Köszönöm szépen a dícsérő szavakat mindenkinek, aranyosak vagytok!
Lippa,
én is nagyon boldog szülinapot kívánok a két kicsi lánykának! Teszel majd fel képet a nagy napról?
Máté babák,
nagyon boldog névnapot nektek is!!!!
Share,
őszinte részvétem.
Nagyon nehéz lehet most nektek, kívánom, hogy minél hamarabb enyhüljön a fájdalmatok!
Estrella,
gratula a szép eredményekhez! Hidd el, tökéletesen megértem, amit érzel! Én is nagyon boldog vagyok, de még mindig bennem van a félsz, és még mindig nem tudom elhinni, hogy ez valóban velem történik.
Benszi,
örülök, hogy minden rendben van az ikrekkel!
Köszi az infót az úszásról, a Campona kb. 20 percre van tőlünk kocsival, lehet hogy majd kipróbálom, ha nem találok még közelebbit...
Vicus,
hogy vagy? Vizesedéssel kapcsolatban van valami változás? És hol van az a pocis kép???
Málna,
mi volt a pénteki vizsgálaton?
Lukrécia,
hát veled aztán mindig történik valami... Kitartást neked, és vigyázz nagyon magadra, jó?
Fiona,
végre neked is mocorog??? Szuper!!!! Az a 6 kiló meg nem vészes, ne aggódj miatta!
Réka,
örülök, hogy jó eredményeket kaptál, és minden rendben Kiskakukk-kal (nem akartam egybe írni a három k-t, úgy olyan furán nézett ki..
)!!!
Zsókuci,
tetszik nagyon a honlapod, ügyes vagy, hogy ilyent tudsz csinálni! Milyen volt az esküvő? Várjuk nagyon az élménybeszámolót!
Lanett,
képzeld, tegnap itt volt nálunk az unokaöcskös (Zalán), annyira kis édes, jó volt egy kicsit babázni!
Nyunyika,
megy a drukk ezerrel!!!!!!!!
Csajok,
holnap kezdem az utolsó hetemet a melóhelyen... Olyan fura érzés... Várom nagyon a pihit és a nyugalmat, csak ezután a pörgős munkahely után olyan más lesz minden... Az autót is vissza kell adnom, csak ezt az egyet sajnálom, semmi mást!