Sziasztok!
Én el sem merek indulni tömegközlekedéssel. Iszonyat babakocsi nélkül is, nemhogy azzal!!!! Azért ez nagyon szomorú....
A betegeknek jobbulást!
A finiselőknek kitartást!
Piroska,
én tanultam vezetéselméletet, igazán és szívből utáltam!!!!!!! Mára már egyetlen dolog sem maradt meg belőle, de ahogy írtad, ezek a szavak ismerősek voltak!
Szantre,
nagyon szépek vagytok!!!! Márk is nől, mint a bolondgomba!!!
Jaj, el kell mesélnem 2 dolgot is:
az egyik, hogy ma 1/2 9-1/2 1-ig ügyintéztünk (hivatalok, közüzemek stb.), többek között az Árkádban is. Kocsiba, gyerekülésbe, babakocsiba ki-be egész délelőtt. Ember hegyek, zaj. És Marci mindezt olyan jól viselte, meg sem nyikkant, nézelődött, evett-ivott, csak akkor volt egy kis hiszti, mikor már nagyon elfáradt, de akkor lefektettem a babakocsiban, megitattam és elaludt. Az Árkádban, míg Apa intézte a dolgát, elmentünk vásárolni (most voltam vele így először!), DM-be, Játéksziget-be (persze, hogy kapott fürdős játékot!
), és ott is olyan jól viselkedett, nevetett a polcokon lévő árukra!
Olyan büszke vagyok rá, az Árkádban összefutottam a barátnőmmel, akinek 2 héttel idősebb a fia, és mondta, hogy ő el sem mer indulni a fiával sehova, mert állandóan visítana...
A másik:miután hazajöttünk, tettem-vettem az emeleten, Marcika meg - KIVÉTELESEN!!! - tök jól elvolt a szobájában, kalandozott mindenfele. Egyszer csak arra leszek figyelmes, hogy túl nagy a csend.
Aztán meg elkezd pittyegni az Angelcare. Mi a fene lehet ez, odamegyek, hát látom, hogy az én Drága Fiacskám a kiságya mellett térdel, és nagy lelkesen kotorássza ki a légzésfigyelő érzékelőjét a rácsok közül, miközben pittyegteti (ehhez be kellett kapcsolnia az egyik oldalon, majd a másikon beállítani pittyegőre). AZ ÉN FIAM!!!!