Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Csak gyorsan átfutottam, hogy ki, hogy van, mert most értem haza és főznö kell...

Lippa:boldog szülinapot a lánykáknak

Máténak boldog névnapot!

Keményedők hogy vagytok??remélem a körülményekhez képest minden ok!!

Zsókuci:privit megkaptam, írtam az aktuális topikba!

Benszi:hú ezek a kölkök nem lesznek éppen nyugodt gyerkők kint sem?? :shock: már ennyit kaszinóznak...és tényleg nem látható, hogy 15kg van rajtad!!Gratu!!

Fiona:szerintem nem sok a 6kg ennyi idősen!...

Mi jól vagyunk, nem tudom írtam-e, hogy kedden voltam a Szt.Lászlóban genetikusnál aki megnyugtatott, hogy én abba a pár %-ba tartozom, akiknél akár évtizedekig is +ás mutatható kis az összes toxo értékben....tehát MINDEN RENDBEN Kiskakukkal!! :lol: :lol:

na felrakom a pörit főni...
pussz:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Fiona,Zsókuci

NUTELLÁSAT ÉN IS ÉN IS.......... :shock: :shock: :shock:

Réka

de örülök,szuper hogy minden ok :D :D :D

PUSZI MINDENKINEK

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Készítettem egy honlapot (persze olyat, amihez nem kell nagy szaktudás :lol: ), alul a www-re kattintva meg tudjátok nézni. :oops: :oops:

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!!

Két kis szőke hercegnőnek boldogságos szülinapot kívánok én is. Mátéknak pedig boldog névnapot. (béna vagyok, nem tudok ilyen csodákat feltenni, mint a többiek).

Bibarka, aztán édes Urad felismerjen ám a nagy átváltozás után. Először is ugyebár eddig csak 1 nagy gombócot szokott meg a hasad tájékán, most meg... MENNYIT IS?????? :D :D No, meg a séró és a kozmetika...

Luki, hogy vagy? Pocak? Pihi?

Réka, örülök, hogy jó híreket kaptál! :D

Benszi, mindig szétröhögöm magam gyermekeidről tartott élménybeszámolóidon. :D Ezeket olvasván és Lippa hercegnőit látván óóóóóriááási kedvet kapok az ikrekhez :D

Pusszantás mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!
süni76

Sziasztok,

Réka,
Szuper, hogy a toxoval minden rendben!! :D:D:D Tudtam én, hogy minden rendben lesz Kiskakukkal! :wink:

Ma megyünk az esküvőre Sopronba! :D Elvileg 11 körül indulunk, a sok variálás után, hiszen úgy volt, hogy már tegnap lemegyünk, de aztán végül ma lett belőle :wink: Annyira mondjuk nem bánom, mert egy kollégiumban leszünk elszállásolva, és hát szerintem ott elég lesz egy éjszaka is :lol: Képzeljétek, ha úgy alakul, hogy lesz rá elég jelentkező, akkor holnap a laktanya területén lehet, hogy tudunk paintball-ozni :D Mindig is ki szerettem volna próbálni, mondjuk persze tuti drassolni fogok, ha tényleg megyünk :oops: :lol:

További kellemes hétvégét mindenkinek, holnap délután jelentkezem!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sünci
ez ari volt,most egy nagy gomboc tetején van egy uj séró na és a szemöldököm amit már fontam végre megritkult :lol: :lol: jó sok gombit nyomtam be,na meg aznap még palacsintát is csinált a kerifiam anyukája,és nem akartam megbántani igy feláldoztam magam :P :P drukk a stimudhoz :lol:

Benszi,Zsókuci
nem tünt el Bibar anyátok,csak kicsit húzós volt ez a pár nap :oops: :oops: na hát Luki nagyon kifárasztott,gondolhatjátok,ugráltam neki a fini gombikkal aztán 2 óra mulva szendvicset kivánt :lol: :lol: jó vastagra sikeredett,szerintem még ma is azt eszi :P :P

Zsókuci
jó szorakozást az esküvöre :lol:

Luki
persze....nutellásat,még mit nem??nem szabad sokat enni tudod :P :P képzeld tegnap mondta a karesz hogy annyit horkoltam,alig birt aludni :oops: :oops: ezek után elmeséltem a te esetedet,hát látod mi is idáig jutottunk :P :P puszillak

Lippa
én is boldog szülcsinapot kivánok igy utólag a csajoknak :P

bibar

Kukuccs Kismamik!

Kicsi Fionám!

Nem tüntem el csak ezer a dolog!Jól esett hogy keresel! :wink: Megvagyok köszike,izulok már mi lesz !!!!Szerdán csinálok tesztet!!! :wink:

Szerintetek az a clear Blue a legmegbízhatobb terhességi teszt???????????? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Bocs ha ritkán jelentkezem, de ezer a dolog.
Vendég

Sziasztok

ma sem telt el unalmasan a napom.... :( már kezdek fáradni.
Reggel arra ébredtem hogy egy cuki adag vizes vmi távozik belőlem.Du 3-ig birtam és felhivtam a dokim(megint a hülyeségem-jaj hétvége van,mit fog szólni)szóval közölte hogy azonnal kórház,mert ha szivárog a magzatviz,akkor tüdőérlelő injekció és pár nap múlva kiszedik a bébit.Na,gondolhatjátok.... :(
Hála Istennek mindent rendben találtak,de azt mondták,ha megint ilyen van azonnal kórház és akkor bennt is tartanak.
Megkönnyebbültem de most megint egyel több parám van.Hú,csajok,nem egy sétagalopp ez a terhesség.Drága kicsi babám jól megszivta hogy ilyen béna anyja van....

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket!

Sajnos édesanyám már nem érhette meg, hogy felköszöntse az unokáját. :cry: :cry: :cry: Hétfőn elveszítettük! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Egyelőre egy nagy káosz van a lelkemben. Máté miatt tartom magam.

A Lombikbaby-találkozóval kapcsolatban: nem tudom még, hogy megyünk-e. Nem szeretnék bezárkózni, muszáj folytatni, a legkisebbek előtt még ott az élet.

Puszi mindenkinek! Kép

Kép
Kép
share

Share, borzasztóan sajnálom :( Fogadd részvétem! Nagyon sok erőt kívánok!
süni76

Sziasztok csajszikák! Ma egy kicsit elvagyok havazva.Söt lehet,hogy egy kicsit be is sokaltam!!Akkor mondom sorban. Délelőtt dolgoztam,utána elmentem piacra majd nekiálltam főzni.Marhapöri lett volna a menü ha nem kellett volna majdnem 4 órát főzni ezt a szerencsétlen marhahusit. Délután ablakot pucoltam annyira jó idő volt,hogy nem akartam kihagyni. És megmondom őszintén jol el is fáradtam. Ma paprika napok vannak itt nálunk,ugyvolt,hogy apával elmegyünk egy kicsit de már nem maradt energiám. Hála istennek neki sincs nagy kedve menni!!

Képzeljétek ma már elég jol éreztem a mocorgást odbenn. :lol: :lol: Annyira jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LUKRÉCIA!!!!Nagyon nagyon vigyázz magadra. Próbáld meg még egy pár hétig húzni!! Inkább feküdj egész nap!Tudom nem könnyű de mindent a cél érdekében :roll:

ZSÓKUCI!!Megnéztem a honlapodat nekem nagyon tetszik! Ügyi vagy.Hozzám képest minimum professzor :roll: :lol: :lol:

NYUNYIKA!! Örülök hogy megvagy!! Nem tudom mi a neve annak a tesztnek amit a DM-ben lehet kapni de olyat ne!!!vegyél. Az nekem negativot mutatott.Mig a másik amit a gyogyszertárban vettem rögtön pozitiv lett.Nem tudom a nevét de 48o ft volt. és mikor pozitiv lett utána még csináltam kb ötöt :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap elmentem a bankba de csak 3-ig voltak nyitva ugyhogy csak hétfőn tudom intézni az utalást.

LEXI,KRISZTI jelentkezzetek. CHESTI is már régen irt. Remélem csak időhiányban szenvedtek.
Most megyek és nézem a kedvenc műsoromat a viasat 3-on az emberi történeteket utána meg a helyszinelőket. Puszi mindenkinek

Kép
fiona66

Share!

Őszinte részvétem!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

lanett

Két kis kis szöszi hercegnő!!!!
Szülinapotok alkalmából Isten éltessen sokáig Titeket!

Máték!
Kissé megkésve :oops: de nagyon boldog névnapot!

Jut eszembe, mi van Taptauval? Olyan régen írt már.

Lukrécia!
Szorítok hogy minden rendben legyen! Ne parázz, de pihizz ezerrel!!!!!
Megpróbáltam felrakni Neked képet a fülbevalóról, de nem igazán lett jó. Majd holnap megpróbálok kinti képet csinálni, ott hátha jobb lesz. Egy téglalap alakú fehér kő van a két szár között. Én ilyet nem is hallottam hogy a lőtt lyuk benőhet :shock:

Zsókuci!
Mulassatok jól a lagziban! Remélem a paintball is összejön!

Nyunyi!
Kétcsikos tesztet vegyél, az a legjobb :wink: :wink: :wink:
Nekem Gabriel tesztem volt, az érzékenységet kell nézni, asszem minél kisebb a szám annál jobb :?: :shock: :!: de ebben nem vagyok biztos.

Jó éjt! Nagyon fáradt vagyok, elteszem magam holnapra! :oops:

lanett

Drága Share őszinte részvétem. :(
chesti

Mostanában kicsit havazok időben, de olvaslak titeket.
Puszi mindenkinek!

chesti

Luki
:shock: :shock: :shock: :shock: és fel sem hivsz???a puzzleért igen?na szép :oops: :oops: vigyázz magatokra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gondolom hogy megijedtél :oops: :oops: :oops:

Share
öszinte részvétem :( :( :( :( :(

Nyunyi
szerdán már kiderül???nagyon drukkolok hogy jó napod legyen :wink: :wink:

bibar

Sziasztok

Lukrécia
Nagyon vigyázz magatokra.
Puszika

Share,
Öszinte részvétem.

Teszek fel fotokat a szerelmemröl :lol:

Kép Kép Kép

Kép
bibike27

Köszönöm szépen a dícsérő szavakat mindenkinek, aranyosak vagytok! :D :D

Lippa,
én is nagyon boldog szülinapot kívánok a két kicsi lánykának! Teszel majd fel képet a nagy napról? :wink:

Máté babák,
nagyon boldog névnapot nektek is!!!!

Share,
őszinte részvétem. :( :( :( Nagyon nehéz lehet most nektek, kívánom, hogy minél hamarabb enyhüljön a fájdalmatok!

Estrella,
gratula a szép eredményekhez! Hidd el, tökéletesen megértem, amit érzel! Én is nagyon boldog vagyok, de még mindig bennem van a félsz, és még mindig nem tudom elhinni, hogy ez valóban velem történik. :oops: :)

Benszi,
örülök, hogy minden rendben van az ikrekkel! :) Köszi az infót az úszásról, a Campona kb. 20 percre van tőlünk kocsival, lehet hogy majd kipróbálom, ha nem találok még közelebbit...

Vicus,
hogy vagy? Vizesedéssel kapcsolatban van valami változás? És hol van az a pocis kép??? :wink: :D

Málna,
mi volt a pénteki vizsgálaton?

Lukrécia,
hát veled aztán mindig történik valami... Kitartást neked, és vigyázz nagyon magadra, jó? :)

Fiona,
végre neked is mocorog??? Szuper!!!! Az a 6 kiló meg nem vészes, ne aggódj miatta! :wink:

Réka,
örülök, hogy jó eredményeket kaptál, és minden rendben Kiskakukk-kal (nem akartam egybe írni a három k-t, úgy olyan furán nézett ki.. :D )!!!

Zsókuci,
tetszik nagyon a honlapod, ügyes vagy, hogy ilyent tudsz csinálni! Milyen volt az esküvő? Várjuk nagyon az élménybeszámolót!

Lanett
,
képzeld, tegnap itt volt nálunk az unokaöcskös (Zalán), annyira kis édes, jó volt egy kicsit babázni! :D

Nyunyika,
megy a drukk ezerrel!!!!!!!!

Csajok,
holnap kezdem az utolsó hetemet a melóhelyen... Olyan fura érzés... Várom nagyon a pihit és a nyugalmat, csak ezután a pörgős munkahely után olyan más lesz minden... Az autót is vissza kell adnom, csak ezt az egyet sajnálom, semmi mást! :oops:

Kép

Kép
mamm

Szép napot Kismamák!

Share!!!!

Fogadd Őszínte Részvétem!!!!!!Tudom min mész most keresztül junius 26 án vesztettem el én is az anyukám!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Nagyon sajnálom!!!Sídr ki magad!!!!Nekem az segített!!!!Nagy ölelés neked Drága!!!! :cry:

Lukrécia!

Húú nem semmi,szegénykém veled mindig történik valami!!!Örülök hogy nincs komoly baj!!!! :roll: :wink:

Lanett Drága!

Köszike az infót!!remélem kapok két csíkosat!!!!! :roll: :lol: Szép a kis fülbevalója a babácskádnak!!!Kész hölgyecske!!! :P

Fiona!

Köszike adrága vagy!!!Azért ne erőltesd túl magad drága!!!Ugye milyen jó amikor mocorog!!!!!Én imádtam!!! :P Remélem hamarosan érezhetem újra! :roll:

Bibarcim!

Biza,most nem leszek hős!!!Nem várok péntekig!!!Remélem jó napom lesz szerdán!!!!!Köszike a drukkot!!!!Drága vagy!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Share

részvétem édesanyád miatt :(

Lanett

de rendes vagy hogy nem felejtetted el a képet.Köszönöm.

Zsókuci

Tök jó a honlapod,ügyes vagy

Bibarci

annyit zaklattalak pénteken,hogy tegnap már nem akartalak....puszika

Nyunyi

HAJRÁ :D

Bibike

tünemény ez a kacagó kis angyal :D Ahogy a képeitekre emlékszem,a férjedre hasonlit,ugye?

Mamm

tipus-függő de én jól birtam a meló nélküli létet(persze a még aktiv korszakomra gondolok :wink: )szerintem hamar bele fogsz jönni :D

Kép
lukrécia

Lukrécia
Igen tiszta apja a drágám

Kép
bibike27

helló lányok!

Share nagyon sajnálom!

voltam pénteken dokinál az uh-on minden rendben volt, annyi van, hogy jól lennt van a méhlepény! remélem még elmozdul. a méhszáj az zárt!
kedden megyek az istenhegyire amit ő is javasolt, plusz még elküldött genetikai tanácsadásra is a magas afp miatt, hogy volt a családban rendellenesség. szóval szinte minden héten megyek dokihoz!
amúgy meg sikerült jól megfázni. fáj a torkom, kezd nem lenni hangom. tippek,hogy mit tegyek??

Lukrécia vigyázz magadra!!!

Ballagyo írtam privit megkaptad?
málna79

Luki
jól van megbocsátok :oops: :oops: holnap remélem hivsz majd,akkor majd jól kibeszéljük magunkat :lol: :lol:

Mamm
én is hamar belejöttem a semmittevésbe,nagyon élvezem ám :lol: :lol:

Bibike
annyira aranyos ahogy a kis szőnyegén kacag,nagyon jól érzi magát úgy látom :P :P

bibar

Málna
örülök hogy rendben volt minden és zárt a méhszáj :lol: :lol: a náthára a legjobb rengeteg mézes citromos tea és c vitamin,nekem ez mindig segit,a hangszálaidra meg valami szopogatos cukorka,amit lehet terhesen is :oops: :oops: más tippem nincs.Babyvel mi van?

bibar

Bibike

na,ezt én is rögtön igy láttam a képek alapján,csak azért nem akartam beégni :wink: :lol: De kis boldogságosság lehet az élet nálatok :D

Málna

mézes tea,PIHI,cukorkák.Jó lenne ha a köhögésig nem jutnál el,az nem tesz jót.Irj majd mi volt az istenhegyin.

Bibarci

:P

Kép
lukrécia

Sziasztok csajszikák. Ma megint olyan gyönyörű idő van hogy egy kis ablakpucolás ismét belefért. Most hatalmas autótakaritás van de abban én most nem veszek részt :lol: :lol:
Ma nem nagyon mozog az én kis drágám. Olyan éppen hogy csak. Már olyan ideges vagyok hogy mi van vele!!!!!!!!!!! Annyira figyelem!!

MÁLNA!!És azt te érzed,higy lent van a méhlepény???? Vagy mit érzel??? Mert nekem is aztmondták a genetikai u.h.-on hogy a méhlepény nagyon mélyen tapad!!

BIBIKE!!!Nagyon gyönyörű a kis tündérhercegnő :lol: :lol:

lanett!!!! nagyon csinike lesz a bogárszemű a fülbevlóval!! Én annak idején a kórházba berakattam a lányomnak még mielőtt hazajöttünk.

LUKRÉCIA!! Gőzölés ezerrel!!Nálunk mindig bevállik.

Csajok hogy jártam ma!!Túrós rétest sütöttem és benntfelejtettem a sütőben!! :shock: :x De olyan durván,hogy abszolut menthetetlen lett!!Szoval már füstölt. Ugyhogy ma a kutyák réteseztek :lol: :lol: És most gondolkodom hogy sütök még egyet. Na sziasztok legyen szép a délutánotok puszika

Kép
fiona66

Fiona

azért óvatosan azzal az ablakpucolással.... :)

Köszi,de nem baj ha nem gőzölök?Félek attól Málna nem lesz jobban..... :lol:

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Na, ma délután megérkeztünk Sopronból. Az esküvő nagyon szép volt, és a lagziban is nagyon jól éreztük magunkat! :D A tervezett nagyon berúgás, és hajnalig dínom-dánomból azért nem lett sok minden, nem hiába: öregszem :oops: Éjjel 1 körül már nem bírtuk tovább :oops: De persze azért jó volt. :D:D A paintball is elmaradt, de megbeszéltük, hogy majd egy hétvége alkalmából bepótoljuk :wink: Képeket majd igyekszem felrakni a honlapra, szólok, ha fent vannak :lol:

Lukréciám,
:shock: Nem csodálom, hogy nagyon megijedtél! Mit mondtak, hogy ez akkor mi volt? Továbbra is pihizz sokat, és azért próbálj nem idegeskedni :roll:

Share drága,
Fogadd őszinte részvétemet Édesanyád miatt! :cry: :cry: :cry: Szívből sajnálom! :( Sok erőt kívánok!

Fiona,
Kicsit szerintem többet kellene pihizned! Ne terheld túl magad, mégiscsak egy babóca van a pocidban! :wink:
Ööö túrós rétes... :mrgreen: nem vagy egy "kicsit" szórakozott, kismami? :wink:

Bibike,
Hát nagyon tüncimünci ez a kiscsajszi! :D:D Kis vigyorpanka! :D Nagyon édiii! :wink:

Mamm,
Kitartás az utolsó munkás hetedhez! Aztán a jól megérdemelt pihenés! :D

Málna,
Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n! A méhlepényed meg hátha feljebb vándorol szülésig.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen a többi vizsgálaton is!!!!
Jobbulást a megfázás miatt!

Köszönöm a honlapommal kapcsolatos dicséreteket, nagyon aranyosak vagytok! :D :oops:
Puszi mindenkinek, jól legyetek :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Na, még dobok egy friss táblát is Nektek! :wink:

BMC_pocisok-babások

Kép

Kép
zsókuci

LIPPA, boldog szülinapot a Lánykáidnak, még benne vagyok a nyolc napban.. :wink: :D
torolve_20130114141731

Napcsi,
Nagyon el vagy tűnve...:roll: Tessék jelentkezni! :D
Hogy vagy így a finisben?

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
örülök hogy jól éreztétek magatokat,hát igen,én is éreztem annó hogy már nem megy a reggelig taró buli :oops: :oops: de jó az 1 ig is :P :P :P

Lukikám
hivjál minnél hamarabb,mert aztán vasalnom kell,függönyt mosok,és a sötétitőket sajna át kell vasalni :oops: :oops:

bibar

Lippa!
14kg-os mopsz?Az nem semmi!CSajok tortaevős fotója?

Rékaróka!
Örülök,hogy nincs baj ezzel a toxozással!Köszi a pocakgratut!

Zsókuci!
Klassz honlapot csináltál!Ügyes vagy!A Paintball az izgi!Sajnálom hogy elmaradt!

Süni!
Hát örülök,ha megnevettetlek a gyerköceim írásával!Húzz bele,mert már alig vagyunk ikresek!

Bibarka!
Séróképet!Igazi önfeláldozó vagy palacsintaügyben!Mindjárt sírok!Gondolom nehéz volt lekűzdeni!És még az a fránya túrógombóc Lukival?Nem semmi!A baba már nem szolizik,észrevetted?

Luki!
Valld be inkontinencia kínoz!De viccet félre,mi csordogál belőled?Ja és eszedbe ne jusson haragudni magadra,mert te mindent megteszel ezért a babáért!Már mióta fekszel!Semmi ostorozás!Ja

Share!
Részvétem édesanyád miatt!Sajnálom!

Bibike!
Milyen édes ez a csaj,ahogy nevet!Zabálnivaló!

Mamm!
Nem sok helyen van jó bálnabalett!Mikor az oktató szabin volt jött két másik,hát anyám kár volt pénzt kiadni érte!Mikor aGitta van,akkor azt érezni,annyira átmozgat mindenedet!Megéri a 20perc autókázás!Nekem is majdnem annyi Érdről!Kedd és Csütörtök 19.15-20.30-ig tart!

Hát beszélgettem a fiammal,mert ferdén feküdt bennem és így sanszos a császár! :( Mondtam neki nem cseszhet ki velem,mert akkor nehezebben tudom őket majd ellátni és az nem jó!Addig beszéltem vele,míg felegyenesedett szerintem ,mert előre kiszakad a hasam és beköltözött a lába a bordáimba!Tehát most befogom és csak halkan vinnyogva örülök!Annyira egyenesen állnak a kölkök,hogy hátulról nem is látszik a terhesség!Lehet moziznak kifelé,mert az oldalra nézésnél hányhatnak! :lol: Én is ilyen voltam a kocsiban hátul!Mindig hányingerem volt! :lol:
Na de most komoly dolgokról!
Ha kimondom,hogy Szeretlek Dóra és Szereetlek Balázs,akkor azonnal jeleznek! :lol: Annyira fantasztikus kapcsolatban állunk már,de apuka is!A gyerekekkel!Tök jó!Azonnal reagálnak neki!Csak a hangjára is figyelnek!Ha odateszi a kezét,akkor meg belerakják a tenyerébe az aktuális fencit vagy buksit!Nagyon helyesek!És szófogadóak,mert este apa altatja őket! :lol:
Vendég

Málna!

Köszi a pü-t, válaszoltam.
ballagyo

Bocsika, megint átjöttem!

Taptau!
Máténak is nagyon sok boldog névnapot!(Én is benne vagyok a 8 napban, remélem):)El vagy tünve nagyon!:(

Share!
Fogadd őszinte részvétem!!!!!Nyugodjon békében Édesanyád! :cry: :cry: :cry:

Bibike!
Csodaszépek vagytok!Igazi egészségtől kicsattanó babuci!Továább sok örömet kívánok Nektek!

Réka!
Örülök, h rendben vana a toxód......

Juciéknak továbbra is nagyon drukkolok, remélem hamarosan azt olvasom, hazamehettek, és igazi nagycsaládként élhetnek! :P :P

Puszi minden kismamának, kisbabának!
Vendég

Benszikém
igen már nem szolis babám van :lol: :lol: igazad van tényleg nagyon nehéz volt leküzdeni a pakit,de megbirkóztam vele :P :P örülök hogy a babák ilyen szófogadóak,nagyon rendik :P :P hogy birod mostanában?nem tudtam megnyitni amit küldtél a bálnabalettről :cry: :cry: csak nem képek az usziból?vagy mi volt az?na vigyázz a babukra :oops: :oops:

Kriszti
nem kell bocsánatot kérni ha ide irsz,már annyira szeretnénk ha neked is ez lenne a fő topikod,de eljön annak is az ideje :P :P irjál ide is gyakrabban :lol:

ma 2 éve házasodtunk össze az urammal,mondtam neki hogy hozzon valami fini ebédet,már nagyon éhes vagyok :lol: :lol: olyan gyorsan megy az idő :oops: :oops:

bibar

Mégegyszer nagyon szépen köszönjük a jókívánságokatl :D !
Buli jól sikerült,a gyertyákat kétszer is elfújták a Tündérkék,annyira tetszett Nekik.Képeket sajnos csak 1 hét múlva tudok felrakni,mert Anyuéknál vagyunk és elfelejtettem elhozni a kábelt,amivel fel tudom tenni a képeket :( .

Réka örülök,hogy minden rendben van Kiskakukkal :D .

Süni örülök,hogy kezdhettétek a stimut,drukk az ikrekhez,nagyon jó dolog ám :wink: !

Lukrécia nekem kétszer is volt ilyen a terhesség alatt,nagyon megijedtem én is,de hál'Istennek nem volt baj.Örülök,hogy Nálad is mindent rendben találtak :) .

Share fogadd őszinte részvétemet Édesanyád miatt,nagyon sajnálom :cry: !

Bibike csodálatosan szép a mosolygós szerelmed :) .

Málna jobbulást kívánok.Homeopátiás szereket próbáltad már?Örülök,hogy az uh-n minden rendben volt :) .

Zsókuci drága örülök,hogy jól éreztétek Magatokat az esküvőn :) !

Benszi remélem szót fogadott Balázs és megfordult.Olyan aranyosak lehettek,ahogy Apa altatja a Gyerekeket :D .

Bibarci nagyon boldog házassági évfordulót kívánok Nektek(gondolom eddig ez a legboldogabb :wink:!

Napcsi tényleg tessék jelentkezni,mert különben azt hisszük hogy...
:wink:

Sharon remélem jól vagy!

Juci remélem jó híreket kaptok ma Dorkáról!Továbbra is nagyon szorítok!

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Sziasztok!

Share! Kérlek, fogadd őszinte részvétem!

Lukrécia! De tényleg akkor ez mi lehetett? És tényleg ne írj olyanokat, hogy béna vagy! Szerintem inkább szuper vagy, hogy mindent de tényleg mindent megteszel a kicsiért!

Napcsi!!! Tényleg merre vagy? Mert ha jól néztem én jövök utánad...

Kép
vicuska2007

Na, hála a segítségnek, sikerült beraknom képet! Persze én a pocakos, lila felsős vagyok..
Hát nem vagyok valami csini, mert már 14 kg plussznál vagyok, de hát ez van...

Holnap a ctg után jövök!!!
vicuska2007

Share:
Lo siento mucho. :(
Bibar:
Gratulálok az évfordulóhoz!
Zsókuci:
Örülök, hogy újra itt vagy és jól sikerült az esküvő. Ja, és szuper a honlap amit csináltál. Ügyi vagy!

Csajok!
Állandóan szétparázom az agyamat, azt hiszem ez már nem normális. Be fogok hülyülni. :?
Vendég

Bibarcika!
A bálnabalettes cucc az egy gorilla aki locsolnak és baromian élvezi!Piruettezik nagyokat! :lol:
Boldog házassági évfordulót nektek!Hány éve vagytok együtt? :lol: :P

Vicuska!
Szép nagy a pocid és nem is látszik rajtad a 14kg! :lol:

Lippa!
Hát igen apa nagyon édi,amikor altatja őket!Kicsordul olyankor a könnyem is! :lol: :cry: És tényleg megnyugszanak!Nagyon érzékenyen reagálnak mindkettőnkre!De senki másra!
Akkor nem annyira édi apa,amikor reggel én felkelek,kimegyek megcsinálom a kávét,beviszem,lefekszem mellé és még alszank a skacok!erre a drágám belebeszél a hasamba,hogy -Jó reggelt,itt apaaaaaaaaaa!!!!!!!!!Hát persze,hogy felkelnek és megint levernek egy darab csempét a házuk belsejéből!remélem egben marad és nem kell nagy tatarozás utánuk! :wink:

Estrella!
Sokat vagy egyedül?Nem tudod lekötni magad valamivel,hogy ne legyenek rossz gondolataid?

Chesti!
Miért vagy te olvasóban?Miért nem írsz?
Vendég

Bibarci!
Bálnabalettes kép!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Nem tudom szavakba foglalni milyen Nikivel a mindennapok, hát videót készítettem róla. :)
Beszéljen helyettem. :)))

Mindennap mosolyogva nézem miket tanul, és egyre értelmesebb. :)

Nézem ahogy gyorsabban mászik, ahogy mosolyogva jön, "csattog" hozzám, ahogy kapaszkodik már dolgokba, lépcsőt mászik, és ha valamit nem tud megnyomni a mi kezünket használja. :)
Rácsodálkozik minden új dologra, ki és bedobál dolgokat, imád pakolni, lassan egyedül csúszdázik, tapsizik, és biztonságosan lemászik az ágyról. :)
Már játszik velünk, visszadob labdát, kukucsizik, kergetőzünk az asztal körül, elbújik a függöny mögé, és olyankor láthatatlan. :)

Hát ilyen... boldog baba, mi pedig boldogok vagyunk, hogy az ég Őt adta nekünk. :)))

Egy mondatban talán így tudnám megfogalmazni:

Neki mi vagyunk a világ, nekünk pedig Ő. :)

http://www.youtube.com/watch?v=6XpJhKWokqM

vagy itt:

http://starkeszter.spaces.live.com/

chesti

Vicuska

De szuper a kép :D De fura,mióta találkoztunk jól megváltoztunk,ugye?? :lol: :lol: :lol: Olyan jóóóó.
Azt mondták a dokik,miután reggel volt a vizes cucc,az éjjel összegyűlhetett vmi váladék,hát nem tudom,megvizsgáltak,ph-t néztek,UH is volt,nem láttak semmit.Mindenesetre rámpiritott a dokim hogy ha megint ilyen van,ne vacakoljak,azonnal hivjam.Nagyon cuki. :P

Benszi

hát tök muris lehet ez a bálnabalett. :D Érdekes az én drága bébim meg azonnal a legnagyobb ugribugrit is abbahagyja,ha az uram rárakja a kezét a pocakomra vagy ha csak ránéz. :D Már most szivatja az apját. :D De azért már sikerült elcsipnünk... :lol:

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Share, fogadd részvétem, sok erőt és kitartást kívánok :!:

Chesti, megnéztem, hááát, tényleg nincsenek szavak.Megkönnyeztem...mi lesz,ha a sajátjaimat nézem? :oops: :wink:

Kép
numato

Chesti,
imádnivaló ez a kislány!!! Különösen az a rész tetszik a videóban, amikor próbál a drága lemászni az ágyról... :D :D :D Nagyon szép család vagytok!!! (Ezt a videókészítős dolgot én is nagyon szívesen megtanulnám. Hol tudok utánanézni?)

Lukrécia, Bibar,
szerintem én is hamar megszokom ám a melómentes hétköznapokat! :wink: Most majd kis ideig tényleg lustizni fogok, de aztán össze kell szednem magam, mert decemberben vizsgaidőszak, januárban államvizsga, és a szakdolit is meg kell írnom... :roll:

Benszi
,
köszi az infókat az úszásról, egyre inkább mozgatja a fantáziámat. :) Annyira aranyos lehet a párod, ahogy beszél a pocidhoz, és tök jó, hogy már most ilyen jól működik a kommunikáció köztetek és a babák között! :D

Vicus,
én sem látom ám azt a 14 kilót. Hol van??? Nagyon szép pocikád van, és már az idő is közeleg! Izgulsz? És az apukajelölt? Ott lesz majd veled? Szorítok ám nagyon!!! :D

Estrella,
mi a baj? Mitől parázol? A baba miatt, vagy történt valami?

Kép

Kép
mamm

Bibarci,
azt elfelejtettem az előbb, hogy NAGYON BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT!!! :D :D

Krisztike,
gyere gyakrabban, örülünk ha hallunk felőled! :D

Holnap este megyünk 4D-re, majd utána remélem tudok képet mutatni! :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
mamm