Sziasztok!
Megvan az államvizsgám!
És még nem szültem!
Most már csak 11én lesz az utolsó államvizsga, de addig nem hiszem, hogy kihúzom. Azért beszélek a kiscsajjal.
Gigi!
Nagy-nagy gratula a csíkokhoz!
Én úgy tudtam meg, hogy ki a körzeti nõdoki, hogy felhívtam a Vasas Szetn Péterben a terhesgondozót, vagy mit, és megkérdeztem. Egyékbént Lilivel én is Bácskaihoz tartoztam, nekem sosem mondott semmi durvát, pedig a védõnõ mindig ijesztgetett, mert a rendes dokim teleírta a kiskönyvemet. De egyébként én is csak rosszat hallottam róla. De a lényeg, hogy elmész 4szer, azt ki lehet bírni. Ha elkezd cseszegetni, én már biztos visszaválaszolnék neki. Persze Lilivel még nem mertem volna.
Petra!
Üdv itt! Akkor mostanában sok babó lesz.
Van egy barátnõm, nagyon-nagyon sovány, vékony testalkatú, és 4100 grammos 60 cm-s babát szült, teljesen rendesen. Igaz, ez Pesten volt, de én nem hallottam, hogy itt Szegeden simán császár lenne.
Mi 1 hétig voltunk bent a kórházban, pedig rendesen szültem. Csak Lilit kellett "felhízlalni".
Katicabogár!
Én textilpelusból sima cseh tetra pelenkát vettem, és nagyon bejött. Vettem magyart is, az nagyon rossz volt ehhez képest. És a Corában a legolcsóbb azóta is egy 10 db-os csomag. Lilivel vettem egy 10 dbos csomagot, aztán még egyet, mert állandóan mosni kellett. Egyébként azt hiszem, olyan 180-190 re jön ki darabja.
Én egyáltalán nem tudom kitapintani, hogy mije hol van. Vagyis érzem, hogy hol van, csak nem tudom, hogy mi micsoda. De ez a sok hájtól van.
Zsófi!
Nagyon bátor vagy, hogy nem maradtál bent. És nem tudtad felhívni mobilon a dokidat? Én kedden voltam ctg-n, akkor is jött egy kismama, mert leforrázta magát, és neki is Siko volt a dokija, de õ beszélt vele telefonon.
Lara!
Igen, én is mondtam a dokimnak, hogy én beszéltem rá, hogy megforduljon, úgyhogy még arra is rábeszélem, hogy ne legyen túl nagy, hogy ki tudjam nyomni, és hogy bent maradjon még egy kicsit. Erre mosolygott egyet, és azt mondta, hogy lehet, hogy a megfordulásban az is szerepet játszott, hogy ilyenkor már általában megfordulnak.
Erika!
De jó, hogy ilyen jól vagy!
Az én védõnõm (aki egyébként a 6. azóta, hogy Lilivel terhes lettem), még egyszer sem volt nálunk. Hétfõn telefonált, hogy jönne, de gyorsan leszereltem, hogy kicsit mozgalmas a hetem, úgyhogy hagyjon engem most békén.
Helyátadás: nekem eddig az volt a tapasztalatom, hogy akkor adták át a helyüket, ha Lilivel a kezemben nagy hassal álltam a villamoson.
Ma pl. jöttem haza a vizsgáról, és egy fiatalokkal teli buszon egy idõs bácsi adta át a helyét. Nem akartam elfogadni, de nem voltam valami jó állapotban, így leültem.
Azért nem mindig ilyen rossz a helyzet. Van amikor úgy is át akarják adni a helyet, hogy van még szabad hely.
Sõt, mostanában egyre többször.
Mennyi felsõvárosi van itt! Másfél hét múlva már mi is azok leszünk.
Na, kicsit hosszú napom volt!
Ildianyu