyunk :):):).
De a közgázbak már a 20%-án túl vagyok :). És naggggyon álmos vagyok! :(
Szép napot mindenkinek! :)
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

közgáznak, bocsi :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Talán érdekel valakit:

Kádúszás otthoni környezetben 2 hetes kortól;
Babaúszás 3 hónapos kortól 3 éves korig október 13-tól a KISTARCSAI VÁROSI USZODÁBAN szombatonként 15.00-16.00-ig.
TESTVÉRKEDVEZMÉNY!

További információ: Viczkó Andrea úszóoktatónál 30-407-8301; www.esemenyrogzites.hu - video; www.andiuszi.extra.hu

Anita
Kép
Kép
wikyanya

Én olyan szívesen mennék, de a 2 gyereket nem tudom egyszerre vinni, Aőát meg szerintem nem tudom rábeszélni hogy jöjjön ő is :(

Anita
Kép
Kép
wikyanya

sziasztok

pimpoka mi is ezt a "kukot" tömjük :lol: imádják...

nircee

tök jó a zacsis kép, szép nagy már Marci is..... :D

Timi

szerintem is nagyon hasonlítanak :wink: szép nagyok már ők is

Pilla lemaradtam, mi van Laura sarkával??

Mi jártunk anno napsugár,szélkakas, yellow pub...

most Aszódon az aredo-t szeretjük, megfizethető, különleges kaják és óriási adagok

Henus is tudna mesélni :wink: :P

javulást a betegeknek!
nálunk most én vagyok taknyos...de volt már rosszabb is...

mi már 3 hete fűtünk :oops: utálunk fagyoskodni, 23 fok alatt nem bírjuk...
anno mikor még kettecskén Csömörön laktunk, este mikor haza mentünk 6 fok volt, az olajkályha 2 órát fűtött mire a kabátot le tudtuk venni és mindezt egy 8 nm-es szobában....reggel paplan alatt öltöztünk :x ...ezt 3 évig...akkor megfogadtuk fázni soha többet

megyek zuhanyzót takarítani :?

sziasztok

ja fényképezzem a járássegítőt?érdekel valakit? 2000 lenne
becsi
Iklad

Sziasztok!

Anita, mi újság veletek? Hogy vannak a gyerkőcök?

Giga, remélem hamar rendbejöttök. Tényleg hihetetlen, hogy a házatokban nem volt eddig fűtés, pedig gondolom mindenki tudja, hogy kisgyerek is van.

Pilla, a Bethesdáról én is jókat hallottam, bár személyes tapasztalatunk nincs - szerencsére. Remélem nem viseli majd meg a lánykát a kórház. Bent is kell maradnia?

Czakoca, milyen nagyok már a gyerekeid, nagyon szépek, de szerintem nem nagyon hasonlítanak.. :oops:

Piroska, nagyon kitartó vagy, hogy még most is tanulsz! Igazán csodállak érte. Biztos profi lesz a babó vezetéselméletből, mire megszületik :wink:

Nagyon mozgalmas volt a hétvégénk. Voltunk szombaton usziban, Márk annyira élvezte, szerencsére kipihent volt, és nevetett, pacsált. Irtó aranyos volt. Már merültünk ki, először egy kicsit megijedt, de aztán már egész ügyes volt.
Vasárnap pedig kihasználtuk a jóidőt, és elvittük Márkot a Margitszigetre. Mióta megszületett mi sem voltunk kirándulni, úgyhogy már nagyon ránk fért! Klassz volt! Hordozókendőben vittük a Picúrt, odafelé nem is volt vele gondja, de hazafelé már egyszerűen nem maradt meg benne :? Végül kénytelenek voltunk ölben hazacipleni villamoson-metrón-vonaton... hát ezt a részét nem egészen így képzeltük.. Amúgy nagyon tetszett neki a sziget, mikor beértünk jobbra-balra nézelődött, boldogan csapkodott a kezével, vigyorgott, az összes öreglányt levette a lábáról. A sok érdekesség miatt viszont nem nagyon aludt napközben, úgyhogy délutánra rettenetesen fáradt volt, aludni pedig nem nagyon tudott. Mi is teljesen kipurcantunk a nap végére, de nagyon örülök, hogy elmentünk, mert ha jön a hideg nem nagyon lesz lehetőségünk kirándulni.

Na, jó sokat írtam.. inkább megyek én is tanulni, amíg Márk alszik.
Szép napot Mindnekinek!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Csak pár sorral jövök,mert rohanok,mint mindíg.
Pilla,
Mi az I. Gyermekklinikán voltunk Levivel februárban,amikor befulladt.
Sajnos a csecsemőosztályon nem volt hely,így a gasztroenterológiára kerültünk.
Ott volt egy nő az osztályon a 3 éves kislányával és nagyon dícsérte a sebészetet.
Maga a kórház elég tűrhető,bár a gasztro rész eléggé lepukkant és a nővérek is "nemtörődömre" veszik a figurát.

Szép napot mindenkinek!

Kati és Levi

Kép
mano83

Még pár kép a hétvégéről:

Játék úszás után:
Kép

Kép

Margitszigeten:
Kép

Kép

Kép

Itt még tetszett a kendő...
Kép

Vonatozom:
Kép

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Becsi, Laura sarkán kb. 1 hónapos kora óta van egy dudor. A dokinő zt mondta, hogy a sarokszúrásnál rontottak el valamit és majd felszívódik. De nem szívódott fel. Az is lehet, hogy egy betokosodott tályog. Ezért kell most a sebészetre mennünk, hogy ezt megnyissák és távozzon belőle a cucc. Gondolom helyi érzéstelenítésbe csinálják és nem is kell majd ott maradnunk.
Köszi lányok az infokat. Majd még nézelődök a neten is.
Vendég

Sziasztok!

Na még egybe, és gondoltam bejelentkezem mielőtt újból gyanús nem leszek! :lol:

Este doki, addig még van 1-2 elintézni való, de utána jövök és visszaolvasok!! (ezt vegyétek fenyegetésnek :wink: )

Jutta

KépKép
jutta

pilla

magánsebész nem érdekel?
Gödöllőn van egy, ott intéztem fütyi letapadást, aranyeret és anyajegyet is.nem drága...
becsi
Iklad

De érdekel az is! Foglalkoznak ilyesmivel is?
Vendég

Jelentem jobban vagyunk. Lilinek délelőtt óta nem szívtam az orrát. Nem kellett. Be van rekedve, de ezen felül semmi. Remélem nem szóltam el magam... :oops: :wink:

Wikyanya!
Én tök szívesen mennék erre az úszásra. Kár, hogy most indították és nem korábban, mert így max 1-2 alkalomra tudnánk elmenni, annak meg nem sok értelmét látom. Ha itt maradtunk volna Tarcsán, akkor tutira járnánk... :(

Szantre!
Gyönyörű ez a gyerkőc!!! :lol:

Tiop!
A csigaház nem pont a főút mellett van. Kicsit beljebb. Ahogy lejössz a 30asról Nagytarcsa felé a Suzuki Benkő mellett nem Nagytarcsa felé kell elkanyarodni, hanem az ellenkező irányba. Utána rögtön átmész egy aluljáró alatt (vagy felüljáró :?: :oops: ) és ott már meglátja az ember. Egy picit jobbra van.
De asszem te inkább gyalog szoktál közlekedni, nem? Ha HÉV-vel jössz, vagy jönnél, akkor a legjobb a kistarcsai megállónál leszállni, és akkor jobbra elidulni. Onnan is megtalálod.

Kép
Kép
giga1

Kispraga!
Nándornak boldog szülinapot kívánunk utólag is :!:

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!
Giga!
Köszi szépen az infót!Akkor összekevertem egy másik hejjel!De tudom,hogy hól van,így ahogy leírtad!a férjem ott volt szombaton az ügyeleten!Csigaház mellett-mögött ! :lol: Oázisnál-ugye?????!!!! :roll: :?: Szívesen mennék,de nem mehetek sajna!Roli jön a suliból haza és nem hagyhatom egyedűl a lakásban! :( Zsani is kezd taknyosodni,így nem szeretném ha valamit még összeszedne a tömegközlekedésen!Ma így is átmentünk Fótra,remélem nem lessz belőle gond! :oops:

Képzeljétek,mit mondott nekem ma egy idősebb nő!A busz nem azért van,hogy felszáljunk babakocsival rá! :shock: :shock: Normális???????? :shock: :shock: :evil: :evil: Úgy felidegesített!! :twisted:

Kispraga!
Giga nagyon figyelmes!Így én is csatlakoznék az előttem szólóhoz!
NÁNDORNAK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Mi egész nap kint voltunk, klassz volt az idő. :) Végre találtunk sétálós anyukát, akivel ezentúl együtt tudunk jönni-menni.

Jutta!
Már rég akartam kérdezni, hogy mostmár Szabó heti 2x rendel? És ctg-re is Gödöllőre jársz? Jó ezeket tudni a kistesó előtt... :lol:

Anita!
Mizújs veletek? Olyan régen voltál már itt. ???

Szantre!
Szépek vagytok együtt! Nem nehéz a kendőben a srác?

Na megyek, mert felébredt a lányzó.

KépKép
tüccs

Ma én is buszoztam, mert Apa reggel elvitte a kocsit és haza már nem volt ideje hozni, lerakta egy parkolóházba és én meg bementem érte Lellével. De tegnap este én is dirib-darabjaira a babakocsit és kimostam, így reggelre nem száradt meg, ezért kengurúztunk, de nem volt kedvem sokat sétálni így, ezért busszal mentünk. Felszálltam, de nem is akartam leülni mert 3 megállót mentem, de egy nő a sok fiatalember és középkorú nők közül megsajnált, majd átakarta adni a helyét bent az ablaknál, de mondtam, hogy köszönöm az ablakhoz nem mászok be vele meg egyébként is csak 3 megállót megyek, erre a nő szólt a mellette ülőnek, hogy ő átadja neki az ablakos helyet és engem engedjen a külsőre, erre a külső ülésen ülő nő közölte, hogy ő 4 megállót megy és utál ablak mellett ülni...

Ilyen világot élünk sajna és hozzá kell egyébként tennem, hogy leginkább a középkorú nők azok, akik csesznek a kismamákra, kisgyerekes, babakocsis anyukákra. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

hmm, kiscsaj füdött, evett és már alszik is...
remélem ez a jó szokása sokáig megmarad!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Hát, én ezért nem vagyok hajlandó tömegközlekedni... már terhes voltam, amikor vettünk nekem autót, már létezni se tudnék nélküle... :roll:

Giga: akkor holnap találkozunk!!!

Pilla: neked meg elküldöm az akupunktúrás telefonszámot, nem felejtettem el, csak ma elég rohangálós napon volt!!!
A képeket meg cd-n írva elviszem! :)
Vendég

Nincs kedvem visszaolvasni, majd holnap... :cry:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Voltam dokinál: UH: 3500 g becsült súly, CTG ok, pisi, vérnyomi OK, méhszájam ZÁRT! Dokim hétévégén elmegy pár napra!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Szülni akarok!!! :cry:

Apát ma magamra kapom, főleg ha még ébren leszek, amikor hazaér!

Holnap sétaparti, házimunka... málnalevéltea...

Ha addig semmi, akkor csütörtökön megyek dokihoz a kórházba és megbeszéljük, hogy mi lesz... kinek passzol le... ha van infóm majd kérdezek a doki(k)ról....

Olyan édesek a képek amiket felraktatok közben.... mostmár én is babázni akarok, de szerintem csak októberben lesz ez aktuális... :cry: :cry:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Én el sem merek indulni tömegközlekedéssel. Iszonyat babakocsi nélkül is, nemhogy azzal!!!! Azért ez nagyon szomorú....

A betegeknek jobbulást!
A finiselőknek kitartást!

Piroska,
én tanultam vezetéselméletet, igazán és szívből utáltam!!!!!!! Mára már egyetlen dolog sem maradt meg belőle, de ahogy írtad, ezek a szavak ismerősek voltak! :oops: :lol:

Szantre,
nagyon szépek vagytok!!!! Márk is nől, mint a bolondgomba!!! :lol: :lol: :lol:

Jaj, el kell mesélnem 2 dolgot is:
az egyik, hogy ma 1/2 9-1/2 1-ig ügyintéztünk (hivatalok, közüzemek stb.), többek között az Árkádban is. Kocsiba, gyerekülésbe, babakocsiba ki-be egész délelőtt. Ember hegyek, zaj. És Marci mindezt olyan jól viselte, meg sem nyikkant, nézelődött, evett-ivott, csak akkor volt egy kis hiszti, mikor már nagyon elfáradt, de akkor lefektettem a babakocsiban, megitattam és elaludt. Az Árkádban, míg Apa intézte a dolgát, elmentünk vásárolni (most voltam vele így először!), DM-be, Játéksziget-be (persze, hogy kapott fürdős játékot! :oops: :lol: ), és ott is olyan jól viselkedett, nevetett a polcokon lévő árukra! :lol: :lol: :lol:
Olyan büszke vagyok rá, az Árkádban összefutottam a barátnőmmel, akinek 2 héttel idősebb a fia, és mondta, hogy ő el sem mer indulni a fiával sehova, mert állandóan visítana... :roll: :shock:

A másik:miután hazajöttünk, tettem-vettem az emeleten, Marcika meg - KIVÉTELESEN!!! - tök jól elvolt a szobájában, kalandozott mindenfele. Egyszer csak arra leszek figyelmes, hogy túl nagy a csend. :? Aztán meg elkezd pittyegni az Angelcare. Mi a fene lehet ez, odamegyek, hát látom, hogy az én Drága Fiacskám a kiságya mellett térdel, és nagy lelkesen kotorássza ki a légzésfigyelő érzékelőjét a rácsok közül, miközben pittyegteti (ehhez be kellett kapcsolnia az egyik oldalon, majd a másikon beállítani pittyegőre). AZ ÉN FIAM!!!! 8) 8) 8)

Kép
Kép
nircee

Helló, mindenkinek!

Verna, annyira tudtam, hogy nem hagyod szó nélkül..... :wink: Sajna én is ilyen vagyok, azért válaszolok most is. :lol: De hidd el, tudtam, hogy fázik. :) Először is, Szonja nyári baba, és mikor hazajöttünk a kórházból 40 fok volt, rá egy hétre 20. Az egy dolog, hogy mije volt hideg, és mije nem. Amíg be nem takargattam, vagy be nem fűtöttünk, nem aludt el, csak nyöszizett. Hogy erre, hogy jöttem rá, sajna már nem tudom, gondolom ugyanúgy, mint arra mikor éhes... :roll: Bölcsőhalálnak nagyon sok oka lehet még, ezzel sosem foglalkoztam direkt. (PErsze tudom mik az okai, de nem hegyeztem ki erre magunkat)
ÉS egész télen így volt ez, bent 25 fok volt, fürdésnél ki tudja, biztos több... Aztán azt vettem észre, hogy minnél többet mozog, annál kevésbé kell a magas hőmérséklet....
Ja, és teljesen igaz, valóban "mi" is tudjuk, hogy nem csak a kezét kell nézni.. Ezt már végighallgattam, és levizsgáztam belőle a szakközépben, majd a főiskolán, majd a következő főiskolán... :wink:

BEcsi!!!!! Honnan fújt elő az őszi szél??? :lol: :lol:

Timi, szerintem a gyerekeid, mint két tojás... :wink: :D

A betegeknek jobbulást!!!

thenus

Sziasztok!
Kép
Szantre!
Bocsika,tegnap elfelejtettem mondani,hogy nagyon édes a kicsi Márk ahogy játszotok a vízben!Úgy írigyellek titeket is ezmiadt!Sajnos nekem nincsen kocsim(vezetni sem tudok)ezért én messzire csak akkor indulok el,ha nagyon muszály!Milyen jó kedve volt apának és fiának! :lol: :wink:

Verna!
Az a helyzet,hogy nekünk nincsen kocsink,és így rávagyok néha szorúlva a tömegközlekedésre!Kénytelen vagyok elindúlni busszal,mert nem űlhetek állandóan a négy fal között!Jó persze naponta 2x megyek túrázni az ovifelé,de az nem olyan mindtha átmennék anyuhoz!Különben is,hogy mondhat ilyet egy "ember"!!!?(nusz nem arra való,hogy felszáljunk babakocsival) :shock:

Pimpo!
Igen ezt már én is észre vedtem!Jó pár éve járok már tömegközlekedéssel,és 3x 2 évet babakocsival végigszenvedtem már!Már azt is megkaptam,hogy miért vettem ekkora kocsit?!(sportbabakocsival voltam) :shock: :shock: Annál kisebbet már csak a játékboltban kapok! :lol: :lol: :evil:

jutta!
Nyugi,már nincsen sok hátra!Tudom,hogy ez az utolsó pár nap a legnehezebb!KITARTÁS!
De apával összebújás az nem rossz ötlet,habár nekem ilyenkor már mozdúlni nem volt kedvem! :lol: :lol:

Heni!
Magatokról semmit sem írtál!!!!!!Mivan veletek,hogy telnek a napjaitok????? :D :wink:

Szép napot mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Verna!
*nusz-busz :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop, köszi a biztatást, de leginkább az a bajom, hogy tuti akkor fogok szülni, amikor Szabó nincs itthon...
Nem hibáztatom érte... egy szülész-nőgyógyász se lehet 365 napon elérhető... csak nem esik jól, na...

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!
Közlekedés:
nekünk nincs kocsink, szerintem nekünk is busszal kell majd közlekednünk. Az az igazság, hogy a lakáshitel, meg a bútorhitelek kimerítették a keretet, sajnos legalább egy évig (ez a legoptimistább számításom :() nem lesz kocsink, tehát nem tudom, de én fel fogok szállni a buszra, ha muszáj lesz! De nem értem, miért ne lehetne buszra szállni babakocsival? Sokan járnak busszal és babakocsival, ez miért baj? Jó, persze, kellemesebb saját autóval, de ha nincs rá pénz??? :(
Jutta:
szerintem most már mindegy, most már vagy megszülsz vagy nem, most már ezen ne agyalj. Én azt csináltam, hogy azon a napon, amikor tudtam, hogy a dokim nincs, ki se mozdultam és szinte egész nap pihentem, TV-ztem, aludtam, nehogy valami történjen és beinduljon a szülés. Mennyi az a pár nap? Mert ha nem indul be a szülésünk vasárnapig, akkor hét nap múlva indítanak.
Szantre:
nem azért tanulok, mert kitartó vagyok, hanem mert félek, hogy utána nem lesz rá időm :(.
Nircee:
ugye? :) Most meg a közgáz, szóval.... Ááááá....
Egyébként szép napot mindenkinek! :)
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok

pilla küldök privit :wink:

henus neked is :lol:

jutta fel a fejjel messze van még a hétvége!!!Inkább nyugiban pihengess még mert aztán úgy sem lesz rá lehetőséged pár évig :lol: :wink: könnyen beszélek....én is utálnám :oops:

megyek dolgom ezer míg alszik
becsi
Iklad

Sziasztok!

Tömegközlekedés hát az gáz akár hol is lakik az ember. Mikor még csak a Bence volt egyszer elindultam Pestre busszal, amegállóban állt már a busz és a sofőr csak nézett, hogy most akkor mi van, mire én szóltam neki, hogy ugyan nuissa már ki az alsó csomagtartót, hogy a babakocsit be tudjuk oda rakni és felszállhassunk a buszra, aztán már Pesten rendes volt segített leszállni, még a kocsit is szétnuitotta nekünk :( :wink: hát nem tudom, valahogy nincsenek hozzászokva a babakocsis utasokhoz szerintem :evil: és sz bosszantó. Mióta Hugi is megvan nem is voltam sehol, anuuék jönnek le hétvégeken hozzánk és néha elviszik a Bencét. Én sem merek elindulni két gyerekkel se vonattal, se busszal, pedig a Bence élvezné a dolgot, mert szeret utazni.
Bocs egy kicsit hosszú lett :wink:

Piroska, Jutta most már tényleg a végén jártok, kitartás, együtt érzünk veletek és nagyon izgi, hogy bármikor jöhetnek a csöppségek :wink: :wink:

Köszi a dícséreteket, szerintem is hasonlítanak egymásra, de van, hogy egyáltalán nem, mondjuk valami közök van egymáshoz :wink:

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

nézzétek el néha az y-kat, de angol a windows és néha elütöm :oops: :oops: :oops: :oops:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Becsi, köszi!

Éjszaka 3 órát, ha aludtunk. Laurának szinte semmi levegőn nem áramlott az orrán, úgyhogy sírt, sírt és sírt. Úgy sajnáltam szegényt. Aztán hajnal 3 körül bealudt valami focimeccsen. Most meg úgy pörög mintha végigaludta volna az éjszakát. Én meg mindjárt összeesek. :shock:
Azt hiszem elkezdek főzni... Bár semmi kedvem hozzá.
Vendég

Jutta!
Ne izgulj!! Inkább pihenj és lehet, hogy még Szabó vissza is ér mire érkezik a babó. Elvileg ha zárt a méhszájad jó esélyed van rá. Meddig van szabin?

Hát szerencsére nekünk nem kell tömegközlekedni, de egy ilyen buszos beszólást én nem hagytam volna annyiban. :twisted: Mekkora bunkók vannak a földön!!

KépKép
tüccs

Na egész jövőhéten nem lesz a doki :-(
Szabin lesz, ezt tuti tudta korábban is....
Most már mindegy, vagy szülök a héten, vagy így jártam...

Jutta

KépKép
jutta

sziasztok,
Giga, Tiop! nagoyn köszönjük! majd teszek fel képet, igazi vonatos tortája volt, sajnos az íze nem volt annyira jó.
Segítsetek! Tudtok olyat aki nem hagyományosan szült? hanem valamilyen alternatív módszerrel? Én ülve szültem és kéne még egy másik alteros is egy holnapi rádiós riporthoz!!
Sziasztok, remélem a szép napsütés meggyógyít minden babát!!
Zsó

Kép
Kép
kispraga77

Sziasztok!
Tüccs!
Nyugi,nem olyan fából faragtak engem,hogy szónélkűl hadjam ezeket a beszólásokat!9 év allatt már bekeményedtem! :lol: :wink: :wink: Örökös harcban vagyok! :?

Pilla!
Remélhetőleg ma éjjel már jobb lessz!Vegyél neki adagolós NASIVINT+STERIMART!A gyógyszertárban azt mondták,hogy a STERIMAR magában semmit sem ér,mert csak átmossa az orrot!Kell hozzá olyan orrcsepp ami megszünteti a duzzanatot(orrdugulást)és a orrfolyást!Erre a célra a NASIVIN a legjobb!De gondolom ezt te is tudod!Nem akartam okoskodni,bocsi! :oops: :oops: :? Próbálok segíteni.mert tudom milyen rossz! :( Jobbulást nektek! :!:

Jutta!
Most lehet,hogy megköveztek egy páran!Miért nem beszélsz a dokiddal,hogy te mindenféleképpen nálla szeretnél szülni,hátha beindítja előbb a szülést!Hiszen már csak pár napod van hátra!!! :roll: :?

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Kispraga!
Várjuk a képeket!Hát én nem fekve szűltem,hanem mondhatni űlve,de szerintem nem volt annyira eltérő a hagyományostól!Nem volt kengyelbe a lábam,hanem csak magam mellett tartottam,az ágynak a támlája pedig teljesen felvolt hajtva! :? Szóval nem is tudom! :oops: :lol: :lol: :shock:

Kép
Kép
Kép
tiop

Azt azért nem szeretném... csütörtökön megyek be hozzá, és akkor kiderül kinek akar átadni, majd kikérdezlek Titeket és ha szimpi, akkor oké, ha nem akkor meg szülésznőmmel megbeszélem, hogy mi legyen! Jövőhéten (ha túlhordom) úgyis megyek CTG-re... és majd improvizálok vmit, tuti jövök majd hozzátok segíségért!!

Surányiról tudtok vmit? Mintha őt említette volna... de csak rémlik...

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Giga, jó volt találkozni, aranyosak voltak a csajszik, ahogy dumáltak! :) Azért Lili látványosan sokkal nagyobb, mint Lolo - de már megszoktuk, hogy a korabeli babók mind nagyobbak! :)

Henus: értettem! ;) A "Ti" egyébként a többiekre (is) vonatkozott, főleg a még nem szülteknek "okoskodtam", hogy mijét kell nézni a gyerkőcnek... ;)

Pilla: sajnálom a rossz éjszakát! :( Remélem, hamar túl lesztek rajta!

Tiop: persze, világos, hogy közlekedni márpedig kell - és nekem is voltak rossz élményeim, azért nem vagyok hajlandó. A csömöri busz eleve nagyon gáz, csúcsidőben mindig tömve van, tudom, hogy még egyedül se tudtam felszállni néha, nemhogy babakocsival... ezért inkább meg se próbáltam. Nekünk is elég nehéz kigazdálkodni a 2 kocsi fenntartását - mert az enyémet nem megvenni volt sok, 400.000 volt, anyukámék is beszálltak, szóval ennyit ki tudtunk fizetni, de biztosításokat fizetni, súlyadót, éves szerviz - plusz ha valami gond van, mint pl. most a kuplung (80.000 Ft volt. :( ) - na az a sok! :( . De már terhesen is jól jött, hogy el tudtam menni bármikor vizsgálatokra, nem függtem senkitől, egészen az utolsó hetekig vezettem... amióta meg megvan Lolo, el se tudom mondani, mennyivel egyszerűbb... kérdés, hogy meddig tudjuk még fenntartani, bár én tényleg nem szívesen mondanék le erről a "kényelemről"... ami a mellékelt ábra szerint nem csak kényelem, hanem "önvédelem" is a bunkó emberek ellen.
De mindenkinek meg kell oldani valahogy az közlekedést, ez tény...

Jutta: jól emlékszem, Surányi a dokid? De azért átad valakinek, ugye? Nem lenne szerencsés ügyeletesnél szülni, bár rendes a dokik többsége, de azért más betegéhez nem nagyon szeretnek nyúlni... (Mikor nekem 190 volt a vérnyomásom, Keresztes volt az ügyeletes, de még csak rám sem nézett, közölte a nővérekkel, hogy hívják ide az orvosomat - szerencsére pont bent volt szülést vezetni - mint utóbb megtudtam, Taminál! ;) ).
Vendég

Ja, akkor nem Surányi a dokid, ha neki adnak át. :) Szakmailag abszolút toppon van, bár voltak kisebb (lelki) aggályaim, de én szeretném a következőt is nála szülni, mert biztonságban érezném magam...
Vendég

Tiop, köszi a segítséget. Mindkettő van itthon, úgyhogy használjuk őket ezerrel. Valahogy mégsem javult tőle éjszaka a helyzet. Most alszik a lány, de ha felébredt azt hiszem elsétálunk a gyogyiba, veszünk olyan baby luff-ot. Sára meg egyre jobban köhög... A gyógyszerek semmit sem érnek nála, úgyhogy bevetem a homeós cuccokat.
Vendég

Ja...
Mi is BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk Nándinak. Bocsi, de azt sem tudom fiú vagyok -e, vagy lány...
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?