Na sikerült visszaolvasgatnom, több felvonásban.
Maci
Fúú látom lakáskát is néztek, szorítok. Hogy álltok?
Jó sok tejcit kívántatok, no az van dögivel. Most már muszáj fejnem szopi előtt, mert be sem tudja kapni a cicim olyan kemény
80 ml simán lejön
Syry
Hehe elképzeltem, ahogy az összes női dolgozó lerohanja Mátét
Hát igen ez már csak ilyen.
Mi is megakartuk nézni a kiállítást, de ezek szerint már nem jutunk el. Milyen volt? Meddig is tart?
Uniqe
Na mit szólt a család?
Tina
Gratulálok a kispasihoz!
Nagyon szép a poci
Márti
Igen nagyon jó élmény volt a szülés
és már jöhet is a következő.
Ja szerintem tök jó
Nekem a péntek 13.-a mindig szerencsés volt.
Nagyon aranyos vagy, szerintem az lesz a legnagyobb segítség, ha majd időnként össze tudunk futni és nem leszek egyedül
Amúgy is jó lenne már találkozni, főleg, hogy itt laktok tök közel.
Hogy bírja kisfiad az ovit? És milyen az ovi itt Miklóson. Melyikbe írattátok?
Anikó
Ne viccelj, szerintem senki nem lóg ki és miért is kellene azoknak nem jelentkeznie többé, akik már nem szeretnének babát. Különben is sosem tudhatod
Mi van ha mégis meggondolod magad
Nagyon cuki Ágoston.
Pankaa
Ez a sapka
nekünk is kell, nagyon édes
Na persze a lányod is.
Annácska
Tüneményesek a gyerkőcök
Hát kitartás a fősulihoz, az első időszak tényleg ilyen álomkóros volt nekem is.
Juca
Kitartás. Mi volt a dokinál??
Én is hallottam ezt az esetet, hogy a baba meghalt, nekem az a véleményem, hogy, ha a kórházban vannak a dokik látták volna rögtön, hogy nem fér ki és biztosan meg lehetett volna menteni.
Kacsa
Ja a múltkor még azt felejtettem el írni, hogy az István kórházba saját hálóinget kellett vinni, szóval azért nem végig ebben a tréning gatyóban voltam, de legalább a saját cuccomban.
Szupi lett az új hajad.
Angie
Még a végén összejön a két gyerkőc.
Vagy mi előre összeadjuk őket, Sziszkó is csinos pasi
.
Ági
De szép a pocak!
Pupy
Drága, így fogsz szülni te is
Naggyoon édes a malacka
Az én névnapom dec. 2 Melinda (na tessék, most elárultam
)
Brill
Nagyon klasszak lettek a talis képek Angie-vel. És nekem a 3. kép tetszik a legjobban
Annyira édesek.
Heni
Hát kívánom, hogy így legyen. Nagyon szépen alakul a babaszobátok
Na meg a pocak is.
Andy
Danika nagyon édes, ahogy így bealudt, nekem is csak így sikerült ma de. Lilit megnyugtatnom.
Évi
Jajj, de jó!! Akkor én már előre drukkolok a novemberért!
Ja igen mi ugyanott szültünk. Te melyik szobában voltál??
Eszter
Melyik céggel próbálkoztatok net ügyben?? Nekünk csak 7700 Ft a net/hó.
Nyugodtan hívj, ha zavarsz úgysem veszem fel a telefont
.
Na azt én is elképzeltem, ahogy csüngsz a tetőablak párkányán. Lényeg a lényeg a talira megyünk, ha minden igaz
Az első 4 hetet kell mindenképpen relatív nyugiban töltenünk, de utánna nyugodtan átszaladhatsz babázni, ha van kedved.
Ami a projektet illeti, hidd el nagyon át tudom érezni mit érzel. Most leírjam u.azt mint Pupy-nak. Tudom, hogy szinte lehetetlennek tűnik, de el kell engedni a fájdalmat. Azt nem kívánom, hogy úgy sikerüljön, mint nekem. Jött még nagyobb fájdalom, ami elvonta a figyelmem magamról.
Jajj Istenem Tündi borzasztóan szorítok nektek, küldök egy kis + energiát, hátha az segít.
Timi
Nagyon jók a képek, szép helyen voltatok
A férjem már előjegyezte nekünk a tali időpontot, a 13. naggyoooon jóó
szóval, ha minden jól megy ott leszünk, a férjemmel.
Rám meg ma asszem rámtört a baby blues, a francba, pedig úgy gondoltam engem elkerül majd. Nem olyan vészes, csak mindenen bőgök. Pl, hogy el kell pakolnom a kismami ruháimat és már nincs pocakom, és rám tört, hogy úgy hiányzik, pedig milyen hülyeség, mert hát ott szuszog a kis drága a kiságyban.
Aztán meg, hogy mi lesz jöv. héten egyedül, hogy a babakocsival alig lehet közlekedni az ajtón ki be, meg a boltokba ki be, meg ilyenek.
Meg babóka sír, mert fáj a poci....na szóval érdekes állapot.
Amúgy tej annyi, hogy szinte szétdurranak a cicik, minden szoptatás előtt kb 80 ml-t le kell fejni, hogy egyáltalán be tudja kapni, de még utánna is van mit kifejni. Igyekszem a mellgyulladást elkerülni.
Volt már nálunk a védőnéni, aki egy tünemény és tegnap elmentünk a gyerekorvoshoz, ez volt az első sétánk
És tegnap leesett a köldökcsonk és ma vagyunk 1 hetesek!
Úgy megy az idő.
Azért a férjem nagyon rendi, mert fel lett készítve erre az időszakra és egyáltalán nem tart hülyének
sőt próbál gőzerővel vígasztalni és rögtön jobb kedvem lesz tőle. Elég röhejes, amikor egyszerre bőgök és röhögök.
Picike délelőtt állati jókat alszik van, hogy 4 órát is egyben este meg csak 2-2 órákat hajlandó 2 szopi közben. Végül mellettünk landolt az ágyban estére erre az első 1-2 hónapra, mert a védőnéni szerint ilyenkor még nem jegyzi meg a dolgot és nem fifikázik, csak a mami közelségére vágyik. Én meg nem tudtam aludni mikor a kiságyban volt, mert minden pisszenésre ugrottam és állandóan azt lestem lélegzik e még.
Tegnap előtt megörökítettünk egy fürcsit:
http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... 7Xa8wCR6q8